Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok işim var giremiorum haber vermeye geldim candaşımla msjlaşıorum bebekleri yerleşmiş annesine inşallah sağlıcakla gelirler çok şükür kendiside iyiymiş eve gidince detayları yazarım diyo
ase candaş için yasin bende okudum nilde için 300 de bana yaz kuzum hilalede bu akşam okurum yasin
minikler kuzum ben cumarteside 1 de çıkıorum ne zaman istersen görüşebiliriz kocanada aferin yanlız bırakmasın ama benim yanıma bıraksın:)
chnb ablacım iyi haberlerini aldıkça çok şükür diyorum kimseler küsmesin nolur dün akşam herkese dua ettim ama aklımda sen ve candaş daha çok vardınız herkesi öptüm kızlarr allaha emanet

slm herkese dualar için allah bin keere razı olsun.transfer tamam bebeklerim benimle ama 2. kalite embriyo.diğerleri kötüleşmiş.dr embriyonun çok ii olmAdığı için tutmayabilir yada tutar düşebil,ir ihtimal var hazırlıklı ol olursa eğer genetik incelenecek dedi.yüzde 50 şansın veriyorum inş tutar dedi elimi göbeğime koyarak dua et anneleri dedi.evde kanamam oolmuş korktum çok aradım rahminden kaynakklıbi durumdan dolayı zorlandığı için.kırmızı olmdğı sürece herley yolunda dedi.dua ediyorum şimdi.laptop bozuk 2 gün yatarım sonra masaüstünden yazarım.öptüm hepinizi.

çok güzel rüya, hayra çıksın inşallah.

daha cumhurbaşkanı onaylayacak, resmi gazetede falan çıkacak. hayırlısı olsun bakalım. biz de şaşırıyoruz tam da benim doğumu buldu bu yasa. herşeyde hayır avrdır diyip bekliyoruz bakalım. belki normal yapmama vesile olur.
senin de duaların çok makbul olur, hastanın duası kabul olur. Allah kabul etsin inşallah dualarını. hepimizinkini.

kızlar bekliyoruz kaç aile. artık telefonlarım çalmaya başladı, herkes geldi mi misafirin diyor, okul arkadaşlarım falan. ve cumartesi günü kaynanam, kayınpederim ve görümcem de teşrif edecekler. annemi salmamıştım zaten. cümbür cemaat beklemeye başlayacağız artık.kanser olan dedesi şimdilik memleketine gitmiş, iki haftalığına.tedavisine ara vermişler. dün akşam telde konuşurken eşimin dedesi bile bana dedi ki, kaynana söyle fazla yüksek sesle konuşmasın, çocuk korkar dedi, yani kendi gelini için. normal konuşması bile yüksek tonla çünkü. gel gör nasıl söylenir böyle bişey. inşallah huzurlu bir doğum geçiririm. inşallah fazla bekletmez artık oğlum, çünkü ev tokur tokur olcak, bebek de olmazsa gerginlik olur, bekleyiş gerginliği de var. aklıma kitty geldi, eve toplama kampı gibi yazmıştı çınar doğunca.kulakları çınlasın. benim daha doğmadan dolacak. tabi gelecekler, hakları. ama eşim de dahil stres yaptık. daha önce yazmıştım ya 4 yıldır benim ailemden biriyle ilk defa bir araya gelecekler. ki sadece annem. babam ilk etapta gelemeyecek. bir de almanyadan teyze durumlarım var. hiç sormayın. çok severim, anne yarısı gibidir benim için. ama o da diyor haber bekliyorum dört gözle, atlayıp geleceğim, bir hafta kalırım diyor. tabiki gelme denmez.
cumartesi gelecekler işte, o gün sabahtan kontrolüm var. onlar gelince fazla giremem, merak etmeyin. bir durum olursa ben sizi kesin haberdar etçem eşim vasıtasıyla. bu topici biliyor, yazar telefondan inşallah güzel haberi.
doktor satı bekleyelim derse sat benim 13 temmuz aslında. yani bir dahaki cuma oluyor.
hepiniz sağolun merak ettiğiniz ve dualarınız için.

günlükçüm, senden haber almak güzel. yaz ara ara, kafan dağılır. burası tam güzin abla yeri:)herkes içini döküyor.

candaşım, inşallah iyi geçmiştir herşey. bugünden itibaren şafak 12mi oluyor, 10 mu oluyor?kaç sayalım kan testi için?

miniklercim, aman iyi olsun bebişler, gezeriz acelesi yok.

cezacım, seni atlamışım. hayırlı olsun oğluşun. kaynanatörler kulübüne hoşgeldin diyorum ben de sana:)bizim gelinler bizden çok çeker çünkü oğullarımız çok kıymetli olacak, zor bulunan hint kumaşı derler ya.

canım hayırlısı olsun, inşallah tutar canım. moralini yüksek tut. kendini yorma tatlım. yüzde 50 yüksek bir oran. %30-%40 derler normalde tüp bebek başarı oranına. elini karnına koy yatarken, salevat getir bol bol canım. tavsiye edebileceğim bunlar.bir de ananas efsanesi var, doğal progestan diye. düşük tehlikem olduğu dönemde sık yemiştim, piskolojik olarak rahatlıyodum. onu da yiyebilirsin canım.tüp bebek forumlarında okuyordum bunu.

neden kürtaj ?
allahın verdiği canı neden aldınız ?
nedeni ne olursa olsun cok üzücü..

saol canım dediklerini yapcam şafak 10 ama hst kapalı diye w6 temmuz olcak,inş doğumun çok kolay geçee ve dönüşünde bennde hamşleyim derim allah yardımcın oosun.yazamıyorum pc den

nillde için..

chnb 400
candaş 300
datlum 300
ase 400
minikler 300
lone 300
nazlım 300

Son düzenleyen: Moderatör:
Candaşımmmm bebişlerin hep seninle olsun canımmmm..
kendine iyi bak, dinlenmeye çalış

Candaş Yasin

nilde 1
chnb 1 (bitti)
ase 1
hilal 1
nazlım 1(bitti)
lone 1 (bitti)
datlumm 1
minikler 1 (bitti)

Hilal Yasin

nilde 1
chnb 1 (bitti)
ase 1
candaş 1
nazlım 1
lone 1
datlumm 1

kizlar dua edinn hastanedeyim su ve nisan geldi insallah normal olur.

loneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok heyecanlııııııııııı
canım dualarımız seninle rabbim yardımcınız olsun inşallahhhhh güzel haberlerini beklioruz

günaydın kızlarrr bende hilalim için bi yasin okudum akşam
candaşım kuzum dünde yazdım anası gibi kaliteli o bebekler doktorlar halt yesin hayırlısı kuzum kocaman öptüm üçünüzüde:)

neden kürtaj ?
allahın verdiği canı neden aldınız ?
nedeni ne olursa olsun cok üzücü..

sana şuan bi sürü şey yazmak istiyorum ama kk dan atılırım yorum yapmadan önce adam gibi oku yazıları

madem durumu bilmiyorsun bu şekilde insanları rencide
edecek yorumlar yapma ozaman.
kolay gelsin sana

konuyu okudugum kadarıyla cevapladım, kürtaj kelimesini duyunca tüylerim ürperiyor..
durumu bilmiyorum,
Allah herkesin ne muradı varsa versin..

bilmediğin şeylere atlama bundan sonra sana ders olsun buda burdaki kimse isteyerek veda etmedi bebeğine daha dikkatli olursun umarım bundan sonra

dualarım seninle.

loneeeeeeeeeeeeee canım inşallah sağlıkla doğmuştur şimdi salih bebek.........

candaş kuzummmmmmm inşallah tutacak bebeklerinnnnnnnn..........

canımm hayırlısı nasılsa öyle olsun doğumun.. sağlıkla bebeğine kavuşta seennnn Allah'ın izniyle

bi haber uçuran olsa, ne iyi olurdu loneden

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…