canım Allah şifa versin. inşalllah tekrar yenilenir. suyun azalmasıyla ilgili şeyler okumuştum, son haftalarda oluyo diye biliyodum. doktorlar istirahat veriyolar genelde bir de bol sıvı tüketimi. ve dediğin gibi bunları yapınca normale dönüyor.
kadın doğum servisinde yatınca o bebek seslerini duymak kaçınılmaz oluyor. inşallah bir dahaki yatışım bebeğimi doğurmak için olur diye dua etmiştim en son duyduğumda. inşallah senin de öyle olur canım. moralini yüksek tut. her şey dua ile...
Çok sağ ol canım...Senin icin dua ediyorum arkadasim.Insallah hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
chnb ablacım geçmiş olsun.inşallah sızıntı daha fazla devam etmez allah şifa versin sizi korusun..
hellom yoksun tatile çıktınız mı yoksa..
bana gelince bugün dr ye gittik kendi dr um değildi yakın bi özel hastaneye gittik dr dan cinsiyeti öğrendik hareketlerini gösterdi cinsiyetimiz erkekmiş rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah buraya kadar herşey iyiydi sonra dr plesenta previa olduğunu söyledi sonrası şok tabi herşey aklımdan uçtu gitti risklerini anlattı 2 aya kadar yukarı çıkabilir dedi hiçbişeye yasak değil dedi aklımdaki soruların hepsini unuttum öyle saf saf çıktım odadan eve geldim netten araştırdım dr nin dedikleriyle tamamen zıt nerdeyse herşey yasak iş seyahat cinsel ilişki bunların hiçbiri yok ama dr tam tersini söyledi..biraz kendime geldim stres yapmayacağım inşallah herşey yoluna girer..topikçek nerde bi sorun var çekiyoruz hamile, hamile kalmak isteyen arkadaşlar olarak..sorunsuz olanlardan uzak dursun sorunlar inşallah...çok zormuş bu süreç gerçekten...
chnb abla iyimisin gördüm seni
Canım sağ ol. sen de enfeksiyon var mı? Elma sirkeli su ile vajinal temizlik yap . Arkadında mı enfeksiyon yoksa? erken doğuma neden oluyor...Cnhb ablacım Rabbim çözümsüz dert vermesin İnşallah şifanı bulursun.
Herkese günaydıııın..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hello msj attı şimdi dün akşam gelmiş alaraikiside iyilermişşşşşşşş şükürler olsun rabbimeee selamları varmış
abla iş yerindeyim izlemeyi çok siterdim bu arada pek yakışıklı maşallah:)bi yazısını okudum tekrarlayan kayıplarla ilgili resmi vardı
biz hep başka başka okullardayız klima yoook aydın sıcağı malum bitiriyor bizi..arabanın direksiyonuna dahi dokunamıyoruz o kadar feci yani..okulda olsa biz hergün farklı bir ilçeye gidip kahvaltı yapıyoruz..geçen sene hep böyle geçmişti..bizde branşçılarda geliyor seminere..dün ahmet şerif izgören vardı sadece onu dinledim keşke hepsi öyle olsa...bebek iyi çok şükür ellerinizden öper:)
yanlış anladığıma sevindim:)benim kayınvalide ile aramda sorun yok çok şükür cuma günü baya kalabalık olucaz evde..ankaradan arkadaşlarım gelecek,memleketten eşimin ailesi gelecek..dolu dolu bi hafta beni bekliyo:)canım ilgiden bunalıyorum desem şımarıklık yapmam umarım..arkadaşlarım ,komşularım,eşim ,ailem sağolsun hepsi üzerime titriyor..Allah razı olsun hepsinden..umarım ilgi hep devam eder...sizin seminerler nasıl.bizimkilerden farkı yoktur sanırım..oğlun nasıl?ne zaman hissetmeye başladın canım?inan en çok onu merak ediyorum..içinde başka bir insanı hissetmek...umarım bu duyguyu evlat isteyen tüm arkadaşlarım yaşar..
canım kontrol bugündü ikili test için gittim..bi daha ki kontrol 1 ay sonra falan ama ben daha erken giderim galiba..bende erkek olacağını düşünüyorum canım..dağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil..sen nasılsın canım çalışmalara başlamışsınız..canım ara ara kanamalar ilişkiden değil canım..benimde öyle olmuştu 6 gün adet 1 gün ara sonra tekrar devam böyle 60 gün sürdü..umarım en kısa sürede düzene girer..
amin canım inşallah..evlat isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin..şuan hamile olan arkadaşlarımda bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim..ben genellikle güleryüzlüyümdür..pozitif olmayı severim..vakit daha iyi geçiyo o zman:)
kızlar bana gelince bugün doktora gittik..hep bi korku..artık çevremdekiler beni azarlamaya başladılar..olumlu düşün diye..içimde zıplayan bişey..çok güzeldi ağlamamak için kendimi zor tuttum çünkü doktora soru soracağım ağlarsam kendimi toplayamazdım..sorduğum sorulara garip garip baktı ve sen hasta dğilsin hamilesin diyerek güldü...denize girmemde,buzlu soğuk şeyller içmemde sakınca olmadığını söyledi..daha çok soru sormuştum unuttum...ense kalınlığı ölçüldü nomal dedi kan testimin sonuçları haftaya gelecekmiş..bir sorun olsa ense kalınlığında çıkardı değilmi..bu arada evde yalnız kaldım eşim izmire düğüne gitti ve beni götürmedi..günlüğü merak ettim yazmadı?herkese iyi akşamlar ,kuzeyi izleyeyim bari:)
kızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...
chnb ablacım geçmiş olsun.inşallah sızıntı daha fazla devam etmez allah şifa versin sizi korusun..
günlükçüm alara geldi mi yoksa aceleci cimcime..bizi merakta bırakma umarım herşey yolundadır..
nuray da yok bi süredir esat anneanneyi görünce dayanamadı sanırım..
nildecim tatlım evet arada bi ce deyip kaçıyorum:))senin durumunu anlamadım canım yarın hamişlik mi belli olacak yoksa çalışmalar için yumurtaya mı bakılacak..hamişlikse inşallah diyelim yumurtalarsa rast gelsin:)))
sezen korunmayı bırakmışsın hakkında hayırlısı olsun canım topiğin ateşlenmesi gerekiyo sen başlat ayağını sürü kızlarda gelsin arkandan...
hilalcim sen nasılsın..sen bu ay korunmuyosun çalışmalara devam değilmi okumuştum ama bugün kafam biraz karışık hatırlayamadım kusura bakma..seminerler hakkında kesinlikle haklısınız bizim burda da resmen işkence yapıyolar.koca salon ses sistemi yok anlatanın ne söylediği anlaşılmıyo bi uğultu bi uğultu 2 gündür eve gelince yatıyorum baş ağrısından..bugünkü bombalarıda duymuşsunuzdur okullar 3 dönem ders saatleri artıyo yabancı dil 2. sınıfa çekiliyo vs vs ama hala 4+4 lerle ilgili bi bilgi veremediler..
ceza iyi olduğunuza sevindim canım..müfettiş konusunda bende seninle aynıyım canım 7 yıldır teftiş görmedim ondan tırsmıştım ama bu yılı da atlattım bakalım..
minikler sen nasılsın canım..sıcaklar fena burda da 2 hafta önce hırkayla oturuyodum akşamları şimdi kapı pencere açık ama fayda etmiyoo..miniklerin gururlandırmışsın seni sevindim benim sıpalar da çok şekerdi bana en güzeli onlar geliyo zaten de dışardan aldığımız tepkiler de o yöndeydi..seneye ayrı kalacağız ama çok özleyeceğim onları
asesulfam sen nasılsınn..buralar fena adanayı düşünemiyorum allah yardımcınız olsun..sezen açılışı yapmış ya sen??
minicikumut nasıl gidiyo fıstık..yakınız senle karabükte havalar nasıl?
hellom yoksun tatile çıktınız mı yoksa..
Tabi daha 11 aylık evliyim ben.Hiç korunma taraftarı değildim.Ki evlendikten 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
chnb ablacım, nasıl oldun? daha iyisin umarım..
kuzum benimmmm allahım korusun ikinizide sağlıklarla bebişini kucağına almayı nasip etsin.şu anki son durum ne tatlım ben biraz geç kalmışım
Chnb ablacım ben kendimi bildim bileli sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum.Olmadığı dönem hiç yok gibi birşey.Arkadaşımda öyle.Sürekli sıkıntı yaşıyor.Antibiyotik verdi doktoru.1 hafta kullanacak.
Ama nasıl sevimli,göbekli birşeydi minik bir görseniz.
Ablacım sen güzel düşün herşey güzel olsun.İnşallah enfeksiyon kapmayacaksınız ve herşey güzel olacak.Rabbim yardımcın olsun.
Hilalcim bir sıkıntı yoktur İnşallah.
Hilalcim, dediğin gibi kürtajdan kalan parça için tabir ediliyor ama..sonuçta dr'un, muayenesinde temiz olduğunu söylemiş sana zamanında.. hatta başka dr'a göründüğünde o da çok başarılı bulmuş operasyonu.. farkedilirdi yani öyle bi durum olsa(kaldı ki kanaman olurdu, belli ederdi kendini), farklı dr muayenelerin oldu.. bi müdahele olurdu yani ..ama senin korunmana bile gerek görülmemiş..takılma canım, stresse girme..
yeni bir gebeliğimiz olmasa bile, o beklediğimiz tarihler geçse biraz daha rahatlayacağız belki.. :S
bilmiyorum canım kafam karışık.bu ay aşılama yaptıracaktım da iltihap falan dediler yapmadılar. rest gibi bişeyden bahsetmişti doktorun yanındaki yardımcısı. adından emin olamadım ancak geçen aradım nette rest diye kürtajdan kalan parça diyor. bende ne parçası kalacak ki anlamadım. histereskopi oldum ancak ne parçası. doktorum korunmana gerek yok ilaçlarını kullandıktan sonra demişti ancak nette araştırınca kafam karmakarışık oldu. bilmiyorum ancak hakkımda hiç iyi şeyler düşünemiyorum. eskiye değil önüme bakmam gerektiğini biliyorum ancak bebeğimin doğum tarihi de yaklaşınca istemeden hüzünleniyorum. bir 5-10 gün sonra kucağıma alacaktım bende. en azından diyordum hamile kalırım acısını az da olsa dindirir diyordum maalesef o da olmadı. böyle işte ben güçlü olmaya çalıştıkça hep bişeyler çıkıyor.
neyse alaramız geldi, nurayınkini de geldi sanırım, lone da yolda böyle güzel haberler arasında canınızı sıkmayım. inşallah chnb abladan da güzel haberler alırız. kendime sevinemiyorum ancak burdakilerin mutluluğu beni çok mutlu ediyor. güzel haberler almak ümidiyle...
Hilalcim geçen Nazlımada dedim geldimi herşey üstüste geliyor.Benimde bklenen doğum tarihim 6 mayıstı kardeşiminde doğumgünü.O sabah uyandım zaten çok hastaydım.Yüreğimde bir ağırlıkla uyandığımı hissettim..Eşim dediki neyin var senin?Yok birşey falan dedim sonrada ben bugün anne olacaktım dedim sarıldık birbirimize..Ağladık içimizden geldiği kadar..Zordu ama geçiyor,herşey güzel olacak Hilalcim.
Söylediğin şeyi tam olarak anlamadım ama parça kalmış olsa girdiğin onca ultrasonda veya laparoskopide farkına varılırdı diye düşünüyorum.Şu tatil başlasın Ankara'da bir araştır durumunu diye bir tavsiyede bulunabilirim canım.Çünkü senin saptanan bir sorunun yok ve gebe kalmalısın diye düşünüyorum.Strese girme ve pozitif düşünmeye çalış Hilalcim.Unutmayalım ki:''Gecenin en karanlık anı şafağa en yakın anıdır''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?