- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.501
hilal şükür canım klima var oda bende fena baş ağrısı yapıo serinleyince hemen kapıyorum bide tam kafamın üstünde bi yerlerde malesef tutulmaya birebir of insanoğluna yarnılmaz hep şikayet halindeyiz
nilde abla tırstım :)vajinal muayneden nefret ediorum kendimi fena kasıyprum benim çok akıntım var bide kasıklarım ağrıyo yumurtluyommu ne :)kocam geçen gün diyoki test yapsan pozitif çıkarmı acab yapsana bi adam kafayı yedi iyice bende inanıorum ablacım inanmak istiyorum umudumu kaybedersem yıkılırım bugünümüze sonsuz şükürler olsun
doğru söylüyorsun canım yazın kışı kışın yazı arıyoruz. ama ben yine de soğuğa razıyım ya çaresi var giyin üst üste. sıcakta istersen çıplak ol kar etmiyor:))) kocişe uyup da gaza gelme canım tabi kendin bilirsin:))) bütün testlerini yaptırdıktan sonra inşallah. birazcık daha sabır:))
biz hep başka başka okullardayız klima yoook aydın sıcağı malum bitiriyor bizi..arabanın direksiyonuna dahi dokunamıyoruz o kadar feci yani..okulda olsa biz hergün farklı bir ilçeye gidip kahvaltı yapıyoruz..geçen sene hep böyle geçmişti..bizde branşçılarda geliyor seminere..dün ahmet şerif izgören vardı sadece onu dinledim keşke hepsi öyle olsa...bebek iyi çok şükür ellerinizden öper:)ceza canım nasılsın. bebişmiz nasıl. sorma canım ya seminerler iğrenç. telekonferansmış ne faydası varsa, ses sistemi öyle kötü ki ne dedikleri bile anlaşılmıyor. okuldaki semineri özledim valla:)) ondan şikayet etmeyeceğim artık. biz sınıf öğretmenlerinin sabrını ölçüyorlar sanırım. sabrmızı daha nasıl göstereceksek.
yanlış anladığıma sevindim:)benim kayınvalide ile aramda sorun yok çok şükür cuma günü baya kalabalık olucaz evde..ankaradan arkadaşlarım gelecek,memleketten eşimin ailesi gelecek..dolu dolu bi hafta beni bekliyo:)canım ilgiden bunalıyorum desem şımarıklık yapmam umarım..arkadaşlarım ,komşularım,eşim ,ailem sağolsun hepsi üzerime titriyor..Allah razı olsun hepsinden..umarım ilgi hep devam eder...sizin seminerler nasıl.bizimkilerden farkı yoktur sanırım..oğlun nasıl?ne zaman hissetmeye başladın canım?inan en çok onu merak ediyorum..içinde başka bir insanı hissetmek...umarım bu duyguyu evlat isteyen tüm arkadaşlarım yaşar..ayy şükür ben de yakaladım sizi :)
günlük çok heyecanlandırdı bizleri biri ulaşabilse de alaramız gelmiş dese değil mi
nazlım kuzum valla geleceğim zaman haber verecem burası da fena sıcak evimiz sabahtan akşama kadar güneş alıyor balkon kağılarını kapatıyoruz eve sıcak doluyor die klima da yok çarpar die almadık vantilatör ile idare ediyoz :) emir sultan tarafı eser belki yüksekte olduğu için hiö gelmezsek 10 temmuz randevu günümüz ay bu adam ziya bey yani neden bu kadar rahat 5 haftadan da fazla süre verdi daha 4 hafta var ama gezmeye geliriz :) testlerin güzel çıktığına sevindim cnm inşallah bi problem bulunmaz bende testlerim temiz çıktı dr. bi ilaç verdi yumurta tembelliği var dedi netten baktım tembellikte hamile kalmak da zormuş ama zorlanmadım ben sonra belki de dr beni rahatlatmak için vermiştir diyorum..
ceza cnm allah korusun yanlış anlamışsın kuzum kayganam felan gelmiyo doğumdan sonra gelir şu sıcakta yalvarsak gelmez :) o kışı sıcakta geçirmek için geliyor :) şu sıcakta kocamı çekemiyom ona hiç katlanamazdım :) allah sana da sabır versin :) gerçi sen dertli değildin sanırım kayganadan işini yapıyosa nazını çekiyosa gelsin baksın cnm senin şimdi daha fazla ilgiye ihtiyacın var valla 16. haftadan sonra daha rahatlıyor insan tabi sıcaklar pek müsade etmiyor ama buna da şükür
hilal kuzum ben de şuan da alıyorum semineri bu hafta bitse diğer iki hafta başka merkez okullarda birleştirmişler bizi eminim daha rahat olacağız sıkıcı sıkıcı konuşuyorlar hele bugün başka sınıflardaki örnekleri gösterip durdular sanki yeni öğreniyoruz projeyi performansı :) bulunduğumuz salonda da klima yok o kadar insan toplanınca bazen çıkıyorum dayanamıyorum söz hakkı alan olursa el salla bana :)
sezen cnm çalışmaya başlamışsın rast gelsin cnm hayırlısıyla konuversin bebeişin göbüşüne
nilde cnm yarını iple çekiyorum inşallah güzel şeyler yazarsın bi hamişimiz anne oldu o boşluğu yarın doldurduğunu söyle bize cnm
ben de kbb ye gitmedim sağlıkocağıa gittim baştan savma yaptı üç ilaç verdi akşam dr.umu arayıp ona göre kullanacam ama bu kusma işi alışkanlık yaptı bende sanırım
canım kontrol bugündü ikili test için gittim..bi daha ki kontrol 1 ay sonra falan ama ben daha erken giderim galiba..bende erkek olacağını düşünüyorum canım..dağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil..sen nasılsın canım çalışmalara başlamışsınız..canım ara ara kanamalar ilişkiden değil canım..benimde öyle olmuştu 6 gün adet 1 gün ara sonra tekrar devam böyle 60 gün sürdü..umarım en kısa sürede düzene girer..canım doktorun istediği testleri yaptırdık sadece rahim incelemesi kaldı bide chnb ablanın testlerini yaptırcam inş onlardanda bişi çıkmazsa deneme yanılma yöntemiyle bulcas artık:)
allah yardım etsin tatile az kaldı ama biz napalım koca yaz çalışcas bide ramazan var allah yardım etsin hepimize
ceza naber tatlım bebiş nasıl kontrol ne zaman baya büyüdü maşallah bidahaki kontrolde cinsiyet belli olur tahmin ediyorum erkek:)
sağol tatlım iyiyim evet bilgisayarlar kapalı bugün bende oturuyorum işte.canım benim yazdıkların cıvıl cıvıl.hep böyle sonuna kadar götürsün allahım sonunda da sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin kuzum
kızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...
kızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...
cezacım, dr'un normal dediyse ölçüm için, normaldir canım..
kritik bulsalar, söylüyorlar çünkü..
herşey yolunda canım, tadını çıkartmaya bak artık hamişliğin..
tatilde oldu artık, tam tadına var bu keyfin
kendine , bebişine iyi bak canım
slm tekrardan kızlar herkes sıcaktan yakınmış..samsun resmen kaynıyordu bugün..sıcaktanda öte öyle bir nem varki neredeyse nefes almak imkansız..ama ben şikayetçi değilim..özlemişim sıcakları:)
Bu arada korunmayı bıraktımDua edin bana kızlar Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat versin hepimize inş....Fakültede perinatoloji varmış hamile olursam oraya gitmeyi düşünüyorum ..Birde şimdi pıhtılaşma çıktı hipotroidi zaten vardı..Oldukça riskli bir gebelik olacak benimkisi...rabbim iyisini bilir..elimizi boş çevirmez inş..chnb abla ve nazlım dediğiniz duayı hocaya bende yaptırcam..bakalım her yolu deniycez artık:) Bu arada senin test sonuçlarıyla bire bir aynı benim pıhtılaşma sonuçları..sana ne dedi doktorun bu konuda tam olarak...? Bak sonuçlar bu:
Protein s 130.31 biraz yüksekmiş
protein c 118.662
Faktör V G 1691A (Leiden) Heterezigot çıkmış
Protrombin G20210 A
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
Hamile olunca tüm bu testleri doktorun önüne yığıcam artık:)))
Nilde ablaaa hadi git ve hayırlı haberlerle gel perşembeye seni bekliyoz..
Minicik umut,lalemm hadi hadi peşimden gelin kızlar,kocişleri boş bırakmayın bu gece:))))
slm tekrardan kızlar herkes sıcaktan yakınmış..samsun resmen kaynıyordu bugün..sıcaktanda öte öyle bir nem varki neredeyse nefes almak imkansız..ama ben şikayetçi değilim..özlemişim sıcakları:)
Bu arada korunmayı bıraktımDua edin bana kızlar Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat versin hepimize inş....Fakültede perinatoloji varmış hamile olursam oraya gitmeyi düşünüyorum ..Birde şimdi pıhtılaşma çıktı hipotroidi zaten vardı..Oldukça riskli bir gebelik olacak benimkisi...rabbim iyisini bilir..elimizi boş çevirmez inş..chnb abla ve nazlım dediğiniz duayı hocaya bende yaptırcam..bakalım her yolu deniycez artık:) Bu arada senin test sonuçlarıyla bire bir aynı benim pıhtılaşma sonuçları..sana ne dedi doktorun bu konuda tam olarak...? Bak sonuçlar bu:
Protein s 130.31 biraz yüksekmiş
protein c 118.662
Faktör V G 1691A (Leiden) Heterezigot çıkmış
Protrombin G20210 A
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
Hamile olunca tüm bu testleri doktorun önüne yığıcam artık:)))
Nilde ablaaa hadi git ve hayırlı haberlerle gel perşembeye seni bekliyoz..
Minicik umut,lalemm hadi hadi peşimden gelin kızlar,kocişleri boş bırakmayın bu gece:))))
Allahım yar ve yardımcın olsun canım...inşallah bi sorun olmaz..dualarım seninle....kızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...
Chnb ablacım..Allah yardımcın olsun...Rabbime emanetsin bebeğin ve sen..bol bol dua oku...dualarmız seninle..
Allahım yar ve yardımcın olsun canım...inşallah bi sorun olmaz..dualarım seninle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?