Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın aslında
pazartesiye kadar bekleyeyim
yoksa ben gideyim
hem baska bir doktorun daha fikrini almıs olurum
insallah tekrar kürtaj olmak zorunda kalmam
bekleme süreci sinir bozucu gercekten
ilk düsük olunca bir seye de bakma geregi duymuyorlar
bir sey yok normaldir de
insan kendine anlatabiliyor mu bunu acaba

canım benim endişelenme bişey çıkmaz inşallah sen sıkıntı yapma kendine herkesinki aynı olmuyo ama gidicen doktoruda bi araştır istersen doktor çok önemli

benim kürtajdan sonra 43. gün geldi adetim iki aya kadar uzayanları okumuştum ama ağrı sızı varsa bence de bi dr. a görün kürtaj ve düşüklerden sonra vücut kist yapabiliyor inşallah önemli bişey değildir ama için rahat etsin..

Çok şükür daha iyiyim epey zorluk yaşadım. 20 haftalık olduk neredeyse... Sen de yaz doğumunu haber ver. Adı ne olacak oğlunun?

...

maşallah bayağı büyütmüşsün:))
bi doğursaydım yazarım da. beklemek de cok zor oluyo. iyice arttı ağrılar.
adı eymen olcak abla insallah.

merhaba kızlar...

yorgun ve bitkin anneler kulübü olabiliriz yakında çünkü çok şükür hamilelerimizde çoğalıyor...

candaşım canım çok mutlu oldum senin olduğun kadar beklediğimize değecek inşallah herşey çok güzel olacak allahın izniyle...nasılsın?

nilde canım seni gördüm:) sen nasılsın işler yine yoğunmu?

sezen ve ase sıra sizde sanırım sizin haberlerinizide duymak nasip olur inşallah sevincimiz kat kat olsun...

hilal canım dra gittinmi nasılsın?

minikler, kilo aldım kilo aldım yazıyordunya bende dedim bu kız çok kilo aldı heralde canım ne kadar tatlı ne kadar güzel bir hamile olmuşsun allah nazarlardan saklasın...

kuzummmm ce yapıp kaçıyorum arada herkes izinde tek başımayım((( evet tatlım ya yoğun valla sen nasılsın kuzum kızlar nasıl sınıtı varmı

minikler kuzum senide gördüm nasılsın tatlımmmm

topiğe geldiğimde sayfalarca yazı olurdu okurken yorulurdum şimdi günde bir sayfa bazen iki üçe çıkıyor gerçekten dökülüyoruz bir bir darısı bekleyenlermize inşallah
günlük cnm 7 kilo almışım 15-16 ile bitirirsem iyi :) çünkü deli gibi iştahlandım ama işe yarar şeylerden çok yaramaz şeylerden çekiyo cnm :)
kızçelerini öpüyorum çok özledik senin hikayelerini şimdi iki kızçelerin hikayelerini merakla bekliyoruz

iyiyim cnm biraz tahil sonucuna takıldım bugün dr.umu aradım dahiliyeye git ilaç verir onu da bize bildir dedi rabbim korusun serbest t4 dşüklüğü çıktı o da bebekte zeka geriliğine neden oluyor die okudum önemliymiş yani bakalım yarın bi randevu alıp görüneyim inşallah içimi rahatlatır sen nasılsın şu sıcakta ayağa kalkmaya üşeniyor insan allah yardımcın olsun

maşallah bayağı büyütmüşsün:))
bi doğursaydım yazarım da. beklemek de cok zor oluyo. iyice arttı ağrılar.
adı eymen olcak abla insallah.

eymen çok güzel bir isim eymen die bir de öğrencim olmuştu pek nazlıydı ama aileden kaynaklanıyordu tek erkek çocuk die her dediği yapılıyordu :) allah yardımcın olsun cnm sağ salim kucağına almayı nasip etsin erkekler dünyaya gelmek de pek nazlanıyor anlaşılan kızlar da meraktan bir an önce gelme hevesinde oluyor :)

canım benimmmm ihmal etme ama ilaçlarla çözebiliyorlar allah korusun tatlım bebişimizin hiçbirşeyi olmayacak ama ihmal etme ilçlarını düzenli iç tatlım.evet tatlım yaaaa eve gidince konuşacak ayağa kalkacak halim kalmıyor esas sen dikkat et kendine yorma.kaç kilo alman gerekiyormuşki bu zamana kadar gerçekten resimlerinde çok kilo gözükmüyor bizim gördüğümüz güzelller güzeli bir hamiş:))))

minikler ilacını ihmal etme canım.. Allahım esirgesin sizi...
işin uzmanı seni doğru yönlendirir, içinide rahatlatır..
bu arada kilo alımında gayet normal.. bu iştah bi kere açılıyor canım,ye oğluşun için :)
evininde sıcak olduğunu söylemiştin ya, hala evdemisin.. bi yerlere kaçmadınız değilmi?
evin neresi serinse, orada otur canım.. balkonlar güzel olur genelde akşam serinliğinde
kendine iyi bak canım...

sezeniimm yazını gören cennetlikk
ayın sonuna daha bat.. daha varr..
sen nerelerdesinn, görünmez oldun.. hayırdırr..

günlük, taze annee.. nasılsın? artık yoğun tempodasınız tabi.. pek zamanınız olmaz, buaralara kaçmaya..
maceralarınızı dinlemek isteriznasıl bebiş? etrafı algılamaya başlamıştır..

loneee.. düzeni kurmuşsunuz canım.. hadi Allah kolaylık versin..
evde bir büyüğün olması , büyük rahatlık.. özellikle marifetli birinin
arada haberlerinizi bekliyoruz.. o koşturmacanın içinde fırsat olursa tabii..
:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Moni ve masal arkadaşım tekrar geçmiş olsun. Bence kürtaj sonrası 3-5 gün dışında kanama olmamalı temizliyorlar çünkü. Ağrı da olmamalı...Ben 26 gün sonra oldum adet...

Dr-alb canım Eymen çok güzel bir isim biz de kısmetse Ahmet Arda koyacağız dr mizin ismi:))

Minikler ben de gittim dahiliyeye canım göstermekte fayda var... Şunu gördüm ki hep kadın doğum dr llerinden beklemeyeceğiz bazı şeyleri uyanık olup kendimiz yaptıracağız...

Hepinizi öptüm...

lone canım hoşgeldin :) evet iğneyi kendim yapıyorum o yğzden acıdımı yer değiştiriyorum.maşallah büyütüyosunuz salihi.k.validende anlayışıymış allah bozmasın.eşini düşünme annesi bakar ona :)

sezen, canım in umutsuz zamanında umudun olsun bebeğinde gelsin inş :)

sinua, canım çok teşekkürler şükür kavuştuk devamı gelirse.allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizz hakettik çünkü.oğlun zorluyomuş ama üstesinden gelirsin sen güveniyorum sana :)

dr_alb; canım adıyla yaşasın eymenimiz.bizde çok beğeniyoruz onu.ilk kaybettiğimiz bebeğimiz yaşasaydı adı eymen olcaktı.hamileyken rüyamda görmüştüm.ama onla beraber gitti.inş yeni doğacak eymenimiz uzun sağlıklı hayırlı ömürl olur inş :)

günlük, canım çok saol ablacım.arayacağım seni.şükür bugünü gördüm dilerim devamıda gelsin.

nilde ablacım senide arıcam benim tefriciye 600 de tamamdır :) nasılsn ?

minikler canım inş ilaçlar enfeksiynu alır gider oh dersin.kötü bişey getirmeyelim biz aklımıza getirdikçe çekiyoruz.benim kardeşimde de pcos çıktı

kızlar selam yazamdım yarın randevumuz var bakalım nasıl geçecek.dr vermesede ben rapor almayı düşünüyorum daire çok yoğun ve hepsi hanzo yürüme işlerimiz çok bizim yorucu, daireye çift otobüsle geliyroum yollarda takur tuku sarsıyo fena.ve dün 2 kaza geçirdik yapmadı ama fren acayipti allahtan oturuyodum.ben kendimi hiç önemsemem ama dairedekilerde anlayışlı değiller oya tedavi gördüğümüde biliyolar.o yüzden ilkkez bencillik yapıp gerekirse tam 2 ay rapor alcam zaten ylül 9 da risk çok azalıyor.ramazanda işler hafif olur göze batmam ardından da 1 ay idare etsinler napıyım zaten dönüşümde acısını çıkarırlar.zor kazandım kolay kaybedemem.allah yazdıysa yattığım yerde de olur ama kendimi tanıyorum ve hiç değer veremiyroum bedenime.bebğim varken bunu yapmam haksızlık olur diye ben istiycem.yok dr herşey yolunda bunları zararı yoktur derse o ayrı gelirim benim içinde iyi olur çünkü harketli bi insanım.işte böyle bendne

ase canım sanada yazcam döenedim çok özr dilerim işler acayip geldi bugün

nilde ase ve chnb ablacım çok tşk ederim kilo konusunda da çok rahatladım gerçekten :) kasım anneleri topiğine bakıyorum çoğunluk 3-4 kilo almış neyse sağlıklı olsunda zaten göbüşlüydüm ben :) ase cnm gitmedik bi yere gitmeyecez de evimzdeyiz belki günü birlik nildenin yazlığa uğrarız :)

chnb ablacım gerçekten troidi bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum tam uyarının üzerine yaşadım iyiki aile hekimim hepsine bakalım dedi yoksa aklımda yoktu tekrar edelim de hamişlerimiz baktırsın benim dr.um baktır felan demedi tahlil felan istemiyor kızlar sakın ihmal etmeyin ay da bir kez kan versek yapılsa bişey kaybetmeyiz belki almamız gereken önlemler vardır ve geç olmadan alırız

candaş cnm enfeksiyon çıkmadı çok şükür ama troid hormonu ile ilgili bi sorun çıktı tsh ft3 ft4 testleri çok önemliymiş benim ft4 te düşüklük var bakalım yarın randevu aldım dr.a gitcem ilaç ile tedavisi varmış.. dr.un izin konusunda seni anlayacaktır gerçekten bi sıkıntı oluşturmayacaksa açıklar ama tehlike varsa raporunu verir yarın da güzel haberle gel inşallah

Candaşım al iznini bence eşinin yanı müsaitse git yanına azıcık...
Kendine de dikkat et...

Minikler bende de var ama ilaçlık değil inşallah sorunsuz atlatırız...

amin canım... seninde insallah...
benim oğlan da nazlı:)) babasına cekmiş kesin:))
bu arada ft4 düşüklüğünü kafana takma hiç. gebelik sırasında bebeğe de tiroid hormonları gecer. zeka gelişmi için gerekli bunlar. iyiki ttekik yapılmış da fark edilmiş. tedavi ile yerine konuluyo merak etme. benim gebelik öncesi normaldi. 20. haftadan sonra düşmeye başladı. iaç kullanıyorum. 20 günde bir kontrol edip doz ayarlıyoruz. hatta bugün yine tahlil yaptık. daha cok düşmüş. ilacın dozunu arttırdık. hiç üzülme tedavi çok kolay...

Dr-alb canım Eymen çok güzel bir isim biz de kısmetse Ahmet Arda koyacağız dr mizin ismi:))
.

bende arda ismini çok severim abla. Allah'ım onlara sağ salim kavusmayı nasip eder inşallah...

inşallah canım. eymenlerimiz anlamları gibi uğur getirsin bize insallah... bizim babamızın tayini merkeze olsun ona uğur getirsin die bekliyoruz bakalım. sizde aynı dertten muzdariptiniz dimi??? her yönden uğur getirirler inşallah...

yaa yazımı tamamlayamadan daha benim ufaklık uyandı...ve 3 saattir uyutmaya çalışıyorum...

chnb, canım bendede hatırlarsan çıkmıştı ama normal demişti dr...sayfayı her açtığımda korkarak açıyorum allahım inşallah iyi haberler vardır kötüsünü bize gösterme diye dua ediyorum çok şükür sende iyisin canım...oğlun nasıl?

ceza ve hello tatil güzelleri...

nazlım canım benim her zamanki gibi hayırlısı olsun canım inşallah adet olmamışsındır sevindirirsin bizi...

minicikumut, ablan dünmü doğum yaptı yoksa yanlışmı anladım...nasıl geçti tatil nasılsın?

dr alb, sende tamamlamışsın yolu allah bir nefeste kurtarsın canım...sağlıkla gelsin paşan...

nuray vee loneliness, kızlar yazmak konuşmak istediğim o kadar çok şey varki anlatamam...çok yorgun uykusuz bitkin halsiz günler geçiriyorum...allah beterinden korusun...benimki yine uyandı yine yazarım öpüyorum...

aminnn canım. heyecan ve korku başladı zaten:))

sezeniimm yazını gören cennetlikk
ayın sonuna daha bat.. daha varr..
sen nerelerdesinn, görünmez oldun.. hayırdırr..

asemm inan pc başına geçiyorum bizim kız pepe ya da pub şala lala diye bir şarkısı var onu aç diye tutturuyor..açmasam kendini yerden yere atıyor..bizde ancak böyle o uyuduğunda yazıyoruz..
sen nasılsın napıyosun:)
Ah keşke hamile olsam ama umudum yok..benim bat yarın ama bakalım ne olcak hayırlısı..
sezen, canım in umutsuz zamanında umudun olsun bebeğinde gelsin inş :)

Amiin candaşım inş..diyeyim...
Canım sende kendini yorma madem anlayışsızlar kendini riske atma derimm..Dediğin gibi olacak olduktan sonra evdede olur ama tedbirini al takdir Allahtan..Bir an önce izin almaya bak..yat dinlen..ye iç keyfine bak bence valla..hem eşinin yanına gider biraz nazlanırsın..Bugünlerde nazlanmıcanda ne zaman nazlancan ayol:)) Gecenin 3 nde 5 nde olmıcak şeyler istersin hem anlasın biraz çocuk sahibi olmanın zorluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…