- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.901
Sorma canım ya :) sinir yaptım, maalesef hayatımla bütünleşik bu sinir olayı.Annemde hep diyo sen böyle herşeye sinirlenirsen çocuk filan doğuramazsın diye :) O dönem bayaği bir stresliydi aklımada geldi ama sakin olamadım ya hayırlısı bakalım....
Sende mi akıntı oldu canım? İnş hayra vesiledir, inş meleğin gelirde bulur seni bu ay :)
selam kızlar. geçen doktora gittim. birtakım test felan yaptırdım. cumartesi tekrar gel dedi. sonuçları sölücek. ama ben de henüz bebek yok ön hazırlık için yani
kontrol ederken yumurtalarımı gördü çok iyi dedi. walla içim umutla doldu. eşim şehir dışına gitti. 11 haziranda dönecek. ama benim adetim 17 gibi olacak. sizce hamile kalma olasılığım var mı ki?????
yumurtlama dönemimi geçiyor çünkü:18::18::18::18::18::18::18::18:
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdi nöbetteyken test yaptırdım ve sonuç 83.19ne diyeceğimi bilemiyorum şu an şaşırdım kaldım Allah ım sen yüzümü güldür bu sefer yarabbim....amin...
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdi nöbetteyken test yaptırdım ve sonuç 83.19ne diyeceğimi bilemiyorum şu an şaşırdım kaldım Allah ım sen yüzümü güldür bu sefer yarabbim....amin...
canim, tebrikler!!!! Insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini....
annnaaaaaaaaaaammmm iinanamıyorum yaaaaaa çok sevindiiimmm.hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsünn
cnm çok tşk ederim darısı başına inşallah ama ben çok endişeliyim yaa
selam kızlar. geçen doktora gittim. birtakım test felan yaptırdım. cumartesi tekrar gel dedi. sonuçları sölücek. ama ben de henüz bebek yok ön hazırlık için yani
kontrol ederken yumurtalarımı gördü çok iyi dedi. walla içim umutla doldu. eşim şehir dışına gitti. 11 haziranda dönecek. ama benim adetim 17 gibi olacak. sizce hamile kalma olasılığım var mı ki?????
yumurtlama dönemimi geçiyor çünkü:18::18::18::18::18::18::18::18:
Canım bu süper bi haberİnşallah hayırlısıyla devam edersin yoluna. Dikkat et kendine çok çok. Oy oy oyyyyyy, haziran gelmeden, mayıstan ümidi kesmişken bu ne güzel haber ya, maşallah topiğimize
ayyyyyy çok sevindiim yaa süperrr bir haber bu maşallah değerine SAT neydi canım senin beklediğin adettarihin neydi ve kürtaj veya düşükten sonra kaçıncı ayındı bu ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?