minikler kuzummmmm ben ankaraya dödüm ama halamlar orda kapımız her zaman açık kuzum sen nerdesin şuan?
chnb seni gördüm merhaba tatlım nasılsın ahmet arda paşamız nasıl?
çok şükür canım benim iyiyiz paşamızda iyidir inşallah. Sen de iyisin di mi?
minikler komşum nerlerdesin yavf görüşemiyoruz bu sayfaya girdim bikere yazdım ama ismim yazmadığı için tanımadın
Chnb ablam ne kadarlık oldu şimdi paşamız?
Asemm nasılsın canımmmmmm nasıl gidiyor hayat..Benim bat bugündü henüz bişey yok..Dua edin inş. adet olmam yaa..umudum yoktu ama bugün adet olmayınca ümitlendim şimdi..yarına kadar olmazsam yarın testmi yapsam bilmiyorum..maşallah benim adetlerim düzenlidir normalde günü gününe olurum ama..hayırlısı...
Kızlar bugünde adet olmadım ama az önce test yaptım hala tek çizgihayırlısı bakalım:44:
cancazım komşum yazdım da cvp vermedin sonrada uğramadın buraya.. yaz bak buraya çok şey öğrenirsin özellikle chnb abladan her türlü bilgiye ulaşabilirsin bu ara sıcaktan pc ye çok yaklaşamıyorum bir de temizlik yapmaya çalışıyoz halıları göndermiştim yarın onlar gelecek... senin bat ne zaman gün sayalım burdan var mı bi belirti
canım benim aslında her gün bakıyorum hatta sayfanız hep açık senin yazdığını görmemişim perşembe günü adet günüm inşallah olmam tek dileğim bu şuanda eğer adet olursam
yumurta takibi yaptırmak istiyorum bide bi korkum var kürtajdan sonra kanal tıkanıklığı oluşabiliyormuş öyle bişi çıkarsa ne yaparım bilmiyorum tedavinin çok zor olduğunu söylüyorlar
cnm ben sana adet çokluğunu o yüzden sormuştum sen çok geiyor deyince söyleyip de aklına takmak istemedim bizim topikte candaş var onda mesela kürtajdan sonra oldu doğal yoldan hamile kalamayacağı için tüp bebek yaptırdı maşallah şimdi hamileyine hilal die bi arkadaşımız var onun da tıkanıklık olmuştu o bi operasyon geçirdi aşılama yapılacaktı ertelediler sonra mucizesi doğal yoldan geldi ha bi de hilalde kist de vardı.. tedavisi zor değil aslında tedavi de başarı oranı az bildiğim kadarıyla bir de bi yapışıklık bir tıkanıklık olayı var ama öyle bile olsa araştırman yapılır yumurtaların senin olduğu sürece bebişin de gelecek hiç üzme kendini ha bir ay bekletir ha bi kaç ay bekletir duamız hayırlısıyla sağlıklıca gelmesi.. inşallah gerek kalmaz kırmızılar 9 ay ara vermiştir de oldu da adetin geldi bu ay da yumurta takibi yaptır sonra aklına takılırsa rahim filmi çektirirsin sanırım rahim filminde belli oluyor dediğin şey yine kızlar sana yardımcı olur
Kızlar ben de sabah endokrine gittim bir doçente... Önce düşük ve erken doğumumu not etti.Kullandığım ilaçları ve nedenlerini... Bulantın oldu mu dedi. Evet çok oldu dedim. Bulantısı olanlarda troidlerde böyle olurmuş ilaç vermedi bir ay sonra gel dedi üsküdar devlet hastanesindeki dr den farklı değildi yani bu açıdan... Bende romatizma olma ihtimali çok yüksekmiş ramotoloğa git dedi. (ANA değerimden dolayı) Medipolde var ama 155 tl yuh dedim içimden alt tarafı bir değeri yorumlayacak. Eşim randevu aldı ama gitmeyeceğim... Endokrin tsh, ts3, 4 vb bir iki test istedi 222 tl tutuyormuş ne bu ya çok sinirlendim onları da devlette yaptıracağım ve daha da endokrine gitmem...
85 tl de endokrine verdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?