Sezen canım hadi güzl haberlerle gel...slm tekrar kızlar yarın öğleden sonra doktora gidiyorum sonuçları alıp göstericem..bakalım ne diycek..inşallah sonuçlarım iyi çıkar..dua edin bana...
Canım Nazlım Allahım bu mübarek aylarda sesimizi duysun sana da tüm isteyen arkadaşlarıma da sağlıklı evlatlar versin. Yine söylüyorum kesinlikle siyasi değil görüşüm şu kürtaj protestolarına katılan hemcinslerimi görünce kadınlığımdan utanıyorum. Rabbim onlara da bizlerin neler çektiğini anlamayı nasip etsin. Canım her bebek bir can. Benim evladım var diye dünkü dr de diyor teselli için bir tane varmış ben de dedim dr ler böyle demesin iyi niyetle diyorsunuz ama ben kaybettiğim her bebeğime ayrı üzülüyorum... Bir daha düşmesin diye tüp bebek bile yaptırdım. Allah hepimize nasip etsin canım diken üstünde yaşıyorsun bir de insan o kadar acı çekiyor ameliyta giriyorsun aklıma bir an bile bana bir şey olur korkusu gelmiyor bebeğime bir şey olmasın diyorsun yalnızca. Ameliyatım 3 saat sürdü giderken kendi adıma korkum yoktu eşime hakkını helal et dedim gittim. İnşallah sizler rahat bir hamilelik geçirin. Çok zor olsa da...
Nazlım rahimin de temizmiş ne güzel. Vitaminlerini ihmal etme inşallah güzel olacak bu sefer...
mailine yolladım canım liste.Kızlar bu günüme de şükür diyeyim. Sürekli sondadan dolayı aynı pozisyonda yatıyorum popom acıdı...:))
Her aksilik beni bulur dr m de çok iyiydi dr den mi olacağından mı bu sezaryen dikişime mesanenin yapışması beni çok zorladı. Aksilik işte. Keşke normal doğurabilseydim dayanamadım o zaman sancıya. Şimdi epidural normal doğum var düşünülebilir.
Lone canım maşallah iyi geçmiş. Olsun 3 kilonun üstü olsun da... Dr lere uyarı mı geliyor ya da seminere mi alınıyor ki? Bebek listeni bana özelden yazar mısın? Kayıtlı olsun:)
Diğer arkadaşlar nasıllar?
tabi canım sağlıklı olması en önemlisi. ben takmıyorum zaten fazla.kızlarrrrrr hepinize merhaba artık işte çok rahat yazamıyorum patronum işleri bitirmemiz için 1 hafta verdi sanki bilgisayarların hacklenmesinin sebebi biziz.artık çokkkkk yoruldummmmm tatile ihtiyacım varrrrrrrrrrrr
lone tatlım her şeyin yolunda olmasına sevindim.canım benim küloyu takma kafana yiğenim 2.800 doğdu 13 aylık şuanda boyuda kilosuda 18 aylık bebeklerinkiyle aynı sağlıklı olsun kilo nasıl olursa olsun alır.öpüyoum tatlım
canım çok geçmiş olsun. kötü şeyler aklına getirme canım. iyi düşün, iyi olsun inşallah canım benim. Allah şifa versin tüm dertlerine.Günaydın kızlar. N e zor bir gece geçirdim. Dün gece 12 gibi berbat bir şekilde kustum çok korktum dikişime bir şey olacak diye... Yatmadan 2 saat kadar önce progestanı bu sefer vajinal kullandım. Dünden beri Allah korusun ya erken doğum olsa benim hemen dikişim alınamaz mı yine sezaryenle mi müdahale edilir diye kaygım vardı bir gece önce yine rüyamda değişik bu türde rüyalar görmüştüm. Kaygılı uydum gece 3 te antibiyotiğim var kaktım yatağımda portakal büyüklüğünde ıslaklık. Çok korktum. Hemşire görümcem ve eşim geldi. Pogestan olabileceğini düşündük. Arada gaz sancılarım oluyor biraz vardı korkumdan endol koydum yattım valla imkanım olsa 9 ay hastanede yatardım...
iyiyiz canım çok şükür. sen nasılsın?kıslarrrrrr
öncelikle bugün sabah benim adamım kendini kusturdu yine parmakla yapma oğlum yapma dedim ama usul usul başladı yine ağlamaya sanırım aslında sanmıyorum da ben çok abarttım bu eline vurma işine, o parmağını çekince ağlıyormuş :))))))) bir kaç kere denedim ayy günlerdir ağrlaya ağlaya deli olmuştum keyfim yoktu şimdi yerine geldi...
öncelikle
devreler :))))) nasıllar iyiler anladığım kadarıyla
chnb cennet annenin ayakları altındaymış her yazını gözlerim dolarak okuyorum, mevlam yavrularını sana bağışlasın. seni seviyorum. Aminnn
bende aşırı karşıyım bu gösterileri elime verseler yemin ederim ağzını burnunu dağıtırım hepsinin beden benim bedenim diye yazı yazmış kadın yaa eyvallah beden seninde o can senin diilki allah ıslah etsin ve benim karşıma isteyerek kürtaj yaptıran birini çıkarmasın inşallah abla rahim temiz sıkıntı yok en ufak bi sıkıntı görse tekrar temizlik yapcaktı ama yok şükür 20 dakika inceledi 4 farklı boyuttan sanırım stresten falan oluyo ilişkiyle alakası yoktur diye düşünüorum eşim dün çok üzüldü benim yüzümden oldu diye bizler kendimizi düşünmüoruz ama onalr bebekten çokbizleri düşünüolar eşim dioki doktor sölediya bebek içinde öldü diye bi an o gelmedi aklıma direk seni düşündüm ya sana bişey olsaydı sana bişey olasın ömür boyu bebeksiz yaşamaya razıyım diyo daha bi bağlandık birbirimize alalhım onları başımızdan eksik etmesin sen çok acı çektin kimse anlamıo içindekileri boşver kim ne derse desin 3 çocuu olan biri var diğer topikte 4.yü kaybetti şimdi deli gibi istiyo 4.olsun diye evlat evlattır ben bu kanamalr yüzünden adet olduumuda anlamıcam sanırım:)folbiol kullanıorum bi onu verdi doktor üniversiteden randevu aldım doçentten senin yazdıın testleri ona yaptırcam abla 29 hazirana verdiler randevu
bende aşırı karşıyım bu gösterileri elime verseler yemin ederim ağzını burnunu dağıtırım hepsinin beden benim bedenim diye yazı yazmış kadın yaa eyvallah beden seninde o can senin diilki allah ıslah etsin ve benim karşıma isteyerek kürtaj yaptıran birini çıkarmasın inşallah abla rahim temiz sıkıntı yok en ufak bi sıkıntı görse tekrar temizlik yapcaktı ama yok şükür 20 dakika inceledi 4 farklı boyuttan sanırım stresten falan oluyo ilişkiyle alakası yoktur diye düşünüorum eşim dün çok üzüldü benim yüzümden oldu diye bizler kendimizi düşünmüoruz ama onalr bebekten çokbizleri düşünüolar eşim dioki doktor sölediya bebek içinde öldü diye bi an o gelmedi aklıma direk seni düşündüm ya sana bişey olsaydı sana bişey olasın ömür boyu bebeksiz yaşamaya razıyım diyo daha bi bağlandık birbirimize alalhım onları başımızdan eksik etmesin sen çok acı çektin kimse anlamıo içindekileri boşver kim ne derse desin 3 çocuu olan biri var diğer topikte 4.yü kaybetti şimdi deli gibi istiyo 4.olsun diye evlat evlattır ben bu kanamalr yüzünden adet olduumuda anlamıcam sanırım:)folbiol kullanıorum bi onu verdi doktor üniversiteden randevu aldım doçentten senin yazdıın testleri ona yaptırcam abla 29 hazirana verdiler randevu
Nazlım öyle adım başı para biz de sıfırı tükettik ameliyatta başka sorunlar çıkınca bir tüp bebek parasından fazla aldılar hem de sağlık sigortam da olduğu halde... Ben de nt den nazar kolyesi aldım ayetler var cevşen ve birkaç dua taşıyorum üstümde...
Kızlar test sonuçlarımı aldım bana yardımcı olabılecek biri varmı.Hicbisey anlamadım ya
Bu nedir anlamadim bende ne ararsan cikmis heralde.
Aktive Protein C zamanı 82 saniye 85 - 200 saniye
APC normalize edilmiş oran 0,62 > 0,8
Kuşkulu F-V Leiden 0,7-0,8
Heterozigot F-V Leiden 0,4-0,7
Homozigot F-V Leiden <0,4
Canım benim sonuçlarımda problemliler koyu rekli yazılmıştı. Bana leidenlerden bir tane yapıldı. Şayet homozigot ve heterozigotlar seni gösteriyorsa pıhtılaşman var ve hamileyken iğne olursan hallolur...
Loneliness de baksın bir de kk dan dr lere de sor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?