nilldemm unuturmuyuz seniiikolay gelsin canım sana da.. arada yazarsın en azından canım kaçak göçek..:126:
minikler canım bulantıların neden yeniden coştu öyle.. tuzlu şeyler yemeye çalış sabahları o zaman, şekerli şeyler mideni bulandırır canımkendine bebişine iyi bak..
chnb ablacım , nasıl oldun? rahatladınmı biraz.. daha iyisin umarım..
Minikler canım ya ne bulantısı bu şimdi. Ben 16. haftayı bekliyorm canım geçsin diye.
Nilde perşembeye yaz mutlaka.
Min,cikumut canım benim sonda resmen kaçak yapıyor idrarımı yaparken yarısı dışarı akıyor. Başta korkuyordum alıştım yarın kontrolüm var...
Ase sağ ol canım...
Herkes iyi değil mi?
nilde kuzum perşembe güzel haberlerini duymak nasip olsun duan için yürekten aminnnnnnnnnnn
ase cnm bulantı yok aslında çok çok afedersin sabahları balgam oluşmaya başladı ve zor atıyorum boğazımı temizlemeye çalışırken birden oluyor ve mide boş olduğu için sadece yıpratıcı oluyor işte kbb'ye görüncem bi
chnb ablacım korkma bulantı değil bi geçince rahatlıyorsun inşallah daha erken kesilir gerçi bir haftan kaldı değilmi 16ya ama sıcaklar da etkiler biraz kızlar inşallah yaza hamiş olurlar da hamilelik süreçleri kışa denk gelsin daha rahat olsunlar
slm tekrardan kızlar herkes sıcaktan yakınmış..samsun resmen kaynıyordu bugün..sıcaktanda öte öyle bir nem varki neredeyse nefes almak imkansız..ama ben şikayetçi değilim..özlemişim sıcakları:)
Bu arada korunmayı bıraktımDua edin bana kızlar Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat versin hepimize inş....Fakültede perinatoloji varmış hamile olursam oraya gitmeyi düşünüyorum ..Birde şimdi pıhtılaşma çıktı hipotroidi zaten vardı..Oldukça riskli bir gebelik olacak benimkisi...rabbim iyisini bilir..elimizi boş çevirmez inş..chnb abla ve nazlım dediğiniz duayı hocaya bende yaptırcam..bakalım her yolu deniycez artık:) Bu arada senin test sonuçlarıyla bire bir aynı benim pıhtılaşma sonuçları..sana ne dedi doktorun bu konuda tam olarak...? Bak sonuçlar bu:
Protein s 130.31 biraz yüksekmiş
protein c 118.662
Faktör V G 1691A (Leiden) Heterezigot çıkmış
Protrombin G20210 A
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
Hamile olunca tüm bu testleri doktorun önüne yığıcam artık:)))
Nilde ablaaa hadi git ve hayırlı haberlerle gel perşembeye seni bekliyoz..
Minicik umut,lalemm hadi hadi peşimden gelin kızlar,kocişleri boş bırakmayın bu gece:))))
kızlar günaydın kısadan yazayım vakit olursa anlatıcam...
gece 4:30 dan beri ayaktayım sancıyla uyandım ve sürekli yokluyor...hemde ne fena...alaramda ablası gibi beklemicek sanırım:)) dün dra gittim doğum öncesi tahlil için kan aldılar yarında anestezi uzmanıyla konuşmak için çağırdılar tabii kızım yarını beklerse...sancılar öyle böyle değil kızlar...hakkınızı helal edin kızlar...
minikler bütün kaynanalar aynı sanırım kullandıpımız cümleler bile nerdeyse aynı ben bu saçmalıkların hepsinin inanç eksikliğnden kaynaklandıpına inanıorum nedir bu erkek sevdası aklım almıyo bursa fena yanıyo dimi sizin oralar biraz daha serindir iş yerinde şükür klima var yoksa benim solum karşım sırf cam dolu nasıl çekio sıcağı benim eşimin evlenmeden öncede ailesiyle arası hiç iyi diildi hiç birine benzemiyo bu yüzden anlaşamıolardı hatta ben üvyemiyim falan diyodu dalga geçip:)ondan biraz daha şanslıyım sanırım annesidir asla saygısızlık yapmadım üzmesinde hep söylerim anneni üzme diye ama canımı yaktıında ona göre muamele ederim kötü gelin olurum sonra çokta umrumda değil
kız şaka maka 18 hafta olmuşun sennn merak edioyorum ne hale geldin ramazan gelmeden görüşelim sen ağırlaşırsın ondan sonra emirsultana falan gideriz dua ederiz yeşilde çay içeriz öptüm kuzu ve kuzusunuuu
nilde abla ne kadar güzel dualar etmişsin kocaman güzel yüreğine sağlık allah razı olsun senden
günlük ablaaaa sabah sabah nasıl bi haber böyle fena heycanlandım bak gözlerim doldu dünyaya bi kız gelecek allahım bahtı güzel olsun inşallahhhhhhhh ben kız evlatlarını daha bi düşünüyorum abla kendinden haber ver nolur allahım yardımcın olsun hakkım helal olsun benden yana sende helal et allaha emanet olun inşallahhh
herkeslere günaydınnnn
canım benimmmm biraz evvel aşağıda gördüm seni birden kayboldun bende tam sana merhaba diyecektim.nasılsın tatlımmmm izindemiydin sen?
Yok canım çalışıyorum izine daha var.Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?