canım benim allah bin kere razı olsun, biliyorum aklındaydım :) inş kavuşurum ikizlerime.ateşine baktım bende düşmüş gibi.peki dün yada önceki gün ilişkioldu mu ? ben bu kez bebeğine erkenden kavuşacağını düşünüyorum canım ya, inş bu kez üzmeyecek seni.benimde dualarım senin yanında osun inş. berat kandilin hürmetine allahım nasip etsin. :)
inşallah bu ay olur tatlım. minikler gibi çok çabuk hamile kalırsın 3.ye ve inşallah sağlıklı devame der onun gibi. ona da maşallah diyorum tekrardan.he bacım doğrudur ben kendi ismim yerine seni yazmışım
tamam canım şimdi hesap doğrulandı ya ben kimseye karışmıom bide ben kaldım ortada hepsiyle iyi geçimiorum ay hepsi dersini bana anlatıyo şiştim valla herkes birbirnin arkasından konuşuyo of beni çok gerer böyle şeyler allah yardım etsin herkese
kızlarrr ben bugün mumurtluyom bana dua edin nolurrrrrrrrrrr
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim düştü bide 3 gündür akıntım fazla inşallah ilk aydan gelir bebeğim pek umudum yok ama bide beni bırakmasın bidaha nolurrrrr
inşallah bu ay olur tatlım. minikler gibi çok çabuk hamile kalırsın 3.ye ve inşallah sağlıklı devame der onun gibi. ona da maşallah diyorum tekrardan.
inş canım çok sağol.canım çok sevindim, yumurta sayın çok güzel maşallah.
inşallah gelişimleri de iyi olur.
cuma günü vardı canım sancım, cumartesi çok azdı. dün bugün bişey yok.
cumartesi iğneyi kestirdi doktorum. hareketlerine çok dikkat et dedi.en ufak bi yavaşlama hissedersen gel dedi. o nedenle stresliyiz biz de.8 aydır kullanıp bırakınca insan tedirgin oluyor.
oo ooo süper süper :) inş tutunmuşlardırda.allah duysun inş sesimizi.daha iyisin bugün değil mi ?cumartesi sabah 4 de falan oldu ilişki sölemesi ayıp:)bu akşamda olur ah kuzum dualarımız yeter birbirimize inşallah rabbim duyar sesimizi
loneliness için ..
hello 450 (bitti)
chnb 750(bitti)
minikler 300 (bitti)
ase 500(bitti)
dadlum 300 (bitti)
hilal 300 (bitti)
nilde 300
ceza 300 (bitti)
lone 300(bitti)
candaş 200
ase 300(bitti)
lone 144
NAZLIM 300 (bitti)
datlumm.. Allah kabul etsin canım..
nasılsın?tatile çıkmıştın değil mi:44:
kendine iyi bak canım..dinlenmeye çalış
Niçin kendini bu kadar üzüyorsun? Her tahlile inanma... istersen 4 kez yaptır aynı sonuç çıkabilir önemli olan doğduğunda ki sağlığı. Ablama öyle oldu ama çok şükür çok sağlıklı bir yiğenim var şmdi usg de iyi gözüküyorsa sıkma canınıbiraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...
ne zaman dr den mutlu geleceğim ben.(
candaş bak demiştim sana maşallah...
biraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...
biraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...
Candaşım.. iyiyim canım sağol.. sen nasılsın?
senin için okuyacağım da, gün bekliyorumhep aklımdasın..
dua içinde hilale başlayabiliriz..
candaş ase sağ olun kızlar... allah evlatlarımızla imtihan etmesin amin...
canım çok sağolasın, acelem yok hallederiz, bi adetin bitsin. ben demiştim ya sana, belki hepinizden 1 er yasin isteyebilirm.bende iyiyim şükür. hst den aradılar, yumurta gelişimleri güzel dedi. bugün 6 tanesi 8 e bölünmüş, 1 tanesi 6 da kalmış ama yarında bölünebilir dedi.bölünmezsede 6 dan eksilmesin yeter.sevindim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?