- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #19.241
inşallah devamı gelecek canım..maşallah tüm tedbirler alınmış..elinden geleni yapmışsın gerisi ALLAHA kalmış artık..uyu uyuda büyüsün minik kuş..galiba iki tane embriyo konmuş..kese görmeye ne zman gideceksin canım..belki ikizde olabilir dimi ..ben 1 hafta didimdeydim sonra annemlerdeydim..ama çok çabuk sıkıldım evimi özledim..yoksa daha kalacakım..bide ramazanlık geldi annemim babamın gözünün önünde birşey yiyemeyeceğime göre en iyisi evde olmaktı..Minikleri canım pardon ya değer düşüklüğü vardı doğru.inş ilaçla gerekn seviyeye çıkar.bende kızlara katılıyorum çok tatliı olmuşsun hamile dediğinde de kilo olsun yani çoğu mu var :) rapor için dr la görüşemedik yine.sadece kan verdim onun için çağırmış.ama stresli byağı.hiç bi test sakin geçmeyecekmiş anladım sende demiştin ya.
Chnb, ablacım bende zorlayacağım izin için bakalım.eşimin yanına gidemem misafirhanede kalıyor artıkta.evde sakin sakin yatayım istiyorum ..
dr_alb, canım eymen adıyla uğrunun getirsin inş babasını annesine iyice yaklaştırsın :) yaklaştıracakta bence.bizimkilerde önce kendileri gelsinde babaları artık sonrada gelse olur o moddayım artık ama inş bu sene gelecek buraya gibi geliyor bana.haberin eli kulağında 1 aya belli olur herşey.
Sezen, tamam o zmn ben abartmıyorum demekki hepiniz al diyosunuz.alabilrsem tabi alcam :) yaa öyle günleri görür müyüzki ? gece 3 te 5 te canım bunu çekti diye.ama yapmak lazım yalanda olsa değil mi ;? az bilsinler kıymetimizi.
[günlük, canım allah kolaylık versin senin gibi hareketli bi insan ne halde.sesinden öyle beeli ki yogunluğun ama inş geçecek.k.validen kalsaymış keşke ama nerde o anlayış bazısında.o laf edenler kendilerine baksa keşke ama yok onlar muhteşem biz kötü illa can sıkacaklar.
cezam, canım şükür olsun hamileyim.allah devamınıda getirir inş.bugünleride gördüm ya diyorum inş doğumunuda görürüm.konuşuruz canım yine olsun.ben zaten tavuk gibi erkenden uyuyorum 10 da candaş yatar :) maşallah sizde kocaman olmuşsunuz.nasıldı tatil annenlerdeydin değil mi ? hasret gidermişsinizdir bol bol
nazlım canım önce geçmiş olsun dikkat et aman kendine.ateşin çok artmaz inş.adet olmuşsundadilerim ramazanın bir bereketide senin göbeğine konar.o zman yatırırız senide bebeğinide pamuklara inş.ama acıma nolur kendine.biz kendimize acıdıkça başımıza gelen daha da kötüsü oluyor.tecrübeyle sabit.çok öpüyorum seni.
nilde, ase, hilal, taf, kıtty, minicikumut,nuray nasılsınız kızlar ?
selam kızlar..
ceza yeniden dönmüş aramıza, hoşgeldinnnn
bebişi büyütmüşsün görmeyeliiiAllahım esirgesin...
Candaşımm zamansız uykular tutmaya başladı mı güniçinde?
akşamlarıda erkencisin hııı.. yaaa bu işler öylee..uyku çökünce gözünü açamıyorsun, bambaşka bi durum yaa
kontrol var bugün değilmi? güzel haberlerle gelesin canımmmm
kızlar yazmayı unuttum buarada doğum izninden haberiniz varmı ücretli izin doğum sonrası 6 aya çıkarılacakmış yeni yasada.. yeni yasama dönemi ekimde başlıyormuş sanırım.. ben allah nasip ederse ve dr erteleme yapmazsa 15 eylülde izne ayrılacam o zaman izinde olacam faydalanabilir miyim acaba benden sonrakilere müjde olsun bu
bende duydum canım...faydalanırsın herhalde...kaçıncı haftan olacak canım eylül 15?
ceza cnm maşallah seninde elbiseden tatlı bi göbüş çıkmışdenizi kumu güneşi bir arada görünce içim eridi canım tuzu ben de bayağı kestim normal hayatımda da tuzsuz yerim şimdi nerdeyse yemiyorum desem yeri deniz ürünleri de gelmiyo artık buraya tatlı su ürünlerini de iyi gelmez die almadık zaten ama aklımd aolduğu iyi oldu eşime söyledim avucuna tuz al ara ara yala diyor dalga geçiyor adam benle ya :)
canım bursa merkezde balıkçı yokmu?mesela burda ki balıkçılar stokluyorlar buzhanede yazın alabiliyorsun rahatlıkla..psikolojime deniz iyi geldi...zor bir seminer dönemi sonrası iyi geldi:)evet göbek çıktı sabah kalktığımda 3 aylık akşam yatarken 7 aylık oluyorum.. suya aşeriyorum desem yeridir..
dondurulmuş ürünler var da sağlıksızdır die almadık taze de olmadığı için zaten taze olduğu dönemde de bulantılarım vardı yiyemedim ama bugünden sonra bir gün arayla akşam yemeklerimiz belli oldu :) denize girdin mi ben de istiyorum ben de istyorum eşimi ikna ettim sayılır günü birlik gidecez gibi buna da şükür :)
Minikler ne güzel haber bu izin düşüncede mi, ciddi bir şey mi? böyle olsa sağlığım yerinde olsa başbakanı dinler 3. ye kız hakkımı kullanırım..Şaka bir yana güzel uygulamaymış...
Okudum herkesi bir yaramazlık yok. çok sevindim ceza gelmiş hoş gelmiş...
Minikler ne güzel haber bu izin düşüncede mi, ciddi bir şey mi? böyle olsa sağlığım yerinde olsa başbakanı dinler 3. ye kız hakkımı kullanırım..Şaka bir yana güzel uygulamaymış...
Valla onlar da 3. yü deneyelim diye yapıyorlar zaten, hatta nasıl olsa hiç bir işveren çocuk yapma ihtimali olan kadınları işe almayacağından veya 6 ay izin vereceğine tazminatını verip işten çıkaracağından 3 değil 5 tane bile yapılır bundan böyle.
gün içinde pek uykum gelmiyo canım daha da akşamda aslında boşluktan uyuyorum yoruuyorum filn.selam kızlar..
ceza yeniden dönmüş aramıza, hoşgeldinnnn
bebişi büyütmüşsün görmeyeliiiAllahım esirgesin...
Candaşımm zamansız uykular tutmaya başladı mı güniçinde?
akşamlarıda erkencisin hııı.. yaaa bu işler öylee..uyku çökünce gözünü açamıyorsun, bambaşka bi durum yaa
kontrol var bugün değilmi? güzel haberlerle gelesin canımmmm
canım inş 1 hafta sonra değer normale döner .. ki dönerde bence. izin koparmışsın eşinden denize gidiyomuşsunuz 1 günlüğüne ohhhh :) dikkatli ol ama yinede. ben bugün keseye bakcak sanıyodum kan aldı, kese içinde 30 temmuzda gitcekmişim.sanırım kalp atışınıda o zman alırım.inş yani.sezen cnm bugün bat günü inşallah gelmez kırmızılar görünür çift çizgiler
günük kuzum benim ben ne duyuyormuşum ki ağlayacaktım okurken bu ne patavatsızlık allah akıl ihsan eylesin ne deyim sen kendine dikkat et cnm büyük cadı da kıskançlık krizlerinde desene biraz zorlansan da sonrasında çok rahat edeceksin düşünsene iki kız fırıl fırıl dönecek annerinin önünde misafir gelecek sen oturacaksın kızların serviste olacak ayyy ne güzel günler bekliyor seni
candaş cnm sonuç nasıl ikiz olma ihtimali var mı kese için ne zaman gideceksin
hilal çarşamba kalp atışı için gidecekti kendi derdime düştüm unuttum ne oldu acaba bugün fırsat bulursam bi haber almaya çalışacam belki girer yazar bu arada
nazlım kuzum ateşin neden o kadar yükseldi üstüne görme felan olmasın iki gün önce felan bi konu açmışlardı üstüne görmüş farketmemiş bitki çayları ve majezik içmiş düşük olmuş olur mu olur biraz daha dikkat et cnm hem sen neden canını sıkıyorsun sıpacık eninde sonunda gelecek hele bi de doğsun kolunu bacağını ısıracam anneyi bu kadar üzdüğü beklettiği için cnm öncelikle sen lazımsın unutma sen iyi ol ki o da daha fazla bekletmesin benim tavsiyem sen yine serbest atışlara dön düzenli çalışmadan çok sınavlar yok mu sizin ya bak senin kafanın başka yerde olması gerek ister istemez stres yapıyorsun demekki zevkine bak yavrummmmbak 5 aydır koca yüzü görmemiş bi ben var karşında çok özleniyor sonrasında :)
kızlar dr. önemsemedi sonucu ft3 normal dedi bu da çok az aşağıda dedi usg için gün aldık 6 ağustosta sanırım aç karına gidecem tekrar kan verecem duruma göre ilaç verecekmiş eşimde devlet hastanesine gittik die pişman oldu bursaya gidelim dedi ama bende biraz beklayim dedim haftaya gideriz hem bi daha kan verip değerdeki değişimi görürüz ona göre hareket etmiş oluruz aile hekimi de ft3 daha önemli bu düşüş çok önemli değil ama sen yine sor demişti artık haftaya inşallah normale dönmüş olur da ilaca gerek kalmaz
yaa keşke başlasa ya inş doğrudur haber ve bir an önce onaylanır.gerçi ben işçiyim ama bu durumda işçi memur ayrımı yaparlar mı ? yapmasalarda bende yararlanabilsem.o zman en erken 6 ayda başlarım.süper :) gerçi 9 aya dek niyetliydim ben bakmayada ikiz olursa maddiyat göçebilir 6 da başlarım diyodumç.tabi benim içn çok erken o da ayrıkızlar yazmayı unuttum buarada doğum izninden haberiniz varmı ücretli izin doğum sonrası 6 aya çıkarılacakmış yeni yasada.. yeni yasama dönemi ekimde başlıyormuş sanırım.. ben allah nasip ederse ve dr erteleme yapmazsa 15 eylülde izne ayrılacam o zaman izinde olacam faydalanabilir miyim acaba benden sonrakilere müjde olsun bu
2 embriyo kondu canım 30 unda belli olcak 2 mi tekmi.sağlıklı olup üzmeyeceklerse (düşmeyeceklerse ) iki olsa keşke diyorum.ama hayırlısı.oh tatilide yapmışsın ne güzel.haklısın ramazanda anne baba tutarken yemekte olmazç.iyi yapmışın bide ramazan bitince gidersin ama o kısa olur galiba, okula başlarsın çünkü değil mi ?inşallah devamı gelecek canım..maşallah tüm tedbirler alınmış..elinden geleni yapmışsın gerisi ALLAHA kalmış artık..uyu uyuda büyüsün minik kuş..galiba iki tane embriyo konmuş..kese görmeye ne zman gideceksin canım..belki ikizde olabilir dimi ..ben 1 hafta didimdeydim sonra annemlerdeydim..ama çok çabuk sıkıldım evimi özledim..yoksa daha kalacakım..bide ramazanlık geldi annemim babamın gözünün önünde birşey yiyemeyeceğime göre en iyisi evde olmaktı..
geldim canım çok şükürr..güzel bi tatildi iyi vakit geçirdik..korkular içinde büyüyoruz canım:)
minikler benimde tiroid hormonlarım alt sınıra yakın çıktı..doktorum iyotlu tuz kullanmamı birde deniz ürünleri yememi söyledi..çiftlik balığı falan değil..aklında olsun.ben tuzu kesmiştim şimdi az da olsa tüketeceğim...maşallah çok tatlı olmuşsunuz gördüm fotolarınızı..
kızlar bişey sorcam faceden eklenmişim..şeyma eklemiş..heerkes eklemiş..ama ben bilemedim kim?
nazlım üzme kendini lütfen..geçmiş olsun dikkat et kendine....
oruç tutanlara Allah kolaylık versin arkadaşlar..Allah kabul etsin dualarınızı hayırlı ramazanlar...
Doktor istemezse krtaj yapmayacak - Hrriyet Gndem
burdan okudum ama tvde de tartışılmış konu.. ben devlet memuru olduğum için işime gelir valla :) ne için yaparlarsa yapsınlar bebek ve annenin birbirine ihtiyacı olduğu süre boyunca izinli olması güzel özel sektördekilere gelince işten çıkarılma kaygıları varsa birazını kullanırlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?