- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.921
aselkuzum çok sevindimmm alllah tamamına erdirsin inşallah, gerçekten hissetmişsin, iyiki tekrar yaptın kan testini
sardunya senin içinde çok sevindim.
kürtaj olalı 9 ay oldu ve ben sanırım tekrar hamileyim aslında hamileyim gebelik kesesi göründü ama bebek göremedik, 7 haziranda gitcem tekrar.
dr gebelik keseside küçük dedi bakalım hayırlısı.
aynı şeyler olcak diye içimde bir his var his mi korku mu bilmiyorum, ama çok rahatım eski panikliğim yok aslında akıntım dışında hiçbir belirtim de yok. bu sefer bana tutunsun sağlıkla doğsun ve sağlıkla kucağımıza alır ve büyütürüz umudum yok ama nasip.
inanmıyorum sana helo kity yaa bu haber böyle mi verilir:)) kese bile görünmüş yaacanım benim korkudan olsa gerek endişelerin... bi daha yaşamıyalım hiçrbirimiz o kötü günleri. inşallah 7 hazranda bebeğini görürsün bu arada kaç haftalık şu anda yani 5 haftalıksa ya da 6 haftalıksa zaten bebek görünmüyo diye biliyorum 7. haftada bebişinide pıtpıt atan kalp atışınıda görürsün inşallah. sağlıklı olsun bi daha bırakmasın anneciğini tutunsun kuzucuk sana sıkısıkı
canım benim herşey bir anda oldu ki bende bizde şaşkınız biliyorsun regl düzensizdi en son 23 nisanda oldum bekliyordum ben regl olurum diye her ay burada diyorum yok regl olmadım falan, bu ay rastgele çalıştık hatta çalışma denmez gün tutmadım bişi yapmadım, sadece kilo verdim.
akıntım vardı, sonra bir arkadaşımla konuştum oda erkenden git dr belki vardır belki hamilesindir dr tutunması için ilaç verir dedi iyi bakalım gidelim dedimsaolsun arkadaş iyi ki öyle demiş dr progesteron falan verdi. 4,5 hafta yada 5 haftaymış, bende anlamadım ki.
inşallah canım hep beraber düşün 9 ay oldu ben umudumu kesmiştim hoş hala umudum yok ama olumlu düşünelim olumlu olsun ne varsa kaderde göreceğiz,
daha iyileri daha güzelleri hep beraber hepimize inşallah
yaa çok mu sitemkar yazmışımki seni böyle detaylı açıklama yapmaya zorlamışım :))ben şaşkınlığını heyecanını farketemedim diye bu haber böyle mi verilir dedim :))) canım benim umudunu yitirme hiçbirzaman .değin gibi olumlu düşün olumlu olsun. dra gitmen iyi olmuş bu açıdan. senin adına çook sevindim. ya mayıs ayı bereketli olmaya başladı son günlerde alınan haberlerleAllah tamamına erdirsin inşallah heyecanla bekliyoruz güzel haberleri
ben foruma yeni gelenlerdenim..inşallah faydalanacağımı umuyorum..sizde inşallah hamilesinizdirdarısı tüm olmayanlara ....
kürtaj olalı 9 ay oldu ve ben sanırım tekrar hamileyim aslında hamileyim gebelik kesesi göründü ama bebek göremedik, 7 haziranda gitcem tekrar.
aynı şeyler olcak diye içimde bir his var his mi korku mu bilmiyorum, ama çok rahatım eski panikliğim yok aslında akıntım dışında hiçbir belirtim de yok. bu sefer bana tutunsun sağlıkla doğsun ve sağlıkla kucağımıza alır ve büyütürüz umudum yok ama nasip.
günaydın herkese.....
aman Allahım bu ne güzel birgün böyle....
aselkuzum
hello kıty
aman inşallah bi sorun çıkmaz da sağ salim bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız...çok sevindim ...hello kıty lütfen olumlu düşün kalbini ferah tut daha 4-5 sayfa önce sen başka arkadaşlara bu tavsiyede bulunmuşsun "olumlu düşün olumlu olsun" demişsin.
candas geçmiş olsun canım..nasılsın?var mı bi belirti:)aynı gün ya merak ettim
taf nasılsın?
senem,pren,alin84,pileo...ismini hatırlayamadıklarım sizler nasılsınız?
buglem80 hoşgeldin aramıza..
dün okul gezimiz vardı..öğrencilerimizi izmir e götürdük doğal yaşam parkına.çok güzelmiş çok eğlendik.daha sonra vapur a bindik görseniz hepsi o kadar mutlu idi..nerdeyse tamamı ilk defa vapura bindi belki de bir çoğu ilk defa denizi gördü..kemeraltında,karşıyakada gezdik.çok eğlenceli ve yorucu bir gündü..akşam 21.00 da uymuş kalmışımm.güzel bi hafta sonu oldu..hele kızlardan da bu güzel haberleri alınca daha da bi güzel oldu...öptm hepinizi
canım nasıl umut oldu 2 gündür aldığım haberler anlatamam..
rabbim bu defa kucağına almayı nasip edecek inşallah...
7 haziranda minik kalbini izleyeceksin allahın izniyle..
rabbim ikinizide kem gözden nazarlardan korusun
maşallah[/QUOTE
passifloraam çok teşekkür ederim, inşallah hepimize güzel günlerimiz gelecek sadece zamanları belli değil, gerçekten bilirim o umut nasıldır senemle ve deyann arkadaşımın hamilelik haberleri almıştım ben ilk sonra melek sonra diğer arkadaşlarınkide ama mesele hamile kalmak değil sağlıkla doğurup büyütebilmek mevlam inşallah hepimize nasip eder. iyi pazarlar.
evet keşke tüm yorgunluklar bu kadar güzel olsa....cezam çok teşekkür ederim, güzel bir hafta sonu geçirdiine çok sevindim, nasıl tatlı uyuyakalmışsındır tatlı yorgunluktan sonra.
ya evet başkasına moral vermek kolaymışda kendine değil :)
arkadaşlarbebişim bu sefer gelicek inşallah
çok şükür ya ne kadar sevindim anlatamam dun gittim tahlil yaptırdım 172 çıktı erken yapmama karşı yüksek çıkmış demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?