Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet eşlerde de oluyor biliyorum işte dr ilkinde gerek görmedi önce sana bakalım dedi, şimdi tutmazsa yapılcak eşimden kanda alınmadı.olmamsını umuyorum ikimizde de.genetik pıhtılaşmamı derken ? aileden kaynaklı mı diyosun ? ben bu ihtimal üstündeyim hatta dedmden kaynaklı olabilieceğine dair konuşmalarımız geçti damarla ilgili ciddi bi sorunu vardı onunda pıhtılaşmada etkisi varmış.bakalım ne olur sonuç.ya bide biz korktuk açıkçası, bi kız kardeşim var 23 yaşında bekar vede erkek.ikiside puhtılaşma testi yaptırcak, erkek neysede kızın kesin yaptırması gerek.yarın 8. günüm aslında eğerki ikiside tuttuysa çok büyük ihtimal çıkar ama tekiyse çıkmaybilir.sanırım sabretmem daha doğru olur bu kez varken yopk gösterirse 2 gün önce boşuna üzerim kendimi.

nildecim hosgedin canim tatilden insallah hersey iyi gitmistir. tatil donusu bu moralle insallah bu ay guzel haberlerini aliriz canim

candascim alistim sayilir cok sukur annem yanimda oldugu icin bebekle daha fazla ilgilenme firsatim oluyor.. ama gun icinde cok huy degistiriyorlar. derler ya kirki cikana kadar kirk tane huy degistirirler diye oyle. :)) bi bilen varmi acaba oglumun bezinde pipi tarafinda kan var yani galiba idrarindan kan geliyor oyle cok kipkirmizi degil leke gibi pembe bi renk ama neden olmus olabilir? acaba enfeksiyon mu kapti.. yarin dr kontrolmuz var ama icim cok huzursuz insallah kotu bisi yoktur

lonecim sen nasilsin salih pasa nasil? nasil gidiyor annelik?

günaydın kızlarrr
ase canım bende nilde ablanın duasını bitirdim yazmıştım ama görmedin sanırım

kızlarrrrr tek tek yazamıyorum özür dilerim ben izinden geldim yanımdaki arkadaşım izne çıktı tek başınayım 2 hafta((( ama ilk fırsatta tek tek yazacağım HİLALİ sormuşsunuz hilal iyi pıhtılaşma çıktı ondada maaşallah hepimizde var.taşıyıcıymış doktor iğne vermiş her gün iğne yapıyor hamilelikten önce çıksaydı aspirinle devam ederdi belki ama olsun en azından çözümü var sıpacıklar sağlıklı olsunda geçen hafta keseyi gördüler şimdilik bir taneymiş ama belli olmaz haftaya kalp atışını duyacaklar gayet iyi annemiz ve bebişimiz şu anda 5+5 allah sağlılarla kucağına almayı nasip etsin.

canlarım dualar için çokkkkkk teşekkür ederim allah razı olsun allahım sağlıklarla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin hakkınızı helal edin lone kuzum okuyamaz asem lone silelim allah razı olsun ondanda.ilk fırsatta geliyorum uzun uzun yazcammmmm öpüyorummmm

nillde ablacımm.. tatilin nasıl geçti.. yeniden aramızdasın.. hoşgeldinn..
bende duanı 500e tamamlayayım dedim.eksiğin var ama.. sende okuyabiliyormusun ablacım?
Hilalinde duaları bitti.. lonemin fırsatı olmaz belki, Hilalinkini böyle bırakalım..çizelgesini kaldıralım(?) Hilale de selam söyle canım konuştuğunda.. meraktayız , pıt pıtlarıda duyacak inş Allah'ın izniyle..
darısı bizlere ablacım..ne yaptın ablacım.. yediğin içtiğin senin olsun, gördüklerini anlat canımmm:13:

sezenimmmm , nasılsınnn?
kaçamazsın, yakaladımm :)

sağol kuzummmm hoşbuldum tatilim çok iyi geçti tatlım ama geri döünce zor bahsettiğin gibi arkadaşda izne ayrıldı düşün halimi.deniz süperdiiiiii bol bol yüzdüm kitap okudum çokkkkk güzeldiiiii.sen naptın tatlım iyimisin dualar için çok teşekkür ederim çizelgeyi yıktım sana kaçtım canım yavaş yavaş okuyorum bende allah razı olsun hepinizden canım yorma kendini kuzum dua için.yavaş yavaş okurum ben.300 okundu zaten mutfakta görevli bir ablam var o okumuş annem başka bir dua okuyor babamda tefriciyede bana yardım ediyor.hilalde okumuştur kuzum onada bitti yazalım.hilalin yasin tablosunu kaldıralım dediğin gibi.hilalinde selamları var kuzum.

nilldem yıkmak ne demek, aşkolsun canım yaa..
Duanı , Hilal de okuduysa, bitti o zaman canımm..
burası toplam 2800 yapıyor.. senin bildiklerinide,okunanları üzerine ekle canım ..eksik kalırsa tamamlayalım yine ..
Allah kabul etsin canımm..Tez zamanda hayırlısıyla, gönlüne göre versin inş..

tatilinin de güzel geçmesine sevindim.. motive olmuşsundur ne güzel.. arkadaşın yoksa işler zorlu olur, ama Allah kolaylığını verir canım yaa..
bizde haftasonu kaçıyoruz buralardan ancak.. o bile yetiyor inan..
kendine çok iyi bak

Son düzenleyen: Moderatör:
şuan bile o kadar heyecanlıyım ki. sizle bunu paylaşayım diye girdim. Yarın test yaptırıyorum büyük ihtimal.dua edin bana dilerim hamileyimdir ve sağlıklı olurlar...
ya miladımdır ya da kaçıncıdır sayamadığım yıkımım ...
öptüm hepinizi.

kızlar merhaba nete giremiyorum ancak nildemden haberlerinizi alıyorum. merak etmissiniz teşekkür ederim. dualarınız için de çok teşekkür ederim allah razı olsun.çok şükür kesemizi gödük. nildem de söylemiş pıhtılaşma çıktı iğneye başaldık hemen çok şükür geç kalmdık sanırım. haftata da kalp atışı için gidecez rabbim duymayı nasip eder inşallah. internet kafeden giriyorum eşim gelince kalkacam hepinize yazmaya çalışcam inşallah. yazamasam da kusura bakamyın.

lone canım rabbim salihinle eşinle nice mutlu seneler nasip etsin inşallah. kuzunu doya doya kokla benim yerime. paşanın resmini de gördüm maşallah ona.nasıl gidiyor annelik.

candaşım allahı yarın güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. dualarımdasın hep.rabbim yüzünü güldürsün canım benim. bu arada senin için bir yasin de ben okudum canım. allah kabul etsin.

chnb ablacım sen nasıslsın,inşallah sıkıntılar bitmiştir.

ase,sezen sizler nasılsınız kuzular. bu ay güzel haberlerini alırız inşallah.çok öpüyorum.

nazlım tatlım sen nasılsın bi güzel habrde senden gelecek inşallah. nazlım bu arada bede de kist vardı biliyorsundur. hemde 2 cmlik çikolata kisti. doktor hamile kalırsın kiste çok iyi demişti.

nurayım, günlüğüm taze annelerim sizler nasılsınız. bebişlerinizi bol bol öpün benim yerime.

miniciumut tatlım tatildesin snaırım. iyi eğlenceler. dönüşte de gelsin bebişler:))

minikler tatlım seninle konuştuk zaten maşşalh öyle güzel bi hamile olmuşsun. datlum sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. kızlar unuttuğum varsa affola. net yok yazamıyorum ancak nilay ablayla görüşüyoruz ondan güzel haberlerinizi alırım inşallah. hepinizi çok öpüyorum. kendinize çok iyi bakın.allaha emanet olun.

herşey güzel olacak canım arkadaşım.. sende hayırlı haberlerle geleceksin ..Allahım muradına erdirsin, seninde yüzünü güldürsün.. biliyordur nasıl dilediğini..

hilal seni gördük daha iyi olduk canımm.. haberin bizleri nasıl mutlu etti tahmin edersin..
İnş pıt pıtlarıda duyacaksın canım.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inş..
sen önden git, biz arkadan yetişirizz hayırlısı inş canım, kısmet ne zamansa artık..

candasım yazmayım dedim ama tutamadım kendimi kuzum öyle bir heyecanlıyımki senin adını görünce gözlerim yarı kapalı okuyorum yazdıklarını bu gece yine özel dua edecem cnm rabbim yüzünü güldürsün bebişlerine can versin yarın güzel haberler paylaşmayı nasip etsin inşallah şuanki heyecanını bekleyişini rabbim boşa çıkarmasın

hilalim kapıyı açtın bu topiğin adeti hamişler peşe peşe takılır gider yarın candaştan sonra diğer kızlardan sırayla güzel haberler alacağız inşallah

İyi aksamlar kizlar. Net yok evimde ama telefonla falan surekli takip editorum sizi.
Benim de gecen ay bekleme surem bitti cok sukur ancak korkularim bitmedi. Hamile kalip kalamayacagimsan cok korkuyorum. Tarin test yaptirucam. Ama hamileysem de ayni seyleri tasatacagimsan koekucam.

canım zaman zaman korkuları, bu tedirginliği hepimiz yaşıyoruz..
Dua edip,hayırlısını dileyelim.. talihsizlikler yaşadık ama, son olsun inş..
beklemeden,tez zaman da yeniden sağlıkla gebe kalırsın umarım.. stress yapmamaya çalış, herşeye engel oluyor o..
sağlıkla kavuşacağımız bebişlerimiz olacak inş kısmet ne zamanaysa artık

canlarımmmmm nasılsınızzzzz ben iyiyim çalışmaya devam bilmiyorum bu aydan pek umutlu değilim bugün adetin 17.günü biz çalışmalara daha yeni başladık ovulasyon testide yeni yapmaya başladım tatil dolayısıyla kısmet artık birde kistten dolayı ovulasyon testi 2 çizgi çıkar diyorlar bilginiz varmı kuzularrrrrr umutsuzum ya olurmu bilmiyorum umutsuz olduğum ayda tutmaz gibi geliyo genelde her ay çok umutlu olur belki bendede ters olacak umutsuz ayda kalcam hamile offffff bilemiyorum hayırlısı diyorum

nurayımmmmm maaşallah esat bebeğimiz çok tatlıııııı allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsinnnnn sağlıklarla torunlarını büyütesin inşallah eşinle beraber kuzum benimmmm.evet tatlım tatildeydim bitti geldik kürkçü dükkanına bugünümüze şükür tatil çok güzel geçti sen nasılsın tatlımmmm

lone canımmmm salih bebeğimiz çokkkkk tatlı maaşallah allah sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin nurayımla aynı gibi oldu ama içimden geçenler bu :) sende eşinle beraber sağlıklarla torunlarını büyütmek nasip etsin tatlımmmm sen nasılsın evdeki durumlar nasıl hiçbirşeyi kafana takma bebişe odaklan

sezennnn tatlımmmmm merhaba nerelerdesinnnnn çalışmalar nasıl gidiyor cimcime nasıl öpüyorum

günlükkkkk kuzummmm nasılsın kızlar nasıl durumlar nasıl evet tatlım bayağı zor oldu ayrı tatil ama dediğin gibi çok özlemişiz birbirimizi

miniklerrrr kuzummmmm facede resmini gördüm çokkkk yakışmışşşş hamilelik allahım bizlerede nasip etsin.dua içinde çokkkkk teşekkür ederim tatlım allah razı olsun allahım sağlıklarla bebişini kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.canımmmm tatil çokk güzeldi hafif bir renk değişikliği var fazla yanamam yanarsam haşlama oluyorum çünkü:)

datlummmmm kuzummmm dua için sendende allah razı olsun allahım sağlılarla bebişini kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin
tatilllll çok güzeldiiiiiiiii inşallah sende seneye bebişinle gisersin canımmmm

nazlımmmmmm kuzummmmm dua için senden de allah razı olsun allah ne muradın varsa versin allahım sanada sağlıklarla bir bebiş versin kuzummmmm ama bana sen hamilesin gibi geliyoooooooo:)))) inşallah kuzummmmm tatil çok güzeldi tatlım sen çıkmıyormusun

chnb kuzummmmmm nasılsın bir sıkıntın varmı allahım ikinizede korusun.dua içinde çokkkk teşekkür ederim allah razı olsun allahım ahmet ardamızı sana bağışlasın yılın annesi öpüyorum

asemmmmm kuzummmmm zaten çokkk yoğunsun bide sıcakkkkkk bide çizelgeyi takip ettin ben deniz kummmm :)))) allah razı olsun o kadarda okudun çokkk teşekkür ederim nasılsın kuzummmm oğluş nasıl tatilde sanırım allahım sanada şöyle güzeller güzeli bir kız evlat versin tabikiiiii sağlıklarla

candaşımmmmm kuzummmmmm aklım hep sende ama o kadar inanıyorumki bebklerin senle va sende sağlıklarla alacaksın evlatlarını kucağına şu anda kendimi düşünmüyorum hergün candaşım sağlılarla bir anne olsun diyorum dualarım ve kalbim senle ayrıca dua içinde çokkkkk teşekkür ederim allah razı olsun allah ne muradın varsa versin

hilalim sanada binlerce teşekkürler kuzummmmm allah razı olsun allahım sağlıklarla bebişini kucağına almayı analı babalı sağlıklarla büyütmeyi nasip etsin torunlarınızı büyütesiniz sağlıklarla eşinle beraber

ayrıcaaaaaa minicikumutttt,cezaaaaa,hellooooo canlarım sizede tekrardan iyi tatilllerrrrrrr

tekrardan hepinize okuyan okuyamıyan herkese binlerce teşekkürler hepinizden allah razı olsun allahım sizinde hatırınızı yapsın.bide bişi sorcam dua bittikten sonra ne yapılacak 2 rekat namaz bildiğim kadarıyla başka ne yapılıyor.hepinizi öpüyorum kuzularımmm

Son düzenleme:
nilldem herkesin yüreği bir, dualar kabul olsun inş canım..

umudunu kaybetme lütfen.. işin garibi hepte umudunu kaybederken, bebiş çıkıp gelir..
hayırlısıyla olacak canım inş, kaç kişi kaldık şurda..
ben bu ayı esgeçerim diye düşünmüştüm, ama ümidim var..ucundan yakalayabildim sanırım..
hadi bakalım..

iyi dileklerin için de teşekkür ederim.. sağlıkla kavuşalımda yavrulara.. hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm
arada ses ver, özletme kendini..

lonee taze anne,nasılsınn:)oğluşun nasıl, keyiflimi?huyu suyu nasıl annesii?
kendinize iyi bakın canım.. minik avuçlarından öp kuzucuğuu

Kızlarrr testi yaptırdık eşimle :) şimdilik sadece pozitif :)
15 dk bekleyin sonucu söyleyim, değerleri akşama belli olcak dedi.
negatif bekliyodum yeminle, ama pozitif.
Şükür olsun Allaha .. bugünleride gördük. Allahım devamını getirir inş.
Hilalin arkasından gittim, chnb umudumuz uğrumuz dedik :) inş güzel olcak.
nazlım, nildem, asem, sezenim, minicikumudum inş en yakında onlardan da gelecek bu haber...
Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun, dualarınızla oldu bu biliyorum.
Annem babam kardeşlerim eşim ne kadar istediyse sizde en az onlar kadar istediniz bu sonucu.hep hissettirdiniz hep desteklediniz
yalnız bırakmadınız.Allahım yarım bırakmaz inş.Herşeyde güzel olur hepimiz için.
İyi ki varsınız, iyi ki tanımışım sizi :)
Aslında hep buraya bi gün hamile olsam şunu yazar bunu yazarım diye düşünürdüm ama zerresi yok.
Zaten tuhaf bi sakinlikte var üzerimde.
çook öpüyorum hepinizi.Allah razı olsun tekrar hepinizden, o güzel yürekleriniz saolsun :)

kızlar yazamıyorum, ne olur kusura bakmayın. nilde ve hilal için aldığım duaları da okuyamadım lohusalıktan.
ev tıklım tıklım. çok şükür büyütülecek bi sorun yok. kendi annem bugün gitti. onun burukluğu var üzerimde. kayınvalidem var, 40ım çıkana kadar kalacak. hamilelik sürecimde gelememişti. şimdilik görümcem ve kayınpederim var. o yüzden yalnız kalamıyorum hiç. bir kaç kere açtım ama yazamadan kapatmak zorunda kaldım.
doğum hikayemi bile yazamadım. doktorun gazıyla normal denedim herşey normal gidince. geçen hafta perşembe akşam üzeri nişanım geldi, hafif kanlı akıntı. sancı gelmesini bekledik, doktora gitmedik hemen sezeryan olmasın diye. gece 12de yattığımda hala sancım falan yoktu. gece 4 gibi lavaboya kalktım, ve şaldır şaldır su boşaldı idrarımı yaptığım sırada. ve geliyo diyye çığlık atınca annem bile bebek sanmış. baya bile lavabodan kalkamadım çünkü suyumun akması bitmedi. tarif edilemez bişey. ben azcık falan geliyor sanıyordum. sonra çıktım ama hala geliyo. bi orkid koydum, tekrar geldi, o bile taştı hemencecik. sonra azaldı başka bi orkid koyup, kapının dibinde hazır duran bauvulu alup arabaya atladık. kızlar kapının yanına koyun herşeyi, çünkü o an insna öyle panik oluyor ki. eşim ve annem de benden panikti. hastaneye gittik, yolda doktorumu aradım. hala tam sanıcm başlamamıştı. sonra hafif hafif başladı. sonra şiddetlendi, adet sancısı gibi. dedim bu kadarsa ben dayanırım, adetlerim sancılı olur. ebeler geldi işte muayene falan. zaten alttan zor muayene olan biryim, itişe kakışa muayene oldum. birinin karnına tekme atmışım, hamileymiş.
2 bol parmak dediler. bi taraftan nstye bağlıyolar. sancım giderek artıyor ama ilerleme yok. suni sancı verdiler, bi taraftan da su bile vermiyolar, ameliyata girerim diye. sancıdan dilim damağım kurudu. saat öğlen 12.30 gibi oldu hala pek ilerleme olmadı. doktorum geldi, öğle arasında, bu arada sabahtan da gelmişti. kararını verin eşinle dedi. ben dedim ne kadar dayanırsam açılmam olur. bu şekilde en az 10 saat daha sancı çekmen lazım dedi. ama onda da yine doğum olacağına garanti edemem dedi. zaten suyum da şaldır şaldır geldiği için korktum. bir de dayancak gücüm kalmadı. sezeryanı kabul ettim. apar topar sedyeye bindirdiler, oğlum tam cuma namazı vakti doğdu. 1.20 gece.çok şükür kurtulduk.
ama sorunlar doğunca bitmiyot. sorun demek istemiyorum, herşey için şükürler olsun. bebeğimi hemen kucağıma verdiler emzirmeye başladım, şekerli su gibi bişeyler geldi. ama gel gelelim ameliyat yerimden kucağıma tek başıma alamadım oğlumu. canım acıyodu çok. annemler yan tarafımdan falan sokuşturdular hep. ama çocuk rahat olamayınca bi de göğüs uçlarım olmayınca emmeyi reddeti. 1 gün falan şekerli su verdik. herşey denedim. silikon uç, göğüs ucu çıkartıcı, pompa. ama pompadan anladık ki tam süt yok. pazar günü eve geldik ve ben kendimi tutamamadım. o kadar şeyden sonra nihayet bebeğimle evdeydik, yatağına yatırdık. hüngür hüngür ağladım. hala da daha ağlıyorum baktıkça. o kadar acıdan sonra inanamıyorum. çok değişik bişey. duş aldıktan sonra dedikleri gibi süt geldi. ama pımpayla. bebeğin ağzına veremiyoruz. 4-5 kişi başımda, şöyle tuti böyle ver, zaten havalar sıcak, yavrumla ben ter içinde kalıyoruz. sonra pompayla sağdığımı vermeye başladım, ve de mama. emmedikçe de ağladım, beceremiyorum bişeyi diye. ki kendi annem bile bana tutamıyosun bebeği, beceriksiz gibi laflar etti. insan bu dönemde herşey batıyor, önüne gelene ağlıyorum gerçekten. hamilelkikte böyle olmamıştım, lohusalıkta da olmam sanıyordum.
sonra bir arkadaşım aradı, emiyo dimi dedi. malesef dedim. sonra bana bi doktor tavssiye tti. ona muhakkak git, doğru pozisyınları gömsteriyori moral veryor, ne yapıp edip emzirtiyor dedi, özel bi doktor. hemen gititk koşa koşa. kayınpederim falan ufacık şey için, emmiyo diye bebek doktora götürlür mü falan dedi. eşimd e anne sütü emmemiş, ama o 8 aylık doğmuş. herkes ona benzeyecek falan herhalde dediler. ama doktor gerçketn işe yaradı. dediklerini harfiyen yaptım ve bebeğim ememye başladı. 10luk enjektör alın dedi ve başını kesin dedi, ilk önce onla çıkarttıyorum. ve bebeği yan yatırmak yerine oturur pozisyonda emziriyorum, bacakları benim bacaklarım arasına geliyor. 2 gündür güzel emziriyodum. dün ikimizin de kontrolü vardı doğum yaptığım hastanede. doğum kilosunu kaybetmiş bebeğim 200 gram, bi de anne karnındaki kakasından başka kaka yapamdı diyince yetersiz besleiyo demez mi. hemşireler bunun emzirmesine bakın dedi. bir ssaat kadar hemşire gözteiminde emzirdim. hemşire maşallah çok güzel emiyo, sütün de geliyo dedi. ama yine de günde 2 kez mama takviyesi yap dedi. derken doktor oğlumdan idrar tahlili istedi, ve enfeksiyon çıktı. ben tüm hamileliğim boyunca enfeksiyon taşıdım, ondanndır dedim. sonra kültür istedi, bakteri var mı diye. ama onun sonucu 3 gün sonra çıkacakmış. ama ne olur ne olamz antibiyotk iğne yapalım o güne kadar dedi, ben de kabul etmedim tedaviyi ve bana kağıt imzalattı doktor, bişeyden sorumlu değilim verdiğim tedavi kabul edilemdi diye. inşallah bişey çıkmaz. o hastanenin çocuk doktorunu iyi değil diyolardı, değiştircem onu, bi daha ona gitmeyi düşünmüyorum.
inşallah bakteri üremez de sorun olmaz.
eve gelince ben de bebeğe mamayı dayadım çocuğa. zaten evde herkes aç kalmış bu çocuk, zayıflamış bilmem ne. sonra oğluş nazlandı akşam memeyi almaya tekrar. çok şükür sabah yine verdik ama zor alıyor. iştahsız biraz. 5-6 saat uyuyor, zor uyandırıyoruz. yani doğumum oldu çok şükür, ama annelik gerçekten sabır işiymiş. bu arada hala kendim giydirip bezleyemiyorum. kaynanamdan daha öğrenemedim. biarz da becereiksizliğim var. alıyorum arada ama yapamayınca güzel kaynanam devam ediyor. inşallah öğreneceeğim. bu arada doktordan eve geldik, ilk defa yıkadık. çocuğum kakasını yapyı. biraz rahatladık.
bir de sezeryan olmamda da bir hayır varmış. herşeyde hayır olduğu gibi. daha önce hiç gözükmeyen bir kist almış doktorum 2.5 cm yumurtalığımdan. patalojiye gitti, çok şükür temiz. normal doğum olsaydı alınamazdı ve önceden de görmemiştik hiç ultrasonda. doktor senede bir takibini muhakkak yaptır dedi.
geçmişi okuymadım. bir tek candaşın sonucu yarın çıkacak, bi kaç kez açıp okuyup yazamamıştım. hilal keseyi görmüş. bu arada sancı çektiğim sırada herkese dua ettiğim tüm bekleyenlere ve hamişlere. Allah kabul etmiş olsun inşallah.
eşim ve kayınpederim kurban kesmeye gitti, ev az da olsa tenha. ne olur kusura bakmayn, 40 gün pek yazamayabilirim unuttu falan demeyin tamam mı ve dualarınızı da bırakmayın, çünkü dertler bitmiyor.
herkesi öptüm.

gerçektenmiiiii ölemi diyosun bende umudum yokya içime doğmuyo diyorum ama belkide bu totemdir tutar inşallah kuzummmmm inşallah hamile kalırız bak şimdi umutlanmaya başladımmmmmm:))))

canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…