...Kizlar ne okuyorsunuz birde dualari arapcami okuyrosunuz?
Kizlar ne okuyorsunuz birde dualari arapcami okuyrosunuz?
abla cumartesi randevu aldım kontrol için haftaya cuma da uludağ üni tıp fakültesine randevu aldım senin yazdırdığın testler varya onları isticem bütün şebekliğimi kullanaraktan umarım yaparlar takipte yaptıcam zatn üniverisyete gittiğim gün 13. gün filan oluyo yumurtlamaya da baktırırım bakıversin elinemi yapışcak dimi:)Adet olmuşsun bence de. Pıhtılı da normal bence... Tabi canım yumurta takibini her dr yapar ne olacak? bu ay takip yapılacak sanırım...
canım chnb abla için selati tefriciye okuyoruz ben arapça okuyorum ama bence türkçede okunabilir herkes arapça bilmio sonuçta rabbim kabul eder ben inanıyorum
abla cumartesi randevu aldım kontrol için haftaya cuma da uludağ üni tıp fakültesine randevu aldım senin yazdırdığın testler varya onları isticem bütün şebekliğimi kullanaraktan umarım yaparlar takipte yaptıcam zatn üniverisyete gittiğim gün 13. gün filan oluyo yumurtlamaya da baktırırım bakıversin elinemi yapışcak dimi:)
canm fakülte bence 3 ay bekle der deme onlara bence...
sezen 300NAZLIM 500 okudum..
Allah kabul etsin dualarımızı..
canım ,ben 200 alabilirim eksik varsa
...
rolle sıra ile tefriciye okuyoruz sağ olsunlar aradaşlarım benim için 2. defa başladılar. Sonra Loneye sanırım hilale okunacak sırayla devam eder inşallah. Arapça olarak ama latin harfleriyle de okunabiliyor
Selam okuken bir şey dikkatimi çekti '' hilale '' nasıl bir duadır bilmiyorum nasıl okunuyor bana da yazarmısınız.eğer yazarsanız çok sevinirim. bende dualarla inşallah 2.aşılamamda tekrar tutar diye umut etmek istiyorum ama ilk önce rahimde yapışıklık varmı diye süreci bekliyip ilk önce onunla ilgili işlem yapılacak.
sezen 300
ase 500 (bitti)
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 350(bitti)
ceza 500
hilal 300
chnb 600(bitti)
nilde 300
ase 200
canım 694 eksiğimiz var chnb ablada okucaktı bugün sana 200 daha yazıyorum o zaman
sen okursan 494 eksiğimiz kalıyo
ben tamamlarım canım 150 daha okudum zaten. sonra Loneye okuruz...
tefriciye internette de var.
günlüğüm prenses gelmiş gözün aydın allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah resminide de gördüm yumuk yumuk gözleri yerim onu ben çok tatlı maaşallah
nuraycım esat da gelmiş seninde gözün aydın allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin paşaya resimlerini merakla bekliyoruz..
chnb ablacım sende korkularından kurtulmuşsun allaha şükür yaramaz paşa seni bi daha üzmesin inşallah.ne zahmetli bi hamilelik geçiriyosun allah karşılığını versin inşallah dua için geç kalmadıysam ben de bi 300 alayım olur mu..bide ne zamana kadar bitmesi gerekiyo..
minikler, nazlım , nilde ,ceza, ase, sezen, hellom sizler nasılsınız...
ben 3-4 gündür memleketteydim yeni döndüm dr ye gittim diğer dr çok abartmış sanırım yada burdaki dr çok önemsemedi...bu teşhis için çok erken dedi rahatladım ama hala kafamda soru işaretleri var hayırlısı bakalım...
rolle bende de , kürtajdan sonraki bu 3 adetimde de kasık ağrım oluyor..
ama ağrılar, yumurtlama dönemine denk geliyor..
doktorumun 'yumurta büyümüş, kistleşmiş olabilir' diye şüphesi olmuştu.ama geçen muaynede dağılmış çok şükür..kistleşme durumu yok yani.
ama bu ay yine ağrım oldu aynı dönemde..araştırdım da, yumurtanın olgunlaşması ve çatlaması durumunda da kasık ağrısı oluyormuş
çok rahatsız edecek boyutta değilse, yumurtlama dönemini tespit açısından, iyi aslında
adetle de düşük riskinin bağlantısı olmaz canım..kürtajdan sonra denge değişiyor biraz.benimde eskisinden daha fazla olmuştu, bu ay normaldi ama..
olumsuz düşünme.. sağlıkla geçecek gebeliğimiz olacak inş.. sağlıklada kavuşacağız inş yavrularımızaolur olurr,herşey gönlümüze göre olur.. stress yapma..ok?:13:
ben şunu anladım canım biraz rahat olmak lazımmış hamilelikte...çok araştırmamak ve bilmemek..o zman herşey daha güzel olacak..stresten kendmizden geçiyoruz desem yeri yani..inşallah herşey daha güzel olacak bu tarz durumlarda 2-3 doktora gitmek lazım..ben az önce 2 li testimin sonucunu öğrendim şükür güzel çıktı...cinsiyet belli mi canım?
kızlar misafir gelecek akşama komşularımı davet ettim iki gündür uğraşıyorum çok yoruldum akşama self servis yapacam sanırım :) 200 okudum 100 de yarın okurum yarından sonra kalan olursa bi 100 daha alabilirim olmazsa lone için başlarım
datlum kuzum geçen hafta sağlık ocağına kalp atışını dinlemeye gittim hemşire bebek altta dedi sonradan çıkacak yukarı dediki ben 19. haftamdaydım panik olacak bişey olsa durumdan bahsederdi en azından dr.um bahsederdi bebişler belli haftaya kadar altta olabiliyor sen yine kendini sakın cnm yani ağır kaldırmak normaldede tehlikeli uzanmak yine aynı bunun dışında sık dinlenmek gerekiyor vücut zaten erken yoruluyo cinselliği de biz rafa kaldırdık olumsuz düşünme cnm sağlıklı oğluşlarımız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?