Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepimiz bunalım yapmış durumdayız sanırım
ah kızlar herşey geçecek çok zor geçecek ağlıcaz üzülces ama gececek
şarkı dinliorum dioki
sen yoksan herşey eksik sen varsan herşey tamam neyim varsa alıp götürsünler benden paylaşmaya hazırım inan....

evlenmeden önce her şarkı kocamı hatrılatırdı bana şimdi oğullarımı bazen sanki hiç anne olamıcam gibi geliyo sanırım adet oldum inşallah öyledir kanamam başladı hafif kasık ağrım ve gögüs ağrım klasik adet belirtilerim he bide sivilcem inş yanılmam bu sefer bunu anlamanın bi yolu olsa keşke

ne yazık ki olacak canım. hüzün hep olacak. ama inşallah herşey güzel de olacak.

kusura bakmayın kızlar sizi de dertlendirdim. nazlım güzelim geçecek yürekten inanıyorum ancak ne kadar az yıpranırsak o kadar iyi. bu arada bende görünce açtım şarkıyı daha da dertlendim yavvv:))hepimiz bir gün anne olacağız. inşallah bu topiğe tekrar birileri gelmez ve herkes bebişini kucağına alınca kapatırız.tabi yenisini açacağız:)))

Nazlım, öyle deme canım.. sende tadacaksın bu duyguyu.. ama zamanı var demek ki canım..
hepimiz hamile kalıp, çakışacağız Allah'ın izniyle.. kırklarımız karışacak bak göreceksin

Hilalim hepimizin içinde bişeyler var.. dokununca, günyüzüne çıkıyor işte.. her zaman bastırılmıyor ..
dediğin gibi topiği kapatır.. muhabbetli bi topik açarız canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen bir şarkı yakalıyor insanı.

Sözleri sana uymasada yürekten hissediyorsun o an.

Bir seferinde eşimin yanında(o zamanlar sevgiliyiz) Fikret Kızılok'un bu kalp seni unuturmusu çalarken bende öyle içten söylüyorum ki bizimkinin ters bakışlarını yakaladım.

''Sanki unutamadığın biri varmış gibi ne söylüyorsun be '' demesiyle kendime geldim.

Nazlım az önce Ebru Gündeş'in son albümünü dinliyordum.Eski popüler şarkıları tekrardan söylemiş.Aklıma sen geldin

hilal aşılama önümüzdeki ay mı olacak? ileriye atılmıştı tarihin değilmi?

yok canım ya tatilde buralarda olmayacağım ya erteledik eylüle. kafama eeserse ankarada yaptırırım belki.

ewt tatil durumundan bahsetmiştin ya, ama öyle olursa dr çalıştığın şehirde olacak..nasıl olacak diye sormuştum..
belkide eylüle bile kalmazsın canım yaa.. Allah'ın izniyle inşş..

birşey daha soracaktım..benim bu 3.adetim oldu..ve her adetin yumurtlama gününe denk gelen günlerde kasıklarım çok ağrıyor bu 3 aydır.önceden hiç olmazdı.neden olabilir bi fikrin varmı canım..kistleşme var demişti dr ona bağlamıştık, ama dağılmıştı.bu ay yine olması kafamı karıştırdı:44:normal mi acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
hilalim asem geçecek inşallah bende inanıorum he bu arada günlük ablanuın başına gelen komik şeyi anlatayım bunlar hastaneye gidiolar hastanedede toplu sünnet varmış:):):) kity ye dedimki anca bizim başımıza gelir zaten bunlar :):):)

minicik sabahtan beri ebru gündeş dinliom zaten dediğin albümü kadın başka bi söylüyo beee
Ücretsiz Müzik Dinle, İstediğini İndir. / TTNET Müzik bu albümüde dinle bak ölürüm sesine bunun bennn çok seviyom onu

nillde ablacım , sen n'apıyorsun, nasılsın ?
hafiflettiniz mi işleri biraz?
bende iş yapıyorum ama bi yandan da burayı takip etmeye çalışıyorum..

yok be canım nerdeeeeee server açıldı yine yoğunluk başladı sen nasılsın kuzummmmmm.hilalle yazdıklarınızı okudum aynı dönemlerde demekki doğurmamız benim de 7 haziran dı.bebeğim 1 haftalık olacaktı şu anda offfff offffffff

yoğunluğun başladı hıı.. kolay gelsin canım yaa..
hayırlısı olsun bundan sonra.. bende gün, hafta saymadım hiç ablacım ama.. doğumgünüme denk geliyordu benimde doğum . bu garip bir duygu oluyor..
o gün gelsin, ve geçsin..

hayırlısı olsun hakkımızda inşşherşey insanoğlu için.. tatsız durumlar yaşamışta olsak da,güzel günlerimiz olacak canım
özletiyorsun kendini bak, arada ses ver

hoşgeldin alaraaaaaa.canım benim 2.kez anne oldun kuzummmmm allahım ikinizide korusun o güzel kokusunu çek içine kokla bizim içinde kendine iyi bak tatlımmmmmmm

burdayım kuzummmm yarın falan başlar yoğunluk.evet tatlım hayırlısı be kuzum.ben saydın tatlım kürtajdan sonra bile hafta hafta saydım gebelik haftalıklarını bile okudum şimdi böyle olcak falan diye amannnnnnn neyse kuzum bunalım yapmıyalım

MİNİCİKUMUTTTT HİLALLLL NAZLIIII LALEEEEEEE çok iyi anlıyorum canlarım sizi

Son düzenleme:
aminn inş. canım..Ben testlerimi fakültede yaptırdım..sağlık güvencen varsa sorun yok..ama biraz zaman alıyor nerdeyse tahlillerimin çıkması 1 buçuk ay sürdü..ama hikayemi anlatınca tüm tahlilleri yaptılar...Sorun neymiş öğrenmeden hamile kalma derim canım

sezen korunmayı bırakmışsın hakkında hayırlısı olsun canım topiğin ateşlenmesi gerekiyo sen başlat ayağını sürü kızlarda gelsin arkandan...

..
amin datlum sağolasın..Plesantayla ilgili bişr sorun var sanırım canım sende..ben pek bilmiyorum..ama arkadaşlar yanıtlamış..üzülme bol bol dinlen geçer inş...erkek bebek annesi olacaksın demek:) hayırlı sağlıklı bi şekilde doğar inş. canım..kendine dikkat et:)

Hilalim yaşadığın onca sıkıntıdan sonra sende benim gibi paranoyak oldun sonunda..Relax ol herşey iyi olacak..önemli bişey olsa doktorun seni bilgilendirirdi emin ol..sen stres yapmaki bebeğimiz de tez zamanda gelsin inş..

Chnb ablam nasıl oldun son durum hala sızıntı varmı..yatıyormusun..Allahım bu kadar sıkıntının karşılığını verir inş..Bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş..

Nilde abla bugün yumurtalara mı bakacaktı doktor perşembe haberdar ederim demiştin neler oldu?

laleeem nerelerdesin..özledim seni..hala korunuyomusun yoksaaa hadi gari peşimden gel...:))))

Günlük gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün..normal doğummu oldu?..Bebeğin nasıl:)

ceza nuray lone sizler napıyosunuz kızlar nasıl gidiyo hamilelik?

Kızlar amniyo sıvısı yine geliyor az. Çok korkuyorum

bana gelince saat 4 te randevum vardı benim doktorum tatilde onun yerine arkadaşı baktı 2 tane yumurta büyümüş birisi çatlamak üzereymiş doktor çatlatma iğnesi verdi bu akşam karından yapacam yarın ilişki önerdi.hayırlısı kızlar.bu arada kist oluşmamış bin şükür

tatlım sıra sendeeeee allahım senide bir avazda kurtarsın(sezeryan ama olsun öyle derler)gözümüz gibi bakalım sana az kaldı çünküüüüü

Chnb ablacım çok az geliyor diyorsun, kesilecektir inş..
antibiyotik haricinde , bunun için yapılabilen başka müdahele yokmu ki..?
Allahım korusun ikinizi.. Mubarek gecede diliyorum, Allah'ım bebeğine sağlıkla kavuştursun inş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…