Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dinlen kuzum yaa benim eşim midesinden rahatsız oruç tutamıo inş adet olmamda adet olduğum dönemde izin alcam eşimin 3 hafta izni var ramazana dek geliyo malesef iğneler umarım işe yarar hemencik iyileşirsin bebeğini bekletme daha fazla oda seni :)

Günaydın kızlar nasılsınız. umarım herkes iyidir. lone için 300de ben alayım. kendinize iyi bakın.
sağol canım.
ne demek canım olur mu, önemli olan iyi niyetin. sen de sağol.

chnb tatlım duayı bitirdim allah kabul etsin.lone canım senin içinde 300 alıyorum

kızlar nasılsınız iyi pazarlar hepinizi öpüyorum
sağol canım, teşekkür ederim.

canım hayırlı olsun tedavin. kan pıhtılaşması mutasyonların ne çıktı tam?
aşılamaya başladın tüpe mi?hangisiyse olumlu olur inşallah. moralini iyi gördüm. en önemlisi moral herşeyde.

sağol canım teşekkür ederim.

Bu idrar yolu enfeksiyonunun bitkisel bir çözümü varmı acaba?İlaçlardan umudu kesmeye başladım artık

İzin dönemlerini güzel atlatırız İnşallah

kızlar çok özledim sizi ama benim cadı bir saniye bırakmıyor gelen giden falan derken nasıl akşam nasıl sabah bilemiyorum...en son size yazdıktan sonra kızımın gözlerinin sararmış olduğunu gördüm ertesi gün dra gittik sarılık 18 lerdeydi hemen hastaneye yattık...bir gece kaldık çıktık...şimdide çok zor uyuyor sıcaktanmı nedir anlamadım? dermanım kalmıyor ayakta uyuyorum resmen çekyatın bir tarafında sabitlendim kalkamıyorum dışarı bile bakamadım uzun zamandır...güneşi özledim:)) büyük kızımda garibim aşağı yukarı yapmaktan gına geldi çocuğa ve sürekli evde bağıran bir tip oldu ayyy ne oldu diyoruz buramı çarptım çok acıyorlarımız başladı:))zor ama hayırlısıyla geçecek inşallah...herşeye rağmen çok şükür iyiyiz biz..

candaş canım hoşgeldin umarım tatilin iyi geçmiştir...evet canım alaramız geldi...fotoyu koyamadım ama hastanenin sitesinden bakabilirsin canım akademi hastanesi kocaeli 13 haziran doğumu...sağolasın normal doğumla başlayan hikayem var ama bir türlü yazamadım...ve pipisi kesilen bir sürü çocuk:) sayesinde ameliyat haneye geç alındım nerdeyse doğuruyordum:) canım benim bende çok şaşırdım yazdıklarına allah yardımcın olsun ama bütün sorun bulundu dimi inşallah sende bebeklerine kavuşacaksın canım...vaktim yokki size yazayım canım sorunu hamile kalmadan öğrenmene ne kadar çok sevindim bilemezsin sarılık için yattığımızda allah uzak götürsün benim gibi yatan 3 bayan ve bebkleri vardı kadının biri herşeye ağlıyordu yaklaştım bebeğine baktım hemen bir problem olduğunu anladım...o ağladı ben ağladım o ağladı ben ağladım ve kadının çırpınışlarını bir görseydin allahım yardımcısı olsun çok zor canım sonra bir dr geldi bunu aldı karşısına çocukta genetik bir problem olabileceğini kan almaları gerektiğini falan anlattı...off çok zordu cancanım allahım kimselere göstermesin bide kızlar kadın drun verdiği ilaçları falanda kullanmamış o kadar pişmanımki diyordu...sakın ilaçlarınızı aksatmayın kızlar...

hepinize selamlar...bu arada nasılsınız?

offf bu banzaten zor vakit bulduma yapılırmı yaa silindi yadıklarım( ayy silinmemiş:)

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum hastaneden. Amniosure testi yaptılar çok az sızıntı var. 10 gün sonraya randevu verdi dr. Rahim ağzı uzunluğum 1.8 hala. Aynen yatacağım evde wc ye bir kere. Bu sızıntı için de her şey yapılmış. Dua edeceğiz bol bol...

Candaş canım hoş geldin ben de seni tanıdığım için mutluyum sizler benim kardeşim oldunuz. Canım ben de günlük iğne oluyorum pıhtılaşma için. genetik ne çıktı canım anlamadım o kısmı? şimdi bu ay yumurta büyütme ilaçlarına başladın sanırım kısa protokol olacak ilaç saatleri çok önemli dualarımız seninle canım...

Minicikumut geçmiş olsun sodaya limon sık öyle yaptım ben bir ara. karbonatlı suyu da denedim...

Günlük canım geçecek bu zor günler inşallah...

Günlükcüm cadılar birken iki oldular.Rabbim yardımcın olsun.Evlatlarını eşinle beraber sağlıkla,mutlulukla büyüt İnşallah.

Chnb abla;İnşallah bu zor günleri atlatacaksın.Çok zor şeyler yaşıyorsun.Bu bebeğimiz kız olsa adı kesin Nazlı olacaktı

Doktorlar ve sen elinden geleni yapıyorsunuz İnşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz.Ben geçen gece senin doğum yaptığını gördüm.O kadar güzel bir bebekti ki gülüşü hala gözümün önünde.Seni hiç görmeme rağmen bilinçaltıma yerleşmiş demek ki..Rabbim İnşallah o günleride gösterir

Herkese iyi akşamlar

canım kontrol cuma günü..sabırsızlıkla bekliyorum..korkularım bitmiyor..sıcaklarla aram iyi eğer evdeysem:)açıyorum klimayı mutfağın kapısı flanda açık çalışıyor..havalar ısındığından beri daha hiç kapatmadık:)dışarı çıkmak mümkün değil..sen nasılsın..korunmayı bırakacakmışsın.hayırlısı olsun..ilk ikisi geç oldu diye buda geç olacak diye düşünme lütfen..

amin canım inşallah...doktorun boş yere ümit vermesi kötü..olağan durum neyse pozitif yaklaşmalı..yakın bi arkadaşıma doktorlar kesin tüp bebek dedi..sonunda bi bayan doktor çok ümit verdi..3 aşılama tedavisi ile dünya para aldı..şimdi gene tüp deneyecekler..hakkında hayırlısı olsun canım doktoruna güvenmen çok önemli.,eşinin tayin işi ne oldu..tatil güzel geçmiş canım..umarım bu güzellikler devam eder canım..

Candaşım, doktorunla aranızdaki iletişim güçlü belli ki, hayırlara vesile olacak inş tolga bey:13:

canım oğlumu da bu sene okula göndermek istemedik, anaokulunda kayıtını yineledik..daha küçük, seneye gidecek inş..
tatil olaylarında başbaşa gitmekte hep fayda var canım, kimseye karışmadan böyle tatsızlıklar olunca , insanında hevesi kırılıyor zaman zaman..
fethiyede kalmadım ama antalyada kaldığım , gittiğim yerler oldu. çamur banyosuna, dalyanda gitmiştik. çok keyifliydi:)
fırsat olsa tatile kaçmak istiyoruz antalyaya ama; bu ara pek mümkün değil, işlerden dolayı.bizde haftasonu kaçıyoruz şimdilik
arayı açma canım.. kendine iyi bak..

loneliness için :)
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300
ase 500
dadlum 300
hilal 300
nilde 300
ceza 300
lone 300

minicikumut canım bitkisel çözüm mutlaka vardır araştırmak lazım ibrahim saraçoğlunun sitesine falan bak istersen tatilde üşütmemeye dikkat et suya falan gireceksen dikkatli olan canım
vay benim günlük ablam gelmişşş abla hello anlattı bana telefonda seni merak edip helloyu aramıştım sünnet muhabbetini anlattı ne güldüm böyle şeyler anca bizim başımızaq gelir dedim:)nasılsın ablacım minicik meleğimiz nasıl ah 2 tane prenses evde ne güzell ikisinide kocaman öpüyorum seni de:)
chnb abla bidaha bişey olmasın nolur allaha emanet olun duan bitti senin rabbim kabul etsin inşallahhhh
ceza cuma günü güzel haberlerini beklioruz kuzum yüzün hep gülsün inşallahh bende bu ay bıraktım korunmayı bu sefer ne zaman gelcek bakalım hayırlısı bi kaç ay kasmam kendimi ramazan btene kadar sonrasında bakarız durumlara

günaydın herkeseee

canım yaa nasıl naz etmiş sana, babası olmazsa bebesi olmaz ihmal etme adamı :) ne aklıma geldi, bizde tedaviye başladığımız gün eşim kordinatör kadına diyorki benim burda olmam lazım tedavi sürecinde .. ısrar ediyor, kadında dedi ki beyefendi bizim size tek 1 gün ihtiyacımız var spermi aldığımız an bitmiştir, eşiniz önemli bizim için diye.çouk komplekse girdi, kendimi damızlık inek giib,i hissettim resmen kullanılıyorum diyo :) inş hepimizin gönlünce olsun herşey, günlüğün numarası var mı canım sende ? varsa bi mail atarmısın ?
canım hoşbuldum geçmiş olsun, neden oldu acaba enfeksiyon, inş hemen geçerde ardından bebeğini müjdelersin bizee.sende haftasonu izne ayrılıyomuşsun süper bi tatil seni bekliyo ve bi melek :)))
çok sağol canım, tüpe başladık.aşılama şansım 0 mış.moralim iyi şükür ama dün biraz üzüldüm dr yumurta rezervin çok azalmış sağ taraf kötü sol gayet iyi dedi.sağda ve solda 3 e r yumurtam var.yarında gitcem bakalım ne diycek belki biraz daha yumurta geliştirici verebilrmiiş.rezerv durumunu aklıma getirmediğim sürece tedavim çok daha iyi olcak inş.mutansonyonlarım şöyle;

Faktör V Leiden mutasyonu : Heterezigot

Faktör V 1299 mutasyonu : Homozigot normal

Protrombin 20210 mutasyonu : Homozigt normal

MTHFR 677 C>T polimorfizmi : Homozigot mutant

MTHFR 1298 A>C polimorfizmi : Homozigot normal

sana tefriciye okuyoruz galiba 200 tane de ben alayım, biraz az alıyorum canım bitirirsem yine alırım iğneler kafamı duman etti, yaptıklarımı unutuyorum hatırlama refleksim düştü resmen.dün soğuk suyla çay demledim düşün.erken bitirirsem deamını alırım mutlaka.çok az kalmış senin doğumada, tarih belli değil mi daha ?

allahm yaa maşallah alaraya çok güzel bi kız bu.inş bahtıda güzel olsun sizle birlikte sağlıklı ömürler inş. allah o kadınada yardım etsin ya çok zordur eminim, zaten çok dikkat ediyodum ilaçlarada bu saatten sonra ektra dikkat etcem.detaylı yazmıyorum ablam arıcam seni ... kızlarını benim için öp tamammı ?

Genetiği bende tam anladm abla ama o yiyecekleri yersem erken yaşta kalp tansiyon obezite kolestrol riskim yüksekmiş ki zaten ilerki yaşlarda çıkma ihtimali yüksek diyor dikkat etmem halindede.telaşlı geçiyor randevular adamda çok yoğun vaktini alamıyorum doğrusu tüm sorularımı unutuyorum.gerçi sadece bu konuda sorum var onuda o anlattı ben anlamadım her gittiğide şok yaşıyorum çünkü :) sen hala hastanedemisin ablacım rahim ağzından kaynaklı bir durummu var ? alalhım sana bağışlayacak inş oğlunu dualarımız seninle olsun her daim.
canım eşimin tayininde bir girişimimiz olmadı henüz, en üst amiriyle görüşmüş eşim, belgelendir gel herşeyi, arayalım demiş.tüp bebeğinde belgesini istemiş.inş yaparlar bu sene ciddi anlamda ihtiyacım var maddi manevi, tutmazsa zor günler bekleyecek beni,rezervimde sıkıntılı artık.şimdi o arkadaşın ne durumda ? allah onunda yüzne baksın evet gerçekçi olması çok güzel, artık önce allaha sonra ona inanıyorum.inanmak zorundayımda.
anladım canm evet ya çok erken yaşmış okul yaşları bende olsam göndermezdim doğrusu.bizim tatilde kızın ailesinin gelmesi hataydı zaten eşime ders oldu iyi oldu.inş en yakın zmanda sizde gidersiniz canım moral oluyo, ben bu yıl gönülsüzdüm gitmeye ama moral olduğunu anladım hakikaten.haftasonuda olsa keyfi yerine getirir ne güzel :) tolga beyle iletişim güçlü canım yani ondan kaynaklı.inş sonuçta güçlü bir şekilde göbeğimde yerini alır :)

Son düzenleme:
Candaşım şu enfeksiyonun nedenini Doktor çözer İnşallah.Çünkü gebelikte tehlikeliymiş.Fethiyeyi beğenmişsin sanırım.Nasipse bizde Fethiye'ye gideceğiz.

Kan pıhtılaşma sorunu ne kadarda sık görünüyor.Sen kendini araştırtıyorsun ne güzel.

Yavrun gelecek ve seni hiç bırakmayacak İnşallah.

Hilal,Hello,ceza ses yok ne zamandır.

Herkes iyidir umarım

inş canım çözülür enfeksiyonunun sebebi, tehlikesi ne ? düşük mü ? allah muhafaza ya allah esirgesin inş halledecek dr un.

evet çok beğendim, 2. gidişimiz , ilkinde de beğenmiştim.bence sende beğenirsin çünkü doğası güzel. birde eğer ilk denemalere orda başlamış olmazsanız saklıkente mutlaka git derim.biz bayıldık.orda çok eğlendik. adalar geziside süper.

pıhtılşaşma sanırım daha sık görüllmeye başladı yada bizim ilgimizi çekti artık. elimden geleni yapıyorum canım da inş rabbim utandırmasın mükafatını yollasın. hem eşim hem bebklerimiz gelsin. hayalim buydu hep biliyosun. inş hepimizde yaşayalım bu güzel yüce kutsal duyguyu.

kızlarrrrrr hepinize merhaba

bugün evlilik yıldönümümmmmm:)))))) bugün beyazları giydimmmmm yineeeee:))))) eşim çok güzel bir çiçek göndermiş tam 15:45 nikah saatimizde canım aşkımmmmm seviyorum ben bu adamı yaaaaa

nazlımmmmm kuzummm hiç sorma allah kimseyi muhasebeci yapmasın.tatlım korunma bittimi?inşallah sağlıklarla bekletmeden hemen gelir bebeğin

minicikumut tatlımmm geçmiş olsunnnnn bol bol su iç.tereciye tere satıyoruz ama:))) ha bide maydonoz suyu derler.az kaldı tatile tatlım hadi şimdiden iyi eğlenceler korunma temmuzda bitiyor dimi allhım inşalalh senide bekletmeden sağlıklarla gelir bebişin

miniklerrrrrrrr kuzummmmmmm satlar yakın ama keşke takip etmesek 9 ay boyunca inşallah sağlıklarla görürüz o günleri sen nasılsın kuzummmm

datlummmmm canımmmmm nasılsın tatlım.sağol kuzummmm inşallah gelir bebiş bu ay diyorum ama kasıklarım ağrıyo arada birde (((

sezen tatlımmmmm sıkma canını sağlıkla gelsin bebişlerimiz fazla beklemezsin inşallah kuzummmm

lalemmmm asemmmm nasılsın tatlımm benimmmmm beklemelerdeyiz

ooo candaşımmmmm kuzummmmm hoş geldin gerçi görüştük ama her şey çok güzel olacak umudunu sakın yitirme

günlükkkkk kuzummmmm iki prensesle ne durumdasın kızlarım nasılllllll

hilalimmmmmmm kuzummmmmm inşallah gelmiycek kötü kırmızılar

chnb kuzummmmm çıkmışsın hastahaneden inşallah bir daha yatmak zorunda kalmazsın sıvı gelişi çok azalmış inşalalh tamamen biterde sende rahat bir nefes alırısın sağlıklarla al bebişini kucağınada bugünlere güler geçeriz.allahım korusun siziiiii

nurayyyyyy tatlımmmm erkekimiz nasıllllll uslumu dikkat et kendine öp bebişimizi

cezaaaaaa doktor kontrolünden güzel haberlerle gel tatlımmmmmm inşallahhhhhh

hello kuzummmm face de gördüm saçlar bomba olmuş çok yakışmış güle güle kullan paşa nasıl öpüyorum

lone tatlımmmmmm seni göremeyince merak ediyorummmm iyisin dimi kendine iyi bakkkkkk

hepinizi öpüyorum canlarım benimmmmmm

Son düzenleme:

Direk düşüğe sebep olur denmiyor ama ilerleyen gebelik haftalarında gebelik kesesinin delinmesine kadar uzanabilen bir enfeksiyon bu.Nerde abzürt hastalık varsa sağlıkcıları bulur deriz biz

Sende,bende doktorlara güveneceğiz bu işin yolu bu Candaşım.

İnşallah Fethiye'de güzel vakit geçiririz.İlk denemeler oraya denk gelebilir gibi görünüyor Candaşım

Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmaz İnşallah.Hem yavrularına hemde eşine en kısa zamanda kavuşursun İnşallah.Hayal olarak gördüğün ne varsa yaşamında sıradan bir hale gelsin İnşallah

Nildecim Nasipse Temmuz ayında başlayacak denemeler Rabbim utandırmasın İnşallah.

nilde, allah mutluluğunuzu daim etsin canım...eşin ne kadar inceymiş...tebrik ederim çiçiklerine iyi bak:)) kızlarımda iyi çok şükür...

candaş, canım teşekkürler bir ağlaması var cadının sanırsın dünya yıkılmış sesi kısılana kadar bağırıyor elim ayağıma dolanıyor:)) öpüyorum yerinize...eşim kızıyor ama ne yapayım dayanamıyorum mikrop kaptırıcaksın diyor...hele bir gelen öperse vay haline eşim müdahale ediyor ama ben bişey diyemiyorum( fethiye benimde bayıldığım yerlerden biridir...saklıkent süperdi...bu sene tatil hayal oldu:))

nazlım, canım evet yaa ben artık topikte yazdıklarımıza şaşırmıyorum biliyormusun dediğin gibi herşey bizi buluyor canım...çok canım yandı ama çok şükür atlattık hepsini bitmez sandığım geçmez sandığım yaralar kapandı bile allahım sizlerede sağlıklısını nasip etsin...

chnb, canım yaa seni merak etmiştim hastaneden çıkıyormuşsun allah yardımcın olsun daima dualarımdasın allahım kucağına alamanı nasip etsin bunca zorluk az değil yaşadıkların emeğinin karşılığını alıcaksın inşallah...

minicikumut, senin tatilede az kaldı iyi tatiller şimdiden canım....

nuray hiç yazdımı merak ettim geçmişe bakamıyorum...

sezen, sanırım kırmızılar gelsin neyse ilkine böyle olsun diyelim ikincisinde kaleye inşallah...

deniz lalesi, canım ne güzel sen yazdırmışsın çocuğunu ben doğum haftası gidecektim malum küçüğü geldi:)) arkadaş soracaktı oda gelmediki konuşayım...

minikler ve hilal nasılsınız bacılar:)) kızlar kayıtlar başladımı ablanıza bilgi geçin bakalım...

hellom, pcyi alamadın sanırım sahalardan uzaksın:))

pileooo nerelerdesin oğlun hala aynımı?

loneliness, canım sana yazmayı unutmuşum ben kızların dediği kullan at kilodunu bulamadım ama hasta bezinin kilotlu olanları varya onu aldırdım nasıl işime yaradı anlatamam eve gelincede kullandım bir süre kanamam azda olsa rahatlık açısından çok iyi oldu canım...seninde az kaldı nasılsın?nasıl gidiyor? sizinki daha bir tatlı telaş allah yardım etsin...

ceza, naber canım cuma kontrol varmış hayırlısı olsun...

küçük kızımın ya burnundan yada boğazından bir hırıltı geliyor balgamda olabilir biraz moralimi bozuyor bu ses...büyük kızımıda dün abimler götürdü orda kaldı bu gece biraz daha dinlendim anlayacağınız:) yavrum benim ortalıkta dolanıyor ama bir süre böyle idare edeceğiz artık üzülüyorum ama yapacak bişey yok( ikinci çocukları olacaklara ve hazırlananlara duyrulur bu dönem çok sıkıntılı istemedende olsa çok bağırıyorum genelde bebeği uyandırmak istiyor...onunla vakit geçireyim diye bişeyler yapalım diyorum kabul etmiyor ve sürekli canım sıkılıyor diye yakınıyor:)) bakalım hayırlısıyla atlatalım diye dua ediyorum artık ne yapayım...öptüm sizi kızlar görüürüz ...

günlüğüm.. taze annecik gelmiş...:79:
canım artık 2 çocuk annesisin, kolay değil..
bi geçiş dönemindesin, bunuda ailenin desteğiyle kolayca düzene girdirirsin
bebeğinin rutin kontrolu yakınsa, dr'una danışırsın bi.. hava sıcak diye klima çalıştırıyorsan, havayı kuruttuğu için ondan kaynaklı bi durumda olabilir..
bebeklere, çocuklara çabuk dokunuyor klima..

minik avuçlarından, ayaklarından öp benim için.. biliyorsunki büyüdüklerinde keyifler gelince öptürüyorlar.. minikken mıncıkla onu iyicee
her zaman tecrüblerinden faydalanmak isterimm.. kendine ve güzellere iyi bak:80:

nillde ablacım, yıldönümünüz kutlu olsun..
Eşinle geçireceğiniz, nice güzel yıllarınız olsun beraber..
seni gördüm iyi oldum, beklemelerdeyimmm..

minicikumut, geçmiş olsun canım..
benimde çok sakındığım bi durum.. geçen ay 2 krem verdi dr, rahimağzı için:S kullandım ve bitti..
benim gebeliğimde çok büyük ihtimalle, enfeksiyondan dolayı sonlandı.yeni gebelikte sıkı takip ettirmek icap edecek.en büyük tedirginliğim bu durum

merhaba kızlar. nasılsınız. herkes iyidir umarım. uzun zamandır giremedim. bu haftalar benim bebeğimin doğum zamanlarıydı. içime kapandım sanırım biraz, çok fazla düşünmemek istedim. tatile de bir hafta önce başladım rapor aldım. adet zamanı yaklaşıyor ya belki aşılama yaptırırım diye erken çıktık. kayserideyim şu an. şu pıhtılaşma testlerini falan verdim dün. bakalım 10 gn sonra alacağım sonuçları. aşılama konusunda da kararsızım. bakalım adet gelirse karar vericem. umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur. uzun yazamadım çıkmam lazım şimdi. sonra yine yazarım. öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…