merhaba ben 26 ağustosta kürtaj oldum ara ara 26 gün süren kanamalarım oldu doktora gittim birşey yok rahmin temizlenmiş dedi ama ben başka bir doktora daha gittim emin olmak için rahimde parça var dedi bi gebelik testi yaptı ben hala hamileyim tekrar kürtaj oldum 1 gün kanamam oldu kesildi doktor diyoki kürtajdan sonra uzun süren kanamalar olmaz bence hiç durma bi doktora git belki başka bişidir ama ihmal etme
merhabalar kızlar
ben bir sey danısmak istiyorum
ben 7 haftalıkken bebegimin kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kalmıstım
9 haziranda oldum
ilk basta cok az gelmisti kanamam sonra durmustu tekrardan baslamıstı 2 hafta sonra ayın 22 sinde kontrole gitmistim doktora
sıkıntı yok demisti kanamam bir 3 4 gün daha devam edr durur
ayın 14 ü civarı regl olursun demisti
kanamam 1 haftaya yakın daha devam etti az da olsa
14ü civarı 2 3 defa böyle toplu igne bası kadar minicik pıhtılar geldi durdu
ayın 19u oldu hala regle dair bir belirti yok
ama sanki sol tarafıma ara ara sancılar giriyor
40 gun gecmesine ragmen hala regl olamadım
benzer sürecler yasayan kürtajdan sonra uzun süre regl olamayan oldu mu aranızda
doktorumu da aradım da tatilde 27sinden önce gelemeyecekmis
acıkcası anca alıstım doktoruma cok da degistirmek istemiyorum
ama pazartesiye kadar olmazsam baska bir doktora gitmeli miyim sizce
Çok şükür daha iyiyim epey zorluk yaşadım. 20 haftalık olduk neredeyse... Sen de yaz doğumunu haber ver. Adı ne olacak oğlunun?
...
merhaba kızlar...
yorgun ve bitkin anneler kulübü olabiliriz yakında çünkü çok şükür hamilelerimizde çoğalıyor...
candaşım canım çok mutlu oldum senin olduğun kadar beklediğimize değecek inşallah herşey çok güzel olacak allahın izniyle...nasılsın?
nilde canım seni gördüm:) sen nasılsın işler yine yoğunmu?
sezen ve ase sıra sizde sanırım sizin haberlerinizide duymak nasip olur inşallah sevincimiz kat kat olsun...
hilal canım dra gittinmi nasılsın?
minikler, kilo aldım kilo aldım yazıyordunya bende dedim bu kız çok kilo aldı heralde canım ne kadar tatlı ne kadar güzel bir hamile olmuşsunallah nazarlardan saklasın...
merhaba kızlar...
yorgun ve bitkin anneler kulübü olabiliriz yakında çünkü çok şükür hamilelerimizde çoğalıyor...
candaşım canım çok mutlu oldum senin olduğun kadar beklediğimize değecek inşallah herşey çok güzel olacak allahın izniyle...nasılsın?
nilde canım seni gördüm:) sen nasılsın işler yine yoğunmu?
sezen ve ase sıra sizde sanırım sizin haberlerinizide duymak nasip olur inşallah sevincimiz kat kat olsun...
hilal canım dra gittinmi nasılsın?
minikler, kilo aldım kilo aldım yazıyordunya bende dedim bu kız çok kilo aldı heralde canım ne kadar tatlı ne kadar güzel bir hamile olmuşsunallah nazarlardan saklasın...
kuzummmm ce yapıp kaçıyorum arada herkes izinde tek başımayım((( evet tatlım ya yoğun valla sen nasılsın kuzum kızlar nasıl sınıtı varmı
minikler kuzum senide gördüm nasılsın tatlımmmm
maşallah bayağı büyütmüşsün:))
bi doğursaydım yazarım da. beklemek de cok zor oluyo. iyice arttı ağrılar.
adı eymen olcak abla insallah.
iyiyim cnm biraz tahil sonucuna takıldım bugün dr.umu aradım dahiliyeye git ilaç verir onu da bize bildir dedi rabbim korusun serbest t4 dşüklüğü çıktı o da bebekte zeka geriliğine neden oluyor die okudum önemliymiş yani bakalım yarın bi randevu alıp görüneyim inşallah içimi rahatlatır sen nasılsın şu sıcakta ayağa kalkmaya üşeniyor insan allah yardımcın olsun
iyiyim cnm biraz tahil sonucuna takıldım bugün dr.umu aradım dahiliyeye git ilaç verir onu da bize bildir dedi rabbim korusun serbest t4 dşüklüğü çıktı o da bebekte zeka geriliğine neden oluyor die okudum önemliymiş yani bakalım yarın bi randevu alıp görüneyim inşallah içimi rahatlatır sen nasılsın şu sıcakta ayağa kalkmaya üşeniyor insan allah yardımcın olsun
eymen çok güzel bir isim eymen die bir de öğrencim olmuştu pek nazlıydı ama aileden kaynaklanıyordu tek erkek çocuk die her dediği yapılıyordu :) allah yardımcın olsun cnm sağ salim kucağına almayı nasip etsin erkekler dünyaya gelmek de pek nazlanıyor anlaşılan kızlar da meraktan bir an önce gelme hevesinde oluyor :)
Dr-alb canım Eymen çok güzel bir isim biz de kısmetse Ahmet Arda koyacağız dr mizin ismi:))
.
dr_alb; canım adıyla yaşasın eymenimiz.bizde çok beğeniyoruz onu.ilk kaybettiğimiz bebeğimiz yaşasaydı adı eymen olcaktı.hamileyken rüyamda görmüştüm.ama onla beraber gitti.inş yeni doğacak eymenimiz uzun sağlıklı hayırlı ömürl olur inş :)
yaa yazımı tamamlayamadan daha benim ufaklık uyandı...ve 3 saattir uyutmaya çalışıyorum...
chnb, canım bendede hatırlarsan çıkmıştı ama normal demişti dr...sayfayı her açtığımda korkarak açıyorum allahım inşallah iyi haberler vardır kötüsünü bize gösterme diye dua ediyorum çok şükür sende iyisin canım...oğlun nasıl?
ceza ve hello tatil güzelleri...
nazlım canım benim her zamanki gibi hayırlısı olsun canım inşallah adet olmamışsındır sevindirirsin bizi...
minicikumut, ablan dünmü doğum yaptı yoksa yanlışmı anladım...nasıl geçti tatil nasılsın?
dr alb, sende tamamlamışsın yolu allah bir nefeste kurtarsın canım...sağlıkla gelsin paşan...
nuray vee loneliness, kızlar yazmak konuşmak istediğim o kadar çok şey varki anlatamam...çok yorgun uykusuz bitkin halsiz günler geçiriyorum...allah beterinden korusun...benimki yine uyandı yine yazarım öpüyorum...
sezeniimm yazını gören cennetlikk
ayın sonuna daha bat.. daha varr..
sen nerelerdesinn, görünmez oldun.. hayırdırr..
sezen, canım in umutsuz zamanında umudun olsun bebeğinde gelsin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?