arkadaşlar günaydıııın
arkadaşlar ben en son 3 mayısta adet gördüm bir öncekinde de 6 nisan da gördüm bu ay kaçında adet olmam lazım şimdi ? yani hamile oldugumu anlamam için kaçını beklemem lazım bu ay benim için çok önemli hem evlilik yıldonümümüz hemde benim doğumgünüm eşime süpriz yapmak istiyorum inşallah vardır ya
hesaplayıcıya göre 11-16 arası ilişkide bulunman gereken günlermiş. 30 mayıs bir sonraki adetine diyor ama arkadaşımızın dediği gibi 2 haziran diyelim garanti olsunn)
iki haziranda bize mutlu haber verr
İyiyiz Canım. Kötü rüyalar gördüm dün, Allah hayıra çıkarsın. Korktum azıcık. Sen nasılsın? Bu arada sanırım senin en geç 1 Haziran gibidir beklenmeyen adet. Belki de hiç olmaz uzuuuuuun bir süregünaydın canm nasılsın bebiş nasıl ?
candaşş geçmiş olsun rastgelmiş olsun çalışmalar için
senem hayırdır inşallah diyelim.
valla bilgisayarım bozulduğu 1 hafta giremedim, topikte geçmişler o kadar birikmiş okuyamadım da, kopmuştum ara sıra bakıyorum,
bebeklerimiz hayırlısıyal gelsin tamamına erdirsin allah
teşekkür ederim canım iş rastgelmiştir :) Evet hızlı ilerliyo ya takip etmek zor oluyo :) bende cezalıyken sizin yazılarınızı misafir olarak okudum :)
Dualarınada en içten aminnnnnn aminnnnn
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
Pollyannaa ..........................................................................?
citaknuray ...........................................................................29 MAYIS
destina0409 ........................................................................?
bebeğim_01 ........................................................................?
passifloraa .......................................................................... 1 HAZİRAN
aselkuzum ...........................................................................2 HAZİRAN
mavusbebek ........................................................................3 HAZİRAN
pren ....................................................................................3 HAZİRAN
ceza83 ................................................................................4 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................4 HAZİRAN
taf ...................................................................................... 4 HAZİRAN
Alin84 ..................................................................................6 HAZİRAN
.
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
GÜNAYDINLAAAAAAARRRR :)
iyiyiz canım. Kötü rüyalar gördüm dün, allah hayıra çıkarsın. Korktum azıcık. Sen nasılsın? Bu arada sanırım senin en geç 1 haziran gibidir beklenmeyen adet. Belki de hiç olmaz uzuuuuuun bir süre
yamateke, teşekkür ederim canım.havalardan sanırım ama ilaçları kullanmayacağım kesin, dediğin gibi belki uzun bi sürede kullanamam inş :) sen nasılsın? Raporun ne zaman dek devam ediyo?
kıtty; canım sende artık arasıra uğruyosun. çalışmalar inş rast gitmiştir canımcım :)
senemcim, rüyaların hayra çıksın inş .....
pren; güzel haberlerinle inş haziran ayının ilk günlerinde burayı şenlendirirsin :)
hayırlara çıksın inşallah canım ya bizide stres bastı devamlı bi baş dönmem var ve eşimde tedirgin oldu şu anda gidelim tahlil yapalım dıyor bende istemiyor degilim hani yani ama korkuyorum da
candaşım pazartesi doktora gitcem duruma göre ya işe gidebilirsin diyecek yada devam yatmaya
geçen hafta cumadan beri yatıyom bakalım artık hayırlısııı...
1 hafta cezalıydım canım hemde eşimin yanındaydım, bi yrum yaptım sonra saçma geldim nokta koyarak yorumu sildim, sebep bu :) hayır yorum sonra yeniden yayınlanmış ceza yediğimle kaldım :)aaa sen ceza mı aldın niye ki ben seni eşinin yanındasın diye düşümüştüm
inş sonu iyi olsunda gerekirse 1 hafta daha yat :) Ama zaten bu sefer üzmeyecek bebeğin seni Allahın izniyle :) artık pazartesi hep beraber öğreniriz sonucu ...candaşım pazartesi doktora gitcem duruma göre ya işe gidebilirsin diyecek yada devam yatmaya
geçen hafta cumadan beri yatıyom bakalım artık hayırlısııı...
Taf merhaba, ben düşükten sonra ilk ay düzensizlik yaşadım. bu ay ateş ölçmeye başlamıştım tam 14.gün ovulasyon oldu. Düzene girdim galiba:) İnşallah tabi. Bak buda tablom;
353008 Ovulation charts on FertilityFriend.com
candaş eksi yorumları şöle bir baktım senin, kuzum sen bir ara sinir yapmışsın
candaş bilyorsun stres sinir etkiliyor, bu ay çok rahattım ben ama çok, ve ilk defa acaba mı diyorum çünkü ilk defa böle akışkan yumurta akı tarzında akıntım oldu bakalım hayır olsun sonu.
sağ salim doğup büyütmek nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?