Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaaaarrrrrrrr sıcak sıcaak sıcaaaaaaaaaakkkk bunalıyorum valla kaygana olmasa gidecem memlekete ama o sıcaktan daha fena bunaltır beni :)

nazlım kuzum dua çok iyi olmuş bende senin gibi cevşenden sonra rahat uyur oldum bir de bi din kültürü hocası bişey önermişti bir bardak su aldım önüme bi kaç dua sağa sola aşağı yukarı öne geriye okuyup üfledim sonra o suyu eşimle paylaşarak içtik.. zoru kolayı da belli olmaz cnm nasip diyelim bebeğin nasibi ne zamansa o zaman geliyor ne kadar pozitif olursan o kadar çabuk gelecek ki seni gerçekten hazır gördüm rabbim bu sabrının mükafatını bekletmeyecektir cnm.. kayganana gelince hepsi mi böyle yahu demekten alıkoyamıyorum kendimi.. benimki de hayırlı evlat versin diyeceğine erkek versin die dua edip durdu eşim erkek die cinsiyeti söyleyince ohhh beeeeee diyişi vardı zafer kazanmış gibi ve hala aramadı ben anneler gününde arayınca bende sana söyleyim bari hayırlı olsun bilmem ne felan diyo ama dinlemedim bile tabi bu onların ayıbı günahı cnm allahtan eşin farkında benimki bu sene eşime oynadı kurnaz tilki :)

chnb ablacım dualrım seninle annelerin en fedakarı rabbim bundan sonra acı yaşatmasın ailenle hep sağlıklı mutlu ol.. yazılarını okuyunca bende çok duygulandım allah eşlerimizi de başımızdan eksik etmesin..

günlük cnm geri sayım başladı cnm benim ne güzel ama nuray senden önce davranacak die bi his var içimde :) ay bi de aynı gün doğarlarmış bebişler ne güzel olur değil mi rabbim yardımcınız olsun

ceza datlum hello-çınar ase nuray loneliness minicikumut candas sezen hilal canlarım nasılsınız topiği sık sık okumaya çalışıyorum

bize gelince bulantı değil ama sabah kusmaları başladı ishalim de vardı ama iki gün ilaçlara ara verdim ve cola içtim dr.um öyle istedi dzelmezse tahil verecektim o bugün düzeldi ama diğeri de düzelir inşallah sabahları ağlatıyo resmen seminerlere gidiyoz yanımda kuruyemiş ve meyve götürdüm ama kahvaltıyı hafif yaptığımdan sanırım halsizlik baş dönemsi oldu seminere gelince kızlar yeni sistem anlatılmıyor daha çok şimdiye kadar ne yapıldı ondan bahsediliiyor eğitimde nerdeydik nereye geldik onları öğreniyoruz :) uyku bastırmaya başladı harfleri zor buluyorum öpüyorum hepinizi....

kızlarrrr hepinize merhaba kaçak olarak yazıyorum kimse görmeden.nasılsınız nasıl gidiyor.ben işlerle boğuşuyorum birde sıcakkkkkkkk mahvoldummmmm.klomen pazar günü bitti perşembe günü kontrol var hayırlısı olsun bakalım.

günlük canım çok duygusalsın bu ara az kaldı ya hormonlar coştu sanırım dikkat et kendine.kuzum perşembe günü kontrolüm var bitirdik bakalım ilacı

lone canım sen nasılsın hazırlıklar bitti sanırım.sağol kuzum inşalllah bu sefer sağlıkla gelsin bebeğim

nurayyy canımmmm doğurdunmuuuuu

hello canım nasılsın tatile çıktınızmı.inşallah bu tedaviyle bende mutlu sona ulaşırım kuzummm

nazlı canımmmmm kendine hazır hissetmen çok güzellll en güzeli moralinin iyi olması sen rahat ol eminim bebişin seni bekletmeden sağlıkla hemen gelecek

minicikumut tatlım chnb nin dediği gibi orucunu tutarsın adetin 21.günü falan kan testi yaparsın hamileysen bırakırsın allahım da bize kolaylığını vermiş bize hak tanımış.

minikler tatlım burasıda çok sıcakkkkk bide sen hamilesin allah kolaylık versin.

datlummm canım sende benim gibi arada 'ce'deyip kaçıyosun nasılsın tatlım.inşallah dediğin gibi olur tatlım bunun arkası sağlıklı bebiş olur ve kucağıma sağlıkla alırım.

sezen canım testlerinde bana göre pıhtılaşmayı gösteriyor bence iyi bir doktor bul ve ilaçları iç.tedbir bizden takdir allahtan

lalemmmm canımmmm o kadar yoğunum ki anlatamam ama yazmadan geçemedim.unutmayın beniiiiiiii

chnb canımmmm nasılsın nasıl gidiyor ağrın varmı yatıyorsun dimi?

ceza tatlım senden ne haber nasılsın

candaşımmmm tatile çıktın galiba yoksun

hilalim kuzummmmmmm nasılsın

allahım bebeği olanlara sağlıkla bebişlerini büyütmelerini hamile arkadaşlarımıza sağlıkla doğurmalarını ve sağlılı kucağına alıp büyütmelerini hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarımada en kısa zamanda sağlıkla hamile kalıp sağlıkla doğurup kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.allahım hepimize eşlerimize ailelerimize ve doğan doğacak olan ve doğmaya aday bebişlerimizide sağlıklar ve analı babalı uzun ömür versin.
içimden geldi yazayım dedim.hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
nilldemm unuturmuyuz seniii kolay gelsin canım sana da.. arada yazarsın en azından canım kaçak göçek..:126:

minikler canım bulantıların neden yeniden coştu öyle.. tuzlu şeyler yemeye çalış sabahları o zaman, şekerli şeyler mideni bulandırır canımkendine bebişine iyi bak..

chnb ablacım , nasıl oldun? rahatladınmı biraz.. daha iyisin umarım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Minikler canım ya ne bulantısı bu şimdi. Ben 16. haftayı bekliyorm canım geçsin diye.

Nilde perşembeye yaz mutlaka.

Min,cikumut canım benim sonda resmen kaçak yapıyor idrarımı yaparken yarısı dışarı akıyor. Başta korkuyordum alıştım yarın kontrolüm var...

Ase sağ ol canım...

Herkes iyi değil mi?

nilde kuzum perşembe güzel haberlerini duymak nasip olsun duan için yürekten aminnnnnnnnnnn

ase cnm bulantı yok aslında çok çok afedersin sabahları balgam oluşmaya başladı ve zor atıyorum boğazımı temizlemeye çalışırken birden oluyor ve mide boş olduğu için sadece yıpratıcı oluyor işte kbb'ye görüncem bi

chnb ablacım korkma bulantı değil bi geçince rahatlıyorsun inşallah daha erken kesilir gerçi bir haftan kaldı değilmi 16ya ama sıcaklar da etkiler biraz kızlar inşallah yaza hamiş olurlar da hamilelik süreçleri kışa denk gelsin daha rahat olsunlar

slm tekrardan kızlar herkes sıcaktan yakınmış..samsun resmen kaynıyordu bugün..sıcaktanda öte öyle bir nem varki neredeyse nefes almak imkansız..ama ben şikayetçi değilim..özlemişim sıcakları:)

Bu arada korunmayı bıraktım Dua edin bana kızlar Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat versin hepimize inş....Fakültede perinatoloji varmış hamile olursam oraya gitmeyi düşünüyorum ..Birde şimdi pıhtılaşma çıktı hipotroidi zaten vardı..Oldukça riskli bir gebelik olacak benimkisi...rabbim iyisini bilir..elimizi boş çevirmez inş..chnb abla ve nazlım dediğiniz duayı hocaya bende yaptırcam..bakalım her yolu deniycez artık:) Bu arada senin test sonuçlarıyla bire bir aynı benim pıhtılaşma sonuçları..sana ne dedi doktorun bu konuda tam olarak...? Bak sonuçlar bu:
Protein s 130.31 biraz yüksekmiş
protein c 118.662
Faktör V G 1691A (Leiden) Heterezigot çıkmış
Protrombin G20210 A
MTHFR C677T
MTHFR A1298C

Hamile olunca tüm bu testleri doktorun önüne yığıcam artık:)))

Nilde ablaaa hadi git ve hayırlı haberlerle gel perşembeye seni bekliyoz..

Minicik umut,lalemm hadi hadi peşimden gelin kızlar,kocişleri boş bırakmayın bu gece:))))

kızlar günaydın kısadan yazayım vakit olursa anlatıcam...

gece 4:30 dan beri ayaktayım sancıyla uyandım ve sürekli yokluyor...hemde ne fena...alaramda ablası gibi beklemicek sanırım:)) dün dra gittim doğum öncesi tahlil için kan aldılar yarında anestezi uzmanıyla konuşmak için çağırdılar tabii kızım yarını beklerse...sancılar öyle böyle değil kızlar...hakkınızı helal edin kızlar...

Son düzenleme:
minikler bütün kaynanalar aynı sanırım kullandıpımız cümleler bile nerdeyse aynı ben bu saçmalıkların hepsinin inanç eksikliğnden kaynaklandıpına inanıorum nedir bu erkek sevdası aklım almıyo bursa fena yanıyo dimi sizin oralar biraz daha serindir iş yerinde şükür klima var yoksa benim solum karşım sırf cam dolu nasıl çekio sıcağı benim eşimin evlenmeden öncede ailesiyle arası hiç iyi diildi hiç birine benzemiyo bu yüzden anlaşamıolardı hatta ben üvyemiyim falan diyodu dalga geçip:)ondan biraz daha şanslıyım sanırım annesidir asla saygısızlık yapmadım üzmesinde hep söylerim anneni üzme diye ama canımı yaktıında ona göre muamele ederim kötü gelin olurum sonra çokta umrumda değil
kız şaka maka 18 hafta olmuşun sennn merak edioyorum ne hale geldin ramazan gelmeden görüşelim sen ağırlaşırsın ondan sonra emirsultana falan gideriz dua ederiz yeşilde çay içeriz öptüm kuzu ve kuzusunuuu
nilde abla ne kadar güzel dualar etmişsin kocaman güzel yüreğine sağlık allah razı olsun senden
günlük ablaaaa sabah sabah nasıl bi haber böyle fena heycanlandım bak gözlerim doldu dünyaya bi kız gelecek allahım bahtı güzel olsun inşallahhhhhhhh ben kız evlatlarını daha bi düşünüyorum abla kendinden haber ver nolur allahım yardımcın olsun hakkım helal olsun benden yana sende helal et allaha emanet olun inşallahhh

herkeslere günaydınnnn

canım eşim dün doktora gitti iş yerinde bi ka test istemişler hemogramda bi değer düşük çıkmış bilgin varmı internetten bişey bulamadım yada başka bilen varmı kızlar

NE% 43.1 % L 45 - 70

Nazlım hatırladığım kadarıyla enfeksiyon değerlerile alakalı bir bulgu.Önemsiz bir ayrıntı.Endişelenmeye gerek yok bitanem

Anammm günlük doğuruyor kızlar yetişin

Günlükcüm Allah yardımcın olsun canım benim.İnşallah sağ salim kucağına alırsın Alarayı.

Çok heyecanlandım.Dua ediyorum canım senin için

canım benimmmmm yazarım tabi.nasılsın tatlım adana yanıyordur şimdi ankara sabah 10 itibari ile 30 derece idi öğlen kaç olur acaba?adanayı düşünemiyorum bile kuzenim adanada bahsetmiştim sanırım yıllar önce ekimde gitmiştik yanıyodu şu anda haziran allah yardımcın olsun tatlım

canım benim haber veririm kuzum sen nasılsın son durum ne?

canım benimmm kuzummmm dikkat et kendine doktoro git bakalım ne diyecek.tatlım benim teşekkür ederim öpüyorum

inşallah tatlım benimmmm.kuzum hadi hayırlısı bakalım doktor kontrolünde ol aman bi daha kayıp olmasın.allahım fazla bekletmeden sağlıklarla hemen hamile kal ve sağlıkla bebişini kucağına aldırmayı ve sağlıklarla analı babalı büyütmeyi nasip etsin dularımdasın canım benimmmm

canim benimmmmm kuzummmmm hadi hayırlısı bakalım allah kurtarsın allah kolaylık versin bir avazda inşallah.allahım sağlıklarla bebeğini kucağına almayı ve sağlıklarla analı babalı kardeşli büyütmeyi nasip etsin kuzummmmm dualarımdasın çok öpüyorum

hepimizden allah razı olsun kuzummmm o senin güzel yüreğin.sen o kadar güçlü ve olgunsunki allahım dularını muradını geri çevirmesin ben buna çok inanıyorum ilk denemende hemen tutacak ama o pıhtılaşma için doktor kontrolünde ol bir daha kayıp yaşatmasın allahım sonrada sağlıklarla bebişini kucağına al ve sağlıkla analı babalı büyüt minik kuzunu tatlım benimmmm

canım benimmmm biraz evvel aşağıda gördüm seni birden kayboldun bende tam sana merhaba diyecektim.nasılsın tatlımmmm izindemiydin sen?

kızlar nurayla konuşan haberi olan varmı doğurdumu acabaaaa????:))) çok merak ettim allahım onada sağlıklarla kucağına almayı ve sağlıklarla ananlı babalı büyütmeyi nasip etsin

bu arada candaşla dün konuştum tatildeymiş kaş'taymış herkese çokkkkkk selamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…