- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #19.141
çok sevindim ablacım hep iyi ol inşallah:)
Ben aspirin almayı düşünüyorum dokroada sormadım ama bir sakıncası olurmu ablacım yaa..Birde zannedersem bendeki pıhtılaşma mutasyonu diğerelerine göre daha ciddiymiş..Faktör V leiden Heterezigot
herşey güzel olacak canım arkadaşım..sende hayırlı haberlerle geleceksin ..Allahım muradına erdirsin, seninde yüzünü güldürsün.. biliyordur nasıl dilediğini..
hilal seni gördük daha iyi olduk canımm..haberin bizleri nasıl mutlu etti tahmin edersin..
İnş pıt pıtlarıda duyacaksın canım.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inş..
sen önden git, biz arkadan yetişirizzhayırlısı inş canım, kısmet ne zamansa artık..
candasım yazmayım dedim ama tutamadım kendimi kuzum öyle bir heyecanlıyımki senin adını görünce gözlerim yarı kapalı okuyorum yazdıklarını bu gece yine özel dua edecem cnm rabbim yüzünü güldürsün bebişlerine can versin yarın güzel haberler paylaşmayı nasip etsin inşallah şuanki heyecanını bekleyişini rabbim boşa çıkarmasın
hilalim kapıyı açtın bu topiğin adeti hamişler peşe peşe takılır gider yarın candaştan sonra diğer kızlardan sırayla güzel haberler alacağız inşallah
Çok saolasın ablacım :) bende sevindim :)Canım çok güzel haberler bunlar. Çok güzel değerinde.Eşinin kazanmasına çok sevindim.
Sezen çok şükür evdeyiz iyiyiz canım:))
canım bende de o dğer çıktı, 2 tae çıktı.biri üstten 2. biri en sondakiydi sanırım.ben günde 2 clexane vuruyorum.inş bebeğimiz geliyor bu ay değil mi ? dr a sor bi ama bence asprinin zararı olmaz her halükarda diye düşünüyorum.Bana önceden önlem olarak başlatmıştı.çok sevindim ablacım hep iyi ol inşallah:)
Ben aspirin almayı düşünüyorum dokroada sormadım ama bir sakıncası olurmu ablacım yaa..Birde zannedersem bendeki pıhtılaşma mutasyonu diğerelerine göre daha ciddiymiş..Faktör V leiden Heterezigot
o kağıdı görünce ürkmemek ne mümkün yasezencim tatlım sağolasın. rabbim sizlere de nasip edecek inşallah. haydi arka arkaya bekliyoruz hepinizi. nasılsın, tatildeydin sanırım nasıl geçti. bu arada benim değrlerin hepsi nerdeyse heterezigot çıktı. yorum olarak da sonuç kağıdında heterizigot olanlarda tekrarlayan gebelik kayıplarına,gelişim problemlerine vb. neden olabilir yazıyor. doktor bana hemen clexan başladı. asprin kullanmanın bi sakıncası olcağını zannetmiyorum ancak yine de doktorun sor varlığından eminsen.
Canım benim Allah razı olsun, kafa gitmiş o telaşla :)inş devamıda gelir hayırlısıyla.Allahım kucağımıza almayı nasip eder, dileyen herkese bugünleri gösterir ne kadar zor olduğunu hepimiz anladık.İnsan yinede oh diyemiyor, hem riskler açısından hemde arkadaşlarımada nasip olsun onlarla beraber ilerlesin bu yol diye.inş sendende güzel haberler bekliyoruz.bence seninki tek yumurta i,kizi :)candaşım tatlım öyle sevindim ki. dönmeyince korkuttun beni aramaktan korktum. allahıma çok şükür ki bebeğin/bebişlerin seninle. hayırlı olsun canım. rabbim tamamına erdirsin inşallah. bu arada candaşım çok güzel şeyler yazmış. hepsine yürekten katılıyorum. sizler sayesinde burdan çok şey öğrendim, üzüntümü sevincimi hep ilk sizinle paylaştım. hep de destek oldunuz. hepinize çok teşekkür ederim. iyiki varsınız.özellikle chnb ablacım senden binlerce kez allah razı olsun. testler konusunda bizi hep uyardın. yoksa benim pıhtılaşma testlerini yaptırmak nerden aklıma gelecekti. olacağa tabi çare yok ancak önlemimi aldım çok şükür. rabbim herşeyin hayırlısın verir de inşallah kucağımıza almak nasip olur.
canım arkadaşım, yoldaşım.Allah bin kere razı olsun ya.Bu zorlu süreçte hep yanımdaydın hiç bırakmadın.Zordu, senle ortak olan birçok şey vardı k en sonuncusu ve en kötüsü bence, normal hamile kalırken birden imkansızlara yakın olduğumuzu detseksiz olamayacağını öğrendik.yıkıldı hayallerimiz, herşey normalken ters düz olmuştu hayatımız.bu zordu çok.o dualarını hep hissettim zaten, tüm arkadaşlarımınkinide öyle.Hilale yazdım ya inan yine de oh çekemedim, dilimde sizler varsınız günlerdir.anneme diyorum inş bu ark.larımında olsun bi haberlerini duyayım rahatlayayım.İnan bende her daim duadayım.İnş bende senin sevincini yaşayacağım, az kaldı o günlere.Allahın izniyle bebeklerimize kavuşacağız birlikte.Çok çok teşekkür ederim hemşom.inş senle beraber olacak bu yol.nazlımla nildeyle aseyle minicikumutla sezenle ... Çok öpüyorum seni. ve bekliyorum güzel haberini inş :)bunu en çok sen hakediyordun canım...son aylarda çok ama çok sıkıntı yaşadık ama senin yaşadıkların çok daha yıpratıcıydı,aslında hep bişeyler yapmak istedim senin için,yanında olmak seninle aynı şehirde olmayı çok istemiştim ..sadece dua ettim yolda
yürürken ,arabada, okulda ismin hep dudaklarımın arasındaydı,nazlım nilde ve sen dilimden düşürmediğim 3 kişi...ama en çok en çok sen ve dualarımız kabul oldu,Rabbim tam dokuz ay senin yüzünü güldürsün ve sonrasında da,sevincin katlansın ve daim olsun...Rabbim tüm bebek isteyenlerin bebek için gözyaşı dökenlerin dualarını kabul etsin..yaşamayan bilmez ben herkesi çok iyi anlıyorum hüznünüzü sevincinizi yüreğimde taşıyorum,,uzun süredir topiğe girmiyorum ama candaşımın şerefine girdim ,dayanamazdım!sevincimi içimde tutamazdım..
çok çok iyi ve anlayışlı bir anne ol canım...
Canım bebeğimiz inş sağlıcakla gelsin dünyaya, teyzesininde uğru olsun inş.Bizim yerimize kokla onu.Ohh ne güzel Batum'a da gidiyomuşsunuz.benimde bir gün planımda orası.memleket artvin zaten az ilerside batum.Hayırlı yolculuklar olsun inş.Öptüm canım benim.Canım arkadaşlarım merhaba hepinize;
Dün Candaşımın güzel haberini aldıktan sonra alelacele yazdım çıktım.
Ben normalde dün tatilden dönmüş olacaktım ama iznimi 1 hafta daha uzattım çünkü 18 Temmuzda yeğenim doğacak İnşallah.Trabzon'dan Hatay'a gideceğiz.Yarın evlilik yıldönümümüz bu sebepten Yarın Batum'a gidiyoruz.Salı günüde Hatay'a gidiyoruz.
Bu ayki ovulasyonum pazartesi,salı,çarşamba günleri.Ne yazık ki kaynanamın evindeyim salı günü yolda,çarşambada yeğenim doğacak.Anlayacağınız bu ay benden pas gibi görünüyor.
Hepinizi öpüyorum.Allah'a emanet olun.
günaydın kızlarrr
candaşım cancazım ne mutlu ettin hepimizi rabbim tamamına erdirsin kuzumm
kızlar herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım ben dün gee çok kötü bi rüya gördüm annem anlatma der böle rüyaları uykusuzum huzursuzum felaket gece 3 falandı korkudan zorla uyudum eşimi uyandırdım okudu falan tuvalete gidemedim rabbi hayırlara çıkarsın bide sıcaktn yanıyos ramazanda allah yardımcımız olsun
tek tek yazamadım kusura bakmayın herkesi kocaman öpüyom bu ara bunalım takılıorum:)geçcek inşallahh
candaşım kuzum benim benim ateşim biraz düştü sanırım yarın kırmızlar gelir pek beklemiodum bu ay hayırlısı bakalım beklemedeyiz cumartesi test yaptım :)negatif çıktı test yapmayı özlemişim belki bugün yada yarın yine yapabilirim bida kan testi yaptırcanmı
ase nasılsın canım
belkide gelmez kırmızı canımm..dur bakalım..
iyiyim canım, aynıyız..bıraktığın gibi..
rüyanda hayrolsun, suya anlat canımm..
bazen çöküyor insana gerçekmiş gibi geliyor bazen..tesiri sürüyor..annenin dediği gibi yap,anlatma..annemde aynısını derdi..hayra yor
Candaşım değerin güzel..bugünde mi baktıracaksın?
nasılsınn canımm, nasıl gidiyor? :) oyyy tatlı anne adayııı..Allahım esirgesinn
Hilalcim iyi olmanıza sevindim..bi problem yok canım,çok şükür.. korunmada yok
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.. aminnn..dileyenin cümlesine nasip olsun inşş
sezen, derin işlere mi giriştin sanırım.. bu sıcakta da zor.. kolay gelsin canım, ohh miss olmuşturr :)güle güle oturun
ben o mertebeye ulaşmadım, çünkü evde tadilatlar var.. inşaat halinde ve eve girince kafam atıyorr
tatil yaparmıyım bilmiyorum..izinimi kendime ben veriyorum canım, kimseye bağlı değilim..ama serin serin burda Ramazanda, rahat ederim diye düşünüyorum..çalışırım heralde:44:
ara ara kaç foruma, arayı açmaa
asem, canım çok saol.İyiyim şükür, kırmızıların gelmemesi mutluluk vriyor tabi.birazdan gitcem hastaneye kan vermeye, aslında bizim dairenin hstnsine gittim ordan kadındoğum kalkmış.mecbur tedavi gördüğüm yere gitcem.Ya biraz evvel hastnden aradı hemşire değeri sordu, yani adet oldum mu diye, değeri duyunca nasıl çığlık attılar arkadan bile duydum sesleri.Bunu beklemiyodum açıkçası , sadece işleri olarak görmeyiip yüreklerini koyuyolarmış.Saolsun hepsi.
arayan hemşire aslında türk değil, ama bir türk kadar sıcak samimi, sanırım ya rus ya alman.onları hep soğuk bbulurdum sayesinde aştım :) işte böyle.bu arada o anne kelimesi ne kadar iç titretici, duymak muhteşem.Allahım inş tamamen nasip eder hem bana hem bekleren arkadaşlarıma :) sen dahil ... sen nasılsın canım ?
kanı sıcak demek ki hemşireninsevinmezmi , onlarda emek verip, yanlarına gelenlerin içinde nasıl bi evlat arzusu var görüyor, hissediyorlardır..nasıl tepkisiz olsunlar kii
annesin sen tabii... inş yavrunun dilinden de duyacaksın.. asıl o zaman için eriyecek iştee
bende iyiyim, aynıyım canımm.. haberler sizde vallahi.. bende bişey yok
Canım çok teşekkür ederim, Salihimizinde uğru bu diyelim :) Çok saol inş rabbim tamamlamayı kucağıma almayı nasip eder.Şükürler olsun doğumunda sağlıkla bitti, annende gitmiş allah kavuştursn.İnş sıkıntısız dönem geçirirsiniz k.validenle.Sıkıntın olursa konuş hiç üzmelerine izin verme.Çok öpüyorum.Paşa nasıl şimdi alıştı mı anneye ? detaylı okuyamadım yazını ilaç alıp yatmam lazım acilde önce bakayım dedim.
Ablam ya çok sağol, gerçekten o kadar iyisiniz ki.gönlünüzü hissediyorum ben hepinizin.O sesinle herşeyin anlattın zaten sende chnb de hilalde :) allahım hiçbirimizin kucağına boş bırakmasın inş tek tek hepimizin hamileliği doğumu nasip olsun.şükürler olsun otem tuttu :) sıradakiler çabuk gelcek biliyorum inş :))
Canım çok teşekkür ederim, rabbim bugünler aylar yıllar sonra gösterdi.Dilerim sanada nasip olsun en tez vakitte, allah razı olsun.Allah güzel yüreğine göre tezden anneliği nasip etsin.Anladım ki umudu yitirmemek gerekmiş ben bi umutsuz vak'a olaraktan :) hiç olmaz sanıyodum çünkü.Darısı inş sana,ve tğm dileyen isteyenlere olsun be arkadaşım.
Sana daha yazamadım ama yazcam yine :) Canım benim çook çokk teşekkür ederim.Allahım inş değerleriminde bol bol arttığını gösterirde sorunsuz bi hamilelik nasip eder inş.Diyorum ama hep sizlerin duasıyla bu sonuç:) İnş Allahım kimsenin kucağına boş bırakmasın, inş tüm ekipbu yaz sonunda hamile, en umutsuz en zorlu olan ben gibiydim ya o yüzden sizden çok ama çok umutluym..daha çok yeni aslındabu kadar sevinmemem gerek belki ama yinede sevinmedende edemyosun ki..
İnan onu hissettim varya, ve senin her duygunu neden bilmiyorum hissediyorum canım ya :) şükürler olsun canım allahım cümle isteyene nasip etsin devamını getirsin.çok teşekkür ederim herşey için.Ve dün diyemedim burdan, acayip yakışmış hamilelik sana.sevesim geldi ekrandan :) maşallah ...
Ablam çok teşekkür ederim ya :) evet herşey ötü gitmezmiş bunu öğrendim, sesinden sevincinide hissettim.Diğer arkadaşlarında seslerini duyar gibiyim.İnş bu ez herşey çok güzel olur.Allahım duaları üzerlerimizden eksik etmesin inş ... Senin emeğinde çokhep diyorum sebebimsin :) sen olmasaydın ben daha çoook beklerdim eşimede dedim bunu...
İpeeğim canım arkadaşım eski topikdaşım.Sana kaç kez yazmak istedim ama üzmek istedmediğim için elim gitmedi.hiç unutmuyorum kürtajımı olacağım gnki hüznünüzü.Sen bende özeldin, hatırlarsın demiştim senin herşeyin yolunda gitmeli özel bebek o.tüp bebek diye.Ama düşmez kalkmaz bir Allah , bende tüp bebeğe muhtaç kaldım ona, olmazla yokmuş hayatta ama şükür ki imkan varda ordan annelik nasip oluyor hepimize.Tüp bebeği bulanda nur içinde yatsın gerçekten..Çok şükür ipeğim bugünleri gördüm dilerimbu kez ilki gibi kötü deneyimler yaşatmaz bana, umutlara yelken açarım sevincime sevinç katarım.Çok teşekkür ediyorum.Senide oğlun ömeride çok öpüyorum :)
öyle hakikaten ablacım, önemsenmek güzel.evet idrarda da yapıp saklayacağım kesin.aa ilk test yaptırdığım yerde ben idrar vermeme rağmen, hemşire kanı idrar testinde yapıp sonucu söyledi.şaşrdım bilmiyodum hiç.inş değer katlanmıştırda öğreniriz.heyecanlandım yine.dediğin gibi hayırlısı olsunda tek çift razıyız hepsine.ben günde 2 tane 400 lük yapıyorum ablacımi tedaviye başlarken aynı dozu 1 kez yapıyordum.Canlarım merhabalar...
Candaş canım insan ne kadar mutlu oluyor önemsendiğini görünce... Bugün tek mi iki mi az çok öğreniriz...
İdrar da yap hatıra kalsın elinde...Canım sen 2 kere kaç dozluk yapıyorsun...
Hilalciğim pıhtılaşma sorunu olunca bebeği besleyen kan damarlar tıkanıyor bu da erkenden ya da ileri haftalarda bebeğin kalbinin durmasına neden oluyor ciddi bir tıkanma yoksa bile bu sefer de kan akımı az olduğu için bebek beslenemiyor fazla ve gelişim geriliği oluyor... Sen iyi ki öğrendin canım erkenden... Bir de canım sen kaçlık iğne kullanıyorsun ? Bazen o doz yetmeyebiliyor o yüzden iyi bir kadın doğumcuya sor ya da hematoloğa... İstersen kk dan bora cengize de sorabilirsin...
Sezen canım coraspin kullan bence de. Coraspinle ilgili de şöyle bir söylenti var hamileliği zorlaştırıyor diye ama benim dr me sordu arkadaş yok demiş kullan demiş...
Ase kaçırmıyalım bu ay günleri...
Minicikumut sen de bu ay olmaz demişsin fırsat yaratmaya çalış:)) Yeğenine de şimdiden uzun ömürler...
Renkliatlas Allah sana da naSİP ETSİN. Ne aşamadasın? inşallah hemen gelsin bebeşin...
Ben de 2 de troid için kan verececeğim...
canım benim allah bu defa kucağına almayı nasip edecek merak etme tüp bebk normal bebek hiç farkı yok canım iki yoldan da bizim kanımız bizim canımız yeterki hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?