çok güzel rüya, hayra çıksın inşallah.Candaaaaaaaaşşşşşşşşş, bugün bebelerine kavuşacaksın inşallah... Dün gece hepimize dua ettim. Senin ve hilal için okudum yasini dün gece. Allah kabul etsin...
Nilde kuzum sana da başladım. 100 tane okudum yavaş yavaş okurum...
Günlük sağ ol canım bu testler can sıkıcı. İnşallah sorun olmayacak...
Lone bu sezaryen yasası seni kapsıyor mu bu durumda?
Minikler kuzum bursadasın tatilde di mi?
Kızlar iyisiniz di mi?
ben de yatmaya devam. eşim hataya döndü.
Rüyamda doğum yapmışım siyah saçlı toplu bir bebek. İşin ilginci doğum yapmışım ama hala ikiz hamileymişim. Ve doğumun ertesi günü işe gitmişim hatta diyorlar ki sabah 7 de gel. ben de diyorum dün doğum yaptım olmaz o saatte gelemem. ben işteyken annem bakıyormuş. hatta yokken alt komşum emzirmiş bebeği. gelince ben emziriyorum...
canım hayırlısı olsun, inşallah tutar canım. moralini yüksek tut. kendini yorma tatlım. yüzde 50 yüksek bir oran. %30-%40 derler normalde tüp bebek başarı oranına. elini karnına koy yatarken, salevat getir bol bol canım. tavsiye edebileceğim bunlar.bir de ananas efsanesi var, doğal progestan diye. düşük tehlikem olduğu dönemde sık yemiştim, piskolojik olarak rahatlıyodum. onu da yiyebilirsin canım.tüp bebek forumlarında okuyordum bunu.slm herkese dualar için allah bin keere razı olsun.transfer tamam bebeklerim benimle ama 2. kalite embriyo.diğerleri kötüleşmiş.dr embriyonun çok ii olmAdığı için tutmayabilir yada tutar düşebil,ir ihtimal var hazırlıklı ol olursa eğer genetik incelenecek dedi.yüzde 50 şansın veriyorum inş tutar dedi elimi göbeğime koyarak dua et anneleri dedi.evde kanamam oolmuş korktum çok aradım rahminden kaynakklıbi durumdan dolayı zorlandığı için.kırmızı olmdğı sürece herley yolunda dedi.dua ediyorum şimdi.laptop bozuk 2 gün yatarım sonra masaüstünden yazarım.öptüm hepinizi.
arkadaşlar başımdan bir buçuk ay önce kürtaj geçti kürtajdan sonra hamile kalmanın zor olacagını söylüyorllar ama ilk zamanlarda hamile kalma şansımız daha yüksekmiş falan işte her kafadan bir ses aklım karıştı bazen ister istemez karamsarlığa kapılıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim başından böyle bişey geçiripte tekara hamil kalanlar ne kadar süred kaldılar bekliyorum cevaplarınızı
canım hayırlısı olsun, inşallah tutar canım. moralini yüksek tut. kendini yorma tatlım. yüzde 50 yüksek bir oran. %30-%40 derler normalde tüp bebek başarı oranına. elini karnına koy yatarken, salevat getir bol bol canım. tavsiye edebileceğim bunlar.bir de ananas efsanesi var, doğal progestan diye. düşük tehlikem olduğu dönemde sık yemiştim, piskolojik olarak rahatlıyodum. onu da yiyebilirsin canım.tüp bebek forumlarında okuyordum bunu.
neden kürtaj ?
allahın verdiği canı neden aldınız ?
nedeni ne olursa olsun cok üzücü..
kizlar dua edinn hastanedeyim su ve nisan geldi insallah normal olur.
neden kürtaj ?
allahın verdiği canı neden aldınız ?
nedeni ne olursa olsun cok üzücü..
cahilsin çok yazık
konuyu okudugum kadarıyla cevapladım, kürtaj kelimesini duyunca tüylerim ürperiyor..
durumu bilmiyorum,
Allah herkesin ne muradı varsa versin..
slm herkese dualar için allah bin keere razı olsun.transfer tamam bebeklerim benimle ama 2. kalite embriyo.diğerleri kötüleşmiş.dr embriyonun çok ii olmAdığı için tutmayabilir yada tutar düşebil,ir ihtimal var hazırlıklı ol olursa eğer genetik incelenecek dedi.yüzde 50 şansın veriyorum inş tutar dedi elimi göbeğime koyarak dua et anneleri dedi.evde kanamam oolmuş korktum çok aradım rahminden kaynakklıbi durumdan dolayı zorlandığı için.kırmızı olmdğı sürece herley yolunda dedi.dua ediyorum şimdi.laptop bozuk 2 gün yatarım sonra masaüstünden yazarım.öptüm hepinizi.
kizlar dua edinn hastanedeyim su ve nisan geldi insallah normal olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?