- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.841
nilde, ablam geciktiridm özür dilerim.yıldönümüz kutlu olsun inş nice mutlu ömürlere bol bol çoğalark, ,inş seneye bu vakit dilerim birde minik bir ferdiniz sizinle olur anneini emer durur :))
minicik umut, canım( eşin için çok üzüldüm ya çok kötü olmuş aniden.ama inş her şerin bir hayrını arayalım biz, bebeğiniz ilk aydan gelsin inanıyorum ki babasınada güzel bir iş hediyesiyle gecelek.allah gönlünüze göre versin, bu durumda tatil planları iptal olacak mı ? dualarım sizle oldun inş. dilerim enfeksiyonunda çabul geçer, kötüymüş etkisi ...
günlük, canım inş bu zor süreci kolay atlatırsın.kızında zmanla alışcak kardeşine inş :)
hilal, geçmişe mazi diyrouz :) yenisini bekliyoruz, kardeşini gönderir inş ilk mleğin.öpüyorum çok ...
chnb, ablacım dün belli oldu toplama günüm cumartesi sabah 8,30.inş güzel olur herşey.dr gelişim çok güzel diyor, dün canım sıkkındı az.şef izinler çok mu sürecek deyince üzüldüm.bişeyde demedi adam ama, sonra sardım durdum zaten yumurtaların sağıda iptal diye, dr da anladı sıkkın olduğumu.çok iyi 8 tane olmuş dedi ama sağ taraf iptal işimize yaramayacak değil mi dedim, yooo sadece 2 si kötü dedi, keyfim yerine geldi :) sen günde kaç iğne vuruyosun ? transferde sanırım çarşamba filan olur.
burcu_gen, canım bende çok sevdim tolga beyi.iyiki tanışmışız.sen muayenhanesine mi gidiyosun ? tüple değil normal kaldın sen sanırım ? tolga hocamı kızdı iğneye alışman lazım diye :) o kadar sempatik ki kızmasını düşündüm :)
datlum canım takibe alınacakmı rahim ağzı ?
[Lone, canım günde 1 tane clexane vuruyodum bende 400 mg. ama dün progestoron ölçtüler, bugünde aradılar sabah, dr iğneleri günde 2 ye çıkarsın demiş.üzülmeyeceğim herşey bebeimizin sağlığı için. iyi olsunda razıyım herşeye.senin tarih belli mi doğum için ?
kızlar hepinize yazamdım iğneye gitmem lazım. akşamda çatlatmayı vurcam
Minicikumut, canım çok üzüldümm.. geçmiş olsun.. önceden bişeyler çıtlatsalar da, insanlarda önünü görse ya.. ev geçindiren, ailesine bakan insanlar var; böyle zor durumda bırakıyorlar pat diye.. bi kapı kapansa; hayırlısıyla başka bi kapı açılır, sende sıkıntıya girme.. deneyimi, tecrübesiyle, edindiği meslekle yerleşeceği yeni bi işi olacaktır..
minicik umut, canım( eşin için çok üzüldüm ya çok kötü olmuş aniden.ama inş her şerin bir hayrını arayalım biz, bebeğiniz ilk aydan gelsin inanıyorum ki babasınada güzel bir iş hediyesiyle gecelek.allah gönlünüze göre versin, bu durumda tatil planları iptal olacak mı ? dualarım sizle oldun inş. dilerim enfeksiyonunda çabul geçer, kötüymüş etkisi ...
kızlar hepinize merhaba adet oldum((( bu ay aşılama olacak.canım çokkk sıkkın
Nazlım.. nerelerdesin? n'apıyorsun canımmm?
Lone için 500 okudum.. Allah kabul etsin dualarımızı.. sağlıkla tamamına erdirsin inş..
eksik varmı , alayım (?)
kızlar hepinize merhaba adet oldum((( bu ay aşılama olacak.canım çokkk sıkkın
sağolun kızlar. ben 300ümü okudum. 444ü de ben okurum. herkesten Allah razı olsun.loneliness için ..
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300
ase 500(bitti)
dadlum 300
hilal 300
nilde 300
ceza 300
lone 300
candaş 200
ase 300
Nazlım , senin en son yazdığını kopyaladım..candaşı ve kendimi yeniden ekledim..
444 eksik var şuan..
aynen aseye katılıyorum. bana da çok pozitif biri gibi geliyosun. belki de senin bebiş bu yoldan gelecek. öyle ya da böyle gelsinler de canım. doğal diye uzun süre bekleyip strese girmektense böyle yollar denemkte fayda var.
ahh ablacımm.. her ay umutla bekleyiş oluyor bu süreçte.. ama asma yüzünü lütfen..
aşılamayla muradına ereceksin belkisen çok pozitifsin, enerjini kaybetme.. -ki işin kolaylaşsın..
işlerin rasgelsin, bebiş tez vakit annesine kavuşsun
loneliness için ..
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300
ase 500(bitti)
dadlum 300
hilal 300
nilde 300
ceza 300
lone 300
candaş 200
ase 300
lone 444
sağolun kızlar. ben 300ümü okudum. 444ü de ben okurum. herkesten Allah razı olsun.
başka almanıza gerek yok. bitirenler bitirdim diye yazsın yeterli.
canım 7 temmuz şimdilik. 39+1 olcak inşallah.nilde, ablam geciktiridm özür dilerim.yıldönümüz kutlu olsun inş nice mutlu ömürlere bol bol çoğalark, ,inş seneye bu vakit dilerim birde minik bir ferdiniz sizinle olur anneini emer durur :))
günlük, canım inş bu zor süreci kolay atlatırsın.kızında zmanla alışcak kardeşine inş :)
hilal, geçmişe mazi diyrouz :) yenisini bekliyoruz, kardeşini gönderir inş ilk mleğin.öpüyorum çok ...
chnb, ablacım dün belli oldu toplama günüm cumartesi sabah 8,30.inş güzel olur herşey.dr gelişim çok güzel diyor, dün canım sıkkındı az.şef izinler çok mu sürecek deyince üzüldüm.bişeyde demedi adam ama, sonra sardım durdum zaten yumurtaların sağıda iptal diye, dr da anladı sıkkın olduğumu.çok iyi 8 tane olmuş dedi ama sağ taraf iptal işimize yaramayacak değil mi dedim, yooo sadece 2 si kötü dedi, keyfim yerine geldi :) sen günde kaç iğne vuruyosun ? transferde sanırım çarşamba filan olur.
burcu_gen, canım bende çok sevdim tolga beyi.iyiki tanışmışız.sen muayenhanesine mi gidiyosun ? tüple değil normal kaldın sen sanırım ? tolga hocamı kızdı iğneye alışman lazım diye :) o kadar sempatik ki kızmasını düşündüm :)
datlum canım takibe alınacakmı rahim ağzı ?
[Lone, canım günde 1 tane clexane vuruyodum bende 400 mg. ama dün progestoron ölçtüler, bugünde aradılar sabah, dr iğneleri günde 2 ye çıkarsın demiş.üzülmeyeceğim herşey bebeimizin sağlığı için. iyi olsunda razıyım herşeye.senin tarih belli mi doğum için ?
kızlar hepinize yazamdım iğneye gitmem lazım. akşamda çatlatmayı vurcam
canım tam oldu .. bitirenleride ekleriz o zaman..
en son bitince duası oluyor sanırım..NAZLIM, chnb ablada yapmıştı yanılmıyorsam:44:
sen nasılsın, rahatın nasıl? canımm günler çabuk geçip gidiyor.. sonuna geldin nerdeyse..
Allahım sağlıkla kucağına aldırsın oğluşunu.. eli kulağında.. seni bekliyoruz inan
canım maşallah ilerlemişsin. nasıl gidiyor hamilelik?Gecen seferki hamileligimde ben de unutmustum igneyi, sabah ilk is vurulmustum. Esim yapiyordu o zaman aksamlari o yuzden yine aksam yapsam olur mu diye sormustum doktora, o da kizmisti bana bu cok basit bir igne kendi kendine vurmayi ogrenmen lazim ve aksam degil bundan sonra sabahlari olacaksin demisti. İgneden cok korkan ben o gun bugundur kendi kendime yapiyorum ignelerimi (tabi esim evdeyse yine ona yaptiriyorum) ki iyiki ogrenmisim kendi kendime yapmayi simdi hem sabah hem aksam vuruluyorum ve sabahlari yaptiracakkimsem olmuyor.
Evet dusunduk Mert koymayi planliyoruz ismini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?