Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım üzüldüm, ne desem bilemiyorum. ama tekrar iş bulur hayırlısıyla. bebek kısmetiyle gelir derler, bence bebeği rafa kaldırma. akışına bırak.

anladım canım sanırım bu gebeliğim doğal yollarla elde ettim.maşallah.sağlıkla doğumlar nasip olur inş. doğru ya her insanın ters anı vardır mutlaka, seni düşünerek yapmış onuda.ama insan şaşırır tabi, iyi dikkat edeyim baride şok olmayım çok sağol :)
çok haklsın ya, işte bizim inancmız bu.hep daha kötüleri düşünüyoruz sende çok duyarlı bi insansın, tesellin var hep.bende bunu çok yaparım.allah güzel gönlüne göre versin be umudum.dualarımız yanında osun inş çok daha iyisi ve hayırlısı olsun iş için.fethiyye yine gidersiniz olsun.inş dönüşünüzde eşini işi bekliyor senide bebeğin olur canım.ama bencede askıya alma, allah korusun hiç bilmediğimiz şeyleri yaşayabiliyoruz.bende kötü bir örneğim baksana.süper yumurtlama varken rezervim azalmış, tüpler açıkken tıkanmış pıhtılaşma onlara keza.bebeğin kısmetiyle gelecek.ertleme nolur.haklısın sende ama allah korusun ebedi bebeksiz kalmakta var, eşin şimdi olmasa sonra yine iş bulur ama bazen bazı şeyleri ikamesi olmuyor.ama dilerim hepsi beraber olurda oh dersin.
kızlar hepinize merhaba adet oldum((( bu ay aşılama olacak.canım çokkk sıkkın
canım üzülme, beni düşün teselli ol :) rezervim az tüpüm tıkalı.sende ise şuan herşey güzel, bence aşılama tutacak.
çok haklısın, sağlıklı olsunlarda varız herşeye.bende aynı duygulardayım daha hamile kalamadan, hem yoğun bir şekilde.inş bebeğinde çok sağlıkla doğsun güzel günler göstersin size.benim dualarımdasın inan.bende mutluyum bu ara umutluyumda inş rabbim kara çıkarmasın yüzümüzü gönlümüzü kırmasın.diliyroum hem tayinimiz hem bebeğimiz gelsin.ben iğneye çok çabuk alıştım, baktım eşim korkuyor el mahkm yapcam ddim.ki ben iğne içinde çok büyük konuştum kutusundaki iğneye bakamazdım aşırı korkardım şuan kendimin hemşirsiyim.allah muhtaç etmsinde insanoğlu neye alışmıyo ki duam şuanda iğneleri 9 ay yapmak.ardından bebeğin yorgunluğu yaşamak :)

dünde konserdeydim rafet el roman, bayılıyorum ona şarkılarına . çok güzeldi. cumarteside mustafa ceceli vardı onada mest olup döndük, bugünde gökhan tepeye gdiyorum.tedavi öncesi iyi moral oldu bana.gökhan tepeye aşığım bu arada.adamın sesi bile seksi arkadaş :))

erkek bebek genelde miadını tam doldurur derler..40 + belki o hesap:)
ama benimki 37 haftalıkken gelmiştigünün yakın, bebek kanala girmeden sezaryenle almak ister hekimler 10 gün önceden ama, sen normal deneyeceksin sanırım önce.. normal olacak olsada, artık anesteziyle çok rahat normal doğum yapılıyor..herşey yolunda gider, hayırlısı nasılsa öyle olsun.. sen genel anestezi yazmıştın ama, ben spinalle sezaryen yapmıştım, rahattı yine tavsiye ederim.. anestezi genel olarak sonrada başağrısı yapıyor, yan etki sanırım..kimisinde oluyor kiminde olmuyor..

bu arada uyuyabiliyor olman çok iyi.. yani oğlun müsade ediyorsa, ne mutlu
uykusuz gecelerine, enerji topluyorsun yanii.. bu arada o aşkla insan uykusuz bile kalsa, şu zamanki uykusuzluğumuz gibi hissedilmiyor.. tavşan uykusunda geçen bi süreç.. kurulu saat gibi oluyor insan

bendende iyilik, uğraşıyoruz iş güç.. yarın BAT bakalım , hayırlısı..
kendine iyi bak canım, miskinliğe dinlenmeye devam..:79:

canım bu haftalarda çok normal. iyi olacak her şey...

sağ ol canım. ben yapamıyorum hala

hayırlısıyla git gel canım benim...

canım çok üzüldüm. ama kızlara katılıyorum erteleme bence de...

maşallah canım. tedavin iyi gidiyor dualarımız seninle...

kızlar hepinize merhaba adet oldum((( bu ay aşılama olacak.canım çokkk sıkkın

canım ya inşallah aşılama ile olsun artık bu ay...

canım güzel çıkmış sonuçlar... maşallah...

Herkese günaydınn

Lone,Candaşım,Chnb abla,Nilde desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Bebek konusunuı düşünüp elbet bir karara varırız.

Bu akşam 18:30'da Trabzon yolcusuyuz.

Dün kontrolüm vardı.Enfeksiyon azalmış dedi doktorum.1 kutu daha antibiyotik sonra koruyucu tedavi dedi.Çok şükür o dert bitti yani.

Son düzenleme:
kızlar günaydın ben bugün hiç iyi değilim güne olgum şimseği dinleyerek başlamak gibi bi mallık yaptım şimdi de mala bağladım 2 evladım gitmiyo aklımadan gitsinler beni rahat bıraksınlar cennette beklesinler beni nolurrr aklıma gelmesinlerrr nolurrrrrr

canım benim iyi olmana sevindim. trabzon da bol bol gezin kafa dağıtın...

canım ya bu dalgalanmalar hep oluyor böyle şarkılar dinleme sakın...

canım benim iyi olmana sevindim. trabzon da bol bol gezin kafa dağıtın...

canım ya bu dalgalanmalar hep oluyor böyle şarkılar dinleme sakın...

abla ya bildiğin oturdum ağladım sabah sabah bide burdan birine yakalandım bide çok iyi anlaştığım bi kız arkadaşım var burda onu işten çıkarıolar kızın haberi yok yarın çıkarcaklar ben evraklarını hazırladım biliorum ama söyletmiyolar sinirlerim bozuldu iyice üniversiteyede gitmedim eşim ne gerekiyosa özelde yaptırırz profosorun özeline gideriz uğraşma dedi bende sözünü dinledim yoruldum abla yaa valla yoruldum

keşke bende seninle gelebilsem karadenizi görmeyi çok istiyorum tatil iyi gelir inş size eşinle ilgili yazı yazmıştım kuzum dün yine sölüorum üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun inş

NAZLIM.. canım yaa, ara ara hepimizde oluyor bu duygular.. ama dualarını eksik etme, olumsuz olan şeylerde de uzak dur..
kendini daha iyi hissedeksindir

NAZLIM.. canım yaa, ara ara hepimizde oluyor bu duygular.. ama dualarını eksik etme, olumsuz olan şeylerde de uzak dur..
kendini daha iyi hissedeksindir

kuzum ya bazen istesekte hiç bişey bizi mutlu edemiyo malesef bugün sanırım böyle bi günümdeyim şuan eve gidip uyumak istiyorum sadece onuda yapamam allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallahhh

selam bayanlar :))

minicik umut keşke elimizden daha fazlası gelebilse, inş tatil dönüşünüzde herşey güzel olur.korkularınız gittiğiniz yerlerde kalır dilerim.hayırlı yolculuklar olsun inş...

chnb, ablacım inş devamıda güzel gider.meyvelerini alırız.sen hastaneden çıktın artık değil mi ?

nazlım, ağlama be kuzum.senin umutların var, şükürler olsun benimde var ama sizlere göre çok çok az.bende şuan ferhat göçerin kızımı başa alıp alıp dinliyorum.e duygular içerisindeyim anlatamam bile.biri yazmış, yıllar oldu hasretim bu kelimeyi duymaya (babam), neleri vermezdim ki ... diye yazmış ... Eşimi fotosu vardı önümde, allahım ondan da esirgeme bu güzel hitabı.onada nasip et diyebildim tek. zor hayatlar yaşıyoruz hepimiz, hiç basite almıyorum duygularını.senin yaşadıklarını yaşamakta kolay değil.onlar senin şefaatçin.en kötü tesellin bu. benim şefaatçim bile yok. lonenin paylaştığı yazıda bu anlayabildim ben.hiç can olmadı onlar. tesellim ahiretim bile değil. farklı acıların bedeli olabilir ama bebeklerimin olmayan yürekleri değil. gün gelecek acısı dinecek, 2 oğlunda yüreğinin köşesinde kalacak ama gün gelecek anneliği yaşayacaksın en layığıyla.ben sizler kadar şanslı olamayabilrim bile, umutlarım sizlerden az.evet bilemeyiz hayat kime ne getirir, kimden ne götürür. ama olan imkanlar tesellimiz olmalı. ağla, at hüznünü.ama yıkma hayatını dağıtma kendini, umutlarını eksiltme.bak bunu ben söylüyorum.önemli biri olduğum için değil geçmişte, küçücük şeylerde dünyaları başına yıkan ben.dün nildeyede dedim belki dr bana aşılamayla bebek sahibi olacaksın deseyd, bu kadar gçlü duramazdım, çünkü en kötü yol değildi o , en imkansız değildi. tüp en imkansızında.bunu duydum ve güçlüym şuan.elimdeki minicik umutla ayaktayım.geçmişte ne kadar ufak şeylerle mahvetmişim hayatımı dedim durdum.güçlü olmak zorundayız biz.senin bi lafın vardı bizler seçilmiş melek anneleriyizi.herkese nasip olmaz.belki züğürt tesellisi ama mecburuz buna.tekrar tekrar diyorum sende en zorlardan birini yaşıyosun kolay değil taşımak bu yükü.bırakırsan kendini kalkamazsın kolayca. 1 yıl içinde netten yansıman bu bana, hassassın sende. duygusalsın bırakma kendini. gelecek bebeğin belki kızın belki oğlun. inan en şanslı evlatlardan biride o olacak. topla kendini nolur. ya sana teselli vereyim derken içimden ağlattın beni ama hee :)) amaaa hayır yıkılmak yok arkadaş...

ben bomba gibiydim b uara günlerim çok iyi geçiyor, ank şenlik ya, kopuyoruz :) dün gökhan tepeye gittik.ben aşığım galiba bu adama. sesi bile seksssiiiiii !! senin kendine çok benzeyen bi oğlu olsun lütfen ... tedavi öncesi süperim yani :)) rafet el romanda zaten şarkılarıyla mahvetti ... hayır aksilik konserlerin çoğunda tatildeydim.yakaladığıma gittim.pazarda ağrım olmazsa ajda pekkandayız.kaçmaz dimi ? kaçmamalı herhalde :) ee sizlerden ne var ne yok ?

Son düzenleme:
kuzum ya bazen istesekte hiç bişey bizi mutlu edemiyo malesef bugün sanırım böyle bi günümdeyim şuan eve gidip uyumak istiyorum sadece onuda yapamam allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallahhh

bazı günler insanın enerjisi düşüyor.. sende o günündesin sanırım..
arkadaşının iş olayının da etkisi olabilir keyifsizliğin.. güne bu tatsız durumla başlamışsın..
öyle şarkılarda dinleme canım bu dönemde,ok..

arada yaz açılırsın hem..
dr muayenen daha sonraya kaldı sanırım ..değilmi? hadi hayırlısı..

Candaşım çooook iyi olur... iyi gördüm seni, Maşaallah
benim içinde bi ''arada sıradaaa'' yaparsın artık :)

fenasın fena:)amma dağıtmışın kız bizde akşam annem kardeşim ark onun annesi cafeye gittik:)ne değişiklik ama ney eşliğinde kahvelerimizi yudumlayıp sohbet ettik ah candaşım duygusalım hemde ne duygusal iki yanım var biri böle duygusal modda diğeri güçlü hep ayakta duran herkesin derdine derman olmaya çalışan ikisi arasında gidip geliorum kimse üzülmesin diye kendimi feda ettiğim çok olmuştur bugünümüze bin şükür arada bi gelip gidiyolar işte sabahın köründe böle şarkılar dinlios kız bide işteyim evde olsan ağla zırla dimi :)cancazım dualarım seninle rabbim bu güzel yolunda meleklerini ayırmasın yanından inşallahhh nihat hatipoğlu dioki bebek anne karnına düştüğü anda ruhu üflenir doğmadan bebeklerini düşüren kaybeden annelerin bebekleri opnları cennet kapısında bekler annem gelmeden girmem diye ağlar ay ben sabah bide bunu okudum o anı hayal ettim ona ağladım amannn mubarek gün dua edelim kuzu yaa hayırlısı mumurtaların ne zaman toplancak neler olcak heycanlıyım senin için :)

ya hemde çok etkilendim kız eşinden boşanmak üzere kocası zorluk çıkarıyo boşamıcam diye 8 aydır yurtta kalıodu borçları vardı bitirdi şimdi tam ev tutup kendine bi düzen kurcaktı ailesi köyde ona ev arıoduk benim oturduğum mahallede çok iyi anlaşıorum ne adilik yapılan kızın hiç bişeyden haberi yok tazminatlı çıkış allahtan 5000 e yakın para alıcak inş hemen iş bulur ve bunu ben bile bile söleyemiorum yarın müdür konuşacak ben sölersem eğer duyarlarsa direk benimde çıkışımı verirler susmak zorunda olmak berbat bişey az önce çay içmeye geldi yanıma içim gitti çok üzüldüm dünde aşırı yoğundu işler hepsi üst üste geldi kuzum işte

Candaşım çooook iyi olur... iyi gördüm seni, Maşaallah
benim içinde bi ''arada sıradaaa'' yaparsın artık :)

bayağı yansıyo di mi :) yapmam mı iste sen, arada sırada yaparım :)
3 dk önce duygusala bağlayıp 3 dk sonra kop havasındayım :) inş 2 hafta sonraki sonuçlada hep bu havada kalırım :)

Acıyı veren Rabbim sabrıda verecektir İnşallah Nazlım.Ne kadar güçlü olmaya çalışırsak çalışalım bizde etten kemikten insanız,taş değiliz ki..Bir yerde patlıyor işte.

Arkadaşınında işsiz kalmasına çok üzüldüm.Halimize şükrettim.Çok şükür biz bir şekilde geçinip gidebiliriz.

Candaşım Ajda'yı canlı dinlemeyi bende çok isterdim.Kadın müthiş bir enerjiye sahip.Ankara festival sayesinde eğlenceye doyuyor.

Tarkan'ı canlı görmüşlüğüm ve dinlemişliğim var.Hergün dinlesem,görsem sıkılmam herhaldeGökhan Tepeyide dinlemiştim 7-8 sene önce.Ses tonu benide çok etkiler.

Hatta bir şarkısı vardı İnsanoğlu diye.Şarkının sözlerinde diyorki '' İNSANOĞLU YALNIZ GELİR BU DÜNYADAN YALNIZ GÖÇER ''Hayat bu kadar aslında.

Chnb abla;İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.17 haftaya geldiniz İnşallah

Ase;Günaydın canım sanada.

canım ya karadenizde bi turda benim için at:)bizde bu sene karadeniz turuna çıkcaktık ama eşimin izni ramazanda dn yazdım bizimkininde çıkarılma durumu var hayırlısı olsun inşallah bol bol gezin dinlenin kafanız dağılsın tatilin her türlüsünü severim:)benimde aşırı ihtiyacım var bişiler yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…