Nazlım gittinmi canım dr'a? lekelenmelerin devam ediyor galiba, adetin değil heralde bu olan.. iyi bak canım kendine..
adetin olsun, düzene girsin.. aynı yola başkoyduk, ilerleyeceğiz inş
buradada klima karetmiyor, hangi ildesin canım sen..? burasıda yanıyorrr
chnb ablacım, yazdıklarını okuyunca bi tuhaf oldum, tüylerim diken diken oldu..
çok şükür iyisiniz.. demek EMR için muayneyi öyle yapıyorlarmış:44:
dediğin gibi turnusolla bakmışlardır.. asidik ve bazik sıvıyı ayırt etmek için..
Allahım korusundediğin gibi ;insan evini yurdunu özlüyor ama; hastanede kendini kontrol altında, emniyette hissettiğinden orda kalma fikride sıcak geliyor.. eşinden de bahsedincee gözlerim doldu inan..
iyi günde kötü günde diye söz verdik birbirimize, hep destek tam destek olmalı tabiki
bende bu son sancıyı verdikleri tatsız olayımda, çok desteğini almıştım eşimin..
insana güç veriyor..Allahım varlıklarını eksik etmesin..herkesin mutluluğu daim olsun
melekler korusun ablacım biz tam araba almaya niyetenmiştik bunlar çıkınca ertledik acil bi durum oluyo sürekli taksilerde gezios geçen acile gittiğimizde taksici beni hamile sandı eşime abi sarsmadanmı gideyim dedi hastaneye gidip gelemk 30 lira düşün allah yardım etsin para her zaman kazanılır ya sağlık olsun yeterki sen ne kadar kalcan daha hastanede
bi sürü işim var çalışasım yok aşırı sıcak bursa klima filan kesmiyo beni
Canım pıhtılaşma topiği daha iyi yorumlar onlara da sor. Bir de sen yapıyorsun günlük minik iğne. Dr ni de değiş beğenmiyorsan...Cok Sagol chnb.Allah'im hayirlisini verir insallah.Ya benim manyak doktor igne migne yapmaz.Adamdan zorla aldim bu testleri.
Bir dusuk daha yasamak istemiyorum igne vermezse ne yapicam bilmiyorum( Ne ararsan var sonuclarda baksana.Yarin gidip kendisine gosteriyim en iyisi insallah yardimci olur.
minicik umut bu ay bırakıyormusun korunmayı..beraber bırakalım canım..doktordan geldiğim gün bırakmayı düşünüyorum doktor başka bişey demezse yani 3 gün sonra:))
Hilalcim İnşallah beraber veririz güzel haberleri..Tatil diyince bile içimi huzur kaplıyorminicikumut canım birlikte veririz inşallah o güzel haberleri. aynı zamanlarda tatile başlıyoruz 3 haftayı geriye saymaya başladım bile:)))
minicikumut korunmayı bırakıyosun sende sanırım hadi rast gelsin ilk denemende bebiş konsun göbüşe:)
minicikumut tatlımmmmmm korunma bitmek üzere hadi hayırlısı beklemeden inşallah sağlıklarla hemencecik hamile kalırsın canım benim.ha bu arada resmini gördüm çok beğendim allahım nazarlardan saklasınnnnnnn
ne kadar temiz kalplisin canım. ilk defa bu gece doğum rüyası gördüm. normal sancım geliyordu, hastaneye gidiyorduk. bana verdikleri odayı beğenmedim, sıcak burası dedim,başka odaya geçtik sonra. çok net olarak da bir saat gördüm, kol saati. bana bırakıyo hemşireler onu, sancıların 3-5 dakikaya düşmesi lazım, öyle bizi çağır diyolar. çok heyecanlanadım aynı gerçek gibiydi, hem heyecanlandım normal doğurcam diye, hem sevindim, hem korktum. öyle karışık bir rüyaydı. bu kadar ama. hayır olsun.Sağ ol Lone canım... Sıcaklarla aran nasıl? Doğum rüyaları görmeye başladın mı?
canım protein s epey yüksek sanki hatırladığım. benim de bir tane heterezigot mutasyonum var, ve iğne kullanıyorum. bu konuda yorumlar çok farklı oluyor gerçekten. 2 farklı profa gittim hamileliğiğimin başından beri, 1 tane de devamlı gittiğim normal doktorum var. proflardan 1i gerek yok demişti. diğerleri ise kullanmak daha iyi olur dediler. tedbiren de olsa. sonuçta yaşanmış bir kaybım var.kızlar merhaba doktordan az önce geldim
protein s 130.31 çıkmış biraz yüksek bu her neyse
pıhtılaşma testindede sonucu yazıyorum incelenen bölgelerde heterezigot Fv ..G1691 (Leiden) mutasyonu saptanmıştır diyor...
Yani pıhtılaşmaya yatkınmışım doğrumu anladım..doktor fazla bişey söylemedi..sadece hamile olduğunda iğne kullanmanı tavsiye eden doktorlarda olabilir..ama ben tercih etmem bu durumda diyor?
pak açık konuşmadı..hamile olursam inşallah iyi bi doktorla görüşücem anlatıcam hikayemi..ona göre bir tedavi uygular hiç değilse
Birde pek çok şeyden düşebilir bebek diyor..bu bir cep teli olur..mikro dalga fırın olur...herşeyden düşebilir bu tahliller bize sadece bir fikir verir diyor...yorumlarınız nedir kızlar..chnb,lone özellikle sizden cevap bekliyorum:)
Herkese günaydıınn..
günaydın canım nasılsınnn
İyiyim canım sen nasılsın?Kanaman bitti mi canım?
Dua ile ilgili sorunun cevabını bilmiyorum ama üstünden eksik etme canım.Dünya dua ile ayakta duruyor derler.
Karabük çok sıcak 36-37 derece gündüzleri.Ama kullara yaranılmıyor yok çok soğuk,çok sıcak,havalar ısınmadı yaz gelmedi diye sürekli şikayet halindeyiz.
Annem haftasonu Uludağdaydı.Arkadaşlarıyla tura katılmışlardı.Gece 1 gibi dönmüş ama çok beğendiğini söyledi.
bizim köyümüz uludağın eteğinde istersen akşamları tişörtle otur bakalım noluyo:)gündüz bile hırkayla oturursun uludağda kamplar oluyo yazın insanlar atıyo oraya kendini yazda kışda çok güzel rabbim sağlık versin de ramazanda biraz zor olcak ama hiç şikayet etmem ben orucumu klima altında tutuyorum işletmeden 50 derecenin üstünde tutuyolar canım kanamalarım şimdi yok sapıtık durumda bi duruyo bi devam ediyo çokda takılmıorum artık
Karabük'te akşam sabah serin oluyor.Gündüzleride atlatıoruz bir şekilde.
Ramazanda bende klimalı yerde oruç tutuyorum.Halimden şikayet etmek şükürsüzlük olur.
Korunmayı ne zaman bırakacaksın Nazlım?
Temmuzda denemelere başlarsam eğer yumurtlamadan sonraki süreç Ramazan'a geliyor tahminimce.Ramazanın hamile bile olsam o kadar erken dönemde etkilemeyeceğini düşünüyorum ama yinede ister istemez tedirgin oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?