Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nazlım datlum da okumak istiyor kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. 300 demiş ama 200 verelim ben gerini tamamlayım olur mu

sağ ol canım benim bitmek üzere. 200 okursan sevinirim...

sen de başka dr ye gidip rahatlamışsın sevindim...

maşallah canım çok sevindim...

çok yorma boş ver bizim edirnede de hatayda da ikramları masaya koyuyoruz herkes kendi alıyordu. sağ ol dua içinde...

sağ ol canım biz de dr m de çok korktu... şükür rabbime. ama kucağımıza alana dek rahat etmeyeceğiz galiba...

sen de var mı haberler? Arapça sınavı ne için?

kıslar selamlar

150 loneye 150 chnb ye okudum :=))) lone hesabına 450 yaazzz benden kuzuuum :)))
nazlım lone diye dua ettiğim için chnb ye kaydıramam sanmam çok içten dua ediyorum yemin ediyorum. var gücümle.

herkes iyi değil mi?

nazlım kendini yorgun hissetmek için çok haklısın. Geçecek inşallah kuzum bu günler bebeğini kucağına aldığında %100 ağlayacaksın o zaman yorgunlukların her gözyaşında akıp gidecek inşallah aminnnnnnnnnnnnn....

chnb arda bey bu mu ? ben kelli felli bir adam bekliyordum çok pozitif inşallah o pozitiflik yansıyacak size. Bişi dicem berat ismi kesinleşti mi

bizimkinin kilo almama olayları beni bayıyor sağlıklı olsunda çok takılmıyorum bende napalım geçtik artık .

nilde rolle sezen minicikumut aselsulfam

pileo napıyor acaba yiğit efendi duruldu mu

yamatake, senem,

cezaa nasıl gidiyor sence cinsiyeti ne olacak gönlünden ne geçiyor

datlum seninki erkek di değil mi

günlüğüm iki prensesle uğraşıyor umarım gazları geçmiştir. Allah kolaylık versin.

Loneee ben şimdiden unuttum hastane ismini, ben her doğum yapacakta heyecan yapıyorum nasıl olcak bu işler bilmiyorum. Lone ben tadını 2 aylıktan sonra çıkarabildim sen kucağına aldığın andan itibaren sakın kaygılarla günlerini geçirme bol bol tadını çıkar. oyyy

saçlarımı kestirdim çok kısa değil ama kısa, 65 kilo olunca dahada kısa kestireceğim. Bugün manava çıktım kırptırdım kendimi dünya varmış çok sıcak buarlar tabii aydına göre değil

Allah kabul etsin canım, Allah razı olsun.

kaygılanmamak ve ben, biraz zor ama bakalım, deneyeceğim inşallah. hayırlısıyla sağlıkla kucağıma bi alayım. hep hayal ediyorum. ama daha bebek tutmayı bile bilmeyen biriyim, öğreneceğiz herhalde zamanla.emzirmek falan düşününce ya da altını değiştirmek, ister istemez nasıl yapacağım diye düşünmeden edemiyorum.
zaten 2 tane adak kurbanımız var, inşallah. hastanede yatarken çok canım yanmıştı kaybetmek üzereydim, doktor %50 düşük rsikin var, kesen aşağıya doğru demişti. o anda dedim hayırlı sağlıklı doğsun inşallah bir değil 2 tane keseceğim diye.

chnb için:)
sezen 300
ase 500 (bitti)
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 350(bitti)
ceza 500
hilal 300(bitti)
chnb 600(bitti)
nilde 300
ase 200
chnb 294
dadlum 200

loneliness için :)
hello 450
haydiiiiiiiii yokmu arttıran kızlar listeyi yazmaya çalışıorum ama yanlışlık yaparsam uyarın olurmu

cezA dadlum güzel haberleri almışsınız şükürler olsun rabbim kucaklarınıza almayı nasib etsin inşallah herkesin
minikler yinemi misafir:)bende gelenlere self servis yapıorum hatta ben pek bi rahatım bu konuda kendi eviniz gibi rahat olun diyorum onlarda oluyolar saolsunlar:)
hellom inşallah kuzum benimde tek dileğim bebeğimi kucağıma aldığım gün dökeceğim gözyaşlarım olsun artık yanıp anıp küllerimden yeniden doğuyorum saçlarını güle güle kullan bende geçen hafta kestirdim boyattım değişiklik oldu senin rakamları karıştırdımmı ben acaba bi baksana canım
günaydın herkeslereee

Son düzenleme:

Canım benim sağ ol bebişle bir de dua okumuşsun.

İsim benim geçen sene bu zamanlar doğan bebeğimiin adı da berattı ya korktum aslında oğlum istedi diye acaba demiştim. Bir de bebeğimin minicik mermerden mezarı var üstünde Berat yazıyor mermerin. cihan buğra ile bir kez gittik mezarlığa ama ona kardeşin demedim hala bilmiyor o kardeşinin varlığını çünkü o süreçte istanbuldaydı eşim de yokmuş bebek dr yanlış görmüş demişti. ilerde söyleriz . bu a.ıdan nasip olursa bebeğim doğarsa belki kızar bize berat koyduk diye. ben pazar gecesi dedim ki güzel haberler alırsam Ahmet Arda koyacağım dedim. BU isim dr min ismi hem Ahmet peygamberimizin ismi. Arda bey 46 yaşında. çok akademik bir dr. önemsiyor. başarma hırsı da var. inşallah iyi olur. sen resmine mi baktın videoya mı?

chnb abla 300 okudum senin için. allah kabul etsin.

sağ ol Allah kabul etsin.

Nazlım datluma bu durumda 194 kalıyor 150 hellonunkiyle bana okunacak kalmıyor 200 okudum ben de...

loneye 5oo alayım ben...

abla kafam karıştı iyice :)sen üdzenleyip yazarmısın bende onun üzerinden devam ederim

canım seninki doğru datlum 200 alınca bana 94 kalıyor...

abla kafam karıştı iyice :)sen üdzenleyip yazarmısın bende onun üzerinden devam ederim

senin liste doğru canım. ben 200 okudum 94 kaldı datlum da 200 tamam bu iş... duası nasıl oluyor biliyor musun?

hellom saçlarını güle güle kullan canım...

senin liste doğru canım. ben 200 okudum 94 kaldı datlum da 200 tamam bu iş... duası nasıl oluyor biliyor musun?

hnb için:)
sezen 300
ase 500 (bitti)
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 350(bitti)
ceza 500
hilal 300(bitti)
chnb 600(bitti)
nilde 300
ase 200
chnb 294
dadlum 200

hello 450
chnb 500
tamam liste bu o zaman abla duasını ben 2 rekat namaz kılıp dua etmiştim ektra bi duası varmı bilmiomki sorarım senin için

günaydınnnnnnnnnnn canlarım nasılsınız

chnb ablacım ismi gbi olsun inşallah abi başbakan olcakta ahmet arda da dr. olsun hem tanıdık dr. olması iyi olur

nazlım eline sağlık cnm liste için ben lone için de 300 alayım.. buarada mutfağa geçtim kimse yardıma gelmedi sonradan bekar bi kızımız var o geldi ona da sen yap yoruldum diyememki :) servis yaptık çaydanlığı odanın ortasına koydum :) kalkın alın demek istedim ayıp mı oldu bilmiyorum ama ayakcıklarım resmen balon gibiydi

hello cnm saçları kestirmede geç bile kalmışsın doğumdan hemen sonra gönderirler genelde güle güle kullan cnm.. bu arada oğlumu sormuşsun iyi heralde cnm daha sık hissetmiyorum günde bir yada iki kez hissediyorum kendimi dinlemezsem onu da hissedetmiyorum babası kılıklı uykucu olacak diyorum :) dr. da 42 gün ara verdi kontrol için temmuz 10u bekliyorum.. bu haftaları hatırlıyorsan hareket konusunda bilgi verir misin cnm ilk başlarda da sık sık hareket edermi

biraz daha durursam okula geç kalacam kaçtım

chnb için:)
sezen 300
ase 500 (bitti)
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 350(bitti)
ceza 500
hilal 300(bitti)
chnb 600(bitti)
nilde 300
ase 200
chnb 294
dadlum 200

hello 450
chnb 500
minikler 300

ya insanlar senin durumunu az çok biliyo yardım etmeleri lazım aslında ama herkes duyarlı olmuyo malesef sen dikkat etde kuzum kendine listeleri yapıom valla inşallah arkadaşlarımızın yüzü güler kabul olur loneden sonra hilale okuyalım inşallah

saol cnm sen de dikkat et buarada hilale duası olayına çok güldüm :) rabbim kabul etsin aminnnn

saol cnm sen de dikkat et buarada hilale duası olayına çok güldüm :) rabbim kabul etsin aminnnn
kıyamam ya yanlış anladı heralde bende çok güldüm allah da onu güldürsün inşallah:)hava çok sıcak okuldan hemen eve dönyosun:):)

kızlar ben fena adet oluyorum pazar gününden beri baya yoğun geliyo o saçma lekelenmelerden kurtulduğum için seviniyorum adetim bitsinde hemen çalışmalara başlayayım inşallah üniversitede kalan testlerimi yaparlar gdeceğim kişi profmuş inş ilgilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…