- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.741
Kizlar hepinize hayirli cumalar.Ne olur bana da dua edin bugun hayirlisiyla saglikli bir evlat sahibi olayim bende.
Yas oldu 33 elde var sıfır :) Doktora gittim sonculari gostermeye adam ilac vermedi kafama cok takildi bir degerim cok dusuk cikmis.Sanirim pihtilasmayla veya protein degeriyle ilgili apcr yaziyor.Yazdim birkac topige ve buraya ama kimse birsey anlamadi.Bir doktora daha gostermelimiyim yoska guveniyimmi bilemedim.Bu doktorlarin sagi solu belli olmuyor.
Birde protein degeri dusuk cikarsa ne demek ne yapiliyor bilen varmi?
Cok acilar, komplikasyonlar cektim kurtaj sonrasi ben.Kizlar Allah birdaha sagliksiz gebelik yasatmasin insallah hicbirimize.
Nuray masallah Allah analı babalı buyutsun.
nillde ablacım, geçmiş olsun..
klima çarpmış olabilr.. dışarı çıkma durumun oluyorsa güneştende olur..
yada tansiyonun düşüyordur canım..
bende iyiyim ve dediğin gibi çok sıcak..
klimalar çalışıyor,yoksa dayanılacak gibi değil..
zaten dışarıda iki adım yürümek mümkün değil, nefes aldırmıyor..
güneş altında çalışanlara Allah yardım etsin..
sen n'aptın? klomenin bitti değilmi?
takiptesin değilmi ablacım? doğrusu yumurtlama zamanı bırakmışmıydın?
sanırım SAT lar yakın hep..hadi hayırlısı
rollecim dualarım hepimize..
bebiş isteyenlere, hamiş olanlara.. Allahım herkesin gönlüne göre versin.. Hamişlerinde sağlıkla tamamına erdirsin inş..
aman dikkat et kendine canım..
nilldem benimde, 28 haziran sat..
bakalım birşeyler olur mu
hayırlısıyla , güzel haberler alalım inş..
ah canım ahhhhh benim yaş 37 bendede hiçbişi yok seni çok iyi anlıyorum bendede pıhtılaşmayla ilgili bişi çıktı taşıyıcıymışım ama yinede doktorum iğne verdi hamile kaldığımda başlıycakmışım sende başka bir doktoro sor istersen çünkü çoğu doktorlar önemsemiyormuş benim doktorum çok titiz ve titizde olması gerekiyor çünkü o acıyı yaşamak kolay değil ben kendi adıma zaten çok zor hamile kalıyorum.canım senin için internetten araştırdım bi oku istersen ve başka bir doktora daha danış
AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI (APCR)
Aktive protein C rezistansı (direnci) faktör 5'in protein C'ye karşı direnç göstermesini tanımlamaktadır. Bu durumda pıhtılaşmada rol alan protein C faktör V'i inaktive edemez. APCR kalıtsal trombofililerden (pıhtılaşma bozukluklarından) birisidir. Protein C'nin faktör V (beş)'i inaktive edememesi durumunda pıhtılaşmada artış meydana gelir. Bu durum pıhtılaşma ile ilgili tromboemboli gibi çeşitli hastalıklara ve gebelikte tekrarlayan düşükler gibi bazı problemlere sebep olur. Aktive protein C rezistansının en sık nedeni Faktör V Leiden mutasyonudur fakat tek neden bu değildir. APCR’li hastaların % 90’ında faktör V Leiden (FVL) mutasyonu saptanmıştır. F V Leiden mutasyonu ve ona bağlı aktive protein C rezistansı (APCR) kalıtsal trombofililerin en sık nedenidir. FVL mutasyonu dışında APC yolundaki kofaktörlerin, substratların defektine bağlı veya antikorlara bağlı aktive protein C rezistansı oluşabilir.
Aktive protein C rezistansının hemen hemen %90'dan fazla oranda sebebi olması nedeniyle Faktör V Leiden mutasyonu ile eş anlamlı gibi kullanılır. Konunun detayları ve tedavisi için Faktör V Leiden mutasyonu konusuna buradan ulaşabilirsiniz.
kızlar slm uzun zaman giremedim nete. izmire gittik 2 haftalığına. oğlumla ilk yolculuğumuzdu. fena değildi. ama oğlumun gazı azalmış olmakla beraber devam ediyo. bide beni emmeyi reddediyo 3-4 gündürlü. son zamanlarda zaten emmek istemiyodu beni. uykuluyken emiyodu ama şimdi onda istemiyo. sağıp veriyorum. ama sanki azaldı sütüm.(( napacam bilmiyorum.
sizler nasılsınız. yyyy doğurmuşsun şimdi gördüm. allah analı babalı büyütsün. çok tatlı boncuk. herşeyin uyolunda gitmesine sevindim. diğer hamişlerimiz nasıllarr veee oğlum uyandı. sonra dönerim size öptüüüm kocamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?