Kızlar, dün de bugün de turnusol maviye döndü. Bugün akşam tekrar baktı Arda bey Nil hanım Serkan bey. nET OLARAK SIZINTI GÖRÜNMÜYOR. Suyu da çoğalmış. Sıvı gelince moralim bozuluyor, güzel haber alınca seviniyorum. Dedim Ahmet Arda koyacağız ismini:))
4 lü test de yapıldı gelişimi de maşallah bir hafta öndeymiş 175 gram 16 artı 5 çıkıyor.Bana sen yılın hastasısın diyor:)) Bombadan sonra:))
miniklercim bu günleride görecekmişiz canım:) batlar yakın hep.. birde sezenim var.. onunda aynı..
aramıza minicikumutuda ekleyebilseydik hayırlısıylaa
miniklercim sıcaklar zor..ama akşam serinliği güzel olur, hem yürüyüş yapıp hemde serin bir yerlerde temiz havaya çık canım zaman zaman
neler yapıyorsun, nasılsın? seminerlere devam ediyorsun tabi.. kolay gelsin canım.. kendine iyi bak..
chnb ablacım rabbim yanında olsun güzel haberler ver yine bize
ase ve nilde cnm uzun zaman olmuş bat paylaşmayalı inanın heyecan yaptım rabbim hayırlısını versin hakkınızda.. nilde cnm bizde sıcaktan yanıyoz kiracıyız klima da yok hava essin die bekliyoruz :) klima insanı ferahlatıyor ama zararları da oluyor maalesef dikkat et cnm çok geçmiş olsun
kızlar slm uzun zaman giremedim nete. izmire gittik 2 haftalığına. oğlumla ilk yolculuğumuzdu. fena değildi. ama oğlumun gazı azalmış olmakla beraber devam ediyo. bide beni emmeyi reddediyo 3-4 gündürlü. son zamanlarda zaten emmek istemiyodu beni. uykuluyken emiyodu ama şimdi onda istemiyo. sağıp veriyorum. ama sanki azaldı sütüm.(( napacam bilmiyorum.
sizler nasılsınız. yyyy doğurmuşsun şimdi gördüm. allah analı babalı büyütsün. çok tatlı boncuk. herşeyin uyolunda gitmesine sevindim. diğer hamişlerimiz nasıllarr veee oğlum uyandı. sonra dönerim size öptüüüm kocamannn
Nildecim geçmiş olsun.Tatile tam 1 hafta kaldı
Chnb abla İnşallah güzel haberler alırsın bugün.Rabbim yardımcın olsun
chnb ablacım, hamişlerin harareti fazla olur..klima şart..
nasılsın diye merak ediyordum seni..
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.. Allah yardımcın olsun..
Bugünlerde geçecek,rahatlayacaksın inş ..
chnb abla Allah yardımcın olsun...inşallah sorun çıkmaz.bu son olur.tedaviye devam mı?bu arada duanı daha bitiremedim..evde misafirlerim var..bitirince haber veririm abla..sonra lone için alacağım..
kızlar nasılsınız ?
nuraycım 41 kere maşallahtosun çok tatlı ne güzel doğum olmuş darısı loneye:)
candas hala gelmedin mi tatilden?
ılk hamılelıgınde de mı yaptırmıstın bu teslerıgozgu gecmis olsun.Benim doktor seker,kolestrol,troid birde kan pıhtılasması testlerine bakti.
Sende doktoruna sorup istersen yardımcı olacaktır sana.Gecmis olsun.
slm herkese
Nurayyy sonunda gelmişsin taze anneee o prensin güzelliği ne öyle maşallahh..Allah nazardan saklasın tosun paşayı:))
Sizede maşallah ne güzel bir aile Allah mutluluğunuzu daim etsin...
asemmm iyyim şeker özelden yazışıyoruz ama yinede buradanda yazayım sınavlara ve bebek çalışmalarına devam:112:
chnb ablam iyi olmana sevindim..Rabbim duaların hürmetine yardım ediyor saan bundan emin olabilirsin..Doktoruna söyleseydin arkanda dua grubun olduğunu:)
Nilde ablaa inş. güzel haberlerini bir an önce alırız Ase ile benim bat hemen hemen aynı gün senin ne zamandı:)
Hello tatildemisin oğluş nasılll
minikler bebeğin nasıl tatlım...boy boy ultrason görüntülerini çektirip bir ay boyunca bakıyormusun benim önceden yaptığım gibi:)))
Rolle eğer doktorun cevap vermekten acizse ve fazla açıklama yapmıyorsa hemmen değiştir o doktoru..iyi bir hekim nasıl olmalı diyor nette bir yazı var..ilk şart derdini dinlemekte istekli olmalı..kısa kısa kestirip atıyorsa hemn terk edin orayı diyor...araştır ve iyi bir hekime git..bu kadar sıkıntıdan sonra daha fazla sıkıntı yaşama derim..Allah yardımcın olsun:)
canım doğum haberini ben verdim bu topiğe, haziran annelerine bir arkadaşın yazmıştı amerikadan, ordan kopyaladım müjedeli haberi.kizlar hepinize coooook tsk ederim guzel dilekleriniz icin.. Rabbim tum evlatlarimizi bize bagislasin, hamis olanlara saglikla kucagina almayi nasip etsin, hamis olmayanlarada en kisa zamanda saglikli hamilelikler versin..
chnb ablacim guzel haberler vermissin cok sevindim
candas tatilde galiba..
gunlukcum sen nasilsin? dogum yaptin dimi..hikayeni anlat merak ettim amaa...
lonecim seninde az kaldi hayirli dogumlar canim..
nildecim, nazlim,sezencim, minicik umut, rolle, minikler, aselsultan hepiniz nasilsiniz kizlar .. ins unuttugum yoktur.
bizde annemle iyiyiz , annecim yemekleri yapiyor bizde esimle bayram ediyoruz(midemizle birlikte) :)))
opuyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?