- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #18.901
sağol tatlım.lonecim çok az kaldı duan canım yarına kadar mutlaka bitiririm..benim için yarın bitmiş sayılır canım....ben yokken paşanı alacaksın kollarına..güzel haberlerini bekliyorum:)
kızlar ben 1 saat sonra çıkıyorum 20 gün yokum..geçmişi okuyamadım..dün akşama kadar tatil hazırlığı yapmadım ne olur ne olmaz önce doktordan iyi haberler almak istedim çünkü..aklım kalbim dularım hep sizle olucak...candasım nazlım nillde sezen asesulfm minicikumut dularım kandil gecesi sizle olacak..ALLAHIM tez zamnda yüzünüzü güldürsün..
chnb datlum minikler size bebeişlerinizle beraber iyi vakit geçirmeler...
hilalcim umarım değerin katlar...
hellom günlük taf nuray senem sizlerede iyi tatiller..öpün bebişlerinizi benim yerime..
Allaha emanet olun canlarım....
unuttuğum varsa affola
maşallah. çok güzel haber bu. selamlarımızı ilet.kızlarrrrrrrr güzel haberlerim varrrrrrrr hilalin değerleri artmışşşşşşşşş 120 olmuş hatta doktor 2 katından fazla artmış ikiz olabilir demiş :))))) allahım sağlıklarla hayırlarla analı babalı bir evlat olsun öpüyorum sizi
olsun bi dahaki aya olur canım inşallah.aaaaaa Hilalin değeri güzel artmış..hatta fazla artmışş.. dediğin gibi çoğul gebelik heralde
darısı nilldeye, candaşıma, sezenime, rolleye, nazlıma, minicikumuta ve banaaaa :)))) başka kimler vardıı? dileyen herkese olsun inşş
benim kırmızı geldi sabah..hayırlısıyla başka bir aya inşşş
cezacım.. bi paşada sana geliyor hıııbu sene erkek senesi sanırım..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canımm
iyi tatiller canım sana da.. okul tatil oldu, artık rahat edin biraz.. bol bol dinlen, tadını çıkartın tatilin oğluşunla
Lonecim ee günün çok çok yakın.. eşinide heyecan sarmışş:)ne güzel yaa..
bugün kontrolün varmış , haberlerini bekliyoruz..
sancın yok ama kasılman artmış, belkide sen farkında değilsin ama açılman bile olmuş olabilir sancısız..
hayırlısıyla, sağlıkla kavuşasın canım bebeğine
ayrıca Lonecimm, müjdeli haber başka aya inşş..
benim bu aydan umudum yoktu zaten..
ben korunmayı bıraksam mı bırakmasam mı diye düşünürken; günümü kaçırmıştım zaten..
hayırlısı inş.. güzel haberler alalım artık, moral oluyor..
bi hamilelik haberi almak, birde doğum haberiii.. beni çok heyecanlandırıyorr inan..
çok keyifli tatlı duygular..Allahım herkese nasip etsin diyorum..
canım ben ilk evlendiğim yıl pıhtılaşma sorunum olduğunu bilmeden 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım, birşey olmadı. tabi bilerek kullanılmaz haklısın. senin neydi tam olarak mutasyonların?unuttum şimdi.kızlar doktordan geldim aşılama yapılamıyor klomen kist yapmış şimdi tekrar klomen vermem gerekecek kist dahada büyüyecek o yüzden vermem dedi seni hemen hamile bırakmak istiyorum o yüzden doğum kontrol hapı verecem dedi ama sen trombofili taşıyıcısın doğum kontrol hapı akciğer beyin yada kalbe pıhtı atabilir dedi riski göze alıyormusun dedi bende böyle bir riski almıyorum dedim.oda o zaman kendi çabalrınla bu ay deneyelim eğer kist dağılmazsa doğum kontrol hapını adet olursan bir dahaki ay veriyim dedi bu kist kadınların çoğunda her ay oluşabilen adetle atılabilen kisten dedi kendinde atabilirsin ama ben senin hemen hamile kalmanı istediğimden dolayı doğum kontrol hapı vermek istedim kist hemen dağılsınki aşılamaya geçelim dedi çok yazdım dimi kızlar canım sıkıldı işte biraz ama bin şükür halime diyorum sağlığım yerinde diyorum yumurtalarım çokmuş sorun yok dedi.inşalalh hayırlarla ve sağlıklarla bu ay her şeyiyle sağlıklı bir bebiş tutar inşallah bu ay sürekli dua edecem kızlar nolur dua edin bana hepinizi öpüyorum hepiniz yazmışsınız ama inşallah kafam düzelsin hepinize tek tek yazacam
unuttum bide doktor coraspin verdi onuda hergün içecekmişim
olsun bi dahaki aya olur canım inşallah.
kontrolden geldim canım. doktor kasılman olması normal, artık doğum sürecindesin dedi. önemli olan sıklaşması dedi. sıklaştığında geleceksin dedi. nstde çok belirgin bişey çıkmadı. bi kaç kez yükseldi sadece.veeee doktorum normal bekleyecek gibi. normalde haftaya cumartesiye gün vermişti, şimdi o gün kontrole çağırdı. herşey normal görünüyor bekleyelim diyor. ben zaten dünden razıyım. tam doğum pozisyonu almış, başı aşağıda poposunu yukarı dikmiş. her an sinyal gelebilir dedi, uyanık ol dedi. zaten sonunda sezeryan de olsam ağrıyla olması daha iyi. ki inşallah bi mucize olur, normal yaparım. çok az bunu başaran ama belli mi olur, dua edin kızlar. hayırlısıyla kurtulayım.
datlummm canım oğluşunla iyi olmanıza sevindim..
herşey yolundaymış, rahatla canım biraz
canım benim suyum birden gelmişti..yani10-15 dk gibi bi sürede çok yoğun aktı, bitti..
ilk geldiğinde yoğun ıslaklık hissettim, acaba idrar mı dedim..
ama bunda hiç koku olmuyordu ve kontrol edemiyordum.farkettim yani suyu olduğunu..
ama öncesinde ağrı, sızı hiç bişey olmadı..
yada sızıntı şeklinde olsaydı, belki tedavi durumu olurdu.ama o kadar zaman kalmadı.
sen bahsetmiştin ya, belki idrar kaçırmada olabilir. olabiliyor çünkü..
kizlar son sayfayi okuyabildim harika bir haberle gunu actim kizlar
hillaaall canim tebrik ederim , Alah tamamina erdirsin insallah cok sevindim . insallah hayirlisiyla saglikli bir 9 ay ve saglikli bir bebecik diliyorum canim.. masallah
hellom tatile gidiyomus herhalde iyi tatiller canim
gunlukcum sen nasilsin? yaa sen benden once mi dogurdun ben tam anlamadim :)))) dogum hikayeni yazdinmi ben okuyamadim nasil oldu sancilarin falan mi geldi..canim Allah anali babali buyutsun hastanedeki resminide gordum prensesin masallah cook tatli nazar degmesin..
lonecim seninde normal gorunuyormus hersey .. insallah canim hersey yolunda gider ve normal olur.
datlum bende iyiyim canim cok sagol.. bebisle ugrasiyoruz iste. :)) simdi uyuyor. gun iciinde devamli ya kucagimda ya gogsumde beni emzik olarak kullaniyor. emmeyi cok seviyor masallaho yuzden daha hic bir yere cikamadim. esim 40 gun olmadan bir yere cikmak yok diyor. Esatta sadece kontrol icin doktora gitti. onun disinda hep evdeyiz. misafirleri agirliyoruz hayirli olsun diye gelenleri..bugun 16. gunumuz simdilik hersey yolunda yani..
oglum mizirdaniyor ben kactim yine gelicem
gunlukcum canim benimde 14 haziranda oldu. bende sanciyla 13 haziran gecesi gittim hastaneye. 14 haziran oglen geldi oglusum..arka arkaya doguruvermisiz :))) ben senden onde gidiyordum halbuki.. yerim ben o prensesi..canlarım merhaba....
hilalim duyduklarım ne kadar güzel, allahım çok sevindim canım allahım tamamına erdirsin inşallah...dikkat et canım öpüyorum...
nuray, canım benim sende bebeğini güle güle büyüt allah analı babalı büyütmek nasip etsin...maşallah paşama sütün gelmiştir inşallah...benimki değişik bir oluyor bir olmuyor mama takviyemiz var sarılık oldu kızım bu nedenle başladık canım...moralini hep iyi tut bende 2 çocuk olunca haliyle moral biraz düşük...canım ben 13 haziranda doğum yaptım erkengeldi kızım doğum sancıları başladı bayağı bir acıdan sonra çok şükür kucağımıza aldık nazlımı...sende normal yapmışsın canım çok sevindim zaten senin için dua ederken hep normal olsun diye dua ediyordum malesef doğum hikayemi yazamadım...senin ayın kaçında oldu?
lone, canım senin içinde normal olsun diye dua ediyorum inşallah az kaldı allahım kurtarsın bir avazda...
kızlar hepinize tek tek yazamıyorum malum hepinizi çok öpüyorum seviyorum...
moralim bazen çok bozuk oluyor...kızımla pek anlaşamıyoruz kardeşini hep uyandırmak istiyor bende kızıyorum çünkü miniğim çok zor uyuyor onca saat uyutmaya çalışıyorum oda gelip uyandırmaya çalışıyor( bunun dışında göbeği kanadı kızımın dr normal olur dedi kakasını yaparken çok zorlanıyor...süt içinde yapmadığım içmediğim şey kalmadı ama işte öyle bu konuda da moralim çok bozuk sürekli ağlamaklıyım...bu arada geçen gün elimi dikişlerime attım terlemiş diye düşündüm fakat akıntı olmuş iltihap akıyordu şok oldum oda ayrı bir üzdü beni karnım dikişlerin üzerine geldiği için pişik olmuş oda akıntı yaptı dra gittik pansuman yaptı salı kontrol var korkma dedi ama bu süreç çok zorladı beni allahıma bin şükür yinede beterinden korusun...iyi kötü gidiyoruz...hep kendimi geçecek geçecek diye tesellilerdeyim...iyi akşamlar kızlar yine yazarım...
gunlukcum canim benimde 14 haziranda oldu. bende sanciyla 13 haziran gecesi gittim hastaneye. 14 haziran oglen geldi oglusum..arka arkaya doguruvermisiz :))) ben senden onde gidiyordum halbuki.. yerim ben o prensesi..
canim bizim gobegimizde biraz kanadi ama hala dusmedi bizimki. burda herkes normal diyor.cunku doktor biraz kalin birakmis gobegi bi degisik yani. ama iyice kurudu 3-4 gune duser insallah... bizde 17 gunluk olduk hala bebis yikanmadi. kollarinda isilik oldu cocugun , vucudunu silip duruyoruz....
canim sut icinde ben hep normal yiyorum ama annem gun asiri bir tencere komposto yapiyor. icinde sadece kayisi ve uzum var. ablamda ayni sekilde yapti 2 sene emzirdi insallah bende oyle yapicam. sende bi dene canim. birde hergun 3 litre su icmeye calis. insallllah sutun cogalir. bide kocakari tavsiyesi, gelenlere gulegule deme sutun kacmasin :)))
sen sancim geldi demissin ama sezeryan oldun dimi canim.. ben epidural aldim yoksa o sanciyle doguramazdim valla.. baya 2 saat kadar sanci cektim bende...dikislerin icinde gecmis olsun canim dikkat et. kendini cko kolla, ayaklarini sicak tut.. cok opuyorum seni ve prensesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?