Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzumsunnnnnnn canımmmmm telefonda pozitif diyince nasıl sevindim anlatamam inşallah sonu güzel olacak senden o kadar çok emindimki tatlım.bin şükür.evet gerçekten hamile olunca çığlık falan atarım sanıyosun ama bi şaşkınlık oluyo:)))) totemimiz olsun kuzummmm arka arkaya hamile olmayan kalmasın ve sağlıklarla hepimiz doğuralım.o kadar sevindimdi bende diyecek bir şey bulamıyorum ama sen ne hissetiğimi biliyosun kuzummmmm

çoook çok tebrik ediyorum ya çok mutlu oldum sennin adına inşallah sağlıklı bir şeklde evladını kucağına alırsın mutlu hber vermenin darısı bana olsun :))))

Candaşım, nasıl mutlu oldumm anlatamamm..
gözümüzaydın , gözünüzaydın canımmm.. değerin kat kat artsın inşş..
ALLAHım sağlıkla tamamına erdirsin..
Allahım tüm dileyenlere nasip etsin..

candaşşşşşşşşşş canımmmm gözün aydın rabbim tamamına erdirsin kalbim çıkacaktı okurken gözlerim doldu şükürler olsun allahım darısı inşallah bekleyenlere inşallah onlar da en kısa zamanda bu güzel haberi paylaşacak bizimle

lone cnm sen anlattın ben ağladım rabbim oğluna güzel ömürler versin inşallah sana da kolaylıklar versin ama zor olmasaydı annelik de evlat da bu kadar kıymetli olmazdı değil mi çok şükür rabbim sana tattırdı bu duyguyu darısı bizlere

çok sıcak yanıyoruz gece terden su içinde kaldık sabah karşı biraz uyumuşuz daha artmasın bu sıcaklar yeter

Lone , her işte bir hayır vardır dediğin gibi canım.. hem su gelince, normal yapmak sıkıntılı oluyormuş.kuru kuru :S benimde hiç kalmamıştı su, evde bitmişti..dediğin gibi , ped karetmiyordu.çok şükür yavrun kucağında ya sağlıkla canım birde loğusalık sürecinde duyguların karmaşıklaşır, sana fazla bulaşmamaları ,eleştirmemeleri lazım. dile getir, kendimi kötü hissediyorum diye..acemilik diye birşey var..zamanla öğreneceksin dediklerini , yavrunun huyunu suyunu anlayacaksın.. senden iyi o işi kimse kıvıramıyor olacak, bu sefer sen onları beğenmeyeceksin inan ki
bende ilk zamanlar bezlesemde, giydiremiyordum..minicik bebek, başını boynunu kolunu incitirmiyim diye giydiremedim 40 çıkana kadar..ama sonra banyosunu tek yaptırmaya başladım,tırnaklarını kesmeyi ben üslendim(etini kesmesinler amann diye) kimseyi karıştırmadan her işimi kendim gördüm.. anlayacağın zamanla bu işleri yapanın ,en iyisi olacaksın.. azıcık serpilsin oğlun rahatlarsın bayağı.. bebeğin kilo kaybıda normal, doğduklarında ödemleri oluyor çünkü..ödemini atmış, bundan sonra kilo artmaya başlar canım.. emiyor olmasına sevindim, ne kadar emerse o kadar randıman alırsın sütten.. arada fırsat buldukça yaz, bize Salih'i anlatkendinize iyi bakınn..

Candaşşşşşşşşşşşşş, canım telefonda da konuştuk. Allahım tamamına erdirsin canım kardeşim.... Hep kötü şeyler bizi bulmayacak ya... Bu sefer her şey çoookkkkkkkkkk güzel olacak....

Lone canım aramak istiyorum ama yoğunsundur şimdi...
Canım sana bir tavsiyem var erkek bebeklerinde enfeksiyon olabiliyor pipi ucundaki parçadan dolayı. En iyi çözüm sünnet. Benim oğlum da idrar yolu enfeksiyonu geçirdi 2.5 aylıkken möarmara hastanesinde pipisinden sondayla ne eziyetlerle idrar aldılar o kadar çocuğa ilaçlı böbrek filmi çektiler sonra bir ürolog sünnet et rahat et dedi. 3.5 aylık ettirdik veeeeeee 8 yaşında yaklaşık ve hiç idrar yolu enf. olmadı bir daha...Ailelerin her sözü batar o dönemde ben de çok ağlardım her kafadan bir ses bu çocuk neden ağlıyor sütün mü yetmiyor öyle mi böyle mi... geçecek ama...

Nilde inşallah günler kaçmamıştır canım tatil yaramıştır...

Ase kuzum hadi rast gelmiştir inşallah.

Minikler canım benim sıcaklar zor şidi karnın büyüdüğü için yatmak da zor bacak arana yastık göbek altına da koy azıcık rahatlatır..

Nazlım kuzum Candaş açılışı yaptı sizde Allahın izniyle...

Sezen, Datlum, Minicikumut, Hilal herkes çok iyidir inşallah..

ben de dualarla bu günleri gördüm şükür...

profilime bakarken son ziyaretç,ler arasında ismini görünce ne yapıyor acaba inşallah hamiledir dedim yazdığın mesajlara baktım bugün hamile olduğunu öğrenmiş sin çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu

canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Canım çok teşekkür ederim, Salihimizinde uğru bu diyelim :) Çok saol inş rabbim tamamlamayı kucağıma almayı nasip eder.Şükürler olsun doğumunda sağlıkla bitti, annende gitmiş allah kavuştursn.İnş sıkıntısız dönem geçirirsiniz k.validenle.Sıkıntın olursa konuş hiç üzmelerine izin verme.Çok öpüyorum.Paşa nasıl şimdi alıştı mı anneye ? detaylı okuyamadım yazını ilaç alıp yatmam lazım acilde önce bakayım dedim.
Ablam ya çok sağol, gerçekten o kadar iyisiniz ki.gönlünüzü hissediyorum ben hepinizin.O sesinle herşeyin anlattın zaten sende chnb de hilalde :) allahım hiçbirimizin kucağına boş bırakmasın inş tek tek hepimizin hamileliği doğumu nasip olsun.şükürler olsun otem tuttu :) sıradakiler çabuk gelcek biliyorum inş :))
çoook çok tebrik ediyorum ya çok mutlu oldum sennin adına inşallah sağlıklı bir şeklde evladını kucağına alırsın mutlu hber vermenin darısı bana olsun :))))
Canım çok teşekkür ederim, rabbim bugünler aylar yıllar sonra gösterdi.Dilerim sanada nasip olsun en tez vakitte, allah razı olsun.Allah güzel yüreğine göre tezden anneliği nasip etsin.Anladım ki umudu yitirmemek gerekmiş ben bi umutsuz vak'a olaraktan :) hiç olmaz sanıyodum çünkü.Darısı inş sana,ve tğm dileyen isteyenlere olsun be arkadaşım.
Sana daha yazamadım ama yazcam yine :) Canım benim çook çokk teşekkür ederim.Allahım inş değerleriminde bol bol arttığını gösterirde sorunsuz bi hamilelik nasip eder inş.Diyorum ama hep sizlerin duasıyla bu sonuç:) İnş Allahım kimsenin kucağına boş bırakmasın, inş tüm ekipbu yaz sonunda hamile, en umutsuz en zorlu olan ben gibiydim ya o yüzden sizden çok ama çok umutluym..daha çok yeni aslındabu kadar sevinmemem gerek belki ama yinede sevinmedende edemyosun ki..
İnan onu hissettim varya, ve senin her duygunu neden bilmiyorum hissediyorum canım ya :) şükürler olsun canım allahım cümle isteyene nasip etsin devamını getirsin.çok teşekkür ederim herşey için.Ve dün diyemedim burdan, acayip yakışmış hamilelik sana.sevesim geldi ekrandan :) maşallah ...
Ablam çok teşekkür ederim ya :) evet herşey ötü gitmezmiş bunu öğrendim, sesinden sevincinide hissettim.Diğer arkadaşlarında seslerini duyar gibiyim.İnş bu ez herşey çok güzel olur.Allahım duaları üzerlerimizden eksik etmesin inş ... Senin emeğinde çokhep diyorum sebebimsin :) sen olmasaydın ben daha çoook beklerdim eşimede dedim bunu...
İpeeğim canım arkadaşım eski topikdaşım.Sana kaç kez yazmak istedim ama üzmek istedmediğim için elim gitmedi.hiç unutmuyorum kürtajımı olacağım gnki hüznünüzü.Sen bende özeldin, hatırlarsın demiştim senin herşeyin yolunda gitmeli özel bebek o.tüp bebek diye.Ama düşmez kalkmaz bir Allah , bende tüp bebeğe muhtaç kaldım ona, olmazla yokmuş hayatta ama şükür ki imkan varda ordan annelik nasip oluyor hepimize.Tüp bebeği bulanda nur içinde yatsın gerçekten..Çok şükür ipeğim bugünleri gördüm dilerimbu kez ilki gibi kötü deneyimler yaşatmaz bana, umutlara yelken açarım sevincime sevinç katarım.Çok teşekkür ediyorum.Senide oğlun ömeride çok öpüyorum :)

Candaşım canım arkadaşım;

Ne güzel haber aldık senden.Rabbim evladını veya evlatlarını sana bağışlasın İnşallah.

O kadar heyecanlandım ki anlatamam sana.Çektiğin onca sıkıntıya değdi İnşallah.

Sende iyi ki varsın.Rabbim yardımcın olsun.Öpüyorum minnoşlarımı ve seni

minicikumut, nasılsın, nasıl gidiyor tatilin?hiç göremez olduk senii..
iyisin umarım.. kendine iyi bak

chnb ablacım umarım öyle olur..
sen nasılsın, oğluşun nasıl?
sakin erkek yoktur sanırım ama hareketli mi Ahmet Arda beyimizz

NAZLIM da bayağı yoğun sanırım, hiç denk gelmez olduk..
Sezenimmm nerelerdesin ya?tatilden geldin, yine tatil oldunn:)

Nillde ablacım, moraller yüksek olsun..herşey güzel olacak inş..bak yine start verildi, devamı gelecek inş.. topikte öyle..bir açılınca çözülüyoruzzz
şimdi -sıradakiiiiiiii..- diyesim geldii..
darısı sana, sezene, Nazlıma, minicikumuta,bana , dileyen bekleyen herkese olsun inşş

Canım sebebin olduysam ne mutlu bana:)) Ben sadece tecrübelerimi paylaştım hep yazarken şunu yapın bunu yapın çekindim ama bazı şeyleri biliyorken de yazmamazlık edemedim... Bir gün öğrenci- öğretmen örneğini vermiştim yaramaz öğrencisini öğretmen uyarır uyarır baktı ki sonuç yok bir zaman sonra uyarmaktan vazgeçer... Bu örnek senin sürecini hızlandırdı kanaatimce:)

Ailen ve eşinin tepkisi nasıl oldu? Benden kurtuluş yok hele 12 lere bir gel bu seferde rahim ağzı uzunluğuna baktırdın mı diye başının etini yerim ben... inşallah eşinle de kavuşursun tam istediğin gibi olur: evli, mutlu, çocuklu...

Asem canım Ahmet Arda daha çok yoğun değil ama ultrasonda çok hareketli:)) Canım hellonun gibi ağır abi olsun azıcık:))

selam sana bisey sorabilirmiyim..
bu gebeigine cem beyin tedavisindemi kaldin..

Candaşşşş canım gözün aydın yeni anne adayı çok sevindim..Allah tamamına erdirsin canım...kimbilir eşin ve ailen ne kadar mutludur..canım yaa.bak gördünmü çabaların boşa gitmedi...Allahım sana da bir/iki evlat verdi inşallah...kendine çok iyi bak annecik..bol bol dinlen inş.

Hilallll kıs senide bugün öğrendim ya ben yokken neler olmuş...maşallah bizim kızlara dedim 2 hafta kayboldum..topiktekilerin göbüş şişmiş...Canım sağlılı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim..Gözün aydınnn:)

Asemmm sorma ya tatilden geldim temizliğe girdim..malum ramazanda fazla iş yapamam..Ramazana pırıl pırıl gireyim dedim:) sen nasılsın canımmm nasıl gidiyor..çalışıyormusun?Ramazanda zor olacak...iznin varmı?

Nilde abla nasılsın ya işler zorluyor sanırım..bu sıcaklarda hiç çekilmez..yinede yorma kendini

chnb ablamm Ahmet arda nasıl?suyun normale döndümü?nasılsın şimdi?

Ceza, dadlum sizler nasılsınız kızlar bebişler iyimi topiktekiler hep erkek doğuruyor günlük hariç oğlan yılımıdır nedir?:)
Lone,Nuray yeni ve cici anneler nasılsınız bebişlerin keyfi nasıl?uykusuz geceler nasıl geçiyorAllah yardımcınız olsun..
Minicik umut sen nasılsın canım..sen de yokmu bebiş haberleri:)

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım benim.İnş Allah hepimize bu güzel duyguyu sonuna dek tattırsınız.Gerçekten burda sıkıntılı biribnn güzel haberi biz hamile kalmış kadar sevindiriyor.İnş seninde haberini alcaz.Ne güzel umutlada bakıyomuşsun herşey daha kolay ve güzel olacak inş.Burdan tanışmış olduk bundan sonra sende hep benim dualarımdasın. en tez vakitte inş :)
Canım arkadaşım Allah razı olsun ya, şükürler olsun çektiğim eziyetin karşılıklarını almaya başladım inş devamıda gelir hayırlısıyla.Ve inş en tez vakitte de hepiniz gelcekseniz peşimden.böyle yazıyorum bişey oldum diye değil biliyosunuz zordu gerçekten.Allahım senin mutluluğunuda yaşamayı nasip etcejk biliyorum :) siz naptınız ? tatil bitti mi başlıyomusun işe ? eşinle ilgili gelişmeler var mı ? bebek için karar verebildiniz mi ? çok sordum ama :)
Evet ablacım ya, o örnekte çok utanmıştım bende . hareketede geçmiştim tahmin doğru :) iyide oldu, şimdi seni daha iyi anladım bende her topiğe durumumu yazıyorum birilerine örnek olsun canları yanmasın ihmalden diye.evet o 12. hafta kesin aklımda, sen naparsan ben seni takip ederim artık :) iyi ki varsını, iyi ki varsınızda bilmediklerimi öğreniyorum.

Eşimle dondurma iddiasına girdik lab. önünde beklerken, ben kesin yok negatifir dedim.sakin bi mutluluk yaşadık, ilkinde bayağı çoşkuluydu eşim.şimdi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerk yer misali oldu ve bunu yaşayanları şimdi anladım :) annemde bekliyodum ama ohh ya dedi, annem babam aksi gibi ank dışında şuan.Babam bayağı sevinmiş, o da ilkinde pek sevinmemişti.K.validemlere de haftaya filan söyleriz sanırım aslında ahım vardı demeyecektim ama demem gerek diye düşündüm.şimdi tatildeler.Zaten sadece aileler ve siz bilceksiniz şimdilik.inş devamlı olurda 12 hafta geçince herkese derim :) maşallh ahmet Arda'ya .annesinide çok yormasın zaten gereği kadar olsun.pzt si netleşsin bende kıtty e haber vercem inş.taf ve yamatekeyede :)

canım kime sordun ki ? bana diyosan ben ank da tolga ecemişe tedavi oldum.tavsiye ederim.
Cem bey derken ank tüp bebektekini diyosan giden ark.lar çok memnunmuş gebelik elde edenlerde var tanıdıklarımdan.

kızlar değeri yazmaya girdim unuttum çıkıyordum.122 değerim :) şükür sınırda değil, inş pzt side 2 ye katlar.Hepinizi çok öptüm.Ayrı ayrı hepinizin yüreğine sağlık :)

Canım çok güzel haberler bunlar. Çok güzel değerinde. Eşinin kazanmasına çok sevindim.

Sezen çok şükür evdeyiz iyiyiz canım:))

Sen başlayacaktın tedaviye başladın mı?

Canım yazmıştım sana daha önceden. Ben ocakta Cem Beyle başladım pgt li tüp olacaktı. Ama ben takip kısmını hatayda yaptırdım yumurta takibi, e2 filan. buna göre cem bey telde dr me ilaç dozumu söyledi. İstanbula gittim Cem beyin kayak yaparken ayağı incinmiş bu yüzden opuma da serkan bey girdi. AmA PGT DE SAĞLIKLI bulunmasına rağmen 2 tane 5. gün transferi cem bey yapacaktı ama gelişimi durmuş embriyoların. Malesef gözyaşları içinde transfer bile olamadan ayrıldım oradan. 2 ay sonra doğal hamile kaldım. 13 artı 4 te rahim ağzı uzunluğum normalde 4-5 cm olmalıyken 1. 8 cm di. 2 sene öncede 25 haftalık kaybım vardı bu yüzden dikişi daha üstten atmaya karar verdi Arda bey. Operasyonuma cem bey de girdi çünkü bu özel bir operasyonmuş. Aksilik operasyonda 8 yaşında oğlumu sezaryen olmuştum onda sezaryen dikişim mesaneye yapışmış onu da ayırmışlar 3 saat sürdü. Cem bey ve arda bey operasyonlarda başarılı...Daha öncede yazmıştım ben çok şey yaşadım özellikle 2 yılda. benim için alan bilgisi kadar benim psikolojimi de anlayacak ve benim çekinmeden arayacağım bir dr gerekliydi ama ben cem beyle bu iletişimi kuramadım yazmıştım sana özelden. Ama çok iyi iletişim kuran da olmuş ben beceremedim ... Şu an yeniden pgt li tüp denesem okmeydanı memoriali tercih ederdim hem oranın genetikçisini de çok seviyorum...

Canım çok güzel haberler bunlar. Çok güzel değerinde. Eşinin kazanmasına çok sevindim.

Sezen çok şükür evdeyiz iyiyiz canım:))

çok sevindim ablacım hep iyi ol inşallah:)
Ben aspirin almayı düşünüyorum dokroada sormadım ama bir sakıncası olurmu ablacım yaa..Birde zannedersem bendeki pıhtılaşma mutasyonu diğerelerine göre daha ciddiymiş..Faktör V leiden Heterezigot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…