Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım iyiyim çok şükür. sen nasılsın_

Kızlar amniyo sıvısı yine geliyor az. Çok korkuyorum
Rabbim bağışlasın.canım bol bbol salevat getir. aklına kötü şeyler getirme, hep dua oku.

rast gele canım o zaman size:)inşallah yakalanır yumurtlardan bi tanesi.

tatlım sıra sendeeeee allahım senide bir avazda kurtarsın(sezeryan ama olsun öyle derler)gözümüz gibi bakalım sana az kaldı çünküüüüü

amin canım inşallah. heyecan, korku, stres karışık.

kızlar çoksağ olun. Ben aynıyım. Allaha şükür ani su gelişi yok. Ama idraer bitimi devam ediyor bence az... Dün gece çok dua ettim. Nihat hatipoğlunu dinledim Allahtan ümit kesmemek üzereydi komu. Biraz ferahladım. Arda beye sordum böyle olup hamileliği devam eden var mı diye... şu an 23. haftasında olan varmış. İnternette yüzde 1o diyor bu haftalar için. inşallah girerim bu orana. Dua edelim de dedi dr. Ettiğinizi biliyorum... Yrın gece oğlum gelecek hataydan. onu görmek istiyorum...

Allahımdan bir mucize istiyorum...

mucizeler seninle olsun ablacım rabbim yanında olsun inşallahh hep kötü olacak değil ya iyi düşün nolur aklına hiç kötü bişi getirme herşey hallolacak inşallahh dualarımız seninle tefriciye çek ablacım için rahatlar

günaydın kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin cumanız mubarek olsun

chnb ablacım , cümlemizin duaları kabul olsun bu mubarek günde inş..
moralini yüksek tut, dualarımız seninle.. dr'unun da emin ellerindesin..
herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle.. oğlunuda çok özlemişsindir tabiki, ne iyi olur gelmesi

Ablam moralini yüksek tut..Herşey imtihan..sabır ve şükürle üstesinden geleceksin inşallah...Ani su gelişi yok madem bunada şükür..Bol boıl dinlen ve oğullarına sarıl hepsi geçecek:)

chnb ablacım dularımız seninle biliyosun moral ve inanç herşeyin üstesinden gelir o senin mucizen seni çok yordu ama bırakmayacak annesi

günlük cnm gözün aydın haberi alınca çok mutlu oldum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

kızlar tefriciyeler ne oldu ben koptum sırada olan varmı ya da şuanda okunan biri.. eğer şuan boştaysak chnb abla için bi kez daha okuyalım diyorum eminim ben,m gibi düşünenler var tmm hepimizin duaya ihtiyacı var ama emek verilmiş bi bebeğin varlığını sürdürmesi için okuyalım ablamızın da yüreğini biraz olsun ferahlatırız hem

minikler ne güzel dedin ; bende aynı şeyi diyecektim canım yaa..
okuyalım, ne iyi olur..
bende 500 alırım

http://www.ttnetmuzik.com.tr/album/Herkes_Ayni_Hayatta/263737/albums/3123672

geçen akşam kuzey güneyde çalan şarkı çocuk müthişmiş ya sabahtan beri takıldım kızlar mutlaka dinleyin esrarengiz bi sesi var

ben tefriciyelir toparlarım kızlar
sezen 300
ase 500
nazlım 300

yokmu arttırannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yarın kandil bütün dualarımız yaramaz oğlumuz için ve hepimiz için olsun inşallahhhhh

Son düzenleme:
ben de 300 alırım.
havalar çok sıcak ve sürekli uyuyuyorum daha fazla da alırdım yoksa.
sonraki sıraya da talip olmak istiyorum, malum 3 hafta kaldı doğumuma. daha da erken olunca herkesin ben de korkmaya başladım. kan sulandırııcı iğne kullanıyorum, bir süre sonra bırakacağım ve bırakınca birşey olacak diye çok korkuyorum. yine ameliyatta da kanama durmama riski varmış bu iğneyi kullandığım için. chnbden sonra eğer yetişirse bana da okunursa çok sevinirim. bir de tayin sıkıntım var. yarım saat mesafede başka bir ilçeye gidiyorum biliyosunuz. otobüsle gidersem 1 saati buluyor.1. dönem inşallah ücretsiz izne çıkacağım. ama 2. dönem için böyle bir şansım yok ekonomik nedenlerden, ev kredisi ödüyoruz. bu yaz iki kez tayin olacak,il içi ve eş durumu. şu an oturduğum yere tayinim çıkarsa çalışırken de gözüm arkada kalmaz, öğle tatillerinde eve gelirim rahat ya da bir hastalık durumunda.
ingilizce ders saatleri de arttırılmış. ilkokul 2ye düşmüş, inşallah olduğum ilçede açık oluR da ben de bu yaz buraya gelirim yakın bir okula. doğumun ve tayinim için dua isteyeceğim sizden.

sezen 300
ase 500
nazlım 300
lone 300

lone chnb ablanın bitsin sana da okuruz canım kötü düşünme nolur nazlı oğlun seni üzmücek inşallah allah yardımcın olsun kızlar akşam toplansın ben yarın da rakamları toparlarım o zaman haftaya pazara kadar süre verelim sonra da sana başlayalım

inşallah canım. işte insanoğlunun isteği bitmiyor. son haftalara geldik hayırlısıyla ama bu sefer de başka korkular başlıyor. tabi doğunca da duaya devam edeceğiz inşallah. ALLAH sağlık versin diye hep dua edeceğiz. hayat böyle devam ediyor.
müge anlıyı izleyen var mı?bahçede oynayan 2 yaşındaki çocuğu aynı bahçede oturan elti çok fena bi şekilde öldürmüş, buraya yazmıyorum. böyle haberler beni çok etkiliyor. bu devirde hamile kalmak bi zor, doğurmak bi zor, büyütmek çok çok zor.

okudum içim ürperdi o kadına ne yapılsa azdır kuldan gelecek onu haklamaz rabbimin katında yeri bile yoktur onun kimselere güven kalmadı bursayı az çok biliosun ve ben merkezde oturuyorum bursada benim çocukluğumda hiç kötü şeyler hatırlamıorum biz hep sokaklardaydık annemlerin içi hep rahattı ama şimdi burası bile kötü hırsızlık tecavüz kaçırılma sapıklar allah güzel yazılar yazsın herkesin evladına o çocuun günahını nasıl çeker o kadın aklım almıyo allah ıslah etsin ne diyelim bişey söyleyip günahını almak istemiorum iğrenç kadının
korkuların çok normal canım bu sitede neler okudum ben insanın başına herşey gelebilio ama ii düşün duanı et herşey güzel olacak inşallahhh

evet canım her yer öyle malesef. ilköğretimde çalışırken kocaman kızını oğlunu, elinden tutup, çantasını da taşıyıp okula getiren çalışmayan velilere sinir olurdum. çok şımartıyoalr, sorumluluk vermiyolar çocuğa diye.mesela 6ya 7ye getiren kızını getiriyodu her zaman olmasa da. 4-5e gidenler zaten hep getiriyodu. ama şimdi çok iyi anlıyorum. tabi biz nasıl yapacağız çalışırken bilemiyorum.

kızlar şimdilik 300 de ben alıyorum inşallah okuyabilirsem sayısını artıradabilirim

kızlar hassasiyetiniz için teşekkür ederim ben öncekini de tamamlayamamıştım. Önceden okuyanların sayısını da tam hatırlamadım evde liste eklerseniz sevinirim

okuyamıyorum

nazlım sağolsun mesaj atmış Allah razı olsun nazlıma 150*200 demiştim çınar uyudu 300 okurum. Allaha emanet olun ne olduğunuda çok merak ediyorum. Allahım esirgesin korusun hepinizi.

kızlar nuray da doğurmuş, haberini haziran annelerinden aldım.Allah analı babalı büyütsün inşallah. aynen kopyalıyorum.
Bir dogum haberi de ben vereyim,hatirlayanlar olur citaknuray nickli bi arkadasimiz vardi biz yurtdisindayiz o da cok yazamiyordu topige,dun onun da dogumu oldu cok sukur.
3700 gr. epudral normal dogumla dun oglen 12:30 da esat bebis dunyaya gelmis,Rabbim anali babali buyutsun ins.
Kendisi iyilesince tum bilgilerini topige girip yazar ve hikayesini paylasir ins...

ben 500 alayım bitirirsem devam ederim kızlar...
günlük ve nuray ın bebekleri ne gelmiş ne güzel darısı loneye:)
ablacım geçmiş olsun umarım herşey güzel olacak..olumlu düşün lütfen..
kızlar misafirlerim var yazamıyorum....
tefriceyi ne zamana kadar okumam gerekiyor...
öptm hepinizi kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…