Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin canım. İlk 3ünde bilmiyorduk sonradan kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. İlk kaybım 2009 Aralıktaydı, en son 2011 Aralıkta kürtaj oldum ve Martta yine hamileydim :) Şimdi 20. haftaya ulaştık, herşey yolunda, kan sulandırıcı iğnelerle devam ediyoruz.

Allah kucagına almayı nasip etsin insallah cnm....

lone ve nuray iki prensizimize de kocaman maşallah pek yakışıklılar prenslerimize bakarken daha çok heyecanlanıyorum rabbim güzel ömürler versin analı babalı büyütsün

kızlar ço çok yorgunum sabah erkenden uyandım heyecandan uyuyamadım bugün kontrol günüydü dr. niye titriyosun dio :) kalbim duracak hala aynıyım kucağıma alınca da bitmez bu korku bu heyecan sanmıyorum bugün sıpa uyumuyodu şükür yüzünü felan gösterdi en net de pipiyi gösterdi :) terbiyesiz

chnb ablacım gaz sancısı yazmışsın ben yürüyen bomba gibiyim artık eşimde alıştı :) o utanan sıkılan kız gitti :) iki gün kaynım geldi rahat hareket edemedimya nasıl fena oldum anlatamam ama tek sorun bu olsun çaresi var çok şükür iyi olmanıza çok çok sevindim

candaş cnm şuan aklımda sen varsın senden gelecek güzel haberi bekliyorum dualarımdasın cnm inşllh bebişlerin yerleştiği rahmin büyüdüğü içindir ağrıların

günlük cnm prenseslerin nasıllar sen nasılsın

nazlım cnm nasılsın beklenmeyen adet tarihin ne geri sayım başladımı cnm rabbim seni de bu ay bebeğine kavuştursun inşllh

ase cnm tatilin bitmiş ama yine yoğunsun sanırım nasılsın bu ay tam gaz çalışmalara devam değil mi yumurtlaman geçtimi takip ediyormuısun

hilalden haber varmı kızlar

datlum cnm hayırlı yolculuklar güle güle git güle güle gel kendine ve bebişine dikkat et cnm

sezen cnm senden nbr

nilde minicikumut ve hello tatildeler ohhh ne güzel ben de brozlaşmış kızları görüp deli oluyorum :)

unuttuğum yoktur inşallah

aramıza yeni katılanlar olmuş sanırım çok geçmiş olsun rabbim herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün biz burda acıyı da yaşadık mutluluğu da aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anladık ve hep destek olduk kötü günleri birlikte aştık hala da birbirimize olan desteğimiz eksik olmayacak rabbim bir gün hepimizin yüzünü güldürecek

canım çok mutlu oldum güzel haberler almışsın dr den. canım çok şükür azaldı gaz sancım ama korkuttu beni. canım sen 2 li test dışında 3 lü ya da 4 lü yaptırmadın di mi?

bebeğin boyu kilosu nasıl? isim Ali kerem mi olacaktı?

Slm kızlar.Nasılsınız ?

Chnb, slmlar nasılsın ablacım ? bişey sorcam sen hala progesterona devam ediyomusun ? bana günde 3 defa, 2 şerden 6 tane verdi..

canım iyiyim canım ben haftada bir proluton depot iğne yaptırıyorum...

iyi yolculuklar canım. sen nasılsın? tatile mi gidiyorsun?

canım benim abla diyebilirsin 35.5 yaşındayım 8 yaşında da büyük oğlum var burada en büyüklerdenim... bir kardeşim daha olmuş olur:)

kanamanın nedeni için ne dedi dr?

bir de ben o topikte birkaç kez rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün demiştim hiç ölçtüler mi?

canım dediğim gibi yaptır her testini...

iyi bir dr ile inşallah sorun yaşamazsın.

canım benim abla diyebilirsin 35.5 yaşındayım 8 yaşında da büyük oğlum var burada en büyüklerdenim... bir kardeşim daha olmuş olur:)

bir de ben o topikte birkaç kez rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün demiştim hiç ölçtüler mi?

tamam ozaman abla diyorum,kardes olarak gördüğün için de cok tesekkür ederm ablacım... Rahim agzınzı ölçtürün dediğini hatırlıyorum suan, ama hiç ölçmediler,sen demiştin ama bizde biraz ihmal ettik sanırım. Kanamamın nedeni ise plasenta biraz asagıya kaymıs,o acıklık ta kanamaya neden olmus... Peki bu testleri yaptırmam için en uygun ne zman bilgi var mı? 18gün oldu hala az az kanamam var...

Rica ederim canım...

Plesentadanmış demek bazen sonraki haftalarda yukarı çıkabiliyor... Neden buysa bence sonraki hamileliğinde tekrarlama ihtimali düşük. Folik asiti (folbiol olabilir) iç. Bence 40 ın çıkınca git iyi bir dr ye... testler için fakülte var mı orada yaptır...

inşallah dediğin gibi olur da bi daha tekrarlamaz... Ege,dokuz eylül yada celal bayarda yaptırcam testleri arastırcam,hangisi daha iyiyse orda yaptırırım... Sen hangi sehirdensin?

saol ablacım biz 2li ve üçlü test yaptırdık dr. ikilide teklif etti üçlü olacak dedi dörtlü testin hiç muhabbeti geçmedi ama kafa karıştırmaya da gerek yok ölçümlerini yapıyor kilo takibi yapıyor herşey yolunda diyor yine kontrol için uzun bi zaman dilimi verdi 14-15 ağustos gibi görüşelim dedi bence ölçümler daha önemli ablacım sen içini rahat tut ahmet ardamız seçkin bir insan olacak şimdiden o kadar mücadele verdi annesi gibi güçlü bir baby o bizimkine ali kerem diyoruz alıştık sanırım bu isme sonradan bi sürpriz olmazsa ali kerem olacak haftasonu küçük kayınbiraderim geldi eşim ali kerem die tanıttı şimdi onlar bayramda aile meclisi toplanıp benimkine isim diretmezlerse sorun yok :)

inşallah dediğin gibi olur da bi daha tekrarlamaz... Ege,dokuz eylül yada celal bayarda yaptırcam testleri arastırcam,hangisi daha iyiyse orda yaptırırım... Sen hangi sehirdensin?

celal bayarda da belki iyi dr ler vardır araştır... Bir de arkadaşlar İzmirde prof. dr. namık demire giden vardı pahalı ama çok başarılı. bir de orçun sezere. Araştır istersen... ben iş gereği 2.5 yıldır hataydayım ama aileler istanbulda 12. haftamdan beri istanbuldayım. istanbulda akraban varsa bir kez görüşmek için dr mi tavsiye ederim...

İnşallah canım. İsme de karışmasınlar bir zahmet... Ara çok olunca merak ediyor insan...

selam kızlarr bayadır giremedim bu ara bunalım takılıorum biraz sakinleşmeye ihtiyacım vardı herkes nasıl iyidi rumarım kocaman öptüm herkesi yeni arkadaşlara geçmiş olsun ben 1 sene de iki yavrumu kaybettim ama hala umudum var şükürler olsun umudunuz tükenmesin hiç

nilde ablanın duasını bitirdim allah kabul etsin inşallah

lone oğlun çkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı maşallahhh rabbim nazarlardan korusun güzel ömür versin inşallahh

ben yumurtamı çatlattım 1 haftalık bi bekleme sürem var bakalım ilk aydan şans beni vuracakmı

kuzummm nasılsın ikizler nasıl:)

chnb ablacım nasılsın nasıl gidiyo ahmet arda beyefendimiz nasıl

Nazlımmmmmmmm maşallah çatlamış yumoşumuz bebiş olarak sağlıkla dönsün sana....

Ben şükür iyiyim Ahmet Ardamız da iyi uslu uslu duruyor şükür :))

minikler naber kuzum altta gördüm seni:)yerim ben senin oğluşunu ziya bey nasıl şükür herşey yolunda kuzum idolümsün 3.bebeğim senin paşan gibi saplıkla gelsin inşallah

Maşallah canım ben öğrenemedim gitti ateş işini:))

İnşalllah düşmez de istediğimiz gibi sağlıkla olur sonuç. hilalden haber var mı bu arada?

bak bi alttaki tablom hamile kaldıım aydaki tablom hiç düşmemeiş ateşim inş bu ayda düşmez napıyo acaba cidden yazmıyo hiç tatilde hala sanırım nilde abla konuşuyo onunla haber getirse bize
abla doktor sağ tarafta kistin var demişti sağda solda kasıklarımda ağrı var kist olursa hamile kalınca noluyo o kist acaba sanırım günlük abladada vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…