Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chnb için:)
sezen 300
ase 500 (bitti)
nazlım 300
lone 300
minikler 300
kitty 350(bitti)
ceza 500
hilal 300(bitti)
chnb 600(bitti)
nilde 300
ase 200(bitti)
chnb 294
dadlum 200

loneliness için :)
hello 450
chnb 500
minikler 300
ase 500

chnb abla ne güzel şeyler yazmış şakir beyle ilgili inş benim derdimede derman olur heycanlandım bak şimdi:)
nilde çok şükür çok önemli bi sorun yokmuş canım hadi bakalım gelsin bebeğin en yakın zamanda herşey güzel olsun inş
hello kuzum ben özel sağlık sigortasını sordum 1 sene yararlanamıosun ayrıca yararlanmak için 1 sene hamile kalmaman lazımmş 1 sene nasıl sabrederim inş tatilde canını sıkılmaz çınarda huzurlu olur güzel geçer canım
ase günaydın naberr
lone canım sende annende okuyabilirseniz rakam bildirirsin olurmu hadi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

nazlım ilk öykünü de anlat tamamen sırasıyla anlat sancın ne zaman oldu, suyun ne zaman geldi vs. İlk kaybının nedeni de bilinir en azından...

Hellom sağ ol canım. İnşallah nasip olur bu ismi koymak.
Çıno artık hareketlenmiştir. yürütece filan koyuyor musun? babanla arası nasıl?

nazlım ben düm bitirdim 294 ü. duası nasıl yapılıyor?

loneye başladım...

chnb ninkini bitirdim.Allah kabul etsin.
kendime başlıycam inşallah bugün. ne kadar alınırsa üstünü kendimiz tamamlarız canım biz.

günaydın kızlar...

merhaba Nazlım..:79:iyiyim canım..koşturmaca.. işim var , bi bakınayım dedim..herkes iyi umarım..
sen nasılsın? varmı yoğunluğun? sanada kolay gelsin, görüşürüz canım..:13:

hello cnm öncelikle teşekkür ederim kasım annelerini okuyorum sürekli hareketleri hissetiklerini yazmışlardı gittikçe artıyor felan yazmışlar ben günde ya bir kere ya iki kere hatta bazen hiç hissetmiyorum korkuyodum geçi ben şimdiden babası kılıklı diyorum inşallah üzmeden doğar ve sorasında da üzmez... eşime su olayını anlattım o benden daha tedirgin yakın çevremizde temiz yer varmı bilmiyorum biraz enfeksiyon riskinden korkuyo sanırım çınar anne karnınında başladı denize girmeye maşallah ona bu yaz da deniz keyfi yapacak ooohhh sefa olsun :)

nazlım kuzum dr hakkında söylenenleri beni de heyecanlandırdı inşallah yardımcı olur her türlü bi de adetin başladı bitiyor sanırım bu ay hayırlısıyla gelsin bebişin cnm anneyi yormasınlar artık

ase cnm seni baya yordular ne zaman hafifleyecek işlerin

kızlar bişey soracam komşum (iki kayıp yaşamış bebek sahibi olmak için uğraşıyor) batına 6 gün kala ovulasyon yaptı pozitif veriyor sizce erkenmi lonelines cnm sen daha iyi bilirsin sanırım iki gün sonra tekrarlayacak ama ben ovulasyonda öğrendiğimi söylemiştim o da umutlandı ondan daha fazla da ben uımutlandım rabbim bekleyenlerin umudunu boşa çıkarmasın inşallah bereketli bir yaz olsun herkes için bişey daha sorayım aynı kişide 3-4 cm arası kist varmış dr.lar bunun sana zararı yok müdahale etmeyecez demişler hamile kalma şansını etkiler mi

buarada chnb ablanın duası bitti ben de lone için başlayacam allah kabul etsin ..

minikler nasılsın, rahatın yerinde inş..
bebiş nasıl, bayağı hareketlendi mi?
sıcaklarla nasılsınız?buralar çoook sıcak, biz zorlanıyoruz.. Hamişlere Allah yardım etsin canım yaa
biriken işlerim var, onları halletmeye çalışıyorum..:126:
beni yoran yok canım..kendi işimin kendi angaryaları

bu arada komşunda gebe olabilir miniklerimm..chnb ablanında öyle olmuştu.. hatta bu konuyla(ovulasyon testinde pozitif görenlerin yazdıklarını)ilgili buraya alıntılar yapmıştı.. ve netice itibariyle, ablamız hamişti senind eöyle olmuş hatta.. komşununda öyle olma ihtimali güçlü.. inşş öyledir canım.. umudu kırılmazda; müjdeli haberlerini alır umarımm.. Allahım dileyen herkese nasip etsin inş..
kendine , oğluşuna iyi bak .. bol bol dinlen:80:

canım arkadaşının hamile olma ihtimali yüksek.
yalnız bazı kistler de hormonları etkilediği için test de yanıltıcı olabilir. tekrra yapsın, koyulaşırsa kesin hamiledir.

saol cnm allah hepimizin özellikle çalışanların yardımcısı olsun bebişim uykucu galiba çok hareket yok nadir hissediyorum buna da şükür inşallah tez zamanda bu soruları sana sormak da nasip olur cnm chnb ablanın alıntı yaptığı yeri komşuma da okuttum bakalım inşallah onunda her bekleyen gibi yüzü gülsün

canım arkadaşının hamile olma ihtimali yüksek.
yalnız bazı kistler de hormonları etkilediği için test de yanıltıcı olabilir. tekrra yapsın, koyulaşırsa kesin hamiledir.

saol cnm benim de aklıma kist geldi ama diyemedim az az lekenmem oldu dedi adetim geliyor galiba dedi hem adetim geliyo hem de ovulasyon zamanımmı nasıl anlayamadım dedi ve en koyu günü yakaladı ilişki oldu inşallah bebeiş haberidir.. sen nasılsın cnm heyecan başladı değil mi sıcaklarda yürüyüşe felan çıkabiliyormusun

yok canım yürüyüş falan yaptığım. odadan odaya gezip uyuyuyorum:)
büyük ihtimal sezeryan olacağı için öyle egzersiz derdim yok.
zaten iyice yola girdi galiba benim çocuk, yürüdükçe aşağıya doğru baskı yapmaya başladı. eskiden dışarda gezinince oluyodu, 2 gündür evin içinde yürürken bile oluyor. yarın kontrolüm var inşallah bakalım.
bebişin hareketlerini sayma canım. öenmli olan her gün de olsa hareket etmeesi. bence saymak strese sokar. bir ara benim eşim de sayalım bakalım 10 dakikada ne kadar hareket edecek falan diyodu, bi yerde okumuş. hiç saydırmadım. ben de strese girerim, bebek de strese girer dedim. ama gün içinde çok uzun süre hareketsiz kalırsa sana tavisyem tatlı bişeyler ye, bir de olduğun yerde biraz gezin. bu dediğimi meslea 3-4 saatir hissetmiyorsun, o zaman yapabilirsin. yoksa endişelenecek bişey yok.

aklım günlük ve nurayda. günlük yine 1 kaç kez yazdı maşallah.
canım nasıl kızın?emiyor mu bu sefer?eve çıkmışsındır sanırım. 2 kız anneliği nasıl gidiyor. destina alıştı mı kardeşe?seviyor mu, kıskanıyor mu? merak ettim. benim de yarın kontrolüm var bakalım, sezeryan için gerekli testler yapılacak. ben de hayırlısıyla kurtulurum inşallah.

kızlar okuyorum ama uzun yazzamadım.Arda bey bana sen bombasın diye boşuna demiyor bugün idrar sonrası birkaç damla sıvı geldi turnusolla baktık amniyo sıvısı malesef. dün antibiyotik bitti bugün sıvı geldi(

Ablacım bi kaç damlaymış.. aynı tedaviyi uygulayacaktır dr'un.. kesilir ve devamı gelmez inş canımm..
hepimizin yüreği bir senin için.. dualarımız hep seninle..
sen çok güçlüsün.. oğlunda çok güçlü.. Allahım sizleri esirgesin..

ya ablam üzme kendini inan senin üzüntün bize yansıyor..Önce Allaha sonra doktoruna güven..herşey iyi olacak..doktorun bi bildiği varda göndermiyor..iyikide göndermiyor...bebeğimiz tamamen güvencede olana kadar bizden dua senden sabır:)

canım özel mesaj kutun dolu yazdım gitmedi.

canım bu da geçer inşallah. Allah şifa versin tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…