Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hilal canım sağ olasın. Ben erken doğum yapınca erken doğumumu yaptıran dr m protein s ve c yi istedi. S de sorun çıktı tamam pıhtılaşman var dedi ve diğer pıhtılaşmaları istemedi. sonra ben fakültede bir yrd. doç le görüştüm. Oda yazdığım diğer testleri istedi. Sonra ben yazın İstanbulda profa gittim o da lupus antikoagülan ve eşimle benden genetik istedi. Sonra ben şimdi operasyonu yapan dr ye gittim dediki protein s in çok düşük bu değerle senin hayati tehlikedesin hemen yenileyelim dedi. Yenilettik hemen kan alınınca yapsınlar kan beklerse değer değişir dedi. Sonra sorunsuz çıktı bu sonucum...İşte böyle...

Günlük duygusallık doğum yaklaştıkça olur canım... İnşallah bu süreci rahat atlatırsın...

Hello ben de az önce Volkan konak, Şevval Sam dinledim ne güzel müzzik dinlemek...

slm tekrar kızlar yarın öğleden sonra doktora gidiyorum sonuçları alıp göstericem..bakalım ne diycek..inşallah sonuçlarım iyi çıkar..dua edin bana...

chnb abla sabah sabah ne ağladım ne ağladım patronum geldi bişeymi oldu diyo yazdıkların içime oturdu allah benim 2 evladımdan aldığı ömrünü senin evladına versin inşallahh ne zorluklara katlanıosun hepimiz burdaki herkes zor günler geçirdi ama sen başkasın rabbim yardımcın olsun her daim

kızlar günaydın
günlük abla gibi uzun uzun yazmak istiyortum hepinize ama bi yerden koptımu kalıo herkesin yazdıını okuyorum dua ediorum seviniorum üzülüorum dualarımdasınız
benim kanamam çarşamba perşembe cuma oldu cumartesi kesildi pzar günü ilişki oldu sonra yine kanamam başladıilişkiden dolayımı oluyo muayne oldum rahim temiz hiç bi sıkıntı yok fazla kafaya takmıorum ama alıştım onlara allah nasib ederse kurban kestircem yeter akıttığım kan :)
bi düzene girsemde hemencik çalışmalara başlasam herkesi öptüm kocamann

Canım Nazlım Allahım bu mübarek aylarda sesimizi duysun sana da tüm isteyen arkadaşlarıma da sağlıklı evlatlar versin. Yine söylüyorum kesinlikle siyasi değil görüşüm şu kürtaj protestolarına katılan hemcinslerimi görünce kadınlığımdan utanıyorum. Rabbim onlara da bizlerin neler çektiğini anlamayı nasip etsin. Canım her bebek bir can. Benim evladım var diye dünkü dr de diyor teselli için bir tane varmış ben de dedim dr ler böyle demesin iyi niyetle diyorsunuz ama ben kaybettiğim her bebeğime ayrı üzülüyorum... Bir daha düşmesin diye tüp bebek bile yaptırdım. Allah hepimize nasip etsin canım diken üstünde yaşıyorsun bir de insan o kadar acı çekiyor ameliyta giriyorsun aklıma bir an bile bana bir şey olur korkusu gelmiyor bebeğime bir şey olmasın diyorsun yalnızca. Ameliyatım 3 saat sürdü giderken kendi adıma korkum yoktu eşime hakkını helal et dedim gittim. İnşallah sizler rahat bir hamilelik geçirin. Çok zor olsa da...

Nazlım rahimin de temizmiş ne güzel. Vitaminlerini ihmal etme inşallah güzel olacak bu sefer...

slm tekrar kızlar yarın öğleden sonra doktora gidiyorum sonuçları alıp göstericem..bakalım ne diycek..inşallah sonuçlarım iyi çıkar..dua edin bana...
Sezen canım hadi güzl haberlerle gel...

bende aşırı karşıyım bu gösterileri elime verseler yemin ederim ağzını burnunu dağıtırım hepsinin beden benim bedenim diye yazı yazmış kadın yaa eyvallah beden seninde o can senin diilki allah ıslah etsin ve benim karşıma isteyerek kürtaj yaptıran birini çıkarmasın inşallah abla rahim temiz sıkıntı yok en ufak bi sıkıntı görse tekrar temizlik yapcaktı ama yok şükür 20 dakika inceledi 4 farklı boyuttan sanırım stresten falan oluyo ilişkiyle alakası yoktur diye düşünüorum eşim dün çok üzüldü benim yüzümden oldu diye bizler kendimizi düşünmüoruz ama onalr bebekten çokbizleri düşünüolar eşim dioki doktor sölediya bebek içinde öldü diye bi an o gelmedi aklıma direk seni düşündüm ya sana bişey olsaydı sana bişey olasın ömür boyu bebeksiz yaşamaya razıyım diyo daha bi bağlandık birbirimize alalhım onları başımızdan eksik etmesin sen çok acı çektin kimse anlamıo içindekileri boşver kim ne derse desin 3 çocuu olan biri var diğer topikte 4.yü kaybetti şimdi deli gibi istiyo 4.olsun diye evlat evlattır ben bu kanamalr yüzünden adet olduumuda anlamıcam sanırım:)folbiol kullanıorum bi onu verdi doktor üniversiteden randevu aldım doçentten senin yazdıın testleri ona yaptırcam abla 29 hazirana verdiler randevu

mailine yolladım canım liste.

tabi canım sağlıklı olması en önemlisi. ben takmıyorum zaten fazla.

canım çok geçmiş olsun. kötü şeyler aklına getirme canım. iyi düşün, iyi olsun inşallah canım benim. Allah şifa versin tüm dertlerine.

iyiyiz canım çok şükür. sen nasılsın?

canım hormonların toparlanamsı zaman alıyor. bir an önce düzene girersin inşallah.

Canım çok iyi incelemiş sıkıntı etme ufak tefek sorunlar olur o kadar. Biz diğer topikte yarım litre kadar suya elma sirkesi daha iyiymiş birkaç damla damlatıp taharetleniyoruz enfeksiyon olmasın diye aklında olsun... Fakültede yaptırman iyi olur maddi olarak da... Evladın sayısı önemli değil isteyince hele istemeden kayıp yaşayınca daha çok istiyor insan...

Çok enteresan , benim arkadaşım da kürtajdan sonra 6-7 ay sonra tekrar hamile kalmıştı halbuki..

lone sağol canım herşeyin farkındayımda bende işte ister istemez korkuyo insan bebek gidince artık kendini düşünmeye başlıosun aman bişi olmasın mikrop kapmıyayım eşimle bile sık berabe olmuyorum haftada bir toprlanana kadar böyle hayırlısı inşallahh mucizeler bizi bulsun seninde az kaldı heycan dorukta dimi

abla senin yazdıın testleri söledim 750 dediler fakültede yapıolarsa yaptırcam yoksa yine özele talim eşimin özel sağlık sigortası var benim yok malesef ben bakılamıorum ondan olsa iyi olcaktı diğer testlerede verdik ev kira falan yüklendik baya bide kurban kesmek istiyoum inş kısmet olur masraf masraf herşey parayla oluyo malesef rabbim sağlık versin de hallederiz hepsini beni yine sabır etmem gereken bi yol beklio bu arada kendime dua yazdırdım annemin dayısına ümmü sübyan duasıymış üzeimde taşıcam onu rabbimb yardımcımız olsun inşallahhh

Sağ ol Lone canım... Sıcaklarla aran nasıl? Doğum rüyaları görmeye başladın mı?

Nazlım öyle adım başı para biz de sıfırı tükettik ameliyatta başka sorunlar çıkınca bir tüp bebek parasından fazla aldılar hem de sağlık sigortam da olduğu halde... Ben de nt den nazar kolyesi aldım ayetler var cevşen ve birkaç dua taşıyorum üstümde...

Kızlar test sonuçlarımı aldım bana yardımcı olabılecek biri varmı.Hicbisey anlamadım ya

melekler korusun ablacım biz tam araba almaya niyetenmiştik bunlar çıkınca ertledik acil bi durum oluyo sürekli taksilerde gezios geçen acile gittiğimizde taksici beni hamile sandı eşime abi sarsmadanmı gideyim dedi hastaneye gidip gelemk 30 lira düşün allah yardım etsin para her zaman kazanılır ya sağlık olsun yeterki sen ne kadar kalcan daha hastanede
bi sürü işim var çalışasım yok aşırı sıcak bursa klima filan kesmiyo beni

sezenimm hayırlı haberlerle gel canım hadi bakalım..

bekliyorum, güzel olacak inş herşey

Nazlım gittinmi canım dr'a? lekelenmelerin devam ediyor galiba, adetin değil heralde bu olan.. iyi bak canım kendine..
adetin olsun, düzene girsin.. aynı yola başkoyduk, ilerleyeceğiz inş
buradada klima karetmiyor, hangi ildesin canım sen..? burasıda yanıyorrr

chnb ablacım, yazdıklarını okuyunca bi tuhaf oldum, tüylerim diken diken oldu..
çok şükür iyisiniz.. demek EMR için muayneyi öyle yapıyorlarmış:44:
dediğin gibi turnusolla bakmışlardır.. asidik ve bazik sıvıyı ayırt etmek için..
Allahım korusun dediğin gibi ;insan evini yurdunu özlüyor ama; hastanede kendini kontrol altında, emniyette hissettiğinden orda kalma fikride sıcak geliyor.. eşinden de bahsedincee gözlerim doldu inan..
iyi günde kötü günde diye söz verdik birbirimize, hep destek tam destek olmalı tabiki
bende bu son sancıyı verdikleri tatsız olayımda, çok desteğini almıştım eşimin..
insana güç veriyor..Allahım varlıklarını eksik etmesin..herkesin mutluluğu daim olsun

Bu nedir anlamadim bende ne ararsan cikmis heralde.

Aktive Protein C zamanı 82 saniye 85 - 200 saniye
APC normalize edilmiş oran 0,62 > 0,8
Kuşkulu F-V Leiden 0,7-0,8
Heterozigot F-V Leiden 0,4-0,7
Homozigot F-V Leiden <0,4

Bu nedir anlamadim bende ne ararsan cikmis heralde.

Aktive Protein C zamanı 82 saniye 85 - 200 saniye
APC normalize edilmiş oran 0,62 > 0,8
Kuşkulu F-V Leiden 0,7-0,8
Heterozigot F-V Leiden 0,4-0,7
Homozigot F-V Leiden <0,4

Canım benim sonuçlarımda problemliler koyu rekli yazılmıştı. Bana leidenlerden bir tane yapıldı. Şayet homozigot ve heterozigotlar seni gösteriyorsa pıhtılaşman var ve hamileyken iğne olursan hallolur...
Loneliness de baksın bir de kk dan dr lere de sor...

Cok Sagol chnb.Allah'im hayirlisini verir insallah.Ya benim manyak doktor igne migne yapmaz.Adamdan zorla aldim bu testleri.
Bir dusuk daha yasamak istemiyorum igne vermezse ne yapicam bilmiyorum( Ne ararsan var sonuclarda baksana.Yarin gidip kendisine gosteriyim en iyisi insallah yardimci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…