Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy o an bu şarkıyı dinliodum bunalım halimde yazmıştım kalmış düzelttim hemen:)yakışmaz bana doğru diyosun burasıda çok sıcak yaa akşam bende yicemmm diyetteyim ya meyve yada salata yada nesfit yiyorum akşamları kocam karşımda güzel güzel götürüyo yemekleri ama ben irademe sahip çıkıyorum çocuk doğurcam yapcam diye saldım kendimi daha 2 sene bile olmadı evleneli 10 kilo almışımacil diyete başladım spor olarakda mezdeke eşliğinde oynamayı tercih ettim eğlenceli ve daha kıvrak:)
nazlım iyiyim güzelim sağol. sen nasılsın. ben rahim filmi çekindim vajinadan yapılıyor. pelvik usgyi duymadım canım yaaa. inşallah ağrısızdır ve sonucu iyi çıkar.

canım normal usg gibi bakıolarmış sanırım adet olsam da gitsem bugüne kadar olan kanamalarım en son 23.günümde oldu 2 gün sürdü kesildi onu adet olarak saymıyorum saymıyayım dimi bugün 30.günüm 1 ay geçmiş şaka gibi

ooooooo kızlar toplanmış:)
günlükcüm alaramız geliyomuş...bence esatla yarışıyorlar.nurayda doğum yapmış olabilir kaç gündür girmiyo..
chnb abla rahim ağzı konusunu açtım doktora bir sorun yok dedi ölçmedi...nasılsın..ağrın sızın devam mı..az kaldı bulantılarınada..umarım herşey hamileliğin 2. döneminde daha güzel geçer..
kızlar nasılsınız?
ben çok kötü bir seminer dönemi geçiriyorum bulunduğumuz yer çok sıcak..malum seminerde çok sıkıcı..
miniklercim kayınvaliden gelmiş:)benimkide yolda cuma gelecek:)
nazlım testlerinde sorun çıkmamış...
hellom ne yaptı cino ?yaptığı keçiliği merak ettim..

kuzummmm bin şükür o zaman pıhtılaşma çıkmamış doktor ne diyor dediğin gibi niye öyle olmuş.canım bizim bir akrabamızın kızı vardı 3 yada 4.hamilleiğinde mutlu sona ulaştı onunda hiçbir sorunu yoktu.kısmet derler ya.ama kuzum sen kalbini hep böyle ferah tut herşey senin için çok güzel olacak.canım cano tatilde kaş'ta.duymamıştır teli.ah canım ah hiç sorma şamar oğlanıyız kuzum.şirkette bütün angaryalar bizim

sezencim pıhtılaşmamı çıktı?ben kaçırmışım bazı sayfaları...öpüyorum kib

ahhhh ahhh burdaki sıcakları da sormayın kızlar. üzerine bir de sıkıcı seminerler eklenince facia gibi((tatlım bilemedim ya adet mi yoksa başka türlü bi kanama mı nasıl emin olcaz. ama benim çekindiğim rahim filmi adetin hemen bitiminde yapılıyor. senden istediği daha farklı bişey sanırım canım.

hilalcim sizin seminerler nasıl gidiyo..bizimki berbat..konuşmlar anlaşılmadığı için çok sıkılıyoruz..
nilldecim nasılsın canım..işler pek yoğun değilmiş
kızlar ben çıkıyorum yemek yemeğe gideceğim..öptm kib

ceza canım nasılsın. bebişmiz nasıl. sorma canım ya seminerler iğrenç. telekonferansmış ne faydası varsa, ses sistemi öyle kötü ki ne dedikleri bile anlaşılmıyor. okuldaki semineri özledim valla:)) ondan şikayet etmeyeceğim artık. biz sınıf öğretmenlerinin sabrını ölçüyorlar sanırım. sabrmızı daha nasıl göstereceksek.

ayy şükür ben de yakaladım sizi :)

günlük çok heyecanlandırdı bizleri biri ulaşabilse de alaramız gelmiş dese değil mi

nazlım kuzum valla geleceğim zaman haber verecem burası da fena sıcak evimiz sabahtan akşama kadar güneş alıyor balkon kağılarını kapatıyoruz eve sıcak doluyor die klima da yok çarpar die almadık vantilatör ile idare ediyoz :) emir sultan tarafı eser belki yüksekte olduğu için hiö gelmezsek 10 temmuz randevu günümüz ay bu adam ziya bey yani neden bu kadar rahat 5 haftadan da fazla süre verdi daha 4 hafta var ama gezmeye geliriz :) testlerin güzel çıktığına sevindim cnm inşallah bi problem bulunmaz bende testlerim temiz çıktı dr. bi ilaç verdi yumurta tembelliği var dedi netten baktım tembellikte hamile kalmak da zormuş ama zorlanmadım ben sonra belki de dr beni rahatlatmak için vermiştir diyorum..

ceza cnm allah korusun yanlış anlamışsın kuzum kayganam felan gelmiyo doğumdan sonra gelir şu sıcakta yalvarsak gelmez :) o kışı sıcakta geçirmek için geliyor :) şu sıcakta kocamı çekemiyom ona hiç katlanamazdım :) allah sana da sabır versin :) gerçi sen dertli değildin sanırım kayganadan işini yapıyosa nazını çekiyosa gelsin baksın cnm senin şimdi daha fazla ilgiye ihtiyacın var valla 16. haftadan sonra daha rahatlıyor insan tabi sıcaklar pek müsade etmiyor ama buna da şükür

hilal kuzum ben de şuan da alıyorum semineri bu hafta bitse diğer iki hafta başka merkez okullarda birleştirmişler bizi eminim daha rahat olacağız sıkıcı sıkıcı konuşuyorlar hele bugün başka sınıflardaki örnekleri gösterip durdular sanki yeni öğreniyoruz projeyi performansı :) bulunduğumuz salonda da klima yok o kadar insan toplanınca bazen çıkıyorum dayanamıyorum söz hakkı alan olursa el salla bana :)

sezen cnm çalışmaya başlamışsın rast gelsin cnm hayırlısıyla konuversin bebeişin göbüşüne

nilde cnm yarını iple çekiyorum inşallah güzel şeyler yazarsın bi hamişimiz anne oldu o boşluğu yarın doldurduğunu söyle bize cnm

ben de kbb ye gitmedim sağlıkocağıa gittim baştan savma yaptı üç ilaç verdi akşam dr.umu arayıp ona göre kullanacam ama bu kusma işi alışkanlık yaptı bende sanırım

ah canım biz öğretmenlere işkence resmen:))) ben seminerde 3 günde 600 sayfalık bi kitabı bitirecem nerdeyse yarın biter:))) çatlıyorum napıyım. öğretmenler bişey bilmiyor ya haklısın. sözde 4 4 4 le ilgiliydi seminer. hep bildiğimiz şeyler sanki ekstra bişey söyledi. sabır sabır ya sabır. neyse ki 2 gün kaldı. diğer haftalar biz kendi okulumuzdayız:)))

canım doktorun istediği testleri yaptırdık sadece rahim incelemesi kaldı bide chnb ablanın testlerini yaptırcam inş onlardanda bişi çıkmazsa deneme yanılma yöntemiyle bulcas artık:)

allah yardım etsin tatile az kaldı ama biz napalım koca yaz çalışcas bide ramazan var allah yardım etsin hepimize

ceza naber tatlım bebiş nasıl kontrol ne zaman baya büyüdü maşallah bidahaki kontrolde cinsiyet belli olur tahmin ediyorum erkek:)

sağol tatlım iyiyim evet bilgisayarlar kapalı bugün bende oturuyorum işte.canım benim yazdıkların cıvıl cıvıl.hep böyle sonuna kadar götürsün allahım sonunda da sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin kuzum

kuzu esmezmi oralar süper valla ya ziya bey rahat evet şükür sorun yok gebeliğinde ondan öyle demiştir bana da annem beni tarlada doğurmuş falan demişti canım inkayaya falanda gidebiliriz kocasız gel gelirsen:)rahat takılalım ben seni güzel serin yerlere götürürüm eve dönemk istemezsin valla:)glukofenmi verdi sana yumurta tembelliği için üniversiteye randevu aldım eksik kalan testlerim var chnb abla bi kaç test daha söledi onlarıda orda yaptırayım bari 29 hazirana gün verdiler bi gideyim bakayım benim evimin önü boş duvarlar alev alev yanıyo

kuzum benim doktor yarın yumurtalar ne kadar büyümüş ne zaman çatlıycak ona bakacak ağzın dua olsun inşallah öyle güzel bir haber veririm ama 2-3 hafta var öyle bir habere

haklısın tatlım allah yardımcınız olsun. yazın çalışmak daha da zor. en azından çalıştığın yerde klima varmış çok şükür:))

kuzum benim doktor yarın yumurtalar ne kadar büyümüş ne zaman çatlıycak ona bakacak ağzın dua olsun inşallah öyle güzel bir haber veririm ama 2-3 hafta var öyle bir habere

o güzel haberi bu sefer vereceksin tatlım sonsuz inanıyorum:)))))

güzel olacak kuzum her şey sorunsuz hamileliğin olacak yürekten inanıyorum tatlım benim.canım pelvık usg 2 türlüymüş senin için biraz evvel araştırdım karından bakılan klasik usg bide vajınadan bakılan varya ucuna prezarvatif geçiriyorlar sopa gibi bişi:))) o ikisiymiş pelvik usg.

hilal şükür canım klima var oda bende fena baş ağrısı yapıo serinleyince hemen kapıyorum bide tam kafamın üstünde bi yerlerde malesef tutulmaya birebir of insanoğluna yarnılmaz hep şikayet halindeyiz
nilde abla tırstım :)vajinal muayneden nefret ediorum kendimi fena kasıyprum benim çok akıntım var bide kasıklarım ağrıyo yumurtluyommu ne :)kocam geçen gün diyoki test yapsan pozitif çıkarmı acab yapsana bi adam kafayı yedi iyice bende inanıorum ablacım inanmak istiyorum umudumu kaybedersem yıkılırım bugünümüze sonsuz şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…