Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen canım bu ay olmamış gelecek aya inşallah.
Nildeeeeeee canım bir dahaki yıldönümüze bebeğiniz de sizinle olacak inanıyorum...
Asesulfam az kaldı var mı belirti?
günlük ilk zamanlar bebişlerde oluyor sıkıntılar ben şu anda ilgilenemiyorum oğlumla...
candaş canım toplama ne zaman? yumurta meselesi toplanana dek tam belli olmaz bir iki fazla çıkabilir...
nazlım senin ne zamandı randevu
lone nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn?
datlum bu yıl erkek yılı galiba... sağlıkla gelsinler...
nuray süt olayı nasıl?
hellom daha kayınvalidende misin?
minicikumut canım erken mebran rüptürüne neden olur enfeksiyon peki dr ler ne diyor tamamen geçmesi için.
hilalim başlarsın inşallah bu ay. canım benim de oğlumun melek oluşunun 2. yıldönümü. insanlar bu özel zamanlarda çok hassaslaşıyor...
unuttuğum var mı?
ben de yatıyorum hep. sıcak çok fena...

Chnb çıkmışsın hastaneden, umarım bundan sonra başka sorunlar çıkmaz artık yeter. Geçmiş olsun tekrar.

Candas, Tolga Hoca benim de doktorum. Umarım iyi haberler alırsın, iyi bir doktor.

Sırayla herkeste pıhtılaşma çıkmaya başladı...Nasıl birşeyse bu.

Son düzenleme:
chnb ablacım,artık rahatla ve dinlen ..
yoruldun ama bundan sonra rahata ereceksin inş
hastanedemisin? çıktınmı, n'apıyorsun?
benim bat yarın

kişiden kişiye değişiyordur mutlaka,hormonlar,rahim yapısı vs.Hemen hamile kalan da var,aylar sonra da..ben de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve doktor 2 ay sonra korunmayı bırak dedi,bırakır bırakmaz hamile kaldım,şanslıymışım demek ki,keşke herkes hemen kalabilse,çok dua ediyorum herkes için,kürtaj berbat bişeymiş,yaşamayan bilemez.

canlarımmmm merhabaaaaa nasılsınızzz ben iyiyim istenmeyen adeti bekliyorum cuma cumartesi gibi hayırlısıyla gelmeeeeee

minicikumut canımmmm inşallah sağlıklarla hamile kalırsın idrar yolu enfeksiyon vardı dimi sende kardeşimin eşi 9 ay boyunca antibiyotik içti.kronikleşmişti.geçmiş olsun tatlım tekrardan

lalemmmmm çok teşekkür ederimmm.canım hilalinde yarın benim cuma gibi inşalalh hiçbirimizinki gelmez ben hilalden çokkkkk umutluyum bu ay

günlük canımmmmm çok teşekkür ederimmmm.bebiş nasıl bir kaç gün daha dikkat et olmazsa götür bi doktora rahatlarsın kuzum ama bişeyciği yoktur kuzucuğun.allah kolaylık versin tatlım iki prensesle

chnb kuzummm nasılsın son durum ne kendine iyi bak canımmmm.çok teşekkür ederim tatlım benim inşallah kuzummmm inşallah seneye hayırlarla sağlıklarla ve mutlulukla bebişimizle beraber kutlarız.

burcu canım sen nasılsın?bibiş nasıl?evet tatlım hepimizde pıhtılaşmayla ilgili bişeyler çıktı hayırlısı kuzum

merhabalar bende yeni üyeyim 20 haziranda bende kürtaj oldum bebeğimin gelişimi durduğu için dr um beklemeye gerek yok dedi bir buçuk ay sonra kontrol dedi ama o üzüntü ile kontrolden sonramı yoksa kanama bittikten sonramı diye sormadım bi yanım hemen olsun diyor bi yanım 2 ay bekle ama 2 ay sanki 2 yıl gibi geliyo...........

İyiyim canım ya, kuzumu görmedim 1 ayı geçti bu haftasonu kontrol var umarım iyidir o da. İnşallah haftasonu iyi haberlerini paylaşırsın, o bekleme dönemi de ne gıcık eder adamı.

canım geçmiş olsun allah sabır versin beklemek en iyisi bu zaman zarfında rahmin ve sen iyice toparlansınki yeni gebeliğinde herhangibir sorunla karşılaşmayasın.sanırım kontrolden sonradır.

İyiyim canım ya, kuzumu görmedim 1 ayı geçti bu haftasonu kontrol var umarım iyidir o da. İnşallah haftasonu iyi haberlerini paylaşırsın, o bekleme dönemi de ne gıcık eder adamı.

inşalalh canımmmm evet çok sinir birşey ama hayırlısı diyorum tatlım bakalım bu ay adet olursam aşılama yapılacak

nillde ablacım ne güzel dedin.. inş öyle olur, hayırlısıyla..bende hilalin son dakika bombası olabilir diye düşünüyorum..:112:
benimde yarın bat, ama cuma gibide olabilir.senin gibi iki günün arasındayım aslında

tatil iyi gelir canım inşallah sana da. candaş gibi bomba gibi sahalara dönersin. hakkında hayırlısı olsun. inşallah testlerde sorun çıkmaz, çıkarsa da tedavisi var canım herşeyin.

sağol canım tavsiyen için. hayırlısıyla ben de bebişim kucağımda evime gelirim inşallah.
çok şükür yapılacak bişey kalmadı artık. badana yapılcak bi kaç yer vardı, yapıldı, halılarım yıkamaya verildi,geldi ve yeni mobilyalarım da geldi. doktor da en son kontrolde 1-2 güne doğum sürecine giriyorsun, sakın korkma, en ufak bi şikayette gel dedi. dört gözle oğlumuzu bekliyoruz inşallah. ilk defa nstye bağlandım, geçen cuma, hiç sancı falan çıkmadı. özellikle eşim her sabah işe giderken soruyor, var mı bişey diye, yok diyince bizim çocuğun rahatı iyi herhalde içerde diyor.
ameliyat için gerekli tahliller yapıldı işte, bi değişiklik olmazsa 7 temmuz. ama o tarihe kadar önce sancım gelse normal deneyeceğiz.

mrb arkadaşlar ben yine bi sıkıntıyla geldim...

2-3 gündür iç çamaşırda farklı bi ıslaklık hissediyodum ama çok değildi sıcaklardan terlediğimi düşünüyodum dün iç çamaşırımı ıslatacak kadar çok sıvı gelmişti su gibi akıntı değildi kesinlikle hemen acile gittim dr ultrasonla baktı rahim ağzında bebekte bi sorun yoktu çok şükür ama alttan baktığında rahim ağzında açıklık olmamasına rağmen az da olsa sıvı gelimi var dedi hastanede kaldım bugün çıktım şimdiye kadar bi sorun çıkmadı ama böyle bi sorun yaşayan varmı gelen sıvının amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için turnusol kağıdı kullanılıyomuş ama burda heryere baktırdım yok..başka bi yolu varmı ki..

sağol canım. yorma kendini. canım sayısal verileri hiç kafana takma. Allah ol desin yer ki. sen de benim dualarımdasın. inşallah tedavin olumlu sonuçlanır.
evet pıhtılaşma değerlerin yüzde yüz iğne kullanmanı gerektiriyor. kaçlık hangi iğneyi kullanıyosun? sana yükse bi dozaj vermişlerdir sanırım. ben de sadece bir tane heterezigot var, celaxane 4 kullanıyorum.
canım meryem suresini oku, dinle. inşallah faydası olur.

canım ben de hamileliğmde bu sorunu çok yaşadım, en az 3 farklı zamanda antibiyotik verdi doktorum, bana mısın demedi. diğer kontrolerde hep çıkmaya devam etti. her sahada bol lökosit, 24-25 epitel hücre görüldü yazıyor.35haftadan sonra artık antibiyotik vermeyi kesti, bu saatten sonra erken doğum riski olsa da bişey olmaz gibilerinden. bol bol su iç diyor hep, toplam sıvılarla 4-5 litreyi bul diyor. elimden geldiğince içiyorum. öyle böyle bu haftaya geldik. son hafta da vajinal mantar oldum, kaşıntıdan yanıyodum, onun için fitil ve krem verdi rahatladım.
inşallah iğne tedavisi iyi gelir sana da, çok inatçı bişey. ne denediysem tamamen geçiremdim. soda limon yaptım, chnb tavsiye etmişti, belki de bunlar yan etkilerini azaltıyor, çünkü kasık ağrım falan olmadı hiç benim.

canım odadan odaya gezip uyuyuyorum, sıcaklardan pek açamıyorum pcyi.
eve çıkmana sevindim. tekrar geçmiş olsun. inşallah bundan sonra kokrutmaz.

datlum, sana da geçmiş olsun. canım chnbnin de oldu, hastanede yattı bunun için. antibiyotik falan kullandı, doktorun ne diyor?

Canım kendi dr'unla mı görüştün? sıvının amniyon sıvısı olup olmadığını turnusolla test ediyorlar ..başka yolu olmaz.ultrasonda suyun eksilmesinden anlıyorlar birde..ama dr'unla görüş, enfeksiyon ihtimali olabilir.. antibiyotik verilecektir muhtemelen, ve yatıp dinlenmen gerekecektir.. geçmiş olsun, iyi bak kendine canım..

Ah canım maşallah sana. fadiki biliyorsun o da erken olmasın diye dikiş attırdı şimdi 4o artı 3 oldu gelmedi paşamız. belli olmuyor inşallah normal olur... tabi önce hayırlısı yürü bol bol...

canım hala tam kesilmedi az da olsa var. iyi bir hastaneye git. vajinayı spekulumla açıp uzun bir şeyle örnek alıyorlar öksür diyorlar. sıvıyı turnusola sürüyorlar maviye dönüyorsa amniyo sıvısıdır. gidip kanda crp, idrar tahlili ve kültürü de yaptır 3 litre su iç vucut tolore edip sıvıyı toparlıyormuş benim şükür çoğalmıştı...antibiyotik ve serum verildi. altest diye testte var.

sağ ol canım ben de yanıyorum...

sağ ol canım. hadi hayırlı haberle gel dün akşam iğnemi unuttum sabah vuruldum. hep sabah vurulamam akşam yapacak var sabah olmayabilir yine bu akşam yapsam olur mu? kendim yapamam...

chnb ablacım,artık rahatla ve dinlen ..
yoruldun ama bundan sonra rahata ereceksin inş
hastanedemisin? çıktınmı, n'apıyorsun?
benim bat yarın
sağ ol canım yarın idrarda bak haber ver...

hayırlı olsun...

gelmesin sakın. hadi, hadi..

canım geçmiş olsun en az bir adet geçsin bence...

isim düşündün mü oğluna canım?

chncim, yürüyüş falan yaptığım yok. evin içinde zor yürüyorum. ancak arabayla çıkarsak çıkıyorum evden, yarım saat turluyorum en fazla yürüyerek. iyice bastırıyor aşağıya doğru. doktor yer çekimi diyo, bebeğin kilosu arttıkça öyle hissetmen normal dedi.
ama hurma aldım, yiyorum bakalım bol bol. yararlıymış. hem doğum için hem süt için.

Gecen seferki hamileligimde ben de unutmustum igneyi, sabah ilk is vurulmustum. Esim yapiyordu o zaman aksamlari o yuzden yine aksam yapsam olur mu diye sormustum doktora, o da kizmisti bana bu cok basit bir igne kendi kendine vurmayi ogrenmen lazim ve aksam degil bundan sonra sabahlari olacaksin demisti. İgneden cok korkan ben o gun bugundur kendi kendime yapiyorum ignelerimi (tabi esim evdeyse yine ona yaptiriyorum) ki iyiki ogrenmisim kendi kendime yapmayi simdi hem sabah hem aksam vuruluyorum ve sabahlari yaptiracakkimsem olmuyor.
Evet dusunduk Mert koymayi planliyoruz ismini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…