Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım haklısın çok, ama düşersen kalkmak zor olur anlamında diyorum.özür dilerim burda beni örnek alın diye 2 gündür yazmışım.kendimi önemsediğimden değil, herşeyin üst üste gelmesinden ötürü.ama allah mükafatlarımızı verir inş.keşke bende o melekleriyle kavuşan annelerden olsam ikizlerim için.bilemiyoruz ki .. senin dediğini hesap etmek için açtım tarihe bakıyorum, hamile kaldığım geceden saysam bile 45 gece oluyor. dilerim kavuşanlardan olalım.neyse ama bence sizde iyi yapmışsınız severim bende neyi, hem huzur veriyor hem düşünceye itiyor.tehlikeli bir ensturman :) bende durmak yok dağıtmaya devam felsefesindeyim şuan :) canım yumurtlarım yarın toplanacak inş. dün gece konserden koştur koştur döndüm eve, saati dk sı çok önemli dedi.dolaptan çıkarma demişti ama ben olurda eve yetişemezsem diye buz kalıbıyla birlikte iğnemi yanıma almıştım wc de vurcaktım eve yetiştim şükür.hijyen açısından orda yapmak stemedim.çatlatmayı vurulmuş oldum yani.dualrınıza ihtiyacım var bu ara.inş güzel günler bekler bizi.hepimizi.

anam kendinmi vurdun kız iğney maşallah ben vuramam diyom ama mecbur kalınca vrurum heralde ayy hadi hayırlısı bakalım kuzum yaa 2 hafta sonra bizi coştur burda seninle gülüp ağlayalım sevinçten inşallahhh canım 40 gün diye geçiomuş hadislerde seninde iki tane meleğin var cennette seni bekleyen ben inanıorum onlar bizim hep yanımızda ve sana yardım etcekler inşallahhh
ya varis duasını okuyorum bende hergün 770 tane hello da hamile kaldığı ay okumuştu namaza başladım yeniden bi ara bırakmıştım huzuru bunlarla buluyorum rabbim yardımcımız olsun sen kendini önemse lütfen :)

Önce gökhan tepeden başlayım :) demekki tek etkilenen ben değilim.seviyorum ya :) eşim çatlasın.geçen espri yaptı bozuldum.beni sevcan orhana benzetirler, kardeşimin sevgiliside onun yanında benzetti.yaa dedim, severim beğenirim çünkü.eşim atladı yok be neresi benziyo o çok güzel, aşığım ona diye.gıcık hem şaka hem ciddi.resmen komplekse giridm.şimdi bende onu kudurtuyorum sesi bile seksi diye.arkadaş dilim tutulsaydıda demeseydim diyro. birde o şarkısıda güzel gerçekten, aynen dediği kadar hayat.

Tarkanı bende dinledim gördüm, ama ölümden döndüm desem yeri.3. katta trabzanlardan düşecektim imzaya gelmişti.ben bu ara ikisini çok benzetiyroum gök.tepe ile tarkanı yani.gerçekten hakkıyla yer edindiğini düşünüyorum tarkan içn.

Ajda Pekkanında sanatını inkar etmemek gerek, aslında sevmem ama şarkıları gitmeye zorluyr.birde diyorum ki espri amaçlı, kadın diva ya yarın ölürse biz konserine gitmiştik diye fark atarız filan :) hakkaten bu seneki festivalde daha bi güzel oldu, inş bigün senle beraberde gideriz, bakarsın belli mi olur, bi ayağınız ank da ne de olsa :)

canm ya seninde keyfin yokken saçmalıyorum ama mazur gör beni olur mu ... biliyorumki moralini düzeltmiyor ama sen güçlü ve inançlı bi insansın hallolacak herşey

bomba gibi bir haberim varrrrrrr HİLALLLLL HAMİLEEEEEEEE.kendim hamile kalmış gibi çokkkk sevindimmmmm canım benimmmm allah tamamına erdirsin allahım sağlıklı hayırlı analı bablı evlat versin yupppiiiiiiii yaşasın çok ihtiyacımız vardı böyle bir habere şu anda kırşehirde internet yok o yüzden yazamıyor eşi vınnn alacakmış o zaman yazacakmış.yalnız şöyle bir durum var betahcg 39 çıkmış doktor 60 olmasını isteriz demiş yarın yine yaptıracakmış 2 katı olursa işlem tamam progesteron vermiş ama miğde bulantısından bir şey yiyemiyormuş belirtiler çok güzellllllll dedim yükselecek emin ol dedim.dualarınızı bekliyor arkadaşlar cuma zamanı şuanda size çokkkkk sevgilerini yolladı.

lone canım kendi için şu anda tefriciye okuyormuş bugün bitcekmiş senin duanın zamanı ne kadar diye soruyor sana yarın başlıycakmış

Nazlım İnşallah eşini işten çıkarmazlar canım.Rabbim yardımcınız olsun İnşallah.Karadeniz gerçekten bambaşa.Enerji depolayıp geleceğim İnşallah.

Candaşım canımın sıkıntısını anlattıklarınla biraz olsun unutuyorum.Konsere gitmeyelide 1 sene oldu.Sabah gittim kuaföre kaş,bıyık aldırayım diye oturdum birde saçlarımı kısalttım.

Bu can sıkıntısının üstüne iyi gitti sanki

Nildecim verdiğin habere çok sevindim İnşallah Hilalin değerleri yükselir ve sağ salim yavrusunu kucağına alır.

canım arkadaşın için üzüldüm Allah yardım etsin. keşke gitseydin masraf yapmazdın testlere...

canım ya umutsuz olma bir yumurtası olup hamile olan var. canım bak gör dondurmak için bile kalacak geride...

Candaşım çooook iyi olur... iyi gördüm seni, Maşaallah
benim içinde bi ''arada sıradaaa'' yaparsın artık :)

canım sen test yapmadın mı?

canım geçecek bu zor zamanlar inşallah...

aaaaaaaaaaaa çok sevindim. maşallah...

nilde, ablam hayırlı uğurlu olsun inş hilale.allah anneliğinin devamı nasip olsun :)) kardeşini senesinde gönderdi ne güzel.inş sağlıklı bir 9 ay ve dünya geldiğinde uzun bi ömrü olsun hayırlısıyla.ayı kapatmadan güzel bir haber aldık maşallah :) umarım diğer kalanlarımızda bu ay hamilelik haberi verirde hep beraber geçirirzi o dönemi.

Minicikumut, canım bi nebze unutturabiliyosak ne mutlu.depresyon hali başlamış gördüm sanki.biz kadınlar saçla değişiyoruz ya.ama değişimde fayda vardır, hayatınızda da herşey güzel manada değişir inş.şimdi bebekle ilgili bi karara vardınız mı ? bende haftasonu saçlarımı boyataım diyorum hemde ilk kez renk değişimini bariz yapabilrim

geçmişi okuyamadım ama en üstte güzel bir yazı gördüm hilalcim inşallah 2 katına çıkar değerin...çok sevindim canım..

kızlar nasılsınız..okul bitti sonunda,şükür..sıcaklar bitirdi beni..birazddan doktora gideceğim onun için hazırlanayım..inşallah güzel haberlerle dönerim..öptm hepinizi...

Hilalcimmmm, gözünaydınnnn ..İnş değerin yükselir, sağlıkla bi gebelik geçirirsin canımm
Darısı tüm dileyenlere olsun inşşşş
bi an önce netini bağla da, topicte aktif ol canım

chnb ablacım
sen nasılsın?nerdesin? hala ist.demisin?hastanedemisin?
rahatın yerinde olsun canım
ben test yapmadım..tarihim dün-bugüne denk geliyordu..dün olmadı, bugünde henüz kırmızı yok:)
gelmezse yarın yada pazar günü yaparım testimi..
kendine iyi bak canım

minicikumut.. güle güle kullan canım saçlarını
yakışmıştır eminim:13: iyi tatiller bu arada.. Türkiye'de gitmediğim, hç bir şehrini görmediğim tek bölge karadeniz..
çok istiyoruz o taraflara gitmeti ama ; ne zaman kısmet olacak bakalım..
Hatta tam bir Karadeniz turu yapmalı yola çıkıp.. şöyle konaklaya konaklaya..

moral olur size de..kendine iyi bak canım

onu babam vurdu ya, koldan :) babamıda karıştırdım işlerime. adamda dua ediyo, artık bu olay bizim için grip kadar normal şekilde konuşuluyo, trajikomik.ama göbekten iğnem var onu kendim vuruyorum.bende çok korkuyodum asla yapamam diyodumda yuttum.aynen dediğin gibi allah başa getirmesin yeterki insan herşeye alışıyo.inş canım cennete bekliyolardır, sen deyince bende okudum kalp atımı demiyomuş.inş göndersinler kardeşlerini.allahım hepimize yardım etsin ezanlar vakti.ayy dua okuyayım diyorum dualarım çoktu hatrılayamadım sen hatırlattın bende okuyum ya.iğneler unutkanlık yaptı bende.namazı bende bu aralar aksattım 2 aydır yani, inş kısmet olur tekrar.çok önemliyim ben yaa :)) oldu mu :)) önemliyiz :))

inş kısmet olur canım, bende tüm sahili eksiksiz gördüm ama turla gitmek mantıklı ... çok yerin görülecek yerlerine gitmedik. doğa güzel ya.türkiye güzel.
bol bolda foto çekinirsiniz ohhh :))

chnb, ablacım ağzından bal akıyor.inş dondurulacakta çıkar.umutsuz değilim yine şükürler olsun . normal şansım 0, rezervimde çok zayıfladığı için teselli olsun kızlara dedim.inş güzel günler görcez hep beraber.sende 17. haftaya gelmişsin.tüm kızlarda mutluluk duydumda lonedeki olay farklıydı ya onda çok sevinrdim sayı arttıkça ..şimdi sende yaşıyorum ..

iyi haber de alsam ağlıyorum kötü haber de alsam ağlıyorum bugün nehirlerin taşma günü anlaşılan.. benim sıpa annesine oyun yapıo üç gündür tık yok artık karnımda başadı azar yemeye dün sağlıkocağına gittik tetanoz aşısı yapıldı bugün koumu zor kullanıyorum ebe kalp atışlarına baktı normal dedi bu sıpa varya tam babası kılıklı olup çıkacak babasında da pek canlılık belirtileri yoktur :)

nazlım kız sana ne haller olmuş böyle canımsın müzik açacaksan aç roman havası tıkır tıkır işini yap arkadaşın için çok üzüldüm arada kalmak da ayrı bi zorluk tabi ama herşeyde bir hayır vardır diyelim buarada önemli testlerin bitti sanırım çalışmalara başladın değil mi bu işlerin sırası olmaz ama gelecek ayın bombası sensin bir de candaş tabiki allahım yüzünüzü güldürsün göbüşünüzü doldursun

candaş cnm seni çok iyi gördüm rabbim sabrını mükafatını versin cnm neşen hiç solmasın konserlerden bahsediyorsunya ay sanki ben de ordaymışım gibi oldum oysaki konsere gitmeyeli 5-6 yıl olmuştur bugün de herkes memleket yolcusu gitme havalarındalar ayrı bi dert oldu hoş hiç gidesim yok memlekete ama daha doğrusu kaygana soğuttu ordan da :) herkesin bi yere gitmesi benim burda böle kalmam biraz zoruma gitti sanki :)

helo gittin mi cnm tatile benim içinde denize gir ayy hep hayalimdir sıpacığımla denizde oynamak rabbim hepimize güzel günler göstersin inşllh

minicikumut cnm öncelikle eşin için çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah hemen güzel bir iş bulur ama bebiş işini bence de ertelemeyin nasıl olsa onun ihtiyaçları başlayana kadar herşey yoluna girer cnm tatiller bereketli olur hadi bakalım rast gelsin

chnb ablacım hastaneden çıktın sanırım inşllah bir daha korkutmaz ahmet arda seni.. tatil oldu ya artık büyük oğlun da yanındadır değil mi

datlum cnm seninkide mi başladı yaramazlığa cnm içini rahat tut bizim nazlı sıpacıklar pek oyuncular ama allah yavrularımızı bize bağışlasın isteyen herkese hayırı evlat nasip etsin eminim onlar büyüdükçe kaygılarımız artacak rabbim yanında olsun

ceza cnm güzel haberlerle gel cinsiyet de belli olmuştur artık bakalım son zamanki erkek gidişatını bozacakmı ama bence bi paşa daha geliyor :)

lone cnm bi kaç gündür koşturmaca içindeydim ama pazara tamamlamış olurum duanı.. canım artık senden gelecek güzel haberleri beliyoruz

nilde cnm kırmızıyı gören sen miydin rabbim bir kez de böyle kendi müjdeni vermeyi nasip etsin inşallah

yarın batı olan aseydi sanırım cnm haydi açılış yapıldı durmak yok arka arkaya gelsin müjdeler..

sezen cnm senden nabr

unuttuğum birileri var sanki unuttuklarım beni affetsin unutkanlık son zamanlarda iyice arttı öpüyorum hepinizi

loneliness için ..
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300
ase 500(bitti)
dadlum 300
hilal 300
nilde 300
ceza 300
lone 300(bitti)
candaş 200
ase 300(bitti)
lone 444

Lonecim Allah kabul etsin canım.. Allahım sağlıkla oğluşuna kavuştursun seni

miniklercim iyi dileklerin sağol canım.. hayırlısı artık
sen nasılsın? okul tatil oldu, rahat edersin artık bi kaç ay..
senin kuzuyuda sıcaklar vurdu heralde, rölantiye almış yavru kendini demek ki:)
onda yoğun hareket oluyordur da, belki sen uyuyorken yada bi iş yapıyorken kaçırıyorsundur.. 7/24 kendini dinleme fırsatın olmadığı için de , yakalayamamışsındır canım.. yoksa erkek bebekler içerde de dışarda da kıpır kıpırr vallahi

Allah'ın izniyle, seneye de sen kuzucuğunla denizde, sahilde takılırsın artık canım..
hiçte kolay olmuyor bebişle sahile inmek yaa, helloya Allah yardım etsin:)
kendine, oğluşuna iyi bak miniklercim:80:

çok sevindim çok güzel bir haber bu. inşallah artar değeri. çok iyi gelmiştir ona, tam senesi olmuş gerçekten.
daha erkense değer ondan düşüktür bence. inşallah artar, inanıyorum ben.
inşallh senin de nildecim tekrar sağlıklı gebelik oluşur bu ay.
canım pazar demiştik duanın sonu için. ama yetiştiremeyen olursa beklerim.
ama oğluş bekler mi bilmem. bugün kasılmalarım var. ciddi ciddi rahimde toplanma oluyo. eskiden günde bir falan olurdu bugün 15-20 arası var. hastane bavulumu kapının yakınına koyduk.
babası çağıra çağıra getirtecek galiba oğlunu erken, benden çok meraklı.
yarın sabah kontrolüm var zaten, olmasa doktora giderdim. ama öyle doğum sancısı değil zaten, kasılma var sadece. hayırlısı olsun. hepiniz hakkınızı helal edin şimdiden. gelişme olursa muhakkak eşimden yazdırırım, onun telefon internete giriyor. hepiniz dualarımdasınız. inşallah sezeryan tarihinden önce gelir, benimki de normal kapılarını zorlar.

anne-baba duası alman çok güzel canım.
benim de dualarım seninle. inşallah iyi geçer opu. moral depolaman da çok güzle yumurta toplama öncesi. Allah yardımcın olsun.

nazlım, yaşadıkların çok zor tatlım. kolay değil gerçekten bir sene arayla 2 tane. ama bu mübarek günlerde tekrar kabul edilecek duaların. bak haftaya berat kandili, 1 yılın öleceği doğacağı o gün yazılıyormş. Allah sabır versin diyorum sadece. bir de kendini mutlu edecek şeyelr yapmaya çalış canım.

minikler, maşallah 20 olmuşsun. 20den sonra haftalar daha hızlı geçiyor. inşallah senin de öyle olur canım. hayırlısıyla kasımda kucağına gelir oğluşun.

asesulfam, evet bugün bat tı senin?güzel bir haber daha bekliyoruz.

tabi ki bozmadım:)bizde de bir paşa varmış

kızlar çıkıyorum..valiz toplamam lazım..yarından itibaren 20 gün falan yokum kızlar...inşallah herkesten güzel haberler alırım..lonecim duanı bitirince mutlaka bi yerden girer haber veririm canım..öpüyorum hepiniziiiiiiii kendinize iyi bakın...lonecim Alllah kurtarsın canım...

lonecim çok az kaldı duan canım yarına kadar mutlaka bitiririm..benim için yarın bitmiş sayılır canım....ben yokken paşanı alacaksın kollarına..güzel haberlerini bekliyorum:)

kızlar ben 1 saat sonra çıkıyorum 20 gün yokum..geçmişi okuyamadım..dün akşama kadar tatil hazırlığı yapmadım ne olur ne olmaz önce doktordan iyi haberler almak istedim çünkü..aklım kalbim dularım hep sizle olucak...candasım nazlım nillde sezen asesulfm minicikumut dularım kandil gecesi sizle olacak..ALLAHIM tez zamnda yüzünüzü güldürsün..
chnb datlum minikler size bebeişlerinizle beraber iyi vakit geçirmeler...
hilalcim umarım değerin katlar...
hellom günlük taf nuray senem sizlerede iyi tatiller..öpün bebişlerinizi benim yerime..
Allaha emanet olun canlarım....
unuttuğum varsa affola

kızlarrrrrrrr güzel haberlerim varrrrrrrr hilalin değerleri artmışşşşşşşşş 120 olmuş hatta doktor 2 katından fazla artmış ikiz olabilir demiş :))))) allahım sağlıklarla hayırlarla analı babalı bir evlat olsun öpüyorum sizi

candaşımmmm kuzummmmm inşallah bugün her şey yolunda gider ve seninde göbüşün dolar allahım sanada sağlıklı analı babalı uzun ömürlü evlatlar versin öpüyorum allah yardımcın olsun

canımmmmm ben pazar akşamı bitirebilirim bir mahsuru yoksa öpüyorum paşamız iki gün izin verir inşallah:))))) allah yardımcın olsun kuzum

aaaaaa Hilalin değeri güzel artmış..hatta fazla artmışş.. dediğin gibi çoğul gebelik heralde
darısı nilldeye, candaşıma, sezenime, rolleye, nazlıma, minicikumuta ve banaaaa :)))) başka kimler vardıı? dileyen herkese olsun inşş
benim kırmızı geldi sabah..hayırlısıyla başka bir aya inşşş

cezacım.. bi paşada sana geliyor hıııbu sene erkek senesi sanırım..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canımm
iyi tatiller canım sana da.. okul tatil oldu, artık rahat edin biraz.. bol bol dinlen, tadını çıkartın tatilin oğluşunla

Lonecim ee günün çok çok yakın.. eşinide heyecan sarmışş:)ne güzel yaa..
bugün kontrolün varmış , haberlerini bekliyoruz..
sancın yok ama kasılman artmış, belkide sen farkında değilsin ama açılman bile olmuş olabilir sancısız..
hayırlısıyla, sağlıkla kavuşasın canım bebeğine

ayrıca Lonecimm, müjdeli haber başka aya inşş..
benim bu aydan umudum yoktu zaten..
ben korunmayı bıraksam mı bırakmasam mı diye düşünürken; günümü kaçırmıştım zaten..
hayırlısı inş.. güzel haberler alalım artık, moral oluyor..
bi hamilelik haberi almak, birde doğum haberiii.. beni çok heyecanlandırıyorr inan..
çok keyifli tatlı duygular..Allahım herkese nasip etsin diyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…