geçecek Hilalim.. dediğin gibi takılmadan da edilmiyor.. benimki de fena.. çünkü benimki doğumgünüme denk geliyordu.1,5ay var.. tam duygu karmaşası olacak
minicikumutumun dediği gibi; herşey güzel olacak Allah'ın izniyle..
hepimiz bunalım yapmış durumdayız sanırım
ah kızlar herşey geçecek çok zor geçecek ağlıcaz üzülces ama gececek
şarkı dinliorum dioki
sen yoksan herşey eksik sen varsan herşey tamam neyim varsa alıp götürsünler benden paylaşmaya hazırım inan....
evlenmeden önce her şarkı kocamı hatrılatırdı bana şimdi oğullarımı bazen sanki hiç anne olamıcam gibi geliyo sanırım adet oldum inşallah öyledir kanamam başladı hafif kasık ağrım ve gögüs ağrım klasik adet belirtilerim he bide sivilcem inş yanılmam bu sefer bunu anlamanın bi yolu olsa keşke
hilal aşılama önümüzdeki ay mı olacak? ileriye atılmıştı tarihin değilmi?
yok canım ya tatilde buralarda olmayacağım ya erteledik eylüle. kafama eeserse ankarada yaptırırım belki.
nillde ablacım , sen n'apıyorsun, nasılsın ?
hafiflettiniz mi işleri biraz?
bende iş yapıyorum ama bi yandan da burayı takip etmeye çalışıyorum..
sAĞ OLUN DİKEN ÜSTÜNDEYİM İNŞALLAH KESE KAPANIR enfeksiyon olursa keseden içeri o kötü. antibiyotik veriyorlar...
yok be canım nerdeeeeee server açıldı yine yoğunluk başladı sen nasılsın kuzummmmmm.hilalle yazdıklarınızı okudum aynı dönemlerde demekki doğurmamız benim de 7 haziran dı.bebeğim 1 haftalık olacaktı şu anda offfff offffffff
yoğunluğun başladı hıı.. kolay gelsin canım yaa..
hayırlısı olsun bundan sonra.. bende gün, hafta saymadım hiç ablacım ama.. doğumgünüme denk geliyordu benimde doğum . bu garip bir duygu oluyor..
o gün gelsin, ve geçsin..
hayırlısı olsun hakkımızda inşşherşey insanoğlu için.. tatsız durumlar yaşamışta olsak da,güzel günlerimiz olacak canım
özletiyorsun kendini bak, arada ses ver
aminn inş. canım..Ben testlerimi fakültede yaptırdım..sağlık güvencen varsa sorun yok..ama biraz zaman alıyor nerdeyse tahlillerimin çıkması 1 buçuk ay sürdü..ama hikayemi anlatınca tüm tahlilleri yaptılar...Sorun neymiş öğrenmeden hamile kalma derim canımcanımmmm inş tez zamanda bebışın olur bende ılk gebelığımde bebeğmin kalbı durdu ve kurtaj oldum....korunma süremız bıttı pıhtılaşmayı bende yaptırmak istıyorum ssk karşılıyomu acaba ne kadara yaptırdınız bırde hangı şehırdesınız ben ankara
amin datlum sağolasın..Plesantayla ilgili bişr sorun var sanırım canım sende..ben pek bilmiyorum..ama arkadaşlar yanıtlamış..üzülme bol bol dinlen geçer inş...erkek bebek annesi olacaksın demek:) hayırlı sağlıklı bi şekilde doğar inş. canım..kendine dikkat et:)sezen korunmayı bırakmışsın hakkında hayırlısı olsun canım topiğin ateşlenmesi gerekiyo sen başlat ayağını sürü kızlarda gelsin arkandan...
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?