Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rolle, elinde test sonuçların var değilmi?
belli ki sen tatmin olmamışsın dr'unun tavrından; başka bi dr' de göster sonuçlarını
ayrıca tabiki soracaksın canım, bozulmaya hak yok.. bilmiyoruz ki soruyoruz..
tıp okuyan biz değiliz ,değil mi gebelik düşünen ve gebe olan bayanlar ;bilmediklerini, hatta bildiklerinden bile emin olmayıp yine yine sorarlar dr'a..
sıkılmadan ,sabırla, sorduklarına açıklık getirmesi gerekir zaten..

kısacası dr konusunda ısrarcı olmamalı, ayrı ayrı kişilere göster tetkik sonuçlarını canım..

chnb ablacım rabbim yanında olsun güzel haberler ver yine bize

nazlım cnm tahlillerin süresi değişiyor benim iki tüp kan alındı onlar 15 günde çıktı genetik bölümü geç çıkar dedi iki aya yakın sürer dedi bir de genetik test için zaten kan verme 3 ay sonraya verilmişti 27 marttı ve biz o gün kalp atışını duyduk sen genetikleri yaptırdın zaten erken çıkar cnm ben üniyi bekleseydim korunmayı yeni bırakmış olacaktım bir de sabırsızım yıpranmıştım rabbim yaşatmasın iyice hedef haline getiriyosun düşünüyorumda eşimle ramazan bayramında bi kaçamak tatilimiz olmuştu ondan beri hiç istediğimiz için ilişki olmadı şimdi eşime aralık bizim balayımız olacak diyorum :) en kısa zamanda gelecek bebeğin cnm ben inanıyorum içini rahat tut tahlillerini ver önemli testleri yaptırdın sanırım korunmadan devam et test sonuçları da temiz çıkacak inşllh..

nurayyy cnm benim ne yakışıklıymış esat bey maşallah maşallah gözünüz aydın cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

pileo cnm oğluşun baya büyüdü demi hala neden yaramazlık yapıo bizim topikte var bişey ya anne karnında yaramaz oluyorlar ya da doğunca sanırım benimki de doğunca yapacak yaramazlığını günlük de doğum yaptı cnm önce alara hanım geldi :)

ase ve nilde cnm uzun zaman olmuş bat paylaşmayalı inanın heyecan yaptım rabbim hayırlısını versin hakkınızda.. nilde cnm bizde sıcaktan yanıyoz kiracıyız klima da yok hava essin die bekliyoruz :) klima insanı ferahlatıyor ama zararları da oluyor maalesef dikkat et cnm çok geçmiş olsun

rolle cnm yaptırdığın ne testi bilmiyorum ama eğer pıhtılaşma testi ise zaten hamile kaldıktan sonra tedaviye başlıyorsun ama en güzeli içinin rahat etmesi danışmak amaçlı git bir dr.a daha bu işlerin şakası yok yaşadık ve öğrendik cnm dr.un iyi ise sonradan yine devam edersin

miniklercim bu günleride görecekmişiz canım:) batlar yakın hep.. birde sezenim var.. onunda aynı..
aramıza minicikumutuda ekleyebilseydik hayırlısıylaa

miniklercim sıcaklar zor..ama akşam serinliği güzel olur, hem yürüyüş yapıp hemde serin bir yerlerde temiz havaya çık canım zaman zaman
neler yapıyorsun, nasılsın? seminerlere devam ediyorsun tabi.. kolay gelsin canım.. kendine iyi bak..

Kızlar, dün de bugün de turnusol maviye döndü. Bugün akşam tekrar baktı Arda bey Nil hanım Serkan bey. nET OLARAK SIZINTI GÖRÜNMÜYOR. Suyu da çoğalmış. Sıvı gelince moralim bozuluyor, güzel haber alınca seviniyorum. Dedim Ahmet Arda koyacağız ismini:))
4 lü test de yapıldı gelişimi de maşallah bir hafta öndeymiş 175 gram 16 artı 5 çıkıyor.Bana sen yılın hastasısın diyor:)) Bombadan sonra:))

chnb abla Allah yardımcın olsun...inşallah sorun çıkmaz.bu son olur.tedaviye devam mı?bu arada duanı daha bitiremedim..evde misafirlerim var..bitirince haber veririm abla..sonra lone için alacağım..
kızlar nasılsınız ?
nuraycım 41 kere maşallah tosun çok tatlı ne güzel doğum olmuş darısı loneye:)

candas hala gelmedin mi tatilden?

maşallah diyelim ahmet ardaya:)

inşallah hepiniz inci gibi dizileceksiniz:))

sağ ol canım gerçekten artık batları bilmeyince heyecan olmuyor az kaldı güzel haberlere inşallah...

Değişiklik olmuştur sana da yavaş yavaş düzelecek inşallah...

Nildecim geçmiş olsun.Tatile tam 1 hafta kaldı

Chnb abla İnşallah güzel haberler alırsın bugün.Rabbim yardımcın olsun

sağ ol fıstığım...

sağ ol canım hadi hayırlısıyla güzel haberler ver...

sağ ol canım gün gün psikolojim değişebiliyor:))

slm herkese
Nurayyy sonunda gelmişsin taze anneee o prensin güzelliği ne öyle maşallahh..Allah nazardan saklasın tosun paşayı:))
Sizede maşallah ne güzel bir aile Allah mutluluğunuzu daim etsin...

asemmm iyyim şeker özelden yazışıyoruz ama yinede buradanda yazayım sınavlara ve bebek çalışmalarına devam:112:

chnb ablam iyi olmana sevindim..Rabbim duaların hürmetine yardım ediyor saan bundan emin olabilirsin..Doktoruna söyleseydin arkanda dua grubun olduğunu:)

Nilde ablaa inş. güzel haberlerini bir an önce alırız Ase ile benim bat hemen hemen aynı gün senin ne zamandı:)

Hello tatildemisin oğluş nasılll

minikler bebeğin nasıl tatlım...boy boy ultrason görüntülerini çektirip bir ay boyunca bakıyormusun benim önceden yaptığım gibi:)))

Rolle eğer doktorun cevap vermekten acizse ve fazla açıklama yapmıyorsa hemmen değiştir o doktoru..iyi bir hekim nasıl olmalı diyor nette bir yazı var..ilk şart derdini dinlemekte istekli olmalı..kısa kısa kestirip atıyorsa hemn terk edin orayı diyor...araştır ve iyi bir hekime git..bu kadar sıkıntıdan sonra daha fazla sıkıntı yaşama derim..Allah yardımcın olsun:)

Sagolun kizlar dediginiz gibi bir uzmana daha sorarim.Biraz daha zaman gecsinde.
Insalllah hepimizin hakkinda hayirlisi olur.
chnb cok sevindim canim iyi haberlere.
minikler benim protein degerleri cok dusuk cikmis apcr midir nedir iste o.doktor olcaz vallahi yakinda:)
Hepiniz kendinize iyi bakin.

Ya kızlar ne testı yaptırıyorsunuz sız ben de 3ay evvel kurtaj oldum sımdı bebek dusunecez test mı yaptırmam lazım dusunmeden once. Anlamadım kı???

gozgu gecmis olsun.Benim doktor seker,kolestrol,troid birde kan pıhtılasması testlerine bakti.
Sende doktoruna sorup istersen yardımcı olacaktır sana.Gecmis olsun.

gozgu gecmis olsun.Benim doktor seker,kolestrol,troid birde kan pıhtılasması testlerine bakti.
Sende doktoruna sorup istersen yardımcı olacaktır sana.Gecmis olsun.
ılk hamılelıgınde de mı yaptırmıstın bu teslerı

Sezen dedim internet grubum tefriciye okuyor dedim. O da görünüşte farklı gibi görünse de inancı var besmeleyle filan baktı bir de bugün kata geldiğine selamün aleyküm diye girdi hayırlı cumalar dedi...

Bomba haberleri bekliyorm sizden...

kizlar hepinize coooook tsk ederim guzel dilekleriniz icin.. Rabbim tum evlatlarimizi bize bagislasin, hamis olanlara saglikla kucagina almayi nasip etsin, hamis olmayanlarada en kisa zamanda saglikli hamilelikler versin..

chnb ablacim guzel haberler vermissin cok sevindim
candas tatilde galiba..
gunlukcum sen nasilsin? dogum yaptin dimi..hikayeni anlat merak ettim amaa...
lonecim seninde az kaldi hayirli dogumlar canim..
nildecim, nazlim,sezencim, minicik umut, rolle, minikler, aselsultan hepiniz nasilsiniz kizlar .. ins unuttugum yoktur.

bizde annemle iyiyiz , annecim yemekleri yapiyor bizde esimle bayram ediyoruz(midemizle birlikte) :)))
opuyorum herkesi

canım doğum haberini ben verdim bu topiğe, haziran annelerine bir arkadaşın yazmıştı amerikadan, ordan kopyaladım müjedeli haberi.
Allah tekrardan hayırlı, sğalıklı, uzun ömürlü evlat olmasını nasip etsin, analı babalı büyütsün.
benim de en fazla 2 haftam kaldı Allah nasip ederse. o zamana kadar normal gelirse gelecek, gelmezse 7temmuz sezeryan. dün tahlillerim ameliyat için, bir sorun çıkmadı. anestezi uzmanınla falan görüştüm, genel anestezi istedim, epiduralin yan etkileri çok oluyomuş diye.
biraz zayıf gelmişti son kontrolde, dün iyi çıktı maşallah. 3200 olmuş, boyu da 49. doktorum şu an için normal doğuma engel bi durum yok dedi. yalnız başının büyümesi sınırdaymış, 1 cmden fazla büyürse geçemez dedi, o kadar kalmış. 8.9 şu an dedi. 10u geçmemesi lazım dedi. öyle işte benden haberler.
rollecim, senin değerlerinden ben de anlamamıştım. bence farklı bi doktor bul kendine, içine sinen biri olsun.

Son düzenleme:
nuray çok tatlı oğluşun maaşallahallah sağlıklı sıhhatli analı babalı uzun ömürler versin paşaya.....

chnb ablacım bununla geçmiş olsun inşallah aynı sıkıntıları bi daha yaşamazsın..bende duayı bitirdim en son 200 yazmışsınız okudum allah kabul etsin.

günlükk fıstık kızların nasıl..maceralarını bekliyorum sabırsızlıkla...

lone az kaldı heyecan dorukta olmalı 300 de senin için alayım bu hafta misafirim var bitirirsem yine alırım canım..

hilalcim nerelerdesin canım tatile mi çıktın yoksa..

nazlımm adet olmuşsun bu ay inşallah meleğin seninle olur canım.ben hamileliği öğrendikten sonra trombofoli panelini yaptırmıştım üniversite hast de 3-4 gün sonra çıkmıştı canım..

ceza nasıl gidiyo hamilelik canım..

hellom nasılsın gezmelerdesiniz maaşallah çınar paşam da günden güne büyüyo maaşallah cinsiyet belli oldu cnm çınara erkek arkadaş geliyo inşallah..

ase ben kaçırmışım canım sen korunmayı bıraktınmı hadi hayırlısı güzel haberlerinizi duyalım..

sezen, nilde ,hilal aynı dileklerim sizin için de geçerli bu topiğin yeni hamilelere ihtiyacı var artık :))

minikler sen nasılsın sıcaklar fena dikkat et kendine..

bizde iyiyiz allaha şükür sanırım hareketleri hissetmeye başladım ama emin olamıyorum..bu hafta misafirlerim gelecek bakalım çok yormazlar beni öyle umut ediyorumm..birde tecrübeli annelere bişe sormak istiyorum tatile gittiğimde bebeğin eşyalarını alsam erken olur mu 2 aya yakın ankarada olacağım daha sonra pek gidemem sanırım..

lonecim insallah pasacik normal yoldan gelir, gercekten cok rahat ben 2. gun ayaklandim..
epiduralin nasl bir yan etkisi oldugunu soylediler? canim ben aldim epidural.. olmasa doguramazdim herhalde. sanci cook fena bisi. 2 saat kadar cektim ama bende bitmistim..hayirlisi olsun canim.. ben dogguracagim aksam ultrasona girdim kilosu 3450 gr cikti ama ertesi sabah 3717 gr dogdu.. kilosu farkedebiliyor yani..

datlum cok sagol canim masallah ne kadar buyumussunuz.. senin cinsiyet bellimiydi? ben bilmiyorum,,
dogru anladiysam tatile gidp gelene kadar sanirim 26 haftalik falan olacaksin.. tatil icin Ankaradami olacaksin? ben o haftadan itibaren almaya baslamistim aslinda ama sen yinede ufak tefek baslayabilirsin canim..zarari olmaz.. :)))

chnb ablacım.. haberinee bayıldıımmgözümüzaydın
bundan sonra böyle rahat devam etsin inş..
pek te dillendirmekte istemiyorum..
Allahım esirgesin sizleri

datlumm, maşaallah büyüyürsunuz canımmm
ewt bende o yola girdim canım , hayırlısı bakalımm..
tatil dönüşü zaten 26-27.haftada olacaksındır..
ufak tefek şeyler alıp, bi yerden başlayabilirsin..

bi kaç haftaya daha net olur hareketler canım..
ne keyifli anlardır o anlar..
kendine , oğluşuna iyi bak.. görüşmek üzere..
şimdiden iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…