Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol tatlım.
iyi tatiller sana da canım. hayırlı yolculuklar canım.

maşallah. çok güzel haber bu. selamlarımızı ilet.

olsun bi dahaki aya olur canım inşallah.
kontrolden geldim canım. doktor kasılman olması normal, artık doğum sürecindesin dedi. önemli olan sıklaşması dedi. sıklaştığında geleceksin dedi. nstde çok belirgin bişey çıkmadı. bi kaç kez yükseldi sadece.veeee doktorum normal bekleyecek gibi. normalde haftaya cumartesiye gün vermişti, şimdi o gün kontrole çağırdı. herşey normal görünüyor bekleyelim diyor. ben zaten dünden razıyım. tam doğum pozisyonu almış, başı aşağıda poposunu yukarı dikmiş. her an sinyal gelebilir dedi, uyanık ol dedi. zaten sonunda sezeryan de olsam ağrıyla olması daha iyi. ki inşallah bi mucize olur, normal yaparım. çok az bunu başaran ama belli mi olur, dua edin kızlar. hayırlısıyla kurtulayım.

kittycim, sana da ve çınar paşamıza da iyi tatiller... döndüğünde güzel haberler veririz inşallah.

chnbcim, sen nasılsın?
datlum, sen nasıl oldun? son durum ne?
miniklercim, oğluşlar doğsun, büyüsün, biz de gideriz inşallah tatillere.

kızlar doktordan geldim aşılama yapılamıyor klomen kist yapmış şimdi tekrar klomen vermem gerekecek kist dahada büyüyecek o yüzden vermem dedi seni hemen hamile bırakmak istiyorum o yüzden doğum kontrol hapı verecem dedi ama sen trombofili taşıyıcısın doğum kontrol hapı akciğer beyin yada kalbe pıhtı atabilir dedi riski göze alıyormusun dedi bende böyle bir riski almıyorum dedim.oda o zaman kendi çabalrınla bu ay deneyelim eğer kist dağılmazsa doğum kontrol hapını adet olursan bir dahaki ay veriyim dedi bu kist kadınların çoğunda her ay oluşabilen adetle atılabilen kisten dedi kendinde atabilirsin ama ben senin hemen hamile kalmanı istediğimden dolayı doğum kontrol hapı vermek istedim kist hemen dağılsınki aşılamaya geçelim dedi çok yazdım dimi kızlar canım sıkıldı işte biraz ama bin şükür halime diyorum sağlığım yerinde diyorum yumurtalarım çokmuş sorun yok dedi.inşalalh hayırlarla ve sağlıklarla bu ay her şeyiyle sağlıklı bir bebiş tutar inşallah bu ay sürekli dua edecem kızlar nolur dua edin bana hepinizi öpüyorum hepiniz yazmışsınız ama inşallah kafam düzelsin hepinize tek tek yazacam

unuttum bide doktor coraspin verdi onuda hergün içecekmişim

Son düzenleme:
canım ben ilk evlendiğim yıl pıhtılaşma sorunum olduğunu bilmeden 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım, birşey olmadı. tabi bilerek kullanılmaz haklısın. senin neydi tam olarak mutasyonların?unuttum şimdi.
hayırlısı olsun. bak halilalin de iptal olmuştu, kendiliğinden hamile kaldı. inşallah senin de öyle olur canım. herşeyde vardır bir hayır.

okuyup çok mutlu olduğum ilk haberle başlayayım hilalcim allah tamamına erdirsin canım çok sevindim meleğin doğum zamanında kardeşini gönderdi sana biliyosun bende ikiz çok istiyodum bana kısmet olmadı ama sana inşallah olur ama tekte de olsa ikiz de olsa bebiş 9 ay sonra kucağında olsun inşallah...

candaşcım sahalara dönmüşsün kuzum tüm neşenle transfer var sanırım yakın zamanda kaç embriyo koyacaklar inşallah senin ikizlerde kardeşlerini gönderir 15 gün sonra mutlu haberlerini verirsin..oh konser konser geziyosun ne güzel bizde geçenlerde volkan konak a gitmiştik adam dehşet gerçekten tv ile hiç farkı yok çok doğaldı..

nazlım senide takip ediyorum canım testlerin güzel çıkıyo maaşallah bu ay korunma yok sanırım hilal açılışı yaptı devamını sizden bekliyorum canım...

nilde moral bozmak yok canım bu ay hilal içinde çok umutsuz konuşmuşlardı sanırım iltihap falan yanlış hatırlamıyorsam allah ol dedikten sonra kist falan hikaye bu yaz döneminde topikte hamiş olmayan kalmasın inşallah..

minicikumut eşin için üzüldüm canım ama allah daha güzel kapılar açsın size inşallah bu topikteki en umut dolu insanlardan biriydin umarım bebiş fikrini ertelemezsin kısmetiyle gelir miniğin inşallah...

chnb abla hastaneden çıkmışsın senin yaramaz paşa bi daha yaramazlık yapmasın inşallahh..

lonecum az kaldı az kaldı derken doğum zamanı gelmiş duanı bitirdim canım allah kolay doğumlar nasip etsin normal doğuma karar vermişsin tebrikler bende çok istiyodum ama hafta sonu tecrübemden dolayı bi daha bi daha düşünmem lazım bu konuyu..

minikler cnm bizimkiler yaramaz cidden arada bi telaş vermeden olmuyo..canım özlediysen sakıncası yoksa gitseydin memleketine bizde bi 10 güne gidicez inşallah 3 günden fazla durmuycam benle alakaları yok zaten annemi özledim ben memlekete geçicem sonra oğlu gitsin yanına...

ceza bi paşa da senden maaşallah bu sene erkek yılı gerçekten..iyi tatiller canım paşa ya dikkat..

hello sende tatile çıkmışsın canım oğluşla iyi tatiller...

günlük nuray taze anneler siz nasılsınız...

asecim sen nasılsın bu ilk denemeydi sanırım kısmet inşallah bu sefer olsun canım..canım acını hatırlattığım için çok özür dilerim ama sana bişey soracaktım sen bebeğini suyu bittiği için kaybetmiştin sanırım su kaybını hissetmişmiydin, belirtileri neydi.

biz allaha şükür iyiyiz dün detaylı ultrasyona girdim herşey normal çıktı çok şükür acildeki dr de ultrasyonda normal görmüştü ama yinede yatırmak istedi ne olur ne olmaz diye..sonra çok araştırdım o iki gün biraz fazla ayakta kalmıştım sanırım ondan oldu çok ayakta kalmak çok yürümek seyahattede olabiliyomuş böyle bi durum..kendi dr görüştüm vajinada su birikmiş o akmış olabilir dedi adama soruları ardı arkasına sıralıyorum burdan duyduklarımı testleri falan söylüyorum korkuyorum yakında adam ben kalkayım gel sen otur diyecek..bu arada crp de 0, 2 çıkmış bende nasıl normal bir değer mi kağıtta aralıklar yoktu..dr ile pazartesi görüşeceğim..herkese iyi haftasonlarıı....

Lonecimm haberlerin çok iyi..herşey normal görünüyor
zaten sancın sıklaşınca, açılmada olunca dilersen anestezi verirler.epiduralle normal yapan arkadaşlarım var, çok rahatmış diyorlar..neden prenses doğum diyrlar, belli yani:)
bende ilk doğumda sancıyı sonuna kadar hissettim .. tersti diye sezaryen oldum sonunda.birde su hiç kalmamıştı..
dediğin gibi;sancıyı hissetmek, sezaryen bile olacak olsan iyi oluyor.çünkü süt hemen geliyor,sancı uyarıyor demek ki..bende öyle oldu..
ikinci tatsız olayımda da normal doğum yaptırdılar,yine aynısı oldu..

herşey olması gerektiği gibi ilerliyorsa, dr'unda seni düşünür ve durumunu destekleyerek önlem alır..
gerekirse doğum şeklini çevirir zaten..rahat bi şekilde doğum yaparsın inş canımm.. hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun ..
az kaldı oğluşuna kavuşmaya, bizde sabırsızlıkla bekliyoruz minik yafrularııı
Allahım esirgesin sizi

datlummm canım oğluşunla iyi olmanıza sevindim..
herşey yolundaymış, rahatla canım biraz

canım benim suyum birden gelmişti..yani10-15 dk gibi bi sürede çok yoğun aktı, bitti..
ilk geldiğinde yoğun ıslaklık hissettim, acaba idrar mı dedim..
ama bunda hiç koku olmuyordu ve kontrol edemiyordum.farkettim yani suyu olduğunu..
ama öncesinde ağrı, sızı hiç bişey olmadı..
yada sızıntı şeklinde olsaydı, belki tedavi durumu olurdu.ama o kadar zaman kalmadı.
sen bahsetmiştin ya, belki idrar kaçırmada olabilir. olabiliyor çünkü..

kizlar son sayfayi okuyabildim harika bir haberle gunu actim kizlar

hillaaall canim tebrik ederim , Alah tamamina erdirsin insallah cok sevindim . insallah hayirlisiyla saglikli bir 9 ay ve saglikli bir bebecik diliyorum canim.. masallah

hellom tatile gidiyomus herhalde iyi tatiller canim

gunlukcum sen nasilsin? yaa sen benden once mi dogurdun ben tam anlamadim :)))) dogum hikayeni yazdinmi ben okuyamadim nasil oldu sancilarin falan mi geldi..canim Allah anali babali buyutsun hastanedeki resminide gordum prensesin masallah cook tatli nazar degmesin..

lonecim seninde normal gorunuyormus hersey .. insallah canim hersey yolunda gider ve normal olur.

datlum bende iyiyim canim cok sagol.. bebisle ugrasiyoruz iste. :)) simdi uyuyor. gun iciinde devamli ya kucagimda ya gogsumde beni emzik olarak kullaniyor. emmeyi cok seviyor masallah o yuzden daha hic bir yere cikamadim. esim 40 gun olmadan bir yere cikmak yok diyor. Esatta sadece kontrol icin doktora gitti. onun disinda hep evdeyiz. misafirleri agirliyoruz hayirli olsun diye gelenleri..bugun 16. gunumuz simdilik hersey yolunda yani..

oglum mizirdaniyor ben kactim yine gelicem

sağol canım rahat olmaya çalışıyodum son 1- 1,5 haftadır hareketleri de hissediyodum iyiydim yani bu son olaya kadar öncesinde bi kayıp yaşamış olmanın birde hamilelik konusunda çok tecrübesiz olmamdan kaynaklanıyo bu telaşım sanırım bir daha böyle sıkıntıla yaşamayım, kimse yaşamasın inşallah...

maşallah canım emsin paşa emsinde büyüsün....zaman yanındayken eminim daha çabuk geçiyodur..darısı bizlere o günleri görmeye inşallah..

minikler canım olsun sakin evlat olacak oğlun. ben ağırbaşlı erkekleri severim ama Ahmet Arda da abisi gibi hareketli dr öyle dedi. ben de sanırım hissediyorum ama kasılmamı barsak hareketleri mi bilmiyorum. oğlum yanımda babasıyla okuma yapmamak için cebelleşiyor... ne olacak halimiz bilmem...

lone canım sancı süt ilişkisi bilimsel olarak var mı bilmem ama benim büyük oğlumda çok sancı çektim sonra sezaryen oldu ve hemen ilk emişte süt geldi. 2. oğlum normal doğdu onda da hemen geldi... inşallah kolay olur hem kesinlikle bebeğin çıktığı anki duygu çok güzel ve farklı. hatta normal doğum ve orgazm üzerine yazılar bile var...

ase kuzum olsun bu aya inşallah. ben evdeyim hatta bugün annem ve kardeşim geldi...

nilde ya aksilik olmuş varsın bu ay olmazsa diğer aya olsun...

hilale de çok sevindim bu arada...

datlum gerçekten yürekler ağızda yaşıyoruz...

nuray tatlım maşallah emsin annesini...

kızlar iyisinizdir umarım. candaşı merak ediyorum bugün dölleme yapılmıştır yarın belli olur kaç tane döllendiği...

datlummm iki gebelikte de hiç enfeksiyon için bi tahlil vermedim, talep edilmedi yani.hatta chnb ablanın dediği ; rahimağzı uzunluğu ölçümü falan da yapılmadı.
bundan sonra bu konu üstünde de daha hassas olacağım artık. canım rahat olmaya çalış, herşeyi sıkı takip ediyorsun çok şükür
dr'dan tahlil de iste, enfeksiyon takibi için..
benimki çok büyük ihtimal enfeksiyondu.çünkü geçen ay smear de yapıldı, çıktı yani.
tedaviyi tamamladım ama bu da sık tekrarlayan sinir bozucu bi durum

dediğin gibi Allahım kimseye yaşatmasın..çok zor durumlar..
Kendine,oğluşuna iyi bak.. Allahım sizi esirgesin, oğluşuna sağlıkla kavuştursun..
tüm tatsızlıklar , cümlemizden uzak olsun inşş:79:

chnb ablacım
, evine hoşgeldinn o zamannn
iyi olmanıza sevindim... hareketli olmayan erkek çocuğu varmı acaba ablaa
tırmanıyorlar resmen yuvalarındaa:) ultrason şahittir
ewt bu ay olmadı abla, kısmet artık.. zaten umudumda yoktu canım..
ben hazırmıyım acaba, bıraksam mı diye düşünene kadar.. yumurtlama gününü kaçırmıştım..hani bi ihtimal demiştim yinede..
bu arada rahim kasılmaları, süt kanallarındaki aktivasyonu arttırıyor.. hatta birbirini tetikliyor sanırım.
çünkü gebelikte göğsü sıkmayın diyor ya dr'lar, rahim kasılmasını başlatır diye..
benimde ilkinde son ana kadar sancı çektim, sezaryen oldum.. ikincide de sancı ve sonra normal oldu .. ama ikisinde de süt geldi hemen..
doğası bu demek ki..herşey normal gelişiyor ve bebek gelişini haber veriyor ..
herşey olması gerektiği gibi işliyor yani.. mükemmel bir düzen var bu gebelikte.. :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
nillde ablacım bu ay olur inş.. topicteki herkes hamiş olacak inş, sırayla
lonenin duası bitirilsin de, senin için okuyalım canım tefriciye..

candasi ben kacirmisim yahu, dollenme mi yapilacakti??? Allahim insallah hersey gonllunce olur candasim, inallah hayirli haberler ver bize..

chnb ablacim asesulfamin dedigi gibi erkegin hareketli olmayani varmi acaba sagolsunlar :))) eve cikmissin galiba abllacim masallahhh opuyorum cok

datlum sana ne oldu ben onuda kacirmisim..cok gecmis olsun canim

ase canım öyle. Rabbim her şeyi kararlamış... bu ay dikkatli çalışın bakayım:))))
ultrason örneğin de çok hoştu:))

nuray şükür evdeyim canım. fırsat buldukça yaz..

merhaba kızlar nasılsınız

nilde cnm tedavin yarım kalmış ama hayırlısı buymuş die düşün çünkü hilal tedaviyi erteleyince bu bebek kendiliğinden gelecek demişti buna çok inanmıştı bakarsın seninde öyle olur coraspine gelince ben de her gün bi tane içiyorum diğer dr.um hamilelik düşündüğümde kullanmaya başlatmıştı bu gebelik başladıktan sonra verdi artık bana kan sulandıcılar ekmek su gibi doğal şeyler olmaya başladı gibi geliyor dualarımızdasın cnm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

candaş cnm ne oldu sonuç acaba yarın yazarsın artık güzel haberleri cnm

chnb ablacım tam ağır abi olacak gibi şimdilik öyle tabi sonradan sen misin hareket isteyen deyip tekmelere boğmazsa beni bi de arabaya binince tepki veriyor :) netten tesadüf okudum bu haftalar makine sesi araba titreşimi bebeklerin ilgisini çekermiş :)

datlum kuzum bizimki huzur vermez adama yani kaygana ahh ah ordan bile sinirimi oynatmayı başardı geçen gece aradı sanki gündüzler çuvala girdi arama konusu da başlı başına sinir bozucu memleket hasretinden öleceğimi bilsem o kadın ordayken ayaklarım gitmez oraya :) sen de dikkat et cnm huzurlu olduğun ortamlarda ol

nuray cnm oğluşunla zaman daha hızlı ve yorucu geçiyor sanki

ase cnm bu ay ikilemlerinden de kurtuldun artık bekletmeden gelsin inşllh cnm

lone cnm günün az kaldı heyecan vardır tabi en çok sevindiğim normal doğuma yakın duruşun oldu hayırlısı ne ise o şekilde gelsin tabi ama seninde daha çabuk toparlanman için normal daha iyi sanki cnm ben de duanı bitidrdim 300 almıştım allahım kolay doğum nasip etsin hayırlısıyla kucağına al oğluşunu..

ceza cnm aramıza hoşgeldin :) geleceğin kaynanaları :) tekrardan allah uzun güzel sağlıklı bir ömğr versin oğluna cnm

hilal cnm senin içinde tahminde bulunayım bu kadar erkek arasına artık bi prenses bekleriz :) tabi ikiz olma ihtimali varmış ikisi de kız olabilir o zaman topikte çok erkek var maşallah ya da biri kız diğeri de onu koruyup kollayan bi erkek krdeş olabilir :) rabbim tamamına erdirsin cnm darısı inşallah isteyen bekleyen herkese olsun

canlarım merhaba....

hilalim duyduklarım ne kadar güzel, allahım çok sevindim canım allahım tamamına erdirsin inşallah...dikkat et canım öpüyorum...

nuray, canım benim sende bebeğini güle güle büyüt allah analı babalı büyütmek nasip etsin...maşallah paşama sütün gelmiştir inşallah...benimki değişik bir oluyor bir olmuyor mama takviyemiz var sarılık oldu kızım bu nedenle başladık canım...moralini hep iyi tut bende 2 çocuk olunca haliyle moral biraz düşük...canım ben 13 haziranda doğum yaptım erkengeldi kızım doğum sancıları başladı bayağı bir acıdan sonra çok şükür kucağımıza aldık nazlımı...sende normal yapmışsın canım çok sevindim zaten senin için dua ederken hep normal olsun diye dua ediyordum malesef doğum hikayemi yazamadım...senin ayın kaçında oldu?

lone, canım senin içinde normal olsun diye dua ediyorum inşallah az kaldı allahım kurtarsın bir avazda...

kızlar hepinize tek tek yazamıyorum malum hepinizi çok öpüyorum seviyorum...

moralim bazen çok bozuk oluyor...kızımla pek anlaşamıyoruz kardeşini hep uyandırmak istiyor bende kızıyorum çünkü miniğim çok zor uyuyor onca saat uyutmaya çalışıyorum oda gelip uyandırmaya çalışıyor( bunun dışında göbeği kanadı kızımın dr normal olur dedi kakasını yaparken çok zorlanıyor...süt içinde yapmadığım içmediğim şey kalmadı ama işte öyle bu konuda da moralim çok bozuk sürekli ağlamaklıyım...bu arada geçen gün elimi dikişlerime attım terlemiş diye düşündüm fakat akıntı olmuş iltihap akıyordu şok oldum oda ayrı bir üzdü beni karnım dikişlerin üzerine geldiği için pişik olmuş oda akıntı yaptı dra gittik pansuman yaptı salı kontrol var korkma dedi ama bu süreç çok zorladı beni allahıma bin şükür yinede beterinden korusun...iyi kötü gidiyoruz...hep kendimi geçecek geçecek diye tesellilerdeyim...iyi akşamlar kızlar yine yazarım...

gunlukcum canim benimde 14 haziranda oldu. bende sanciyla 13 haziran gecesi gittim hastaneye. 14 haziran oglen geldi oglusum..arka arkaya doguruvermisiz :))) ben senden onde gidiyordum halbuki.. yerim ben o prensesi..
canim bizim gobegimizde biraz kanadi ama hala dusmedi bizimki. burda herkes normal diyor.cunku doktor biraz kalin birakmis gobegi bi degisik yani. ama iyice kurudu 3-4 gune duser insallah... bizde 17 gunluk olduk hala bebis yikanmadi. kollarinda isilik oldu cocugun , vucudunu silip duruyoruz....

canim sut icinde ben hep normal yiyorum ama annem gun asiri bir tencere komposto yapiyor. icinde sadece kayisi ve uzum var. ablamda ayni sekilde yapti 2 sene emzirdi insallah bende oyle yapicam. sende bi dene canim. birde hergun 3 litre su icmeye calis. insallllah sutun cogalir. bide kocakari tavsiyesi, gelenlere gulegule deme sutun kacmasin :)))

sen sancim geldi demissin ama sezeryan oldun dimi canim.. ben epidural aldim yoksa o sanciyle doguramazdim valla.. baya 2 saat kadar sanci cektim bende...dikislerin icinde gecmis olsun canim dikkat et. kendini cko kolla, ayaklarini sicak tut.. cok opuyorum seni ve prensesleri

sağol canım, bende kompostu içiyorum içmediğim şey kalmadı yine buna şükür denemeye devam edeceğim...ben sezeryan oldum canım senden daha fazla sancı çektim:)) 12 saat kadar ameliyathane doluydu hastanede 3 saat kadar evdede sancı çektim öyle işte...burda banada öyle diyorlar gelen kapıya gelme diyor sütün gitmesin:)) suda içiyorum canım bunun dışında sulu şeylerde yiyorum...biz eve geldiğimiz gün başladık yıkamaya benimkide isilik oldu sıcaktan sanırım...göbeği yine ara ara kanıyor çok ağladığı ve kaka yaparken zorlandığı zaman...göbeği 1 haftalıkken düştü...işte böyle canım...sende paşayı kokla yerime süt kokulular canlarım yaa ne masumlar dimi bize muhtaçlar bazen o ağlayınca oturup ağlıyorum çok ağlayıcı bişey oldum çıktım...öptüm canım görüşürüz yine...

merhaba kuzlar nasilsiniz.telden yazmaya calisiyorum.umarim herkes iyidir.lone canim 300tane okudum.kusura bakma biraz gec kaldim.allah kabul etsin.hayirli dogumlar diliyorum.bana gelince nildem sagolsun haberimi vermiş. insallah bu ay rabbim onunda guzel haberini almayi nasip eder.guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.biliyorsunuz bebegimin dogum tarihi 3temmuzdu.cok sukur rabbim melegimi gonderdi.acimi hafifletti.hadi kizlar acilisi yaptik sira sizde.dualarim heo sizinle. candasim transfer oldu sanirim.guzel haberlerle gel insallah.kuzlar kusura bakmayin heoinize tek tek yazamiyorum telle.heoinizu cok ozledim.oopuyorum cok.kendinizeiyi bakin.Q

loneliness için ..
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300 (bitti)
ase 500(bitti)
dadlum 300
hilal 300 (bitti)
nilde 300
ceza 300
lone 300(bitti)
candaş 200
ase 300(bitti)
lone 444

Günaydın kızlar.. :79:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…