- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.861
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
passifloraa ..........................................................................?
Pollyannaa ..........................................................................?
citaknuray ...........................................................................?
taf ......................................................................................?
destina0409 ........................................................................?
bebeğim_01 ........................................................................?
aselkuzum ...........................................................................2 HAZİRAN
mavusbebek ........................................................................3 HAZİRAN
pren ....................................................................................3 HAZİRAN
ceza83 ................................................................................4 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................4 HAZİRAN
Alin84 ..................................................................................6 HAZİRAN
.
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
Kuzular çok ilgilenemedim kusura bakmayın. Tablomuzu güncellemeye çalıştım. Bilgi vermeyen kalmasıııııınHadi bakalım bi hamiş daha versin topik, alta yeni bölüm de açıcam Uğur getirsin inşallah
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
passifloraa ..........................................................................?
Pollyannaa ..........................................................................?
citaknuray ...........................................................................?
taf ......................................................................................?
destina0409 ........................................................................?
bebeğim_01 ........................................................................?
aselkuzum ...........................................................................2 HAZİRAN
mavusbebek ........................................................................3 HAZİRAN
pren ....................................................................................3 HAZİRAN
ceza83 ................................................................................4 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................4 HAZİRAN
Alin84 ..................................................................................6 HAZİRAN
.
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
Kuzular çok ilgilenemedim kusura bakmayın. Tablomuzu güncellemeye çalıştım. Bilgi vermeyen kalmasıııııınHadi bakalım bi hamiş daha versin topik, alta yeni bölüm de açıcam Uğur getirsin inşallah
.
passifloraa .......................................................................... 1 HAZİRAN
taf ...................................................................................... 4 HAZİRAN
.
annelerimizide eklesek mi bu listeye :) umut olsun değil mi? Kilolarıda takma canım ya, tabi başımıza gelmediği için bilemiyoruzda boşver onlar için değer.Hem zayıfta olsan bu kezde bebek sağlıksız olacak zayıf doğacak derlerdi + 3 kilo anormal bi kilo değil gayet normal yani.Millete neyse ....
Yameteke, canım inş bakalım alnımıza yazılmışsa bu ay gelir melek.Aman sende sakın ayağa filan kalkma, nazlı bebek senin ki :) Ama annesi üzmeyecek o ayrı :) Dikkat et kendine...
Nuraycım, kolay gelsin sanada.İnş ilk denemede bebiş göbişine konar :) Evet maalesef heryer hamile dolu sanki sözleşmişler.Dilerim ki Allah hepimize bu duyguyu nasip etsin :) Geçen arkadaşım diyorki, şimdi sende hamile kalırsın bebek doğar büyür, sonrada dersin ki senin için o kadar testlerle jellerle uğraştım bide senin huysuzluğuna bak diye :) Dedim insan psikolojisi bu galiba.Şakayla tamam ama gerçekten böyle olmasın hiçbirimiz adına....
olallaaa fatmagülün yengeside hamileebu ne ya reklam arasındada cemileyi gösterdiler zaten. ne kolaymış bu iş yaa ne yumurtalama takibi ne ateş ölçme ne preseed mı ne ondan.bende elimde telefon ha bire takvim menüsündeyim gün içinde 5-6 kere hesaplıyorum sanki sabah saymakla akşam saymak farklıymış gibi.... off puffff....
citaknuray ...........................................................................29 MAYIS
passifloraa .......................................................................... 1 HAZİRAN
taf ...................................................................................... 4 HAZİRAN
.
GÜNAYDINLAAAAAAARRRR :)
bende dedim aynısını eşime.İnş böyle durumlar yaşamayız ya, meğer bi çocuk sahibi olmaka ne kadar zormuş diyorum.Bide evlatlarına kötü davrananları görünce yuhlar olsun diyorum.Özellikle benim bi kuzenimin eşi 8 yılın sonunda bebeğine kavuştu, o da biraz yaramaz çocuk oldu.2 yaşında çocuğa kızdığında bir sandalyeye oturtuşu var ciğerlerinin sesi dışardan duyuluyor.Dedim yuh !! Sonrada çocuğuma kötü davrandım diye ağlıyo saf... İnş allah herkese hayırlı saağlıklı evlatlar versin, evlatları aileye, aileyi evlatlara hayırlı eylesin ....insallah hepimiz icin, fazla beklemeden bebeklerimiz bulsun bizi..bende esime sey diyorum eger cocugumuz olurda ona cok kizarsam beni boyle offflayip puffflattirirsa bana bugunlerimi hatirlat ki onu nasil ne zorluklarla buldugumu anlayayim onun iicn ne kadar dua ettigimi hatirlayayim.. insllah hicbirimize boyle bisi olmaz ..tabiki hepimizde canimizin darlandigi durumlar olur ama bunu cocugumuza yansitmamaliyiz insallah bakalim bekleyip gorecegiz Rabbim nasip etsin hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar...
Bi biz yapamıyoruz bu iş.Millet çatır çatır doğuruyo anasını satayım.Hüreminde 4 tane mi olmuştu ne :)olallaaa fatmagülün yengeside hamileebu ne ya reklam arasındada cemileyi gösterdiler zaten. ne kolaymış bu iş yaa ne yumurtalama takibi ne ateş ölçme ne preseed mı ne ondan.bende elimde telefon ha bire takvim menüsündeyim gün içinde 5-6 kere hesaplıyorum sanki sabah saymakla akşam saymak farklıymış gibi.... off puffff....
Hoşgeldin canım nasılsın? İnş hayra yoralım hayır olsun be ....kızlar bilgisayar bozuldu giremedim bi kaç gündür. bu arada bana bişy oluyor, göğüslerim acımaya başladı ve hafiften bulantı. adetime 10 gün var tabi en fazla. tam da tarihimi bilemiyorum.çok heycanlıyım yaa neler oluyorr ???
Günaydın :) evet süper bi gün, eşim geliyor akşam, yarın 2 gün tatil :) hava güzel :) oohhhhh :) bende öptüm ...günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ne güzel bir gün.......cumaa haftanın son günü
öpüyorum hepinizi
GÜNAYDINLAAAAAAARRRR :)
arkadaşlar günaydıııın
arkadaşlar ben en son 3 mayısta adet gördüm bir öncekinde de 6 nisan da gördüm bu ay kaçında adet olmam lazım şimdi ? yani hamile oldugumu anlamam için kaçını beklemem lazım bu ay benim için çok önemli hem evlilik yıldonümümüz hemde benim doğumgünüm eşime süpriz yapmak istiyorum inşallah vardır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?