Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ne okuyorsunuz birde dualari arapcami okuyrosunuz?
...

rolle sıra ile tefriciye okuyoruz sağ olsunlar aradaşlarım benim için 2. defa başladılar. Sonra Loneye sanırım hilale okunacak sırayla devam eder inşallah. Arapça olarak ama latin harfleriyle de okunabiliyor

Kizlar ne okuyorsunuz birde dualari arapcami okuyrosunuz?

canım chnb abla için selati tefriciye okuyoruz ben arapça okuyorum ama bence türkçede okunabilir herkes arapça bilmio sonuçta rabbim kabul eder ben inanıyorum

Adet olmuşsun bence de. Pıhtılı da normal bence... Tabi canım yumurta takibini her dr yapar ne olacak? bu ay takip yapılacak sanırım...
abla cumartesi randevu aldım kontrol için haftaya cuma da uludağ üni tıp fakültesine randevu aldım senin yazdırdığın testler varya onları isticem bütün şebekliğimi kullanaraktan umarım yaparlar takipte yaptıcam zatn üniverisyete gittiğim gün 13. gün filan oluyo yumurtlamaya da baktırırım bakıversin elinemi yapışcak dimi:)

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canm fakülte bence 3 ay bekle der deme onlara bence...

canm fakülte bence 3 ay bekle der deme onlara bence...

yok ben bebek için filan demicem rahmin durumuna bakarmısınız dicem of abla bazen kendimi çokkkkk yorgun hissediyorum eskisi gibi de gücüm yok zaten o gücü bu sefer kendimde bulamıyorum ne kadar ağlansam üzülsem boş hiç bişeyin önüne geçemiyoruz ama yoruldum sanırım birazcık

Allah kabul etsin.Tefriciye dua kitaplarinda bulunur sanirim degil mi? Ben de bir karistirayim bulabilirsem size katilir okurum.Arapca bilmiyorum yalniz hic.
Turkce okunusuyla arapca okurum bazen.
Kizlar benim adetlerim cok azaldi.Birde sag kasigimda zaman zaman bir agri oluyor bazen hala.Doktora gosterdigimde birsey yok olabiliyor gebelik sonrasi kurtajlarda dedi.
Ama ben kimseden duymadim.Adet azalinca yeni dusuk riski cogalirmi acaba ne dersiniz? Gercekten hamile kalmaya korkuyorum.Birde hamile kalamamaya korkuyorum :)

NAZLIM 500 okudum..
Allah kabul etsin dualarımızı..
canım ,ben 200 alabilirim eksik varsa

rolle bende de , kürtajdan sonraki bu 3 adetimde de kasık ağrım oluyor..
ama ağrılar, yumurtlama dönemine denk geliyor..
doktorumun 'yumurta büyümüş, kistleşmiş olabilir' diye şüphesi olmuştu.ama geçen muaynede dağılmış çok şükür..kistleşme durumu yok yani.
ama bu ay yine ağrım oldu aynı dönemde..araştırdım da, yumurtanın olgunlaşması ve çatlaması durumunda da kasık ağrısı oluyormuş
çok rahatsız edecek boyutta değilse, yumurtlama dönemini tespit açısından, iyi aslında
adetle de düşük riskinin bağlantısı olmaz canım..kürtajdan sonra denge değişiyor biraz.benimde eskisinden daha fazla olmuştu, bu ay normaldi ama..
olumsuz düşünme.. sağlıkla geçecek gebeliğimiz olacak inş.. sağlıklada kavuşacağız inş yavrularımıza olur olurr,herşey gönlümüze göre olur.. stress yapma..ok?:13:

Son düzenleyen: Moderatör:
NAZLIM 500 okudum..
Allah kabul etsin dualarımızı..
canım ,ben 200 alabilirim eksik varsa
sezen 300
ase 500 (bitti)
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 350(bitti)
ceza 500
hilal 300
chnb 600(bitti)
nilde 300
ase 200
canım 694 eksiğimiz var chnb ablada okucaktı bugün sana 200 daha yazıyorum o zaman
sen okursan 494 eksiğimiz kalıyo

Son düzenleme:
...

rolle sıra ile tefriciye okuyoruz sağ olsunlar aradaşlarım benim için 2. defa başladılar. Sonra Loneye sanırım hilale okunacak sırayla devam eder inşallah. Arapça olarak ama latin harfleriyle de okunabiliyor

Selam okuken bir şey dikkatimi çekti '' hilale '' nasıl bir duadır bilmiyorum nasıl okunuyor bana da yazarmısınız.eğer yazarsanız çok sevinirim. bende dualarla inşallah 2.aşılamamda tekrar tutar diye umut etmek istiyorum ama ilk önce rahimde yapışıklık varmı diye süreci bekliyip ilk önce onunla ilgili işlem yapılacak.

canım hilal arkadaşmızın adı biz kızlarla sırayla birbirmize tefriciye okuyoruz selatı tefriciye 4444 kez okunuyo dua kitaplarının hepsinde var sende oku istersen

ben tamamlarım canım 150 daha okudum zaten. sonra Loneye okuruz...

tefriciye internette de var.

ben tamamlarım canım 150 daha okudum zaten. sonra Loneye okuruz...

tefriciye internette de var.

sezen 300
ase 500 (bitti)
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 350(bitti)
ceza 500
hilal 300
chnb 600(bitti)
nilde 300
ase 200
chnb 494
bitince haber ver ablacım hemen bitirenler loneye başlasa süper olur :)
benim adetim bitincer okucam hemen adetken okumuyomuş yan caminin hocasına sordum bunu

günlüğüm prenses gelmiş gözün aydın allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah resminide de gördüm yumuk yumuk gözleri yerim onu ben çok tatlı maaşallah

nuraycım esat da gelmiş seninde gözün aydın allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin paşaya resimlerini merakla bekliyoruz..

chnb ablacım sende korkularından kurtulmuşsun allaha şükür yaramaz paşa seni bi daha üzmesin inşallah.ne zahmetli bi hamilelik geçiriyosun allah karşılığını versin inşallah dua için geç kalmadıysam ben de bi 300 alayım olur mu..bide ne zamana kadar bitmesi gerekiyo..

minikler, nazlım , nilde ,ceza, ase, sezen, hellom sizler nasılsınız...

ben 3-4 gündür memleketteydim yeni döndüm dr ye gittim diğer dr çok abartmış sanırım yada burdaki dr çok önemsemedi...bu teşhis için çok erken dedi rahatladım ama hala kafamda soru işaretleri var hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:

ben şunu anladım canım biraz rahat olmak lazımmış hamilelikte...çok araştırmamak ve bilmemek..o zman herşey daha güzel olacak..stresten kendmizden geçiyoruz desem yeri yani..inşallah herşey daha güzel olacak bu tarz durumlarda 2-3 doktora gitmek lazım..ben az önce 2 li testimin sonucunu öğrendim şükür güzel çıktı...cinsiyet belli mi canım?

kızlar misafir gelecek akşama komşularımı davet ettim iki gündür uğraşıyorum çok yoruldum akşama self servis yapacam sanırım :) 200 okudum 100 de yarın okurum yarından sonra kalan olursa bi 100 daha alabilirim olmazsa lone için başlarım

datlum kuzum geçen hafta sağlık ocağına kalp atışını dinlemeye gittim hemşire bebek altta dedi sonradan çıkacak yukarı dediki ben 19. haftamdaydım panik olacak bişey olsa durumdan bahsederdi en azından dr.um bahsederdi bebişler belli haftaya kadar altta olabiliyor sen yine kendini sakın cnm yani ağır kaldırmak normaldede tehlikeli uzanmak yine aynı bunun dışında sık dinlenmek gerekiyor vücut zaten erken yoruluyo cinselliği de biz rafa kaldırdık olumsuz düşünme cnm sağlıklı oğluşlarımız inşallah

Chnb ablam aklım sendeydi.. çok şükür yaa içim rahatladı...inan topiğe bile girmek istemiyordum kötü bişey vardır diye...Allahım bebişini hayırlı sağlıklı bir şeklde kucağına almayı nasip ets,in inş..Allahım onu sana bağışlladı şükür...

Kızlar nasılsınız ..ne var ne yok?..ben çok giremiyorum buraya yine dil sınavım var..bu kez arapça bakalım 3. kura geçebilecekmiyim dua edin..sınav pazara sonra annemlere uçuyorum:))

Sagol canim icimi rahatlattin.Insallah artik hepimiz icin hersey yolunda gider...

kesinlikle haklısın rahat olmak en iyisi bende rahat olmaya çalışıyorum ama kuytuda köşede bişey beni yine dürtüyo birde geçen gün gittiğim dr plesenta previa konusunda beni baya endişelendirdi soracağım şeyleri bile unuttum burdaki dr anlattım o da resmen önemsemedi onun abarttığını şu an için tehlike olmadığını vurguladı dr konusunda kaygılarım var bakalım devlette önemsemiyolar özelde de gözümü korkuttular..ankarada da birkaç dr ye görüneyim bakalım..senin nasıl gidiyo testlerin güzel çıkmış maaşallah cinsiyette yakında belli olur artık benim içime kız diye doğuyodu ama bizimki belli oldu erkek eşime diyorum bizimki azıcık edepsiz olacak her ultrasonda bacaklarını açıp poz veriyo :))

sağol canım yalnız bulantı falan kalmadı hareketleri de hissetmediğim için bazen endişeleniyorum işte burdaki dr de bana öyle söyledi plesenta rahim ağzında değilmiş yandaymış 28 haftaya kadar çıkar dedi inşallah bakalım bende sakınıyorum hiçbişey yapmıyorum cinsellik bizde de ilk günden beri yok bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..sende dikkat et kendine canım yorma kendini onlarda halden anlar beni her gittiğim yerde ayağa bile kaldırmıyolar boşver self servis olsun paşamızdan önemli değil ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…