Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cumartesi sabah 4 de falan oldu ilişki sölemesi ayıp:)bu akşamda olur ah kuzum dualarımız yeter birbirimize inşallah rabbim duyar sesimizi

inşallah bu ay olur tatlım. minikler gibi çok çabuk hamile kalırsın 3.ye ve inşallah sağlıklı devame der onun gibi. ona da maşallah diyorum tekrardan.

günlükçüm, tahmin edebiliyorum canım. trt1de süper dadı diye bir program var, genelde 2 çocuklu ailelere gidiyor disiplin etmeye. çocuklar birbirine fena dalıyor, birbirleirni dövüyolar falan. ben de 2 çocuk çok istememe rağmen gözüm korkmuyo değil o görüntüleri görünce.
inşallah çabucak iyileşir dikişlerin canım.
benim normal ya da sezeryan kararım doktoruma göre değişiyor. adam bir 7 temmuza gün veriyor. bir sonraki kontrolde o tarih geç 3-4e alırız diyor. böyle özellikle son kontrolde be bir kaç kontrolde daha herşey normal görünüyor, normal doğumu bekleyelim diyor. ama son kontrolde çok ciddi bi şekilde normali bekleyelim dedi. yeni yasadan mıdır nedir adamın da kafası karışık. ama ona güveniyorum, hamileliğim başından beri gidiyorum ve çok da tutulan bi doktor zaten. ben de dua ediyorum normal ve kolay olması için. inşallah bakalım.

Son düzenleme:
inşallah bu ay olur tatlım. minikler gibi çok çabuk hamile kalırsın 3.ye ve inşallah sağlıklı devame der onun gibi. ona da maşallah diyorum tekrardan.

miniklerime benden de benimde umudum o canım benim yeni gittiğim doktorumda alanında çok iyi bi adam ama fazla rahat kafam çok karışık hele bi hamile kalayımda eşim çok istiyo bunu bana sölemiyo ama arkadaşlarının çocuklarının resimlerini faialn bakarken yakalıyorum bazen ona kıyamıorum hiç hayırlısı hakkımızda bende yoruldum o kadar şey yaşadım ama yine uğraşıorum ilginç bi durum

mrb kızlar nasılsınız

dua yı okumuştum yazdım ama araya kaynadı sanırım..lone kolay doğumlar olsun inşallah..

loneliness için ..
hello 450 (bitti)
chnb 750(bitti)
minikler 300 (bitti)
ase 500(bitti)
dadlum 300 (bitti)
hilal 300 (bitti)
nilde 300
ceza 300 (bitti)
lone 300(bitti)
candaş 200
ase 300(bitti)
lone 144
NAZLIM 300 (bitti)

datlumm.. Allah kabul etsin canım..
nasılsın?tatile çıkmıştın değil mi:44:
kendine iyi bak canım..dinlenmeye çalış

inş canım çok sağol.
clexane ı kestiniz değil mi ? allaha emanet olsun inş, sende dikkatli olursun zaten.
önce normal doğumu bekliyosunuz sanırım, ben sezeryan olcan sanıyodum.inş en kolayı olsun.
cumartesi sabah 4 de falan oldu ilişki sölemesi ayıp:)bu akşamda olur ah kuzum dualarımız yeter birbirimize inşallah rabbim duyar sesimizi
oo ooo süper süper :) inş tutunmuşlardırda.allah duysun inş sesimizi.daha iyisin bugün değil mi ?

canım benimkide tamamdır, bitti :)

loneliness için ..
hello 450 (bitti)
chnb 750(bitti)
minikler 300 (bitti)
ase 500(bitti)
dadlum 300 (bitti)
hilal 300 (bitti)
nilde 300 (bitti)
ceza 300 (bitti)
lone 300(bitti)
candaş 200 (bitti)
ase 300(bitti)
lone 144
NAZLIM 300 (bitti)

lonecim bi senin duan kaldı, bitirmişsindir belkide.. Allah kabul etsin canım..
NAZLIM, Tefriciyeler bitti de, şimdi sonunda bi sure okumak gerekiyordu.. okursun değilmi canımm ?
bu arada beni esgeçelim şimdilik tefriciye için.. nillde, candaş,NAZLIM sizin için okuyalım öncelikle derim ..
ilk nillde abla için başlayabiliriz aslında

biraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...

ne zaman dr den mutlu geleceğim ben.(

candaş bak demiştim sana maşallah...

Niçin kendini bu kadar üzüyorsun? Her tahlile inanma... istersen 4 kez yaptır aynı sonuç çıkabilir önemli olan doğduğunda ki sağlığı. Ablama öyle oldu ama çok şükür çok sağlıklı bir yiğenim var şmdi usg de iyi gözüküyorsa sıkma canını

kürtajdan sonra sağlık bakanlığının yasağı vardı 6 ay gibi bir süreydi ama kalktı artık istediğini zaman hamile kalabilirsin tabii bir sorun yoksa. ama en iyisi en az 3 ay kadar rahimin toparlanmasını beklemek

ablacım bende üzüldüm, ama inş o 10 da 1 ihtimale denk gelmez bebeğin.amniyoyu rahim ağzından kaynaklı yapmıyor galiba değil mi ? inş sadece üzüldüğümüzle kalırız gerçekliği olmaz, Allaha emanet olsun yavrun inş. başına gelmeyenin anlaması zor.yine güçlü olmak zorundasın, güçlüsünde maşallah.dua etcez bol bol, elimizden gelen bu çünkü.inş bu son üzgün dönüşün olur dr dan.bundan sonra hep güzel haberlerle dönmek nasip olsun.benim içinde çok saol ablam.

Asem, selam canım.nasılsın ? önce hilale mi okusak, bebişlerine kavuştu ama duamız üstünde olsun.kaçtır okuyamadık kıza.sonra nilde, sonra nazlım, sen, sezen.benim için de hiç fark etmez, okunsada olur okunmasada.belki sizlerden birer yasin isteyebilirim tedavi gününe dek.

günaydın herkese kızlar nasılsınız ?

chnb ablacım moralini bozma ama.. olumlu düşün..
dr 'un ultrason ölçümlerini iyi buluyor , o bir risk senin bebişinde olmayacak inş..
amniyo yapmak da senin durumun için çok kritik olur haliyle..

Allahım sağlıkla kavuşturacak yavruna zamanı geldiğinde..sende günü geldiğinde ona ; ne kadar güçlü olduğunu,herşeyden nasıl alnının akıyla çıktığını anlatacaksın..
nelere göğüs geriyorsun,çok zor süreçler geçirdin ama bugünlerde geçecek; sonu çok güzel olacak inşş..
dualarımız hep seninle canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Candaşım.. iyiyim canım sağol.. sen nasılsın?
senin için okuyacağım da, gün bekliyorum hep aklımdasın..

dua içinde hilale başlayabiliriz..

candaş ase sağ olun kızlar... allah evlatlarımızla imtihan etmesin amin...

Candaşım.. iyiyim canım sağol.. sen nasılsın?
senin için okuyacağım da, gün bekliyorum hep aklımdasın..

dua içinde hilale başlayabiliriz..

canım çok sağolasın, acelem yok hallederiz, bi adetin bitsin. ben demiştim ya sana, belki hepinizden 1 er yasin isteyebilirm.bende iyiyim şükür. hst den aradılar, yumurta gelişimleri güzel dedi. bugün 6 tanesi 8 e bölünmüş, 1 tanesi 6 da kalmış ama yarında bölünebilir dedi.bölünmezsede 6 dan eksilmesin yeter.sevindim yani :)

candaş ase sağ olun kızlar... allah evlatlarımızla imtihan etmesin amin...

amin cümlemizi ablacım.. zor süreçler geçiriyoruz zaman zaman ama, geçecek bugünlerde inş..

hadi gözünaydın canım.. herşeyin yolunda gitmesine sevindim..
öyle ağrın sızın falan kalmadı değilmi , o işlemden dolayı..
şu hayırlı günlerin bi gelseydiii .. heyecan yaptım bak :13:

Kızlar merhaba.Kurtajdan sonra sag kasiginda agri hisseden oluyormu veya duydunuzmu?
Doktor ultrasonla baktiginda birsey yok dedi ama bariz agriyor.Eskiden boyle sikintilarim yoktu.
Buarada guzel bir video buldum umarim sizlerde izleyebilirsiniz.Paylasmak istedim.
Insallah Allah birgun hepimize bu sureci saglikli bir sekilde tamamlamızı nasip eder.

O d y s é e | Facebook

kızlar hepinize merahaba nasılsınız kuzularrrrrr

datlummmm canımmm ne durumdasın tatlım geçmiş olsun allahın izniyle hiçbirşey olmayacak zaten şu andada herşey yolundaymış allahım korusun sizi.canım benim çok teşekkür ederim desteğin için çok sağol kuzum

hellocum kuzum iyi tatiller kendine ve oğluşuna iyi bak öpüyorum

minicikumut tatlım bebişi ertelemeeeee kısmetiyle gelir o yavrucaklar iyi tatiller öpüyorummmm

nazlımmmm kuzummmmmm canım benimmmm allahım güzel kalbine göre versin uzun zamandır yazamadığım için şimdi teşekkür edebiliyorum.hadi inşallah bu aydan tutmuştur hissediyorum bunu ve bu sefer bebişin sağlıklarla sonuna kadar senle olacak sonraaaaaaa sağlıklarla analı babalı büyüyecek öpüyorum kuzummm

lalemmmmm kuzummmm o senin güzelliğin pozitifliğin ama bazen işte duvara bir çarpıyorum bir kaç gün içinde düzeliyorum sağol kuzum yazdıkların için dua için sıra kimdeyse okuyalım tatlım candaş için yasin okuyalım önce isterseniz tam tutunma zamanı sonra hilal tefriciye kendisi okumuş bitirmiş ama onada okuyalım isterseniz tefriciye istemezse onada yasin okuruz hilalimin bebişini sağlıklarla kucağına alması için.nazlım için okunmuşmuydu okunmadıysa onada okuyalım sonra sırayla devam edelim yada sıra kimdeyse kuzum

lone tatlım nasılsın?çok teşekkür edrerim tatlım evet pozitifimdir ama bazen geriliyorum.inşallah canım inşallah bende hilalim gibi olurum onunla herşeyimiz aynı gidiyor zaten desteğin içinde çok teşekkür ederim tatlım allahım senide hayırlarla ve sağlıklarla kurtarsın

minikler kuzummmmm çok teşekkür ederimmm canım benimmm sen nasılsın bebiş nasıl

chnb kuzummmmmm nasılsın allahın izniyle hiçbirşey olmayacak kuzum bir yerde okumuştum böyle riskler çıkabiliyormuş sonra ultrasonda bakılıyormuş herşey güzel ise doktorlar korkma birşey yok diyorlarmış sonra hepsininde sağlıklı bebişleri oluyormuş kalbini ferah tut herşey çok güzel olacak

günlükkkkkkk nurayyyyy canlarımmmm taze anneler nasılsınız kuzular nasıllllll

candaşımmmmm bütün yüreğimle inanıyorum bebeklerin seninle olacak sağlıklarla sonra kucağına alacaksın herşey çok güzel olacak öpüyorummmmm

kızlar hepinize ayrı ayrı desteğiniz için teşekkür ederim iyi varsınız hepinizi çok öpüyorum

nilldemm.. hoşgeldinn...
seni bu modda görmeyi seviyorum işte.. gözümüz gönlümüz açılıyor..
hep böyle kal..

düşe kalka, bi iyi bi kötü günlerimiz olacak canım..
ama hemen kalkıp toparlanmak gerekiyor
dua yada Yasin içinde kim nasıl isterse öyle yapalım.. hilalde tefriciye okumuşsa, candaşla ikisine yasinde okuyabiliriz dediğin gibi..
ben 3-4 güne müsait olurum.sonrasında bana hepsi uyar

sen ne yapıyorsun, nasılsın? günlerin nasıl geçiyor, yoğunmusun?
kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…