saol canım, şükür imdilik çok güzel.ağrım geçti ya dünde bayağı sıkıntılıydım da bugün eski halimdeyim.amin cümlemizi ablacım.. zor süreçler geçiriyoruz zaman zaman ama, geçecek bugünlerde inş..
hadi gözünaydın canım.. herşeyin yolunda gitmesine sevindim..
öyle ağrın sızın falan kalmadı değilmi , o işlemden dolayı..
şu hayırlı günlerin bi gelseydiii .. heyecan yaptım bak :13:
sanırım benimde kasık ağrım olmuştu ama yoğun biçimde bel.amin allahım hepiimze nasip etsin anneliği inş ...Kızlar merhaba.Kurtajdan sonra sag kasiginda agri hisseden oluyormu veya duydunuzmu?
Doktor ultrasonla baktiginda birsey yok dedi ama bariz agriyor.Eskiden boyle sikintilarim yoktu.
Buarada guzel bir video buldum umarim sizlerde izleyebilirsiniz.Paylasmak istedim.
Insallah Allah birgun hepimize bu sureci saglikli bir sekilde tamamlamızı nasip eder.
O d y s é e | Facebook
ablam çok sağol, sizde bana çok iyi enerjiler yolluyosunuz inş bende size güzel haberler verebilirim.şuan benimde inancım o yönde ama nasipten ötesi yok yinede.en azından şu var, dün okudum bi yerde, sonucu öğrenene kadar anneyiz :) onu hayal ederim devamıda gelir inş. hilali hala arayacam yalnzı :) kafa o kadar dolu ki unutuyorum. yasin için çok memnun olurum gerçekten.kız kendi kendine mi bitirmiş.tüh beekızlar hepinize merahaba nasılsınız kuzularrrrrr
candaşımmmmm bütün yüreğimle inanıyorum bebeklerin seninle olacak sağlıklarla sonra kucağına alacaksın herşey çok güzel olacak öpüyorummmmm
kızlar hepinize ayrı ayrı desteğiniz için teşekkür ederim iyi varsınız hepinizi çok öpüyorum
nilldemm.. hoşgeldinn...
seni bu modda görmeyi seviyorum işte.. gözümüz gönlümüz açılıyor..
hep böyle kal..
düşe kalka, bi iyi bi kötü günlerimiz olacak canım..
ama hemen kalkıp toparlanmak gerekiyor
dua yada Yasin içinde kim nasıl isterse öyle yapalım.. hilalde tefriciye okumuşsa, candaşla ikisine yasinde okuyabiliriz dediğin gibi..
ben 3-4 güne müsait olurum.sonrasında bana hepsi uyar
sen ne yapıyorsun, nasılsın? günlerin nasıl geçiyor, yoğunmusun?
kolay gelsin canım
saol canım, şükür imdilik çok güzel.ağrım geçti ya dünde bayağı sıkıntılıydım da bugün eski halimdeyim.
bide ben çok hareketliyim hızlıyım ağır halim bile milletin normali.transfer sonrası ağır harket gerekmiş alıştırma yapıyorum onda bile zorlanıyorum :)
inş hayırlısıyla gelir o günde, ve dediğin gibi hayırlı gelir.nefesleri tuttuk artık :)
sanırım benimde kasık ağrım olmuştu ama yoğun biçimde bel.amin allahım hepiimze nasip etsin anneliği inş ...
ablam çok sağol, sizde bana çok iyi enerjiler yolluyosunuz inş bende size güzel haberler verebilirim.şuan benimde inancım o yönde ama nasipten ötesi yok yinede.en azından şu var, dün okudum bi yerde, sonucu öğrenene kadar anneyiz :) onu hayal ederim devamıda gelir inş. hilali hala arayacam yalnzı :) kafa o kadar dolu ki unutuyorum. yasin için çok memnun olurum gerçekten.kız kendi kendine mi bitirmiş.tüh bee( neyse sorarız hangisini isterse onu okuruz, inş sende hilalin ardındn GİDERSİN, ONUNDA KİSTİ VARDI HEM DİMİ :)))
canım doktorum baştan sezeryan demişti, rsikli gebelik geçirdim diye. ama şimdilik herşey normal görünüyor, normali deneyelim bekleyelim dedi. bekliyoruz bakalım inşallah hayırlısı.inş canım çok sağol.
clexane ı kestiniz değil mi ? allaha emanet olsun inş, sende dikkatli olursun zaten.
önce normal doğumu bekliyosunuz sanırım, ben sezeryan olcan sanıyodum.inş en kolayı olsun.
oo ooo süper süper :) inş tutunmuşlardırda.allah duysun inş sesimizi.daha iyisin bugün değil mi ?
canım benimkide tamamdır, bitti :)
Allah razı olsun canım.canım dua 300 okudum bitti allah kabul etsin tatlım
okudum canım.loneliness için ..
hello 450 (bitti)
chnb 750(bitti)
minikler 300 (bitti)
ase 500(bitti)
dadlum 300 (bitti)
hilal 300 (bitti)
nilde 300 (bitti)
ceza 300 (bitti)
lone 300(bitti)
candaş 200 (bitti)
ase 300(bitti)
lone 144
NAZLIM 300 (bitti)
lonecim bi senin duan kaldı, bitirmişsindir belkide.. Allah kabul etsin canım..
NAZLIM, Tefriciyeler bitti de, şimdi sonunda bi sure okumak gerekiyordu.. okursun değilmi canımm ?
bu arada beni esgeçelim şimdilik tefriciye için.. nillde, candaş,NAZLIM sizin için okuyalım öncelikle derim ..
ilk nillde abla için başlayabiliriz aslında
canım testler o testler moral bozucu.biraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...
ne zaman dr den mutlu geleceğim ben.(
candaş bak demiştim sana maşallah...
hilale okunacaktı evet. kıdem sırası onda ve sonra da minicik umutta sanırım. ama o tatilde takip edemez. sonra nildeye de okuyabiliriz.ablacım bende üzüldüm, ama inş o 10 da 1 ihtimale denk gelmez bebeğin.amniyoyu rahim ağzından kaynaklı yapmıyor galiba değil mi ? inş sadece üzüldüğümüzle kalırız gerçekliği olmaz, Allaha emanet olsun yavrun inş. başına gelmeyenin anlaması zor.yine güçlü olmak zorundasın, güçlüsünde maşallah.dua etcez bol bol, elimizden gelen bu çünkü.inş bu son üzgün dönüşün olur dr dan.bundan sonra hep güzel haberlerle dönmek nasip olsun.benim içinde çok saol ablam.
Asem, selam canım.nasılsın ? önce hilale mi okusak, bebişlerine kavuştu ama duamız üstünde olsun.kaçtır okuyamadık kıza.sonra nilde, sonra nazlım, sen, sezen.benim için de hiç fark etmez, okunsada olur okunmasada.belki sizlerden birer yasin isteyebilirim tedavi gününe dek.
günaydın herkese kızlar nasılsınız ?
canım benimmmmm evet sen şu anda annesin çünkü bütün hücreleri bölündü allahın izniyle transferden sonrada tutunsun sana sonra bir yuppiiiiii de sana kuzummmmmm.inşallah kuzum ya hilal gibi olur totem yaptım hilalimi zaten o hep diyor sen ben aynıyız diye inşallah kuzummmmm.canoooooo aseye yazdım bir okusana yasin kaç tane okunacak bilgi rica ediyorum tatlımmmmm:))))
günaydın canım.günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun
rabbim dualarımızı duysun inşallah
candaşım ben akşam okurum yasin dün hiç giremedim bugünde yoğun çok sıkıldım neyse bugünümüze şükürler olsun
günaydın canım.
ben de herkesin kandilini kutluyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
seni her gödüğümde heycanlanmaya başladım sanki kızlarrr ben doğuma gidiyorum falan yazcakmışsın gibi geliyo:):):)bugün dua edicem sana oğlun sağ salim gelsin kucağına inşallah eğer çok ağrın sancın olmazsa bizi de unutma dualarında olurmu :)o an edilen dualar kabul olurmuş heycan varmı ne durumdasın
aminnnnn
1 er tane yeterli canım şimdilik, tam netleşmedi ama eksik kalırsa yine yazarım.çok sağolun şimdiden.[ı]nilldecim, canım bende bilmiyorum adet olarak, candaşım yazmış bak:)
ben cmt.si yada pazar okuyabilirim diye düşünüyorum..
Hem hilal için hem candaşıma okurum..
Candaşım 1'er tane mi okunmalı?
Nillde ablacım, arapça okunuşundan da olur[/ı]
nazlıcım çok teşekkür ederim canım, zaten seni direk kafadan eklemiştim listeye.okuyacağını tahmin ettim.çok teşekkürler.benim niyetimde de sizler olacaksınız ..allah kabul etsin inş.günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun
rabbim dualarımızı duysun inşallah
candaşım ben akşam okurum yasin dün hiç giremedim bugünde yoğun çok sıkıldım neyse bugünümüze şükürler olsun
inşallah canım. Burdaki herkes her duamda aklımda, inşallah o anda aklımda olacaksınız.
Senin güzel duaların için de sağolasın. Bizimki tam 9 ay 10 gün dolduracak galiba. Sata göre salında 13 temmuz. Bekletecek galiba. 9ayımız dün itibariyle doldu çünkü. Hayırlısıyla gelsin de bekleyeceğiz ne yapalım.
Candaşçcım, ben de akşama okuyacağım, mümkünse kandilde okuyun yazmışsın ya, ondan. Haber var mı embiryolardan?bebişler nasılmış?
inşallah canım. burdaki herkes her duamda aklımda, inşallah o anda aklımda olacaksınız.
senin güzel duaların için de sağolasın. bizimki tam 9 ay 10 gün dolduracak galiba. sata göre salında 13 temmuz. bekletecek galiba. 9ayımız dün itibariyle doldu çünkü. hayırlısıyla gelsin de bekleyeceğiz ne yapalım.
candaşçcım, ben de akşama okuyacağım, mümkünse kandilde okuyun yazmışsın ya, ondan. haber var mı embiryolardan?bebişler nasılmış?
offffffff çok helecanlııııııııı canım benim yaaa inşallah dualarımızı kabul eder güzel rabbim bebeklerin tutunur sana ve hiç bırakmazlar ee transfer sonrası yatman gerekicekmi neler söylediler sonrası için1 er tane yeterli canım şimdilik, tam netleşmedi ama eksik kalırsa yine yazarım.çok sağolun şimdiden.
nazlıcım çok teşekkür ederim canım, zaten seni direk kafadan eklemiştim listeye.okuyacağını tahmin ettim.çok teşekkürler.benim niyetimde de sizler olacaksınız ..allah kabul etsin inş.
çok teşekkür ederim canım.allah razı olsun.bebişleri bugün incelememişler, yarın transfer günü diye.öyle dediler.sanki 7 de 6 kesin gibime geliyor.inş dondurmayada kalır.yarın saat 13,30 da transferim var.inş 9 ay benle kalırlar.
senin oğlanın keyfi yerinde içerde sanırım:)sağlıkla gelsnde kuzum beklersin sorun diil akşam ulucamiye gitcem bilirsin oranın görkemi çok farklı kendimi çok iyi hissediorum orda dua edince
offffffff çok helecanlııııııııı canım benim yaaa inşallah dualarımızı kabul eder güzel rabbim bebeklerin tutunur sana ve hiç bırakmazlar ee transfer sonrası yatman gerekicekmi neler söylediler sonrası için
hemşireye sormuştum opu sonrası.hayır hareketlerinizi kısıtlamanızı istemiyoruz dedi.ama dedim gün içinde çok merdiven inip çıkmam gerekn ve yyürümem gerekn bi işim.dairede çok büyük yakın değil mesafeler dedim.olmaz o zman rapor yazar dr dedi ama hatırlat dedi.muhtemelen vercek.bide ben çok hızlıyım asla dikkat etmem.çok kısmadan dikkatli olmak gerekmiş.benim dikkatli hareketlerim bile hızlı.evde olmazsam yandım.
nilde canım arıcam seni, şuan müsait değilim.şeflede konuşamadım gerginim
kuzum önemli değil bebişleri merak ettim ne durumdalar diye hayırdır bir sorun yok değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?