Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım Allah yardımcın olsun. inşallah herşey ylolunda gider canım. haberdar et.

oyy heyecan bastı günlükkk naptın canım..doğurdunmu yoksa..Allah yardımcın olsun...Bi avazda kurtarsın inşallah...Dualarımız seninle inş.

Allah yardımcın olsun canım.. Alara hanım sabırsızlanmaya başlamış demek ki..
haberlerini bekliyoruz..dualarımız sizinle canım

nillde ablacım bildiğin gibi değil.. klima çalışıyor sürekli, dışarıya iki adım atsam hamama girmiş gibi oluyorum:)o sebepten hiiç çıkmıyorum
çooook sıcak..:111: sen nasılsın ? işler rahatladımı biraz?kolay gelsin canım..

sezenimm gözünaydın canııımm:13:
hadii hayırlısıylaa güzel haberleri paylaşalım canımmm inş:93:

vuuuuuuuuuuuuu demek alara hanım geliyor. :)))))günlük canım allah yardımcın olsun, çok kolay ve sağlıklı bi doğum olsun inşallah. kuzuyu kucağına alınca bol bol kokla benim yerime de. güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla. dualarımdasınız...

ya benim adam bu konularda pek kıl akşamda delirtti beni bacağında kızarıklık var diye doktora giden bi adamla evliyim bende onun tam tersine çok rahatım ilk zamanlarda ilgileniodum bu konulardada baktım pek nazlı amann dedim banane senin kkda hemşire arkadaşın vardır sorsana diyo uyuz:)iş yeri hemşiresine sormuş içi rahat etmemiş:)

canım bende pıhtılaşma çıkmadıki chnb ablanın yazdıı bi kaç test var onlarıda yaptırcam üniversteden randevu aldım bide adet olunca rahim incelemesi yapılcak onlarda temiz çıkar inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhh rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün abla muhasebecilik stresli iş az önce ödeme istemek için birini aradım kaçmıyozya burdayız para olunca verces diyip üzüme kapadı şaka gibi

kızlarrr günlük ablayla konuşan varmııı haber alsak iyi olacak

anammmmmmm yanlış alarm.kuzummmmm sezen de sana yazmadımı benimde seninle aynı çıkmış diye benmi yanlışmı okudum özür dilerim tatlım benim.amin tatlım allahım hepimizin yüzünü güldürsün hep beraber mutlu sona ulaşalım inşallah.canım benim hemde ne stres kimseye yaranamayız işin yükünü biz çekeriz herkesin arkasını toplarız başımızı kaşıyacak zamanımız olmaz cık yinede mutlu edemeyiz kimseyi

amanda aman kuzum gelmişşşşşşş

birtanem benimmmmm bizim servere yani program yükleniyo o yüzden rahatım bol bol yazıyorummmmm.allah sabır versin tatlım benim dikkatli ol.

slm kızlar ben adetime 2 gün kala idrar testi yaptım evde pozitif cıktı... adetime 1 gün kala yani bugün kan tahlili yaptırdır 1118 cıktı sonuc ya yardımcıolur msunuz bu sonucu değerlendirebilir misniz adetim gecikmeden hamile kalabilir miyim

kan tahlili kesin sonuçdur.adet gecikmesi beklenmez hamilesin gözün aydın canım.sağlıklarla allah tamamına erdirsin.

ya abla yemeği 15 dakikada yiyip yerime geçiorum inan işçiler 1 saat mola veriyo 2şer çay bahçede oturma oh miss bize gelince herşeye laf paraları kim toplucak biz olmsak:)yok ablam şükür yaa pıhtılaşma çıkmadı sezeniminde inşallah sorun çıkarmaz çok iğneyle hallolur testler temiz çıktıkça seviniorum bi yandanda eee neden oldu diyerek üzülüorum
candaşla tafı aradım günlüğün numarasını almak için ama ikiside açmadı :)

canım hamile kalmışsın zaten allah kucağına almanı nasib etsin hayırlı oksun

hilal sezen nasılsınız kızlar
hilal canım bişi sorcam sana sen rahim filmi çektirmiştin dimi şimdi doktorum bende pelvik usg istedi bilginiz varmı kızlar adet olduktan 3 hafta sonra gidicem karından bakılıo sanırım perde rahimde bozukluk falan varmı onu gösteriomuş

nazlım iyidir canım vantilatörü açtım karpuz yiyorum söylemesi ayıp:)) buralar aşırı sıcak..dışarda çalışanlara Allah yardım etsin...sen nasılsın canım..yine bana hüsran yazmışsın NAZLIMa yakışmamış bu söz...karamsar olmak yok biliyosun..durmak yok yola devam:)))

nazlım iyiyim güzelim sağol. sen nasılsın. ben rahim filmi çekindim vajinadan yapılıyor. pelvik usgyi duymadım canım yaaa. inşallah ağrısızdır ve sonucu iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…