Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nillde için..

chnb 500 (bitti)
candaş 350 (bitti)
datlum 400 /bitti)
ase 400 (bitti)
minikler 300
lone 300
nazlım 300
hilal 400

Candaş Yasin

nilde 1 (bitti)
chnb 1 (bitti)
ase 1 (bitti)
hilal 1
nazlım 1(bitti)
lone 1 (bitti)
datlumm 1 (bitti)
minikler 1 (bitti)

Hilal Yasin

nilde 1 (bitti)
chnb 1 (bitti)
ase 1 (bitti)
candaş 1
nazlım 1 (bitti)
lone 1
datlumm 1 (bitti)

minikler naber kuzum altta gördüm seni:)yerim ben senin oğluşunu ziya bey nasıl şükür herşey yolunda kuzum idolümsün 3.bebeğim senin paşan gibi saplıkla gelsin inşallah

nazlım yanıyoruz sıcaktan kuzum sen nasılsın maşallah ateş tablon güzel görünüyor cnm rabbim seni de bekletmesin inşallah ziya bey iyi görünüyor :) sekreter değişmiş sanırım yani dün başkası vardı daha güler yüzlü biri :) cnm ben ikinciden sonra çok duygu karmaşası yaşadım ama senin gibiydim umudumu yitirmedim gel gitlerin olması normal hüzünlenince onu da yaşa ama çabuk toparlanman güzel sonuçta mutlu bi anniş isteyecek kuzucuğun maşallah benim sıpaya bu defa sağıklı hiç de üzmedi annesini inşallah seninde öyle olacak korkusuz geçireceğin hamişliğin belki başladı bile bir haftayı ben de heyecanla bekliyorum cnm
Nazlımmmmmmmm maşallah çatlamış yumoşumuz bebiş olarak sağlıkla dönsün sana....

Ben şükür iyiyim Ahmet Ardamız da iyi uslu uslu duruyor şükür :))

maşallah ona

Aseciğim şu an daha az kasılmam biraz gaz sancısıymış öncekiler...

canım 100 de okudum. toplamda 500 oldu Allah kabul etsin...

sen ne yapıyorsun Adanalarda....
ablacım adana yanıyor tahmin edersinki..
sancıları karıştırmışsın demek ki.. aman korktuğumuz olmasın canım..
oğluşun akıllı uslu dursun
ev varmıydı abla orda, nerde kalıyorsunuz oğluşunla?
kendinize iyi bakın, sizleri iyi görünce mutlu oluyorum .. Allahım esirgesin siziii

ase cnm tatilin bitmiş ama yine yoğunsun sanırım nasılsın bu ay tam gaz çalışmalara devam değil mi yumurtlaman geçtimi takip ediyormuısun

çalışma yok canım.. yumurtlama günüm yakın ama, sanırım bu ayı esgeçmek durumunda kalabilirimm:44:
pek mümkün görünmüyor zaman olarak..hayırlısı bakalımm
bu arada tatilleri haftasonu değerlendiriyoruzşimdilik.ama oğlum tatil yapıyor bizim yerimize de..
sen nasılsın oğluşun nasıl? sıcaklarda dikkat canım..
kendinize iyi bakın..

ya nurten abla gitmişmi tüh kızım ben baylıodum o kadına bakma öyle suratsız olduğuna acaip çatlak matrak bi tipti ne hikayeler var onda bi bilsen her gittimde yenilerini anlatıodu acaip eğleniodum sırf onunla muhabbet etmek için erken gidiodum onun eşi vefat etmiş iki kızını okutmuş hemşire yapmış hala daha çalışıodu emeklilik için sarışın bi kadınmı var güzel böyle o gelcek yerime demişti kız bende heycanlıyım sorma 1 hafta geçermi bilmiom şu internetten test alalım dedim kocama onlar seni hamile gösteriyo olmaz dedi:)umudum sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bi evlat senin yolunda ilerlemek dileğiyle
maşallah paşamıza annesini hiç üzmesin
sıcaklar çok fena allah klimayı icat edenden razı olsun

sanırım gitmiş aynen anlattığın gibi sarışın bi bayan vardı çok da mulayimdi :) canım ben beklerken evde kalan ovulasyon testlerinden başlamıştım :) ama kist varken doğru çıkmıyor die duydumki komşumda da doğru çıkmadı bende ovulasyon adet günümde de koyu çıkınca gizlice gebelik testi almıştım eşimin hiç umudu yoktu zaten hem de istemiyordu bir ay daha bekleyelim diyordu korkusundan seninki de benimki gibi önceden heves edip üzülmemizi istemiyor anaşılan bizimki 12. haftayı doldurana kadar paylaşmamı da yasaklamıştı emin adımlarla ilerlesin sağlıklı olsun geldiyse nasıl olsa ben burdayım annem diyecek ki inşallah bir hafta içinde diyecek işe güce kaptır kendini çok odaklanma bekliyorsunuzya hiç kaçamak ilişki felan oldumu ya da akıntı durumun nasıl
buarada bizde klima da yok dün buharlı soğutuculara baktık kartın borcunu bitirlim lazım olacak die iice pintileştik :) oğlan gelince kndimizi iyice unutucaz belli :)

ase cnm allah hakımızda hayırlısını versin kuzunun ne zaman geleceği de belli olmuyor hayırlısıyla gelsin de buarada senin oğlan küçük değil miydi ben mi hatları karıştırdım

nilde için 300 okudum allah kabul etsin

Tekrardan selam kızlar evet tatilimiz güzel geçti ablamlarda geldi annemlere beraber pikniklerde kaplıcalarda vakit geçirdik..çok güzeldi...kendimi rahatlamış hissediyorum..inşallah bunun üstüne bebek gelir diycem ama bu aydan ümidim yok..yumurtlama döneminde eşim yanımda değildi
sizler nasılsınız arkadaşlar
chnb abla sanırım şimdi daha iyisin nasıl gidiyor hamilelik
candaş sen hamilemisin benmi yanlış anladım?
asemmm nasılsın yaa özledim valla..nasıl gidiyor çalışmalar korunuyomusun yoksa?
miniklerim sen nasılsın oğluş nasıl:) sıcaklarda Allah yardımcın olsun..oruç tutmazsın herhalde?
Nilde ablaaa nerelerdesin yaa özledim valla..bir türlü karşılaşamıyoruz..
günlük çoluk çocuğa karıştı uğramıyo sanırım
Nazlımm hamilemisin muhakkak yaz merakta bırakma bizi..Allahım sağlıklı bi gebelik versin..
Hilal nasılsın nasıl gidiyor..sen tatildemiydin?
Hello naptı yaa tatile bi gitti pir gitti..
Nuray oğluşun ne kadar tatlı canım yaa...maşallah büyümüştür şimdi bayağa...nerdeyse bi aylık olacak değilmi?
Lonee nerdesin sayfanın en yeni annesi...alıştınmı anneliğe istersen alışma öyle bi alıştırıyorki küçük sıpalar:))

Nazlım bazen hamileyken küçülebiliyor sanırım. bazen de aynı duruyor çok önemli olsa dr derdi sana korun diye. inşallah sağlıkla olur.

Ase canım bu ay erteliyorsun o zaman hayırlısı inşallah...canım ben görümcemlerdeyim bekarlar. kayınvalidem de burda.oğlan yaz okuluna gidiyor.

sezen kuzun samsun selinde zarar görmediniz di mi?

sonraki aya bekliyoruz...

küçük canım oglum,bı başına yapmıyor yani anneannesı,babaannesı tatılde.onlarla yapıyor,dönüsümlü olarak.bız yapamıyoruz, bari onu burda sıcakta esır almayalım dedık..yarin yolcu yıne.. Sende kendıne ıyi bak canım..

sezenimmm, senın gıbı bu ay aynı sebepten muzdarip olacagm canım..ola ki kısmet olmazsa,bı daha ki aya ıns olur canım.tatıl yapman ıyı olmus.özellıkle kaplıca olayı,gebelık öncesı iyi fikir kuş gibi olmuşsundur,hafiflemissındır sen:) aramıza hosgeldın canım yenıden..

nillde için..

chnb 500 (bitti)
candaş 350 (bitti)
datlum 400 (bitti)
ase 400 (bitti)
minikler 300(bitti)
lone 300
nazlım 300
hilal 400

Candaş Yasin

nilde 1 (bitti)
chnb 1 (bitti)
ase 1 (bitti)
hilal 1
nazlım 1(bitti)
lone 1 (bitti)
datlumm 1 (bitti)
minikler 1 (bitti)

Hilal Yasin

nilde 1 (bitti)
chnb 1 (bitti)
ase 1 (bitti)
candaş 1
nazlım 1 (bitti)
lone 1
datlumm 1 (bitti)

Ablam ben sel felaketinde samsunda değildim o yüzden hiç bilmiyorum..sel giden yer bize uzak..ama tanıdıklar var dükkanlarını su basan filan..Hele çok büyük bir alışveriş merkezi varmış orada sel bütün herşeyin alıp götürmüş denize.. 500 dükkan varmış içinde..inanki o sıkıntı içinde insanlar denizden ne toplasak karın hesabını yapmışlar...Kimisi can derdinde kimisi başka şeyler..bütün dükanlar çamur kum ağaç dallarıyla dolmuş...Allah yardımcıları olsun..11 ölü var ama kayıplarda varmış sanırım hala...

İyi yapmışsınız canım çocuk bari faydalansın tatilden ..zaten bütün bir yıl evin içinde hapis gibiler...inan şu an kızımı eve sokamıyorum öyle alıştıki gezmeye...hadi gidelim sıkıldım deyip duruyor:))
o zaman önümüzdeki aya kaldık ikimizde ..hakkımızda hayırlısı olsun canım:)

Sezennn, ah keşke o dediğin gerçek olsa. geçen perşembe 2 embriyo transferim gerçekleşti, pazar günü hamile miyim değil miyim belli olcak.psikolojik baskı yapıyoruz, tuttunduğuna inanmak istiyoruz ikizler diyoruz.Dilerim hamileyim , cinsiyetleri öğrendim doğurdum demek nasip olur ama hayal gibi ya

Nazlım, ikizler inş iyidir canım ya.korkuyorum, her gecek rüyamda hamile olduğumu görüyorum.Yazdım ya adet belirtilerim var ama tüp bebeklerde genelde gebelik öncesi hep yaşanmış bu sıkıntı dilerim benimkide bebeklerdendir diyorum.İnş seninde bebişlerin tutunur bu ay sana sıkıca :)hep beraber mart annelerinde oluruz kalanlar olarak.ama ben hem çok korkuyorum hemde umutluyum

Ase, canım ben nilde için 400 e tamamladım ekleyebilirsin.hilalin yasini unutmuşum.Bu akşam okuyorum.Kafa gitmiş ya :) sen nasılsın ? benim tabloyu kapatabilirz artık, hilal okumuştur muhtemelen.bari benimki yormasın seni :)

Chnb, ablacım hilal iyiymiş nildeyle görüşüyolar.kan pıhtılaşması çıkmış ondada, clexane 400 mg a başlamışlar sanırım ve değeri çok artmıştı en son hala ikiz ihtimalli idi.ben bişey sorcam progesteron ilaç dışında akıntı yapıyor mu ? transfer günü keyfim çok kaçtı, dr belki embriyoalrda genetik sorun vardır eğer varsa o zman tıpta tıkanır demişti.ben o zman kromozom testi istedim yaptıda sanırım onda sıkıntı yok dedi, genetik farklı bişey değil ama değil mi ? demekki o gün yapılmamış o test korkuyorum yine. inş o da çıkmaz.çünkü hamile kalsan dahi düşük yapabilirsin dedi transferden çıktım ağladım ne moral ama dr a kızdım bari orda deme ya.tamam gerçekleri konuşmak gerek ama bilmiyorum.pgt sonuçta bi çözüm değil mi ? bu arada oğlunun ismini çok beğendim ben süpermiş Ahmet Arda :)

Minikler, canım ben var ya Ali ismine bayılırım.çok çok severim eşimin kuzenin adı, sevmiyorum onu.sevsem 1 dk düşünmez koyardım kesin.Ve keremde çok sevdiğim isimlerden.hem ikisi beraber çok kolay söyleniyo :) adıyla gelsin paşamız.benim korkularım hat safhada, dualarınızı her an gönlümde yanımda sağım da solumda hissediyorum inan.geçen yıl bi rüya görmüştüm bebek ne zman doğar, zaten olurda diyordum.bu sorunları bilimiyodum çünküo rüya bana yeni baharı işaret etmişti bir kız çocuğuyla.dilerim gerçek olur ve kandilde istiharede görmüştüm.ama hiç bişey korkularım önüne geçemiyo ve hamile olduğumu öğrenirsemde özellikle ilk 12 haftada geçemeyecek.işte böyle.siz daha gitmiyomusunuz memlkete ?

yeni gelen arkadaşlarm çok geçmiş olsun acınız bununla son bulsun inş.benim acılarım devam ediyor keşke sadece tek kürtajla sınırla kalsaydı ebediyen kavuşamayacağım geliyor aklıma.dr tüplerimi tıkamış,doğal yolla hamile kalamıyorum ve bissürü sorunar daha.ama umutsuzluğa yer vermemek gerek.inş sizleri de benide hepmizde güzel günler bekleyecek.

Bu arada kızlar, ben kürtajımı yapan dr a dava açmak istiyroum.bide onun ahı olmasın üstümde diyodum ama benden çok ahı olamaz.saçma bi düşünceyle dava açarsam bebeğim olmazsa diyodum ama saçma olan her şekilde oluyo.amacım para pul değil.benim canımı yaktı başkalarını yakamasın ! zaten yaşlıydı şimdiye dekte hayatını garantilemiştir.böyle işte benden biraz karışığım.eşim annemde adet sancım var dedikçe üzülüyolar ama dilerim bebeklerin olsun tüm sancılar.

m,n,c,k umut, tatil bitti mi ?

es geçtiğim varsa affedin kızlar

nillde için..

chnb 500 (bitti)
candaş 400 (bitti)
datlum 400 (bitti)
ase 400 (bitti)
minikler 300(bitti)
lone 300
nazlım 300
hilal 400

Hilal Yasin

nilde 1 (bitti)
chnb 1 (bitti)
ase 1 (bitti)
candaş 1
nazlım 1 (bitti)
lone 1
datlumm 1 (bitti)

canım iyi düşünelim. inşallah sorunsuz olacak. canım ben tüp bebek yapan herkese preferik kanda kromozom analizinin yapılmasının gerektiğini düşünüyorum. Eşinle en iyi yerde yaptırsan 750 tl ki çoğu yerde 120 tl kişi başı yapılıyor. ben yaptırmama nedeninin ticari olduğunu düşünüyorum. düşerse düşsün yeniden tüp yaparız para kazanırız. bu durum sana has ihtimal değil, her tüp için geçerli kromozom edeniyle düşmesi...

canım ben sana yapılan kromozom testini anlamadım. 46 xy çıkmalıydı ya da sağlıklı değilse ona göre farklı bir şeyler ben anlamadım ayrıca eşinde deolabilir biliyorsun benim eşimde sorun çıktı.

hilalin de inşallah sağlıkla devam etsin...

Canım Ahmet Arda dr min ismi...Suyumun belli olacağın öncesi gece adak yaptım bu ismi koyacağım diye...

dr ler her ihtimali söylemek zorunda takma bana da serklaj öncesi ameliyathane önlük üzerimde işlem esnasında bebeğin kalbi az da olsa durabilir demişti şükür durmadı.

canım dava açsanda sonuç çıkmaz çünkü bu risk her kürtajda az da olsa var görümceme de oldu zaten kağıt imzalatmışlardır sana...

sezen kuzum aileden birine bir şey olmamış sevindim... insanlar acımasız ya...

Ase canım benim de oğlum hep akraba yanında oluyor...

Canım bu transferin için inşallah sorun olmayacak ama varsa yapılacak bir şey yok. Ama Allah korusun olumsuzluk olursa sonraki tüp bebek denemesinde pgt yapılıyor...

chnb ablacım, görümcenın orda olması isabet olmus.dinlenmen rahat olur yanı,çekıncen olmaz.. Oglunun ısmıde çok hos,ayrı ayrı sevdıgım ısımler;bı arada daha da güzel.. Adına çeksin inşş
ablacım şükür ki, yakınlarımız var,annelerımiz var çocugumuzla yeri gelip ılgılenecek.Allah razı olsun onlardan,ıyıkı hepsı yakınımda..oglumun keyfı yerınde bu durumda,anneanne,babaanne gönlünü hep hoş tutuyor çünkü:)

candascim pazar gunu buyuk gun o zaman desene canim insallah hayirli haberi verirsin bize . o zamana kadar nasil bekleyecez simdi insallah dualarim seninle canim ben cok umutluyum sende ginlunu ferah tut iyi dusun

sezencim evet canim nerdeyse 1 aylik oldu bugun 27. gunu oglumun.. sende tatilden donmussun guzel egcmis anlasilan oh ne guzel . inallah obur aya diyelim canim hayirlisi olsun bebis icinde :))

gunlukcum sen nasilin annecik? senin kizda 28 gunluk bugun dimi.. canim nasil uyku durumlari bende felaket gidiyor. uyuyor uyaniyor hep agliyor. soyle bi etrafa bakiniyim demiyo gozleri bi kapadimi tamam yaygara kopuyor valla. bende korkuyorum bi yerimi aciyo agrisimi var diye. sende nasil ?

kizlar hepiniz iyisiniz insallah kaciyorum simdilik optum herkesi

kızlarrrrrrr ben geldimmmmmm işe başladımmmmm işler çokkkkk birikmişşşşş geçmişe bakamadım daha sonra uzun uzun yazarımmm nasılsınız özledimmmmmm siziiiiiiiiii

yapmamış herhalde testi, acaba ben mi anlatamadım bilmiyorum ki ? neyse inş genetikten bişey çıkmasında.gerçi önce hamile olduğumu öğrenip 9 ay devamını getirsem daha iyi, para konusu sorun deil artık.ne paralar dökülüyo bunun içinde gitsin yeterki temiz çıksında.o kadar pişmanmki ilk bebeklerimi genetiğe göndermediğim için ama ben nerden bilcektim ki dr yönlendirmeyince.
dava konusunda aslında haklısın ama benim başka kızdıım şeyler olmaya başladı.hatırlarsın tıkanıklık için test istedim smear sanıyodum tabi yapalım dedi, uyarmadı bile tıkanıklık için değildir o diye.hiç bişeyede yanaşmadı.bence bunu lk kez yapmıyor dr. acemisine geldim cezamı çektim.iyi bi araştırmam gerek.hiç bişey yapmasam bi gün gidip kavga etcem o kadra koydum aklıma.yazık hastalarına ve de bana.isim çok güzel ama.ben ardayı trakyadan kaynaklı ahmeti de dini açıdan koydunuz diye düşünmüştüm.Allahım adağını nasip etsin sana.bende bissürü şeyler adak ettim en sonda bi kuran hatmi bu tedavim tutarsa diye ve de başladım.allahım hepimizin dileklerini nasp etsin.ben seni hataydasın sanıyodum diyodum napıyo acaba yemek işlerini oğlunu filan diye, senin için iyi olmuştur oraya gitmek :) hmm kromozom testi çin bana şey demişti senin kini inceleyelim tatmin etmezse eşine bakarız, artık baktı temizdi benimki pıhtılaşmayı görüp eşime ihtiyaç mı duymadı bilmiyorum.bu kez yapılırsa eşimede yapıcak zaten kesin.artık ısrar ederim de ısrara gerek kalmadan o yaptırır.işte o gün üzüldüm yani.bide şey sorcam.benim transferim 5. gün oldu ve 10. gün test yapılcak dendi, yarın bi dr a gitcem ilaç yazdırcam test yaptırsam çıkar mı ?
canım çok teşekkürlef, etrafmdakiler benden daha çok umut dolu ama ben korkuyorum.allahm güzel günler görmeyi bana da nasip etsin inş.maşallah oğlunda kocaman olmuş ya :) sen alıştın mı artık anneliğe ?
kızlarrrrrrr ben geldimmmmmm işe başladımmmmm işler çokkkkk birikmişşşşş geçmişe bakamadım daha sonra uzun uzun yazarımmm nasılsınız özledimmmmmm siziiiiiiiiii

ablam hoşgeldin sefalar getirdin :) inş çok zaman geçmeden güzelde habrler verirsin.

Aseciğim gerçekten büyükler çok önemli bizler için... Oğlun şimdi padişah gibi yaşıyordur...

Candaş canım kürtaj malzemesi gitmemiş olabilir ama sen ve eşinde yapılan preferik kanda kromozom analizi de sizde sorun olup olmadığını gösterirdi. Sanırım senin genetik dediğin genetik faktörlü pıhtılaşmalar mı ki?:26: çünkü sırf sende olmaması bir şey ifade etmez insanlar eşi nedeniy:26:le de pgt yapıyor biliyorsun.

yarın kaçıncı gün olacak? transfer gününü sayma sonraki gün ilk gün bence kanda az da olsa 8. gün çıkar... ama bazen de çıkmıyor istersen bekle biraz...

nilde tatil bitmiş bu moralle bebiş olsun inşallah bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…