helloya msj attım günlüğün numarası varmı diye uyuyodur cvp gelince haberleşiriz bende çokkk merak ettim dün akşam hep aklımdaydı 12 de kardeşime topiğe baktırdım haber varmı diye:)
Seninde sen yokken kardeşin takip ediyoer demek ki
İnşallah hayırlı güzel haberler alırız canım
akşam çok merak ettim valla bak dedim bugün bitermi acaba gün geçermi akşam olurmu sabahtan daraldım daha hiç işim yok ne yapsama acaba:)
Patronlar yoksa takıl kafana göre Nazlım
canım dikkatli olursan korkulacak bir durum değil minicikumutun açıkladığı gibi. evet sonradan yukarı çıkabiliyor. temmuz annelerinde de okumuştum ve bir sorun olmadan atlattılar. kanama yapabiliyor. böyle bir durum olursa hemen doktoruna git ve en önemlisi moralini yüksek tut canım. bişeycik olmaz inşallah.bana gelince bugün dr ye gittik kendi dr um değildi yakın bi özel hastaneye gittik dr dan cinsiyeti öğrendik hareketlerini gösterdi cinsiyetimiz erkekmiş rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah buraya kadar herşey iyiydi sonra dr plesenta previa olduğunu söyledi sonrası şok tabi herşey aklımdan uçtu gitti risklerini anlattı 2 aya kadar yukarı çıkabilir dedi hiçbişeye yasak değil dedi aklımdaki soruların hepsini unuttum öyle saf saf çıktım odadan eve geldim netten araştırdım dr nin dedikleriyle tamamen zıt nerdeyse herşey yasak iş seyahat cinsel ilişki bunların hiçbiri yok ama dr tam tersini söyledi..biraz kendime geldim stres yapmayacağım inşallah herşey yoluna girer..topikçek nerde bi sorun var çekiyoruz hamile, hamile kalmak isteyen arkadaşlar olarak..sorunsuz olanlardan uzak dursun sorunlar inşallah...çok zormuş bu süreç gerçekten...
canım az kaldı seninde 4 hafta gibi erkende gelebilir sanırım tam zaman bellimi oyy çok heycanlı sakin ol sen sonunda kucağına gelecek minik meleği düşün :)candaşla dün konuştum canım tatildeymiş keyfi yerindeydi sesi güzel geliyodu canım valla korunmak istemiorumama çok korkuyorum aşırı korunursam kendimi daha kötü hissedicem yeni heycanlı aylar beni beklio sanırım 31.günüm bugün umarım adetim gelir bekletmez ovulasyon testimi alsam ne dersin 2 günde bir görev gibi ilişkiler bei çok geiryoducanım dikkatli olursan korkulacak bir durum değil minicikumutun açıkladığı gibi. evet sonradan yukarı çıkabiliyor. temmuz annelerinde de okumuştum ve bir sorun olmadan atlattılar. kanama yapabiliyor. böyle bir durum olursa hemen doktoruna git ve en önemlisi moralini yüksek tut canım. bişeycik olmaz inşallah.
devrelerim galiba doğurdu. nuray kesin bence de günlüğü bilmiyoruz. sıra bana geldi anacımhem heyecan hem korku karışık.
nazlımcım, bence de korunmana gerek yok. insan korunmak istemiyor böyle bir durumda, bir an önce kaybettiğinin yerine yenisini koymak istiyor.
candaştan da haber yok bu hafta. ses ver canım, nasılsın?neler yapıyosun?
burdalar ya olmasalar dizi falan izlicem canım bugün hiç çalışmak istemio uykumda var ya sen evleneli daha 10 aymı olduuu ben hiç farketmemişim bunu
Tabi daha 11 aylık evliyim ben.Hiç korunma taraftarı değildim.Ki evlendikten 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
canım az kaldı seninde 4 hafta gibi erkende gelebilir sanırım tam zaman bellimi oyy çok heycanlı sakin ol sen sonunda kucağına gelecek minik meleği düşün :)candaşla dün konuştum canım tatildeymiş keyfi yerindeydi sesi güzel geliyodu canım valla korunmak istemiorumama çok korkuyorum aşırı korunursam kendimi daha kötü hissedicem yeni heycanlı aylar beni beklio sanırım 31.günüm bugün umarım adetim gelir bekletmez ovulasyon testimi alsam ne dersin 2 günde bir görev gibi ilişkiler bei çok geiryodu
canım benim artık 4ten düştü, 3hafta. 7 temmuz dedi en son doktorum ama 3ü 4üde olabilir dedi.
ovülasyon yapmak iyi oluyor canım. şimdi senin için daha da iyi olur. düzenin değişebilir çünkü.
canım hamileliğimden beri hasret kaldım bursaya. sağlık olsun napalım. en son ramazan bayramında geldik. kurbandan önce de hamile olduğumu öğrenince kıpırdamadık bi yere, zaten başları sorunluydu biliyosun yattım hep 4 ay. yeni evliyken de 1.5 yıl oturduk bursada. inşallah tekrar dönmek kısmet olur. ailem k.paşada yaşıyor. miniklerin olduğu yerde yani. biz şu an burgazdayız canım, kırklareli. iş, güç,tayin durumlarından geldik burlara işte. bi akraba yok.oy oy seneye tam baharda gezecek kadar toparlanır sende bursalısın dimi buraya geldiğinde miinikler sen ben buluşalım bebekle gelirsin kısmet olur inşallah şimdi sitanbuldamısın bursa çok sıcak annenler nerlerde oturuyo bursa gibi memleket yok dimi:)banamı öyle geliyo acaba az kalmış canım allah kurtarsın inşallahhhh
günlük, gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlat olsun kızımız. prensesimiz biizm o. canım çok sevindim, kendim kurtulmuş gibi oldum.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hello msj attı şimdi dün akşam gelmiş alaraikiside iyilermişşşşşşşş şükürler olsun rabbimeee selamları varmış
canım hamileliğimden beri hasret kaldım bursaya. sağlık olsun napalım. en son ramazan bayramında geldik. kurbandan önce de hamile olduğumu öğrenince kıpırdamadık bi yere, zaten başları sorunluydu biliyosun yattım hep 4 ay. yeni evliyken de 1.5 yıl oturduk bursada. inşallah tekrar dönmek kısmet olur. ailem k.paşada yaşıyor. miniklerin olduğu yerde yani. biz şu an burgazdayız canım, kırklareli. iş, güç,tayin durumlarından geldik burlara işte. bi akraba yok.
günlük, gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlat olsun kızımız. prensesimiz biizm o. canım çok sevindim, kendim kurtulmuş gibi oldum.
Kızlar benim drm Arda beyin programının konusu rahim ağzı yetmezliği başlıyor şimdi habertürkte...
hilal şükür canım klima var oda bende fena baş ağrısı yapıo serinleyince hemen kapıyorum bide tam kafamın üstünde bi yerlerde malesef tutulmaya birebir of insanoğluna yarnılmaz hep şikayet halindeyiz
nilde abla tırstım :)vajinal muayneden nefret ediorum kendimi fena kasıyprum benim çok akıntım var bide kasıklarım ağrıyo yumurtluyommu ne :)kocam geçen gün diyoki test yapsan pozitif çıkarmı acab yapsana bi adam kafayı yedi iyice bende inanıorum ablacım inanmak istiyorum umudumu kaybedersem yıkılırım bugünümüze sonsuz şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?