Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selam,

ilk önce chnb ye sonrada loneye baktım herşey yoolundaymış sevindim. geçmişi okuyacak vaktim olmuyor.
Kendimden bahsedeyim; ev işleri yemek bebek bakımı , ütü derken bir bakıyorum saat olmuş 1 ondan sonrada uyuyorum
cmt günü gidiyoruz kuşadasına 24 temmuz gibi geleceğim inşallah.Umarım gelene kadar bir sürü güzel haber birikmiş olurda keyiflenirim.

çok öpüyorum herkesi.

Herkese Merhaba..

Çaresiz bir durum içindeyim dünden beri.Tam herşey yolunda derken dün eşimi işten çıkardılar.Şirket daraltmaya gitmiş 27 kişi işsiz kaldı.

Tam bebek hayalleri kurarken,bu hiç hesapta yoktu.

Eşim bu durum bizim bebek isteğimize engel olmamalı diyor ama Dünya'ya getireceğimiz bir cana maddi ve manevi ortamı hazırlamadan biz nasıl anne-baba olabiliriz?

Vardır bir hayır elbette.İnşallah Rabbim daha iyi kapılar açar bize.

Şükürün en güzeli zor zamanda edilenmiş.O yüzden şükürler olsun diyeceğim ben.

Lonecim idrar yolu enfeksiyonu biü süre sonra kronikleşebiliyor.Ne kadar dikkat edersek edelim oluyor ne yazık ki.Bugün yine gideceğim doktora.Ama iyileşip iyileşmemninde bir önemi kalmadı bu dakikadan sonra.

Minicikumut, canım çok üzüldümm.. geçmiş olsun.. önceden bişeyler çıtlatsalar da, insanlarda önünü görse ya.. ev geçindiren, ailesine bakan insanlar var; böyle zor durumda bırakıyorlar pat diye.. bi kapı kapansa; hayırlısıyla başka bi kapı açılır, sende sıkıntıya girme.. deneyimi, tecrübesiyle, edindiği meslekle yerleşeceği yeni bi işi olacaktır..

Nazlım.. nerelerdesin? n'apıyorsun canımmm?
Lone için 500 okudum.. Allah kabul etsin dualarımızı.. sağlıkla tamamına erdirsin inş..
eksik varmı , alayım (?)

nilde, ablam geciktiridm özür dilerim.yıldönümüz kutlu olsun inş nice mutlu ömürlere bol bol çoğalark, ,inş seneye bu vakit dilerim birde minik bir ferdiniz sizinle olur anneini emer durur :))

minicik umut, canım ( eşin için çok üzüldüm ya çok kötü olmuş aniden.ama inş her şerin bir hayrını arayalım biz, bebeğiniz ilk aydan gelsin inanıyorum ki babasınada güzel bir iş hediyesiyle gecelek.allah gönlünüze göre versin, bu durumda tatil planları iptal olacak mı ? dualarım sizle oldun inş. dilerim enfeksiyonunda çabul geçer, kötüymüş etkisi ...

günlük, canım inş bu zor süreci kolay atlatırsın.kızında zmanla alışcak kardeşine inş :)

hilal, geçmişe mazi diyrouz :) yenisini bekliyoruz, kardeşini gönderir inş ilk mleğin.öpüyorum çok ...

chnb, ablacım dün belli oldu toplama günüm cumartesi sabah 8,30.inş güzel olur herşey.dr gelişim çok güzel diyor, dün canım sıkkındı az.şef izinler çok mu sürecek deyince üzüldüm.bişeyde demedi adam ama, sonra sardım durdum zaten yumurtaların sağıda iptal diye, dr da anladı sıkkın olduğumu.çok iyi 8 tane olmuş dedi ama sağ taraf iptal işimize yaramayacak değil mi dedim, yooo sadece 2 si kötü dedi, keyfim yerine geldi :) sen günde kaç iğne vuruyosun ? transferde sanırım çarşamba filan olur.

burcu_gen, canım bende çok sevdim tolga beyi.iyiki tanışmışız.sen muayenhanesine mi gidiyosun ? tüple değil normal kaldın sen sanırım ? tolga hocamı kızdı iğneye alışman lazım diye :) o kadar sempatik ki kızmasını düşündüm :)

datlum canım takibe alınacakmı rahim ağzı ?

[Lone, canım günde 1 tane clexane vuruyodum bende 400 mg. ama dün progestoron ölçtüler, bugünde aradılar sabah, dr iğneleri günde 2 ye çıkarsın demiş.üzülmeyeceğim herşey bebeimizin sağlığı için. iyi olsunda razıyım herşeye.senin tarih belli mi doğum için ?

kızlar hepinize yazamdım iğneye gitmem lazım. akşamda çatlatmayı vurcam

İlk 3 ay hastaneye gittim sonra muayenehaneye başladık. Bu seferki normal oldu, bir öncekinde eşimin değerleri yaşadığı sıkıntılara bağlı olarak çok düşmüştü ve 10 aydır hamile kalamıyordum diye aşılama yapmıştı bana. Aşılama tutmuş ama sonra o da düşmüştü.
Evet Tolga Hoca kızdı, hem de gayet otoriter bir ses tonuyla dedi itiraz bile edemedim, sonra elim titreye titreye yaptım iğnemi.
Bu arada genelde çok sempatiktir ama bazen de acayip ruhsuz ve suratsız olabiliyor, aklında olsun öyle bir gününe denk gelirsen moralin bozulmasın diye söylüyorum :)

Haklısın Asecim.Ben çalışıyorum ama diğer arkadaşlarının eşleri çalışıyormuydu acaba?

Ev kredisi olan,çoluğu,çocuğu olan ne yapacak?Vardır bundada bir hayır diyeceğiz artık.Çok teşekkürler desteğin için.

Her şerrin içinde bir hayır vardır diye düşüneceğim Candaşım.Vardır bundada bir hayır.Bebek konusunda çok kararsız kaldım.Hiç böyle hayal etmemiştim.

Tatilin Fethiye kısmını iptal ettik dün akşam.Hem manen hemde madden böyle bir tatil gereksiz kalacak gibi geldi bana.Eşim çok üzüldü bu duruma ama bu zor süreci ikimizde fedakarlıklarla atlatacağız İnşallah.

Korunmayı bırakıp bırakmama konusunda çok tedirginim Candaşım.Bu sefer hamilelğimde stres,üzüntü istemiyorum çünkü.

Yarın akşam Trabzona gitmek için yola çıkacağız İnşallah.2 hafta orada kalacağız.

Dualarınızı eksik etmeyin canlarım..

kızlar hepinize merhaba adet oldum((( bu ay aşılama olacak.canım çokkk sıkkın

PROTEİN S AKTİVİTESİ 74 60 - 130 % 28.06.2012
PROTEİN C AKTİVİTESİ 94 70 - 140 % 28.06.2012

kızlar selam şükür bu sonuçlarımda temiz çıktı bi mthfr sonuçlarım kaldı

kızlar aşırı yoğun yazamıorum son sayafaya bakabildim candaşım dualarım seninle
minicik kuzum benim eşimin iş yerindede çıkarmalar var eşimde topun ağzında o çok üzülüyo ama benim pek umrumda diil 1 senede başımıza neler geldi neleri kaybettik canımız saoplsun sende üzme kendini kuzum vardır bundada bi hayır rabbim daha iyi insanlarla karşılaştırsın eşini hayırlısı hakkınızda kızlar herkesi kocaman öpüyorum yarın patronum yok bol bol girerim lütfen herkes burda olsun:)duaları da takip edemedim biri toparlasın nolur chnb ablanın bitti zaten loneninkilere bakıverin olurmu

ablacım bbeine bi adım daha yaklaşmıssın inş üzme kendini bu ay senin heppppp huzurlu olman lazım prensin yada prensesin dicekki aaa benim ne kadar neşeli annem var hemen onun olmalıyım dicek:):)allah yardımcın olsun evliik yıldönümünüz de kutlu olsun seneye bebeğinizle kutlayın inşallahhh

Nazlım.. nerelerdesin? n'apıyorsun canımmm?
Lone için 500 okudum.. Allah kabul etsin dualarımızı.. sağlıkla tamamına erdirsin inş..
eksik varmı , alayım (?)

kuzum ben listeye bakamadım sen bi bakabilirmisin nolur

sen testlerden anlıosun canım değerlerim normal dimi referens aralığı içinde başka ne yapmam lazım yarın üni hastanesine gidicem

loneliness için ..
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300
ase 500(bitti)
dadlum 300
hilal 300
nilde 300
ceza 300
lone 300
candaş 200
ase 300
lone 444

Son düzenleyen: Moderatör:

ahh ablacımm.. her ay umutla bekleyiş oluyor bu süreçte.. ama asma yüzünü lütfen..
aşılamayla muradına ereceksin belki sen çok pozitifsin, enerjini kaybetme.. -ki işin kolaylaşsın..
işlerin rasgelsin, bebiş tez vakit annesine kavuşsun

sağolun kızlar. ben 300ümü okudum. 444ü de ben okurum. herkesten Allah razı olsun.
başka almanıza gerek yok. bitirenler bitirdim diye yazsın yeterli.

aynen aseye katılıyorum. bana da çok pozitif biri gibi geliyosun. belki de senin bebiş bu yoldan gelecek. öyle ya da böyle gelsinler de canım. doğal diye uzun süre bekleyip strese girmektense böyle yollar denemkte fayda var.

loneliness için ..
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300
ase 500(bitti)
dadlum 300
hilal 300
nilde 300
ceza 300
lone 300
candaş 200
ase 300
lone 444

sağolun kızlar. ben 300ümü okudum. 444ü de ben okurum. herkesten Allah razı olsun.
başka almanıza gerek yok. bitirenler bitirdim diye yazsın yeterli.

canım tam oldu .. bitirenleride ekleriz o zaman..
en son bitince duası oluyor sanırım..NAZLIM, chnb ablada yapmıştı yanılmıyorsam:44:
sen nasılsın, rahatın nasıl? canımm günler çabuk geçip gidiyor.. sonuna geldin nerdeyse..
Allahım sağlıkla kucağına aldırsın oğluşunu.. eli kulağında.. seni bekliyoruz inan

Son düzenleyen: Moderatör:
canım 7 temmuz şimdilik. 39+1 olcak inşallah.
canım iğneler vura vura geçiyor zaman. ben şöyle düşünüyorum, tüm bu acıları çekmemiş olsaydım belki de çok sabırsız bir anne olacaktım, çocuğumun herşeyinden şikayet edecektim, şükürsüz olacaktım. herşeyin bizim bilmediğimiz bir sebebi var.
inan hamile kaldıktan sonra çok daha fazla dua ettim, bebeğim benimle kalsın diye ve şükrettim. doğduktan sonra da eminim kat kat artacak inşallah. bu sefer de dualar sağlıklı bir şekilde büyümesi için olacak.
sakın üzme canını. moralini yüksek tut, herşey güzel olacak inşallah.
herkes aynı şekilde bebek sahibi olamıyor. kimisi kolay oluyor, kimisi ise bizim gibi zorlu süreçlerden geçiyor. ama herkesin imtihan edildiği şey farklı. inşallah tayin işleri de yolunda gider eşinin ve sıkıntılarınız sona erer.

sağol canım iyiyim çok şükür.

günün büyük bir bölümünü uyuyurak geçiriyorum. sanırım vücudum uyku depoluyor:)
biz de merakla bekliyoruz. kendimi dinleyim duruyorum, sancı vesaire var mı diye, ama yok bakalım şimdilik bişey.
sen nasılsın?

canım maşallah ilerlemişsin. nasıl gidiyor hamilelik?
iyi olmuş iğneyi kendin yapman. ben de başından beri kendim yapıyorum.
canım bir öğretmen olarak naçizane bir tavsiyem olacak, tabi karar senin kararın, ama şu ana kadar mert adındaki tüm öğrencilerim çok şımarık ve tembeldi. belki de tesadüftür bilemiyorum. ama sadece paylaşmak istedim. yoksa benim de beğendiğim bir isimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…