Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hadi inşallah her şey yolunda giderde bebişlerin seninle 9 ay sağlıklarla kalır sonrada sağlıklarla kucağına alırsın.canım ben bugün okuyamıyabilirim malum adet iyice azaldı ama.yarın okusam olurmu hani ben bi el atıverin dedim ya hilale sana yasin için kim okuyo liste tutalım diye

nilde 400 alırım ben canım... okursam sonra eklerim....

kuzum sen yorma kendini istersen canım sen daha önemlisin.sen nasılsın en son durum ne ultrasonda herşey yolundaydı dimi kuzum çok merak ediyorum.tatlım tefriciye içinde başka birisi sıradaysa ona okunsun yoksa bana okunabilir şimdi ben tatile gidecem ya bir kaç gün ben ara verebilirim birşey olmaz dimi ara verilebilir öyle okumuştumda yinede bir soruyum dedim

BU ARADA HERKESE HAYIRLI KANDİLLER BU GECE BÜTÜN DUALARIN KABUL OLDUĞU GECE DULARIMDASINIZ SİZLERİ ÇOKKKK SEVİYORUMMMM BÜTÜN GÜZELLİKLER CÜMLEYLE BİRLİKTE HEPİMİZİN OLSUN SEVGİLER

canlarım listeyi siz tutarmısınız ben gitcem ya 3-4 gün o yüzden size zahmet olmazsa

candaş yasin

nilde 1
chnb 1
ase 1
hilal 1
nazlım 1
lone 1

başka varmıydı

hilal yasin

nilde 1
chnb 1
ase 1
candaş 1
nazlım 1
lone 1

Son düzenleme:
ablacım çok teşekkrü ederim.ağzıan sağlık şimdiden.tamam o duayıda okuycam mutlaka.çok donanmlı gidiyorum inş devamıda olur hep.daireden bi ark ta bu gece edilmesi gerekenleri söyledi.inş dualarımız kabul olsun hepimizin.ben bide şey sorcam progesteronu fitil şeklinde kullanıyorum ben ama çok ilerletemiyorum uçta duruyo resmen o kadarı yetersizmi olur.bide kuruluğum var dr a krem sürsem dedim yo zaten nemlidir dedi ama ban yetmedi.dokunamıyorumda oraya yüüm şekilden şekile giriyo, geçen aseyede sordum.bu kadarıda korur mu szice.kalktığımda ilacı çamaşırımda görüyorum.

tabi ablacım olur hiç sorun değil.
senin için bende 300 tane alayım, sanırım en azından yarın evde olurum ve hallederim.eğer çabuk okursam bende eklerim.

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsunRabbim gecenin hürmetine dualarımızı kabul eder inş.hamile arkadşlarıma sağlıklı gebelikle kolay doğumlar, bebek isteyenlere de hayırlı bebekler yollasın inş. doğmuş doğacak olan tüm yavruların bahtları açık ömürleri hayırlı olsun diliyorum.hayırlı kandiller.öptüm hepinizi.acayip heyecanlandığımı hissediyorum.biliyorum hepinizin yüreği yarıon benle olcak.yarın yazarım size ...

nilde iyiyim canım yatışa devam. yattığım yerden okurum.

candaş ittir canım progestan önemli...

hayırlı kandiller arkadaşlar...dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun....dualarımdasınız, dualarınızda olmak dileği ile..candaş ve hilal için de yasin okuyacağım... nildecim senin içinde 300 tefriciye alayım canım..

merhaba kızlar....

candaşım canım her açtığımda süper şeyler okuyorum çok mutlu oluyorum...allahım herşey yolunda gitsin candaşın göbüşüne konsun bebişleri 9 ay sonrada kucağına alsın yarabbim...canım çok sevindim yaa merakta bırakma bizi yarın büyük gün demek allah yardımcın olsun canım öpüyorum seni bebişlerinle konuş anneyi bırakmasınlar sakın...

hilal nasılsın canım?

lone, bende heyecan yaptım merak ettim aceba doğuma gittimi lone dedim:) beklesin bakalım salih paşa annesinin kucağında da olsa karnındada olsa annesiyle yaa ne mutlu ona... hayırlısı olsun canım senin için inşallah normal doğum olur...

chnb, canım lonenin söylediklerine katılıyorum...hatırlarsan ilk kızımda amniyosentez yapıldığını yazmıştım 3 lü tarama sonucu kötü çıkmıştı ama amniyosentez sonucu iyi çıkmıştı bende 2 li taramanın en iyi sonuç olduğunu duymuştum...moralini sakın bozma canım bu dönemde en çok ihtiyacının olduğu şey bu...öpüyorum seni ve miniğini...

nilde,ase,sezen,minikler nasılsınız kızlar?

ceza ve hello tatildeler ve hatta minicikumutta tatilde iyi tatiller kızlar...

nuray senden naber canım...

bende aynen lohusalık bunalım bir geliyor bir gidiyor:)) yaram hala kapalı cuma günü tekrar gidicem açıcam yarayı artık dedi ama bilmiyorum tekrar antibiyotik kullanıyorum..bu arada loneliness canım eğer dr korse tak derse tak havalar çok sıcak benim yaşadıklarımı yaşama...iyi geceler herkeze kandiliniz mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin...

Candaaaaaaaaşşşşşşşşş, bugün bebelerine kavuşacaksın inşallah... Dün gece hepimize dua ettim. Senin ve hilal için okudum yasini dün gece. Allah kabul etsin...

Nilde kuzum sana da başladım. 100 tane okudum yavaş yavaş okurum...

Günlük sağ ol canım bu testler can sıkıcı. İnşallah sorun olmayacak...

Lone bu sezaryen yasası seni kapsıyor mu bu durumda?

Minikler kuzum bursadasın tatilde di mi?

Kızlar iyisiniz di mi?

ben de yatmaya devam. eşim hataya döndü.
Rüyamda doğum yapmışım siyah saçlı toplu bir bebek. İşin ilginci doğum yapmışım ama hala ikiz hamileymişim. Ve doğumun ertesi günü işe gitmişim hatta diyorlar ki sabah 7 de gel. ben de diyorum dün doğum yaptım olmaz o saatte gelemem. ben işteyken annem bakıyormuş. hatta yokken alt komşum emzirmiş bebeği. gelince ben emziriyorum...

günlük bir de lohusalık hüznü diye bir şey varmış. çoğunda olurmuş. ben oğlumda yaşadım. kim ne derse altından bit yeniği arıyordum... her şeye ağlardım bebeğe yetemiyormuşum gibi hissediyordum...

nillde için..

chnb 400
candaş 300
datlum 300
ase 400

nillde ablacım senin tefriciyeyi takip edeyim ama dün giremedim mesela pc ayarlarım bozuldu.
yani olurda aksatabilirim,nazlımm yada sen destek ver yinede..hesaplar karışmasın hanii

Son düzenleyen: Moderatör:
günlüğüm seni gördük daha iyi olduk, taze anne
canım loğusalık hassas dönem, duygu karmaşaları yaşanabiliyor.. Eşinin desteğide olursa, daha kolay geçirirsin bu süreci canım
birde evden çıkamıyor olmakta daraltıyor insanı.. mümkün oldukça, özellikle akşam serinliğinde yada akşam balkonda hava al canım..biz bebefonu yanımıza alıp ,akşamları otururduk eşimle balkonda o ilk zamanlar.. birde gereksiz konuşanların laflarını ardına al, umursamaa kendine iyi bak.. kızınıda bizim için kocaman öp

CANDAŞIMM merakla haberlerini bekliyorum.. herşey yolunda gitsin, bebişlerinn göbişiiini doldursun canımm
bekle bizi arkandan geleceğizzz

chnb ablacım rüyan hayrolsun sıkıntıdan kurtulmuşsun bak ..
dinlenmedesin hala değilmi.. biraz rahatlamışsındır ,hep tedirgin gibiydin ..haliyle haklı olarak..
geride kalsın o günler, hep iyi olun ablacım..Allahım esirgesin sizii
kendine , oğluşuna iyi bak..
oğluşunda serpilmiş maşaallah
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canımmm

Lonecim sen hala ordasınnn ama? senin oğluşun yeri rahat heralde
sende bi hayırlısıyla mutlu sona kavuşsan, derin bi ohh çekeceğiz yanii
hadi güzel haberlerini bekliyoruz..

Candaş Yasin

nilde 1
chnb 1 (bitti)
ase 1
hilal 1
nazlım 1
lone 1
datlumm 1

Hilal Yasin

nilde 1
chnb 1 (bitti)
ase 1
candaş 1
nazlım 1
lone 1
datlumm 1

nilldecim olaki aksilik olur takip edemem, destek beklerim

canım ben hep dinlenmede olmak zorundayım tek wc ye kalkıyorum. dün abdest alıp yatarak namaz kıldım çok tuhaf geldi:))

Allah imtihan edecekse sağlam doğup da sonradan sorunlu olabilir o yüzden rahatlamayı tercih ettim:))

senin adet bitti mi?

bu gebelik süreci herkeste farklı işliyor ablacım
bende ilk 3 ay yattığımda, garip hisler içerisindeydim..
seninde dinlenmen gerekiyor, dinlendikçe iyi olacaksınız.. Allah'ın izniyle bebiş doğduğunda da bol bol gezineceksin zaten evde
Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin..hiç bi şekilde..

Bu arada adt bitmedi, yarına biter sanırım:S

candaşım bir saatten az kalmış nasıl heyecanlandım anlatamam normalde de duygusaldım ama bugün ayrıca bi duygusallık var üzerimde güzel haberlerini bekliyoruz cnm dün senin bir yasin okudum dua ettim rabbim ikizlerine can versin cnm

chnb ablacım rüyan hayır olsun oğluşun için seni korkutmuşlar ben test yaptırırken hep onu düşündüm amniyosentez yaptırsak ne olur die düşündüm içimde oğluma dair umutlarımı köreltecektim kıyamayacaktım şimdiden başlayacaktı acılarım rabbim her şeyin en iyisini bilir duanın açmayacağı kapı yok bunu sen bizden daha iyi biliyorsun ablacım hep duamızda olacak oğlun merak etme sen bak akıl küpü ve tüm zorluklara direnebilen güçlü bir erkek gelecek dünyaya sen hiç aklını karıştırma zaten zorluklarla geçiyor günlerin biraz olsun tat almaya bak ablacım.. buarada bursadayım abla hiç biyere gitmek yok emir büyük yerden abimler izmirdeydi ordan malatyaya tayinleri çıktı gitmeden prensesimi görmeyi çok istiyorum ama oraya da gitmek yok sıpacık sağ salim gelsin de herşeyden fedakarlık yapmaya razıyım

kızlar hilale de yasin okunacağından bilgim yoktu internet bağlantımızda sorun vardı yeni geldi yeni gördüm gerçi okuyamazdım da rahatsızım kafamı kaldıramıyorum dün zorlaya zorlaya candaşım için bir de oğlum için okuyabildim hepimiz adına dualar ettim allah kabul etsin

nazlım cnm msjını aldım kuzum arayacam seni hem ben biraz toparlanayım hem senin işler biraz hafiflesin arayacam buarada geçen gün eşim arabaya lastik almak için bursaya geçti çok ısrar ettim beni de götür alışveriş merkezine bırakırsın nazlımla görüşürüm dönüşte alırsın die ama inat etti bensiz gezmeleri unut dedi baba olacağını artık hissetmeye başladı sanırım üzerimize titriyo ben de inatlaşmaya cesaret edemedim.. senin izin durumların felan nasıl oluyor sadece pazarları mı boşsun..

nilde cnm 300 de ben alırım

ase cnm senden nbr

günlük cnm lohusalık dediğin 40 gün değil mi geçecek cnm herşey yoluna girecek inşallah dikişlerin iyileşmiştir açılır doğumun yaza gelmesi gerçekten çok zormuş rabbim yardımcın olsun süt için de endişe edip durma elinden geleni yaptığına eminim gerisi de kızının nasibi onun bunun lafının biteceği yok geçen kasım annelerinde paylaşmışlardı sanırım anne ne yaparsa yapsın dedikodusu yapılır die bir yazı vardı bulursam paylaşayım öptüm prenseslerini

lone hala gelme sinyali vermiyor mu oğlun tabi o da biliyor rahat yeri :)

kızlar hepinize selam olsun halsizim cümleleri bile toparlayamıyorum hepinizi öptüm

Candaş Yasin

nilde 1
chnb 1 (bitti)
ase 1
hilal 1
nazlım 1
lone 1 (bitti)
datlumm 1
minikler 1 (bitti)

Hilal Yasin

nilde 1
chnb 1 (bitti)
ase 1
candaş 1
nazlım 1
lone 1
datlumm 1
nillde için..

chnb 400
candaş 300
datlum 300
ase 400
minikler 300
lone 300

minikler iyiyim canım, bıraktığın gibiyiz :) aynı tas aynı hamam.. sıcaklarlar uğraşıp, işlerde de koşturuyoruz işte
sende sıcaklarda nasılsın kimbilir.. memlekete gidemiyormusunuz? ailenizle aynı şehirdemisiniz yoksa:26:
kendine, oğluşuna iyi bak canım

candaş için okudum dün akşam Allah kabul etsin.
hilale de okuyacağım inş.
nilde için de şimdilik 300 alayım.

msj tekrarı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…