Merhaba arkadaslar, güzel haberler duymak beni de umutlandırıyor,bebeklerini kucagına alanlara imreniyorum...allah uzun ömürler versin insallah... Ben 18gün önce 17haftalık bebegimi suyum bittlği için kaybettim.önce suni sancıyla doğum yaptım sonra,kürtajla rahim temizlendi, cok kötü bir gündü,rabbim kimseye evlat acısı vermesin.... İçim hala yanıyo... Sizlerden destek bekliyorum sadece ve umut bekliyorum... Tekrar hamile kalabilirmiyim,saglıklı gecirebillirmiyim,çok korkuyorum aynı seyleri yasamaktan,umutlu hkayelerinize cok ihtiyacım var. Ha birde bişey sormakk istiorum. 18gün oldu benim kanamam hala devam ediyo,normal mi? Sizln ne kadar sürdü?
önceki bebeklerin için çok üzüldüm. bu sefer inşallah başarılı olursun... canım benim dr m Anadolu yakasında ama sgk yok o yüzden biraz pahalı. özel sağlık sigortan varsa biraz daha indirimli istersen yazarım...
tşk ederim inşlh bu sefer olur...hangi hastane ve dr un adı ne.benim özellikle aradığım şey dr un riskli gebelik ilgi alanı olması.
Kızlar selam tetilden yeni döndüm herkes nasıl???
lone doğum yapmış anladığım kadarıyla Allah analı babalı büyütsün canım... darısı tüm isteyenlere inşalllah
malesef bilgim yokKizlar merhaba.Bende Anadolu yakasinda oturuyorum.
Kuran okuyan bayan hoca tanidigi olan varmi?
kizlar merhaba.dogum haberini esim yazmis. allah herkese nasip etsin seklinde duzeltme yapiyoruum. o biraz eksik yazmis. medikent hastanesi duman bebek olarak bakabilirsiniz. daha yakisikli resimleri sonra eklerim. masallsh demeyi unutmaz teyzeleri. allaha sukur ediyorum. anne olmak. hem. cwok tatli hem ccok zormus. oglus memeyi bes dak. fazla almiyor uclari yok kiziyor. mama ve pompayla sut veriyorum mecburen. cok az sut cikiyor. yine yazarim. optum herkesi.
Merhaba arkadaslar, güzel haberler duymak beni de umutlandırıyor,bebeklerini kucagına alanlara imreniyorum...allah uzun ömürler versin insallah... Ben 18gün önce 17haftalık bebegimi suyum bittlği için kaybettim.önce suni sancıyla doğum yaptım sonra,kürtajla rahim temizlendi, cok kötü bir gündü,rabbim kimseye evlat acısı vermesin.... İçim hala yanıyo... Sizlerden destek bekliyorum sadece ve umut bekliyorum... Tekrar hamile kalabilirmiyim,saglıklı gecirebillirmiyim,çok korkuyorum aynı seyleri yasamaktan,umutlu hkayelerinize cok ihtiyacım var. Ha birde bişey sormakk istiorum. 18gün oldu benim kanamam hala devam ediyo,normal mi? Sizln ne kadar sürdü?
canım ataşehir memorial doç dr arda lembet. perinatolog kendisi yüksek riskli gebelik dr siönceki bebeklerin için çok üzüldüm. bu sefer inşallah başarılı olursun... canım benim dr m Anadolu yakasında ama sgk yok o yüzden biraz pahalı. özel sağlık sigortan varsa biraz daha indirimli istersen yazarım...
tşk ederim inşlh bu sefer olur...hangi hastane ve dr un adı ne.benim özellikle aradığım şey dr un riskli gebelik ilgi alanı olması.
gunlukcum yaptik ne dediginden annemele, bacaklar eller capraz sekilde.. bakalim devam etmez insallah
sezencim tatilden gelmissin ohh ne guzel nasil gecti tatil? sen anlat bizde gitmis kadar olalim
lonecim ben goremedim resmi yaaa kizlar siz nasil buldunuz ben bulamadim ama neyse canim benim sutum 3 gun geldi aksam. bizde mama vermistik..yavas yavas gelir sen ac birakma salihi sarilik olmasin sutun bol olsun canim.
ablacim giydiriyorum corap ustunede ayakli pijama sicak tutsun diye. cocuga isilik yaptiracam valla :)))
sirinege cok gecmis olsun. ilk hamileliginmiydi?rabbim gostermesin bir daha. bizlerde kurtaj olanlardaniz ama cok sukur simdi aldik bebekleri kucagimiza. insallah en kisa zamanda sanada gelecek melegin. kanama icinde normal ama daha fazla surerse bir doktora danis derim.
Canım öncelikle geçmiş olsun...Buradaki herkes senin hikayene benzer şeyler yaşadı..önce üzüldük,yıprandık,ağladık..ama umudumuzu asla kaybetmedik...Eğer bunlar başına gelmişse vardır hikmeti de ve şükret..Demek senin için hayırlı olan buymuş...
Şimdi sana düşen yeni bir umutla bu dönemi atlatman..Ve ilk adım olarak bebeğinin suyunun bitmesine ne sebep olmuş onu öğrenmen...tekrar geçmiş olsun canım..Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın..
kizlar merhaba.dogum haberini esim yazmis. allah herkese nasip etsin seklinde duzeltme yapiyoruum. o biraz eksik yazmis. medikent hastanesi duman bebek olarak bakabilirsiniz. daha yakisikli resimleri sonra eklerim. masallsh demeyi unutmaz teyzeleri. allaha sukur ediyorum. anne olmak. hem. cwok tatli hem ccok zormus. oglus memeyi bes dak. fazla almiyor uclari yok kiziyor. mama ve pompayla sut veriyorum mecburen. cok az sut cikiyor. yine yazarim. optum herkesi.
nillde için..
chnb 500 (bitti)
candaş 300
datlum 300
ase 400 (bitti)
minikler 300
lone 300
nazlım 300
hilal 400
Candaş Yasin
nilde 1 (bitti)
chnb 1 (bitti)
ase 1 (bitti)
hilal 1
nazlım 1(bitti)
lone 1 (bitti)
datlumm 1
minikler 1 (bitti)
Hilal Yasin
nilde 1 (bitti)
chnb 1 (bitti)
ase 1 (bitti)
candaş 1
nazlım 1 (bitti)
lone 1
datlumm 1
hoş geldin...nasıl geçti tatil? çalışmalar başladı mı?
malesef bilgim yok(
maşallah salihe pek tatlıymış...yavaş yavaş gelir sütün:))
çok üzüldüm canım sen aralık annelerindeydin di mi? ben yazmıyorum arada okuyorum. onlar şefaatçimiz olacaklar. çok zor bir durum ben de 2 yıl önce 25 haftalık bebeğimi kaybettim erken doğdu.
bu gebeliğimde de serklaj oldum yani dikiş atıldı rahim ağzına...sonra suyum geldi az az . kontrolde farkettik hastanede serum antibiyotik verildi ve hep yattım wc ye bile gitmeden. enfeksiyon olmuş. senin neden oldu enfeksiyondan mı? kanaman bence çok aşırı değilse normal. riskli gebelik dr sine git toparlanınca...
canım ataşehir memorial doç dr arda lembet. perinatolog kendisi yüksek riskli gebelik dr si
evet cnm aralık annelerindeydim, malesefki artık burdayım ama umutluyum yine de... Bu arada ben tel.den girdiğim için arada yazdıklarınızı kacırıyorum... Dünde farketmemişim yazdığını kusurumu bağışladediğin doktoru arastırıcam.... Sanırım gerekli tetkikler kanama bittikten sonra yapılıyor öyle mi? Bir de aklıma takılan şu var, benim suyum bitti ya, eee peki bunun nedenini 1 ay sonra falan anlıyabilirler mi?
Canım çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun, Allaha analı babalı büyütsün inşallah. Pıhtılaşma forumuna da fırsatın oldugunda yaz, böyle güzel haberler ümit veriyor bizlere biliyorsun.
şirinege ben de aralık annelerindeydim, çok üzülmüştüm okuduğumda haberini. Kan pıhtılaşması ile ilgili bir forum var, oradaki arkadaşlar da riskli gebelik uzmanlarına gidiyorlar, İzmir'de olan birkaç kişi var sanırım oraya da sorabilirsin. Eğer yaptırabilirsen kan pıhtılaşması testlerine baktır, suyun erken bitmesine neden oluyor pıhtılaşma. Aklından çıkarmış olursun. Umudunu kaybetme buradaki herkes yaşadıklarını en az 1 kere yaşamışlar, ben 4 kayıp yaşadım ve en önemlisi hiçbirimiz umudumuzu kaybetmedik. Herşeyin bir çaresi var. Kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?