ablam bugün bi,lgi yok transfere 1 gün kala embriyoları dışarı çıkarmıyolarmış.inş 7 si de iyidir.ben 6 taneyi kurtarabileceğimizi düşünüyorum.ben iyiyim de şefle konuşamadım rapor filan almam gerekebilir, biliyosun iş bitmez adama nasıl diycem diye kıvranıyorum anlayışlıdır ama süre uzun gelebilr.
nilde 400 alırım ben canım... okursam sonra eklerim....
ablacım çok teşekkrü ederim.ağzıan sağlık şimdiden.tamam o duayıda okuycam mutlaka.çok donanmlı gidiyorum inş devamıda olur hep.daireden bi ark ta bu gece edilmesi gerekenleri söyledi.inş dualarımız kabul olsun hepimizin.ben bide şey sorcam progesteronu fitil şeklinde kullanıyorum ben ama çok ilerletemiyorum uçta duruyo resmen o kadarı yetersizmi olur.bide kuruluğum var dr a krem sürsem dedim yo zaten nemlidir dedi ama ban yetmedi.dokunamıyorumda oraya yüüm şekilden şekile giriyo, geçen aseyede sordum.bu kadarıda korur mu szice.kalktığımda ilacı çamaşırımda görüyorum.candaş canım ben de okurum bu akşam canım. hilale de okurum yasin... canım 2-3 gün yat ve 99 kez elmübdiü de...
lone sağ ol canım şimdi daha iyiyim...
sen de yatarken zorlanıyorsundur sıcak da...
annen geldi mi?
herkes iyi di mi?
canım hadi inşallah her şey yolunda giderde bebişlerin seninle 9 ay sağlıklarla kalır sonrada sağlıklarla kucağına alırsın.canım ben bugün okuyamıyabilirim malum adet iyice azaldı ama.yarın okusam olurmu hani ben bi el atıverin dedim ya hilale sana yasin için kim okuyo liste tutalım diye
chnb ablacım rüyan hayrolsunsıkıntıdan kurtulmuşsun bak ..
dinlenmedesin hala değilmi.. biraz rahatlamışsındır ,hep tedirgin gibiydin ..haliyle haklı olarak..
geride kalsın o günler, hep iyi olun ablacım..Allahım esirgesin sizii
kendine , oğluşuna iyi bak..
oğluşunda serpilmiş maşaallah
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canımmm
Lonecim sen hala ordasınnn ama? senin oğluşun yeri rahat heralde
sende bi hayırlısıyla mutlu sona kavuşsan, derin bi ohh çekeceğiz yanii
hadi güzel haberlerini bekliyoruz..
canım ben hep dinlenmede olmak zorundayım tek wc ye kalkıyorum. dün abdest alıp yatarak namaz kıldım çok tuhaf geldi:))
Allah imtihan edecekse sağlam doğup da sonradan sorunlu olabilir o yüzden rahatlamayı tercih ettim:))
senin adet bitti mi?
nillde için..
Candaş Yasin
nilde 1
chnb 1 (bitti)
ase 1
hilal 1
nazlım 1
lone 1 (bitti)
datlumm 1
minikler 1 (bitti)
Hilal Yasin
nilde 1
chnb 1 (bitti)
ase 1
candaş 1
nazlım 1
lone 1
datlumm 1
Candaş Yasin
nilde 1
chnb 1 (bitti)
ase 1
hilal 1
nazlım 1
lone 1
datlumm 1
Hilal Yasin
nilde 1
chnb 1 (bitti)
ase 1
candaş 1
nazlım 1
lone 1
datlumm 1
nilldecim olaki aksilik olur takip edemem, destek beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?