Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen 300
ase 500
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 300
ceza 500

kızlar günaydın herkeslereeeee tefriciyeyi 24 haziran pazara kadar diyorum sonra da lone ye başlayalım daha erken biterse daha erken başlarız 1944 eksiğimiz var
ayyyyy nurayda doğurmuşşşşş şükürler olsun sağ salim gelmiş ikiside günlük ve ondan doğum hikayelerini bekliyoruz allahım esat bebeğede alaraya da güzelllllllllllllll bir ömür nasib etsin inşallahhh
hellom akşam aradın ama duştaydım eve gelir gelmez duşa atıyorum kendimi açamadım sonra da arkadaşlara gittim doğum günüydü geç oldu diye arayamadım
öptüm herkesleriiii

günaydın kızlar lone ne güzel bi haber vermişsin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin demek alarayı duyar duymaz geldi minik esat :)

lone cnm aklına kötü şeyler getirme artık çok kişi iğne kullanıyor ve sağlıklıca kavuşuyor bebeğine salih de seni artık üzmez annesi yaramazlık hakkını doldurdu

nilde cnm yanlış anlamışım ama vardır bunda da bi hayır çatlatma iğnesi olmuşsun rast gelsin cnm hayırlısıyla tutunuversin annesine bebişin

hilal kuzum tatil sana çooooookkkkkk iyi gelecek

sezan cnm ilk çalışmlara başlamışsın rabbim bekletmesin

nazlım çalışıyorsun sanırım bi seni online gördüm kolay gelsin cnm insan evden çıkmaya bile derman bulamıo sıcaklardan

kızlara hepinize kucak dolusu sevgiler dur bi avuç da rüzgar yollayım :)

bugün acaip hava aşırı rüzgar var kapıları açamıorum tozlar hep içeri giriyo işteyim kuzum napıon nasıl gidiyo

kızlarrr kandiliniz mubarek olsun sabah yazmayı unuttum herkesin duaları kabul olsun inşallahhh

mirac kandiliniz mübarek,dularınız kabul olsun arkadaşlar...

o rüzgardan burayada yollayın ne olur...yanıyoruz resmen.

Ne güzel yaa böyle haberleri duymak..Allahım analı babalı büyütsün inşallah..
Lone sıra sana geldi güzelim..hadi hayırlısı..son zamanlarda haftalar geçmek bilmez..Bir an önce kavuşmak istersin..Senide sağlıcakla bebeğine kavuştursun Rabbim..

Minikler amin canım..sıcaklar çok fena biz yanıyoruz..inan hep hamile olanları düşünüyorum biz yanıyoruz onlar ne haldedir diye:)

sağol canım. inşallah benim sıram da hayırlısıyla geçer, ve sizlere gelir. peş peşe hamiş haberleri gelir biz doğum yaparken inşallah.

korku, heyecan, stres, karışık duygular içindeyim canım çok.
maşallah son zamanlarda yaramazlık yapmadı bebişim, inşallah böyle devam eder.
şu ana kadar hayatımdaki en büyük duam, mucizem.
son haftalara ilk gaftalara göre acayip çabuk geçiyor, 36 hafta dolmuş bile.

amin canım inşallah. darısı tüm bekleyen arkadaşların başına. Allah isteyen herkese istediği kadar hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah.
klima ve duş denen şey icat olmasa ne yapardım bilmem. hayatımda hiç yüzümden terlediğimi bilmem, uyurken falan hep yüzümden terler akıyor ve uyanıyorum bu nedenle ıslandığım için.

mirac kandiliniz mübarek,dularınız kabul olsun arkadaşlar...

o rüzgardan burayada yollayın ne olur...yanıyoruz resmen.
ben de herkesin kandilini kutluyorum. birbirimizi unutmayalım dua ederken. tüm hamiş ve hamiş kalmayı bekleyen arkadaşlar birbirimzie dua edelim, çoktan anniş olmuşlar da tabi:)senem,kitty,günlük,nuray. Allah onların da evlatlarına sağlık sıhhat versin.

Çok şükür Nurayımında haberi gelmiş..
Allahım Esat bebeğede uzun , güzel bir ömür nasip etsin..
Allah analı babalı büyütsün herkesin yavrusunu

Nazlım vallahi hızlandırsak bile fena olmaz, lonee doğum yapmadan yetişse
lonecim seni bekler olduk canım bak şimdide..
hayırlısıyla inş seninde güzel haberini alacağız
duş ve klima olayı olmasa, çekilmez canım dediğin gibi..hava zaten hepimize sıcak ama hamilelerin ayrı bi harareti oluyor..ee bu sıcaklarda hamişlere daha bi çekilmez oluyor..
doğrusu doğum olduğunda da emzirme olayı olduğundan, yine hararet devam ediyor zaman zaman

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar, şükür sızıntım sanırım yok. Şu an için ultrasonla da bakmıyor pazartesi bakacak dr. 2 ihtimal var: Ya durdu sızıntı, ya da sızacak bir şey kalmadı su bitti.Ama bitse doğum başlamaz mı? Ki kasılmam da yok ve kasılma önleyici nidilat, prepar, mağnezyum da kullanmıyorum. Progestanı da kesti dr hafta bir yarım proluton depot o kadar... Ümitlenmek istiyorum ...

kandiliniz kutlu olsun...

canım ümitlen inşallah, yolundadır herşey. daha geçen yazdın ümidi bırakmamak lazım.

kızım tekrar silmeden hızlı bir şekilde yazayım:))

kızlar hepinize ikinci kızım ALARA İLE merhaba....

öncelikle ogün sizide telaşta bıraktığım için kususra bakmayın tekrar girip yazamadım...doğum hikayemi daha yazacağım fırsat buldukça giririm artık çok özledim sizleri...

allaha şükürler olsun evimizdeyiz artık sağlıkla aldık kucağımıza kızımızı...allahım isteyene olmayanada versin...hamile olanlarıda sağlıkla bebeklerine kavuştursun bebekleri çocukları olanlarıda sağlıkla mutlu ve huzurlu büyütmek nasip etsin inşallah...

devrelerime yazayım önce:)) daha sonra vakit buldukça herkeze yazıcam çok yazmışsınız ama geçmişi merak ediyorum onuda okuyacağım....

nuraydan haber aldınızmı? ben onu hastaneye gidince daha çok merak ettim...sancılarım artınca muayene ettiler 3 cm açıklık vardı nurayında 2 cmdiya enson ve dru 50 dak uzaklıkta demişti o geldi aklıma inşallah normal doğurmuştur...

lone canım, beni dört gözle beklediğini biliyorum:)) canım sakın korkma druna güven çok acı çektim ama hepsi bir çırpıda gitti inan...sana önce yüce allah sonra drun yardım edecek...canım öncelikle yaptığım yanlışı yapma diye yazıyorum...havalar sıcak diye üzerine bişey almamazlık yapma sakın çorapta giy kızım benim yüzümden gaz sancısı çekti ve memeyide zor verdim ağzına karnı gur gur yavrumun şimdi giydim ama nasıl pişiyorum anlatamam:)) bide ameliyat sonrası çok rahat ol...hiçbişeyi düşünme niye ağlıyor doyuyormu sütüm varmı hepsini göreceksin zaten...ben ilkinde öyle bişeyi yaptım şimdi daha rahatım ve sanki ilk defa bebek büyütüyorum...üzülürsen beraber etkileniyorsunuz...aklıma gelen bişey olursa tekrar yazıcam canım...

ablamızdan bahsedeyim biraz....kıskanma varla yok arası bazen diyorki anne neden hep uyuyor uyandır ben onunla oynayayım...hep öpmek istiyor normalde en sevmediği şeydir öpmek izin veriyoruz...onu yatırdığım yere yatmak istiyor...kıyafetlerini benim beğendiğimi giydir diyor gibi...

babamız, çok mutlu dünden beri karnındaki gur gur sesleri için endişelendi bağırsaklarında bişey var galiba diyor alıp sürekli gezdiriyor...kızımı ancak babası susturur falan diye dolanıyor ortada...

evimiz, almış başını gidiyor:)) halıları daha dün verdim yıkamaya yavrum erken gelince herşeyimiz ortada kaldı...neyse sağlık olsun artık...

neyse canlarım ben çıkıyorum tekrar yazarım özledim sizleri...öpüyorum...

taze anneeee hoşgeldin tekrardan topiğe..ikinci kez anne olmak nasıl bi duygu??
maşallah alaramıza bizedende ona merhaba:)...hızlı bir bebek hemen gelmek istemiş demekki annesi seni çok merak etmiş olmalı:)))
Babanın ayaklarının yere basmaması normal çok bekledi yolunu:))
Allahım analı babalı büyütsün canım tekrar inan sen anlattıkça kendim yaşamış kadar mutlu oluyorum..Maşallah size..Allah nazardan saklasın:)

Merhabalar kızlar ben 21 martta kurtak oldum 3aylık olması gerekırken bebegım 2aylıkta kalmıs. 3ay korun dedı doktorum 2gun sonra ıse bu surecı bıtırmıs oluyorum. Sızler kurtajdan sonra bu sureyı bıtırır bıtırmez hemen bebek ıstesınız mı daha beklemelı mıyım sızce. Sımdıden tesekkurler.

canım geçmiş olsun öncelikle ..bende 8 martta kürtaj olmak zorunda kaldım...3 ayın bitmesini bekledim ben..ama beklemeyen arkadaşlarda var..Rahmin toparlanması 1 ay sürüyormuş zaten ama 3 ay beklemek daha iyi tabii toparlanma açısından...Allah bi daha göstermesin..Hayırlı sağlıklı bir gebelik dileklerimle...

lonecimmm salihimin yolunu gözlerim.

Hayırlı güzel haberler almak nasip olsun inşallah amin.

chnb çok güzel olacak herşey inşallah.

kızlar benim misafirim var aydından kayınpederim geldi :))) ev işi yemek gez toz ütü derken hiç vaktim olmuyor olsa bile yazacak bilgisayrım yok hala kardeşimde.
ben misafirim var dua okuyamam diye kandilden önceki akşam ve kadil akşamı okudum bitti 350 tane okuyabildim eğer misafirlerim erken giderlerse daha çok okumaya çalışırım.

bu arada ben ilk defa yüzükoyun uyudum dün çok mutlu oldum bu yüzden.

kandilde namaz kıldık allah kabul etsin amin... hepinizi düşündüm çok dua ama bir iki kişi daha da aklımdaydı :))

günlüğümmmmmmm alaram yerim sizi ablamıda yerim. Eniştem doğum sırasında dedikleriyle beni koparttı. Günlükcüm kendine gelsin o zaman bizimle paylaşır hak verirsiniz.

cmt günü bir dr gidecekti kimdi o ?

hilalcim nasıl olsun
cezaa sıcaklarla nasıl gidiyor
nazlım regl geldi mi

minicikumut selamlar
minikler napıyorsun tatlım.
sezen,aselsulfam,

offfff el atına binen çabuk inermiş. eşim uyuyacakmış bilgisayarı istiyor.

hepinizi çok öpğyorum mucuks

günaydın kızlar....

sezenciğim çok teşekkürler canım darısı sizlere inşallah...ikinci kez anneliği yaşamak çok çok güzel canım bu cadım kendini daha çok sevdirecek gibi geliyor...maceralarımız yavaş yavaş başladı büyük kızım anne benide bezle diyor dün:))

hellom, sahalardan uzaksın soracaktım pc ne oldu diye kardeşindeymiş...kardeşşşşşşş çebuk ver hellomun pcsini...eşimi yazacağım canım biraz düzeleyim:) sancı gelmiş tavan yapmış hastaneyi ayağa kaldırıyorum eşim: hayatım sakin ol diyor bide sana burdan bir uçarım dedim:) misafirler varmış hoşgelmişler...

dün yazmayı unuttum kızlar alaranın fotosu kocaeli akademi hastanesi sayfasında var...merak edenlere...biz daha fotoya tam adapte olamadık bir iki çektik ama pc olayına giremedim daha...hepinize öpücükler...

sezen 300
ase 500
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 350(bitti)
ceza 500

cezacım seninde kandilin mubarek olsun nasılsın aşırı rüzgar vardı cumartesi bütün tozlar evlere girdi pazar günümü temizlik yaparak geçirdim çok acı
sezen ase nasılsınız kızlarr
lone sıra sana kaldı heycanla haberini beklioruz günlük ve nuray gibi sende sağ salim yavrunu kucağını alırsın inşallahhh
chnb ablacım bugün ultrasona girceksin sanırım yaramaz oğlun seni üzmücek inşallah allaha emanet olsun dualarımız seninle güzel haberini bekliyoruz
günlük ablaaaaaaaaaaa kimler gelmiş kimler şükürler olsun sağ salim geldi alara sen nasılsın doğum hikayeni beklioruz hello sünnet törenine den geldiğinizden falan bahsetmişti:)allahım kızlarına sana kocana güzel ömür nasib etsin ablacım bahtı güzel olsun rabbim heppp iyi insanlarla karşılaştırsın
gozgu geçmiş olsun canım sen kendini hazır hissediosan doktorunda onaylarsa korunmana gerek yok bence allah bidaha göstermesin inşallahh
hellom allah kabul etsin dualarını
kızlar kandilde hepimize dualar ettim ama en çok chnb ablam ve lone aklımdaydı rabbim kabul etsin inşallahhh
herkeslerre günaydın mutlu haftalar

ay abla ben onun ağzını burnunu totosunu yerirm ablaaaa
nasıl bir güzellik bu böyle maşallahhh kilosu bıyununda maşallahı var ağzını yediğimmmmmm kurban olsunlar onaaaa

daha gelmedi dr. hiç uyuyamadım belirsizjik beni öldürecek... sizi çok seviyorum.

Günlükcüm hayırlı,uğurlu olsun.Rabbim dünyalar güzelş meleğimizi sana ve eşine bağışlasın.Maşallah çok güzel bu kız.

Kilosu ve boyuda gayet iyi çok şükür.

Nuraycığım sanada hayırlı,uğurlu olsun.İnşallah kısa zamanda hikayeni senden dinleriz.RABBİM yavrunu sana ve eşine bağışlasın.

Chnb abla;İnşallah bugün güzel haberleri alırız.Dualarım seninle.

Herkese merhaba arkadaşlar.

Beni soracak olursanız;Cumartesi günü böbreklerim için gittiğim rutin kontrolde idrar yollarımda yoğun enfeksiyon çıktı.Şimdi ilaç kullanıyorum.Anlayacağınız hastaneye sağlam gittim,hasta çıktım

daha gelmedi dr. hiç uyuyamadım belirsizjik beni öldürecek... sizi çok seviyorum.

bizde seni çok seviyoruz ablacımmmm iyi olacak inşallah nolur hemen haber ver allaha emanet olun ikinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…