Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsun korunmayı bırakmadan önce kurtul ilaçlardan inşalalh:)

canım geçmiş olsun korunmayı bırakmadan önce kurtul ilaçlardan inşalalh:)

İnşallah canım.Bu problem bende yıllardır var.

Sen korunmuyorsun değil mi?Nasılsın tatlım.

Chnb abla Rabbim yardımcın olsun.Hayırlı haberler alacağız İnşallah.

İnşallah canım.Bu problem bende yıllardır var.

Sen korunmuyorsun değil mi?Nasılsın tatlım.

Chnb abla Rabbim yardımcın olsun.Hayırlı haberler alacağız İnşallah.

kardeşimdede var idrar yolu enfeksiyonu çocukluundan beri allah şifa versin cnaım ben korunmuyorum ama bişeyde yapamıyoruz açıkcası bu kanamalardan 2 gün temiz kalıom 3 gün lekelenme pazar sabahı ilişki oldu sölemesi ayıp yine kanamam başladı ilişkidenmi oluyo bilmiorum cumartesiye randevu aldım bi muayne olayım içim rahat etmicek yoksa

maşalah kızına canım. Allah tekrardan hayırlı sağlıklı uzun ömür evrsin inşallah, analı babalı büyültsün. çok tatlı ya, mis gibi öpesim geldi. ne kadar masum. gözlerim doldu inan. uzun ve zorlu bir yolculuktan sonra alara kollarında.

daha gelmedi dr. hiç uyuyamadım belirsizjik beni öldürecek... sizi çok seviyorum.
canım inşallah iyi olacak. seni çok iyi anlıyorum canım. insan ultrasonda görmeden emin olamıyor yaşadığına.
kitty, dün kulaklarını çınlattım. senin sandalye maceranın benzerini yaşadım dün. oturduğum tabure kırıldı ve ben yere oturdum ama yavaş yavaş oldu. birden düşseydim kötü olurdu. Allaha şükür iyiyim. bir saat falan tedirgin oldum, kanama falan gelecek mi diye, ama şükür bi sıkıntı yık. 4 yıldır kullandığımız en sağlamlarından plastik bir tabureydi ki zaman zaman dolaplara uzanmak için de kullanırdık. iyi ki otururken denk geldi. hoş şu an pek öyle uzanma işi yapmıyorum ama yine de eşime ya da anneme söyleyene kadar arada üzerine de çıktığım olmuyor değil. Allah korudu. bizim oğlanlar zayıf ama çökertiyorlar her yeri maşalalh. ya da onlar yerine biz mi çok kilo aldık acaba ki:)

Eğerki her ilişkiden sonra oluyorsa bu konuyu mutlaka doktoruna danış canım.Küçücük bir problemi bile esgeçmemek gerekiyor

Loneliness İnşallah seninde az günün kaldı.Şafak iyice yaklaştı

merhaba kızlar nasılsınız. chnb abla 300de ben okurum inşallah. allahım güzel haberler almayı nasip etsin.hep dualarımdasın.

günlüğüm seni görmek ne güzell.. Alah analı babalı büyütsün canım yavrularını..
Allahım esirgesin, kızın çok tatlıııı..maşaallah
insanın sarıp, koklayası geliyor.. miss gibi kokuyordur şimdii..
bebek kokusu başka birşey bizim yerimizede öpsünn ablası artık
kendine iyi bak canım.. artık tecrübelerinden zamanla faydalanmak isteriz

chnb ablacım, hayırlı haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle..
Dualarımız seninle..

sezen 300
ase 500
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 350(bitti)
ceza 500
hilal 300

kızlar avatardaki minik nasıl bu benim yeğenim çok güsel dimi gittikçe bana benziyo bu resim aynı benm bebekliğim şuan bu cimcimeyide bana benzetiyolar:)

Eğerki her ilişkiden sonra oluyorsa bu konuyu mutlaka doktoruna danış canım.Küçücük bir problemi bile esgeçmemek gerekiyor

Loneliness İnşallah seninde az günün kaldı.Şafak iyice yaklaştı

canım ilişkiden sonra değil sadece dün öyle oldu genelde sürekli lekelenme olduğu için ilişkiden diyemiorum gögüslerim aşırı şişti adet zamanı olduğu gibi şuan kanamam da var inş bu adet kanamasıdır bebeğemi yanayım bu saçma lekelenmeleremi bilemedim

kızlarrrrrrrrrr..........

Çok şükür Rabbime...

Sızıntı kesilmiş kese kendini tamir etmiş...

Çok şükür Rabbime...

aslan parçası sapasağlam durmuş annesinin karnında maşallahhhhh hastanedesin dimi abla neler dedi doktor

Çok şükür Rabbime...

hadi gözün aydın canım. çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrardan.topiğimizin en nazlı bebeği ünvanını aldı senin oğlan şimdiden. sağlıklı olsunlar da nazlı olsunlar.ben de meraktan girdim. odadadan odaya dolaşıyorum sıcaklardan. bir uyuyuyorum, bir uyanıyorum.
minicikumutçum sıra bende inşallah, daha 3 haftam var hemen hemen, bu sırada güzel hamiş haberleri gelir peşpeşe inşallah.

Çok şükür Rabbime...

Ohhh be ablacım.Tedirgin oldum topiğe girerken bile.Vallahi diken üstündeydim.

Çok şükür Rabbimize.Mucizelerin için şükürler olsun Rabbim.

Geçmiş,gitmiş olsun dertler.

Lonecim sayılı günler çabuk geçer İnşallahSenin kuzunuda fotoğraflarından severiz İnşallah

O zaman İnşallah adet olmuşsundur tatlım.

Ama sen doktora görünmeyi ihmal etme

O zaman İnşallah adet olmuşsundur tatlım.

Ama sen doktora görünmeyi ihmal etme

cumartesiye randevumu aldım canım gidicem hatta her ay gidicem doktora takip edilsin giden para olsun bi gram gözümde yok geçen seferki gücü hissedemiorum kendimde 2 günde ilişkiler falan:)valla adet gidi baya yoğun geliyo inşallah öyledir karıştılar birbirine

kızlar hepinize merhaba bilgisayarlar açıldı o yüzden benim iş yoğunlaştı bir iki kelime yazayım hemen çıkcam ilk fırsatta tekrar girip hepinize yazarım

günlükcüm canım benim alaramızla beraber hoşgeldin allah analı babalı sağlıklı büyütsün tatlım

chnb kuzummmm sızıntı olmuş şimdi geçti sanırım ohhhh bin şükürrrr gitsin bi daha gelmesin allhım korusun sizi canım benim bende 300 alırım en son ne zamana kadar okuycaz

nurayımmmm seninde gözün aydın tatlım allah analı babalı sağlıklı büyütmesyi nasip etsin öpüyorum

lone tatlım sıra sende allahım izniyle

hello,ceza,lale,hilal,sezen,datlum,minikler,minicikumut nazlım canlarım sizler nasılsınız ilk fırsatta girip uzuncaaaaa yazcam

benim smear belli oldu doktorum çarşamba geliyor gösteremedim birşeyler yazıyor anlamadım hepinizi öpüyorum

Allahıma binlerce şükür...

Gece çok kötüydü benim için. Sabaah 4.30 gibi uyandım. Sabah 8.30 gibi eşim geldi dualar okuduk, tefriciye, bir de şifa duaları...

Arda Beyin geildiği haberini aldık. Beni almaya geldiler 15-20 dakika nst odasında dinlendim eşimle dualar okuduk o sıra...

Sonra muaye odasına alındım Arda Bey geldi boynu tutulmuş. Fizik tedaviye gitmiş. 100 parçaya bölündüm dedi.Orada Nil Hanım da vardı.

Sordu Arda Bey su geliyor mu hala? Bence yok dedim. O zaman alttan bakmayalım dedi karından bakmaya karar verdi. Dedi ki su kalmadıysa son bir manevramız var keseye su ekleyip sızıntı yerine yama yapmak. Ben de izmir de Namık Demir yapmış dedim Arda bey de ben de yaptım dedi. Ultrasonu eline aldı Rabbim yardım et dedi. Karnıma bakmasıyla sevinç çığlığı attık. Nil Hanımla sarıldılar. Eşimle ve benle kucaklaştı. Mucize dedik. Dedim çok dua ettik. Dedim topikte idol oldunuz:) Hoşuna gitti. Bebiş 145 gram olmuş kocaman olmuş dedi...

Odadan çıktık dr ye seslendim. Arda bey sizi seviyoruz...

Eşim şimdi burada yakın bir cami var dua etmeye gitti. Çok mutluyuz.... Allah kimseye evlat acısı göstermesin...
Amin...

çok sağ ol canım. İnşallah sen de güzel haberler vereceksin...

Gerçekten mucize... yüzde 50-60 olumsuz düşünüyordum dedi dr m... sağ ol canım...

sAĞ ol canım kız olaydı nazlı koyardım da şimdi ahmet arda diye niyet ettim dedim. uyu uyu sonra uykusuz her gece yorgun ölesiye şarkısı idolün olacak...

aslan parçası sapasağlam durmuş annesinin karnında maşallahhhhh hastanedesin dimi abla neler dedi doktor

rabbim sana da gösterecek inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…