Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet canım sızıntı olduğu için idrar mı amniyo sıvısı mı anlamak için baktılar ama çok acı verici bir işlemmiş...Sen ne zaman başlıyorsun tam olarak? Çok zor zamanlarımızda destekleri onlara olan sevgimizi arttırıyor...

Canım bizim de arabamız yok. Çok zor taksi ile uğraşmak. Ben evdeyim perşembe çıktım...Dün yine gittik, geldik...

Canım pıhtılaşma topiği daha iyi yorumlar onlara da sor. Bir de sen yapıyorsun günlük minik iğne. Dr ni de değiş beğenmiyorsan...

Ya doktorumu cok seviyorum iste sorun orda:) Artik guvenicem ne diyorsa ne yapayim.Olmadi bir doktordan daha fikir alirim ama.

merhaba bayanlar ben de tam 3 ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım.testlerim herşeyim normal çıktı. bu ay ilk denememizi yaptık bakalım beklemedeyiz. inşallah tutar. en iyi siz anlarsınız beni dualarınızı esirgemeyin lütfen....

kızlar ağlamaklı devam ediyorum ben:) yaa bide sürekli duygusal parçalar dinlemek istiyorum...

chnb, canım dediğin gibi son günler hormonların hat safhada olduğu dönem sanırım...kendimi tutamıyorum...yine üzülmüşsün canım ama mutlu sonumuzda gelmiş allahım böyle devam ettirsin...benim eşimde aynen seninki gibi canım son zamanlarda sürekli hakkını helal et deyip duruyorum oda böyle söyleme diyor...

nazlım canım, burasıda bir sıcak bir sıcak balkondan içeri giremiyoruz...kanamlarında devam ediyormuş canım inşallah çabuk geçer yaa o bile stres insana...çok takma daha çabuk geçer diye düşünüyorum...

sezen canım hayırlı haberlerle dön inşallah...

hellom, canım süt desteğin için çok teşekkür ederim...inşallah bu defa olacak diyorum bende...arkadaşşım üstanbuldan gönderdi canım pompayı bugün yarın elime geçer...inşallah çok gerek kalmadan hallederiz kızımla olayı...2. doğum yapan bir arkadaşım var 2 aylık bebeği dün o geldi kız süt olması için ne yiceksin bir saydı ağzım açık kaldı:) sanki mastır yapmış sağolsun oda senin gibi destek hastaneye yattığında ben sana kompostular yapıp getiricem dedi bebeğini bırakma dediysemde hiç bişey olmaz süt sağıp bırakırım anneme dior deli:) aslında bende incir le yapılan şeyi yapmayı düşünüyordum...çınarımız nasıl? çok sıcak dimi..

ase, canım merhaba...

nuray hiç yazmıyorsun canım yoksa geldimi paşamız meraktayız?

tüm kızlar nasıllar bakalım?

bende yarın tekrar gidiyorum bakalım son son konuşucaz hayırlısı olsun inşallah bizim için korkularım gün yaklaştıkça artıyor...

minicik umut bu ay bırakıyormusun korunmayı..beraber bırakalım canım..doktordan geldiğim gün bırakmayı düşünüyorum doktor başka bişey demezse yani 3 gün sonra:))

İnşallah canım.Ben Temmuz başında adet olacağım sonra bırakıyorum İnşallah

minicikumut canım birlikte veririz inşallah o güzel haberleri. aynı zamanlarda tatile başlıyoruz 3 haftayı geriye saymaya başladım bile:)))
Hilalcim İnşallah beraber veririz güzel haberleri..Tatil diyince bile içimi huzur kaplıyor
minicikumut korunmayı bırakıyosun sende sanırım hadi rast gelsin ilk denemende bebiş konsun göbüşe:)

Sağol canım Rabbim sanada hayırlı bir hamilelik nasip etsin İnşallah

Nildecim bebek sezonunu siz açın arkanızdan geleceğim.İltifat içinde çok teşekkürler

Ceza bebiş iyice büyümüş seninde.Okul sezonuda bitti hayırlısı olsun İnşallah.

Minikler oğluş nasıl?Seminerlerde bitsin ev tatili yaparsınız ne güzel.Dinlenmenin en iyi yolu

Chnb abla Rabbim tez zamanda şifanı versin.İnşallah sağ salim alırsınız evladınızı kucağınıza.

Herkese merhaba

Sağ ol Lone canım... Sıcaklarla aran nasıl? Doğum rüyaları görmeye başladın mı?
ne kadar temiz kalplisin canım. ilk defa bu gece doğum rüyası gördüm. normal sancım geliyordu, hastaneye gidiyorduk. bana verdikleri odayı beğenmedim, sıcak burası dedim,başka odaya geçtik sonra. çok net olarak da bir saat gördüm, kol saati. bana bırakıyo hemşireler onu, sancıların 3-5 dakikaya düşmesi lazım, öyle bizi çağır diyolar. çok heyecanlanadım aynı gerçek gibiydi, hem heyecanlandım normal doğurcam diye, hem sevindim, hem korktum. öyle karışık bir rüyaydı. bu kadar ama. hayır olsun.
sıcaklarla da aram yine tam isabet ettirdin, klimayı açtım, oturuyodum şimdi. bazen balkon, bazen de klima paklıyor.

nurayı ben de merak ettim yazmayınca, doğurdu galiba.

nazlımcım, heyecan,korku karışık. hem zaman çabuk geçsin istiyorum, hem de geçmesin.

günlükçüm, senin de zaman az kaldı. bir hafta galiba. ondan doruk yapmıştır duygusallık. hayırlısıyla doğruracağız ve emzireceğiz inşallah. şu yiyecekleri buraya da yaz:)süt yapan.

kızlar merhaba doktordan az önce geldim
protein s 130.31 çıkmış biraz yüksek bu her neyse

pıhtılaşma testindede sonucu yazıyorum incelenen bölgelerde heterezigot Fv ..G1691 (Leiden) mutasyonu saptanmıştır diyor...

Yani pıhtılaşmaya yatkınmışım doğrumu anladım..doktor fazla bişey söylemedi..sadece hamile olduğunda iğne kullanmanı tavsiye eden doktorlarda olabilir..ama ben tercih etmem bu durumda diyor?
pak açık konuşmadı..hamile olursam inşallah iyi bi doktorla görüşücem anlatıcam hikayemi..ona göre bir tedavi uygular hiç değilse
Birde pek çok şeyden düşebilir bebek diyor..bu bir cep teli olur..mikro dalga fırın olur...herşeyden düşebilir bu tahliller bize sadece bir fikir verir diyor...yorumlarınız nedir kızlar..chnb,lone özellikle sizden cevap bekliyorum:)

günlüğüm, tatlı heyecanın olsun ama korkun olmasın.. sen tecrübeli bir annesin .. insan bilmediği şeyden korkar..
herşey güzel olacak, miss kokulunu kucağına aldığında birde mutluluktan ağlarsın
bende çok duygusalım bu ara, neden bilmem çok hassasım:44:
yarın haberlerini bekliyoruz sabırsızlıklaa.. kendine iyi bak canım..

lonecim bol sıvı tüketmek sütü arttırıyor.. su haricinde; süt, taze meyvesuyu gibi içeriği faydalı sıvılar tüketmek iyi oluyor..zaten sıvıyı biraz kesince, hemen etkisini farkediyorsun.. randıman düşüyor birde ben ısırgan otu çayından çok fayda gördüm.. sütü arttırıcı etkisi var..
ben kullanmadım ama humana steel kullananlarda çok verim aldıklarını söylemişlerdi..
ayy hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla

sezenim takipteyim.. değerlerine aşinalığım yok benim.. ama korunma bitiyor sanırım:26:

nillde ablacım nerelerdesin?demek müdür yüklendi size hıı.. ama nefes alın birazz

nurayım, bebiş geldimi yoksaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar beni akşamüstü Femicalden Arda Lembetin yani dr min hemşiresi aradı halimi sordular dünden dolayı. Sağ olsunlar... Arda Beyin bu perşembe günü Habertürkte 11.30 da canlı yayında programı varmış. Sezen, Nazlım canım izleyip arayın bence belki sana bir yol gösterir... Ben de seneye Gülben Ergenin programına katılmasını önermelerini istedim. :))

Sezen canım ben bu dr leri anlamıyorum o zaman hiç yapmasınlar test filan. Bence iyi bir dr bul bence gerekli...

Lone canım sen daha çok göreceksin merak etme o rüyalardan.Çok sıcak olmasıın inşallah. Ben de çarşamba gideceğim dr me...

Hadi Minicikumut ilk aydan bekliyoruz haberleri.

Günlük canım son zamanlarda böyle oluyor geçecek inşallah...
Asesulfam sen de bırakmış mıydın korunmayı?

canım protein s epey yüksek sanki hatırladığım. benim de bir tane heterezigot mutasyonum var, ve iğne kullanıyorum. bu konuda yorumlar çok farklı oluyor gerçekten. 2 farklı profa gittim hamileliğiğimin başından beri, 1 tane de devamlı gittiğim normal doktorum var. proflardan 1i gerek yok demişti. diğerleri ise kullanmak daha iyi olur dediler. tedbiren de olsa. sonuçta yaşanmış bir kaybım var.
ase, canım sağol tavsiyelerin için.

günaydın kızlarrr mutlu günler herkese bugün ayın 12 si alara hanımın gelmesine 1 hafta kaldı :)heycan yaratalım sonra lone ve nuray için gün sayıcas hayde hayırlısı bakalım benim kanamam kesildi inş bida gelmez gerçek adetimi anlayamıcam çünkü duamı da üstüme taktım kılar 2 dua yazdı dayım biri boynuma birinide saçında taşıcaksın dedi tokamın içine diktik ben hiç salmam saçımı bişi sorcam bile varmı ilişki esnasında çıkarmam lazımmı utandım:)sadece banyoda dedi bana ama soramadım
chnb ablacım iş yerinden arda beyi izlemem mümkün diil malesef çok istyerdim izlemeyi fırsat bulursam netten canlı izlerim

günaydın canım nasılsınnn

İyiyim canım sen nasılsın?Kanaman bitti mi canım?

Dua ile ilgili sorunun cevabını bilmiyorum ama üstünden eksik etme canım.Dünya dua ile ayakta duruyor derler.

Karabük çok sıcak 36-37 derece gündüzleri.Ama kullara yaranılmıyor yok çok soğuk,çok sıcak,havalar ısınmadı yaz gelmedi diye sürekli şikayet halindeyiz.

Annem haftasonu Uludağdaydı.Arkadaşlarıyla tura katılmışlardı.Gece 1 gibi dönmüş ama çok beğendiğini söyledi.

bizim köyümüz uludağın eteğinde istersen akşamları tişörtle otur bakalım noluyo:)gündüz bile hırkayla oturursun uludağda kamplar oluyo yazın insanlar atıyo oraya kendini yazda kışda çok güzel rabbim sağlık versin de ramazanda biraz zor olcak ama hiç şikayet etmem ben orucumu klima altında tutuyorum işletmeden 50 derecenin üstünde tutuyolar canım kanamalarım şimdi yok sapıtık durumda bi duruyo bi devam ediyo çokda takılmıorum artık

Karabük'te akşam sabah serin oluyor.Gündüzleride atlatıoruz bir şekilde.

Ramazanda bende klimalı yerde oruç tutuyorum.Halimden şikayet etmek şükürsüzlük olur.

Korunmayı ne zaman bırakacaksın Nazlım?

Temmuzda denemelere başlarsam eğer yumurtlamadan sonraki süreç Ramazan'a geliyor tahminimce.Ramazanın hamile bile olsam o kadar erken dönemde etkilemeyeceğini düşünüyorum ama yinede ister istemez tedirgin oluyorum.

canım benim kanamalarım sanırım adet kanaması diildi yani bugün 29.günümdeyim hep 1 gün yoğun kanamam oldu saonra 2 gün lekelenme kesildi sanmıorum bunların adet kanaması olduğunu o yüzden adetimi beklicem olunca bırakcam korunmayı aynı zamanda başlıcas inş:)29 una üniversiteden profösörden randevu aldım chnb ablanın söylediği bi kaç test vardı onlarıda üni.yaptırırım maddi olarak göçtük biraz:)1500 e yakın para gitti şimdilik çıkan herşey temiz ramazanda tutulmaması daha iyi canım sıcak zaten suya ihtiyaç oluyo o zaman daha çok oluyo senin ilk denemede gelir inş kuzun benimki bekletir yine ben kolay hamilede kalamıorum dualarımı dün taktım ben geceleri çok korkardım ilk kez akşam huzurla uyudum çok ilginç hele geçen akşam kocamın elini falan nasıl sıktıysam uyuşmuş içime sürekli korku girer uyumaya çalışırken evlendikten sonra böyle oldu rabbimin sözleri korusun bizleri inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…