canım arkadaşım ya, çok sağol :)madem durumu bilmiyorsun bu şekilde insanları rencide
edecek yorumlar yapma ozaman.
kolay gelsin sana
Kizlar saat 13:20 de oglum sezeryanla dunyaya geldi halen hastanedeyim normal dogum icin cok ugrastik ama normal dogum olmadi . darisi diger hamilelerin basina
Kizlar saat 13:20 de oglum sezeryanla dunyaya geldi halen hastanedeyim normal dogum icin cok ugrastik ama normal dogum olmadi . darisi diger hamilelerin basina
bebeğin çok yakışıklı allah sağlıklı uzun ömür versin inşlh nazar değmesin
aranıza yeni katıldım.bende hamile olduğumu yeni öğrendim.daha önce 2 kez düşük yaşadım.bu sefer de minik leke gelmişti dr hemen kan iğneleri falan verdi.inşlh bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.bişey sormak istiyorum.maltepede oturuyorum anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz dr varmı
Minikler, canım ya allah razı olsun ne güzel bi dileyiş bu :) inş o günleri yaşarım. biraz umutsuzdum ama az bi ağladım sızladım moral olsun diye mart annelerine yazdım iyiyim şimdi hayallere balıyorum :) oğluşun üzmesin aman seni, bence akıllı bi bek üzmüyo annesini tekmeleriyl :) siz nazlımla görüştünüz mü ?
chnb, ablam yine atraksiyon yaşamışsın ama şükür herşey yolundaymış.off ya neden sakin bi hamilelik geçiremiyoruz bizler ? ama bunada şükür değil mi ? düşünüyorumda gerçekten sende çok fedakarsın çünkü yatmak çok zor ben ayaklandım bugün daraldım.
pink canım bebeklerin için geçmişolsun inş bu bebeğinde herşey mutlulukla olsun tebrik ediyorum sağlıklı gebelikler inş
ahh ablacim bu sene burasi okadar sicakki anlatamam evde nefes alinmiyor disari hic cikmiyoruz. eve ne lazimsa esim gelirken getiriyor. mecburen aciyoruz ama bi caresine bakicaz artik
candasim operim canim opmem mi :)) sende dikkat et kendine bolbol dinlen canim
kizlar birde pasamdan yeni resim ekliyim size
Eki Görüntüle 459681
merhaba kızlar....
chnb, canım sancı dediğin bebek hareketinden olan bişey olmasın bu arada hissediyorsun dimi miniğinin hareketlerini...herşey iyi olacak canım moralini sakın bozma dr güzel şeyler söylemişöpüyorum...
lone canım evde moralin bozuk olursa buraya yaz sana yardımcı oluruz ilk günler çok zor canım allah yardımcın olsun sakın moralini bozma hiçbişey için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?