sonuçlar çıktı kızlar, şükür olsun 202 olmuş.Cuma randevumuz var.
hadii gözümüzaydınnn
inş herşey güzel olacak... keseyide göreceksin.. pıt pıtlarıdaaa
heyecan yaptımmm
canım şükürler olsun yavaş yavaş güzel haberler geliyor.
bilmiyorum ama bu kez diyorum herşey güzel olacak gelecekler dünyaya.
teşekkür ederiz teyzesi :)
Canlarım merhabalar...
Candaş canım insan ne kadar mutlu oluyor önemsendiğini görünce... Bugün tek mi iki mi az çok öğreniriz...
İdrar da yap hatıra kalsın elinde...Canım sen 2 kere kaç dozluk yapıyorsun...
Hilalciğim pıhtılaşma sorunu olunca bebeği besleyen kan damarlar tıkanıyor bu da erkenden ya da ileri haftalarda bebeğin kalbinin durmasına neden oluyor ciddi bir tıkanma yoksa bile bu sefer de kan akımı az olduğu için bebek beslenemiyor fazla ve gelişim geriliği oluyor... Sen iyi ki öğrendin canım erkenden... Bir de canım sen kaçlık iğne kullanıyorsun ? Bazen o doz yetmeyebiliyor o yüzden iyi bir kadın doğumcuya sor ya da hematoloğa... İstersen kk dan bora cengize de sorabilirsin...
Sezen canım coraspin kullan bence de. Coraspinle ilgili de şöyle bir söylenti var hamileliği zorlaştırıyor diye ama benim dr me sordu arkadaş yok demiş kullan demiş...
Ase kaçırmıyalım bu ay günleri...
Minicikumut sen de bu ay olmaz demişsin fırsat yaratmaya çalış:)) Yeğenine de şimdiden uzun ömürler...
Renkliatlas Allah sana da naSİP ETSİN. Ne aşamadasın? inşallah hemen gelsin bebeşin...
Ben de 2 de troid için kan verececeğim...
:)) inş hayırlısı olsunda ikiz olmasını çok isterim hala da:) tamam bundan sonra dikkatliyim.
oyy teyzesii sevsinnnn :)
bi teyze olmamıştım, isabet oldu bak
bende heyecanlandım yaaa..
çoğul olabilirmi acabaa:44:
kendine iyi bak, kendini koru canım..
hem de çok çok beğendim. sıra keselerde hadi bakalım gözün aydın tatlım.rabbim yüzünü hep böyle güldürsün canımmm. ben de çarşamba gidecem kalp atışı için 7 haftalık olacaz umarım duyabiliriz.
:)) inş hayırlısı olsunda ikiz olmasını çok isterim hala da:) tamam bundan sonra dikkatliyim.
canım çok saol, inş sırayla tüm aşamalar güzel geçer.hayırlısıyla bu kez güzel olcak hepimiz için duyacaksın kalp atışınıda.ben çok güvenyorum bu kez.gördünüz mü keseyi şimdi bugün randevun vardı değil mi ? çarşamba haberini bekliyoruz :)
kızlar mthfr testlerim çıktı sanırım pıhtılaşma var nolur biri yorumlasın
Test Adı :MTHFR Mutasyonu (C677T).**
GENETİK TANI MERKEZİ
MOLEKÜLER GENETİK LABORATUVARI
Endikasyon: Trombofili? Analiz Yöntemi: Real-Time PCR
Numune: Periferik Kan
Hastaya ait periferik kan örneğinden DNA ekstraksiyonunu takiben uygulanan Real Time PCR
yöntemi ile SNP (Single Nucleotide Polymorphism) analiz sonuçları;
MTHFR geni C677T mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı
NOT: Mutasyon taşıyıcısı olan bireylerde toplum ortalamasına göre artmış kardiyovasküler
hastalık riski mevcuttur.
canım hep duacınım.. rabbim hayırlı evlatlar versin ömür boyu mutlu ol,öye hayırlı evlatlar olsunlar ki iyiki doğurmuşum bunları demeyi nasip etsin rabbim...inşallah benimde iyi haberlerim gelir size bigün..Çok saolasın ablacım :) bende sevindim :)
canım bende de o dğer çıktı, 2 tae çıktı.biri üstten 2. biri en sondakiydi sanırım.ben günde 2 clexane vuruyorum.inş bebeğimiz geliyor bu ay değil mi ? dr a sor bi ama bence asprinin zararı olmaz her halükarda diye düşünüyorum.Bana önceden önlem olarak başlatmıştı.
o kağıdı görünce ürkmemek ne mümkün yaben en çok kalp anomalisi ihtimalinden çekinmiştim ama allaha emanet olsunlar inş.
Canım benim Allah razı olsun, kafa gitmiş o telaşla :)inş devamıda gelir hayırlısıyla.Allahım kucağımıza almayı nasip eder, dileyen herkese bugünleri gösterir ne kadar zor olduğunu hepimiz anladık.İnsan yinede oh diyemiyor, hem riskler açısından hemde arkadaşlarımada nasip olsun onlarla beraber ilerlesin bu yol diye.inş sendende güzel haberler bekliyoruz.bence seninki tek yumurta i,kizi :)
canım arkadaşım, yoldaşım.Allah bin kere razı olsun ya.Bu zorlu süreçte hep yanımdaydın hiç bırakmadın.Zordu, senle ortak olan birçok şey vardı k en sonuncusu ve en kötüsü bence, normal hamile kalırken birden imkansızlara yakın olduğumuzu detseksiz olamayacağını öğrendik.yıkıldı hayallerimiz, herşey normalken ters düz olmuştu hayatımız.bu zordu çok.o dualarını hep hissettim zaten, tüm arkadaşlarımınkinide öyle.Hilale yazdım ya inan yine de oh çekemedim, dilimde sizler varsınız günlerdir.anneme diyorum inş bu ark.larımında olsun bi haberlerini duyayım rahatlayayım.İnan bende her daim duadayım.İnş bende senin sevincini yaşayacağım, az kaldı o günlere.Allahın izniyle bebeklerimize kavuşacağız birlikte.Çok çok teşekkür ederim hemşom.inş senle beraber olacak bu yol.nazlımla nildeyle aseyle minicikumutla sezenle ... Çok öpüyorum seni. ve bekliyorum güzel haberini inş :)
Canım bebeğimiz inş sağlıcakla gelsin dünyaya, teyzesininde uğru olsun inş.Bizim yerimize kokla onu.Ohh ne güzel Batum'a da gidiyomuşsunuz.benimde bir gün planımda orası.memleket artvin zaten az ilerside batum.Hayırlı yolculuklar olsun inş.Öptüm canım benim.
Canım benim diğer hemşom Allah razı olsun an be an yanımdaydın hep :) İnş sendende gelecek bu haberler.kendi haberimi öğrenir öğrenmez hepinizin ismisyle dua ettim inş kabul vaktine gelsin.Sen nasılsın ? ateşin düşmüştü ama adet oldun mu ? inş olmazsın 9 ay boyuncada :)
canım biz beklemedeyiz bu ayın sonu eşimin 3. ayı olacak ameliyat olalı..6 aya kadar çok beklemiyoruz doğal yolla bu ay sonu tahlil olacak ama ramazana denk geldiği için bu perşembe yaptırabiliriz..sonuçlarda çok düzelme olmasını beklemiyorum.varikoselden sonra morfoloji çok değişmiyormuş..dr da 1 sene dinlenin bekleyin dedi..6 ay kesin bekleriz ama sonrasında tüp bebek için istanbulun yollarnı tutarız.ne yapmam gerekiyor hiç birşey bilmiyorum ama 3 aydr mutluyum kafam çok rahat spora gidiyorum ,kas bile yapmaya başladım iyi taraflarını buluyorum yaşamanın..eşim ameliyattayken ömrümden ömür gitti bebek olsun diye şu çektiklerimize bak dedim,benim için bir dönüm noktası oldu ,bebek mi eşim mi daha önemliydi?? böyle iyiyiz çok şükür,eşimde bende rahatladık,gelirse gelir ,gelmezse yaapacağmız bişey yok..Canlarım merhabalar...
Candaş canım insan ne kadar mutlu oluyor önemsendiğini görünce... Bugün tek mi iki mi az çok öğreniriz...
İdrar da yap hatıra kalsın elinde...Canım sen 2 kere kaç dozluk yapıyorsun...
Hilalciğim pıhtılaşma sorunu olunca bebeği besleyen kan damarlar tıkanıyor bu da erkenden ya da ileri haftalarda bebeğin kalbinin durmasına neden oluyor ciddi bir tıkanma yoksa bile bu sefer de kan akımı az olduğu için bebek beslenemiyor fazla ve gelişim geriliği oluyor... Sen iyi ki öğrendin canım erkenden... Bir de canım sen kaçlık iğne kullanıyorsun ? Bazen o doz yetmeyebiliyor o yüzden iyi bir kadın doğumcuya sor ya da hematoloğa... İstersen kk dan bora cengize de sorabilirsin...
Sezen canım coraspin kullan bence de. Coraspinle ilgili de şöyle bir söylenti var hamileliği zorlaştırıyor diye ama benim dr me sordu arkadaş yok demiş kullan demiş...
Ase kaçırmıyalım bu ay günleri...
Minicikumut sen de bu ay olmaz demişsin fırsat yaratmaya çalış:)) Yeğenine de şimdiden uzun ömürler...
Renkliatlas Allah sana da naSİP ETSİN. Ne aşamadasın? inşallah hemen gelsin bebeşin...
Ben de 2 de troid için kan verececeğim...
Canım evet taşıyıcısın bende de aynı değer homozigot. Peki canım faktör V Leiden, protrombin yapılmadı mı?
canım hep duacınım.. rabbim hayırlı evlatlar versin ömür boyu mutlu ol,öye hayırlı evlatlar olsunlar ki iyiki doğurmuşum bunları demeyi nasip etsin rabbim...inşallah benimde iyi haberlerim gelir size bigün..
canım biz beklemedeyiz bu ayın sonu eşimin 3. ayı olacak ameliyat olalı..6 aya kadar çok beklemiyoruz doğal yolla bu ay sonu tahlil olacak ama ramazana denk geldiği için bu perşembe yaptırabiliriz..sonuçlarda çok düzelme olmasını beklemiyorum.varikoselden sonra morfoloji çok değişmiyormuş..dr da 1 sene dinlenin bekleyin dedi..6 ay kesin bekleriz ama sonrasında tüp bebek için istanbulun yollarnı tutarız.ne yapmam gerekiyor hiç birşey bilmiyorum ama 3 aydr mutluyum kafam çok rahat spora gidiyorum ,kas bile yapmaya başladım iyi taraflarını buluyorum yaşamanın..eşim ameliyattayken ömrümden ömür gitti bebek olsun diye şu çektiklerimize bak dedim,benim için bir dönüm noktası oldu ,bebek mi eşim mi daha önemliydi?? böyle iyiyiz çok şükür,eşimde bende rahatladık,gelirse gelir ,gelmezse yaapacağmız bişey yok..
haydii gözün aydın canım,çok şükür.. ikizler yolda :) inşallah bi kız bi oğlan olsun en sağlıklısından
ANTİ - KARDİYOLİPİN (IgG ) <2.0 PL - U/mL NEGATİF < 12.0
ANTİ - KARDİYOLİPİN (IgM) <2.0 PL - U/mL NEGATİF < 12.0
LUPUS ANTIKOAGULAN (LA-dRVVT) NEGATİF NEGATİF
FAKTÖR V LEIDEN MUTASYONU N/N
N/N: Homozigot normal (Mutasyonu taşımıyor)
ANTITROMBİN III 99.0 % 70.0 - 125.0
ablacım onların hepsi temiz çıktı protein s c bu testler tiroid heps temiz pıhtılaşmamı var şimdi bende
nazlım cnm sonuçlardan ben anlamıyorum bu testlerden yaptırmadık o yüzden yorum yapamayacam ama pıhtılaşma varsa bile en azından problemin ne olduğunu öğrenmiş oldun ve çok şükürki çözümü olan bişey bu
chnb ablacım benim dr.um ben sormadan oruç tutmak yok dedi zaten düşünmüyordum sonuçta bahanemiz var keyfi değil ki sen zaten zorlu süreçlerden geçtin biz normal bir hamilelik süreci de yaşamıyoruz korkularımız hep var o yüzden kazaya bırakmak en iyisi
candaşım gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin cnm her testte ayrı bi heyecan olacak ama hepsi güzel geçecek için rahat olsun
kızlar yazmayı unuttum benim bir iki gündür çamaşırımda idrar kokusu oluşuyo sanırım idrar kaçırıyorum ya da akıntı kokusu idrar kokusuna benzer mi bilmiyorum sağlıkocağına gittik enfeksiyonmu oluştu bi test yaptıralım die aile hekimi yokmuş hemşirede hastanede yaptır dedi bakalım yarın bi hastaneye gidecem
chnb ablacım nasılsın? canım günleri kaçırmadım zanlımmcaaahayırlısı bakalımm..
senin nasıl geçiyor günlerin..keyifler yerinde inş
NAZLIM hadi hayırlısı.. heyecanlı bir bekleyiş var sanırım..
topiğin kısmeti açıldı bi kereee..
nasılsın, nasıl geçiyor canım günlerin?
miniklercim akıntı kokusu idrar kokusuna benzemez..ama tabiki enfeksiyon için tahliL yaptırmakta yerinde olur..İçin rahat etmiş olur aynı zamanda
canım artık gebelik ilerlediği için, idrar kesesine bası yapıyordur..sen farkında olmadan bi miktar idrar kaçabilir..
sık günlük ped kullanmak iyi oluyor..bende gebeliğimin son günlerinde olmaya başlamıştı:S
canım saol sen nasılsın dün tahlil sonuçlarım kötü çıktı biraz canım sıkıldı akşam kocam yemeğe götürdü ordanda çay içmeye konuştuk rahatladım şükür o böyle olmasa bide sizler olmasanız kafayı yerim sanırım adetim henüz gelmedi ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum olursa mucizedir ilk aydan hayırlısı bakalım seninde çalışmalar yapılmış hadi hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?