Aseciğim gerçekten büyükler çok önemli bizler için... Oğlun şimdi padişah gibi yaşıyordur...
Candaş canım kürtaj malzemesi gitmemiş olabilir ama sen ve eşinde yapılan preferik kanda kromozom analizi de sizde sorun olup olmadığını gösterirdi. Sanırım senin genetik dediğin genetik faktörlü pıhtılaşmalar mı ki?:26: çünkü sırf sende olmaması bir şey ifade etmez insanlar eşi nedeniy:26:le de pgt yapıyor biliyorsun.
yarın kaçıncı gün olacak? transfer gününü sayma sonraki gün ilk gün bence kanda az da olsa 8. gün çıkar... ama bazen de çıkmıyor istersen bekle biraz...
nilde tatil bitmiş bu moralle bebiş olsun inşallah bu ay...
nillde için..
chnb 500 (bitti)
candaş 400 (bitti)
datlum 400 (bitti)
ase 500 (bitti)
minikler 300(bitti)
nazlım 300 (bitti)
hilal 400
Hilal Yasin
nilde 1 (bitti)
chnb 1 (bitti)
ase 1 (bitti)
candaş 1 (bitti)
nazlım 1 (bitti)
lone 1
datlumm 1 (bitti)
nillde ablacımm.. tatilin nasıl geçti.. yeniden aramızdasın.. hoşgeldinn..
bende duanı 500e tamamlayayım dedim.eksiğin var ama.. sende okuyabiliyormusun ablacım?
Hilalinde duaları bitti.. lonemin fırsatı olmaz belki, Hilalinkini böyle bırakalım..çizelgesini kaldıralım(?) Hilale de selam söyle canım konuştuğunda.. meraktayız , pıt pıtlarıda duyacak inş Allah'ın izniyle..
darısı bizlere ablacım..ne yaptın ablacım.. yediğin içtiğin senin olsun, gördüklerini anlat canımmm:13:
şuan bile o kadar heyecanlıyım ki. sizle bunu paylaşayım diye girdim. Yarın test yaptırıyorum büyük ihtimal.dua edin banadilerim hamileyimdir ve sağlıklı olurlar...
ya miladımdır ya da kaçıncıdır sayamadığım yıkımım ...
öptüm hepinizi.
hilal seni gördük daha iyi olduk canımm..kızlar merhaba nete giremiyorum ancak nildemden haberlerinizi alıyorum. merak etmissiniz teşekkür ederim. dualarınız için de çok teşekkür ederim allah razı olsun.çok şükür kesemizi gödük. nildem de söylemiş pıhtılaşma çıktı iğneye başaldık hemen çok şükür geç kalmdık sanırım. haftata da kalp atışı için gidecez rabbim duymayı nasip eder inşallah. internet kafeden giriyorum eşim gelince kalkacam hepinize yazmaya çalışcam inşallah. yazamasam da kusura bakamyın.
ase,sezen sizler nasılsınız kuzular. bu ay güzel haberlerini alırız inşallah.çok öpüyorum.
.
İyi aksamlar kizlar. Net yok evimde ama telefonla falan surekli takip editorum sizi.
Benim de gecen ay bekleme surem bitti cok sukur ancak korkularim bitmedi. Hamile kalip kalamayacagimsan cok korkuyorum. Tarin test yaptirucam. Ama hamileysem de ayni seyleri tasatacagimsan koekucam.
nilldem herkesin yüreği bir, dualar kabul olsun inş canım..
umudunu kaybetme lütfen.. işin garibi hepte umudunu kaybederken, bebiş çıkıp gelir..
hayırlısıyla olacak canım inş, kaç kişi kaldık şurda..
ben bu ayı esgeçerim diye düşünmüştüm, ama ümidim var..ucundan yakalayabildim sanırım..
hadi bakalım..
iyi dileklerin için de teşekkür ederim.. sağlıkla kavuşalımda yavrulara.. hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm
arada ses ver, özletme kendini..
lonee taze anne,nasılsınn:)oğluşun nasıl, keyiflimi?huyu suyu nasıl annesii?
kendinize iyi bakın canım.. minik avuçlarından öp kuzucuğuu
canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kızlarrr testi yaptırdık eşimle :) şimdilik sadece pozitif :)
15 dk bekleyin sonucu söyleyim, değerleri akşama belli olcak dedi.
negatif bekliyodum yeminle, ama pozitif.
Şükür olsun Allaha .. bugünleride gördük. Allahım devamını getirir inş.
Hilalin arkasından gittim, chnb umudumuz uğrumuz dedik :) inş güzel olcak.
nazlım, nildem, asem, sezenim, minicikumudum inş en yakında onlardan da gelecek bu haber...
Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun, dualarınızla oldu bu biliyorum.
Annem babam kardeşlerim eşim ne kadar istediyse sizde en az onlar kadar istediniz bu sonucu.hep hissettirdiniz hep desteklediniz
yalnız bırakmadınız.Allahım yarım bırakmaz inş.Herşeyde güzel olur hepimiz için.
İyi ki varsınız, iyi ki tanımışım sizi :)
Aslında hep buraya bi gün hamile olsam şunu yazar bunu yazarım diye düşünürdüm ama zerresi yok.
Zaten tuhaf bi sakinlikte var üzerimde.
çook öpüyorum hepinizi.Allah razı olsun tekrar hepinizden, o güzel yürekleriniz saolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?