Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ceza rabbim evladını sana kocana bağışlasın kucağına almak nasib olsun canım inşallah etrafındaki güzel dostların eksik olmasın onlar olmasa insan ne yapar benimde iyi kötü hergünümde hep birileri etrafımda döndü insan kendini daha iyi hissediyo testlerde temiz çıkcak bu sefer olacak inşallahhh
ase nuraydan da haber yok günlüğün nuarası kimsede yokmu kity de vardı sanırım öğleden sonra onu arayıp alırım ben numarasını güzel haberler alırız inşallahhh
chnb ablacım rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle niye oluyo böyle yaa çıkarmasınlar seni hastaneden doğurana kadar yat orda hep gözlem altında ol olmazmı
dadlum üzme kendini canım miniğin sağ salim gelecek inşallah herkese günaydın kızlar

chnb abla iyimisin gördüm seni

Cnhb ablacım Rabbim çözümsüz dert vermesin İnşallah şifanı bulursun.

Sen bana o sondadan kaçak mevzusunu yazmışsın ama ben farketmemişim.Nildenin dün alıntı yaptığı bir mesajda farkettim.Sağlam yerleşmiş bir sondada kaçak olma ihtimali çok az çünkü.

İnşallah kaybolan sıvıyı bir an önce yerine koyarsınız.Rabbim yardımcın olsun.

Datlum sen Zonguldaktaydın değil mi?Karabük çok sıcak dün 40 dereceydi.Plesenta previa konusuna gelince doktorun birazcık rahat davranmış.

Günlük aktivitelerinde biraz daha dikkatli olmakta fayda var.Ani ve sert hareketlerden daha fazla koru kendini.Sende pıhtılaşma sorunu yoktu sanırım(Bu senin için bir avantaj)

Uzun yolculuklardan falanda kaçın derim.Oğlun doğsun beraber gezersiniz İnşallah.

Ve doktor takiplerini aksatma ve aralıklarını fazla uzatma.Kanama yönünden kendini kontrol et.

Kan grubunu bilmiyorsan öğren datlum bazı durumlarda çok gerekli olabiliyor.

Bir doktor arkadaşımla konuşuyoruz geçen diyor ki:''Nerede abzürt bir hastalık olur ya bizi ya sevdiklerimizi bulur''

Bu topiktede çoğumuz en nadir vakaları yaşıyoruz.Ne diyelim Rabbim bugünümüzü aratmasın.

Beni soracak olursanız dün en yakın arkadaşım rahatsızlandı.25+3 haftalık gebe.Ateşi 39'a çıkınca doktorunun yolunu tuttuk.

Doktorda tanıdığım bir doktordu.Başımdan geçenleri anlatıp yeniden hamile kalmayı düşünüyorum dedim.Folikasite başla bir ara gel kan idrar bakalım dedi.Müsait bir aralıkta gidip baktıracağım İnşallah.Arkadaşım gebeliğinin başından beri idrar yolu enfeksiyonu çekiyor.Malesef yıllardır hiç geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum ve böbreğimde 10'dan fazla taş var.Bir şekilde bizde idare edeceğiz.

Günlükten haber yok,sanırım Alara geldi:)Hello olsa konuşurdu onunla bizide haberdar ederdi.

Herkese günaydıııın..

helloya msj attım günlüğün numarası varmı diye uyuyodur cvp gelince haberleşiriz bende çokkk merak ettim dün akşam hep aklımdaydı 12 de kardeşime topiğe baktırdım haber varmı diye:)

helloya msj attım günlüğün numarası varmı diye uyuyodur cvp gelince haberleşiriz bende çokkk merak ettim dün akşam hep aklımdaydı 12 de kardeşime topiğe baktırdım haber varmı diye:)

Seninde sen yokken kardeşin takip ediyoer demek ki

İnşallah hayırlı güzel haberler alırız canım

Seninde sen yokken kardeşin takip ediyoer demek ki

İnşallah hayırlı güzel haberler alırız canım

akşam çok merak ettim valla bak dedim bugün bitermi acaba gün geçermi akşam olurmu sabahtan daraldım daha hiç işim yok ne yapsama acaba:)

canım dikkatli olursan korkulacak bir durum değil minicikumutun açıkladığı gibi. evet sonradan yukarı çıkabiliyor. temmuz annelerinde de okumuştum ve bir sorun olmadan atlattılar. kanama yapabiliyor. böyle bir durum olursa hemen doktoruna git ve en önemlisi moralini yüksek tut canım. bişeycik olmaz inşallah.
devrelerim galiba doğurdu. nuray kesin bence de günlüğü bilmiyoruz. sıra bana geldi anacımhem heyecan hem korku karışık.

nazlımcım, bence de korunmana gerek yok. insan korunmak istemiyor böyle bir durumda, bir an önce kaybettiğinin yerine yenisini koymak istiyor.
candaştan da haber yok bu hafta. ses ver canım, nasılsın?neler yapıyosun?

canım az kaldı seninde 4 hafta gibi erkende gelebilir sanırım tam zaman bellimi oyy çok heycanlı sakin ol sen sonunda kucağına gelecek minik meleği düşün :)candaşla dün konuştum canım tatildeymiş keyfi yerindeydi sesi güzel geliyodu canım valla korunmak istemiorumama çok korkuyorum aşırı korunursam kendimi daha kötü hissedicem yeni heycanlı aylar beni beklio sanırım 31.günüm bugün umarım adetim gelir bekletmez ovulasyon testimi alsam ne dersin 2 günde bir görev gibi ilişkiler bei çok geiryodu

Son düzenleme:
burdalar ya olmasalar dizi falan izlicem canım bugün hiç çalışmak istemio uykumda var ya sen evleneli daha 10 aymı olduuu ben hiç farketmemişim bunu

Tabi daha 11 aylık evliyim ben.Hiç korunma taraftarı değildim.Ki evlendikten 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim

Tabi daha 11 aylık evliyim ben.Hiç korunma taraftarı değildim.Ki evlendikten 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim

bende 2010 temmuzda evlendim eylüle kadar korundu benim dana adam ben istemdiim halde sonra korunmadık 2011 şubat 23 son adet tarihimdi hamile kaldım şükür aratmadı da rabbim devamı gelmedi işte:)

canım benim artık 4ten düştü, 3hafta. 7 temmuz dedi en son doktorum ama 3ü 4üde olabilir dedi.
ovülasyon yapmak iyi oluyor canım. şimdi senin için daha da iyi olur. düzenin değişebilir çünkü.

canım benim artık 4ten düştü, 3hafta. 7 temmuz dedi en son doktorum ama 3ü 4üde olabilir dedi.
ovülasyon yapmak iyi oluyor canım. şimdi senin için daha da iyi olur. düzenin değişebilir çünkü.

oy oy seneye tam baharda gezecek kadar toparlanır sende bursalısın dimi buraya geldiğinde miinikler sen ben buluşalım bebekle gelirsin kısmet olur inşallah şimdi sitanbuldamısın bursa çok sıcak annenler nerlerde oturuyo bursa gibi memleket yok dimi:)banamı öyle geliyo acaba az kalmış canım allah kurtarsın inşallahhhh

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hello msj attı şimdi dün akşam gelmiş alara ikiside iyilermişşşşşşşş şükürler olsun rabbimeee selamları varmış

Son düzenleme:
canım hamileliğimden beri hasret kaldım bursaya. sağlık olsun napalım. en son ramazan bayramında geldik. kurbandan önce de hamile olduğumu öğrenince kıpırdamadık bi yere, zaten başları sorunluydu biliyosun yattım hep 4 ay. yeni evliyken de 1.5 yıl oturduk bursada. inşallah tekrar dönmek kısmet olur. ailem k.paşada yaşıyor. miniklerin olduğu yerde yani. biz şu an burgazdayız canım, kırklareli. iş, güç,tayin durumlarından geldik burlara işte. bi akraba yok.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hello msj attı şimdi dün akşam gelmiş alara ikiside iyilermişşşşşşşş şükürler olsun rabbimeee selamları varmış
günlük, gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlat olsun kızımız. prensesimiz biizm o. canım çok sevindim, kendim kurtulmuş gibi oldum.

oy canım yine çok uzak değilmişsin arkadaşım ağrıya gitti bursadan o çok zorlandı oralarda kocası da asker bide şimdi gökçeadaya tayinleri çıkmış 6 aylıkda oğlu var çocuk sürekli hastalanıomuş adam gibi doktor yok diyo temmuzda gelceklermiş çanakkaleye bebek biraz toparlansın gelirsin canım kurban bayramında falan inşallah memleketine dönmek nasib olur ben istanbulda bile boğuluyorum eşime iş yerinden teklif gelmiş kütahyada bi fabrikaları var oraya gel diye maaş falan iyi ben istemedim ne işim var orda :)kızıyo bana umrumda diil sonuçta memur filan diil özel sektör onlara güvenip düzenimi bozamam
nuray naptı acaba yaa odamı doğurdu hellonun da bilgisayarı yokmuş ondan giremiomuş slmı var konuştum

Kızlar benim drm Arda beyin programının konusu rahim ağzı yetmezliği başlıyor şimdi habertürkte...

Kızlar benim drm Arda beyin programının konusu rahim ağzı yetmezliği başlıyor şimdi habertürkte...

abla iş yerindeyim izlemeyi çok siterdim bu arada pek yakışıklı maşallah:)bi yazısını okudum tekrarlayan kayıplarla ilgili resmi vardı

İyi ki doğdun Alara

Günlükcüm hayırlı,uğurlu olsun.Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Darısı sırada bekleyenlerin başına İnşallah.

kuzum benimmm bende acayip kasarım kendimi o ne acayip bişidir öle.ağrım olur benim.ama hsg den sonra onlar benim için sinek ısırığı gibi geliyor ama herşey bu nazlı bebekler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…