Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar çok güzel şeyler yazmışlar başta da belirtmiştim fikrimi ben kürtajı etik bulmuyorum ne güzel maddeler konmuş eeee sonunda da yasak değil vicdanı olan varsın işlesin cinayet... Dün akşam diğer topikten arkadaşın akrabasına aşılama yapılmış hepsi de iyi olmayan yumurtaya. Sonuç beşiz ve kuruldan 3 ünü sonlandırma kararı çıkmış ve 12. haftada yapılıyormuş bu işlem ve ultrasonda canlı bebeklerden seçilip kalbine potasyumla durduruyorlarmış.Yaptıranları okudum hala ne kadar üzgünler bu işlemden... Bahsettiğim kadının 6 yaşında çocuğu varmış sezaryenle. İnsanlar böyle olduğu halde sonlandırmaktan zorlanırken ben kaza oldu, öyle oldu böyle oldu aldıralım karşıyım.

bU ARADA BENİM HATAYDAKİ DR M DE yapmıyordu devlette yapma zorunluluğu varmış ama özelde hastaneye başlarken anlaşmış hastaneyle. Ve dr m tamamen muhalif tarafta görüş olarak. ben sormuştum talep eden hastaya ne diyorsunuz diye. O da ben can almak için değil can kurtarmak için yemin ettim demiş...

okuyamıyorum yazılanları ama HAYIRLI RAMAZANLARRRRRR dilemek istedim ramazan ayımız mübarek olsun hepinizi öpüyorum

minikler kuzummmmm ben ankaraya dödüm ama halamlar orda kapımız her zaman açık kuzum sen nerdesin şuan?

chnb seni gördüm merhaba tatlım nasılsın ahmet arda paşamız nasıl?

minikler kuzummmmm ben ankaraya dödüm ama halamlar orda kapımız her zaman açık kuzum sen nerdesin şuan?

chnb seni gördüm merhaba tatlım nasılsın ahmet arda paşamız nasıl?

çok şükür canım benim iyiyiz paşamızda iyidir inşallah. Sen de iyisin di mi?

nillde ablacım ben tamamlamıştım duayı:26: nerdesinnn yaf:)

çok şükür canım benim iyiyiz paşamızda iyidir inşallah. Sen de iyisin di mi?

oy Maşaallah oğluşun serpiliyor artık iyi olmanıza sevindimm..
ablacım ne kadar kalacaksınız orda, doğuma kadar ordamısın?
kendinize iyi bakınnn..

Chnb ablam ne kadarlık oldu şimdi paşamız?
Asemm nasılsın canımmmmmm nasıl gidiyor hayat..Benim bat bugündü henüz bişey yok..Dua edin inş. adet olmam yaa..umudum yoktu ama bugün adet olmayınca ümitlendim şimdi..yarına kadar olmazsam yarın testmi yapsam bilmiyorum..maşallah benim adetlerim düzenlidir normalde günü gününe olurum ama..hayırlısı...

minikler komşum nerlerdesin yavf görüşemiyoruz bu sayfaya girdim bikere yazdım ama ismim yazmadığı için tanımadın

minikler komşum nerlerdesin yavf görüşemiyoruz bu sayfaya girdim bikere yazdım ama ismim yazmadığı için tanımadın

cancazım komşum yazdım da cvp vermedin sonrada uğramadın buraya.. yaz bak buraya çok şey öğrenirsin özellikle chnb abladan her türlü bilgiye ulaşabilirsin bu ara sıcaktan pc ye çok yaklaşamıyorum bir de temizlik yapmaya çalışıyoz halıları göndermiştim yarın onlar gelecek... senin bat ne zaman gün sayalım burdan var mı bi belirti

kızlar size bi komşumdan bahsetmiştim iki kayıp yaşamış kist var ovulasyon pozitif çıkıyor hamile olma ihtimalini sormuştum hatırlarsınız sanırım işte bahsettiğim komşum masal

chnb abla yasayı çok yaygara ettiler bir de bu moda oldu önce insanları ayaklandırıyorlar sonra yapıyorlar bak yaptık oluyor aslında öncesinden açıklansa herkesin desteğiyle olacak mutlaka muhalefetler çıkar ama bu denli olmaz okuduğum da ben de çok beğendim zaten kürtajı tamamen yasaklamıyorlar eskiden 12 haftaydı onu 10 haftaya çekiyorlar ama zaten yüreği olan bile bile canından cana kıymaz bu yolu seçenler bence insan olamaz neyse sonuç olarak izin vursun bizede :)

sezen cnm ne güzel inşallah yarın çift çizgiyi görürsün cnm test yapar yapmaz yaz bize merakta bırakma

nilde cnmsın saol zaten gitsekte günü birlik olur bizimki kalmalık değil ama erdek yakın bize haziranda pikniğe gittik akşam üstüydü denize giremedik ama sonrasında sen varken belki oğlumu getiririm teyzesi senin miniğinde gelmiş olur o zaman birlikte oynarlar

nazlım nasılsın cnm merak ettim

bi de hilali merak ediyorum yokmu haber alan ??

kizlar herkese selam bi elimle oglumu salliyorum bi elimlede yaziyorum yaa iyice alisirdik sallamaya baska turlu durmuyor cunku :)))

sayfalari okumaya calistim kacgundur giremiyorum misafirim vardi bebis derken vakit nasil geciyor anlamiyorum

Candassssssimmmm canim benim nasil sevindim anlatamam simdi senin karninda bebismi var yirim ben onu kiyamam canim yaa degerlerinde yukseliyormus insallah hep boyle devam eder .. bu asamaya nasil geldik dimi doktora bbile gitmeye korkuyodun nasil olacak diye uzuntuler falan ama simdi gobisin buyuyecek ins canim kendim kadar sevindim biz hic alamadik tesbihlerden ama inan hep dualarimdasiniz hakkini helal et canm

chnb ablacim seninde bebiste iyiymis masallah oglanlar basti topigi dimi :))

miiklercim ne tatkli olmussun resimlerden gordum masallh nasilsin?

sezencim, nildecim, minicikumutum, hilalcim , asecim kizlar siz nasilsiniz???

ceza gelmis canim sen nasilsin? artik biliyormu herkes soyledinmi hamileligi :)

gunlukcum yazini okudum canim bosver ya milleti ..kimse kimsenin ne yasadigini bilemez bide lohusasin millet ne cok konusuyo yaa..senin kanaman bittimi ? birde iki cocuklu zor oluyo dimi canim yaa bakalim ins bizde gorecez o gunleri bizim simdi tek diye o uyuyunca etraf sakinlesiyor..

lonecim cok sevindim k.validen ne guzel her isine kosuyo masallh diyelim nazar degmesin gercekten sart birinin yaninda olmasi, ayaklanmissinda masallh... ilk gunler gercekten zor ins bikac ay icinde tam sevilmelik olacaklar :)))

kizlar unuttugum var eminim ben oglana bi doneyim yine yazarim optum herkesi

Kızlar bugünde adet olmadım ama az önce test yaptım hala tek çizgi hayırlısı bakalım:44:

Kızlar bugünde adet olmadım ama az önce test yaptım hala tek çizgi hayırlısı bakalım:44:

canım teşekkür ederim , iyiyim.. hiç belli olmaz belki bi sürpriz olur yada korunma bırakıldığı için düzen bozulmuş olabilir..
böyle düzen bozulunca da üstüne hamilelik oluyor hep benim ara ara ağrım olmaya başladı ama akibetimin belli olmasına zaman var..
hayırlısı olsun canım..sen nelere yapıyorsun sezenim?pek gelmiyorsun, koşturmacan var sanırım..görüşürüz canım:79:

Nuray, koşturmacadan burayı nasıl göreceksin canım.. siz nasıl yoğunsunuzdur şimdi, kolay gelsinn
oğluşun sallanmayı seviyor demek..yumuşacık yerde, kim pışş pışlanıp uyumuzkii nasıl huzurlu mu, keyifli bi bebek mi..
doğrusu sancısı olmazsa, huzurlu olur bebişler..annende yanında sanırım halaa.. selamlar.. kendinize iyi bakın canımm ..
öp oğluşunu bizim içimm

miniklercim
temizlikle de çok yorma kendini canım.. bu temizlik hiç bitmiyor ki
Bahsettiğin komşun masaldı demek ..

Allahım tez zamanda gönlüne göre versin masal.. dileyen herkesin kucağını doldursun inş

ase cnm evet bahsettiğim komşum masal.. size ondan ona da sizlerden bahsettim :) ama hikayelerinizi bilmiyor tabi konuşun kaynaşın
temizlik bitmiyo cnm hele şu toz olayına bi çözüm bulmak lazım :) balkon derdi yetiyor :)ha bi de mutfağım var onu hiç sorma :) yavaştan yavaştan kocişe yaptırıyorum ama yardım da ediyorum tabi

sezen cnm bi iki güne tekrarlarsın testini adet belirtisi felan bişey var mı peki

Son düzenleme:
Kızlar ben de sabah endokrine gittim bir doçente... Önce düşük ve erken doğumumu not etti.Kullandığım ilaçları ve nedenlerini... Bulantın oldu mu dedi. Evet çok oldu dedim. Bulantısı olanlarda troidlerde böyle olurmuş ilaç vermedi bir ay sonra gel dedi üsküdar devlet hastanesindeki dr den farklı değildi yani bu açıdan... Bende romatizma olma ihtimali çok yüksekmiş ramotoloğa git dedi. (ANA değerimden dolayı) Medipolde var ama 155 tl yuh dedim içimden alt tarafı bir değeri yorumlayacak. Eşim randevu aldı ama gitmeyeceğim... Endokrin tsh, ts3, 4 vb bir iki test istedi 222 tl tutuyormuş ne bu ya çok sinirlendim onları da devlette yaptıracağım ve daha da endokrine gitmem...

85 tl de endokrine verdik...

ablacım devlette ücretsiz hatta ben sağlıkocağında yaptırdım yakın bi sağlıkocağına git anında yapılsın işin zaten misafir sayılıyorsun nerde olsa yaparlar biz de devletteki dr.un önemsemediğini düşündük bakalım bu hafta geçsin de diğer hafta bi özele gideriz sanırım netten bakınca gayet önemli şeyler insan küçük ihtimallerde olsa risk almak istemiyor haliyle sıkma canını bazı ufak tefek işlerde devleti tercih etmek lazım yoksa ipin ucunun tutulacağı yok

arkadaşlar merhaba

bugün HSG çektirdim. doktorum ilişki için bişey demedi. ben sordum çıkarken, 5-6 gün olmasa iyi olur dedi. ama ben sormasam bişey demiyecekti. eşim yarın iş seyahatine gidecek. bende hazır hsg çektirmişken ilişkiye girmek istiyorum. hani hsg den sonra hamile kalanlar çok olmuşya. eşim 15 gün burda olmayacak. yani nerdeyse benim diğer adet zamanıma gelecek. siz ne dersiniz

arkadaşlar merhaba

bugün HSG çektirdim. doktorum ilişki için bişey demedi. ben sordum çıkarken, 5-6 gün olmasa iyi olur dedi. ama ben sormasam bişey demiyecekti. eşim yarın iş seyahatine gidecek. bende hazır hsg çektirmişken ilişkiye girmek istiyorum. hani hsg den sonra hamile kalanlar çok olmuşya. eşim 15 gün burda olmayacak. yani nerdeyse benim diğer adet zamanıma gelecek. sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…