Günlükcüm hayırlı,uğurlu olsun.Rabbim dünyalar güzelş meleğimizi sana ve eşine bağışlasın.Maşallah çok güzel bu kız.
Kilosu ve boyuda gayet iyi çok şükür.
Nuraycığım sanada hayırlı,uğurlu olsun.İnşallah kısa zamanda hikayeni senden dinleriz.RABBİM yavrunu sana ve eşine bağışlasın.
Chnb abla;İnşallah bugün güzel haberleri alırız.Dualarım seninle.
Herkese merhaba arkadaşlar.
Beni soracak olursanız;Cumartesi günü böbreklerim için gittiğim rutin kontrolde idrar yollarımda yoğun enfeksiyon çıktı.Şimdi ilaç kullanıyorum.Anlayacağınız hastaneye sağlam gittim,hasta çıktım
canım geçmiş olsun korunmayı bırakmadan önce kurtul ilaçlardan inşalalh:)
İnşallah canım.Bu problem bende yıllardır var.
Sen korunmuyorsun değil mi?Nasılsın tatlım.
Chnb abla Rabbim yardımcın olsun.Hayırlı haberler alacağız İnşallah.
maşalah kızına canım. Allah tekrardan hayırlı sağlıklı uzun ömür evrsin inşallah, analı babalı büyültsün. çok tatlı ya, mis gibi öpesim geldi. ne kadar masum. gözlerim doldu inan. uzun ve zorlu bir yolculuktan sonra alara kollarında.günaydın kızlar....
sezenciğim çok teşekkürler canım darısı sizlere inşallah...ikinci kez anneliği yaşamak çok çok güzel canım bu cadım kendini daha çok sevdirecek gibi geliyor...maceralarımız yavaş yavaş başladı büyük kızım anne benide bezle diyor dün:))
hellom, sahalardan uzaksın soracaktım pc ne oldu diye kardeşindeymiş...kardeşşşşşşş çebuk ver hellomun pcsini...eşimi yazacağım canım biraz düzeleyim:) sancı gelmiş tavan yapmış hastaneyi ayağa kaldırıyorum eşim: hayatım sakin ol diyor bide sana burdan bir uçarım dedim:) misafirler varmış hoşgelmişler...
dün yazmayı unuttum kızlar alaranın fotosu kocaeli akademi hastanesi sayfasında var...merak edenlere...biz daha fotoya tam adapte olamadık bir iki çektik ama pc olayına giremedim daha...hepinize öpücükler...
canım inşallah iyi olacak. seni çok iyi anlıyorum canım. insan ultrasonda görmeden emin olamıyor yaşadığına.daha gelmedi dr. hiç uyuyamadım belirsizjik beni öldürecek... sizi çok seviyorum.
kardeşimdede var idrar yolu enfeksiyonu çocukluundan beri allah şifa versin cnaım ben korunmuyorum ama bişeyde yapamıyoruz açıkcası bu kanamalardan 2 gün temiz kalıom 3 gün lekelenme pazar sabahı ilişki oldu sölemesi ayıp yine kanamam başladı ilişkidenmi oluyo bilmiorum cumartesiye randevu aldım bi muayne olayım içim rahat etmicek yoksa
Eğerki her ilişkiden sonra oluyorsa bu konuyu mutlaka doktoruna danış canım.Küçücük bir problemi bile esgeçmemek gerekiyor
Loneliness İnşallah seninde az günün kaldı.Şafak iyice yaklaştı
kızlarrrrrrrrrr..........
Çok şükür Rabbime...
Sızıntı kesilmiş kese kendini tamir etmiş...
hadi gözün aydın canım. çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrardan.topiğimizin en nazlı bebeği ünvanını aldı senin oğlan şimdiden. sağlıklı olsunlar da nazlı olsunlar.ben de meraktan girdim. odadadan odaya dolaşıyorum sıcaklardan. bir uyuyuyorum, bir uyanıyorum.kızlarrrrrrrrrr..........
Çok şükür Rabbime...
kızlarrrrrrrrrr..........
Çok şükür Rabbime...
canım ilişkiden sonra değil sadece dün öyle oldu genelde sürekli lekelenme olduğu için ilişkiden diyemiorum gögüslerim aşırı şişti adet zamanı olduğu gibi şuan kanamam da var inş bu adet kanamasıdır bebeğemi yanayım bu saçma lekelenmeleremi bilemedim
O zaman İnşallah adet olmuşsundur tatlım.
Ama sen doktora görünmeyi ihmal etme
kızlar hepinize merhaba bilgisayarlar açıldı o yüzden benim iş yoğunlaştı bir iki kelime yazayım hemen çıkcam ilk fırsatta tekrar girip hepinize yazarım
günlükcüm canım benim alaramızla beraber hoşgeldin allah analı babalı sağlıklı büyütsün tatlım
chnb kuzummmm sızıntı olmuş şimdi geçti sanırım ohhhh bin şükürrrr gitsin bi daha gelmesin allhım korusun sizi canım benim bende 300 alırım en son ne zamana kadar okuycaz
nurayımmmm seninde gözün aydın tatlım allah analı babalı sağlıklı büyütmesyi nasip etsin öpüyorum
lone tatlım sıra sende allahım izniyle
hello,ceza,lale,hilal,sezen,datlum,minikler,minicikumut nazlım canlarım sizler nasılsınız ilk fırsatta girip uzuncaaaaa yazcam
benim smear belli oldu doktorum çarşamba geliyor gösteremedim birşeyler yazıyor anlamadım hepinizi öpüyorum
Ohhh be ablacım.Tedirgin oldum topiğe girerken bile.Vallahi diken üstündeydim.
Çok şükür Rabbimize.Mucizelerin için şükürler olsun Rabbim.
Geçmiş,gitmiş olsun dertler.
Lonecim sayılı günler çabuk geçer İnşallahSenin kuzunuda fotoğraflarından severiz İnşallah
hadi gözün aydın canım. çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tekrardan.topiğimizin en nazlı bebeği ünvanını aldı senin oğlan şimdiden. sağlıklı olsunlar da nazlı olsunlar.ben de meraktan girdim. odadadan odaya dolaşıyorum sıcaklardan. bir uyuyuyorum, bir uyanıyorum.
minicikumutçum sıra bende inşallah, daha 3 haftam var hemen hemen, bu sırada güzel hamiş haberleri gelir peşpeşe inşallah.
aslan parçası sapasağlam durmuş annesinin karnında maşallahhhhh hastanedesin dimi abla neler dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?