- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.581
sağol canım iyiyim çok şükür. sen nasılsın_aminn inş. canım..Ben testlerimi fakültede yaptırdım..sağlık güvencen varsa sorun yok..ama biraz zaman alıyor nerdeyse tahlillerimin çıkması 1 buçuk ay sürdü..ama hikayemi anlatınca tüm tahlilleri yaptılar...Sorun neymiş öğrenmeden hamile kalma derim canım
amin datlum sağolasın..Plesantayla ilgili bişr sorun var sanırım canım sende..ben pek bilmiyorum..ama arkadaşlar yanıtlamış..üzülme bol bol dinlen geçer inş...erkek bebek annesi olacaksın demek:) hayırlı sağlıklı bi şekilde doğar inş. canım..kendine dikkat et:)
Hilalim yaşadığın onca sıkıntıdan sonra sende benim gibi paranoyak oldun sonunda..Relax ol herşey iyi olacak..önemli bişey olsa doktorun seni bilgilendirirdi emin ol..sen stres yapmaki bebeğimiz de tez zamanda gelsin inş..
Chnb ablam nasıl oldun son durum hala sızıntı varmı..yatıyormusun..Allahım bu kadar sıkıntının karşılığını verir inş..Bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş..
Nilde abla bugün yumurtalara mı bakacaktı doktor perşembe haberdar ederim demiştin neler oldu?
laleeem nerelerdesin..özledim seni..hala korunuyomusun yoksaaa hadi gari peşimden gel...:))))
Günlük gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün..normal doğummu oldu?..Bebeğin nasıl:)
ceza nuray lone sizler napıyosunuz kızlar nasıl gidiyo hamilelik?
Rabbim bağışlasın.canım bol bbol salevat getir. aklına kötü şeyler getirme, hep dua oku.Kızlar amniyo sıvısı yine geliyor az. Çok korkuyorum
rast gele canım o zaman size:)inşallah yakalanır yumurtlardan bi tanesi.bana gelince saat 4 te randevum vardı benim doktorum tatilde onun yerine arkadaşı baktı 2 tane yumurta büyümüş birisi çatlamak üzereymiş doktor çatlatma iğnesi verdi bu akşam karından yapacamyarın ilişki önerdi.hayırlısı kızlar.bu arada kist oluşmamış bin şükür
tatlım sıra sendeeeee allahım senide bir avazda kurtarsın(sezeryan ama olsun öyle derler)gözümüz gibi bakalım sana az kaldı çünküüüüü
kızlar çoksağ olun. Ben aynıyım. Allaha şükür ani su gelişi yok. Ama idraer bitimi devam ediyor bence az... Dün gece çok dua ettim. Nihat hatipoğlunu dinledim Allahtan ümit kesmemek üzereydi komu. Biraz ferahladım. Arda beye sordum böyle olup hamileliği devam eden var mı diye... şu an 23. haftasında olan varmış. İnternette yüzde 1o diyor bu haftalar için. inşallah girerim bu orana. Dua edelim de dedi dr. Ettiğinizi biliyorum... Yrın gece oğlum gelecek hataydan. onu görmek istiyorum...
Allahımdan bir mucize istiyorum...
sezen 300
ase 500
nazlım 300
lone 300
lone chnb ablanın bitsin sana da okuruz canım kötü düşünme nolur nazlı oğlun seni üzmücek inşallah allah yardımcın olsun kızlar akşam toplansın ben yarın da rakamları toparlarım o zaman haftaya pazara kadar süre verelim sonra da sana başlayalım
inşallah canım. işte insanoğlunun isteği bitmiyor. son haftalara geldik hayırlısıyla ama bu sefer de başka korkular başlıyor. tabi doğunca da duaya devam edeceğiz inşallah. ALLAH sağlık versin diye hep dua edeceğiz. hayat böyle devam ediyor.
müge anlıyı izleyen var mı?bahçede oynayan 2 yaşındaki çocuğu aynı bahçede oturan elti çok fena bi şekilde öldürmüş, buraya yazmıyorum. böyle haberler beni çok etkiliyor. bu devirde hamile kalmak bi zor, doğurmak bi zor, büyütmek çok çok zor.
evet canım her yer öyle malesef. ilköğretimde çalışırken kocaman kızını oğlunu, elinden tutup, çantasını da taşıyıp okula getiren çalışmayan velilere sinir olurdum. çok şımartıyoalr, sorumluluk vermiyolar çocuğa diye.mesela 6ya 7ye getiren kızını getiriyodu her zaman olmasa da. 4-5e gidenler zaten hep getiriyodu. ama şimdi çok iyi anlıyorum. tabi biz nasıl yapacağız çalışırken bilemiyorum.okudum içim ürperdi o kadına ne yapılsa azdır kuldan gelecek onu haklamaz rabbimin katında yeri bile yoktur onun kimselere güven kalmadı bursayı az çok biliosun ve ben merkezde oturuyorum bursada benim çocukluğumda hiç kötü şeyler hatırlamıorum biz hep sokaklardaydık annemlerin içi hep rahattı ama şimdi burası bile kötü hırsızlık tecavüz kaçırılma sapıklar allah güzel yazılar yazsın herkesin evladına o çocuun günahını nasıl çeker o kadın aklım almıyo allah ıslah etsin ne diyelim bişey söyleyip günahını almak istemiorum iğrenç kadının
korkuların çok normal canım bu sitede neler okudum ben insanın başına herşey gelebilio ama ii düşün duanı et herşey güzel olacak inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?