Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar Arda bey geldi çok yorgundu yeni bir hasta gelmiş yan tarafa 21 mi 23 mü şimdi unuttum tüp bebek ikizmiş suyu gelmiş. Çok üzüldüm. beni de pazartesiye kadar göndermiyor sen bombasın korkuyorum ben senden gidip de 2 gün sonra gelmek var dedi. burdayım yani... o sızıntı bölgesi hassasmış daha...

Minikler n zaman bitiyor okul? kendileri düşünmeleri lazım aslında biz yaparız demeleri lazım. ismi gibi o da dr olsun ama bu branşta dr nin aile hayatı filan kalmıyor..

Kızlar sormayın çok gülmeye ben de korkuyorum hilaleye çok güldüm karnım sallanıyor korktum da. pgt topiğinde yeni yazan biri benim nikimin geçtiği yerlerde test isimleri yazıyormuş, benim nickim chnb ya test ismi sanmış soruyor kızlara chnb testini hiç duymadım yaptırmadım dr ye desem yapar mı diye sormuş ona da çok gülmüştüm...

canım için temizlenir iyi olmuş kim o prof? bursadan yazan arkadaşlar var diğer topikte sorarım...

canım için temizlenir iyi olmuş kim o prof? bursadan yazan arkadaşlar var diğer topikte sorarım...

offfffffffffff chnb testi he:):)):ay allahım yaaa valla insan ne duysa görse yapası geliyoo:)
şakir küçükkömürcü abla pek bilinen biri diil sanırım uludağ üniversitesnde prof.eskilerden baya bi gidelim maksadım sadece testlerimi yapsın yeter bana amcama bütün şebekliğimi kullancam inş yardımcı olur :)

canım duydum ben ismini sofika arkadaşım gitmişti. soralım istersen.serklaj filan yapıyor....

canım duydum ben ismini sofika arkadaşım gitmişti. soralım istersen.serklaj filan yapıyor....

nasıl biri acaba abla biri daha var bursa da yalçım kimya diye bi prof üniversitede hoca özel muaynanesi var muayne ücretleri çok pahalı hamile değilsen 250 hamileysen daha da artıyomuş ücreti perinatoloji uzmanı hamile kalırsam ona da gitcem :)bursada gitmediğim doktor kalmıcak bu gidişle

yalçın kimyanın ismi çok geçti serklajlaı ve ücretleri...

NAZLIM, chnb ablam için 200 duada bitti..
Allah kabul etsin cümlemizin duasını..

canım lone için 500 alırım..
günü yakın, yetiştirelim onu da

kızlar hepinize merhaba

dua pazar gününe kadardı dimiiiii anammmmm herkes bitirmiş bi ben kaldımmmmm bekleyin beniiiii

kızlar trombofoli testim çıktı doktor taşıyıcısın ama önemli bişi değil kaybın bu yüzden değil dedi bunu söyleyen hastahanenin genetik doktoru kendi doktoruma fax çektim arıycak.bi bakarmısınız

FAKTÖR V LEİDEN (G1691A) NORMAL

PROTROMBİN (G20210A) NORMAL

MTHFR (C677T) HETEROZİGOT MUTASYON

MTHFR (A1298C) HETEROZİGOT MUTASYON

PAI-1 (4G/5G) 4G/5G

bu arada smear testimde temiz çıktı

nasılsınız kızlar lone canım sen nasılsın bir sıkıntın varmı

chnb kuzum sen nasıl oldun boşver yat sonuç iyi olunda

nazlım,minicikumut,minikler,datlum,sezen,lale taze anneler günlük nuray,ceza,hello hilal kızlar sizler nasılsınız ben iyi olmaya çalışıyorum çokkkkk sıcakkkk ve hergün bankalara gidiyorum şirketteki işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum göz altım mosmor olmuş çokkkk yorgunummmm tatile ihtiyacım varrrrrrrr.hepinizi çokkk öpüyorum

Son düzenleme:
MTHFR (A1298C) HETEROZİGOT MUTASYON canım ben de sadece bu var ve iğne kullanıyorum, ki sen de 2 tane çıkmış. yüzde yüz bundan diyemiyo doktorlar kayıp için, ama ben de bir taneyken bile tedbiren iğne kullanıyoruz. istersen başka bi doktora daha yorumlat. pıhtılşama topiği var, orda benim ve senin durumunda olup 3-4 kayıp yaşayan çok.

kuzummmmm allah razı olsun senden.kendi doktorum daha görmedi zaten bakalım o ne diycek hastahanedeki doktor kaybın bundan değil dedi.inşallah benim doktorum doğru yorumlar çok sağol tatlım allah hayırlarla bebişini kucağına almayı nasip etsin

sofika kullanıcısından alıntı
canim Sakir hoca tip fakultesi anabilim dali baskani,bursada da en taninmis proflarin basinda,tip fakultesindeki butun doktorlarin da sefi haliyle,yani kaba tabiriyle burda patron o :) benim esimin ailesi taniyor onu ve ailesini ve 2006 yilinda da konizasyonumu cok basarili bir sekilde kendisi yapti.cok memnun kalmistim o zaman,aradigimda ulastim,ayrintili cevaplar aldim vs.fakat o zaman hala daha ozel muayenesi vardi ve ameliyatlara giriyordu,simdi sadece tip fakultesinde calisiyor,muayenesi kapandi ve egitim amacli ameliyatlar diisnda ameliyata girmiyor bildigim kadariyla ama hasta kabul ediyor .2006 yilinda talihsiz bir olay yasadi(bir hastasi kist ameliyati sirasinda kanamadan oldu) ve sanirim ameliyatlari birakmasinda bu olayin da etkisi var bilemiyorum,kendisi cok bilgili arastirmaci bir akademisyen,yeni doktorlar yetistirmede de ustun hizmetleri olacaktir daha uzun yillar.ben kendisinin fikirlerine guvenirim,ayrica yaptigi konizayonu da yurt disindaki doktorum ogreniclerine bile gostermek istedi,cok basarili buldugunu soyledi,defalarca islemle ilgili ayrintilari sordu falan.benim konizasyonum rahim agzini cok korur sekilde yapildigi halde kendisi islemden hemen sonra ileriki bir hamililelikte serklaj istemem gerektigi konusunda uyarmisti,bu benim cok sukur kayip yasamamamda cok buyuk bir etkendir.

kızlarrrr doktorum telefon etti.önemli bir sorun yok ama taşıyıcısınız o yüzden hamile kaldığınızdan itibaren iğne tedavisine başlıycaz adetiniz bir gün gecikse bile hemen arayın iğneye başlıyalım dedi.ben bu kadını seviyorum yaaaaa

nillde ablacım, özletiyorsun kendini yaaa.. görüşemez olduk..
herşeyin aydınlığa kavuşmasına sevindim..
nasıl bir yol izleyeceğini bilmek güzel..
hayırlı haberlerini alalım inş tez vakit ablacım

Son düzenleyen: Moderatör:
chnb ablacım, nasılsın? sanırım hastanede, dinlenmedesin..
oğluşun akıllı dursun artık.. anneside dinlensin
rahatınız yerinde olsun her daim.. hep aklımdasın inan..
ALLAHım korusun sizi

Lonecim günlerini sayar olduk canım seninde..
Allahım sağlıkla kavuştursun yavruna..
karışık duyguların olması normaldir..
bebeğini kucağına aldığında o karmaşık duygudan sıyrılıp, başka duygulara geçeceksin..işte onun tarifi olmuyor..

kendine iyi bak canımmm

evet tatlım bende sizi çok özlüyorum ama...... çok klişe oldu biliyorum ama gerçekten çokkkkkkk yoğunummmm.evet tatlım haklısın en azından tedbir için başlıycaz lone gibi inşallah bu sefer her şey güzel olur

kuzum bide birşey sorcam chnbye okuduğumuz dua pazar gününe kadar değilmi?

Son düzenleme:

canıım ben 2 gün kala öğrendim hemen iğneye başladım. doktorumu sevmem de çok önemliydi.

sağol. artık sizden de güzel haberler bekliyorum.

lone allah senden de razı olsun, bişi olmayacak herşey çok güzel ve rahat olacak inşallah.

chnb foto baktım, diğer hastaya üzüldüm mevlam bir daha bebek versin onlara acılarını yaşatmasın

nazlım gideceğin dr iyiymiş sanıyorum.

nilde gözün aydın

minikler eve geldikten 5.gün sonra saçlarımı kestirmiştim ama küt gibi bişi yapmıştım 72 yi görünce kısalattım 65 falan olunca daha da kısaltacağım bir ara foto koyayım bakarsınız. yarın kardeşim gelecek pc mi getiriri umarım.
canım çınar ağır abiydi biliyorsun çok geç hissettim ben ama en haraketli 25 ile 32 arasındaydı. şimdilik pıt pıt diye atar dikkat kesilince hissetmen normal ben bir kere metroya bindim istanbul da metrolar yan yana koltukları sıkış sıkış çınar bir tekme koymuştu adam irkildi yanımdaki

chnb açıkçası yeni ismi daha da çok beğendim Ahmet ismine bayılıyorum ben ama eski sevgilimin ismi olduğu için eşim koydurtmadı. İsmiyle yaşasın. Büyüyünce anlatırsınız kardeşini. Beratta güzel ama açık fikrim anlayşınıa güvenerek diyorum madem mezar taşında da yazıyor ismi yeni isim koymak dahada güzel olabilir sanki. Arda beyi aklımda tutayım soran olursa söyleyeceğim.

nazlımm sen kendine özel sağlık sigortası mı yaptırsan ? işine yarar mı bilmiyorum tabii.

hamile olanlar imkanı olan var mı bilmiyorum ama hamileyken denize girince bebek çok mtulu oluyormuş kağan bana bir video izletmişti ben sürekli yüzdüm hatırlarsanız.

benimde gidiş yaklaştı ya 3 hafta evimden uzak olmak çok koyacak bana bakalım nasıl olacak.

amin canım. inşallah. Allah sana da tekrar nasip eder aynı duyguyu yaşamayı.

bence de doğru bir karar olmuş. ben de bir tane var kullanıyorum çünkü. hamile kalmak kolay olmuyor, şansa bırakılmaz bu işler. doktoruna da maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…