Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım hepimizi bulur bulacakta nasip kısme

selam kızlar. geçen doktora gittim. birtakım test felan yaptırdım. cumartesi tekrar gel dedi. sonuçları sölücek. ama ben de henüz bebek yok ön hazırlık için yani
kontrol ederken yumurtalarımı gördü çok iyi dedi. walla içim umutla doldu. eşim şehir dışına gitti. 11 haziranda dönecek. ama benim adetim 17 gibi olacak. sizce hamile kalma olasılığım var mı ki?????
yumurtlama dönemimi geçiyor çünkü:18::18::18::18::18::18::18::18:

benim bildiğim yumurtlama genelde adetolcağın tarihin birinci gününden itibaren geriye say 14. gün

yaa ne biçim anlattım yumurtlamanla adetinin arasında genelde 14 gün oluyomuş. ama gene de çalış bence,öpüldün sekerrr

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdi nöbetteyken test yaptırdım ve sonuç 83.19ne diyeceğimi bilemiyorum şu an şaşırdım kaldım Allah ım sen yüzümü güldür bu sefer yarabbim....amin...

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdi nöbetteyken test yaptırdım ve sonuç 83.19ne diyeceğimi bilemiyorum şu an şaşırdım kaldım Allah ım sen yüzümü güldür bu sefer yarabbim....amin...

canim, tebrikler!!!! Insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini....

annnaaaaaaaaaaammmm iinanamıyorum yaaaaaa çok sevindiiimmm.hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsünn

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

citaknuray...........................................................................29 MAYIS

destina0409........................................................................?

bebeğim_01........................................................................?

passifloraa.......................................................................... 1 HAZİRAN

aselkuzum...

mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

pren....................................................................................3 HAZİRAN
ceza83................................................................................4 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................4 HAZİRAN
taf...................................................................................... 4 HAZİRAN
Alin84..................................................................................6 HAZİRAN
.
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

BU GÜZEL MAYIS SABAHI HERKESE KEYİF, MUTLULUK, ENERJİ VE UMUT VERSİN, GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN KIZLAAAR

Son düzenleme:

Canım bu süper bi haber İnşallah hayırlısıyla devam edersin yoluna. Dikkat et kendine çok çok. Oy oy oyyyyyy, haziran gelmeden, mayıstan ümidi kesmişken bu ne güzel haber ya, maşallah topiğimize

ayyyyyy çok sevindiim yaa süperrr bir haber bu maşallah değerine SAT neydi canım senin beklediğin adettarihin neydi ve kürtaj veya düşükten sonra kaçıncı ayındı bu ay?

beklediğin adet tarihin 17 haziransa ve eşin şimdi şehir dışındaysa yumurtlama günlerini kaçıracaksın gibi görünüyor çünkü haziranın ilk haftası senin yumurtlama günlerine denk geliyor:26:

Canım bu süper bi haber İnşallah hayırlısıyla devam edersin yoluna. Dikkat et kendine çok çok. Oy oy oyyyyyy, haziran gelmeden, mayıstan ümidi kesmişken bu ne güzel haber ya, maşallah topiğimize

cnm çok tşk ederim kasıklarımda ağrı var normaldir demi???

ayyyyyy çok sevindiim yaa süperrr bir haber bu maşallah değerine SAT neydi canım senin beklediğin adettarihin neydi ve kürtaj veya düşükten sonra kaçıncı ayındı bu ay?

cnm sat 2mayıs bat 2 haziran kürtajdan sonraki 2.ayım butafcım değerim nasıl sence düşük değil demi???

tebriklerrrrrrrrrrrr canım hayırlı olsun erken yapmana göre çok ıyı çıkmış sonucun allah kucagına almayıda nasib eder inşallah

ayyy çok güzel bir haber tebrik ederim güzelim. heyecan yok sakin ol tadını çıkar.Rabbim sonuna kadar yaşatsın bu güzelliği sanada bizede inşallah

canım tebrik ederim..
rabbim bu defa sonuna kadar yolunu açık etsin..
değerin çok güzel..daha minicik annesi..
değeride küçük elbet
çok çok sevindim rabbim nazarlardan esirgesin..
darısı tüm topiğimizin başına olsun inşallah

çok sevindim canım tebrik ederim,allahım sağlıkla kucağına alıp bolbol koklamak nasip etsin,ne güzel valla ya.inşallah devamı gelicek,rabbim isteyen herkese nasip edicek.

kıslaaar dr geldim. süper şeler söledi. testlerim felan harika. ama kociş yok bebiş için:84::84::84::84:

aselkusum tebrikler çoook sevindim adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…