Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağ ol canım su içiyorum o delikten enfeksiyon kapmamalı. İnşallah kapmaz...Dua edin bana.

Senin icin dua ediyorum arkadasim.Insallah hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Çok sağ ol canım...

chnb ablacım geçmiş olsun.inşallah sızıntı daha fazla devam etmez allah şifa versin sizi korusun..

hellom yoksun tatile çıktınız mı yoksa..

Sağ ol canım benim...

Of ya her anında bir sıkıntı inşallah sorunsuz geçer bu süreçler...

chnb abla iyimisin gördüm seni

Hastanedeyim canım inşallah sorun yaşamam...

Cnhb ablacım Rabbim çözümsüz dert vermesin İnşallah şifanı bulursun.

Herkese günaydıııın..
Canım sağ ol. sen de enfeksiyon var mı? Elma sirkeli su ile vajinal temizlik yap . Arkadında mı enfeksiyon yoksa? erken doğuma neden oluyor...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hello msj attı şimdi dün akşam gelmiş alara ikiside iyilermişşşşşşşş şükürler olsun rabbimeee selamları varmış

Maşallah ben de aradım açmadı...

abla iş yerindeyim izlemeyi çok siterdim bu arada pek yakışıklı maşallah:)bi yazısını okudum tekrarlayan kayıplarla ilgili resmi vardı

Evet yakışıklıdır:)) Seyrettim sağlıklı risksiz gebe olsa da ölçümün öneminden bahsetti...

doğru söylüyorsun tatlım hep pozitif olmak lazım elimizden geldiğince tabiiiii

kızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...

kuzum benimmmm allahım korusun ikinizide sağlıklarla bebişini kucağına almayı nasip etsin.şu anki son durum ne tatlım ben biraz geç kalmışım

kuzum yumurtaların durumuna bakılacak adetin 13.günü bugün artık doktor tayin edecek beraberliği şu gün olsun falan diye :)))ben senin durumu anlamadım o ne demek sorun neymiş yani gerçi kızlar düzelir diyorlar.sen rahat ol kuzum eminimki her şey çok güzel olacak

Tabi daha 11 aylık evliyim ben.Hiç korunma taraftarı değildim.Ki evlendikten 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim

tatlımmm benim de bu ayın 26 sında 1 sene olacak aramızda 1 ay var allah mutluluğunuzu bozmasın bebişle mutluluğunuza mutluluk katsın

Alara bebek doğmuş.. günlüğüm gözünüzaydın canım..
Allah analı babalı büyütsün..
kendini iyi hissettiğinde doğum hikayeni dinlemek isteriz..
kendine iyi bak, kendini koru canım

Son düzenleyen: Moderatör:
cezacım, seminerleriniz devam ediyor ama, hani öğrenciler yokya biraz daha rahatlamışsınızdır diye; tatil moduna aldım ben sizi
kendine iyi bak canım..

datlum
canım aynı durumda bi arkadaşım vardı, son zamanlarda ultrasonda konumunun değiştiği belirlendi.. 3 yaşında oğlu var şimdi..o yüzden stress yapma canım..
Allah'ın izniyle herşey yolunda gider canım..

nillde ablacım , sen n'apıyorsun, nasılsın ?
hafiflettiniz mi işleri biraz?
bende iş yapıyorum ama bi yandan da burayı takip etmeye çalışıyorum..

chnb ablacım, nasıl oldun? daha iyisin umarım..

kuzum benimmmm allahım korusun ikinizide sağlıklarla bebişini kucağına almayı nasip etsin.şu anki son durum ne tatlım ben biraz geç kalmışım

sAĞ OLUN DİKEN ÜSTÜNDEYİM İNŞALLAH KESE KAPANIR enfeksiyon olursa keseden içeri o kötü. antibiyotik veriyorlar...

chnb ablacım bende onu soracaktım,enfeksiyon riski için ne uygulanıyor..
hafif olmuş sızıntın;kese kapanıp, suyun çoğalacak..herşey normale dönecek inş
gece ve sabah duamdaydın..
o senin mucizen diye.. Allah'ım sonunu çok güzel yapacak inş..

merhaba kızlar nasılsınız. bu aralar çok sıkıldım içime kapanmıştım. ancak güzel haberi ve ne yazık ki olumsuz ancak iyi olacağına inandığım haberleri duyunca yazmadan edemedim.

alara bebek hoşgeldin kuzummmmmm. teyzelerin sabırsızlıkla seni ve anneni görmek için sabırsızlanıyor anneyi bekletmedin bizi de bekletme:)))) bu aralar çok duygusalım zaten duygu patlaması yaşıyorum şuan.

chnb ablacım ya bazen niye sdiye sormadan edemiyorum. topikteki bütün bebekler nazlı mı olacak. bizimkiler bizi bekletiyor, sizinkiler üzüyor.hep niye bizi buluyor(( inşallah herşey yoluna girer tekrar ablacım dualarımız seninle. yaşadığın bunca zorluktan sonra rabbim bebeğini sana bağışlayacak yürekten inanıyorum. rabbiim sizi korusun.

datlum doktorun söylediği konu hakkında bi bilgim yok ancak içini ferah tut güzelim. allahım sizi korusun. inşallah herşey senin için de çok güzel olacak.

lütfen artık kötü haber duymak istemiyorum((( ne olur allahım buradaki herkesi ve bebeklerini koru. güzel haberlerini duymayı nasip et.

Chnb ablacım ben kendimi bildim bileli sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum.Olmadığı dönem hiç yok gibi birşey.Arkadaşımda öyle.Sürekli sıkıntı yaşıyor.Antibiyotik verdi doktoru.1 hafta kullanacak.

Ama nasıl sevimli,göbekli birşeydi minik bir görseniz.

Ablacım sen güzel düşün herşey güzel olsun.İnşallah enfeksiyon kapmayacaksınız ve herşey güzel olacak.Rabbim yardımcın olsun.

Hilalcim bir sıkıntı yoktur İnşallah.

bilmiyorum canım kafam karışık.bu ay aşılama yaptıracaktım da iltihap falan dediler yapmadılar. rest gibi bişeyden bahsetmişti doktorun yanındaki yardımcısı. adından emin olamadım ancak geçen aradım nette rest diye kürtajdan kalan parça diyor. bende ne parçası kalacak ki anlamadım. histereskopi oldum ancak ne parçası. doktorum korunmana gerek yok ilaçlarını kullandıktan sonra demişti ancak nette araştırınca kafam karmakarışık oldu. bilmiyorum ancak hakkımda hiç iyi şeyler düşünemiyorum. eskiye değil önüme bakmam gerektiğini biliyorum ancak bebeğimin doğum tarihi de yaklaşınca istemeden hüzünleniyorum. bir 5-10 gün sonra kucağıma alacaktım bende. en azından diyordum hamile kalırım acısını az da olsa dindirir diyordum maalesef o da olmadı. böyle işte ben güçlü olmaya çalıştıkça hep bişeyler çıkıyor.

neyse alaramız geldi, nurayınkini de geldi sanırım, lone da yolda böyle güzel haberler arasında canınızı sıkmayım. inşallah chnb abladan da güzel haberler alırız. kendime sevinemiyorum ancak burdakilerin mutluluğu beni çok mutlu ediyor. güzel haberler almak ümidiyle...

Hilalcim, dediğin gibi kürtajdan kalan parça için tabir ediliyor ama..sonuçta dr'un, muayenesinde temiz olduğunu söylemiş sana zamanında.. hatta başka dr'a göründüğünde o da çok başarılı bulmuş operasyonu.. farkedilirdi yani öyle bi durum olsa(kaldı ki kanaman olurdu, belli ederdi kendini), farklı dr muayenelerin oldu.. bi müdahele olurdu yani ..ama senin korunmana bile gerek görülmemiş..takılma canım, stresse girme..
yeni bir gebeliğimiz olmasa bile, o beklediğimiz tarihler geçse biraz daha rahatlayacağız belki.. :S

tatlım bu parça mı iltihap mı anlamadım.ameliyattan sonra oluşmuş öyle dedi. verdiği antibiyotik de iltihap ve enfeksiyon için. yani eskiden kalma bişey değil, yeni ise de parça olması imkansız değil mi .ameliyatta bişey alınmadı ki. parça olsa dediğin gibi kanama falan olur diyor. öyle bişey yok çok şükür. bendeki her neyse ilaçla tedaviyi uygun gördü, ben o rest lafını hemşiresinden duydum sadece offf anlamadım gerçekten. doktora özellikle sordum gerçi korunmamamın hamile kalmamın bi sorunu olur mu diye(sanki hemen kalacakmışım gibi) tam tersi aşılamaya ve bize gerek kalmaz çok iyi olur dedi. ancak ne yazık ki içim rahatlamıyor canımm. inşallah yine bi aksilik çıkmaz ne bileyim((

Hilalcim geçen Nazlımada dedim geldimi herşey üstüste geliyor.Benimde bklenen doğum tarihim 6 mayıstı kardeşiminde doğumgünü.O sabah uyandım zaten çok hastaydım.Yüreğimde bir ağırlıkla uyandığımı hissettim..Eşim dediki neyin var senin?Yok birşey falan dedim sonrada ben bugün anne olacaktım dedim sarıldık birbirimize..Ağladık içimizden geldiği kadar..Zordu ama geçiyor,herşey güzel olacak Hilalcim.

Söylediğin şeyi tam olarak anlamadım ama parça kalmış olsa girdiğin onca ultrasonda veya laparoskopide farkına varılırdı diye düşünüyorum.Şu tatil başlasın Ankara'da bir araştır durumunu diye bir tavsiyede bulunabilirim canım.Çünkü senin saptanan bir sorunun yok ve gebe kalmalısın diye düşünüyorum.Strese girme ve pozitif düşünmeye çalış Hilalcim.Unutmayalım ki:''Gecenin en karanlık anı şafağa en yakın anıdır''

zor geçiyor canım haklısın. inşallah geçecek bu günler de biliyorum ancak ara sıra takmadan da yapamıyoruz ne yazık ki. allahımm en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

geçecek Hilalim.. dediğin gibi takılmadan da edilmiyor.. benimki de fena.. çünkü benimki doğumgünüme denk geliyordu.1,5ay var.. tam duygu karmaşası olacak

minicikumutumun dediği gibi; herşey güzel olacak Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…