günaydın kızlarrr mutlu günler herkese bugün ayın 12 si alara hanımın gelmesine 1 hafta kaldı :)heycan yaratalım sonra lone ve nuray için gün sayıcas hayde hayırlısı bakalım benim kanamam kesildi inş bida gelmez gerçek adetimi anlayamıcam çünkü duamı da üstüme taktım kılar 2 dua yazdı dayım biri boynuma birinide saçında taşıcaksın dedi tokamın içine diktik ben hiç salmam saçımı bişi sorcam bile varmı ilişki esnasında çıkarmam lazımmı utandım:)sadece banyoda dedi bana ama soramadım
chnb ablacım iş yerinden arda beyi izlemem mümkün diil malesef çok istyerdim izlemeyi fırsat bulursam netten canlı izlerim
canım benim kanamalarım sanırım adet kanaması diildi yani bugün 29.günümdeyim hep 1 gün yoğun kanamam oldu saonra 2 gün lekelenme kesildi sanmıorum bunların adet kanaması olduğunu o yüzden adetimi beklicem olunca bırakcam korunmayı aynı zamanda başlıcas inş:)29 una üniversiteden profösörden randevu aldım chnb ablanın söylediği bi kaç test vardı onlarıda üni.yaptırırım maddi olarak göçtük biraz:)1500 e yakın para gitti şimdilik çıkan herşey temiz ramazanda tutulmaması daha iyi canım sıcak zaten suya ihtiyaç oluyo o zaman daha çok oluyo senin ilk denemede gelir inş kuzun benimki bekletir yine ben kolay hamilede kalamıorum dualarımı dün taktım ben geceleri çok korkardım ilk kez akşam huzurla uyudum çok ilginç hele geçen akşam kocamın elini falan nasıl sıktıysam uyuşmuş içime sürekli korku girer uyumaya çalışırken evlendikten sonra böyle oldu rabbimin sözleri korusun bizleri inşallahh
canım benim kanamalarım sanırım adet kanaması diildi yani bugün 29.günümdeyim hep 1 gün yoğun kanamam oldu saonra 2 gün lekelenme kesildi sanmıorum bunların adet kanaması olduğunu o yüzden adetimi beklicem olunca bırakcam korunmayı aynı zamanda başlıcas inş:)29 una üniversiteden profösörden randevu aldım chnb ablanın söylediği bi kaç test vardı onlarıda üni.yaptırırım maddi olarak göçtük biraz:)1500 e yakın para gitti şimdilik çıkan herşey temiz ramazanda tutulmaması daha iyi canım sıcak zaten suya ihtiyaç oluyo o zaman daha çok oluyo senin ilk denemede gelir inş kuzun benimki bekletir yine ben kolay hamilede kalamıorum dualarımı dün taktım ben geceleri çok korkardım ilk kez akşam huzurla uyudum çok ilginç hele geçen akşam kocamın elini falan nasıl sıktıysam uyuşmuş içime sürekli korku girer uyumaya çalışırken evlendikten sonra böyle oldu rabbimin sözleri korusun bizleri inşallahh
İnşallah çabuk olur bu sefer...
Ramazanda önceden ben de hep tutma taraftarıydım ama şimdi sıcak ya az su içiliyor gece kısa enfeksiyona müsait olunuyor o yüzden Allah da müsade etmiş kaza tutarız sonra...Minic,kumutum...Fıstığım
ayyyy sabah sabah adamcaaz neye uğradığını şaşırmıştır bizde genelde güne eğleneli başlıos benim uykum çok ağır eşim her sabah beni uyandırmak için mücadele veriyo bide saçmalıomuşum çok gülüo allah huzurumuzu kaçırmasın canım yer gök dualar üzerine kurulmuş allahım çok büyük ben bu bebekte gittiğinde toparlanamam diodum ama daha hastanede kendime geldim karşı odadakiler refakatçı sandılar beni hasta olduuma inanmadılar o piskolojiye somadım kendimi bu yaşıma kadar çok şey yaşadım hep güçlü oldum bundada olmalıydım kendimi böyle telkin ettim şükür kolay atlattım diğerinde daha çok acı çekmiştim şimdi tuaf bi şekilde fazla iyiyim bebek hamile görmekten falan bile etkilenmiorum fazlaUmutsuzluk yok Nazlım.Hele bir yola çıkalım beraber
Güzel haberlerizi peşpeşe vereceğiz İnşallah.Biz deneyeceğiz ama olup olmayacağı belli değil ki.Bu yüzden orucumuda tutmamazlık edemem diye düşünüyorum.
Sabaha karşı bende istemsiz bir şekilde eşimin yüzüne yumruk attım uyku arasında.Ben eyvah diye gözümü açtım oda şok olmuş bir vaziyette bana bakıyorduGaribim rüyasında biriyle kavga ediyormuş o esnada bende yumruğu savurunca neye uğradığını şaşırmış Tesadüf oldu yani ama bu sabaha çok eğlenceli başladık.
Rabbimizden,dualardan başka sığınacak kapımız yok Nazlım..Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin İnşallah.AMİN
Ayyyy topiğimize uzun zamandır bebiş gelmiyordu Allah yardım etsin hiç sorun olmdan gelsin Alaramız. Canım benim de dualarım var o zamanlar da çıkarmadım o iş günah bir iş değil ki. Aksine sevap.Ben banyoda dua kısmına poşet geçirip bağlıyordum...
İnşallah çabuk olur bu sefer...
Ramazanda önceden ben de hep tutma taraftarıydım ama şimdi sıcak ya az su içiliyor gece kısa enfeksiyona müsait olunuyor o yüzden Allah da müsade etmiş kaza tutarız sonra...Minic,kumutum...Fıstığım
seni hep aşağıda görüyorum canım neden yazmıosun:)
Fıstığım, adet gününe kadar tutarsın o zaman bol su içersin. Hamileysen tutmazsın kafam karıştı sen ramazanda çalışmalar esnasını mı sordun?
Eşin de şok olmuştur gerçekten...
Öyle karışık anlattım ki benim bile kafam karıştı ablacım
Şimdi ben Temmuzun 3'ü veya 4'ünde adet olurum diye hesaplıyorum.30 günde bir adet olduğumu varsayarsak Ağustosun 1'i veya 2'si gibi adet olmam lazım.Yada olmayıp hamile olduğumu öğrenirim.Ramazanda Temmuzun 21'inde başlıyor sanırım.O aradaki 10 günlük süreçte orucumu tutatyım diyorum.Suyu bol içerim birşey olmaz İnşallah
Rabbim acıyı verdiği gibi sabrıda veriyor.
Güçlü olmayı öğrendin Nazlım belkide.Dayanamam bu kadarına dediğimiz durumları bile olgunlukla kabullenir oluyor insan.Rabbim seni birdaha evladınla sınamasın İnşallah.
Sabahları eşimde bende suratsız oluyoruz birazcık.Evden çıkınca anca ayılıyoruz.
Rabbim ağzımızın tadını bozmasın İnşallah.
aaa ben bilmiodum :)diyorum ki içimden bu kzı hep okuyo acaba bi derdi varmıdır neden yazmıo:)meraba ablaaaaa minik kızımızı öpüyoruzKendisi benim ablam olur Nazlım
Sağolsun oda takip ediyor bizi.Hepinizi oda tanıyor artık.
tamam ablacım bi ara yazarım bora beye bakalım ne dicek eski kafalar hep ah ablacım kürtajdan sonraki gün neler çektim ben annemin amcası vefat etmişti köydeydi ben hastanedeyim söleyemedik zaten iyice üzüldü amcasına bide bana üzülmesin dedim sonra eve çıktıım gün haberi oldu annem şeker hastaesı fenalaşmış falan köyde teyzemler sağlık ocağına götürmüşler duramamış orda geldi yanıma neyse o gün hastaneden çıktım kardeşimle eve geldik dedim bi banyo yaparım yatar dinlenirm tam banyoya gircem kağı çaldı kayınvalidem geldi geçmiş olsuna daha gelir gelmezz kardşeime cinsiyeti neymiş diye soruo neyse ben banyoda baya oyalandım çıktım üstümü giydim bu sefer bana soruyo bende tersledim derdimiz bumu kaldı napcan öğrenip cinsiyetini dedim hala erkekti o bak görürsün benim içime doğdu diyo bi önceki pazar onlardaydık biz anneler günüydü işte o gün bana hissediomusun dedi 8 haftalık çocuun neyini hissetceksem yok daha çok küçük dedim aaa ben hepsinde hissediodum dedi o gün zaten anlamış o ben hissetymiom diyince eve geldiinde sölüo neyse abla kardeşim oturduu yerde uyuyakaldı ben kaldım onunla yanlız bana yat kızımj demio meyve suyu aldım koyda içelim diyo kalktım akşama yemek yok yemek yaptım annem yok yanımda kardeşim uyuyo ağladım sinirden hep gelip yanma yardım edeyimmi diye sormadı akşama kadar başımda oturdu tv izledi kahkahalarla bana sürekli bişieler anlatıyo eşim işten izin alıp gelemio toplantıları vardı neyse akşama kadar oturcakmış akşamda kızları gelcekmişdayanamadım eşimiaradım ben dayanamıorum gel bişiler yap diye neyse geldi o abla eşim akaşm annemler geldi o gelmeden önce sen neden ayaktasın diye kızdılar bana teyzem çrba salata yaptı sofrayı kurdular beni yatırdılar ağrım var sonra annemler gitti eşim geldi kardeşim kaynanam eşm ben yemek yiyoruz yemek bitti kadın sofra toplamaya kalkıo kardeşim dedi biz yaparız aa olurmu kızım ben poturmayı hiç sevmem diyo delirdim ya bu kadar olmaz eşime söledim anlattım herşeyi sonra annesine dedi ablamları ara ben çok yorgunum yatıcam gelmesinler dedi anneside yemekten sonra kalktı bu insanlara nasıl iyi davranayım ben offff amma dolmuşummmmNazlım sen de sorsana bora beye. testlerini hikayeni anlat bakalım ne diyecek.
Allah sağlıkla versin de kız erkek farketmez her şeyde bir hayır vardır bir arkadaş yazmıştı bir topikte belki de buradadır aLLAHIN YANLIŞ İŞİ OLMAZ.Bazen belki de manevi açıdan gerekliydi bu yaşadıklarımız...
Dr evet güzel cevaplamış sezaryen kolaylık diyoruz ama bak bana nelere mal oldu. OF ARTIK NORMAL DOĞUM DA YOK BANA...
şİMDi bir daha yapışmaz inşallah...
nazlımcım ben minicikumutun ablasıyım:)
hepinizi bende tanır oldum...
güzel haberlerinizi duydukça ben de çok seviniyorum..
sen çok pozitifsin..
inanıyorum ki senin için her şey çok güzel olacak
Nazlım canım ne tuhafmış kaynanan boş ver Allahtan oğlu çekmmiş ona. Allah vicdan versin. 8 haftalık hissedilmz canım onu dert etme. bOŞ VER TAKMAMAYA ÇALIŞ Kİ YIPRANMAYASIN.
Kupaas kızımızın gelmesine az kaldı o zaman... Maşallah. Biliyorsun ben de Hataydayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?