Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hesaplayıcıya göre 11-16 arası ilişkide bulunman gereken günlermiş. 30 mayıs bir sonraki adetine diyor ama arkadaşımızın dediği gibi 2 haziran diyelim garanti olsunn)

iki haziranda bize mutlu haber verr

hesaplayıcıya göre 11-16 arası ilişkide bulunman gereken günlermiş. 30 mayıs bir sonraki adetine diyor ama arkadaşımızın dediği gibi 2 haziran diyelim garanti olsunn)

iki haziranda bize mutlu haber verr

şimdi gitsek kan tahlili yaptırsak çıkarmı acaba merak öldürecek beni

günaydın canm nasılsın bebiş nasıl ?
İyiyiz Canım. Kötü rüyalar gördüm dün, Allah hayıra çıkarsın. Korktum azıcık. Sen nasılsın? Bu arada sanırım senin en geç 1 Haziran gibidir beklenmeyen adet. Belki de hiç olmaz uzuuuuuun bir süre

Son düzenleme:
kaç gün var regl bu kadar stres yapmayalım derim ben, benimde kasıklarım ağrıyor

rahat olalım olumlu olalım olumlu olsun

Yamateke, teşekkür ederim canım.Havalardan sanırım ama ilaçları kullanmayacağım kesin, dediğin gibi belki uzun bi sürede kullanamam inş :) Sen nasılsın? raporun ne zaman dek devam ediyo?

Kıtty;
canım sende artık arasıra uğruyosun. Çalışmalar inş rast gitmiştir canımcım :)

Senemcim, rüyaların hayra çıksın inş .....

Pren; güzel haberlerinle inş haziran ayının ilk günlerinde burayı şenlendirirsin :)

candaşş geçmiş olsun rastgelmiş olsun çalışmalar için

senem hayırdır inşallah diyelim.

valla bilgisayarım bozulduğu 1 hafta giremedim, topikte geçmişler o kadar birikmiş okuyamadım da, kopmuştum ara sıra bakıyorum,

bebeklerimiz hayırlısıyal gelsin tamamına erdirsin allah

teşekkür ederim canım iş rastgelmiştir :) Evet hızlı ilerliyo ya takip etmek zor oluyo :) bende cezalıyken sizin yazılarınızı misafir olarak okudum :)

Dualarınada en içten aminnnnnn aminnnnn

teşekkür ederim canım iş rastgelmiştir :) Evet hızlı ilerliyo ya takip etmek zor oluyo :) bende cezalıyken sizin yazılarınızı misafir olarak okudum :)

Dualarınada en içten aminnnnnn aminnnnn

aaa sen ceza mı aldın niye ki ben seni eşinin yanındasın diye düşümüştüm

Canım ben 4 hazirandım silinmiş galiba.

hayırlara çıksın inşallah canım ya bizide stres bastı devamlı bi baş dönmem var ve eşimde tedirgin oldu şu anda gidelim tahlil yapalım dıyor bende istemiyor degilim hani yani ama korkuyorum da

inşallah en kısa zamanda veririm canım

candaşım pazartesi doktora gitcem duruma göre ya işe gidebilirsin diyecek yada devam yatmaya
geçen hafta cumadan beri yatıyom bakalım artık hayırlısııı...

hayırlara çıksın inşallah canım ya bizide stres bastı devamlı bi baş dönmem var ve eşimde tedirgin oldu şu anda gidelim tahlil yapalım dıyor bende istemiyor degilim hani yani ama korkuyorum da

pren 7 gün varmış, şimdi yaptırsan sonra tekrarlamak gerekir sanki, bi gebelik testi at desem oda erken, ama bu kader erken hamilelik belirtisi görünür mü cancan ne dersin,

aaa sen ceza mı aldın niye ki ben seni eşinin yanındasın diye düşümüştüm
1 hafta cezalıydım canım hemde eşimin yanındaydım, bi yrum yaptım sonra saçma geldim nokta koyarak yorumu sildim, sebep bu :) hayır yorum sonra yeniden yayınlanmış ceza yediğimle kaldım :)
candaşım pazartesi doktora gitcem duruma göre ya işe gidebilirsin diyecek yada devam yatmaya
geçen hafta cumadan beri yatıyom bakalım artık hayırlısııı...
inş sonu iyi olsunda gerekirse 1 hafta daha yat :) Ama zaten bu sefer üzmeyecek bebeğin seni Allahın izniyle :) artık pazartesi hep beraber öğreniriz sonucu ...

candaş eksi yorumları şöle bir baktım senin, kuzum sen bir ara sinir yapmışsın

candaş bilyorsun stres sinir etkiliyor, bu ay çok rahattım ben ama çok, ve ilk defa acaba mı diyorum çünkü ilk defa böle akışkan yumurta akı tarzında akıntım oldu bakalım hayır olsun sonu.

sağ salim doğup büyütmek nasip etsin.

hay maşallah polyanna tablona nasıl da belli yumurtanı 14.gün çatlattığın inşallah 13. veya 14. gün çalışman olmuştur hadi güzel haberler ver bize ateşin 1 haziranda 36.1 ve altına düşerse adet geliyor demektir ama düşmez de böyle devam ederse hemen bir idrar testiye bize müjdeyi verirsin heyecanla ilk haberi senden bekliyoruz o zaman

Sorma canım ya :) sinir yaptım, maalesef hayatımla bütünleşik bu sinir olayı.Annemde hep diyo sen böyle herşeye sinirlenirsen çocuk filan doğuramazsın diye :) O dönem bayaği bir stresliydi aklımada geldi ama sakin olamadım ya hayırlısı bakalım....

Sende mi akıntı oldu canım? İnş hayra vesiledir, inş meleğin gelirde bulur seni bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…