Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun dikkat et ya benim de öyle ufak çaplı olmuştu öndeki araca duramayıp arkadan çarpmıştım ama ondan sonra bende korku kaldı hep öndeki araca çarpacakmışım duramayacakmışım gibi geliyor

candaşımm hoş geldinnnn,ben hala evde yatıyorum hatta hiçbişey yaptırmıyorlar anca tuvalete kalkıyorum bebeğim için yapmam lazım sanırsam insallah kanamalar biterde doktor normala dön der biraz sinirlerim bozuktu yavaş yavaş yatmaya alıştım:) pazartesi doktor kontrolü var dualarınızı esirgemeyin insallah kansızzz günlerrr diliyorummm herkeseee

cezaa,pasiflora,taf,sinua,aselkuzum,alin,candaş,ve hadiii mutlu son yazmak istiyorummm haziranda gelmiyormu nee aaa kızmaya başladım son hafta heppp dua ediyorumm sizlerinde göbişleri dolsunda burada bebişleri konuşalımmm

senem ve nar tanesi sen nasılsın,cinsiyet belli oldumu hadi hayırlısı bize merakta bırakma...

kendinize iyi bakın....mayıss hamişleriii:)

canım sanada allah acil şifa versin..
bir an önce herşey yoluna girsin..
bilirim sıkıntılı olur..bende yattım tüp bebekte kanamam olduğu için aralıksız 3 hafta..
ama senin geçecek allahın izniyle..
dualarını esirgemediğin içinde teşekkürler...
hamile duası kabul olur rabbim kabul etsin dualarını..

Canım dualarımız yanında olsun, yatmak gerçektende can sıkıcı ama sonuca değer.İnş pazartesi riski atlatmış olarak müjdeyi verirsin bize :) İnş herşey güzel olacak .....

Bizlere gelincede bakalım haziranın ilk haftalarında çalışmaların sonucunu öğreneceğiz tembellik mi etmişiz yoksa üstümüze düşeni etmişmiyiz hep beraber karar veririz :))

Bende yıllık iznimi ayarladım, bu yıl erken alacağım şünkü ramazan vesilesiyle temmuz sıkışık olacak.Bende hazirandaki yumurtlama zamanıma denk getireyim dedim.Artık haziranda da olmazsa cidden beklentim azalacak...Çünkü en uzun birlikte olduğumuz dönem bu ay ve haziran olacak.Neyse mevlam neylerse güzel eyler diyerek kapanışa geçiyorum.Öpüyorum senide kendine çok dikkat et, Allaha emanet olun ikinizde...

Kapanış yapmdan bişey diyeceğim dün cemilenin kürtajı neydi öyle ya, kürtaj yaşamış biri olaraktan içim dışıma çıktı.Sinir oluyorum şu dizlerde doğum-sevişme-kürtaj sahnelerine !

Öptüm hepinizi ....

Canım benim geçmiş olsun. Bakamıyorum ne zamandır yoğunluktan, şimdi gördüm. Tatlım bebiş iyiyse sorun yok, merak etme. Çaresiz dert olmasın. Güzel güzel dinlen, nazlan azıcık
Biz iyiyiz şimdilik. Cinsiyet 3 haziranda belli olur kısmetse.Benim de canım kilolarla dertte! Yahu her gören "aaaa çok kilo almışsın, falanca şu kadarlık hamileyken senin gibiydi" diyor, cinlerim tepeme çıkıyor 3 kilo aldım daha. 4 aylık oldu bebiş. Geçen seferki düşükten de kalmıştı kilo biraz. Normalde 54-55 kiloydum, 60 la hamile kaldım. Şimdi de 63 üm. Boyum da öyle çok çok kısa değil, 1.68. Bir de hamile kalmadan önce bile daha çok yerdim ben, iştahım gitti. Buna rağmen alıyorum. "Dikkat et bak sonra veremezsin" demezler mi bir de... Sen ne biliyorsun benim ne kadar yediğimi içtiğimi. Yahu ekmek yemiyorum ben. Oyyyy çok kızmışım Takmayayım diyorum ama elde değil. Bak şu kanamayı atlat, anlayacaksın ne demek istediğimi İnsan hamile kalmadan önce diyor ki "kilolar umurumda değil, bebeğim iyi olsun" Yine öyle diyorum ama rahat bırakmıyor çok bilmiş şeyler

SENEMCİM,boşverrr yaa bende iştah felan kalmadı haplar iğneler beni sersemleştirdi ağzımda tat kalmadı resmen bide zaten hiççç haraket etmediğim için kilooo olacakk ama diyorum yaa bebiş iyi olsunn biz onları bir çıkaralımm göbişten hemen spor ve koştumacayla vericez bu kiloları bende 61 oldum hem bak süt verirken anne zayıflarmış şimdi yeki sütün dolsun yavaş yavaş okk takma kimseyi herkes kendine baksın biz içimizde can taşıyoruzz taş değilyaaaa aaa bak bende sinirlendim şimdi:)

CANDAŞIMM,bence tuttu bu ay valla içime öle doğuyor ama erken yapma testi okk günü gelsin hatta 2 gün geçsin okk ozaman yap testleri ,haftaya desene valla normalde yasakladı doktor pcyi ama ne olursa olsun haftaya ay başıııı bu sitede herkes hamiş olcakkk sizlerin haberlerini bekliyorum.
kanamam şimdilik yok aslında yatınca kesiliyor ayaga kalkınca şöyle evde 5 dak dolanınca geliyor bende o gelmesin diye yatıyorumm benden ve bebişten haberler bu kadar hepinizi seviyorum mayıs hamişleriii

amin canım benim valla haklısın yatmak cidden zormuş ama olsun bazen hüngür hüngür ağlasamda sonra kendime kızıyorum en azından bebişim içimde ve sağlıklı her şeyi onun sağlığı için yapıyorum bu yatmak 9 ayda sürse yatacam...
sizlerede allahım tez sürede yeniden annelik duygularını verirde şuracıkta dertleşiriz azcık , nolur hemen allahım herkesin göbişlerini sağlıklı hayırlı bebişlerle doldurrrr....

yaaaa kıslar bana çok garip bişeyler oluyo ya anlam veremiyorumbugün dışarıda yemek yedik geldik eve acayip midem bulanıyo hiç böyle olmazdım.ama ben psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü genelde hep dışarda yiyoruz.karnımın alt tarafında ve kasıklarımda bugün iğne batması tarzında bişeyler oldu hala kasıklarımda batma hissi var anlamadım ki bunlar neyin belirtisi....

hadi bakalım inşallah bebiştir

çok geçmiş olsun aman dikkat et.sen etsende her zaman karşıdaki için tedbirli ol.

boşver güzelim sen milletin lafını takma kafana. sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle ye iç.sağlıklı şeyler yiyosundur sonuçta onlarda bebiş için gerekli varsın kilo olsun sonrasında verilir illaki.zaten önümüz yaz bol bol meyve yersin onun dışında canın ne istiyosa ye kilo alamasanda konuşacakki onlar bu kezde ayyy ne biçimsin hiç belli değil hamile olduğun yoksa gelişmiyomu bebek bilmem ne bi dolu laf hiç bi şekilde susturamazsın güzelim. o yüzden keyfine bak

boşver bolbol yat canım allahım sağlıkla kucağına bebeğini almak nasip etsin canım,nasılsa bebişimiz doğduktan sonra hayırlısı ile inşallah çok arayacaksın bu uzandığın günleriiyüce rabbime dua ediyorumki sana ,sineme ve sizin gibi olan bütün kutsal kadınlara rabbim evlatlarınızla mutlu günler göstersin

güzelim yat işte boşver.bu günleri bebiş olduktan sonra çok ararsın ilk aylar helede. ah keşke bol bol uyusaymışım dersin pc yi fazla kullanma zaten hele karnının hizasında hiç kullanma. hamilelik süreciyle ilgili kitaplar oku zaman nasıl geçer anlamazsın bile. madem dinlenmen lazım drun söyledikleirni dikkate al yat :)) öpüyorum ikinizde

canım benimde başımdan aynı şey geçti ancak şuan bebeğim yok haberin olsun öncelikle asla pes etme benim 3 düşüğüm gerçekleşti ama inadına doğurmaya calısıyorum:) sadece yapman gerek dikkatli olmak,kafaya takmamak yumurtlama günlerinde ilişkiye girmek kaç aylık düsük yaptın bılmıorum ama aya gore degısır 5-6 haftalıksa enaz 3 ay sonra dene.olur inşallah dah büyükse drlar 5 ay sonra diyor bende uzman oldum artık inşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın...

taf'cım teşekkür ederim canım sağol,benim 30 günde oluyo döngüm normalde ama tabi dediğin gibi kürtajdan sonra düzensizleşme varsa 1-2 ay şansa bakar artık ondan sonrası ise kısmet dicem artık

HAZİRANDA İSTENMEYEN KIRMIZI GÜNLER

ASELKUZUM 2 haziran
PREN 3 haziran
MAVUSBEBEK 3 haziran
CANDAŞ 4 haziran
CEAZ83 4 haziran
TAF 4 haziran
ALİN84 6 haziran
PİLEO 17 haziran

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.....

Candascim kendi adima tsk ederim cok sagol iyiym cok sukur. benim hala kan verme durumlarim devam ediyor. insallah 11 haziranda kntrolum var ve tam 3 ay dolmus olacak.. o gunden sonra tutmayin beni insallah rabbim tez zamanda verir hepimize.. birde sanki herkes anlasmis gibi hamilee heryer hamilelerle dolu... insallah bizimde gobislerimiz dolsun hayirlisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…