kızlar ben fena adet oluyorum pazar gününden beri baya yoğun geliyo o saçma lekelenmelerden kurtulduğum için seviniyorum adetim bitsinde hemen çalışmalara başlayayım inşallah üniversitede kalan testlerimi yaparlar gdeceğim kişi profmuş inş ilgilenir
canım için temizlenir iyi olmuş kim o prof? bursadan yazan arkadaşlar var diğer topikte sorarım...
offfffffffffff chnb testi he:):)):ay allahım yaaa valla insan ne duysa görse yapası geliyoo:)
şakir küçükkömürcü abla pek bilinen biri diil sanırım uludağ üniversitesnde prof.eskilerden baya bi gidelim maksadım sadece testlerimi yapsın yeter bana amcama bütün şebekliğimi kullancam inş yardımcı olur :)
canım duydum ben ismini sofika arkadaşım gitmişti. soralım istersen.serklaj filan yapıyor....
nasıl biri acaba abla biri daha var bursa da yalçım kimya diye bi prof üniversitede hoca özel muaynanesi var muayne ücretleri çok pahalı hamile değilsen 250 hamileysen daha da artıyomuş ücreti perinatoloji uzmanı hamile kalırsam ona da gitcem :)bursada gitmediğim doktor kalmıcak bu gidişle
NAZLIM, chnb ablam için 200 duada bitti..
Allah kabul etsin cümlemizin duasını..
canım lone için 500 alırım..
günü yakın, yetiştirelim onu da
MTHFR (A1298C) HETEROZİGOT MUTASYON canım ben de sadece bu var ve iğne kullanıyorum, ki sen de 2 tane çıkmış. yüzde yüz bundan diyemiyo doktorlar kayıp için, ama ben de bir taneyken bile tedbiren iğne kullanıyoruz. istersen başka bi doktora daha yorumlat. pıhtılşama topiği var, orda benim ve senin durumunda olup 3-4 kayıp yaşayan çok.kızlar hepinize merhaba
dua pazar gününe kadardı dimiiiii anammmmm herkes bitirmiş bi ben kaldımmmmm bekleyin beniiiii
kızlar trombofoli testim çıktı doktor taşıyıcısın ama önemli bişi değil kaybın bu yüzden değil dedi bunu söyleyen hastahanenin genetik doktoru kendi doktoruma fax çektim arıycak.bi bakarmısınız
FAKTÖR V LEİDEN (G1691A) NORMAL
PROTROMBİN (G20210A) NORMAL
MTHFR (C677T) HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR (A1298C) HETEROZİGOT MUTASYON
PAI-1 (4G/5G) 4G/5G
bu arada smear testimde temiz çıktı
nasılsınız kızlar lone canım sen nasılsın bir sıkıntın varmı
chnb kuzum sen nasıl oldun boşver yat sonuç iyi olunda
nazlım,minicikumut,minikler,datlum,sezen,lale taze anneler günlük nuray,ceza,hello hilal kızlar sizler nasılsınız ben iyi olmaya çalışıyorum çokkkkk sıcakkkk ve hergün bankalara gidiyorum şirketteki işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum göz altım mosmor olmuş çokkkk yorgunummmm tatile ihtiyacım varrrrrrrr.hepinizi çokkk öpüyorum
MTHFR (A1298C) HETEROZİGOT MUTASYON canım ben de sadece bu var ve iğne kullanıyorum, ki sen de 2 tane çıkmış. yüzde yüz bundan diyemiyo doktorlar kayıp için, ama ben de bir taneyken bile tedbiren iğne kullanıyoruz. istersen başka bi doktora daha yorumlat. pıhtılşama topiği var, orda benim ve senin durumunda olup 3-4 kayıp yaşayan çok.
kızlarrrr doktorum telefon etti.önemli bir sorun yok ama taşıyıcısınız o yüzden hamile kaldığınızdan itibaren iğne tedavisine başlıycaz adetiniz bir gün gecikse bile hemen arayın iğneye başlıyalım dedi.ben bu kadını seviyorum yaaaaa
nillde ablacım, özletiyorsun kendini yaaa.. görüşemez olduk..
herşeyin aydınlığa kavuşmasına sevindim..
nasıl bir yol izleyeceğini bilmek güzel..
hayırlı haberlerini alalım inş tez vakit ablacım
kızlarrrr doktorum telefon etti.önemli bir sorun yok ama taşıyıcısınız o yüzden hamile kaldığınızdan itibaren iğne tedavisine başlıycaz adetiniz bir gün gecikse bile hemen arayın iğneye başlıyalım dedi.ben bu kadını seviyorum yaaaaa
sağol. artık sizden de güzel haberler bekliyorum.chnb ablacım, nasılsın? sanırım hastanede, dinlenmedesin..
oğluşun akıllı dursun artık.. anneside dinlensin
rahatınız yerinde olsun her daim.. hep aklımdasın inan..
ALLAHım korusun sizi
Lonecim günlerini sayar olduk canım seninde..
Allahım sağlıkla kavuştursun yavruna..
karışık duyguların olması normaldir..
bebeğini kucağına aldığında o karmaşık duygudan sıyrılıp, başka duygulara geçeceksin..işte onun tarifi olmuyor..
kendine iyi bak canımmm
evet tatlım bende sizi çok özlüyorum ama...... çok klişe oldu biliyorum ama gerçekten çokkkkkkk yoğunummmm.evet tatlım haklısın en azından tedbir için başlıycaz lone gibi inşallah bu sefer her şey güzel olur
kuzum bide birşey sorcam chnbye okuduğumuz dua pazar gününe kadar değilmi?
chnb ablacım, nasılsın? sanırım hastanede, dinlenmedesin..
oğluşun akıllı dursun artık.. anneside dinlensin
rahatınız yerinde olsun her daim.. hep aklımdasın inan..
ALLAHım korusun sizi
Lonecim günlerini sayar olduk canım seninde..
Allahım sağlıkla kavuştursun yavruna..
karışık duyguların olması normaldir..
bebeğini kucağına aldığında o karmaşık duygudan sıyrılıp, başka duygulara geçeceksin..işte onun tarifi olmuyor..
kendine iyi bak canımmm
bence de doğru bir karar olmuş. ben de bir tane var kullanıyorum çünkü. hamile kalmak kolay olmuyor, şansa bırakılmaz bu işler. doktoruna da maşallah.kızlarrrr doktorum telefon etti.önemli bir sorun yok ama taşıyıcısınız o yüzden hamile kaldığınızdan itibaren iğne tedavisine başlıycaz adetiniz bir gün gecikse bile hemen arayın iğneye başlıyalım dedi.ben bu kadını seviyorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?