- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.461
kızlar günaydın kısadan yazayım vakit olursa anlatıcam...
gece 4:30 dan beri ayaktayım sancıyla uyandım ve sürekli yokluyor...hemde ne fena...alaramda ablası gibi beklemicek sanırım:)) dün dra gittim doğum öncesi tahlil için kan aldılar yarında anestezi uzmanıyla konuşmak için çağırdılar tabii kızım yarını beklerse...sancılar öyle böyle değil kızlar...hakkınızı helal edin kızlar...
kızlar günaydın kısadan yazayım vakit olursa anlatıcam...
gece 4:30 dan beri ayaktayım sancıyla uyandım ve sürekli yokluyor...hemde ne fena...alaramda ablası gibi beklemicek sanırım:)) dün dra gittim doğum öncesi tahlil için kan aldılar yarında anestezi uzmanıyla konuşmak için çağırdılar tabii kızım yarını beklerse...sancılar öyle böyle değil kızlar...hakkınızı helal edin kızlar...
Nazlım hatırladığım kadarıyla enfeksiyon değerlerile alakalı bir bulgu.Önemsiz bir ayrıntı.Endişelenmeye gerek yok bitanem
Anammm günlük doğuruyor kızlar yetişin
Günlükcüm Allah yardımcın olsun canım benim.İnşallah sağ salim kucağına alırsın Alarayı.
Çok heyecanlandım.Dua ediyorum canım senin için
canım bende pıhtılaşma çıkmadıki chnb ablanın yazdıı bi kaç test var onlarıda yaptırcam üniversteden randevu aldım bide adet olunca rahim incelemesi yapılcak onlarda temiz çıkar inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhh rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün abla muhasebecilik stresli iş az önce ödeme istemek için birini aradım kaçmıyozya burdayız para olunca verces diyip üzüme kapadı şaka gibihepimizden allah razı olsun kuzummmm o senin güzel yüreğin.sen o kadar güçlü ve olgunsunki allahım dularını muradını geri çevirmesin ben buna çok inanıyorum ilk denemende hemen tutacak ama o pıhtılaşma için doktor kontrolünde ol bir daha kayıp yaşatmasın allahım sonrada sağlıklarla bebişini kucağına al ve sağlıkla analı babalı büyüt minik kuzunu tatlım benimmmm
ya benim adam bu konularda pek kıl akşamda delirtti beni bacağında kızarıklık var diye doktora giden bi adamla evliyim bende onun tam tersine çok rahatım ilk zamanlarda ilgileniodum bu konulardada baktım pek nazlı amann dedim banane senin kkda hemşire arkadaşın vardır sorsana diyo uyuz:)iş yeri hemşiresine sormuş içi rahat etmemiş:)
canım bende pıhtılaşma çıkmadıki chnb ablanın yazdıı bi kaç test var onlarıda yaptırcam üniversteden randevu aldım bide adet olunca rahim incelemesi yapılcak onlarda temiz çıkar inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhh rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün abla muhasebecilik stresli iş az önce ödeme istemek için birini aradım kaçmıyozya burdayız para olunca verces diyip üzüme kapadı şaka gibi
kızlarrr günlük ablayla konuşan varmııı haber alsak iyi olacak
vuuuuuuuuuuuuu demek alara hanım geliyor. :)))))günlük canım allah yardımcın olsun, çok kolay ve sağlıklı bi doğum olsun inşallah. kuzuyu kucağına alınca bol bol kokla benim yerime de. güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla. dualarımdasınız...
nillde ablacım bildiğin gibi değil.. klima çalışıyor sürekli, dışarıya iki adım atsam hamama girmiş gibi oluyorum:)o sebepten hiiç çıkmıyorum
çooook sıcak..:111: sen nasılsın ? işler rahatladımı biraz?kolay gelsin canım..
sezenimm gözünaydın canııımm:13:
hadii hayırlısıylaa güzel haberleri paylaşalım canımmm inş:93:
slm kızlar ben adetime 2 gün kala idrar testi yaptım evde pozitif cıktı... adetime 1 gün kala yani bugün kan tahlili yaptırdır 1118 cıktı sonuc ya yardımcıolur msunuz bu sonucu değerlendirebilir misniz adetim gecikmeden hamile kalabilir miyim
ya abla yemeği 15 dakikada yiyip yerime geçiorum inan işçiler 1 saat mola veriyo 2şer çay bahçede oturma oh miss bize gelince herşeye laf paraları kim toplucak biz olmsak:)yok ablam şükür yaa pıhtılaşma çıkmadı sezeniminde inşallah sorun çıkarmaz çok iğneyle hallolur testler temiz çıktıkça seviniorum bi yandanda eee neden oldu diyerek üzülüorumanammmmmmm yanlış alarm.kuzummmmm sezen de sana yazmadımı benimde seninle aynı çıkmış diye benmi yanlışmı okudum özür dilerim tatlım benim.amin tatlım allahım hepimizin yüzünü güldürsün hep beraber mutlu sona ulaşalım inşallah.canım benim hemde ne stres kimseye yaranamayız işin yükünü biz çekeriz herkesin arkasını toplarız başımızı kaşıyacak zamanımız olmaz cık yinede mutlu edemeyiz kimseyi
kimse yok mu soruma cvp verecek
kan tahlili kesin sonuçdur.adet gecikmesi beklenmez hamilesin gözün aydın canım.sağlıklarla allah tamamına erdirsin.
slm kızlar ben adetime 2 gün kala idrar testi yaptım evde pozitif cıktı... adetime 1 gün kala yani bugün kan tahlili yaptırdır 1118 cıktı sonuc ya yardımcıolur msunuz bu sonucu değerlendirebilir misniz adetim gecikmeden hamile kalabilir miyim
canım hamile kalmışsın zaten allah kucağına almanı nasib etsin hayırlı oksun
hilal sezen nasılsınız kızlar
hilal canım bişi sorcam sana sen rahim filmi çektirmiştin dimi şimdi doktorum bende pelvik usg istedi bilginiz varmı kızlar adet olduktan 3 hafta sonra gidicem karından bakılıo sanırım perde rahimde bozukluk falan varmı onu gösteriomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?