fenasın fena:)amma dağıtmışın kız bizde akşam annem kardeşim ark onun annesi cafeye gittik:)ne değişiklik ama ney eşliğinde kahvelerimizi yudumlayıp sohbet ettik ah candaşım duygusalım hemde ne duygusal iki yanım var biri böle duygusal modda diğeri güçlü hep ayakta duran herkesin derdine derman olmaya çalışan ikisi arasında gidip geliorum kimse üzülmesin diye kendimi feda ettiğim çok olmuştur bugünümüze bin şükür arada bi gelip gidiyolar işte sabahın köründe böle şarkılar dinlios kız bide işteyim evde olsan ağla zırla dimi :)cancazım dualarım seninle rabbim bu güzel yolunda meleklerini ayırmasın yanından inşallahhh nihat hatipoğlu dioki bebek anne karnına düştüğü anda ruhu üflenir doğmadan bebeklerini düşüren kaybeden annelerin bebekleri opnları cennet kapısında bekler annem gelmeden girmem diye ağlar ay ben sabah bide bunu okudum o anı hayal ettim ona ağladım amannn mubarek gün dua edelim kuzu yaa hayırlısı mumurtaların ne zaman toplancak neler olcak heycanlıyım senin için :)
canım haklısın çok, ama düşersen kalkmak zor olur anlamında diyorum.özür dilerim burda beni örnek alın diye 2 gündür yazmışım.kendimi önemsediğimden değil, herşeyin üst üste gelmesinden ötürü.ama allah mükafatlarımızı verir inş.keşke bende o melekleriyle kavuşan annelerden olsam ikizlerim için.bilemiyoruz ki .. senin dediğini hesap etmek için açtım tarihe bakıyorum, hamile kaldığım geceden saysam bile 45 gece oluyor. dilerim kavuşanlardan olalım.neyse ama bence sizde iyi yapmışsınız severim bende neyi, hem huzur veriyor hem düşünceye itiyor.tehlikeli bir ensturman :) bende durmak yok dağıtmaya devam felsefesindeyim şuan :) canım yumurtlarım yarın toplanacak inş. dün gece konserden koştur koştur döndüm eve, saati dk sı çok önemli dedi.dolaptan çıkarma demişti ama ben olurda eve yetişemezsem diye buz kalıbıyla birlikte iğnemi yanıma almıştım wc de vurcaktım eve yetiştim şükür.hijyen açısından orda yapmak stemedim.çatlatmayı vurulmuş oldum yani.dualrınıza ihtiyacım var bu ara.inş güzel günler bekler bizi.hepimizi.
Acıyı veren Rabbim sabrıda verecektir İnşallah Nazlım.Ne kadar güçlü olmaya çalışırsak çalışalım bizde etten kemikten insanız,taş değiliz ki..Bir yerde patlıyor işte.
Arkadaşınında işsiz kalmasına çok üzüldüm.Halimize şükrettim.Çok şükür biz bir şekilde geçinip gidebiliriz.
Candaşım Ajda'yı canlı dinlemeyi bende çok isterdim.Kadın müthiş bir enerjiye sahip.Ankara festival sayesinde eğlenceye doyuyor.
Tarkan'ı canlı görmüşlüğüm ve dinlemişliğim var.Hergün dinlesem,görsem sıkılmam herhaldeGökhan Tepeyide dinlemiştim 7-8 sene önce.Ses tonu benide çok etkiler.
Hatta bir şarkısı vardı İnsanoğlu diye.Şarkının sözlerinde diyorki '' İNSANOĞLU YALNIZ GELİR BU DÜNYADAN YALNIZ GÖÇER ''Hayat bu kadar aslında.
Chnb abla;İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.17 haftaya geldiniz İnşallah
Ase;Günaydın canım sanada.
abla ya bildiğin oturdum ağladım sabah sabah bide burdan birine yakalandım bide çok iyi anlaştığım bi kız arkadaşım var burda onu işten çıkarıolar kızın haberi yok yarın çıkarcaklar ben evraklarını hazırladım biliorum ama söyletmiyolar sinirlerim bozuldu iyice üniversiteyede gitmedim eşim ne gerekiyosa özelde yaptırırz profosorun özeline gideriz uğraşma dedi bende sözünü dinledim yoruldum abla yaa valla yoruldum
selam bayanlar :))
minicik umut keşke elimizden daha fazlası gelebilse, inş tatil dönüşünüzde herşey güzel olur.korkularınız gittiğiniz yerlerde kalır dilerim.hayırlı yolculuklar olsun inş...
chnb, ablacım inş devamıda güzel gider.meyvelerini alırız.sen hastaneden çıktın artık değil mi ?
nazlım, ağlama be kuzum.senin umutların var, şükürler olsun benimde var ama sizlere göre çok çok az.bende şuan ferhat göçerin kızımı başa alıp alıp dinliyorum.e duygular içerisindeyim anlatamam bile.biri yazmış, yıllar oldu hasretim bu kelimeyi duymaya (babam), neleri vermezdim ki ... diye yazmış ... Eşimi fotosu vardı önümde, allahım ondan da esirgeme bu güzel hitabı.onada nasip et diyebildim tek. zor hayatlar yaşıyoruz hepimiz, hiç basite almıyorum duygularını.senin yaşadıklarını yaşamakta kolay değil.onlar senin şefaatçin.en kötü tesellin bu. benim şefaatçim bile yok. lonenin paylaştığı yazıda bu anlayabildim ben.hiç can olmadı onlar. tesellim ahiretim bile değil. farklı acıların bedeli olabilir ama bebeklerimin olmayan yürekleri değil. gün gelecek acısı dinecek, 2 oğlunda yüreğinin köşesinde kalacak ama gün gelecek anneliği yaşayacaksın en layığıyla.ben sizler kadar şanslı olamayabilrim bile, umutlarım sizlerden az.evet bilemeyiz hayat kime ne getirir, kimden ne götürür. ama olan imkanlar tesellimiz olmalı. ağla, at hüznünü.ama yıkma hayatını dağıtma kendini, umutlarını eksiltme.bak bunu ben söylüyorum.önemli biri olduğum için değil geçmişte, küçücük şeylerde dünyaları başına yıkan ben.dün nildeyede dedim belki dr bana aşılamayla bebek sahibi olacaksın deseyd, bu kadar gçlü duramazdım, çünkü en kötü yol değildi o , en imkansız değildi. tüp en imkansızında.bunu duydum ve güçlüym şuan.elimdeki minicik umutla ayaktayım.geçmişte ne kadar ufak şeylerle mahvetmişim hayatımı dedim durdum.güçlü olmak zorundayız biz.senin bi lafın vardı bizler seçilmiş melek anneleriyizi.herkese nasip olmaz.belki züğürt tesellisi ama mecburuz buna.tekrar tekrar diyorum sende en zorlardan birini yaşıyosun kolay değil taşımak bu yükü.bırakırsan kendini kalkamazsın kolayca. 1 yıl içinde netten yansıman bu bana, hassassın sende. duygusalsın bırakma kendini. gelecek bebeğin belki kızın belki oğlun. inan en şanslı evlatlardan biride o olacak. topla kendini nolur. ya sana teselli vereyim derken içimden ağlattın beni ama hee :))amaaa hayır yıkılmak yok arkadaş...
ben bomba gibiydim b uara günlerim çok iyi geçiyor, ank şenlik ya, kopuyoruz :) dün gökhan tepeye gittik.ben aşığım galiba bu adama. sesi bile seksssiiiiii !! senin kendine çok benzeyen bi oğlu olsun lütfen ... tedavi öncesi süperim yani :)) rafet el romanda zaten şarkılarıyla mahvetti ... hayır aksilik konserlerin çoğunda tatildeydim.yakaladığıma gittim.pazarda ağrım olmazsa ajda pekkandayız.kaçmaz dimi ? kaçmamalı herhalde :) ee sizlerden ne var ne yok ?
Candaşım çooook iyi olur... iyi gördüm seni, Maşaallah
benim içinde bi ''arada sıradaaa'' yaparsın artık :)
canım geçecek bu zor zamanlar inşallah...Acıyı veren Rabbim sabrıda verecektir İnşallah Nazlım.Ne kadar güçlü olmaya çalışırsak çalışalım bizde etten kemikten insanız,taş değiliz ki..Bir yerde patlıyor işte.
Arkadaşınında işsiz kalmasına çok üzüldüm.Halimize şükrettim.Çok şükür biz bir şekilde geçinip gidebiliriz.
Candaşım Ajda'yı canlı dinlemeyi bende çok isterdim.Kadın müthiş bir enerjiye sahip.Ankara festival sayesinde eğlenceye doyuyor.
Tarkan'ı canlı görmüşlüğüm ve dinlemişliğim var.Hergün dinlesem,görsem sıkılmam herhaldeGökhan Tepeyide dinlemiştim 7-8 sene önce.Ses tonu benide çok etkiler.
Hatta bir şarkısı vardı İnsanoğlu diye.Şarkının sözlerinde diyorki '' İNSANOĞLU YALNIZ GELİR BU DÜNYADAN YALNIZ GÖÇER ''Hayat bu kadar aslında.
Chnb abla;İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.17 haftaya geldiniz İnşallah
Ase;Günaydın canım sanada.
bomba gibi bir haberim varrrrrrr HİLALLLLL HAMİLEEEEEEEE.kendim hamile kalmış gibi çokkkk sevindimmmmm canım benimmmm allah tamamına erdirsin allahım sağlıklı hayırlı analı bablı evlat versin yupppiiiiiiii yaşasın çok ihtiyacımız vardı böyle bir habere şu anda kırşehirde internet yok o yüzden yazamıyor eşi vınnn alacakmış o zaman yazacakmış.yalnız şöyle bir durum var betahcg 39 çıkmış doktor 60 olmasını isteriz demiş yarın yine yaptıracakmış 2 katı olursa işlem tamam progesteron vermiş ama miğde bulantısından bir şey yiyemiyormuş belirtiler çok güzellllllll dedim yükselecek emin ol dedim.dualarınızı bekliyor arkadaşlar cuma zamanı şuanda size çokkkkk sevgilerini yolladı.
lone canım kendi için şu anda tefriciye okuyormuş bugün bitcekmiş senin duanın zamanı ne kadar diye soruyor sana yarın başlıycakmış
onu babam vurdu ya, koldan :) babamıda karıştırdım işlerime. adamda dua ediyo, artık bu olay bizim için grip kadar normal şekilde konuşuluyo, trajikomik.ama göbekten iğnem var onu kendim vuruyorum.bende çok korkuyodum asla yapamam diyodumda yuttum.aynen dediğin gibi allah başa getirmesin yeterki insan herşeye alışıyo.inş canım cennete bekliyolardır, sen deyince bende okudum kalp atımı demiyomuş.inş göndersinler kardeşlerini.allahım hepimize yardım etsin ezanlar vakti.ayy dua okuyayım diyorum dualarım çoktu hatrılayamadım sen hatırlattın bende okuyum ya.iğneler unutkanlık yaptı bende.namazı bende bu aralar aksattım 2 aydır yani, inş kısmet olur tekrar.çok önemliyim ben yaa :)) oldu mu :)) önemliyiz :))anam kendinmi vurdun kız iğney maşallah ben vuramam diyom ama mecbur kalınca vrurum heralde ayy hadi hayırlısı bakalım kuzum yaa 2 hafta sonra bizi coştur burda seninle gülüp ağlayalım sevinçten inşallahhh canım 40 gün diye geçiomuş hadislerde seninde iki tane meleğin var cennette seni bekleyen ben inanıorum onlar bizim hep yanımızda ve sana yardım etcekler inşallahhh
ya varis duasını okuyorum bende hergün 770 tane hello da hamile kaldığı ay okumuştu namaza başladım yeniden bi ara bırakmıştım huzuru bunlarla buluyorum rabbim yardımcımız olsun sen kendini önemse lütfen :)
Hilalcimmmm, gözünaydınnnn ..İnş değerin yükselir, sağlıkla bi gebelik geçirirsin canımm
Darısı tüm dileyenlere olsun inşşşş
bi an önce netini bağla da, topicte aktif ol canım
chnb ablacım sen nasılsın?nerdesin? hala ist.demisin?hastanedemisin?
rahatın yerinde olsun canım
ben test yapmadım..tarihim dün-bugüne denk geliyordu..dün olmadı, bugünde henüz kırmızı yok:)
gelmezse yarın yada pazar günü yaparım testimi..
kendine iyi bak canım
minicikumut.. güle güle kullan canım saçlarını
yakışmıştır eminim:13: iyi tatiller bu arada.. Türkiye'de gitmediğim, hç bir şehrini görmediğim tek bölge karadeniz..
çok istiyoruz o taraflara gitmeti ama ; ne zaman kısmet olacak bakalım..
Hatta tam bir Karadeniz turu yapmalı yola çıkıp.. şöyle konaklaya konaklaya..
moral olur size de..kendine iyi bak canım
loneliness için ..
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300
ase 500(bitti)
dadlum 300
hilal 300
nilde 300
ceza 300
lone 300(bitti)
candaş 200
ase 300(bitti)
lone 444
çok sevindim çok güzel bir haber bu. inşallah artar değeri. çok iyi gelmiştir ona, tam senesi olmuş gerçekten.bomba gibi bir haberim varrrrrrr HİLALLLLL HAMİLEEEEEEEE.kendim hamile kalmış gibi çokkkk sevindimmmmm canım benimmmm allah tamamına erdirsin allahım sağlıklı hayırlı analı bablı evlat versin yupppiiiiiiii yaşasın çok ihtiyacımız vardı böyle bir habere şu anda kırşehirde internet yok o yüzden yazamıyor eşi vınnn alacakmış o zaman yazacakmış.yalnız şöyle bir durum var betahcg 39 çıkmış doktor 60 olmasını isteriz demiş yarın yine yaptıracakmış 2 katı olursa işlem tamam progesteron vermiş ama miğde bulantısından bir şey yiyemiyormuş belirtiler çok güzellllllll dedim yükselecek emin ol dedim.dualarınızı bekliyor arkadaşlar cuma zamanı şuanda size çokkkkk sevgilerini yolladı.
lone canım kendi için şu anda tefriciye okuyormuş bugün bitcekmiş senin duanın zamanı ne kadar diye soruyor sana yarın başlıycakmış
anne-baba duası alman çok güzel canım.onu babam vurdu ya, koldan :) babamıda karıştırdım işlerime. adamda dua ediyo, artık bu olay bizim için grip kadar normal şekilde konuşuluyo, trajikomik.ama göbekten iğnem var onu kendim vuruyorum.bende çok korkuyodum asla yapamam diyodumda yuttum.aynen dediğin gibi allah başa getirmesin yeterki insan herşeye alışıyo.inş canım cennete bekliyolardır, sen deyince bende okudum kalp atımı demiyomuş.inş göndersinler kardeşlerini.allahım hepimize yardım etsin ezanlar vakti.ayy dua okuyayım diyorum dualarım çoktu hatrılayamadım sen hatırlattın bende okuyum ya.iğneler unutkanlık yaptı bende.namazı bende bu aralar aksattım 2 aydır yani, inş kısmet olur tekrar.çok önemliyim ben yaa :)) oldu mu :)) önemliyiz :))
inş kısmet olur canım, bende tüm sahili eksiksiz gördüm ama turla gitmek mantıklı ... çok yerin görülecek yerlerine gitmedik. doğa güzel ya.türkiye güzel.
bol bolda foto çekinirsiniz ohhh :))
chnb, ablacım ağzından bal akıyor.inş dondurulacakta çıkar.umutsuz değilim yine şükürler olsun . normal şansım 0, rezervimde çok zayıfladığı için teselli olsun kızlara dedim.inş güzel günler görcez hep beraber.sende 17. haftaya gelmişsin.tüm kızlarda mutluluk duydumda lonedeki olay farklıydı ya onda çok sevinrdim sayı arttıkça ..şimdi sende yaşıyorum ..
iyi haber de alsam ağlıyorum kötü haber de alsam ağlıyorum bugün nehirlerin taşma günü anlaşılan.. benim sıpa annesine oyun yapıo üç gündür tık yok artık karnımda başadı azar yemeye dün sağlıkocağına gittik tetanoz aşısı yapıldı bugün koumu zor kullanıyorum ebe kalp atışlarına baktı normal dedi bu sıpa varya tam babası kılıklı olup çıkacak babasında da pek canlılık belirtileri yoktur :)
nazlım kız sana ne haller olmuş böyle canımsın müzik açacaksan aç roman havası tıkır tıkır işini yaparkadaşın için çok üzüldüm arada kalmak da ayrı bi zorluk tabi ama herşeyde bir hayır vardır diyelim buarada önemli testlerin bitti sanırım çalışmalara başladın değil mi bu işlerin sırası olmaz ama gelecek ayın bombası sensin bir de candaş tabiki allahım yüzünüzü güldürsün göbüşünüzü doldursun
candaş cnm seni çok iyi gördüm rabbim sabrını mükafatını versin cnm neşen hiç solmasın konserlerden bahsediyorsunya ay sanki ben de ordaymışım gibi oldum oysaki konsere gitmeyeli 5-6 yıl olmuşturbugün de herkes memleket yolcusu gitme havalarındalar ayrı bi dert oldu hoş hiç gidesim yok memlekete ama daha doğrusu kaygana soğuttu ordan da :) herkesin bi yere gitmesi benim burda böle kalmam biraz zoruma gitti sanki :)
helo gittin mi cnm tatile benim içinde denize gir ayy hep hayalimdir sıpacığımla denizde oynamak rabbim hepimize güzel günler göstersin inşllh
minicikumut cnm öncelikle eşin için çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah hemen güzel bir iş bulur ama bebiş işini bence de ertelemeyin nasıl olsa onun ihtiyaçları başlayana kadar herşey yoluna girer cnm tatiller bereketli olur hadi bakalım rast gelsin
chnb ablacım hastaneden çıktın sanırım inşllah bir daha korkutmaz ahmet arda seni.. tatil oldu ya artık büyük oğlun da yanındadır değil mi
datlum cnm seninkide mi başladı yaramazlığa cnm içini rahat tut bizim nazlı sıpacıklar pek oyuncular ama allah yavrularımızı bize bağışlasın isteyen herkese hayırı evlat nasip etsin eminim onlar büyüdükçe kaygılarımız artacak rabbim yanında olsun
ceza cnm güzel haberlerle gel cinsiyet de belli olmuştur artık bakalım son zamanki erkek gidişatını bozacakmı ama bence bi paşa daha geliyor :)
lone cnm bi kaç gündür koşturmaca içindeydim ama pazara tamamlamış olurum duanı.. canım artık senden gelecek güzel haberleri beliyoruz
nilde cnm kırmızıyı gören sen miydin rabbim bir kez de böyle kendi müjdeni vermeyi nasip etsin inşallah
yarın batı olan aseydi sanırım cnm haydi açılış yapıldı durmak yok arka arkaya gelsin müjdeler..
sezen cnm senden nabr
unuttuğum birileri var sanki unuttuklarım beni affetsin unutkanlık son zamanlarda iyice arttı öpüyorum hepinizi
çok sevindim çok güzel bir haber bu. inşallah artar değeri. çok iyi gelmiştir ona, tam senesi olmuş gerçekten.
daha erkense değer ondan düşüktür bence. inşallah artar, inanıyorum ben.
inşallh senin de nildecim tekrar sağlıklı gebelik oluşur bu ay.
canım pazar demiştik duanın sonu için. ama yetiştiremeyen olursa beklerim.
ama oğluş bekler mi bilmem. bugün kasılmalarım var. ciddi ciddi rahimde toplanma oluyo. eskiden günde bir falan olurdu bugün 15-20 arası var. hastane bavulumu kapının yakınına koyduk.
babası çağıra çağıra getirtecek galiba oğlunu erken, benden çok meraklı.
yarın sabah kontrolüm var zaten, olmasa doktora giderdim. ama öyle doğum sancısı değil zaten, kasılma var sadece. hayırlısı olsun. hepiniz hakkınızı helal edin şimdiden. gelişme olursa muhakkak eşimden yazdırırım, onun telefon internete giriyor. hepiniz dualarımdasınız. inşallah sezeryan tarihinden önce gelir, benimki de normal kapılarını zorlar.
anne-baba duası alman çok güzel canım.
benim de dualarım seninle. inşallah iyi geçer opu. moral depolaman da çok güzle yumurta toplama öncesi. Allah yardımcın olsun.
nazlım, yaşadıkların çok zor tatlım. kolay değil gerçekten bir sene arayla 2 tane. ama bu mübarek günlerde tekrar kabul edilecek duaların. bak haftaya berat kandili, 1 yılın öleceği doğacağı o gün yazılıyormş. Allah sabır versin diyorum sadece. bir de kendini mutlu edecek şeyelr yapmaya çalış canım.
minikler, maşallah 20 olmuşsun. 20den sonra haftalar daha hızlı geçiyor. inşallah senin de öyle olur canım. hayırlısıyla kasımda kucağına gelir oğluşun.
asesulfam, evet bugün bat tı senin?güzel bir haber daha bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?