iyi akşamlar kızlar..ben sabah okula giderken kaza yaptım...Allah korudu,tüm gün ruh gibi dolaştım.Araba kullananlar dikkatli olun haaaaaa..gelecekteki bebeklerinizi düşünün direksiyon başına geçerken:) aklıma ilk gelen ya hamile olsaydım ne olurdu..
candaşımm hoş geldinnnn,ben hala evde yatıyorum hatta hiçbişey yaptırmıyorlar anca tuvalete kalkıyorum bebeğim için yapmam lazım sanırsam insallah kanamalar biterde doktor normala dön der biraz sinirlerim bozuktu yavaş yavaş yatmaya alıştım:) pazartesi doktor kontrolü var dualarınızı esirgemeyin insallah kansızzz günlerrr diliyorummm herkeseee
cezaa,pasiflora,taf,sinua,aselkuzum,alin,candaş,ve hadiii mutlu son yazmak istiyorummm haziranda gelmiyormu nee aaa kızmaya başladım son hafta heppp dua ediyorumm sizlerinde göbişleri dolsunda burada bebişleri konuşalımmm
senem ve nar tanesi sen nasılsın,cinsiyet belli oldumu hadi hayırlısı bize merakta bırakma...
kendinize iyi bakın....mayıss hamişleriii:)
Canım dualarımız yanında olsun, yatmak gerçektende can sıkıcı ama sonuca değer.İnş pazartesi riski atlatmış olarak müjdeyi verirsin bize :) İnş herşey güzel olacak .....candaşımm hoş geldinnnn,ben hala evde yatıyorum hatta hiçbişey yaptırmıyorlar anca tuvalete kalkıyorum bebeğim için yapmam lazım sanırsam insallah kanamalar biterde doktor normala dön der biraz sinirlerim bozuktu yavaş yavaş yatmaya alıştım:) pazartesi doktor kontrolü var dualarınızı esirgemeyin insallah kansızzz günlerrr diliyorummm herkeseee
cezaa,pasiflora,taf,sinua,aselkuzum,alin,candaş,ve hadiii mutlu son yazmak istiyorummm haziranda gelmiyormu nee aaa kızmaya başladım son hafta heppp dua ediyorumm sizlerinde göbişleri dolsunda burada bebişleri konuşalımmm
senem ve nar tanesi sen nasılsın,cinsiyet belli oldumu hadi hayırlısı bize merakta bırakma...
candaşımm hoş geldinnnn,ben hala evde yatıyorum hatta hiçbişey yaptırmıyorlar anca tuvalete kalkıyorum bebeğim için yapmam lazım sanırsam insallah kanamalar biterde doktor normala dön der biraz sinirlerim bozuktu yavaş yavaş yatmaya alıştım:) pazartesi doktor kontrolü var dualarınızı esirgemeyin insallah kansızzz günlerrr diliyorummm herkeseee
canım sanada allah acil şifa versin..
bir an önce herşey yoluna girsin..
bilirim sıkıntılı olur..bende yattım tüp bebekte kanamam olduğu için aralıksız 3 hafta..
ama senin geçecek allahın izniyle..
dualarını esirgemediğin içinde teşekkürler...
hamile duası kabul olur rabbim kabul etsin dualarını..
yaaaa kıslar bana çok garip bişeyler oluyo ya anlam veremiyorumbugün dışarıda yemek yedik geldik eve acayip midem bulanıyo hiç böyle olmazdım. ama ben psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü genelde hep dışarda yiyoruz.karnımın alt tarafında ve kasıklarımda bugün iğne batması tarzında bişeyler oldu hala kasıklarımda batma hissi var anlamadım ki bunlar neyin belirtisi....
iyi akşamlar kızlar..ben sabah okula giderken kaza yaptım...Allah korudu,tüm gün ruh gibi dolaştım.Araba kullananlar dikkatli olun haaaaaa..gelecekteki bebeklerinizi düşünün direksiyon başına geçerken:) aklıma ilk gelen ya hamile olsaydım ne olurdu..
boşver güzelim sen milletin lafını takma kafana. sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle ye iç.sağlıklı şeyler yiyosundur sonuçta onlarda bebiş için gerekli varsın kilo olsun sonrasında verilir illaki.zaten önümüz yaz bol bol meyve yersin onun dışında canın ne istiyosa ye kilo alamasanda konuşacakki onlar bu kezde ayyy ne biçimsin hiç belli değil hamile olduğun yoksa gelişmiyomu bebek bilmem ne bi dolu laf hiç bi şekilde susturamazsın güzelim. o yüzden keyfine bakCanım benim geçmiş olsun. Bakamıyorum ne zamandır yoğunluktan, şimdi gördüm. Tatlım bebiş iyiyse sorun yok, merak etme. Çaresiz dert olmasın. Güzel güzel dinlen, nazlan azıcık
Biz iyiyiz şimdilik. Cinsiyet 3 haziranda belli olur kısmetse.Benim de canım kilolarla dertte! Yahu her gören "aaaa çok kilo almışsın, falanca şu kadarlık hamileyken senin gibiydi" diyor, cinlerim tepeme çıkıyor3 kilo aldım daha. 4 aylık oldu bebiş. Geçen seferki düşükten de kalmıştı kilo biraz. Normalde 54-55 kiloydum, 60 la hamile kaldım. Şimdi de 63 üm. Boyum da öyle çok çok kısa değil, 1.68. Bir de hamile kalmadan önce bile daha çok yerdim ben, iştahım gitti. Buna rağmen alıyorum. "Dikkat et bak sonra veremezsin" demezler mi bir de... Sen ne biliyorsun benim ne kadar yediğimi içtiğimi. Yahu ekmek yemiyorum ben. Oyyyy çok kızmışım Takmayayım diyorum ama elde değil. Bak şu kanamayı atlat, anlayacaksın ne demek istediğimi İnsan hamile kalmadan önce diyor ki "kilolar umurumda değil, bebeğim iyi olsun" Yine öyle diyorum ama rahat bırakmıyor çok bilmiş şeyler
HAZİRANDA İSTENMEYEN KIRMIZI GÜNLER
ASELKUZUM 2 haziran
PREN 3 haziran
MAVUSBEBEK 3 haziran
CANDAŞ 4 haziran
CEAZ83 4 haziran
ALİN84 6 haziran
Canım benim geçmiş olsun. Bakamıyorum ne zamandır yoğunluktan, şimdi gördüm. Tatlım bebiş iyiyse sorun yok, merak etme. Çaresiz dert olmasın. Güzel güzel dinlen, nazlan azıcık
Biz iyiyiz şimdilik. Cinsiyet 3 haziranda belli olur kısmetse.Benim de canım kilolarla dertte! Yahu her gören "aaaa çok kilo almışsın, falanca şu kadarlık hamileyken senin gibiydi" diyor, cinlerim tepeme çıkıyor3 kilo aldım daha. 4 aylık oldu bebiş. Geçen seferki düşükten de kalmıştı kilo biraz. Normalde 54-55 kiloydum, 60 la hamile kaldım. Şimdi de 63 üm. Boyum da öyle çok çok kısa değil, 1.68. Bir de hamile kalmadan önce bile daha çok yerdim ben, iştahım gitti. Buna rağmen alıyorum. "Dikkat et bak sonra veremezsin" demezler mi bir de... Sen ne biliyorsun benim ne kadar yediğimi içtiğimi. Yahu ekmek yemiyorum ben. Oyyyy çok kızmışım Takmayayım diyorum ama elde değil. Bak şu kanamayı atlat, anlayacaksın ne demek istediğimi İnsan hamile kalmadan önce diyor ki "kilolar umurumda değil, bebeğim iyi olsun" Yine öyle diyorum ama rahat bırakmıyor çok bilmiş şeyler [/QU
diğer arkadaşların dediğine yürekten katılıyorum canım,hiç kafana takma.hatta gerile gerile ben hamileyim yarasın çocumada banada deay valla böle insanları bende anlamıyorum bi hazımsızlık gaz problemleri falanmı var ya bunların,insanların sevinçlerini boğazlarına diziyolar ama boşver sen böle patavatsızlar her yerde demekkii.sen böle gereksiz insanlar için sıkma canını hem dediğin gibi gayet normal kilon,böyle durumlardan kilo alalım yeterkii
arkadaşlar başımdan bir buçuk ay önce kürtaj geçti kürtajdan sonra hamile kalmanın zor olacagını söylüyorllar ama ilk zamanlarda hamile kalma şansımız daha yüksekmiş falan işte her kafadan bir ses aklım karıştı bazen ister istemez karamsarlığa kapılıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim başından böyle bişey geçiripte tekara hamil kalanlar ne kadar süred kaldılar bekliyorum cevaplarınızı
hamilelikten önce kaç günde bir yumurtluyorsan (veya adet oluyorsan) ona göre hesaplama yapabilirsin şimdi ama kürtajdan sonra ilk aylarda yumurtlama tarihleri değişebiliyor dolayısıyla adet gün aralığı değişebiliyor:26: adetin 10. gününden sonra imkanın varsa gün aşırı (10-12-14-16-18-20) çalışın ne olur ne olmaz
Candascim kendi adima tsk ederim cok sagol iyiym cok sukur. benim hala kan verme durumlarim devam ediyor. insallah 11 haziranda kntrolum var ve tam 3 ay dolmus olacak.. o gunden sonra tutmayin beniKızlar günaydın... Nasılsını ?
ben 1 hafta cezalıydım giremedim.Eşimin yanına gittim geldim haftasonu, 10 gün beraberdik çalışmalar tam gazdı, testler yapıldı, preseed kullanıldı lakin ay sonunda çift çizgi göreceğimi umut etmiyorum.Sebep; firma biletimi satmış ve hiçbir firmada yer kalmaış istanbul üzerinden aktarma geleyim derken bi tanesinde yer bulduk.17.günde yumurtlamam olmuş artık yumurtlama bitti ama bi bakayım teste dedim evden çıkmadan.Ve o gün tam yumurtlamam olmuş.çıkmak zorundaydık yumurtlama boşa gitti aksi gibi otobüste 1,5 saat rotar yaptı.imkanımız varken kaçırdık.Bu ay beklemiyorum umutlarım diğer aya ertelendi.Yıllık iznimi ayarlayabilrsem tabi umut edeceğim....
Cezacım çok geçmiş olsun canım allah korumuş gerçekten dikkat etmemiz gerek.Bende otobüste çok sarsıntılı yolculuk geçirdim kaç kere kazamı yaptık diye uyandım.Zaten hamile kalmış bile olsam o otobüs yolculuğu beni çok daha tedirgin etti....
Yamateke canım kendine ve bebeğine çok dikkat et, inş meleğin seni bırakmayacak annesi,şimdi sen yoruldun diye zorunlu istirahate ayırdı :)
Senemcim sen ve bebğin iyidir inş, dr a gittiysen cinsiyetini bekliyoruz.....
kıtty, alin, pren, pileo, nuray, taf, lady, sardunya, asel, pasiflora ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadşlarım nasılsınız? keyifler yerindedir inş ve inş çalışmalar başarılı geçmiştir diliyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?