Allahıma binlerce şükür...
Gece çok kötüydü benim için. Sabaah 4.30 gibi uyandım. Sabah 8.30 gibi eşim geldi dualar okuduk, tefriciye, bir de şifa duaları...
Arda Beyin geildiği haberini aldık. Beni almaya geldiler 15-20 dakika nst odasında dinlendim eşimle dualar okuduk o sıra...
Sonra muaye odasına alındım Arda Bey geldi boynu tutulmuş. Fizik tedaviye gitmiş. 100 parçaya bölündüm dedi.Orada Nil Hanım da vardı.
Sordu Arda Bey su geliyor mu hala? Bence yok dedim. O zaman alttan bakmayalım dedi karından bakmaya karar verdi. Dedi ki su kalmadıysa son bir manevramız var keseye su ekleyip sızıntı yerine yama yapmak. Ben de izmir de Namık Demir yapmış dedim Arda bey de ben de yaptım dedi. Ultrasonu eline aldı Rabbim yardım et dedi. Karnıma bakmasıyla sevinç çığlığı attık. Nil Hanımla sarıldılar. Eşimle ve benle kucaklaştı. Mucize dedik. Dedim çok dua ettik. Dedim topikte idol oldunuz:) Hoşuna gitti. Bebiş 145 gram olmuş kocaman olmuş dedi...
Odadan çıktık dr ye seslendim. Arda bey sizi seviyoruz...
Eşim şimdi burada yakın bir cami var dua etmeye gitti. Çok mutluyuz.... Allah kimseye evlat acısı göstermesin...
Amin...
Allahıma binlerce şükür...
Gece çok kötüydü benim için. Sabaah 4.30 gibi uyandım. Sabah 8.30 gibi eşim geldi dualar okuduk, tefriciye, bir de şifa duaları...
Arda Beyin geildiği haberini aldık. Beni almaya geldiler 15-20 dakika nst odasında dinlendim eşimle dualar okuduk o sıra...
Sonra muaye odasına alındım Arda Bey geldi boynu tutulmuş. Fizik tedaviye gitmiş. 100 parçaya bölündüm dedi.Orada Nil Hanım da vardı.
Sordu Arda Bey su geliyor mu hala? Bence yok dedim. O zaman alttan bakmayalım dedi karından bakmaya karar verdi. Dedi ki su kalmadıysa son bir manevramız var keseye su ekleyip sızıntı yerine yama yapmak. Ben de izmir de Namık Demir yapmış dedim Arda bey de ben de yaptım dedi. Ultrasonu eline aldı Rabbim yardım et dedi. Karnıma bakmasıyla sevinç çığlığı attık. Nil Hanımla sarıldılar. Eşimle ve benle kucaklaştı. Mucize dedik. Dedim çok dua ettik. Dedim topikte idol oldunuz:) Hoşuna gitti. Bebiş 145 gram olmuş kocaman olmuş dedi...
Odadan çıktık dr ye seslendim. Arda bey sizi seviyoruz...
Eşim şimdi burada yakın bir cami var dua etmeye gitti. Çok mutluyuz.... Allah kimseye evlat acısı göstermesin...
Amin...
chnb Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin cok sevindim canim.
Benim aklima takildi hamileyken benden su gibi birsey gelmisti.Bu sizinti dedigin sey nasil bir akintiydi?
Acaba benm sorunum sizintimiydi.
Dun bir sunnet dugunune katildik herkes tabi gene cocuk yokmu diye sordu tam bir kabus gibiydi.
Artik bu baskidan cahilce sorulardan o kadar sikildimki ulkeyi terkedebilirim.
Buarada bebegim dusmeseydi dogumuma sadece birkac hafta kalmis olacakti.
Herseyin hayirlisi tabiki.Sagliksiz bir cocuk olacagina en azindan yok diye uzulurum daha iyi.
Allah'ım herseyin hayırlısını versin.Hepimize acil sifalar diliyorum.
abla bide arda beyi çok yakışıklı bulduğumu söyle
kocam duymasın kafamı kırar yaşına göre çok genç iyi bi insan yüzüne yansımış keşke imkanım olsa da gitsem ona
chnb Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin cok sevindim canim.
Benim aklima takildi hamileyken benden su gibi birsey gelmisti.Bu sizinti dedigin sey nasil bir akintiydi?
Acaba benm sorunum sizintimiydi.
Dun bir sunnet dugunune katildik herkes tabi gene cocuk yokmu diye sordu tam bir kabus gibiydi.
Artik bu baskidan cahilce sorulardan o kadar sikildimki ulkeyi terkedebilirim.
Buarada bebegim dusmeseydi dogumuma sadece birkac hafta kalmis olacakti.
Herseyin hayirlisi tabiki.Sagliksiz bir cocuk olacagina en azindan yok diye uzulurum daha iyi.
Allah'ım herseyin hayırlısını versin.Hepimize acil sifalar diliyorum.
Chnb ablacım, gözünüzaydınnn.. gözümüzaydınn
nasıl mutlu oldum anlatamamm
neler yaşadın, hiç kolay değildii ama.. Geçti çok şükür.. sonu çok güzel olacak Allah'ın izniyle..
ooo delikanlıda büyümüşşşyavrum yaa, kıpır kıpırdırr..serpilmiş baksana
Allahım sizi korusun..
abla benim rüyalarım çıkıyo seni rüyamda gördüm bembeyaz bi yatakta bebeği emziriyodun hayrolsun yine senden güzel haberi alana kadar yazmıyayım dedim şükürler olsun rabbime gözlerim doldu yüreğindeki coşku yazına yansımış kendini iyi hissettiğin ilk anda şükür namazı kıl ablacım hatta oturduğun yerde bile kılabilirsin rabbimin izni var bunada canımsın canımmm
evet canım var bebek bölümü. ben hep girip bakıyorum. bebeğin adı yazmıyor ama anne babanın adı yazıyor, resim oluyor. bebek soyisim şeklinde yazıyolar. medikent hastanesi, şimdiden yazayım ben de bakarsınız inşallah:) ama bir gün sonra konuyor galiba orasından emin değilim.günlük ve nuay kuzularını almışlar kucaklarına alar hanımı gördüm maşallah prensese...
lone senin hastanede de koyuyorlar mı resim?
ablacım çok sevindim...kandil gecesi camiye gittim hep dularımda önce bebeğim için dua ederdim ama o gün aklıma hep ilk sen geldin..çok inanarak dua ettim hepiniz için lone,candas,nazlım......duanın açmayacağı kapı yok..bugün okulda aklım hep sendeydi..güzel bir haber alacağıma inanıyordum.insanın doktorunu sevmesi kadar güzel birşey yok galiba..aynı sevinci benim doktrumda gösterdi ilk kalp atışını beğenmemişti sonra tekrar gidip bebeğin büyüdüğünü görünce ve kalp atışlarının hızlandığını görünce "çok şükür Allahım"dedi ve bu benim ve eşimin çok hoşuna gitti..bende her doktor randevusunun ardından şükür namazı kılıyorum..öptm seni ve miniğini..
8 haftalikken kalbi durmus. Ben doktora bahsetmistim bu su seklinde sizintidan onemli olmadigini, amniyo sizintisinin gebeligin sonlarina dogru olabileceginden bahsetmisti.
sen kac haftaliksin? Neden olurmus tedavisi varmiymis peki bunun durmazsa.Benm bir iki sefer olmustu ama epey gelmisti.Arda bey neler soyledi neden olurmus,ne yapilmasi gerekirmis.
Allah razı olsun canım benim...Evet sevmek önemli... İnşallah sen de hep güzel haberler vereceksin.ablacım çok sevindim...kandil gecesi camiye gittim hep dularımda önce bebeğim için dua ederdim ama o gün aklıma hep ilk sen geldin..çok inanarak dua ettim hepiniz için lone,candas,nazlım......duanın açmayacağı kapı yok..bugün okulda aklım hep sendeydi..güzel bir haber alacağıma inanıyordum.insanın doktorunu sevmesi kadar güzel birşey yok galiba..aynı sevinci benim doktrumda gösterdi ilk kalp atışını beğenmemişti sonra tekrar gidip bebeğin büyüdüğünü görünce ve kalp atışlarının hızlandığını görünce "çok şükür Allahım"dedi ve bu benim ve eşimin çok hoşuna gitti..bende her doktor randevusunun ardından şükür namazı kılıyorum..öptm seni ve miniğini..
ceza cnm kocaeli akademi hastanesinden ulaşabilirsin alarayanasılsın bebiş nasıl
chnb ablacım ağladım ve yazarken yine ağlıyorum cnmsın rabbim bebeğini sana bağışlasın bunca çaba bunca fedakarlık sen yılın annesi olmalısın bence
kızlar okuldan bi arkadaş baba olma heyecanı içindeydi tatlı alarak duyurmuştu cinsiyet belirliyo isim koyuyordu onun o hallerine çok özenmiştim çünkü 3 ay sakalamk zorunda kaldım hala sevinip bişeyler yaparken dur diyorum kendime hep bişeyler ekseik oluyor neyse bugün 8. haftalarıydı ve eşi aradı kalp atışı alınmamış bir hafta bekleyelim demiş dr. inşallah atar minik kalbi çok üzüldüm çokbir daha benim çevremde tanıdığım duyduğum insanlarda evlat acısı olmasın ne olur rabbim sen duy sesimizi sen koru evlatlarımızı
evet canım var bebek bölümü. ben hep girip bakıyorum. bebeğin adı yazmıyor ama anne babanın adı yazıyor, resim oluyor. bebek soyisim şeklinde yazıyolar. medikent hastanesi, şimdiden yazayım ben de bakarsınız inşallah:) ama bir gün sonra konuyor galiba orasından emin değilim.
telefonda da dediğim gibi biz 4-5 aylık olduğundan beri her muayeni kameraya alıyoruz, eşim doktorun ekranına zum yapıp çekiyor. maşallah son sefer çok net gördük. anladığımız kadarıyla bana benziyor sanki. tombiş yanakları vardı ve resmen kafayı döndürmüş ekrana bakıyodu. inşallah canlısını da görmek nasip olur.
lonemm dikkatli ol tatlım boşver allahasşkına başkalarına seslen yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
350 senin için okudum tefriciye. amin
chnb senin bu oğluşun beni çok ağlatıyor, doğduğu zaman resmine bakıp ağlıcam sonra abisi gibi maceralarını okuyunca tebessüm bazen kahkaha ile hikayelerini okuyacağım inşallah. Allahım yar ve yardımcın olsun amin...
günlükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk o kadar büyük bir heyecanla baktım ki resmlere indikçe kalbim küt küt attı, alaram ile tanıştık aynı sen maşallah supanallah. Gayet tombiş ve uzun son zamanlarda sen miyin kilo almamış bebeğim diye üzüleniyi misiniz? çok sevindim ayy.. gözlerim doldu.
kızlar bizimki kilo almamış 400 gr. almış bu çocuk fit
bu arada 72 kilo oldum :)
sizi çok özledim.
öpüyorum çok.
aaa nazlım hani kızlar bir ara sana bir test yaptır onu sor falan demişlerdi ya senin daha başka testin var mı?
şu yakışıklı kimmiş bende bakem adı neydi
bu arada bend edim ulan bizm çınarın fotosunu koymamışmıydı hastane diye
gördüm :))) facede link attım.
Canım bugün okuyabildiğim kadar okuyacağım haber veririm sana...başka dualarım da var onları da okuyorum...sezen 300
ase 500
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 350(bitti)
ceza 500
hilal 300
chnb 600
nilde 300
694 eksiğimiz var kızlarrrrr okuyanlarda söylesinde not alayım olurmu
chnb ablacım rüyalar bazen anlatıyo herşeyi ben iki bebeğimdede onları kaybedeceğimi gördüm hamile kalmadan hemen önce hamile kalcağımıda gördüm senin rüyalarında hayrolsun inşallah
Rüyada salyangoz görmek, işlerinizde yavaş yavaş başarıya ulaşacağınızı işaret eder. Aşkınıza karşılık bulacaksınız , elinize çok fazla para geçecek ve mutlu olacaksınız demektir.
tabiride süpermiş:)
cezacım rabbim dualarını kabul etsin kuzum benimde aklımda chnb abla geldi bide ismi gelmiyo aklıma:)sonrada çıkardım sende hep akılmdasın benim devrelerimsizini siz dualarınızı eksik etmeyin nolur o kadar ihtiyacım varki bazen çok bunalıyorum üzülsem hangisine yanayım diyorum neyse boşver bunları kontrol ne zaman canım
minikler kuzum benim nasılsın arkadaşına allah sabırlar versin inşallah keşke kimse bunu yaşamasa ama o kadar çok varki bizim kk da gördüğümüz ne kadarıdır sanki benim eşimde çok üzülüyo ve ben üzülmüyeyim diye belli edemiyo yine hastanelerde dolaşır oldu midesi iyice azıttı yemek yerken acı çekiyo uykusu hep huzursuz kıyamıyorum hiç
lone senden de allah razı olsun canım benim adım yasemin:):):)) bende hep nicklerle okuyorum rabbim içimizi biliyo ya ne diyeyim rabbim senide kurtarsın sağlıcakla gelsin meleğin inşallah
hellom yakışıklı chnb ablanın doktoru arda bey sende bilion sanırım :)ben cumartesiye randevu aldım genel kontrol için adet oldum sanunda kesintisiz 3 gündür devam ediyo şükür bi kontrol olayım eksik testler için üniversiteden randevu aldım kuzum 29 hazirana gün verdiler orda yaptırcam inşallah ya bebek pek tatlı o velet 2 yaşına girdi mayıs da ve teyzemin kızı daha 19 yaşında:)erken başlıyar hayata 2009 ağustosta evlendi mayısda doğurdu hayranım ilk geceden hamile kalan insanlara darısı başıma ilk denemede kalırım bu sefer inşallahh ve en önemlisi devamı gelir maşallah çınar paşaya sağlıklı olsunda kuzum alır kilo merak etme chnb ablanın eksikleri var kuzum istersen ona okuyabilirsin hemen bitirip loeye geçelim diyorum
herkeslere günaydınnnnnn
inşallah ablacım bende adet oldum abla şükür 3 gündür kesintisiz devam ediyo birz pıhtılı geliyo ama sorun diil sanırım olabilen bişey dmi ne dersin yumurtlama içn doktor takibinde olucam bundan sonra kendim uğraştığım zaman daha da sıkıntıya giriyorum abla ismail beye diilde daha ucuz bi doktora giderim gebe kalana kadar sadece yumurta takibi için bende inanmak istiyorum ablacım hemde çokkk8 Haftada sanmıyorum. BEN 15 ARTI 3 oldum. Canım ben zor bir operasyon geçirdim. Tabi ki serklajın az da olsa riski var enfeksiyon da suları getirebilir. Ben istirahat edip ve su içeceğim...
Allah razı olsun canım benim...Evet sevmek önemli... İnşallah sen de hep güzel haberler vereceksin.
Canım çok saü ol canım hepimiz zor şeyler yaşadık hepimiz yılın annesi olmalıyız... Arkadaşını teselliet canım ancak yaşamış biri teselli eder hatta yakınsanız telefonla görüş eşinle ona da iyi gelir...
maşallah ona doğunca bakarız ona da:))
Canım sağ ol inşallah gelecek o günler benim oğlum da 150 gram almıştı . Yakışıklı Dr m Arda Lembet için diyor Nazlım:))
Canım bugün okuyabildiğim kadar okuyacağım haber veririm sana...başka dualarım da var onları da okuyorum...
Nazlım inşallah senin de güzel haberlerini alacağız inanıyorum. benim adım da nesrin bilmeyenlere:)))
inşallah ablacım bende adet oldum abla şükür 3 gündür kesintisiz devam ediyo birz pıhtılı geliyo ama sorun diil sanırım olabilen bişey dmi ne dersin yumurtlama içn doktor takibinde olucam bundan sonra kendim uğraştığım zaman daha da sıkıntıya giriyorum abla ismail beye diilde daha ucuz bi doktora giderim gebe kalana kadar sadece yumurta takibi için bende inanmak istiyorum ablacım hemde çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?