loneliness için ..
hello 450
chnb 750(bitti)
minikler 300 (bitti)
ase 500(bitti)
dadlum 300
hilal 300 (bitti)
nilde 300
ceza 300
lone 300(bitti)
candaş 200
ase 300(bitti)
lone 444
Günaydın kızlar.. :79:
NAZLIM sen kaç okumuştun canım..
ben senin yazdığın listeden alıntı yapmıştım,ama senin adın niye yok
karıştı sanırım:S ne yapalım canımm..?
okumayanı bilsekte iptal etsek :26:
bende listeden baktım topladım.. loneyle paylaştık en son:26:
o lone 300 olan varya o benim sanırım:)ben 300 okudum
ben 2. aldığım rakamdan 444ten daha 100 tane okudum. 344 tane eksiğim vardı daha. nazlım kaç okudu acaba?ona göre tamamlayayım.
ama lone '' 300 ü okudum'' dedi.. bende bitti yazdım..o sen değilsin kıs :)
candaşı ekledim bide senin listene..kalanıda loneyle paylaştık.okumaynlardan ,başlamamış olan olsa da okumasa keşke:26:
canım o zaman benim şu an sadece 44 eksiğim kalmış. çünkü lone 300 yazmışsın diye ben önce 300 okudum. sonra da 444 aldım. ondan da 100 okumuştum. 344 oluyor, 300 sen okumuşsun, o zaman kalıyor 44. bugün tamamlarım. yalnış olmadı değil mi?sen muhasebcisin, bi hesapla bakayım:9o lone 300 olan varya o benim sanırım:)ben 300 okudum
hıh.. süperr... canım nazlım 300 okumuş.. sen sadece 44 oku o zaman
denkleştirmiş oluruz böylece..
3 kişi hesabı doğrulttuk sanırım. hepinizden Allah razı olsun.kız ben 300 okuudm ona göre yap:)anamm karıştı ortalık lone kuzum sen ne diosun bide hello bitirdi okumasını ceza da bitti say akşam demiş sanırım
günaydın kızlarrrrrrrrr
canım benim duamda bitti yazabiirsin ben bu ara giremiom fabrikada ortalık fena karıştı işten çıkarılanlar şikayet edilenler patron barut gibi herşeyimiz batıyo tatile çıksada rahatlasak tek tek yazamıom kusura bakmayın
hilalimmmm canım benim rabbim yüzünü güldürdü tamamı gelsin inşallahhhh allaha emanet olun ikinizde
herkesi öpüyorummm
canım o zaman benim şu an sadece 44 eksiğim kalmış. çünkü lone 300 yazmışsın diye ben önce 300 okudum. sonra da 444 aldım. ondan da 100 okumuştum. 344 oluyor, 300 sen okumuşsun, o zaman kalıyor 44. bugün tamamlarım. yalnış olmadı değil mi?sen muhasebcisin, bi hesapla bakayım:9
loneliness için ..
hello 450 (bitti)
chnb 750(bitti)
minikler 300 (bitti)
ase 500(bitti)
dadlum 300
hilal 300 (bitti)
nilde 300
ceza 300 (bitti)
lone 300(bitti)
candaş 200
ase 300(bitti)
lone 144
NAZLIM 300 (bitti)
tamamdır o zaman.. Nazlım , bizi yazmışsın kendini unutmuşsun hatun
neyse alnımızın akıyla çıkmış bulunuyoruz:13:
tamam canım şimdi hesap doğrulandı ya ben kimseye karışmıom bide ben kaldım ortada hepsiyle iyi geçimiorum ay hepsi dersini bana anlatıyo şiştim valla herkes birbirnin arkasından konuşuyo of beni çok gerer böyle şeyler allah yardım etsin herkesebirden mi patlak verdi bu işten çıkarılmalar.. çok tatsız.. Allah yardımcıları olsun..
canım haliyle gergindir ortalık.. aman kimseye bulaşmaa, sen işinde ol..
işlerine bak, müsait olduğunda arada yaz canım
kuzummmm duaalrım seninle iki tane güzellerr güzeli evladın yanında olcak 9 ay sonra inşallahhh rabbim yardımcın olsun kuzumm cumarteside hep dua ettim sana :)aklımdaydın biliosun
canım çok sevindim, yumurta sayın çok güzel maşallah.Minikler canım günaydın, nasılsın ? tahmin ediyorum durumu, boynu bükük kaldınız değil mi resmen, millet giderken siz kalınca. saolsunlar hayattan soğutuyo kayganalar. peki siz ne zman gideceksiniz ? sorma keyfim çok yerinde. ya bişey farkettim kendmle ilgili, evde anneme hiç yardım etmiyorum aslında ayıp ediyorum ama kendim evimde dahil çok hareketliyim.tek hareketsiz alanım annemler. atlı karınca gibi fazla dolanıyorum. konser düğün bayram gezi tozu benim için, iki elim kanda olsa yine gidiyorum ya. ama karar verdim bazı zamnlarda engellicem kendimi, yumurtalarım toplandı haftasonu aslında pek basit bi işlem değilmiş, sabah 8 de çıktım evden akşam 10 da girdim, o kadar sancım vardı ki, salak gibi saç boyattım gezindim nildeyle tanıştık :) iyi yanı bu. tecavüze uğrayan kadınlar gibi otururken bile acı çektim. aynısını hsg de de yaptım. hadi hsg narkozsuzdu sen bunda narkozu ye, ardından gez toz. abarttım ama , evdekiler dalga geçiyor. doğum yapınca ne yapmayı düşünüyosun gezi planın ne diye :) acısı fena çıktı ama bu kez ya.benden böyle işte.oğluna isim düşündünüz mü siz peki ? biraz meraklandırmış oğlun seni ama iyiymiş maşallah :)
lone, çok teşekkür ederim canım.Rabim ana babalrımızın başta olmak üzere güzel yüreklerin hepsinin duasını kabul etsin.şimdilik güzel giyiyor ya inş meyvelerinide alırız ya.sanırım benim transferd berat kandilinde olcak, allhım günün hayrına nasip etsin inş.sen ne durumdasın sancılar geliyomuş azar azar.
Nildem, canım biz güçlü durdukça sorunlar yakamızı bırakmıyor farkındayım.ama bununda üstesinden gelceksin biliyorum.allahın izniyle bebeğine kavuşacaksın.az canın sıkıldı biliyorum ama 1 ay geç olsun inş güç olmasın ki, kistin çok önemi yokmuş.belli olmaz süpriz yapabilirsin :)
Datlumi canım şükür keyfim yerimde döndüm sahalarada.Allah 15 gün sonra güzel haberler vermeyi nasip eder.dualarınızdayım biliyorum.geziniyorum sorma, ama dün ajda pekkana gidemedim, ağrılarım dolayısıyla ama olsun bu kadarıda yeter. volkan koak süper değil mi ? ona daha gitmedim ama inş gidecem, şimdiye dek herkes olağanüstü performans diyor onun için .. biraz yorulmuşsun canım sende, o değer sıkıntılı mı çıktı peki ?
Günlük, canım 2. çocuğun zorluklarını yaşıyosun sanırım.Aksilikler üstüste gelmiş ama sen aşarsın biliyorum inanıyorum.peki dikişlerin için ne dedi dr, geçmiş olsun.dikkat et endini zorlama ablacım.kızında kendince aklı tavırlar sergiliyor senin için çok zor ama düzelcek.biraz daha sabıri herşey güzel olcak.bana demesi kolay biliyorum ama senin güçlü ve çoook mutlu olman lazım :) çok öptüm seni, birde bi ra bana cebini mail atarmısın.arayamadım seni.
hilal, canım yoldaşım nasıl sevindim bilemezsin yaa :)) maşallah ki ne maşallah inş ikizlerin geliyo :)) oleeyyyyyy :))) nasılsın taze anne ? hakettin bunu, şükür rabbim çokta zora koymadan gönderdi, az çekmedin tabi ama olsun bunada şükür, kardeşini senesinde gönderdi meleğin :) allahım 9 ay sağlıklı hamilelikler nasip etsin, mutluluklarınızın devamı gelsin.eşinide senide çok tebrik ediyorum.kaç gündür kendi derdimdeyim ama arayacağım seni aklımdasın :)) kendine çok dikkat et, artık daha özelsin :)))
ase, canım regl olmuşsunüzüldüm ende ama olsun, daha başınadyız yolun.allahın izniyle çokta kıdemlenmeden meleğinin haberini verirsin bizlere, canın sıkıldı mı adet olayına ? smear sonuçları nasıldı canım , bi değerinde sıkıntı mı var yani anlayamadım .. onun dışında nasılsın ?
kızlar sizler nasılsınız ? nazlım toplandın mı ? nurayım güzel günler inş bizi bekler, oğluşun ne alemde ? sezen, nerelerdesin ? chnb, nasılsın ablacım ? oğlun iyidir inş değil mi ?
kızlar ben haftasonu yumurtlarımı tpşattım, 10 tane yumurtam olmuş. 7 si istenen kalitede, bu günde bölünmeye devam ediyormuş herşey yolunda dediler. sanırım çarşamba perşembe transfer olcak.inş tutunurlar.dr a ikiz olablr mi dedim, evet bende 2 embriyo koymayıdüşünüyorum zaten dedi. güzeldi, güzel temennilerde bulundu.inş dvamıda hep güzel olur.ama biraz zor oldu ağrılarımk çoktu bi de saf gibi dinlenmedim 10 a kadar dışardaydım kıvrana kıvrana.göbeğimde düştü galiba( hala ağrısı var, saçlarımı boyattım.hürremin az açığı olmuşum ruslara benzettiler :) öncedende benzetiyolardı ama şimdi bende bezettim.neyse progesteron verdi dr, koyuyorum ama ilaç çamaşırıma akıyo resmen, napcam ben, biraz daha mı iteklemem lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?