Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarim herkese merhaba uzun bbir aradan sonra
hele sukur topige yazmaya firsat bulabildim. haberimi almissinizdir sanirim :))
14-06-2012 de dogumumu yaptim. epidural normal oldu cok sukur.. suan bebisimde bende cok iyiyiz. 2. gun ayaklandim.. hersey yokunda simdilik
dogum hikayemde soyle.. gecen hafta carsamba gunu sanciyla hastaneye gittik. bu arada 39+1 de oldu dogum. hemen nts ye bagladilar ama hastaneye gidince sancilarim kacti. zaten en son kontrolde 3 cm acikligim vardi.
sonra tekrar gelmeye basladi sancilar. yine kesildi. dr suni sanci verdi saat gece 1 gibi.. sabah 5 te sancilarim 5 dakikada 1 dustu. 2 saat sanci cektim diyebilirim. bu arada aciklik 5 cme ulasti. bende epidural alabilirim dedim. ama odayi inlettim baya :))) epidurali alinca o kadar rahatladim ki anlatamam. sancim vardi ama agrim yoktu. bu arada ben tv izledim muhabbet falan saat oglen 12 oldu. dr bakti aciklik 10 cm olmus dogum baslasin dedi.. her sancida ikinmayla saat 12:32 de oglusum dunyaya geldi cok sukur..
hemen yikadilar, cisini yapti velet :)))
kusura bakmayin bir turlu firsat bulup yazamadim..beni merak eden soran herkese cok tsk ederim + ozur dilerim .. dogum hikayemiz boyle..
oglusum 3700 gr, 52 cm dogdu.. hastaneden cikista 150 gramini vermisti.. hastanede 3 gun yattim. sunette olduk :)))insalalh gun gectikce toparliyor. zaten annemde yanimda , cok sukur hersey iyi gisiyor

herkes nasil? yeni gelismeler varmi.. gecmisi hic okumadim.. bu arada bilg ekrani bozuldu.. esim ekrani tv ye bagladi. ordan yaziyorum biraz zor oluyor..yeni gelisme varsa biri ozetlerse sevinirim. bundan sonra daha cok girmeye calisirim..

buda oglusumun resimleri. masallah deemyi unutmayin :))))

chnb için:)
sezen 300
ase 500 (bitti)
nazlım 300
lone 300(bitti)
minikler 300(bitti)
kitty 350(bitti)
ceza 500
hilal 300(bitti)
chnb 600(bitti)
nilde 300
ase 200(bitti)
chnb 294(bitti)
dadlum 200

loneliness için :)
hello 450
chnb 500
minikler 300
ase 500
chnb ablacxım bütün evraklarımı yanıma alıp gidicem ilk bebektekileride bununkileride herşeyi anlatıcam inşallah yardımcı olur doktor
lone kızlar bitirsin kuzum sende ona göre hareket edersin o zaman rabbim kabul etsin inşallahhh
ase dün çok yoğundum kuzum yaa ama bugün patronum yok rahatım şükürr
minikler inş komşun hamiledir ve inşallah senin gibi sağlıklı bi gebeliği olur ve inşallah bende hemen hamle kalırım senin gibi sağlıklı gebeliğim olur:)sen üniversitede test yaptırdsınmı hiç sonuçlar çok uzun sürüyo demiştin sanki ne kadar uzun mesela
chnb ablacım dualarımız seninle pek yaramaz çıktı senin oğlan bi doğsun büyüsün poposunu ısır onun inş rabbim size emanet etsin evladınızı
nurayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyerim onun ağzını burnunu totosunu kurban olurum yaradana rabbim güzel yazılar yazsın kuzum maşallahı var güzsel ömrü olsun inşallahhh sağlıcakla büyüsün

herkeselere günaydınnnnnnnn

Herkese merhabalar,hayırlı cumalar

Nuray Allah analı babalı büyütsün,Hayırlı,uğurlu olsun İnşallah.Maşallah çok tatlı

Esatcığa Rabbim hayırlı,sağlıklı bir ömür nasip etsin.İnşallah uslu bir bebek olur kuzu.

Nurayım, Allah analı babalı büyütsün canım.. 41 kere Maşaallah canımmm
sağlıkla, huzurla geçireceğiniz ;uzun, güzel bi ömür nasip etsin Allahım sizlere..

öp annesi onun minicik avuçlarından benim içinde..
Allahım esirgesin..

Nazlım , yoğunluk hep var canım..kolay gelsin sana da..
patron yoksa, yokluğunun rahatını sür o zaman
dr'a gideceksin sanırım.. işlerin rasgelsin inş canım seninde..
kendine iyi bak, görüşürüzz..

kızlarrrr hepinize merhaba

dün çok kötüydüm aşırı derecede baş dönmesi yaşadım klima çarpmış olabilir dediler zaten 2 gündür vardı dün tavan yaptı

sizler nasılsınız canlarımmmmm?

nurayımmmm canımmmm 41 kere maaşallah tatlım allahım analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin çokkkkk tatlıııııı esat bebeği kokla bizim içinde doğumun kolay olmasınada çokkkk sevindim kuzum allahım diğer hamiliğinde böyle güzel geçermiyi nasip etsin(bakkkkkk ikincisini istiyorummmmm senden)

minikler tatlım inşallah komşun hamiledir yaaaaa.sen nasılsın kuzum oğluş nasıl?

ase tatlımmmm sen nasılsın canım adana yanıyordur allah kolaylık versin

sezen sen nasılsın tatlım

minicikumut tatile ne kadar kaldı?

nazlımmm kuzum sen nasılsın chnb için duayı cumartesi akşamı bitirecem duasını pazar günü yapacaktı dimi?

chnb kuzummmm nasılsın canım tedavine yine başlıycaktır doktorun allahına güven tatlım dualarını eksik etme bizde sana dua ediyoruz tatlım alalhım korusun sizi

hellocum belgrad ormanlarına gidilmiş çokkk güzel olmuşşşşş

lone tatlım inşallah sorun budurda sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder allahım dediğin gibi bende çokkkk zorrr hamile kalıyorum zaten.sen nasılsın tatlım son 2 hafta değilmi?

datlummm kuzummmm naberrrr

günlük tatlımmm kızlar nasıl sen nasıslın kıskançlık durumu nasıl?

cezaaaa sen nasılsın canımmmm

hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar diliyorum bütün dularımız kabul olur inşallah

Kizlar hepinize hayirli cumalar.Ne olur bana da dua edin bugun hayirlisiyla saglikli bir evlat sahibi olayim bende.
Yas oldu 33 elde var sıfır :) Doktora gittim sonculari gostermeye adam ilac vermedi kafama cok takildi bir degerim cok dusuk cikmis.Sanirim pihtilasmayla veya protein degeriyle ilgili apcr yaziyor.Yazdim birkac topige ve buraya ama kimse birsey anlamadi.Bir doktora daha gostermelimiyim yoska guveniyimmi bilemedim.Bu doktorlarin sagi solu belli olmuyor.
Birde protein degeri dusuk cikarsa ne demek ne yapiliyor bilen varmi?
Cok acilar, komplikasyonlar cektim kurtaj sonrasi ben.Kizlar Allah birdaha sagliksiz gebelik yasatmasin insallah hicbirimize.
Nuray masallah Allah analı babalı buyutsun.

Son düzenleme:
nillde ablacım, geçmiş olsun..
klima çarpmış olabilr.. dışarı çıkma durumun oluyorsa güneştende olur..
yada tansiyonun düşüyordur canım..
bende iyiyim ve dediğin gibi çok sıcak..
klimalar çalışıyor,yoksa dayanılacak gibi değil..
zaten dışarıda iki adım yürümek mümkün değil, nefes aldırmıyor..
güneş altında çalışanlara Allah yardım etsin..

sen n'aptın? klomenin bitti değilmi?
takiptesin değilmi ablacım? doğrusu yumurtlama zamanı bırakmışmıydın?
sanırım SAT lar yakın hep..hadi hayırlısı

rollecim dualarım hepimize..
bebiş isteyenlere, hamiş olanlara.. Allahım herkesin gönlüne göre versin.. Hamişlerinde sağlıkla tamamına erdirsin inş..

ah canım ahhhhh benim yaş 37 bendede hiçbişi yok seni çok iyi anlıyorum bendede pıhtılaşmayla ilgili bişi çıktı taşıyıcıymışım ama yinede doktorum iğne verdi hamile kaldığımda başlıycakmışım sende başka bir doktoro sor istersen çünkü çoğu doktorlar önemsemiyormuş benim doktorum çok titiz ve titizde olması gerekiyor çünkü o acıyı yaşamak kolay değil ben kendi adıma zaten çok zor hamile kalıyorum.canım senin için internetten araştırdım bi oku istersen ve başka bir doktora daha danış

AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI (APCR)
Aktive protein C rezistansı (direnci) faktör 5'in protein C'ye karşı direnç göstermesini tanımlamaktadır. Bu durumda pıhtılaşmada rol alan protein C faktör V'i inaktive edemez. APCR kalıtsal trombofililerden (pıhtılaşma bozukluklarından) birisidir. Protein C'nin faktör V (beş)'i inaktive edememesi durumunda pıhtılaşmada artış meydana gelir. Bu durum pıhtılaşma ile ilgili tromboemboli gibi çeşitli hastalıklara ve gebelikte tekrarlayan düşükler gibi bazı problemlere sebep olur. Aktive protein C rezistansının en sık nedeni Faktör V Leiden mutasyonudur fakat tek neden bu değildir. APCR’li hastaların % 90’ında faktör V Leiden (FVL) mutasyonu saptanmıştır. F V Leiden mutasyonu ve ona bağlı aktive protein C rezistansı (APCR) kalıtsal trombofililerin en sık nedenidir. FVL mutasyonu dışında APC yolundaki kofaktörlerin, substratların defektine bağlı veya antikorlara bağlı aktive protein C rezistansı oluşabilir.

Aktive protein C rezistansının hemen hemen %90'dan fazla oranda sebebi olması nedeniyle Faktör V Leiden mutasyonu ile eş anlamlı gibi kullanılır. Konunun detayları ve tedavisi için Faktör V Leiden mutasyonu konusuna buradan ulaşabilirsiniz.

ayyyyyy kuzummmm bilemedim valla biliyosun ben sürekli dışardayım ama dün hiç çıkmadım

klomen bitti çatlama iğnesinide 1 hafta önce yaptım çalışmalarda bitti bakalım hayırlısı bekliyoruz 30 haziran 1 temmuz benim sat.inşallah hayırlısı ile olmazda.senin çalışmalar varmı tatlım

aman dikkat et kendine canım..
nilldem benimde, 28 haziran sat..
bakalım birşeyler olur mu
hayırlısıyla , güzel haberler alalım inş..

Nurayyyyyyy maşaallh esat bebeğe ve size...

nilde geçmiş olsun ase ve senin yaakınmış sat lar hadi hayırlısı...

ase burada da klima var şükür...

rolle iyi bir dr ye git istanbuldaydın galiba iyi dr ler var...

nazlım lone için 5oo okudum 25o daha alayım.

benim bugün suyuma bakılacak.

bir de bugün melek oğlumun doğum günü yaşasaydı 2 yaşına girecekti...

nillde cim sagol canim.Bende buldum onu ama hicbisi anlamiyorumki baska bir dilde yazilmis gibi :)
Niye onemsemiyorlar acaba dusuk cikmis bende o degerler ilac milac niye vermiyorlar.Cok soru sorarasanda bozuluyorlar.
Ya birdaha olursa nasil rahat edicem simdi.Doktorum iyi bir adam ama cok kaderci saldım çayıra mevlam kayıra.
Bir doktora daha sorarim daha sonra belki.Zaten hamile kalacagimda mechul.Bir mucize olurda kalirsam danisirim birine daha.
Ama icim hic rahat degil.

kızlar slm uzun zaman giremedim nete. izmire gittik 2 haftalığına. oğlumla ilk yolculuğumuzdu. fena değildi. ama oğlumun gazı azalmış olmakla beraber devam ediyo. bide beni emmeyi reddediyo 3-4 gündürlü. son zamanlarda zaten emmek istemiyodu beni. uykuluyken emiyodu ama şimdi onda istemiyo. sağıp veriyorum. ama sanki azaldı sütüm.(( napacam bilmiyorum.
sizler nasılsınız. yyyy doğurmuşsun şimdi gördüm. allah analı babalı büyütsün. çok tatlı boncuk. herşeyin uyolunda gitmesine sevindim. diğer hamişlerimiz nasıllarr veee oğlum uyandı. sonra dönerim size öptüüüm kocamannn

Nildecim geçmiş olsun.Tatile tam 1 hafta kaldı

Chnb abla İnşallah güzel haberler alırsın bugün.Rabbim yardımcın olsun

yyyyyyyyy diye bahsetttiğim nurayyyyyyyyyyy ın yyleri bilgsyarda değil sıkıntı bi yandan süt sağıyorrum bi yandan yazmaya çalışıncA öyle çıkmış. eeee günlük nolduuuu. nurayla yakın zamandınız diye hatırlıyorum. ayy çok koptum ben topikten yaaaa. hepiniziş çook özlediim

yyyyyyyy diye bahsetttiğim nurayyyyyyyyyyy ın yleri bilgsyarda değil sıkıntı bi yandan süt sağıyorrum bi yandan yazmaya çalışıncA öyle çıkmış. eeee günlük nolduuuu. nurayla yakın zamandınız diye hatırlıyorum. ayy çok koptum ben topikten yaaaa. hepinizi çook özlediim

chnb ablacım, hamişlerin harareti fazla olur..klima şart..

nasılsın diye merak ediyordum seni..
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.. Allah yardımcın olsun..
Bugünlerde geçecek,rahatlayacaksın inş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…