Kızlarrr testi yaptırdık eşimle :) şimdilik sadece pozitif :)
15 dk bekleyin sonucu söyleyim, değerleri akşama belli olcak dedi.
negatif bekliyodum yeminle, ama pozitif.
Şükür olsun Allaha .. bugünleride gördük. Allahım devamını getirir inş.
Hilalin arkasından gittim, chnb umudumuz uğrumuz dedik :) inş güzel olcak.
nazlım, nildem, asem, sezenim, minicikumudum inş en yakında onlardan da gelecek bu haber...
Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun, dualarınızla oldu bu biliyorum.
Annem babam kardeşlerim eşim ne kadar istediyse sizde en az onlar kadar istediniz bu sonucu.hep hissettirdiniz hep desteklediniz
yalnız bırakmadınız.Allahım yarım bırakmaz inş.Herşeyde güzel olur hepimiz için.
İyi ki varsınız, iyi ki tanımışım sizi :)
Aslında hep buraya bi gün hamile olsam şunu yazar bunu yazarım diye düşünürdüm ama zerresi yok.
Zaten tuhaf bi sakinlikte var üzerimde.
çook öpüyorum hepinizi.Allah razı olsun tekrar hepinizden, o güzel yürekleriniz saolsun :)
nazlım, nildem, asem, sezenim, minicikumudum inş en yakında onlardan da gelecek bu haber...
Annem babam kardeşlerim eşim ne kadar istediyse sizde en az onlar kadar istediniz bu sonucu.hep hissettirdiniz hep desteklediniz
yalnız bırakmadınız.Allahım yarım bırakmaz inş.Herşeyde güzel olur hepimiz için.
Aslında hep buraya bi gün hamile olsam şunu yazar bunu yazarım diye düşünürdüm ama zerresi yok.
çook öpüyorum hepinizi.Allah razı olsun tekrar hepinizden, o güzel yürekleriniz saolsun :)
Canım çok teşekkür ederim, Salihimizinde uğru bu diyelim :) Çok saol inş rabbim tamamlamayı kucağıma almayı nasip eder.Şükürler olsun doğumunda sağlıkla bitti, annende gitmiş allah kavuştursn.İnş sıkıntısız dönem geçirirsiniz k.validenle.Sıkıntın olursa konuş hiç üzmelerine izin verme.Çok öpüyorum.Paşa nasıl şimdi alıştı mı anneye ? detaylı okuyamadım yazını ilaç alıp yatmam lazım acilde önce bakayım dedim.canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Ablam ya çok sağol, gerçekten o kadar iyisiniz ki.gönlünüzü hissediyorum ben hepinizin.O sesinle herşeyin anlattın zaten sende chnb de hilalde :) allahım hiçbirimizin kucağına boş bırakmasın inş tek tek hepimizin hamileliği doğumu nasip olsun.şükürler olsun otem tuttu :) sıradakiler çabuk gelcek biliyorum inş :))kuzumsunnnnnnn canımmmmm telefonda pozitif diyince nasıl sevindim anlatamam inşallah sonu güzel olacak senden o kadar çok emindimki tatlım.bin şükür.evet gerçekten hamile olunca çığlık falan atarım sanıyosun ama bi şaşkınlık oluyo:)))) totemimiz olsun kuzummmm arka arkaya hamile olmayan kalmasın ve sağlıklarla hepimiz doğuralım.o kadar sevindimdi bende diyecek bir şey bulamıyorum ama sen ne hissetiğimi biliyosun kuzummmmm
Canım çok teşekkür ederim, rabbim bugünler aylar yıllar sonra gösterdi.Dilerim sanada nasip olsun en tez vakitte, allah razı olsun.Allah güzel yüreğine göre tezden anneliği nasip etsin.Anladım ki umudu yitirmemek gerekmiş ben bi umutsuz vak'a olaraktan :) hiç olmaz sanıyodum çünkü.Darısı inş sana,ve tğm dileyen isteyenlere olsun be arkadaşım.çoook çok tebrik ediyorum ya çok mutlu oldum sennin adına inşallah sağlıklı bir şeklde evladını kucağına alırsın mutlu hber vermenin darısı bana olsun :))))
Sana daha yazamadım ama yazcam yine :) Canım benim çook çokk teşekkür ederim.Allahım inş değerleriminde bol bol arttığını gösterirde sorunsuz bi hamilelik nasip eder inş.Diyorum ama hep sizlerin duasıyla bu sonuç:) İnş Allahım kimsenin kucağına boş bırakmasın, inş tüm ekipbu yaz sonunda hamile, en umutsuz en zorlu olan ben gibiydim ya o yüzden sizden çok ama çok umutluym..daha çok yeni aslındabu kadar sevinmemem gerek belki ama yinede sevinmedende edemyosun ki..Candaşım, nasıl mutlu oldumm anlatamamm..
gözümüzaydın , gözünüzaydın canımmm.. değerin kat kat artsın inşş..
ALLAHım sağlıkla tamamına erdirsin..
Allahım tüm dileyenlere nasip etsin..
İnan onu hissettim varya, ve senin her duygunu neden bilmiyorum hissediyorum canım ya :) şükürler olsun canım allahım cümle isteyene nasip etsin devamını getirsin.çok teşekkür ederim herşey için.Ve dün diyemedim burdan, acayip yakışmış hamilelik sana.sevesim geldi ekrandan :) maşallah ...candaşşşşşşşşşş canımmmm gözün aydın rabbim tamamına erdirsin kalbim çıkacaktı okurken gözlerim doldu şükürler olsun allahım darısı inşallah bekleyenlere inşallah onlar da en kısa zamanda bu güzel haberi paylaşacak bizimle
lone cnm sen anlattın ben ağladım rabbim oğluna güzel ömürler versin inşallah sana da kolaylıklar versin ama zor olmasaydı annelik de evlat da bu kadar kıymetli olmazdı değil mi çok şükür rabbim sana tattırdı bu duyguyu darısı bizlere
çok sıcak yanıyoruz gece terden su içinde kaldık sabah karşı biraz uyumuşuz daha artmasın bu sıcaklar yeter
Ablam çok teşekkür ederim ya :) evet herşey ötü gitmezmiş bunu öğrendim, sesinden sevincinide hissettim.Diğer arkadaşlarında seslerini duyar gibiyim.İnş bu ez herşey çok güzel olur.Allahım duaları üzerlerimizden eksik etmesin inş ... Senin emeğinde çokhep diyorum sebebimsin :) sen olmasaydın ben daha çoook beklerdim eşimede dedim bunu...Candaşşşşşşşşşşşşş, canım telefonda da konuştuk. Allahım tamamına erdirsin canım kardeşim.... Hep kötü şeyler bizi bulmayacak ya... Bu sefer her şey çoookkkkkkkkkk güzel olacak....
ben de dualarla bu günleri gördüm şükür...
İpeeğim canım arkadaşım eski topikdaşım.Sana kaç kez yazmak istedim ama üzmek istedmediğim için elim gitmedi.hiç unutmuyorum kürtajımı olacağım gnki hüznünüzü.Sen bende özeldin, hatırlarsın demiştim senin herşeyin yolunda gitmeli özel bebek o.tüp bebek diye.Ama düşmez kalkmaz bir Allah , bende tüp bebeğe muhtaç kaldım ona, olmazla yokmuş hayatta ama şükür ki imkan varda ordan annelik nasip oluyor hepimize.Tüp bebeği bulanda nur içinde yatsın gerçekten..Çok şükür ipeğim bugünleri gördüm dilerimbu kez ilki gibi kötü deneyimler yaşatmaz bana, umutlara yelken açarım sevincime sevinç katarım.Çok teşekkür ediyorum.Senide oğlun ömeride çok öpüyorum :)profilime bakarken son ziyaretç,ler arasında ismini görünce ne yapıyor acaba inşallah hamiledir dedim yazdığın mesajlara baktım bugün hamile olduğunu öğrenmiş sin çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu
Canım çok teşekkür ederim, rabbim bugünler aylar yıllar sonra gösterdi.Dilerim sanada nasip olsun en tez vakitte, allah razı olsun.Allah güzel yüreğine göre tezden anneliği nasip etsin.Anladım ki umudu yitirmemek gerekmiş ben bi umutsuz vak'a olaraktan :) hiç olmaz sanıyodum çünkü.Darısı inş sana,ve tğm dileyen isteyenlere olsun be arkadaşım.
amin canım rabbim bütün dileyen isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın senn ve bebeğin için hep dua edicem sağlıkla kucağına alırsın inşallah hatta bebeğinle görmeyi bile çok isterm bana böyle şeyler çok umut veryo ben zaten umudu hiç kaybetmyorum olck Allah'ın izniyle :)
Ablam çok teşekkür ederim ya :) evet herşey ötü gitmezmiş bunu öğrendim, sesinden sevincinide hissettim.Diğer arkadaşlarında seslerini duyar gibiyim.İnş bu ez herşey çok güzel olur.Allahım duaları üzerlerimizden eksik etmesin inş ... Senin emeğinde çokhep diyorum sebebimsin :) sen olmasaydın ben daha çoook beklerdim eşimede dedim bunu...
:)
çok teşekkür ederim canım benim.İnş Allah hepimize bu güzel duyguyu sonuna dek tattırsınız.Gerçekten burda sıkıntılı biribnn güzel haberi biz hamile kalmış kadar sevindiriyor.İnş seninde haberini alcaz.Ne güzel umutlada bakıyomuşsun herşey daha kolay ve güzel olacak inş.Burdan tanışmış olduk bundan sonra sende hep benim dualarımdasın. en tez vakitte inş :)amin canım rabbim bütün dileyen isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın senn ve bebeğin için hep dua edicem sağlıkla kucağına alırsın inşallah hatta bebeğinle görmeyi bile çok isterm bana böyle şeyler çok umut veryo ben zaten umudu hiç kaybetmyorum olck Allah'ın izniyle :)
Canım arkadaşım Allah razı olsun ya, şükürler olsun çektiğim eziyetin karşılıklarını almaya başladım inş devamıda gelir hayırlısıyla.Ve inş en tez vakitte de hepiniz gelcekseniz peşimden.böyle yazıyorum bişey oldum diye değil biliyosunuz zordu gerçekten.Allahım senin mutluluğunuda yaşamayı nasip etcejk biliyorum :) siz naptınız ? tatil bitti mi başlıyomusun işe ? eşinle ilgili gelişmeler var mı ? bebek için karar verebildiniz mi ? çok sordum ama :)Candaşım canım arkadaşım;
Ne güzel haber aldık senden.Rabbim evladını veya evlatlarını sana bağışlasın İnşallah.
O kadar heyecanlandım ki anlatamam sana.Çektiğin onca sıkıntıya değdi İnşallah.
Sende iyi ki varsın.Rabbim yardımcın olsun.Öpüyorum minnoşlarımı ve seni
Evet ablacım ya, o örnekte çok utanmıştım bende . hareketede geçmiştim tahmin doğru :) iyide oldu, şimdi seni daha iyi anladım bende her topiğe durumumu yazıyorum birilerine örnek olsun canları yanmasın ihmalden diye.evet o 12. hafta kesin aklımda, sen naparsan ben seni takip ederim artık :) iyi ki varsını, iyi ki varsınızda bilmediklerimi öğreniyorum.Canım sebebin olduysam ne mutlu bana:)) Ben sadece tecrübelerimi paylaştım hep yazarken şunu yapın bunu yapın çekindim ama bazı şeyleri biliyorken de yazmamazlık edemedim... Bir gün öğrenci- öğretmen örneğini vermiştim yaramaz öğrencisini öğretmen uyarır uyarır baktı ki sonuç yok bir zaman sonra uyarmaktan vazgeçer... Bu örnek senin sürecini hızlandırdı kanaatimce:)
Ailen ve eşinin tepkisi nasıl oldu? Benden kurtuluş yok hele 12 lere bir gel bu seferde rahim ağzı uzunluğuna baktırdın mı diye başının etini yerim ben...inşallah eşinle de kavuşursun tam istediğin gibi olur: evli, mutlu, çocuklu...
Asem canım Ahmet Arda daha çok yoğun değil ama ultrasonda çok hareketli:)) Canım hellonun gibi ağır abi olsun azıcık:))
selam sana bisey sorabilirmiyim..
bu gebeigine cem beyin tedavisindemi kaldin..
çok teşekkür ederim canım benim.İnş Allah hepimize bu güzel duyguyu sonuna dek tattırsınız.Gerçekten burda sıkıntılı biribnn güzel haberi biz hamile kalmış kadar sevindiriyor.İnş seninde haberini alcaz.Ne güzel umutlada bakıyomuşsun herşey daha kolay ve güzel olacak inş.Burdan tanışmış olduk bundan sonra sende hep benim dualarımdasın. en tez vakitte inş :)
Canım arkadaşım Allah razı olsun ya, şükürler olsun çektiğim eziyetin karşılıklarını almaya başladım inş devamıda gelir hayırlısıyla.Ve inş en tez vakitte de hepiniz gelcekseniz peşimden.böyle yazıyorum bişey oldum diye değil biliyosunuz zordu gerçekten.Allahım senin mutluluğunuda yaşamayı nasip etcejk biliyorum :) siz naptınız ? tatil bitti mi başlıyomusun işe ? eşinle ilgili gelişmeler var mı ? bebek için karar verebildiniz mi ? çok sordum ama :)
Evet ablacım ya, o örnekte çok utanmıştım bende . hareketede geçmiştim tahmin doğru :) iyide oldu, şimdi seni daha iyi anladım bende her topiğe durumumu yazıyorum birilerine örnek olsun canları yanmasın ihmalden diye.evet o 12. hafta kesin aklımda, sen naparsan ben seni takip ederim artık :) iyi ki varsını, iyi ki varsınızda bilmediklerimi öğreniyorum.
Eşimle dondurma iddiasına girdik lab. önünde beklerken, ben kesin yok negatifir dedim.sakin bi mutluluk yaşadık, ilkinde bayağı çoşkuluydu eşim.şimdi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerk yer misali oldu ve bunu yaşayanları şimdi anladım :) annemde bekliyodum ama ohh ya dedi, annem babam aksi gibi ank dışında şuan.Babam bayağı sevinmiş, o da ilkinde pek sevinmemişti.K.validemlere de haftaya filan söyleriz sanırım aslında ahım vardı demeyecektim ama demem gerek diye düşündüm.şimdi tatildeler.Zaten sadece aileler ve siz bilceksiniz şimdilik.inş devamlı olurda 12 hafta geçince herkese derim :) maşallh ahmet Arda'ya .annesinide çok yormasın zaten gereği kadar olsun.pzt si netleşsin bende kıtty e haber vercem inş.taf ve yamatekeyede :)
canım kime sordun ki ? bana diyosan ben ank da tolga ecemişe tedavi oldum.tavsiye ederim.
Cem bey derken ank tüp bebektekini diyosan giden ark.lar çok memnunmuş gebelik elde edenlerde var tanıdıklarımdan.
selam sana bisey sorabilirmiyim..
bu gebeigine cem beyin tedavisindemi kaldin..
Canım çok güzel haberler bunlar. Çok güzel değerinde.Eşinin kazanmasına çok sevindim.
Sezen çok şükür evdeyiz iyiyiz canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?