Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar selam tetilden yeni döndüm herkes nasıl???
lone doğum yapmış anladığım kadarıyla Allah analı babalı büyütsün canım... darısı tüm isteyenlere inşalllah

Kizlar merhaba.Bende Anadolu yakasinda oturuyorum.
Kuran okuyan bayan hoca tanidigi olan varmi?

kizlar merhaba.dogum haberini esim yazmis. allah herkese nasip etsin seklinde duzeltme yapiyoruum. o biraz eksik yazmis. medikent hastanesi duman bebek olarak bakabilirsiniz. daha yakisikli resimleri sonra eklerim. masallsh demeyi unutmaz teyzeleri. allaha sukur ediyorum. anne olmak. hem. cwok tatli hem ccok zormus. oglus memeyi bes dak. fazla almiyor uclari yok kiziyor. mama ve pompayla sut veriyorum mecburen. cok az sut cikiyor. yine yazarim. optum herkesi.

Lonecim baktim resmine Masallah Allah analı babalı büyütsün :)
sana mi benziyor babaya mi?
Benim icinde dua et olurmu.Tebrik ediyorum.

Merhaba arkadaslar, güzel haberler duymak beni de umutlandırıyor,bebeklerini kucagına alanlara imreniyorum...allah uzun ömürler versin insallah... Ben 18gün önce 17haftalık bebegimi suyum bittlği için kaybettim.önce suni sancıyla doğum yaptım sonra,kürtajla rahim temizlendi, cok kötü bir gündü,rabbim kimseye evlat acısı vermesin.... İçim hala yanıyo... Sizlerden destek bekliyorum sadece ve umut bekliyorum... Tekrar hamile kalabilirmiyim,saglıklı gecirebillirmiyim,çok korkuyorum aynı seyleri yasamaktan,umutlu hkayelerinize cok ihtiyacım var. Ha birde bişey sormakk istiorum. 18gün oldu benim kanamam hala devam ediyo,normal mi? Sizln ne kadar sürdü?

Canım öncelikle geçmiş olsun...Buradaki herkes senin hikayene benzer şeyler yaşadı..önce üzüldük,yıprandık,ağladık..ama umudumuzu asla kaybetmedik...Eğer bunlar başına gelmişse vardır hikmeti de ve şükret..Demek senin için hayırlı olan buymuş...
Şimdi sana düşen yeni bir umutla bu dönemi atlatman..Ve ilk adım olarak bebeğinin suyunun bitmesine ne sebep olmuş onu öğrenmen...tekrar geçmiş olsun canım..Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın..

Kızlar selam tetilden yeni döndüm herkes nasıl???
lone doğum yapmış anladığım kadarıyla Allah analı babalı büyütsün canım... darısı tüm isteyenlere inşalllah

hoş geldin...nasıl geçti tatil? çalışmalar başladı mı?

Kizlar merhaba.Bende Anadolu yakasinda oturuyorum.
Kuran okuyan bayan hoca tanidigi olan varmi?
malesef bilgim yok(

maşallah salihe pek tatlıymış...yavaş yavaş gelir sütün:))

çok üzüldüm canım sen aralık annelerindeydin di mi? ben yazmıyorum arada okuyorum. onlar şefaatçimiz olacaklar. çok zor bir durum ben de 2 yıl önce 25 haftalık bebeğimi kaybettim erken doğdu.
bu gebeliğimde de serklaj oldum yani dikiş atıldı rahim ağzına...sonra suyum geldi az az . kontrolde farkettik hastanede serum antibiyotik verildi ve hep yattım wc ye bile gitmeden. enfeksiyon olmuş. senin neden oldu enfeksiyondan mı? kanaman bence çok aşırı değilse normal. riskli gebelik dr sine git toparlanınca...

gunlukcum yaptik ne dediginden annemele, bacaklar eller capraz sekilde.. bakalim devam etmez insallah

sezencim tatilden gelmissin ohh ne guzel nasil gecti tatil? sen anlat bizde gitmis kadar olalim

lonecim ben goremedim resmi yaaa kizlar siz nasil buldunuz ben bulamadim ama neyse canim benim sutum 3 gun geldi aksam. bizde mama vermistik..yavas yavas gelir sen ac birakma salihi sarilik olmasin sutun bol olsun canim.

ablacim giydiriyorum corap ustunede ayakli pijama sicak tutsun diye. cocuga isilik yaptiracam valla :)))

sirinege cok gecmis olsun. ilk hamileliginmiydi?rabbim gostermesin bir daha. bizlerde kurtaj olanlardaniz ama cok sukur simdi aldik bebekleri kucagimiza. insallah en kisa zamanda sanada gelecek melegin. kanama icinde normal ama daha fazla surerse bir doktora danis derim.

Son düzenleme:

evet cnm ilk hamileliğim.... Rabbim evlatlarınıza uzun ömürler versin inşallah, bende hamilelik ve sonrada doğum haberlerimi yazarım insallah.

amin cnm amin rabbim kimseye yasatmasın... Peki izmir yada manisada bu arastırmayı yapabilecegim bi hastane ve riskli gebelikte calısma yapmı bi doktor biliyo musunuz... Tavsiyelerinizi bekliyorum......

Canım çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun, Allaha analı babalı büyütsün inşallah. Pıhtılaşma forumuna da fırsatın oldugunda yaz, böyle güzel haberler ümit veriyor bizlere biliyorsun.

şirinege ben de aralık annelerindeydim, çok üzülmüştüm okuduğumda haberini. Kan pıhtılaşması ile ilgili bir forum var, oradaki arkadaşlar da riskli gebelik uzmanlarına gidiyorlar, İzmir'de olan birkaç kişi var sanırım oraya da sorabilirsin. Eğer yaptırabilirsen kan pıhtılaşması testlerine baktır, suyun erken bitmesine neden oluyor pıhtılaşma. Aklından çıkarmış olursun. Umudunu kaybetme buradaki herkes yaşadıklarını en az 1 kere yaşamışlar, ben 4 kayıp yaşadım ve en önemlisi hiçbirimiz umudumuzu kaybetmedik. Herşeyin bir çaresi var. Kendine iyi bak.

sezenimmm hoşgeldinnn.. canım nasıl geçti tatil?nasılsın? :)
chnb ablacım bebiş büyüyor artık zorlamaya başlar,kasık ağrın yoğunlaşmıştır..sancıyla karıştırmışsındırkendine,oğluşuna iyi bak canım.duayı 100 daha istemişsin.ben bitti yazdım ablacım,ok..
lonecimm maşaallah kuzunaa, çok tatlııı.Allahım esirgesinn nasılsın, rahatın nasıl canım?
nurayy, oğluşun serpilmiş canımmm maşaallah..seçilmeye başlamış artık hayat nasıl gidiyor taze anneler
candaşımmmmmm nerelerdesin,nasılsınn.. meraktayım, beklemedeyizzz :)
nillde ablacım.. dua bitti..Allah kabul etsin canımmm..nasılsın, tatildesin sanırım halaa..

benden iyilik, yoğunluğum var.. biraz dışardada koşturmacam oluyor..oğlum rahatsızlanmış,onunla da ilgilendik..doktordan gedim, şimdide yanımda getirdim işe ..birazdan çıkarım yeniden.. kendinize iyi bakın kızlar.. görüşmek üzere

Son düzenleyen: Moderatör:
Aseciğim şu an daha az kasılmam biraz gaz sancısıymış öncekiler...

canım 100 de okudum. toplamda 500 oldu Allah kabul etsin...

sen ne yapıyorsun Adanalarda....

sirinege dün yazmıştım sanırım görmedin gerçekten çok üzüldüm. canım izmirde doç. dr. fuat Akercanı duydum araştır istersen benim yazıştığım başka topikte giden arkadaş vardı onun serklajını yapmıştı.

Slm kızlar.Nasılsınız ?

Günlük canım çok sağol, umarım bebeklerim benle kalırlar.Sen nasılsın ? kızların birbirine alıştı mı ? artık sen alışmışsındır :) rüyamda seni görüyprum, görüntülü konuşuyoruz :) annemde senle konuşmak istiyo filan, tee geçenlerde slm söylemişti sana isimdaşsınız ya :) doğum yaptı mı diyodu ? tebriklerini iletti.

nuray, canım maşallah oğlunn çok güzel ya.Allah nazarlardan saklasın inş.Darısı hepimize.

Chnb, slmlar nasılsın ablacım ? bişey sorcam sen hala progesterona devam ediyomusun ? bana günde 3 defa, 2 şerden 6 tane verdi.

Lone, canım maşallah oğlun çok tatlı çok güzel.Allah sizlere bağışlasın hayırlı ömürler verdin inş.

Sezencim canım hoşgeldin nasılsın ? tatil nasıl geçti ?

Ase, canım selamlar.bende nilde için 350 tane okudum , eklemeye çalışcam biraz daha.Canım oğlun hastalanmış, geçmiş olsun.Önemli bişeyi yoktur inş.Üşütme filan mı ? bende iyiyim.bekliyorum ürkek bi şekilde.Adet sancılarım giriyor, allahım lütfen bebeklerim benimle olsun diye dua ediyorum o sncıyı hissettikçe.İte böyle benden.

lone salihimiz gelmiş gözün aydın canım allah analı babalı sağlıklı ömürler versin inşallah..pek de yakışıklı

candaşım güzel haberlerini bekliyorum cnm inşallah bebişlerin annesini bırakmayacak cnm faceden msj atamadım ama güzel dileklerin için teşekkür ederim cnm daha ne isteybilirimki..dualarımdasın..

chnb abla sen nasılsın yine bi stres yaşamışsın yeterki gaz sancısı olsun başka bişey olmasında..kendine iyi bak..

günlükçüm sen nasılsın prensesi büyütüyorsun..canım inşallah sütün artar sen stres yapma..

nuray paşa maaşalllah çok tatlı az kalmış 40 ın çıkmasına da gezersiniz sonra bol bol...

minikler sen nasılsın canım..ontrol vardı sanırım bu yakınlarda güzel haberlerle gel inşallah...

nazlım bu ay çalışmalar başladı sanırım..güzel haberlerini alalım..

hellom minicikumut nilde tatilde sanırım iyi tatiller kızlar..

asecim canım geçmiş olsun ufaklığa sıcaklar fena...dikkat edin kendinize

sezen de gezmiş glmiş hoşgelmiş ...

hilal nasıl gidiyo hamişlik arada ses ver canım..

bizde birazdan yola çıkıyoruz acele acele yazıyorum kızlar..hilal ve candaş için yasin okumuştum nildecim senin içi de 370 okudum ama 400 e tamamlıycam inşallah..kendinize iyi bakın kızlar tlf dan okurum ama yazması zor biraz hep güzel haberlerinizi okurum inşallah kendinize iyi bakın iyi tatiller....

evet cnm aralık annesiydim... Diğer topikleride arastırayım az sonra... Senin 4kaybın mı var dedin? Yani 4 meleğin var... Rabbim ahirette beraber olmayı nasip etsin.... Senin bebeklerini kaybetme nedenlerin neydi? Şu an nasılsın? En son ne zaman kaybettin? Cok soru sordum ama.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…