Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi demişsin) demekki inançlı birisi insan sanki biraz daha güveniyor inançlı birisi olduğunu bilince değilmi:)
Ablam yarın adet tarihim normalde ama kürtajdan sonra geçen ay sadece günü gününe oldum..hayırlısı olsun.. inş. bu ay adet olmam
Birde yarın memlekete gidiyorum öyle bir ihtimal olsa bile doktorumla görüşmem lazım..pıhtılaşma..troidi v.s.:18: nasıl olacak bilmiyorum..
sen nasıl oldun?

Son düzenleme:

canım sezeryan olursa baş ağrısı şikayeti olan çok duydum ve de tam uyuşmayan da duydum. sezeryan de böyle bi durum kötü olur.
maşallah sen kurtuldun hayırlısıyla, darısı başıma ve bekleyen tüm arkadaşlara inşallah.
ben de aynen 25-26 haftalarda başladım.
chnbcim, hsta hasta kendini fazla yorma canım. okuyabildiğin kadar Allah razı olsun tüm okuyan arkadaşlardan.

inşallah hamilesindir. memlekette iyi dr bulmaya çalışırsın... ben yatıyorum işte...

canım ben ilk günü çok fena gaz sancısı çektim. başka sıkıntım olmadı. ama 8 sene sonra mesaneye sezaryen dikişimin olduğunu öğrendim. komplikasyon çok oluyor. bence karat gözünü normal doğur ben yapsalarr vakti gelince normal isterim ama olmazmış...

canım yatıyorum hep ya okuyorum. 500 dedim ama 750 tane okudum...

amin. güle güle büyüsün oğlun...

Günaydın kızlar nasılsınız. umarım herkes iyidir. lone için 300de ben alayım. kendinize iyi bakın.

inşallah hamilesindir. memlekette iyi dr bulmaya çalışırsın... ben yatıyorum işte...

ablam ne yazıkki kırmızı kartı yedik..hayırlısı olsun..

Bu arada senin duanı bitirdim..Lone için almak isterdim ama önümüzdeki pazara kadar ancak abdest alırım..niyet için okunduğunda adetli olmamak gerekiyor diye biliyorum..lone um kusura bakma olurmu?

chnb tatlım duayı bitirdim allah kabul etsin.lone canım senin içinde 300 alıyorum

kızlar nasılsınız iyi pazarlar hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
kızlar 7 hafta hamile gözüyorum ama bhcg artmıyo kanama da başladı bebek gidiyo inşallah kendi düşer ve hasarsız atlatır daha sonra da kolayca bu süreci atlatır gebe kalırım sadece bi hafta mutlu yaşadım rabbim hepimize hayırlısını versin göz göre göre gidiyo yavrum

Selam kızlar...

Kaçhaftadır bi yazamadım size.ama aklım hep sizdeydi özellikle günlük ve nurayda.kızlar doğum yaptınız mı ??? günlk telin yok bende arayamadım ama arayacağım olan birinden alıp.nurayım sen naptın aldın mıesatını kucağına ? normal mi oldu ? günlüğüm nasıldı doğumun sanrım verilen tarihten önce gelmiş alaramız.sağlıklarınız nasıl ? lone canım sıra sende, allah senide kolaylıkla kurtarsın bebeğine kavuştursun.nasıl geçiyor son günler ? minikler, canım sen nasılsın oğlun nasıl ? gebelik sıkıntıları ne durumda ? datlum sen nasılsın cinsiyetiniz belli oldu mu ? minicik umut sanırım bu ay denemelere başlıyosun çıktın mı sende tatile ? hilalim sen naptın en son aşılama iptaldi ? bu ay son durum ne ? nilde ablam ya senden bomba haberler gelecek inş bu ay, takiptesin değil mi ? chnb, ablacım sen nasılsın, aklımda 1 haftadır yine sen vardın, iyi ki seni tanımışım, hepinizi iyi tanımışım ama inan benim ufkumu açtın sen , geçmişte ne kadar tesadüfi hayat yaşamışım sayende öğrendim . serklajın bitmişti en son, sıkıntıların var mı hala ? kıtty ım canım, çınarımın kutsal anası nasılsın ? sende tatildesindir diye düşünüyorum çylemidir ? cezam, güzel annem sen napıyosun artık alıştın mı bebeğine ? cinsiyeti öğrendin mi ? çevrene duyurdunmu meleğnin gelişini ? nazlım, canım 2 güzel melek annesi sen nasılsın ? var mı güzel haberlerin inş ? yoksa yakında gelecek inanıyorum :) lalem, canım sen nasılsın ? korunmaya devammı, bırakma aşamasında mısın ? paşa nasıl ? :) sezenim, canım geçmişi okuyamasamda üstten gördüm adetin yarınmış galiba, inş gelmezde müjdeyi bize verirsin be canım, kızın nasıl ? senem, kıdemli anne sen napıyosun :)) kulaklarınızı çınlattık yine :) kızlar es geçtiğim yoktur umarım, varsa affedin.. nasılsınız hepiniz görmeyeli. özledim sizi valla yaa (

sıra bende .. yine şaşırtayım sizi. en son tahlili sonuçlarım çıkmıştı ve tatil öncesi aksi bişey varsa keyfimi kaçırmayım diye gitmemiştim dr a.ki dr randevuya bizzat çağırmıştı. çarşamba günü gittik.tatilden salı günü döndük ve allahtan adetim geçiktide tedaviye başlamış lduk çarşamba günü. asıl mevzuya geleyim kan pıhtılaşması çıktı bende .. ve en şaşırdığım hiç beklemediğimse kromozom anomalisi.et balık tavuk baklagiller süt yoğur peynir anlayacağınız yeşillik harici herşey bünyeme zararmış.yapmasam yüksek riskli hipertansiyon obezite kolestrol ve kalp hastası olurmuş erken yata ve çocuğuda etkilyebilkirmiş.ömür boyu yasaklı bunlar bana, pıhtılaşma için iğne verdi 5 gündür göbekten yapıyorum, iğneden o kadar koprkardım ki allah muhtaç etmesin asla vuramam derdim ve yne başıma geldi, pek alada vurdum.yumurtlama iğnesinide eşim vurdu, yarın yanımda götürcem sonunuda orda vurcak sonra aşamalara devam.dr şunu dedi bu saatten sonra asla kendi başına gebelik kararı veremezsin, doğumun bundan ötürü sezeryan olacak.hiç soun değil bu.ve kromozom est sonuçlarını kulağın çınlasa dr a göstereceksin dedi.ilk günler yine mi ben allahım desemde yine şükür diyorum.ama kötü olan bişey var ki çok umutvari konuşmadı, hekimlerin ortak kararı kan pıhtılaşmasında usanmadan tedaviye devam ediliğ sağlıklı gebelik için uğraşılmalı diyor.neyseki örneklerim güzelde mahvoldum durumu olmadı, chnb de vardı biliyorum ve sanırım lonede de. hmm bu arada dr ilk bebeklerinin kaybı pıhtılaşma dedi. iyi yanıa bakıyorum bebeğin en sağlıklı olması için elimden gelen herşeyi dr la beraber yapıyorum .. dilerim allahım nasip eder anneliğide. ilkinde yzüm güler doğurmak büyütmek nasip olur. işte benden böyle canlar hepinizi çok öptüm yarına görüşmek üzere...

hoşgeldin canım...biz iyiyiz..cinsiyet belli değil..çevreme duyurmadım..yakınlarımız biliyor o kadar...pıhtılaşma çıkmış..iğneyle halledilebilecek bir sorun..umarım ilk aşılamada tutar canım..bu arada 1 kişide daha çıktı(unuttum ya kimdi)..inşallah tatil sonrası gelir bebiş..öpüyorum kib

chnb abla duanı bitirdim..Allah kabul etsin..lonecim 300 alırım bende..

chnb için:)
sezen 300 (bitti)
ase 500 (bitti)
nazlım 300
lone 300(bitti)
minikler 300(bitti)
kitty 350(bitti)
ceza 500(bitti)
hilal 300(bitti)
chnb 600(bitti)
nilde 300(bitti)
ase 200(bitti)
chnb 294(bitti)
dadlum 200(bitti)

loneliness için :)
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300
ase 500
dadlum 300
hilal 300
nilde 300
ceza 300
lone 300
günaydın kızlarrrr
geçmişe bakıorum duaları toparlıyayım tek tek yazıcam inş
minicikim günaydın kuzum korunmayı bırakmaya az kaldı inşallah beraber güzel haberler verebiliriz ne yapıosun izne ne zaman çıkıon
ase patronum cuma yoktu ama saolsun müdürüm rahat bırakmadı beni yine yoğun geçti cuma cumartesi doktora gittim gelişmeleri yazıcam:)
nilde abla iyiyim çok saol sen nasılsın abla bu muhasebecilik zor beynimiz hep dolu bazen eve gidince eşimin sesini bile duymak istemiorum:)her ses bana gürültü gibi geliyo insanlarla uğraşmasıda cabası of ne şikayetçi bi hatunum yinede şükürler olsun rabbim işsiz bırakmasın ben evde dursam kafayı yerim sanırım iğneler vurulmuş ilaçlar içilmiş hadi hayırlısı bakalım rabbim sağplıklı evlatlar nasib etsin ablacım
rolle canım inşallah çok önemli bi sıkıntı diilidr yeterki olan sıkıntı bulunsun tedavisi bi şekilde oluyo doktor konusunda için rahat etmiosa başka doktora git istersen doktorunu sevmek çok önemli allah yardımcın olsun canım
minikler aralık balayı he:)bizde bebeği öğrendikten sonra ilişki hiç olmadı e kaybetip toparlanınca olan ilk ilişki acaipti:):):)terbiyesiz ben olan var olmayan var dimi:):):): bakalım bi gideyim canım testlerimin çoğu yapıldı eksik varsa ordan yaptırırız artık
bomba abla :):):)ahmet arda yine şaka yapmış sana şükürler olsun abla senin her yazını yüreğim ağzımda okuyorum bu son olsun nolurr bida üzülme inşallahh ablacım duayı bugün tamamlıyorum çok az kaldı ben adettim biliosun hafta sonuda gelen giden temizlik az bişey kaldı duası içinde halam şey dedi 2 rekat namaz kılıp dua etcekmişsin bende öyle yapmıştım kenidmde
cezaaa naber tatlım kontrol ne zaman sizin oralarda çok sıcaktır allah yardım etsin
sezen selam nasılsın
nuray taze anne annem keşke hiç gitmrse diosun dimi:)ne kadar kalıcak oda torununu doyamaz gitmek istemz sanırım
lone senin duanıda bu hafta bitirelim canım az kaldı kocaman olmuş beyefendimiz :)
dadlum adet oldum kuzum şükür önümüzdeki maçlara bakıcas artık inş çok beklemem tabiki hayırlısıysa bi kaç ay fazla gerilmem bide 2 bebektede çok kolay hamile kalmadım ondan hemen beklemiorum
candaşım cancazım ne desem seviyorum seni dualarımdasın aklımdasın hakkında hep hayırlısı yüzün glsün en yakın zamanda inşallah bitmiyo biri bitiyo biri başlıyo dimi fazla bişi sölemek istemiorum iyi düşünelim nolur

amma çok yazmışsınız maşallahhh :)herkese selamlar duaları kontrol etsin herkes kendi adını yanlışım varsa söyleyin kızlar çok utandım bi ben kalmışım ama adettim mazur görün nolur:)bugün bitecek abla sen bitrmiş say akşam duasını yaparsın lone içinde 300 alıyorum lone canım 944 eksiğimiz var okunmak isteyen olursa eklerim

gelelim zavallı bana cumartesi günü doktora gittim kürtajdan sonra çatlamayan yumurtam nurtopu gibi 5 cm lik kiste dönüşerek karşıma çıktı ayrıca iltihaplanma varmış fitil verdi kist için adetimi beklices eğer adetle atamazsam ilaç vericek bu doktora ilk kez gittim sadece kontorl amaçlı bide testlerimin eksiklerini yaptırmak için kadına nasıl konuştuysam artık en hangi hastanede çalışıosun dedim eşimde kadınlar kulübünde çalışıo dedi:):)).protein s c mthfr tiroid hormonu testlerim için kan verdim onlarda çıktı aradan 10 güne çıkacak sonuçlar inşallah fitilimide kullanmaya başladım cuma günüde üniversiteye gidicem belki oda eksik gördüğü testleri ister hakkımızda hayırlısı
kızlar biz eşimle çok tartışıyoruz o içine atıyo herşeyi cumartesi sabah 5 e kadar oturup konuştuk meğer neler varmış içinde bana anlatmıomuş çok üzüldüm onun için pazar günüde hasta oldu ateşi 37.8 e kadar çıktı ıslak bez koydum bi kaç kez duş aldı ateş düşürücü verdim akşama iyi wttim şükürler olsun kıyamadığım içi dolmuş adamın benim çemkirmelerim yüzünden kendi dertlerini hep atlamış neyse düzelcek inşallah herşey kolum yoruldu öptüm herkesii:)

Candaşım tatilden dönmüşsün.. seni gördüğüme çok sevindim..
dr'unla bayağı yol katetmisşin canım, bazı şeyler aydınlığa kavuşmuş..bu duruma göre , tedaviye başlamışsın bile.. hayırlara vesile olsun inş.dediğin gibi aynı şeyleri tecrübe edip, hedefe ulaşanlar var.. olmaz diye birşey yok.. moralini yüksek tut..dr'unu bilmem, ben umutlandım senden bahsettiğin Tolga bey'e mi gidiyorsun ?senin anlatmandan ; üslubu, yaklaşımı çok iyiydi.. dr'un vereceği moral, enerji bile insanı adapte ediyor çünkü.. hayırlı güzel haberlerin olsun canım..Allahım seninde yüzünü güldürecek inş,o kadar emek ediyorsun bak.arayı açma, haber ver kendinden arada bu arada tatilin nasıl geçti, enerji topladınmııı?yaa iyiki geldiinnnn,özledik

sezenimm daha yolun çoook başındayız, hayırlısı olsun canım
bir daha ki ay inş:13:

hilal nasılsın, neler yapıyorsun.. seni hiç görmez oldukiyisin umarım sende..

NAZLIM; dr kontrolünde engin bilginle hekimi şaşırttın sanırım
yumurta ilk adetinde dağılır inş canım, ilaca bile gerek kalmaz..
benimde öyle olmuştu ya geçen ay.. kasıklarım ağrım olmuştu, adet gecikmem olmuştu. dr'un kistleşme şüphesi oldu, yumurtayı da büyük buldu, benimki 3cm i biraz geçmişti.. adetliyken gel dedi, baktı temiz..dağılmış yani..ilaca da gerek kalmadan, seninki de dağılır gider inş.. testlerinde güzel çıksın, hayırlı haberler almak nasip olsun canım

inşallah geçer canım benimki 5 cm e ulaşmıl sağda soldada 3 yumurtam varmış hayırlısı bakalım bi kaç testim çıkmış yazcam bilen varsa yorumlasın lütfen
serbest t3 2.98 ref 1.71-3.71
serbest t4 1.05 ref 0.7 1.48
tsh 0.7365 ref 0.35-4.94
şükür bunlarda temiz çıktı bunların hepsi tiroidlemi ilgili kızlar

Son düzenleme:

Bunlar Tiroit testleri Nazlım.Hepsi iyi görünüyor Maşallah

Bu arada herkese günaydıııın.Cuma günü izine ayrılıyorum Allah'ın izniyle.

Sonrada çalışmalar başlayacak

Son düzenleme:
NAZLIM, testlerin iyiymiş bak..
ilk kontrolde de temiz çıkarsın, yumurtada dağılır..
herşey tıkır tıkır işler inş..
sanada kolay gelsin bu aradaa
pazartesi pazarteside iş pek çekilmiyor

minicikumut
, senide aramızda görmek isterizzzz..
hayırlısıyla giriyoruz bu yola, hadi bakalım:13:
iyi tatiller bu aradaa..

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezacım, canım saol.umarım bizde iğnelerle bebeğimize sağlıkla kavuşuruz.dr ne umutlu ne umutsuz doğrularla konuştu, bıkmadan yılmadan devam edeceğiz dedi, dilerim ilkinde yüzümüz güler sona dek devam eder ... biz tedbirleri alıyopruz takdir allahtan. karnının büyümesiyle zaten herkese duyuracaksın inş. allah sağlıklar versin de :)

nazlım, canım saol.dualarınız benim için çok önemli.inş hepimizin gönlünce olsun herşey, sende kan vermişsin sonuçlar çıkmış ben pek anlamıyorum umarım iyidir herşey. kistin olmuş onuda halledersin inş dertler bitmiyo gerçekten tam tamam oh diyoruz yenisi çıkıyor. artık ben kendimle ilgili konulara üzülemiyorum bile o kadar çok şey çıkıyo ki.üzülmekte istemiyorum tabi beterinden esirgesin allah, eşinede çok geçmiş olsun.üzme canım canını.onlar herşeyimiz ne de olsa. ama şükür iyi etmişsin ilgi iyi gelmiş enişteye :)

[asem, canım banada sizleri görmek çok iyi geldi çok özlemiştim çünkü.evet tolga beyle devam ediyoruz biz çok sevdik eşimde.sizlere bile yansıması dr a güvenmemem gerektiğini vuruyor kafama :) güveniyorumda, inş herşey çok güzel olur . dr un desteği gerçekten önemliymiş, birde şu yanı var adam resmen psikolog gibi seni dinliyor eşim bayağı dem vurdu dertlerinden, tayinle ilgili bebekle ilgili , tek bir cümle kurdu ama verdiği samimyet güzeldi.tatilde hem çok güzeldi hemde kötüydü, arkadaşın ailesi vardı ama ben böyle insanlar tanımadım 2 gün tartıştılar kendi aralarında bizde huzursuz olduk.kzıın eşi mahcup oldu bize, vs vs .. çamur banyosu yaptık özellikle o süperdi :) bilmiyorum gittinmi ama gerçekten fethiye süper.kaşa gitmiştik güya ama 3-4 günümüz orda geçti. sen nasılsın ne var ne yok, oğlun başlayacak mı okula bu sene ?

Bunlar Tiroit testleri Nazlım.Hepsi iyi görünüyor Maşallah

Bu arada herkese günaydıııın.Cuma günü izine ayrılıyorum Allah'ın izniyle.

Sonrada çalışmalar başlayacak

canım sağolasın herşey temiz çıkıo sırada protein s ve c mthfr testleri var cumartesi bi 120 daha bayılık:)feda olsun oy kuzum çıkın tatile dinlenin bizim yerimizede hadi bakalımm alışmalarda şimdiden rastgelsin

canım şükür temiz çıktı bunlarda teyzemde filan tiroid var korkmuştum bende de olur diye iyice pskopata bağladım kocam hücrelerini inceletelim istersen tek tek diyo:)

of sorma hemde ne ilgilendim bütün pazarımı beyefendimize ayırdık ıslak havlular 2 saatte bir ateş ölçmeler istediği çorba ve yemek salata ne istiyon guzumnmm dedikçe bişiler çıkardı mutlu oldu be adamı çok boşladım candaş onunla ilgilenesim bile gelmedi ne zamandır meğer hasret kalmış çocuk gibi şımardı dün namaz kılıodum uyuyodu oda uyanmış adımı bağırıyo cvp veremiorum bende odalarda koşturuyo deli korkmuş bişi oldu diye kıyamadıım onları allah başımızdan eksik etmesin genciz bacım herşey yoluna girecekinşalalhh testlerim şükür ki temiz çıkıo rabbim dermansız dertler vermesin dualarla halletces herşeyi inş

Haydi bakalım İnşallah sırasıyla güzel haberleri alırız canım.

İnşallah herşey güzel çıkarda sende yavruna kavuşursn Nazlım.Tatile çok ihtiyacım var gibi hissediyorum.Senin yerinede dinlenirim ben

Candaşım merhaba hoşgeldin.

Bana gelecek olursak haftasonu Üroloji kontrolüm vardı.1 Haftadır antibiyotik kullanmama rağmen idrar yolu enfeksiyonum azalmak yerine artmış.Doktor iğne verdi 5 gün boyunca onu vurdurup tekrar kontrol dedi.Bugün 3. iğneyi oldum.Bu iğne işi başkalarına yaparken iyide kendime yaptırırken çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…