Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğru söylüyorsun canım yazın kışı kışın yazı arıyoruz. ama ben yine de soğuğa razıyım ya çaresi var giyin üst üste. sıcakta istersen çıplak ol kar etmiyor:))) kocişe uyup da gaza gelme canım tabi kendin bilirsin:))) bütün testlerini yaptırdıktan sonra inşallah. birazcık daha sabır:))

bis korunmuyoskiiii
doktor gerek yok dedi valla sözünü dinliom testlerin çoğu yapıldı canım zaten ben hazırım kız valla pes etmiyom inanıom allahıma inşallah zamanı gelince olacak
ben kçatım kızlar allaha emanet öptüm herkesiii bende kışı sevmem töbe yarabbim ağlıom soğukta valla üşüyünce yaza razıyım ben:)

biz hep başka başka okullardayız klima yoook aydın sıcağı malum bitiriyor bizi..arabanın direksiyonuna dahi dokunamıyoruz o kadar feci yani..okulda olsa biz hergün farklı bir ilçeye gidip kahvaltı yapıyoruz..geçen sene hep böyle geçmişti..bizde branşçılarda geliyor seminere..dün ahmet şerif izgören vardı sadece onu dinledim keşke hepsi öyle olsa...bebek iyi çok şükür ellerinizden öper:)

yanlış anladığıma sevindim:)benim kayınvalide ile aramda sorun yok çok şükür cuma günü baya kalabalık olucaz evde..ankaradan arkadaşlarım gelecek,memleketten eşimin ailesi gelecek..dolu dolu bi hafta beni bekliyo:)canım ilgiden bunalıyorum desem şımarıklık yapmam umarım..arkadaşlarım ,komşularım,eşim ,ailem sağolsun hepsi üzerime titriyor..Allah razı olsun hepsinden..umarım ilgi hep devam eder...sizin seminerler nasıl.bizimkilerden farkı yoktur sanırım..oğlun nasıl?ne zaman hissetmeye başladın canım?inan en çok onu merak ediyorum..içinde başka bir insanı hissetmek...umarım bu duyguyu evlat isteyen tüm arkadaşlarım yaşar..

canım kontrol bugündü ikili test için gittim..bi daha ki kontrol 1 ay sonra falan ama ben daha erken giderim galiba..bende erkek olacağını düşünüyorum canım..dağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil..sen nasılsın canım çalışmalara başlamışsınız..canım ara ara kanamalar ilişkiden değil canım..benimde öyle olmuştu 6 gün adet 1 gün ara sonra tekrar devam böyle 60 gün sürdü..umarım en kısa sürede düzene girer..

amin canım inşallah..evlat isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin..şuan hamile olan arkadaşlarımda bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim..ben genellikle güleryüzlüyümdür..pozitif olmayı severim..vakit daha iyi geçiyo o zman:)

kızlar bana gelince bugün doktora gittik..hep bi korku..artık çevremdekiler beni azarlamaya başladılar..olumlu düşün diye..içimde zıplayan bişey..çok güzeldi ağlamamak için kendimi zor tuttum çünkü doktora soru soracağım ağlarsam kendimi toplayamazdım..sorduğum sorulara garip garip baktı ve sen hasta dğilsin hamilesin diyerek güldü...denize girmemde,buzlu soğuk şeyller içmemde sakınca olmadığını söyledi..daha çok soru sormuştum unuttum...ense kalınlığı ölçüldü nomal dedi kan testimin sonuçları haftaya gelecekmiş..bir sorun olsa ense kalınlığında çıkardı değilmi..bu arada evde yalnız kaldım eşim izmire düğüne gitti ve beni götürmedi..günlüğü merak ettim yazmadı?herkese iyi akşamlar ,kuzeyi izleyeyim bari:)

nurayım, günlüğümmm haber bekliyoruzzz..
aaaa çatlayacağızz yaa:84::82:

cezacım, dr'un normal dediyse ölçüm için, normaldir canım..
kritik bulsalar, söylüyorlar çünkü..
herşey yolunda canım, tadını çıkartmaya bak artık hamişliğin..
tatilde oldu artık, tam tadına var bu keyfin
kendine , bebişine iyi bak canım

kızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...

kızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...

Allahım esirgesin sizi..Dualarım sizinle ablacım..

herşey güzel olacak Allah'ın izniyle..

geçmiş olsun canım öncelikle..inş. tez vakitte yeni bir bebeğe sahip olursun kürtaj gebeliğe engel değil kafanı takma böle şeylere.. yakın bir arkadaşımın başına geldi ama tekrar hamile kaldı.. örnekleride çok yani etrafta..üzülme sakın

ALLAH korusun abla...dualarım seninle..inşallah herşey güzel olacak Allhın izniyle..akıntın mı geldi abla nasıl anladın?

teşekkürler canım sağol..tatil başlamadı daha..30 haziranda tatil:)

Sondadan sızıntı vardı ya. Arada amniyo sızıntısı da olmuş.

Chnb ablacım..Allah yardımcın olsun...Rabbime emanetsin bebeğin ve sen..bol bol dua oku...dualarmız seninle..

nş tez zamanda gebe kalırsın. bende 17 şubatta bebeğimin kalbı durdu ve kurtaj oldum.. korunma süremız bıttı..canım bende bu pıhtılaşmaya baktırmak ıstıyorum ssk karşılıyomu acaba ,, bırde hangı şehırdesın ben ankara

canımmmm inş tez zamanda bebışın olur bende ılk gebelığımde bebeğmin kalbı durdu ve kurtaj oldum....korunma süremız bıttı pıhtılaşmayı bende yaptırmak istıyorum ssk karşılıyomu acaba ne kadara yaptırdınız bırde hangı şehırdesınız ben ankara

canım Allah şifa versin. inşalllah tekrar yenilenir. suyun azalmasıyla ilgili şeyler okumuştum, son haftalarda oluyo diye biliyodum. doktorlar istirahat veriyolar genelde bir de bol sıvı tüketimi. ve dediğin gibi bunları yapınca normale dönüyor.
kadın doğum servisinde yatınca o bebek seslerini duymak kaçınılmaz oluyor. inşallah bir dahaki yatışım bebeğimi doğurmak için olur diye dua etmiştim en son duyduğumda. inşallah senin de öyle olur canım. moralini yüksek tut. her şey dua ile...

Senin icin dua ediyorum arkadasim.Insallah hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

chnb ablacım geçmiş olsun.inşallah sızıntı daha fazla devam etmez allah şifa versin sizi korusun..

günlükçüm alara geldi mi yoksa aceleci cimcime..bizi merakta bırakma umarım herşey yolundadır..

nuray da yok bi süredir esat anneanneyi görünce dayanamadı sanırım..

nildecim tatlım evet arada bi ce deyip kaçıyorum:))senin durumunu anlamadım canım yarın hamişlik mi belli olacak yoksa çalışmalar için yumurtaya mı bakılacak..hamişlikse inşallah diyelim yumurtalarsa rast gelsin:)))

sezen korunmayı bırakmışsın hakkında hayırlısı olsun canım topiğin ateşlenmesi gerekiyo sen başlat ayağını sürü kızlarda gelsin arkandan...

hilalcim sen nasılsın..sen bu ay korunmuyosun çalışmalara devam değilmi okumuştum ama bugün kafam biraz karışık hatırlayamadım kusura bakma..seminerler hakkında kesinlikle haklısınız bizim burda da resmen işkence yapıyolar.koca salon ses sistemi yok anlatanın ne söylediği anlaşılmıyo bi uğultu bi uğultu 2 gündür eve gelince yatıyorum baş ağrısından..bugünkü bombalarıda duymuşsunuzdur okullar 3 dönem ders saatleri artıyo yabancı dil 2. sınıfa çekiliyo vs vs ama hala 4+4 lerle ilgili bi bilgi veremediler..

ceza iyi olduğunuza sevindim canım..müfettiş konusunda bende seninle aynıyım canım 7 yıldır teftiş görmedim ondan tırsmıştım ama bu yılı da atlattım bakalım..

minikler sen nasılsın canım..sıcaklar fena burda da 2 hafta önce hırkayla oturuyodum akşamları şimdi kapı pencere açık ama fayda etmiyoo..miniklerin gururlandırmışsın seni sevindim benim sıpalar da çok şekerdi bana en güzeli onlar geliyo zaten de dışardan aldığımız tepkiler de o yöndeydi..seneye ayrı kalacağız ama çok özleyeceğim onları

asesulfam sen nasılsınn..buralar fena adanayı düşünemiyorum allah yardımcınız olsun..sezen açılışı yapmış ya sen??

minicikumut nasıl gidiyo fıstık..yakınız senle karabükte havalar nasıl?

hellom yoksun tatile çıktınız mı yoksa..

bana gelince bugün dr ye gittik kendi dr um değildi yakın bi özel hastaneye gittik dr dan cinsiyeti öğrendik hareketlerini gösterdi cinsiyetimiz erkekmiş rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah buraya kadar herşey iyiydi sonra dr plesenta previa olduğunu söyledi sonrası şok tabi herşey aklımdan uçtu gitti risklerini anlattı 2 aya kadar yukarı çıkabilir dedi hiçbişeye yasak değil dedi aklımdaki soruların hepsini unuttum öyle saf saf çıktım odadan eve geldim netten araştırdım dr nin dedikleriyle tamamen zıt nerdeyse herşey yasak iş seyahat cinsel ilişki bunların hiçbiri yok ama dr tam tersini söyledi..biraz kendime geldim stres yapmayacağım inşallah herşey yoluna girer..topikçek nerde bi sorun var çekiyoruz hamile, hamile kalmak isteyen arkadaşlar olarak..sorunsuz olanlardan uzak dursun sorunlar inşallah...çok zormuş bu süreç gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…