Haydi bakalım İnşallah sırasıyla güzel haberleri alırız canım.
İnşallah herşey güzel çıkarda sende yavruna kavuşursn Nazlım.Tatile çok ihtiyacım var gibi hissediyorum.Senin yerinede dinlenirim ben
Candaşım merhaba hoşgeldin.
Bana gelecek olursak haftasonu Üroloji kontrolüm vardı.1 Haftadır antibiyotik kullanmama rağmen idrar yolu enfeksiyonum azalmak yerine artmış.Doktor iğne verdi 5 gün boyunca onu vurdurup tekrar kontrol dedi.Bugün 3. iğneyi oldum.Bu iğne işi başkalarına yaparken iyide kendime yaptırırken çok zor
sağol canım.Günaydın kızlar nasılsınız. umarım herkes iyidir. lone için 300de ben alayım. kendinize iyi bakın.
ne demek canım olur mu, önemli olan iyi niyetin. sen de sağol.ablam ne yazıkki kırmızı kartı yedik..hayırlısı olsun..
Bu arada senin duanı bitirdim..Lone için almak isterdim ama önümüzdeki pazara kadar ancak abdest alırım..niyet için okunduğunda adetli olmamak gerekiyor diye biliyorum..lone um kusura bakma olurmu?
sağol canım, teşekkür ederim.chnb tatlım duayı bitirdim allah kabul etsin.lone canım senin içinde 300 alıyorum
kızlar nasılsınız iyi pazarlar hepinizi öpüyorum
canım hayırlı olsun tedavin. kan pıhtılaşması mutasyonların ne çıktı tam?Selam kızlar...
Kaçhaftadır bi yazamadım size.ama aklım hep sizdeydi özellikle günlük ve nurayda.kızlar doğum yaptınız mı ??? günlk telin yok bende arayamadım ama arayacağım olan birinden alıp.nurayım sen naptın aldın mıesatını kucağına ? normal mi oldu ? günlüğüm nasıldı doğumun sanrım verilen tarihten önce gelmiş alaramız.sağlıklarınız nasıl ? lone canım sıra sende, allah senide kolaylıkla kurtarsın bebeğine kavuştursun.nasıl geçiyor son günler ? minikler, canım sen nasılsın oğlun nasıl ? gebelik sıkıntıları ne durumda ? datlum sen nasılsın cinsiyetiniz belli oldu mu ? minicik umut sanırım bu ay denemelere başlıyosun çıktın mı sende tatile ? hilalim sen naptın en son aşılama iptaldi ? bu ay son durum ne ? nilde ablam ya senden bomba haberler gelecek inş bu ay, takiptesin değil mi ? chnb, ablacım sen nasılsın, aklımda 1 haftadır yine sen vardın, iyi ki seni tanımışım, hepinizi iyi tanımışım ama inan benim ufkumu açtın sen , geçmişte ne kadar tesadüfi hayat yaşamışım sayende öğrendim . serklajın bitmişti en son, sıkıntıların var mı hala ? kıtty ım canım, çınarımın kutsal anası nasılsın ? sende tatildesindir diye düşünüyorum çylemidir ? cezam, güzel annem sen napıyosun artık alıştın mı bebeğine ? cinsiyeti öğrendin mi ? çevrene duyurdunmu meleğnin gelişini ? nazlım, canım 2 güzel melek annesi sen nasılsın ? var mı güzel haberlerin inş ? yoksa yakında gelecek inanıyorum :) lalem, canım sen nasılsın ? korunmaya devammı, bırakma aşamasında mısın ? paşa nasıl ? :) sezenim, canım geçmişi okuyamasamda üstten gördüm adetin yarınmış galiba, inş gelmezde müjdeyi bize verirsin be canım, kızın nasıl ? senem, kıdemli anne sen napıyosun :)) kulaklarınızı çınlattık yine :) kızlar es geçtiğim yoktur umarım, varsa affedin.. nasılsınız hepiniz görmeyeli. özledim sizi valla yaa(
sıra bende .. yine şaşırtayım sizi. en son tahlili sonuçlarım çıkmıştı ve tatil öncesi aksi bişey varsa keyfimi kaçırmayım diye gitmemiştim dr a.ki dr randevuya bizzat çağırmıştı. çarşamba günü gittik.tatilden salı günü döndük ve allahtan adetim geçiktide tedaviye başlamış lduk çarşamba günü. asıl mevzuya geleyim kan pıhtılaşması çıktı bende .. ve en şaşırdığım hiç beklemediğimse kromozom anomalisi.et balık tavuk baklagiller süt yoğur peynir anlayacağınız yeşillik harici herşey bünyeme zararmış.yapmasam yüksek riskli hipertansiyon obezite kolestrol ve kalp hastası olurmuş erken yata ve çocuğuda etkilyebilkirmiş.ömür boyu yasaklı bunlar bana, pıhtılaşma için iğne verdi 5 gündür göbekten yapıyorum, iğneden o kadar koprkardım ki allah muhtaç etmesin asla vuramam derdim ve yne başıma geldi, pek alada vurdum.yumurtlama iğnesinide eşim vurdu, yarın yanımda götürcem sonunuda orda vurcak sonra aşamalara devam.dr şunu dedi bu saatten sonra asla kendi başına gebelik kararı veremezsin, doğumun bundan ötürü sezeryan olacak.hiç soun değil bu.ve kromozom est sonuçlarını kulağın çınlasa dr a göstereceksin dedi.ilk günler yine mi ben allahım desemde yine şükür diyorum.ama kötü olan bişey var ki çok umutvari konuşmadı, hekimlerin ortak kararı kan pıhtılaşmasında usanmadan tedaviye devam ediliğ sağlıklı gebelik için uğraşılmalı diyor.neyseki örneklerim güzelde mahvoldum durumu olmadı, chnb de vardı biliyorum ve sanırım lonede de. hmm bu arada dr ilk bebeklerinin kaybı pıhtılaşma dedi. iyi yanıa bakıyorum bebeğin en sağlıklı olması için elimden gelen herşeyi dr la beraber yapıyorum .. dilerim allahım nasip eder anneliğide. ilkinde yzüm güler doğurmak büyütmek nasip olur. işte benden böyle canlar hepinizi çok öptüm yarına görüşmek üzere...
sağol canım teşekkür ederim.hoşgeldin canım...biz iyiyiz..cinsiyet belli değil..çevreme duyurmadım..yakınlarımız biliyor o kadar...pıhtılaşma çıkmış..iğneyle halledilebilecek bir sorun..umarım ilk aşılamada tutar canım..bu arada 1 kişide daha çıktı(unuttum ya kimdi)..inşallah tatil sonrası gelir bebiş..öpüyorum kib
chnb abla duanı bitirdim..Allah kabul etsin..lonecim 300 alırım bende..
dinlen kuzum yaa benim eşim midesinden rahatsız oruç tutamıo inş adet olmamda adet olduğum dönemde izin alcam eşimin 3 hafta izni var ramazana dek geliyo malesef iğneler umarım işe yarar hemencik iyileşirsin bebeğini bekletme daha fazla oda seni :)
canım kontrol cuma günü..sabırsızlıkla bekliyorum..korkularım bitmiyor..sıcaklarla aram iyi eğer evdeysem:)açıyorum klimayı mutfağın kapısı flanda açık çalışıyor..havalar ısındığından beri daha hiç kapatmadık:)dışarı çıkmak mümkün değil..sen nasılsın..korunmayı bırakacakmışsın.hayırlısı olsun..ilk ikisi geç oldu diye buda geç olacak diye düşünme lütfen..chnb için:)
sezen 300 (bitti)
ase 500 (bitti)
nazlım 300
lone 300(bitti)
minikler 300(bitti)
kitty 350(bitti)
ceza 500(bitti)
hilal 300(bitti)
chnb 600(bitti)
nilde 300(bitti)
ase 200(bitti)
chnb 294(bitti)
dadlum 200(bitti)
loneliness için :)
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300
ase 500
dadlum 300
hilal 300
nilde 300
ceza 300
lone 300
günaydın kızlarrrr
geçmişe bakıorum duaları toparlıyayım tek tek yazıcam inş
minicikim günaydın kuzum korunmayı bırakmaya az kaldı inşallah beraber güzel haberler verebiliriz ne yapıosun izne ne zaman çıkıon
ase patronum cuma yoktu ama saolsun müdürüm rahat bırakmadı beni yine yoğun geçti cuma cumartesi doktora gittim gelişmeleri yazıcam:)
nilde abla iyiyim çok saol sen nasılsın abla bu muhasebecilik zor beynimiz hep dolu bazen eve gidince eşimin sesini bile duymak istemiorum:)her ses bana gürültü gibi geliyo insanlarla uğraşmasıda cabası of ne şikayetçi bi hatunum yinede şükürler olsun rabbim işsiz bırakmasın ben evde dursam kafayı yerim sanırım iğneler vurulmuş ilaçlar içilmiş hadi hayırlısı bakalım rabbim sağplıklı evlatlar nasib etsin ablacım
rolle canım inşallah çok önemli bi sıkıntı diilidr yeterki olan sıkıntı bulunsun tedavisi bi şekilde oluyo doktor konusunda için rahat etmiosa başka doktora git istersen doktorunu sevmek çok önemli allah yardımcın olsun canım
minikler aralık balayı he:)bizde bebeği öğrendikten sonra ilişki hiç olmadı e kaybetip toparlanınca olan ilk ilişki acaipti:):):)terbiyesiz ben olan var olmayan var dimi:):):): bakalım bi gideyim canım testlerimin çoğu yapıldı eksik varsa ordan yaptırırız artık
bomba abla :):):)ahmet arda yine şaka yapmış sana şükürler olsun abla senin her yazını yüreğim ağzımda okuyorum bu son olsun nolurr bida üzülme inşallahh ablacım duayı bugün tamamlıyorum çok az kaldı ben adettim biliosun hafta sonuda gelen giden temizlik az bişey kaldı duası içinde halam şey dedi 2 rekat namaz kılıp dua etcekmişsin bende öyle yapmıştım kenidmde
cezaaa naber tatlım kontrol ne zaman sizin oralarda çok sıcaktır allah yardım etsin
sezen selam nasılsın
nuray taze anne annem keşke hiç gitmrse diosun dimi:)ne kadar kalıcak oda torununu doyamaz gitmek istemz sanırım
lone senin duanıda bu hafta bitirelim canım az kaldı kocaman olmuş beyefendimiz :)
dadlum adet oldum kuzum şükür önümüzdeki maçlara bakıcas artık inş çok beklemem tabiki hayırlısıysa bi kaç ay fazla gerilmem bide 2 bebektede çok kolay hamile kalmadım ondan hemen beklemiorum
candaşım cancazım ne desem seviyorum seni dualarımdasın aklımdasın hakkında hep hayırlısı yüzün glsün en yakın zamanda inşallah bitmiyo biri bitiyo biri başlıyo dimi fazla bişi sölemek istemiorum iyi düşünelim nolur
amma çok yazmışsınız maşallahhh :)herkese selamlar duaları kontrol etsin herkes kendi adını yanlışım varsa söyleyin kızlar çok utandım bi ben kalmışım ama adettim mazur görün nolur:)bugün bitecek abla sen bitrmiş say akşam duasını yaparsın lone içinde 300 alıyorum lone canım 944 eksiğimiz var okunmak isteyen olursa eklerim
gelelim zavallı bana cumartesi günü doktora gittim kürtajdan sonra çatlamayan yumurtam nurtopu gibi 5 cm lik kiste dönüşerek karşıma çıktı ayrıca iltihaplanma varmış fitil verdi kist için adetimi beklices eğer adetle atamazsam ilaç vericek bu doktora ilk kez gittim sadece kontorl amaçlı bide testlerimin eksiklerini yaptırmak için kadına nasıl konuştuysam artık en hangi hastanede çalışıosun dedim eşimde kadınlar kulübünde çalışıo dedi:):)).protein s c mthfr tiroid hormonu testlerim için kan verdim onlarda çıktı aradan 10 güne çıkacak sonuçlar inşallah fitilimide kullanmaya başladım cuma günüde üniversiteye gidicem belki oda eksik gördüğü testleri ister hakkımızda hayırlısı
kızlar biz eşimle çok tartışıyoruz o içine atıyo herşeyi cumartesi sabah 5 e kadar oturup konuştuk meğer neler varmış içinde bana anlatmıomuş çok üzüldüm onun için pazar günüde hasta oldu ateşi 37.8 e kadar çıktı ıslak bez koydum bi kaç kez duş aldı ateş düşürücü verdim akşama iyi wttim şükürler olsun kıyamadığım içi dolmuş adamın benim çemkirmelerim yüzünden kendi dertlerini hep atlamış neyse düzelcek inşallah herşey kolum yoruldu öptüm herkesii:)
Cezacım, canım saol.umarım bizde iğnelerle bebeğimize sağlıkla kavuşuruz.dr ne umutlu ne umutsuz doğrularla konuştu, bıkmadan yılmadan devam edeceğiz dedi, dilerim ilkinde yüzümüz güler sona dek devam eder ... biz tedbirleri alıyopruz takdir allahtan. karnının büyümesiyle zaten herkese duyuracaksın inş. allah sağlıklar versin de :)
nazlım, canım saol.dualarınız benim için çok önemli.inş hepimizin gönlünce olsun herşey, sende kan vermişsin sonuçlar çıkmış ben pek anlamıyorum umarım iyidir herşey. kistin olmuş onuda halledersin inş dertler bitmiyo gerçekten tam tamam oh diyoruz yenisi çıkıyor. artık ben kendimle ilgili konulara üzülemiyorum bile o kadar çok şey çıkıyo ki.üzülmekte istemiyorum tabi beterinden esirgesin allah, eşinede çok geçmiş olsun.üzme canım canını.onlar herşeyimiz ne de olsa. ama şükür iyi etmişsin ilgi iyi gelmiş enişteye :)
[asem, canım banada sizleri görmek çok iyi geldi çok özlemiştim çünkü.evet tolga beyle devam ediyoruz biz çok sevdik eşimde.sizlere bile yansıması dr a güvenmemem gerektiğini vuruyor kafama :) güveniyorumda, inş herşey çok güzel olur . dr un desteği gerçekten önemliymiş, birde şu yanı var adam resmen psikolog gibi seni dinliyor eşim bayağı dem vurdu dertlerinden, tayinle ilgili bebekle ilgili , tek bir cümle kurdu ama verdiği samimyet güzeldi.tatilde hem çok güzeldi hemde kötüydü, arkadaşın ailesi vardı ama ben böyle insanlar tanımadım 2 gün tartıştılar kendi aralarında bizde huzursuz olduk.kzıın eşi mahcup oldu bize, vs vs .. çamur banyosu yaptık özellikle o süperdi :) bilmiyorum gittinmi ama gerçekten fethiye süper.kaşa gitmiştik güya ama 3-4 günümüz orda geçti. sen nasılsın ne var ne yok, oğlun başlayacak mı okula bu sene ?
canım yaa nasıl naz etmiş sana, babası olmazsa bebesi olmaz ihmal etme adamı :) ne aklıma geldi, bizde tedaviye başladığımız gün eşim kordinatör kadına diyorki benim burda olmam lazım tedavi sürecinde .. ısrar ediyor, kadında dedi ki beyefendi bizim size tek 1 gün ihtiyacımız var spermi aldığımız an bitmiştir, eşiniz önemli bizim için diye.çouk komplekse girdi, kendimi damızlık inek giib,i hissettim resmen kullanılıyorum diyo :) inş hepimizin gönlünce olsun herşey, günlüğün numarası var mı canım sende ? varsa bi mail atarmısın ?of sorma hemde ne ilgilendim bütün pazarımı beyefendimize ayırdık ıslak havlular 2 saatte bir ateş ölçmeler istediği çorba ve yemek salata ne istiyon guzumnmm dedikçe bişiler çıkardı mutlu oldu be adamı çok boşladım candaş onunla ilgilenesim bile gelmedi ne zamandır meğer hasret kalmış çocuk gibi şımardı dün namaz kılıodum uyuyodu oda uyanmış adımı bağırıyo cvp veremiorum bende odalarda koşturuyo deli korkmuş bişi oldu diye kıyamadıım onları allah başımızdan eksik etmesin genciz bacım herşey yoluna girecekinşalalhh testlerim şükür ki temiz çıkıo rabbim dermansız dertler vermesin dualarla halletces herşeyi inş
canım hoşbuldum geçmiş olsun, neden oldu acaba enfeksiyon, inş hemen geçerde ardından bebeğini müjdelersin bizee.sende haftasonu izne ayrılıyomuşsun süper bi tatil seni bekliyo ve bi melek :)))Haydi bakalım İnşallah sırasıyla güzel haberleri alırız canım.
İnşallah herşey güzel çıkarda sende yavruna kavuşursn Nazlım.Tatile çok ihtiyacım var gibi hissediyorum.Senin yerinede dinlenirim ben
Candaşım merhaba hoşgeldin.
Bana gelecek olursak haftasonu Üroloji kontrolüm vardı.1 Haftadır antibiyotik kullanmama rağmen idrar yolu enfeksiyonum azalmak yerine artmış.Doktor iğne verdi 5 gün boyunca onu vurdurup tekrar kontrol dedi.Bugün 3. iğneyi oldum.Bu iğne işi başkalarına yaparken iyide kendime yaptırırken çok zor
çok sağol canım, tüpe başladık.aşılama şansım 0 mış.moralim iyi şükür ama dün biraz üzüldüm dr yumurta rezervin çok azalmış sağ taraf kötü sol gayet iyi dedi.sağda ve solda 3 e r yumurtam var.yarında gitcem bakalım ne diycek belki biraz daha yumurta geliştirici verebilrmiiş.rezerv durumunu aklıma getirmediğim sürece tedavim çok daha iyi olcak inş.mutansonyonlarım şöyle;sağol canım.
ne demek canım olur mu, önemli olan iyi niyetin. sen de sağol.
sağol canım, teşekkür ederim.
canım hayırlı olsun tedavin. kan pıhtılaşması mutasyonların ne çıktı tam?
aşılamaya başladın tüpe mi?hangisiyse olumlu olur inşallah. moralini iyi gördüm. en önemlisi moral herşeyde.
sağol canım teşekkür ederim.
allahm yaa maşallah alaraya çok güzel bi kız bu.inş bahtıda güzel olsun sizle birlikte sağlıklı ömürler inş. allah o kadınada yardım etsin ya çok zordur eminim, zaten çok dikkat ediyodum ilaçlarada bu saatten sonra ektra dikkat etcem.detaylı yazmıyorum ablam arıcam seni ... kızlarını benim için öp tamammı ?kızlar çok özledim sizi ama benim cadı bir saniye bırakmıyor gelen giden falan derken nasıl akşam nasıl sabah bilemiyorum...en son size yazdıktan sonra kızımın gözlerinin sararmış olduğunu gördüm ertesi gün dra gittik sarılık 18 lerdeydi hemen hastaneye yattık...bir gece kaldık çıktık...şimdide çok zor uyuyor sıcaktanmı nedir anlamadım? dermanım kalmıyor ayakta uyuyorum resmen çekyatın bir tarafında sabitlendim kalkamıyorum dışarı bile bakamadım uzun zamandır...güneşi özledim:)) büyük kızımda garibim aşağı yukarı yapmaktan gına geldi çocuğa ve sürekli evde bağıran bir tip oldu ayyy ne oldu diyoruz buramı çarptım çok acıyorlarımız başladı:))zor ama hayırlısıyla geçecek inşallah...herşeye rağmen çok şükür iyiyiz biz..
candaş canım hoşgeldin umarım tatilin iyi geçmiştir...evet canım alaramız geldi...fotoyu koyamadım ama hastanenin sitesinden bakabilirsin canım akademi hastanesi kocaeli 13 haziran doğumu...sağolasın normal doğumla başlayan hikayem var ama bir türlü yazamadım...ve pipisi kesilen bir sürü çocuk:) sayesinde ameliyat haneye geç alındım nerdeyse doğuruyordum:) canım benim bende çok şaşırdım yazdıklarına allah yardımcın olsun ama bütün sorun bulundu dimi inşallah sende bebeklerine kavuşacaksın canım...vaktim yokki size yazayım canım sorunu hamile kalmadan öğrenmene ne kadar çok sevindim bilemezsin sarılık için yattığımızda allah uzak götürsün benim gibi yatan 3 bayan ve bebkleri vardı kadının biri herşeye ağlıyordu yaklaştım bebeğine baktım hemen bir problem olduğunu anladım...o ağladı ben ağladım o ağladı ben ağladım ve kadının çırpınışlarını bir görseydin allahım yardımcısı olsun çok zor canım sonra bir dr geldi bunu aldı karşısına çocukta genetik bir problem olabileceğini kan almaları gerektiğini falan anlattı...off çok zordu cancanım allahım kimselere göstermesin bide kızlar kadın drun verdiği ilaçları falanda kullanmamış o kadar pişmanımki diyordu...sakın ilaçlarınızı aksatmayın kızlar...
hepinize selamlar...bu arada nasılsınız?
Genetiği bende tam anladm abla ama o yiyecekleri yersem erken yaşta kalp tansiyon obezite kolestrol riskim yüksekmiş ki zaten ilerki yaşlarda çıkma ihtimali yüksek diyor dikkat etmem halindede.telaşlı geçiyor randevular adamda çok yoğun vaktini alamıyorum doğrusu tüm sorularımı unutuyorum.gerçi sadece bu konuda sorum var onuda o anlattı ben anlamadım her gittiğide şok yaşıyorum çünkü :) sen hala hastanedemisin ablacım rahim ağzından kaynaklı bir durummu var ? alalhım sana bağışlayacak inş oğlunu dualarımız seninle olsun her daim.kızlar ben çıkıyorum hastaneden. Amniosure testi yaptılar çok az sızıntı var. 10 gün sonraya randevu verdi dr. Rahim ağzı uzunluğum 1.8 hala. Aynen yatacağım evde wc ye bir kere. Bu sızıntı için de her şey yapılmış. Dua edeceğiz bol bol...
Candaş canım hoş geldin ben de seni tanıdığım için mutluyum sizler benim kardeşim oldunuz. Canım ben de günlük iğne oluyorum pıhtılaşma için. genetik ne çıktı canım anlamadım o kısmı? şimdi bu ay yumurta büyütme ilaçlarına başladın sanırım kısa protokol olacak ilaç saatleri çok önemli dualarımız seninle canım...
Minicikumut geçmiş olsun sodaya limon sık öyle yaptım ben bir ara. karbonatlı suyu da denedim...
Günlük canım geçecek bu zor günler inşallah...
canım eşimin tayininde bir girişimimiz olmadı henüz, en üst amiriyle görüşmüş eşim, belgelendir gel herşeyi, arayalım demiş.tüp bebeğinde belgesini istemiş.inş yaparlar bu sene ciddi anlamda ihtiyacım var maddi manevi, tutmazsa zor günler bekleyecek beni,rezervimde sıkıntılı artık.şimdi o arkadaşın ne durumda ? allah onunda yüzne baksın evet gerçekçi olması çok güzel, artık önce allaha sonra ona inanıyorum.inanmak zorundayımda.canım kontrol cuma günü..sabırsızlıkla bekliyorum..korkularım bitmiyor..sıcaklarla aram iyi eğer evdeysem:)açıyorum klimayı mutfağın kapısı flanda açık çalışıyor..havalar ısındığından beri daha hiç kapatmadık:)dışarı çıkmak mümkün değil..sen nasılsın..korunmayı bırakacakmışsın.hayırlısı olsun..ilk ikisi geç oldu diye buda geç olacak diye düşünme lütfen..
amin canım inşallah...doktorun boş yere ümit vermesi kötü..olağan durum neyse pozitif yaklaşmalı..yakın bi arkadaşıma doktorlar kesin tüp bebek dedi..sonunda bi bayan doktor çok ümit verdi..3 aşılama tedavisi ile dünya para aldı..şimdi gene tüp deneyecekler..hakkında hayırlısı olsun canım doktoruna güvenmen çok önemli.,eşinin tayin işi ne oldu..tatil güzel geçmiş canım..umarım bu güzellikler devam eder canım..
anladım canm evet ya çok erken yaşmış okul yaşları bende olsam göndermezdim doğrusu.bizim tatilde kızın ailesinin gelmesi hataydı zaten eşime ders oldu iyi oldu.inş en yakın zmanda sizde gidersiniz canım moral oluyo, ben bu yıl gönülsüzdüm gitmeye ama moral olduğunu anladım hakikaten.haftasonuda olsa keyfi yerine getirir ne güzel :) tolga beyle iletişim güçlü canım yani ondan kaynaklı.inş sonuçta güçlü bir şekilde göbeğimde yerini alır :)Candaşım, doktorunla aranızdaki iletişim güçlü belli ki, hayırlara vesile olacak inş tolga bey:13:
canım oğlumu da bu sene okula göndermek istemedik, anaokulunda kayıtını yineledik..daha küçük, seneye gidecek inş..
tatil olaylarında başbaşa gitmekte hep fayda var canım, kimseye karışmadanböyle tatsızlıklar olunca , insanında hevesi kırılıyor zaman zaman..
fethiyede kalmadım ama antalyada kaldığım , gittiğim yerler oldu. çamur banyosuna, dalyanda gitmiştik. çok keyifliydi:)
fırsat olsa tatile kaçmak istiyoruz antalyaya ama; bu ara pek mümkün değil, işlerden dolayı.bizde haftasonu kaçıyoruz şimdilik
arayı açma canım.. kendine iyi bak..
Candaşım şu enfeksiyonun nedenini Doktor çözer İnşallah.Çünkü gebelikte tehlikeliymiş.Fethiyeyi beğenmişsin sanırım.Nasipse bizde Fethiye'ye gideceğiz.
Kan pıhtılaşma sorunu ne kadarda sık görünüyor.Sen kendini araştırtıyorsun ne güzel.
Yavrun gelecek ve seni hiç bırakmayacak İnşallah.
Hilal,Hello,ceza ses yok ne zamandır.
Herkes iyidir umarım
inş canım çözülür enfeksiyonunun sebebi, tehlikesi ne ? düşük mü ? allah muhafaza ya allah esirgesin inş halledecek dr un.
evet çok beğendim, 2. gidişimiz , ilkinde de beğenmiştim.bence sende beğenirsin çünkü doğası güzel. birde eğer ilk denemalere orda başlamış olmazsanız saklıkente mutlaka git derim.biz bayıldık.orda çok eğlendik. adalar geziside süper.
pıhtılşaşma sanırım daha sık görüllmeye başladı yada bizim ilgimizi çekti artık. elimden geleni yapıyorum canım da inş rabbim utandırmasın mükafatını yollasın. hem eşim hem bebklerimiz gelsin. hayalim buydu hep biliyosun. inş hepimizde yaşayalım bu güzel yüce kutsal duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?