evet cnm aralık annesiydim... Diğer topikleride arastırayım az sonra... Senin 4kaybın mı var dedin? Yani 4 meleğin var... Rabbim ahirette beraber olmayı nasip etsin.... Senin bebeklerini kaybetme nedenlerin neydi? Şu an nasılsın? En son ne zaman kaybettin? Cok soru sordum ama.....
Amin canım. İlk 3ünde bilmiyorduk sonradan kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. İlk kaybım 2009 Aralıktaydı, en son 2011 Aralıkta kürtaj oldum ve Martta yine hamileydim :) Şimdi 20. haftaya ulaştık, herşey yolunda, kan sulandırıcı iğnelerle devam ediyoruz.
lone ve nuray iki prensizimize de kocaman maşallahpek yakışıklılar prenslerimize bakarken daha çok heyecanlanıyorum rabbim güzel ömürler versin analı babalı büyütsün
kızlar ço çok yorgunum sabah erkenden uyandım heyecandan uyuyamadım bugün kontrol günüydü dr. niye titriyosun dio :) kalbim duracak hala aynıyım kucağıma alınca da bitmez bu korku bu heyecan sanmıyorum bugün sıpa uyumuyodu şükür yüzünü felan gösterdi en net de pipiyi gösterdi :) terbiyesiz
chnb ablacım gaz sancısı yazmışsın ben yürüyen bomba gibiyim artık eşimde alıştı :) o utanan sıkılan kız gitti :) iki gün kaynım geldi rahat hareket edemedimya nasıl fena oldum anlatamam ama tek sorun bu olsun çaresi var çok şükür iyi olmanıza çok çok sevindim
Slm kızlar.Nasılsınız ?
Chnb, slmlar nasılsın ablacım ? bişey sorcam sen hala progesterona devam ediyomusun ? bana günde 3 defa, 2 şerden 6 tane verdi..
lone salihimiz gelmiş gözün aydın canım allah analı babalı sağlıklı ömürler versin inşallah..pek de yakışıklı
chnb abla sen nasılsın yine bi stres yaşamışsın yeterki gaz sancısı olsun başka bişey olmasında..kendine iyi bak..
bizde birazdan yola çıkıyoruz acele acele yazıyorum kızlar..hilal ve candaş için yasin okumuştum nildecim senin içi de 370 okudum ama 400 e tamamlıycam inşallah..kendinize iyi bakın kızlar tlf dan okurum ama yazması zor biraz hep güzel haberlerinizi okurum inşallah kendinize iyi bakın iyi tatiller....
evet cnm aralık annelerindeydim, malesefki artık burdayım ama umutluyum yine de... Bu arada ben tel.den girdiğim için arada yazdıklarınızı kacırıyorum... Dünde farketmemişim yazdığını kusurumu bağışladediğin doktoru arastırıcam.... Sanırım gerekli tetkikler kanama bittikten sonra yapılıyor öyle mi? Bir de aklıma takılan şu var, benim suyum bitti ya, eee peki bunun nedenini 1 ay sonra falan anlıyabilirler mi?
canım bizler de bebeklerimizi yeni kaybettiğimizde bulduk burayı. çok destek oluyoruz birbirimize. dualar bile okuyoruz. canım önce hastaneden epikriz yani o hastanedeyken yapılanları anlatan raporunu al. baştan itibaren bebeğe ait tüm evrakları ödev sunum dosyasına yerleştir her şeyi. son olayda sana kanda crp bakıldı mı? kan da enfeksiyon için. idrar kültürü filan yapıldı mı? bunlar yapılmadysa enfeksiyondan mı oldu öğrenemezsin. iyi bir dr ye git mutlaka riskli gebelik dr si olsun...
burcunun dediği gibi pıhtılaşma testlerini, bağışıklık testlerini gerekirse genetik test de yaptır...
canım çok mutlu oldum güzel haberler almışsın dr den. canım çok şükür azaldı gaz sancım ama korkuttu beni. canım sen 2 li test dışında 3 lü ya da 4 lü yaptırmadın di mi?
bebeğin boyu kilosu nasıl? isim Ali kerem mi olacaktı?
canım iyiyim canım ben haftada bir proluton depot iğne yaptırıyorum...
iyi yolculuklar canım. sen nasılsın? tatile mi gidiyorsun?
canım bizler de bebeklerimizi yeni kaybettiğimizde bulduk burayı. çok destek oluyoruz birbirimize. dualar bile okuyoruz. canım önce hastaneden epikriz yani o hastanedeyken yapılanları anlatan raporunu al. baştan itibaren bebeğe ait tüm evrakları ödev sunum dosyasına yerleştir her şeyi. son olayda sana kanda crp bakıldı mı? kan da enfeksiyon için. idrar kültürü filan yapıldı mı? bunlar yapılmadysa enfeksiyondan mı oldu öğrenemezsin. iyi bir dr ye git mutlaka riskli gebelik dr si olsun...
burcunun dediği gibi pıhtılaşma testlerini, bağışıklık testlerini gerekirse genetik test de yaptır...
öncelikle gecmişi okudum da herkes abla diye hitab etmiş nerdeyse,yanlıs olsun istemiyorum, ben 26 yasındayım,nasıl hitab etmemi istersen öyle yaparım... Söylediklerini bir bir uyguluycam arkadasım, bende 3.ayıma girince kanama baslamıstı,5hafta artarak devam etti,malesef sonu hüsran,kanamayla beraber su da gitmiş,bu zaman zarfında idrar yolu enfeksiyonu cıktı,bunun için maflor diye bi fitil kullandım,enfeksiyon gecti ama kanamam arttı... Fitili yarı da bıraktırdı dr.suyum bittikten sonrada kanda enfeksiyon cıktı,hatta yüksek cıktıgı için acil doğum yaptım....ben zehirlenmeye baslamısım...
öncelikle gecmişi okudum da herkes abla diye hitab etmiş nerdeyse,yanlıs olsun istemiyorum, ben 26 yasındayım,nasıl hitab etmemi istersen öyle yaparım... Söylediklerini bir bir uyguluycam arkadasım, bende 3.ayıma girince kanama baslamıstı,5hafta artarak devam etti,malesef sonu hüsran,kanamayla beraber su da gitmiş,bu zaman zarfında idrar yolu enfeksiyonu cıktı,bunun için maflor diye bi fitil kullandım,enfeksiyon gecti ama kanamam arttı... Fitili yarı da bıraktırdı dr.suyum bittikten sonrada kanda enfeksiyon cıktı,hatta yüksek cıktıgı için acil doğum yaptım....ben zehirlenmeye baslamısım...
canım benim abla diyebilirsin 35.5 yaşındayım 8 yaşında da büyük oğlum var burada en büyüklerdenim... bir kardeşim daha olmuş olur:)
kanamanın nedeni için ne dedi dr?
bir de ben o topikte birkaç kez rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün demiştim hiç ölçtüler mi?
canım dediğim gibi yaptır her testini...
iyi bir dr ile inşallah sorun yaşamazsın.
tamam ozaman abla diyorum,kardes olarak gördüğün için de cok tesekkür ederm ablacım... Rahim agzınzı ölçtürün dediğini hatırlıyorum suan, ama hiç ölçmediler,sen demiştin ama bizde biraz ihmal ettik sanırım. Kanamamın nedeni ise plasenta biraz asagıya kaymıs,o acıklık ta kanamaya neden olmus... Peki bu testleri yaptırmam için en uygun ne zman bilgi var mı? 18gün oldu hala az az kanamam var...
Rica ederim canım...
Plesentadanmış demek bazen sonraki haftalarda yukarı çıkabiliyor... Neden buysa bence sonraki hamileliğinde tekrarlama ihtimali düşük. Folik asiti (folbiol olabilir) iç. Bence 40 ın çıkınca git iyi bir dr ye... testler için fakülte var mı orada yaptır...
canım çok mutlu oldum güzel haberler almışsın dr den. canım çok şükür azaldı gaz sancım ama korkuttu beni. canım sen 2 li test dışında 3 lü ya da 4 lü yaptırmadın di mi?
bebeğin boyu kilosu nasıl? isim Ali kerem mi olacaktı?
inşallah dediğin gibi olur da bi daha tekrarlamaz... Ege,dokuz eylül yada celal bayarda yaptırcam testleri arastırcam,hangisi daha iyiyse orda yaptırırım... Sen hangi sehirdensin?
saol ablacım biz 2li ve üçlü test yaptırdık dr. ikilide teklif etti üçlü olacak dedi dörtlü testin hiç muhabbeti geçmedi ama kafa karıştırmaya da gerek yok ölçümlerini yapıyor kilo takibi yapıyor herşey yolunda diyor yine kontrol için uzun bi zaman dilimi verdi 14-15 ağustos gibi görüşelim dedi bence ölçümler daha önemli ablacım sen içini rahat tut ahmet ardamız seçkin bir insan olacak şimdiden o kadar mücadele verdi annesi gibi güçlü bir baby obizimkine ali kerem diyoruz alıştık sanırım bu isme sonradan bi sürpriz olmazsa ali kerem olacak haftasonu küçük kayınbiraderim geldi eşim ali kerem die tanıttı şimdi onlar bayramda aile meclisi toplanıp benimkine isim diretmezlerse sorun yok :)
Nazlımmmmmmmm maşallah çatlamış yumoşumuz bebiş olarak sağlıkla dönsün sana....
Ben şükür iyiyim Ahmet Ardamız da iyi uslu uslu duruyor şükür :))
maşallah kuzuyaaaaa
abla ateşim pek güsel gidiyo heveslenmek istemiyorum 1 haftam var daha bakalım neler olacak
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ahanda ateş tablom
Maşallah canım ben öğrenemedim gitti ateş işini:))
İnşalllah düşmez de istediğimiz gibi sağlıkla olur sonuç. hilalden haber var mı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?