günaydın kızlar lone ne güzel bi haber vermişsin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin demek alarayı duyar duymaz geldi minik esat :)
lone cnm aklına kötü şeyler getirme artık çok kişi iğne kullanıyor ve sağlıklıca kavuşuyor bebeğine salih de seni artık üzmez annesi yaramazlık hakkını doldurdu
nilde cnm yanlış anlamışım ama vardır bunda da bi hayırçatlatma iğnesi olmuşsun rast gelsin cnm hayırlısıyla tutunuversin annesine bebişin
hilal kuzum tatil sana çooooookkkkkk iyi gelecek
sezan cnm ilk çalışmlara başlamışsın rabbim bekletmesin
nazlım çalışıyorsun sanırım bi seni online gördüm kolay gelsin cnm insan evden çıkmaya bile derman bulamıo sıcaklardan
kızlara hepinize kucak dolusu sevgiler dur bi avuç da rüzgar yollayım :)
kızlar nuray da doğurmuş, haberini haziran annelerinden aldım.Allah analı babalı büyütsün inşallah. aynen kopyalıyorum.
Bir dogum haberi de ben vereyim,hatirlayanlar olur citaknuray nickli bi arkadasimiz vardi biz yurtdisindayiz o da cok yazamiyordu topige,dun onun da dogumu oldu cok sukur.
3700 gr. epudral normal dogumla dun oglen 12:30 da esat bebis dunyaya gelmis,Rabbim anali babali buyutsun ins.
Kendisi iyilesince tum bilgilerini topige girip yazar ve hikayesini paylasir ins...
sağol canım. inşallah benim sıram da hayırlısıyla geçer, ve sizlere gelir. peş peşe hamiş haberleri gelir biz doğum yaparken inşallah.ben 500 alayım bitirirsem devam ederim kızlar...
günlük ve nuray ın bebekleri ne gelmiş ne güzel darısı loneye:)
ablacım geçmiş olsun umarım herşey güzel olacak..olumlu düşün lütfen..
kızlar misafirlerim var yazamıyorum....
tefriceyi ne zamana kadar okumam gerekiyor...
öptm hepinizi kib
korku, heyecan, stres, karışık duygular içindeyim canım çok.günaydın kızlar lone ne güzel bi haber vermişsin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin demek alarayı duyar duymaz geldi minik esat :)
lone cnm aklına kötü şeyler getirme artık çok kişi iğne kullanıyor ve sağlıklıca kavuşuyor bebeğine salih de seni artık üzmez annesi yaramazlık hakkını doldurdu
nilde cnm yanlış anlamışım ama vardır bunda da bi hayırçatlatma iğnesi olmuşsun rast gelsin cnm hayırlısıyla tutunuversin annesine bebişin
hilal kuzum tatil sana çooooookkkkkk iyi gelecek
sezan cnm ilk çalışmlara başlamışsın rabbim bekletmesin
nazlım çalışıyorsun sanırım bi seni online gördüm kolay gelsin cnm insan evden çıkmaya bile derman bulamıo sıcaklardan
kızlara hepinize kucak dolusu sevgiler dur bi avuç da rüzgar yollayım :)
amin canım inşallah. darısı tüm bekleyen arkadaşların başına. Allah isteyen herkese istediği kadar hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah.Ne güzel yaa böyle haberleri duymak..Allahım analı babalı büyütsün inşallah..
Lone sıra sana geldi güzelim..hadi hayırlısı..son zamanlarda haftalar geçmek bilmez..Bir an önce kavuşmak istersin..Senide sağlıcakla bebeğine kavuştursun Rabbim..
Minikler amin canım..sıcaklar çok fena biz yanıyoruz..inan hep hamile olanları düşünüyorum biz yanıyoruz onlar ne haldedir diye:)
ben de herkesin kandilini kutluyorum. birbirimizi unutmayalım dua ederken. tüm hamiş ve hamiş kalmayı bekleyen arkadaşlar birbirimzie dua edelim, çoktan anniş olmuşlar da tabi:)senem,kitty,günlük,nuray. Allah onların da evlatlarına sağlık sıhhat versin.mirac kandiliniz mübarek,dularınız kabul olsun arkadaşlar...
o rüzgardan burayada yollayın ne olur...yanıyoruz resmen.
kızlar, şükür sızıntım sanırım yok. Şu an için ultrasonla da bakmıyor pazartesi bakacak dr. 2 ihtimal var: Ya durdu sızıntı, ya da sızacak bir şey kalmadı su bitti.Ama bitse doğum başlamaz mı? Ki kasılmam da yok ve kasılma önleyici nidilat, prepar, mağnezyum da kullanmıyorum. Progestanı da kesti dr hafta bir yarım proluton depot o kadar... Ümitlenmek istiyorum ...
kandiliniz kutlu olsun...
günaydın kızlar....
sezenciğim çok teşekkürler canım darısı sizlere inşallah...ikinci kez anneliği yaşamak çok çok güzel canım bu cadım kendini daha çok sevdirecek gibi geliyor...maceralarımız yavaş yavaş başladı büyük kızım anne benide bezle diyor dün:))
hellom, sahalardan uzaksın soracaktım pc ne oldu diye kardeşindeymiş...kardeşşşşşşş çebuk ver hellomun pcsini...eşimi yazacağım canım biraz düzeleyim:) sancı gelmiş tavan yapmış hastaneyi ayağa kaldırıyorum eşim: hayatım sakin ol diyor bide sana burdan bir uçarım dedim:) misafirler varmış hoşgelmişler...
dün yazmayı unuttum kızlar alaranın fotosu kocaeli akademi hastanesi sayfasında var...merak edenlere...biz daha fotoya tam adapte olamadık bir iki çektik ama pc olayına giremedim daha...hepinize öpücükler...
daha gelmedi dr. hiç uyuyamadım belirsizjik beni öldürecek... sizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?