Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım, şükür imdilik çok güzel.ağrım geçti ya dünde bayağı sıkıntılıydım da bugün eski halimdeyim.
bide ben çok hareketliyim hızlıyım ağır halim bile milletin normali.transfer sonrası ağır harket gerekmiş alıştırma yapıyorum onda bile zorlanıyorum :)
inş hayırlısıyla gelir o günde, ve dediğin gibi hayırlı gelir.nefesleri tuttuk artık :)
sanırım benimde kasık ağrım olmuştu ama yoğun biçimde bel.amin allahım hepiimze nasip etsin anneliği inş ...
ablam çok sağol, sizde bana çok iyi enerjiler yolluyosunuz inş bende size güzel haberler verebilirim.şuan benimde inancım o yönde ama nasipten ötesi yok yinede.en azından şu var, dün okudum bi yerde, sonucu öğrenene kadar anneyiz :) onu hayal ederim devamıda gelir inş. hilali hala arayacam yalnzı :) kafa o kadar dolu ki unutuyorum. yasin için çok memnun olurum gerçekten.kız kendi kendine mi bitirmiş.tüh bee ( neyse sorarız hangisini isterse onu okuruz, inş sende hilalin ardındn GİDERSİN, ONUNDA KİSTİ VARDI HEM DİMİ :)))

hoşbuldummmmmm canım benimmmmmm çok teşekkür ederim kuzummmm evet haklısın düşünce hemen kalkmak gerekiyor ama sizin sayenizde dahada çabuk toparlanıyorum.hilalle konuştum tefriciye okudum yasin olabilir dedi teşekkür etti.ne kadar okuycaz şimdi ben kuran harflerini bilmiyorum ama.hilalde bilmiyormuş olabilir dimi 1 er tane okuycaz değilmi toplamda kaç tane olması lazım gerçi candaşım biliyordur yavru kuşum kaç tane okuycaz yahuuuuu bu hafta ikisinide bitirelim diyorum candaşa transfer yapılacakmış hilalde keseyi görmeye gidecekmiş sen ne dersin kuzum benim asemmmm lalemmmmm canımmmm kuzummmm

canım benimmmmm evet sen şu anda annesin çünkü bütün hücreleri bölündü allahın izniyle transferden sonrada tutunsun sana sonra bir yuppiiiiii de sana kuzummmmmm.inşallah kuzum ya hilal gibi olur totem yaptım hilalimi zaten o hep diyor sen ben aynıyız diye inşallah kuzummmmm.canoooooo aseye yazdım bir okusana yasin kaç tane okunacak bilgi rica ediyorum tatlımmmmm:))))

canım doktorum baştan sezeryan demişti, rsikli gebelik geçirdim diye. ama şimdilik herşey normal görünüyor, normali deneyelim bekleyelim dedi. bekliyoruz bakalım inşallah hayırlısı.

canım dua 300 okudum bitti allah kabul etsin tatlım
Allah razı olsun canım.
tek tek alıntı yapamadım, okuyan, okumayan, listeyi düzenleyenlerden herkesten Allah razı olsun. Allah kabul etsin.

okudum canım.
başlayabiliriz sıradakine.

canım testler o testler moral bozucu.

bu testler yüzünden hamileliğini zehir edip sonunda sağlıklı çocuğu olan çok okuyorum forumlarda. önemli olan 2li test deniyor, sen de iyi bilirsin. o yüzden moralini bozmamaya çalış derim.
hilale okunacaktı evet. kıdem sırası onda ve sonra da minicik umutta sanırım. ama o tatilde takip edemez. sonra nildeye de okuyabiliriz.
canım sana da okurum inşallah bir yasin, yine okuyunca da yazarım. transfer yarındı galiba dimi? inşallah olacak canım.

amin ablam ya inş.sadece 1 er tane yasin istiyroum, imkan olursa kandilde okursanız daha çok sevinirim ama olmazsa farketmez en yakın zamanda olursa kafi.41 yasin okunuyor galiba ayrı ayrı kişlerce.yada bilmiyorum daha çok mu okunur ? 41 kişi bulmaya çalışıyroum tamamladım gibi.niyeti biliyosunuz

lonecim, çok sağol canım.evet sıralamayı iyi hatırladın öyleydi galiba.minicik umut gelene dek nildeye okuyabilriz.transferim perşembe olcakmış yanlış hesaplamışım.çok sağol yasin içinde.

Son düzenleme:
nilldecim, canım bende bilmiyorum adet olarak, candaşım yazmış bak:)
ben cmt.si yada pazar okuyabilirim diye düşünüyorum..
hem hilal için hem candaşıma okurum..
candaşım 1'er tane mi okunmalı?

nillde ablacım, arapça okunuşundan da olur

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun
rabbim dualarımızı duysun inşallah
candaşım ben akşam okurum yasin dün hiç giremedim bugünde yoğun çok sıkıldım neyse bugünümüze şükürler olsun

günaydın canım.
ben de herkesin kandilini kutluyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

günaydın canım.
ben de herkesin kandilini kutluyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

seni her gödüğümde heycanlanmaya başladım sanki kızlarrr ben doğuma gidiyorum falan yazcakmışsın gibi geliyo:):):)bugün dua edicem sana oğlun sağ salim gelsin kucağına inşallah eğer çok ağrın sancın olmazsa bizi de unutma dualarında olurmu :)o an edilen dualar kabul olurmuş heycan varmı ne durumdasın

aminnnnn

selam nasılsın arkadaşımız nasıl nerelerde selamımı söyle ona iyi mi biraz moralibozuktu tatile çıkarken

inşallah canım. burdaki herkes her duamda aklımda, inşallah o anda aklımda olacaksınız.
senin güzel duaların için de sağolasın. bizimki tam 9 ay 10 gün dolduracak galiba. sata göre salında 13 temmuz. bekletecek galiba. 9ayımız dün itibariyle doldu çünkü. hayırlısıyla gelsin de bekleyeceğiz ne yapalım.

candaşçcım, ben de akşama okuyacağım, mümkünse kandilde okuyun yazmışsın ya, ondan. haber var mı embiryolardan?bebişler nasılmış?

1 er tane yeterli canım şimdilik, tam netleşmedi ama eksik kalırsa yine yazarım.çok sağolun şimdiden.
nazlıcım çok teşekkür ederim canım, zaten seni direk kafadan eklemiştim listeye.okuyacağını tahmin ettim.çok teşekkürler.benim niyetimde de sizler olacaksınız ..allah kabul etsin inş.

çok teşekkür ederim canım.allah razı olsun.bebişleri bugün incelememişler, yarın transfer günü diye.öyle dediler.sanki 7 de 6 kesin gibime geliyor.inş dondurmayada kalır.yarın saat 13,30 da transferim var.inş 9 ay benle kalırlar.

senin oğlanın keyfi yerinde içerde sanırım:)sağlıkla gelsnde kuzum beklersin sorun diil akşam ulucamiye gitcem bilirsin oranın görkemi çok farklı kendimi çok iyi hissediorum orda dua edince

offffffff çok helecanlııııııııı canım benim yaaa inşallah dualarımızı kabul eder güzel rabbim bebeklerin tutunur sana ve hiç bırakmazlar ee transfer sonrası yatman gerekicekmi neler söylediler sonrası için

hemşireye sormuştum opu sonrası.hayır hareketlerinizi kısıtlamanızı istemiyoruz dedi.ama dedim gün içinde çok merdiven inip çıkmam gerekn ve yyürümem gerekn bi işim.dairede çok büyük yakın değil mesafeler dedim.olmaz o zman rapor yazar dr dedi ama hatırlat dedi.muhtemelen vercek.bide ben çok hızlıyım asla dikkat etmem.çok kısmadan dikkatli olmak gerekmiş.benim dikkatli hareketlerim bile hızlı.evde olmazsam yandım.

nilde canım arıcam seni, şuan müsait değilim.şeflede konuşamadım gerginim

Son düzenleme:

kuzum önemli değil bebişleri merak ettim ne durumdalar diye hayırdır bir sorun yok değilmi?

kızlar hepinize merhaba

nazlımmmmm kuzummm allah kolaylık versin allah kimseyi muhasebeci yapmasın derler doğru valla bende bittim yorgunluktan hadi kuzum inşallah bu ay tutar bebiş sağlıklarla sende bir oh dersin

lone canımmmmm iyice yaklaştıııııııı hayırlı doğumların olsun tatlım

chnb nasılsın kuzum merak ediyorum seni

ase kuzum senden nehaber bir baktımda çok az kalmışısız tatil dolayısıyla

canlarım ani bir kararla izne ayrılyorum aslında ani değilde sevgili müdürüm anca onayladı çokkkkkk yoruldum biraz dinlenmek istiyorum yarından itibaren 1 haftalık izne ayrılıyorum pazar günü erdeğe gidiyorum yazlığa perşembe de iş başı işlerim var önce onları halledeceğim sonra erdek.eşim gelemiyor o yüzden bir kaç gün yeter bizim esas tatilimiz eylülde antalyaya gidicez bu kısa bir mola ama canım çok sıkılıyo eşim olmadan ayrılmak zor geliyorrrrr ama napıyım çok yoruldum o işlerini ayarlayamadı.

kızlar tefriciyeye babam az az başladı benimde adetim yarın bitiyor bende başlıycam ama 3 günlük bir kesintim olacak bu arada hilalle candaşın yasinleri biter eğer sırada kimse yoksa bana okunacaksa yavaş yavaş okursunuz acelemiz yok ama yinede sıra kimdeyse ona okunsun bi el atıverin canlarımmmmm öpüyorummmmm

kuzum önemli değil bebişleri merak ettim ne durumdalar diye hayırdır bir sorun yok değilmi?

ablam bugün bi,lgi yok transfere 1 gün kala embriyoları dışarı çıkarmıyolarmış.inş 7 si de iyidir.ben 6 taneyi kurtarabileceğimizi düşünüyorum.ben iyiyim de şefle konuşamadım rapor filan almam gerekebilir, biliyosun iş bitmez adama nasıl diycem diye kıvranıyorum anlayışlıdır ama süre uzun gelebilr.

candaş canım ben de okurum bu akşam canım. hilale de okurum yasin... canım 2-3 gün yat ve 99 kez elmübdiü de...

lone sağ ol canım şimdi daha iyiyim...
sen de yatarken zorlanıyorsundur sıcak da...
annen geldi mi?

herkes iyi di mi?

nilde 400 alırım ben canım...

nilde 400 alırım ben canım... okursam sonra eklerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…