Sezen dedim internet grubum tefriciye okuyor dedim. O da görünüşte farklı gibi görünse de inancı var besmeleyle filan baktı bir de bugün kata geldiğine selamün aleyküm diye girdi hayırlı cumalar dedi...
Bomba haberleri bekliyorm sizden...
lonecim insallah pasacik normal yoldan gelir, gercekten cok rahat ben 2. gun ayaklandim..
epiduralin nasl bir yan etkisi oldugunu soylediler? canim ben aldim epidural.. olmasa doguramazdim herhalde. sanci cook fena bisi. 2 saat kadar cektim ama bende bitmistim..hayirlisi olsun canim.. ben dogguracagim aksam ultrasona girdim kilosu 3450 gr cikti ama ertesi sabah 3717 gr dogdu.. kilosu farkedebiliyor yani..
datlum cok sagol canim masallah ne kadar buyumussunuz.. senin cinsiyet bellimiydi? ben bilmiyorum,,
dogru anladiysam tatile gidp gelene kadar sanirim 26 haftalik falan olacaksin.. tatil icin Ankaradami olacaksin? ben o haftadan itibaren almaya baslamistim aslinda ama sen yinede ufak tefek baslayabilirsin canim..zarari olmaz.. :)))
iyi demişsin) demekki inançlı birisi insan sanki biraz daha güveniyor inançlı birisi olduğunu bilince değilmi:)
Ablam yarın adet tarihim normalde ama kürtajdan sonra geçen ay sadece günü gününe oldum..hayırlısı olsun.. inş. bu ay adet olmam
Birde yarın memlekete gidiyorum öyle bir ihtimal olsa bile doktorumla görüşmem lazım..pıhtılaşma..troidi v.s.:18: nasıl olacak bilmiyorum..
sen nasıl oldun?
canım sezeryan olursa baş ağrısı şikayeti olan çok duydum ve de tam uyuşmayan da duydum. sezeryan de böyle bi durum kötü olur.
maşallah sen kurtuldun hayırlısıyla, darısı başıma ve bekleyen tüm arkadaşlara inşallah.
ben de aynen 25-26 haftalarda başladım.
chnbcim, hsta hasta kendini fazla yorma canım. okuyabildiğin kadar Allah razı olsun tüm okuyan arkadaşlardan.
kizlar hepinize coooook tsk ederim guzel dilekleriniz icin.. Rabbim tum evlatlarimizi bize bagislasin, hamis olanlara saglikla kucagina almayi nasip etsin, hamis olmayanlarada en kisa zamanda saglikli hamilelikler versin..
chnb ablacim guzel haberler vermissin cok sevindim
candas tatilde galiba..
gunlukcum sen nasilsin? dogum yaptin dimi..hikayeni anlat merak ettim amaa...
lonecim seninde az kaldi hayirli dogumlar canim..
nildecim, nazlim,sezencim, minicik umut, rolle, minikler, aselsultan hepiniz nasilsiniz kizlar .. ins unuttugum yoktur.
bizde annemle iyiyiz , annecim yemekleri yapiyor bizde esimle bayram ediyoruz(midemizle birlikte) :)))
opuyorum herkesi
inşallah hamilesindir. memlekette iyi dr bulmaya çalışırsın... ben yatıyorum işte...
Selam kızlar...
Kaçhaftadır bi yazamadım size.ama aklım hep sizdeydi özellikle günlük ve nurayda.kızlar doğum yaptınız mı ??? günlk telin yok bende arayamadım ama arayacağım olan birinden alıp.nurayım sen naptın aldın mıesatını kucağına ? normal mi oldu ? günlüğüm nasıldı doğumun sanrım verilen tarihten önce gelmiş alaramız.sağlıklarınız nasıl ? lone canım sıra sende, allah senide kolaylıkla kurtarsın bebeğine kavuştursun.nasıl geçiyor son günler ? minikler, canım sen nasılsın oğlun nasıl ? gebelik sıkıntıları ne durumda ? datlum sen nasılsın cinsiyetiniz belli oldu mu ? minicik umut sanırım bu ay denemelere başlıyosun çıktın mı sende tatile ? hilalim sen naptın en son aşılama iptaldi ? bu ay son durum ne ? nilde ablam ya senden bomba haberler gelecek inş bu ay, takiptesin değil mi ? chnb, ablacım sen nasılsın, aklımda 1 haftadır yine sen vardın, iyi ki seni tanımışım, hepinizi iyi tanımışım ama inan benim ufkumu açtın sen , geçmişte ne kadar tesadüfi hayat yaşamışım sayende öğrendim . serklajın bitmişti en son, sıkıntıların var mı hala ? kıtty ım canım, çınarımın kutsal anası nasılsın ? sende tatildesindir diye düşünüyorum çylemidir ? cezam, güzel annem sen napıyosun artık alıştın mı bebeğine ? cinsiyeti öğrendin mi ? çevrene duyurdunmu meleğnin gelişini ? nazlım, canım 2 güzel melek annesi sen nasılsın ? var mı güzel haberlerin inş ? yoksa yakında gelecek inanıyorum :) lalem, canım sen nasılsın ? korunmaya devammı, bırakma aşamasında mısın ? paşa nasıl ? :) sezenim, canım geçmişi okuyamasamda üstten gördüm adetin yarınmış galiba, inş gelmezde müjdeyi bize verirsin be canım, kızın nasıl ? senem, kıdemli anne sen napıyosun :)) kulaklarınızı çınlattık yine :) kızlar es geçtiğim yoktur umarım, varsa affedin.. nasılsınız hepiniz görmeyeli. özledim sizi valla yaa(
sıra bende .. yine şaşırtayım sizi. en son tahlili sonuçlarım çıkmıştı ve tatil öncesi aksi bişey varsa keyfimi kaçırmayım diye gitmemiştim dr a.ki dr randevuya bizzat çağırmıştı. çarşamba günü gittik.tatilden salı günü döndük ve allahtan adetim geçiktide tedaviye başlamış lduk çarşamba günü. asıl mevzuya geleyim kan pıhtılaşması çıktı bende .. ve en şaşırdığım hiç beklemediğimse kromozom anomalisi.et balık tavuk baklagiller süt yoğur peynir anlayacağınız yeşillik harici herşey bünyeme zararmış.yapmasam yüksek riskli hipertansiyon obezite kolestrol ve kalp hastası olurmuş erken yata ve çocuğuda etkilyebilkirmiş.ömür boyu yasaklı bunlar bana, pıhtılaşma için iğne verdi 5 gündür göbekten yapıyorum, iğneden o kadar koprkardım ki allah muhtaç etmesin asla vuramam derdim ve yne başıma geldi, pek alada vurdum.yumurtlama iğnesinide eşim vurdu, yarın yanımda götürcem sonunuda orda vurcak sonra aşamalara devam.dr şunu dedi bu saatten sonra asla kendi başına gebelik kararı veremezsin, doğumun bundan ötürü sezeryan olacak.hiç soun değil bu.ve kromozom est sonuçlarını kulağın çınlasa dr a göstereceksin dedi.ilk günler yine mi ben allahım desemde yine şükür diyorum.ama kötü olan bişey var ki çok umutvari konuşmadı, hekimlerin ortak kararı kan pıhtılaşmasında usanmadan tedaviye devam ediliğ sağlıklı gebelik için uğraşılmalı diyor.neyseki örneklerim güzelde mahvoldum durumu olmadı, chnb de vardı biliyorum ve sanırım lonede de. hmm bu arada dr ilk bebeklerinin kaybı pıhtılaşma dedi. iyi yanıa bakıyorum bebeğin en sağlıklı olması için elimden gelen herşeyi dr la beraber yapıyorum .. dilerim allahım nasip eder anneliğide. ilkinde yzüm güler doğurmak büyütmek nasip olur. işte benden böyle canlar hepinizi çok öptüm yarına görüşmek üzere...
NAZLIM; dr kontrolünde engin bilginle hekimi şaşırttın sanırım
yumurta ilk adetinde dağılır inş canım, ilaca bile gerek kalmaz..
benimde öyle olmuştu ya geçen ay.. kasıklarım ağrım olmuştu, adet gecikmem olmuştu. dr'un kistleşme şüphesi oldu, yumurtayı da büyük buldu, benimki 3cm i biraz geçmişti.. adetliyken gel dedi, baktı temiz..dağılmış yani..ilaca da gerek kalmadan, seninki de dağılır gider inş.. testlerinde güzel çıksın, hayırlı haberler almak nasip olsun canım
inşallah geçer canım benimki 5 cm e ulaşmıl sağda soldada 3 yumurtam varmış hayırlısı bakalım bi kaç testim çıkmış yazcam bilen varsa yorumlasın lütfen
serbest t3 2.98 ref 1.71-3.71
serbest t4 1.05 ref 0.7 1.48
tsh 0.7365 ref 0.35-4.94
şükür bunlarda temiz çıktı bunların hepsi tiroidlemi ilgili kızlar
Bunlar Tiroit testleri Nazlım.Hepsi iyi görünüyor Maşallah
Bu arada herkese günaydıııın.Cuma günü izine ayrılıyorum Allah'ın izniyle.
Sonrada çalışmalar başlayacak
canım şükür temiz çıktı bunlarda teyzemde filan tiroid var korkmuştum bende de olur diye iyice pskopata bağladım kocam hücrelerini inceletelim istersen tek tek diyo:)NAZLIM, testlerin iyiymiş bak..
ilk kontrolde de temiz çıkarsın, yumurtada dağılır..
herşey tıkır tıkır işler inş..
sanada kolay gelsin bu aradaa
pazartesi pazarteside iş pek çekilmiyor
minicikumut, senide aramızda görmek isterizzzz..
hayırlısıyla giriyoruz bu yola, hadi bakalım:13:
iyi tatiller bu aradaa..
of sorma hemde ne ilgilendim bütün pazarımı beyefendimize ayırdık ıslak havlular 2 saatte bir ateş ölçmeler istediği çorba ve yemek salata ne istiyon guzumnmm dedikçe bişiler çıkardı mutlu oldu be adamı çok boşladım candaş onunla ilgilenesim bile gelmedi ne zamandır meğer hasret kalmış çocuk gibi şımardı dün namaz kılıodum uyuyodu oda uyanmış adımı bağırıyo cvp veremiorum bende odalarda koşturuyo deli korkmuş bişi oldu diye kıyamadıım onları allah başımızdan eksik etmesin genciz bacım herşey yoluna girecekinşalalhh testlerim şükür ki temiz çıkıo rabbim dermansız dertler vermesin dualarla halletces herşeyi inşCezacım, canım saol.umarım bizde iğnelerle bebeğimize sağlıkla kavuşuruz.dr ne umutlu ne umutsuz doğrularla konuştu, bıkmadan yılmadan devam edeceğiz dedi, dilerim ilkinde yüzümüz güler sona dek devam eder ... biz tedbirleri alıyopruz takdir allahtan. karnının büyümesiyle zaten herkese duyuracaksın inş. allah sağlıklar versin de :)
nazlım, canım saol.dualarınız benim için çok önemli.inş hepimizin gönlünce olsun herşey, sende kan vermişsin sonuçlar çıkmış ben pek anlamıyorum umarım iyidir herşey. kistin olmuş onuda halledersin inş dertler bitmiyo gerçekten tam tamam oh diyoruz yenisi çıkıyor. artık ben kendimle ilgili konulara üzülemiyorum bile o kadar çok şey çıkıyo ki.üzülmekte istemiyorum tabi beterinden esirgesin allah, eşinede çok geçmiş olsun.üzme canım canını.onlar herşeyimiz ne de olsa. ama şükür iyi etmişsin ilgi iyi gelmiş enişteye :)
[asem, canım banada sizleri görmek çok iyi geldi çok özlemiştim çünkü.evet tolga beyle devam ediyoruz biz çok sevdik eşimde.sizlere bile yansıması dr a güvenmemem gerektiğini vuruyor kafama :) güveniyorumda, inş herşey çok güzel olur . dr un desteği gerçekten önemliymiş, birde şu yanı var adam resmen psikolog gibi seni dinliyor eşim bayağı dem vurdu dertlerinden, tayinle ilgili bebekle ilgili , tek bir cümle kurdu ama verdiği samimyet güzeldi.tatilde hem çok güzeldi hemde kötüydü, arkadaşın ailesi vardı ama ben böyle insanlar tanımadım 2 gün tartıştılar kendi aralarında bizde huzursuz olduk.kzıın eşi mahcup oldu bize, vs vs .. çamur banyosu yaptık özellikle o süperdi :) bilmiyorum gittinmi ama gerçekten fethiye süper.kaşa gitmiştik güya ama 3-4 günümüz orda geçti. sen nasılsın ne var ne yok, oğlun başlayacak mı okula bu sene ?
NAZLIM, testlerin iyiymiş bak..
ilk kontrolde de temiz çıkarsın, yumurtada dağılır..
herşey tıkır tıkır işler inş..
sanada kolay gelsin bu aradaa
pazartesi pazarteside iş pek çekilmiyor
minicikumut, senide aramızda görmek isterizzzz..
hayırlısıyla giriyoruz bu yola, hadi bakalım:13:
iyi tatiller bu aradaa..
canım sağolasın herşey temiz çıkıo sırada protein s ve c mthfr testleri var cumartesi bi 120 daha bayılık:)feda olsun oy kuzum çıkın tatile dinlenin bizim yerimizede hadi bakalımm alışmalarda şimdiden rastgelsin
canım şükür temiz çıktı bunlarda teyzemde filan tiroid var korkmuştum bende de olur diye iyice pskopata bağladım kocam hücrelerini inceletelim istersen tek tek diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?