canlarımmmm
kızlar yazamadan gitmek istemedim yarın aşılamam var çokkkkk korkuyorummmm neden bilmiyorum ama korkuyorummmm dua edin banaaaa iki tane yumurta olmuş doktor rahmin yumurtaların çok iyi bunu kaçırmayalım dedi yarın 18 de hepinizi öpüyorummmmm
hmm ANLADIM bende hamilelikten sanmıştım ama olsun :) randevum yarın inş güzel haberlerle dönerim, sanırım öğleden sonraolur.ararlar birazdan saat için.canım ben bbi ark an şnu duymuştum.bebek babadan alıymuş göz rengini,kızın renkliydi eşininki kahve.ve çocukkahve olcak diye üzülüodu aynende oldu.yeşil neden olmasın diycm işte :) bizim ailede de ela çok var, babam kardeşim.ananem mavi,babanem yeşil gözlü.ama 1 ek torunda renkli göz yok.eşimumutlusizden piangovurursa diyeama ben sanmıyorum.zaten ben renkli çok sevmem. olursa hayranlığım varsada öğrenirim :))
evet abla gelişme büyük, şükür.verdi dieti bana,2 aydır dietteyim.arada kaçırıyorumgöz yumuyorum.cevizle balık tamamen yasako biraz düşündürdü beni.dikkat et kendine, nemde vardır şimdi
maşallah esata, genelde dönüyomuş ama ailede varmadem dönmez belki.
dahiliyeye gittim cnm bişey demedi kist mi anlamadım ki bi daha da soaramadım zaten özelde tekrar görünmeyi düşünüyorum.. buarada kilo sormuşsun 23. haftada 7 kilo almıştım şimdi daha da şiştim haftaya kontrol bakalım kaç olmuşum evde baskül varda pili yok :) bende moralim bozulmasın die ilgilenmiyorum canım ne çekerse yiyip içiyorum bazen yasaklı yiyeceklerimden bile yiyorum baya iştahli maymun oldum yavvv ne olacak bu halim :) o bulantılı dönemlerimi unuttum :) cicişlerinizi alırken sen aralık annesisin mesela 2011 aralık annelerine bir danış istersen kasım 2011 annesi bizi uyarmak için yazmış şimdiden yazlık kıyafet almayın bebeklerin nasıl gelişeceğini bilemiyoruz benimkiler olmuyo kullanamadım yazmış cnm içinde kalmasın tabi al bi iki şey amadenizimiz de güle güle giysin inşallah
chnb ablacım bilseydin yaptırmazdın tabi bende yeni senden öğrendim ama b unu açıklamaları gerekmez mi ben ünide cinsel sağlık eğitimi aldığımda en iyi korunma yöntemini kola takılan bişey olarak öğretmişlerdi yani kadın açısından yoksa tabiki kondom en iyisi ben ne yaparım bilmiyorum belki eski yöntem devam yani yükü eşime bırakmak :)
candaş cnm iyi olmana sevindim pozitif olmak her zaman iyiyi davet eder gerçi bugünde benim sıpa beni korkudan götürecekti her gece yatınca hareketleniyor bu gece hissetmedim yorgundum da çabuk uyudum sanırım sabah kalktım yine hissetmedim bi iki saat bekledim tık yok kahvaltı yapana kadar da korkutmaya devam etti sonra inadı bıraktı allahım korkulu günlerden uzak tutsun bizleri rabbim bir daha hiç birimize evlat acısı yaşatmasın kimseyi evlatla sınamasın aminn..
Doktordan geldim kızlar.
Çok şükür bir sorun yok.Biyokimyasal olarak hamile kalmama engel bir durum yokmuş
O zaman bu ay denemeler başlıyooor
kız ikiz olsa keşke kurban olurum ben onlaraaa anam tekede rzıyım yeterki gelsin sıpaaaa ömrümü yedi aklar düştü saçlarıma valla önerimde çıkmaya başladıglukofen beni mahfetti ama sabrediorum 2 gündür büün yediklerim ağzıma geliyo sanki orucda tutamadım ishalden mahvoldum dün bursa sallandı hissettnmi:):):) ya bi görüşemedik alacağı olsun kocanın getirsin seni bıraksın zafer plazaya o takılsın bi yerlerde bizde bgözler konusunda benim gözlerim yeşil eşimin ela annemin yeşil eşimin babasının masmavi e birimize çeker inşallah bigün bebeem olursa tabi
ahmet ardanın güzel annesiiiiiiii nasılsınnn ablacım ismail beye devam seviom onu dua et bana nolur sen çok mubarek bi annesin burdaki herkes öyle ama sen başkasın
hellooo yazını okuduumda ki surat ifademi görsennnn nasıl sırıttım amin amin aminnn ayy rüyamda çınar çok komikti küçük adam kızlar bilmio ben rüyamda çınarı gördüm beraber halay çekioduk:):):)öp benim için
lone nuray nilde sezen ase unuttum varmı affola herkese selaaammm
hellom gecenin bi vakti buralardasın:)yakaladımmmmmmm
chnb abla sağol ahmet ardayada alayım mı:)hemen aldıklarımızı dolaba yerleştirdik..ne güzel bi duyguymuş..Allahım her isteyene evlat nasip eder inşallah...
canim evet isigi kapatip uyutuyorum ama uyumazsa oyle ble uyumuyor..ben 2. ay kontrolu icin ayin 15;inde gidicem asimiz olacak ama bize demediler kalca ultrasonu falan acaba varmi burda? banada oyle geliyor resimlerden buyuk gibi duruyor ama bana hep kucukgeliyor..
canim saatlerimiz uyusmuyor burda saat ikindi vakti :)) cicisleri gule gule giydir ins. bende esadi emziriyorum bi yandan yaziyorum simdi yerine yatircam optum
Nazlım hoşgeldin yeniden..lone nuray nilde sezen ase unuttum varmı affola herkese selaaammm
canlarımmmmmm
okuyamıyorum ama kalbim sizlerle hepiniz iyisiniz dimi MİNİCİKUMUT MİNİKLER NAZLIM DATLUM nerdesin SEZEN ASEM GÜNLÜK CHNB NURAY HELLO LONE CANDAŞ HİLAL CEZA. NAZLIMMMM hoş geldin bebiş bu ay senle olcak kuzuuuuu.MİNİCİKUMUTTTTT bu aksam bitiriyorum geç kaldım kusuruma bakma çok yoğun birtanem misafirimde vardı o yüzden okuyamadım inşallah bebiş bu ay gelir tatlımmm.SEZENNNNNNN 250 okurum 16 sına yetiştirmeye çalışacam canımmmmm.MİNİKLERRRRR tatlımmmm ali kerem aynen sana benziycek hemde renkli gözlü olcak senin gibi (renkliydi dimi gözlerin:))ASEMMMM tatildemisin GÜNLÜKKKK prenseslerimin annesi kılzarımın ikiside birbirinden güzel nasılsın? NURAYIMMMM paşamız çok yalışıklı maasallah.CHNBBBB kuzum ahmet ardamız nasıl sen nasılsın?HELLOOOOO yakışıklı çınarın annesi sen nasılsın temizlik bittimi?LONEEEE salih paşa rahat vermiyor dimi?CEZAAAAAAA deniz ismine bayılırımmmmm adıyla yaşasın kuzucuk.HİLALİMMMMM CANDAŞIMMMM canlarımmmm sizler nasılsınız.
kızlar yazamadan gitmek istemedim yarın aşılamam var çokkkkk korkuyorummmm neden bilmiyorum ama korkuyorummmm dua edin banaaaa iki tane yumurta olmuş doktor rahmin yumurtaların çok iyi bunu kaçırmayalım dedi yarın 18 de hepinizi öpüyorummmmm
unuttum amerikada olduğunucanım yaaaaaaa:))canim evet isigi kapatip uyutuyorum ama uyumazsa oyle ble uyumuyor..ben 2. ay kontrolu icin ayin 15;inde gidicem asimiz olacak ama bize demediler kalca ultrasonu falan acaba varmi burda? banada oyle geliyor resimlerden buyuk gibi duruyor ama bana hep kucukgeliyor..
canim saatlerimiz uyusmuyor burda saat ikindi vakti :)) cicisleri gule gule giydir ins. bende esadi emziriyorum bi yandan yaziyorum simdi yerine yatircam optum
güzel haberlerini bekliyorum canım..hmm ANLADIM bende hamilelikten sanmıştım ama olsun :) randevum yarın inş güzel haberlerle dönerim, sanırım öğleden sonraolur.ararlar birazdan saat için.canım ben bbi irark an şnu duymuştum.bebek babadan alıymuş göz rengini,kızın renkliydi eşininki kahve.ve çocukkahve olcak diye üzülüodu aynende oldu.yeşil neden olmasın diycm işte :) bizim ailede de ela çok var, babam kardeşim.ananem mavi,babanem yeşil gözlü.ama 1 ek torunda renkli göz yok.eşimumutlusizden piangovurursa diyeama ben sanmıyorum.zaten ben renkli çok sevmem. olursa hayranlığım varsada öğrenirim :))
evet abla gelişme büyük, şükür.verdi dieti bana,2 aydır dietteyim.arada kaçırıyorumgöz yumuyorum.cevizle balık tamamen yasako biraz düşündürdü beni.dikkat et kendine, nemde vardır şimdi
saol canım :) evet sen durumlar allengirliydi hatırladım bende.benimde gönlüm rahat şimdilik.ben yanlış anlaım galiba ya korunma olayını pardon :26:
maşallah esata, genelde dönüyomuş ama ailede varmadem dönmez belki.
dikkat ettim canım önümüzdeki yaz kaç aylık olacaksa ondan 1-2 ay büyük aldım:)yaa ben fazla kilo almaya başladım.yemediğim halde.daha doğrusu ekmek le tatkı dondurma çikolata ile aram yok..o halde nerdeyse haftada 1 kilo alıyorum.yürüyüş yapıyprum.bugün sabah 63 ü gördüm..kilo önemli değil ben bugünler için ne kadar sabrettim ama yemeden almak beni şaşırtıyor..7.8.9. ayları düşünemiyorum bile..dahiliyeye gittim cnm bişey demedi kist mi anlamadım ki bi daha da soaramadım zaten özelde tekrar görünmeyi düşünüyorum.. buarada kilo sormuşsun 23. haftada 7 kilo almıştım şimdi daha da şiştim haftaya kontrol bakalım kaç olmuşum evde baskül varda pili yok :) bende moralim bozulmasın die ilgilenmiyorum canım ne çekerse yiyip içiyorum bazen yasaklı yiyeceklerimden bile yiyorum baya iştahli maymun oldum yavvv ne olacak bu halim :) o bulantılı dönemlerimi unuttum :) cicişlerinizi alırken sen aralık annesisin mesela 2011 aralık annelerine bir danış istersen kasım 2011 annesi bizi uyarmak için yazmış şimdiden yazlık kıyafet almayın bebeklerin nasıl gelişeceğini bilemiyoruz benimkiler olmuyo kullanamadım yazmış cnm içinde kalmasın tabi al bi iki şey amadenizimiz de güle güle giysin inşallah
chnb ablacım bilseydin yaptırmazdın tabi bende yeni senden öğrendim ama b unu açıklamaları gerekmez mi ben ünide cinsel sağlık eğitimi aldığımda en iyi korunma yöntemini kola takılan bişey olarak öğretmişlerdi yani kadın açısından yoksa tabiki kondom en iyisi ben ne yaparım bilmiyorum belki eski yöntem devam yani yükü eşime bırakmak :)
hello ben de okuyunca şok oldum aman biraz büyüsün kuzucuknasıl yani felan die ama yanlış anlamaymış ara en az iki yaş olmalı tabi gelene de dur denemez
kızlar ya gözlerden bahsetmişsiniz dün bizde eşimle sohbet etmiştik normalde ikimizde kara kaş kara göz bi oğlumuz olsun isterdik eşim kahve gözlü esmer ben ela gözlü esmerim ama ailelerde renkli gözlü çok eşimin abisi sarışın mavi gözlü benim de babam mavi göz(herkes hayran kalır gözlerine maşallah) sarışındır.. esattan sonra :) kuzey de olabilir bu :) benim fikrim değişmeye başladı dedesine benzeyebilir oğum o zaman yakışıklı olur felan dedim sen misin diyen gece boyu sarışın mavi gözlü oğlumu sevdim :) sabah da kalkıp burayı okuyunca çok hoşuma gitti bu sohbet :)
günlükkkkkkkkkkkkk kızına şimdiden adayım vuuuuuuuu maşallah prensese ikisine de maşallah büyük kızın da çok tatlı bence bol bol oku çok öpüyorum sizleri
candaş cnm iyi olmana sevindim pozitif olmak her zaman iyiyi davet eder gerçi bugünde benim sıpa beni korkudan götürecekti her gece yatınca hareketleniyor bu gece hissetmedim yorgundum da çabuk uyudum sanırım sabah kalktım yine hissetmedim bi iki saat bekledim tık yok kahvaltı yapana kadar da korkutmaya devam etti sonra inadı bıraktı allahım korkulu günlerden uzak tutsun bizleri rabbim bir daha hiç birimize evlat acısı yaşatmasın kimseyi evlatla sınamasın aminn..
bir sorun olmamasına sevindim canım.duanı bitirdim.Allah kabul etsin canım..Doktordan geldim kızlar.
Çok şükür bir sorun yok.Biyokimyasal olarak hamile kalmama engel bir durum yokmuş
deniz beyinde selamı var canım..inşallah yumoşların daha da büyümüştür..doktordan güzel haberlerle gelirsin..kullandığın ilacın çok işe yaradığını duymuştumkız ikiz olsa keşke kurban olurum ben onlaraaa anam tekede rzıyım yeterki gelsin sıpaaaa ömrümü yedi aklar düştü saçlarıma valla önerimde çıkmaya başladıglukofen beni mahfetti ama sabrediorum 2 gündür büün yediklerim ağzıma geliyo sanki orucda tutamadım ishalden mahvoldum dün bursa sallandı hissettnmi:):):) ya bi görüşemedik alacağı olsun kocanın getirsin seni bıraksın zafer plazaya o takılsın bi yerlerde bizde bebişe bişiler alalım oturalım ne dersin konuş bunu havalar biraz serinlesin de sana zor olmasın öptüm kuzuuu
canımm ablana minik kısçeye kocaman öpücükler rabbim güzel ömür versin sağlıcakla büyüsün inşallahhhh eşinin işinede çok sevindim kuzum rabbim daim etsin
korunmayıda bırakmışsın hadi ikimiz bu ay patlatalım bombayı inşallahhh duanı bitirdim ben bu arada rabbim kabul eylesin 200 adet
yavru tatilde evdeydik ikimizde oruç tutuyoruz dnlendik bol bol geceleri gezdik tozduk sürekli birilerine iftara gittik yada bize geldiler bol bol yattım dinlendim süper oldu totemlerimiz tutar kuzum inşallahh güzel haberler alırız 15-20 gün sonra bendende olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcas eskisi gibi diilim bu sefer daha iyiyim pco başlangıcı var dedi kuzum ondan verdi kilo verdiriomuş iyi olur
kaynanana da aferin diyorum baksınlar sana el üstünde tutsunlar kocacınlada bi an önce kavul inşallahhhh
ablaaaaaaaaaaaaaaaaa naberrrrr hadi artık müthiş maceralı gecelerini dinleyelim hahahah kızlar rahat bırakırlarmı acebee:)ablam kocaman öpüyom seni iki prensesi iki kızım olsa daha ne isterim :)
bacı tatilin verdiği rahatlıkla şiddetli depremler oldu tabi:)ama boşa atış olmuş yuoşlar büyümemiş yarın kontrolum var bakalım ne dicek doktor sen nasılsın deniz beye selamlar:)
gözler konusunda benim gözlerim yeşil eşimin ela annemin yeşil eşimin babasının masmavi e birimize çeker inşallah bigün bebeem olursa tabi
ahmet ardanın güzel annesiiiiiiii nasılsınnn ablacım ismail beye devam seviom onu dua et bana nolur sen çok mubarek bi annesin burdaki herkes öyle ama sen başkasın
hellooo yazını okuduumda ki surat ifademi görsennnn nasıl sırıttım amin amin aminnn ayy rüyamda çınar çok komikti küçük adam kızlar bilmio ben rüyamda çınarı gördüm beraber halay çekioduk:):):)öp benim için
lone nuray nilde sezen ase unuttum varmı affola herkese selaaammm
inşallah hamileler kervanına katılırsın canım..15 gün sonra senden güzel haberleri almak naip olur inşallahcanlarımmmmmm
okuyamıyorum ama kalbim sizlerle hepiniz iyisiniz dimi MİNİCİKUMUT MİNİKLER NAZLIM DATLUM nerdesin SEZEN ASEM GÜNLÜK CHNB NURAY HELLO LONE CANDAŞ HİLAL CEZA. NAZLIMMMM hoş geldin bebiş bu ay senle olcak kuzuuuuu.MİNİCİKUMUTTTTT bu aksam bitiriyorum geç kaldım kusuruma bakma çok yoğun birtanem misafirimde vardı o yüzden okuyamadım inşallah bebiş bu ay gelir tatlımmm.SEZENNNNNNN 250 okurum 16 sına yetiştirmeye çalışacam canımmmmm.MİNİKLERRRRR tatlımmmm ali kerem aynen sana benziycek hemde renkli gözlü olcak senin gibi (renkliydi dimi gözlerin:))ASEMMMM tatildemisin GÜNLÜKKKK prenseslerimin annesi kılzarımın ikiside birbirinden güzel nasılsın? NURAYIMMMM paşamız çok yalışıklı maasallah.CHNBBBB kuzum ahmet ardamız nasıl sen nasılsın?HELLOOOOO yakışıklı çınarın annesi sen nasılsın temizlik bittimi?LONEEEE salih paşa rahat vermiyor dimi?CEZAAAAAAA deniz ismine bayılırımmmmm adıyla yaşasın kuzucuk.HİLALİMMMMM CANDAŞIMMMM canlarımmmm sizler nasılsınız.
öyle tabiiabla ama bende dün ilk defa kıyafet aldım..eşim heveslensin istedim açıkcası..yeni doğan kıyafetlerini bizde sonra alacağız..daha kendimize alacağız..oooooooooo çok iş var abla:)Allah içlerini doldurmayı nasip eder inşallah..Caanım çok sevindim akşama güzel bir aabdest al yasinden önce dua et oku yasini. ne için okunursa kabul olurmuş...
Canım hep böyle gitsin inşallah sen de naz yap bol bol...:))
Canım kondom biz bir kere denedik beceremedik ilk evliyken...İnşallah önemli bir şey değildir ben de hızla almaya başladım (
Göz rengi eşimin ela-yeşil, kayınvalidenin yeşil görümcemlerden de ela olan var benim kahve ... Ben de renkli isterdim...
Topiğe heyecan lazım yuppi.....
Canım çok sağ olasın dualarımdasın. Yarın akşam 7 de ve 9 da diğer topikten kızların da randevusu var o topikte ismail bey favori Allah utandırmasın bu ay sağlıkla gelsin bebiş....
sağ ol canım ben daha hiç almadım 7 ay geçsin hele:))
Canım annelere hep küçük gelir büyüyor merak etme...
canım gecmiş olsun. doktorun gördü mü sonuçları? benim de hafif düşüktü ama bebek artık senden tiroid hormonlrını almaya baslayacak. zeka gelişimi için önemli. ihmal etme sakın gerekirse hemen baslansın tedaviye. bunu ilaç olarak düşünme. sadece eksik olan hormon yerine konuyo.
ben hala kullanıyorum. daha tam düzelmedi hormon seviyem.
kendine bebişe iyi bakk..
Doktordan geldim kızlar.
Caanım çok sevindim akşama güzel bir aabdest al yasinden önce dua et oku yasini. ne için okunursa kabul olurmuş...
Canım hep böyle gitsin inşallah sen de naz yap bol bol...:))
Canım kondom biz bir kere denedik beceremedik ilk evliyken...İnşallah önemli bir şey değildir ben de hızla almaya başladım (
Göz rengi eşimin ela-yeşil, kayınvalidenin yeşil görümcemlerden de ela olan var benim kahve ... Ben de renkli isterdim...
Topiğe heyecan lazım yuppi.....
Canım çok sağ olasın dualarımdasın. Yarın akşam 7 de ve 9 da diğer topikten kızların da randevusu var o topikte ismail bey favori Allah utandırmasın bu ay sağlıkla gelsin bebiş....
sağ ol canım ben daha hiç almadım 7 ay geçsin hele:))
Canım annelere hep küçük gelir büyüyor merak etme...
Nazlım hoşgeldin yeniden..
güzel günler geçirmişsin ne güzel.. hayırlısıyla güzel haberlerde alırız inş canımmm:79:..
Nillde ablacım dualarım seninlee... inş tutunur bebişin sanaa... güzel haberlerini bekliyoruz..
korkma ama sakin ol, herşey yolunda gider Allah'ın izniyle..
Benden de iyilik ablacım.. değişik hiç birşey yok..
olsa yazacağım ama, bi hareket yok..
henüz tatilde değilim,bi süre sonra bende bi es veririm.. ihtiyacım var ..
haberlerini bekliyoruz... Allahım işlerini rasgetirsin inş..
unuttum amerikada olduğunucanım yaaaaaaa:))
güzel haberlerini bekliyorum canım..
dikkat ettim canım önümüzdeki yaz kaç aylık olacaksa ondan 1-2 ay büyük aldım:)yaa ben fazla kilo almaya başladım.yemediğim halde.daha doğrusu ekmek le tatkı dondurma çikolata ile aram yok..o halde nerdeyse haftada 1 kilo alıyorum.yürüyüş yapıyprum.bugün sabah 63 ü gördüm..kilo önemli değil ben bugünler için ne kadar sabrettim ama yemeden almak beni şaşırtıyor..7.8.9. ayları düşünemiyorum bile..
bir sorun olmamasına sevindim canım.duanı bitirdim.Allah kabul etsin canım..
deniz beyinde selamı var canım..inşallah yumoşların daha da büyümüştür..doktordan güzel haberlerle gelirsin..kullandığın ilacın çok işe yaradığını duymuştum
..senin bebeişin göz rengi şimdiden belli yeşil:)
inşallah hamileler kervanına katılırsın canım..15 gün sonra senden güzel haberleri almak naip olur inşallah
öyle tabiiabla ama bende dün ilk defa kıyafet aldım..eşim heveslensin istedim açıkcası..yeni doğan kıyafetlerini bizde sonra alacağız..daha kendimize alacağız..oooooooooo çok iş var abla:)Allah içlerini doldurmayı nasip eder inşallah..
saol cnm ilgilendiğin için henüz dr.umuzla yüzyüze görüşmedik cumartesi randevum bakalım gösterelim bi de özele gitmeyi düşünüyoruz sen nasılsın alıştınmı anneliğe oğlun nasıl?
haydi bakem maçlar başlıyor :) allah tez zamanda yüzünü güldürsün cnm ya sendeki heyecanda farklıdır onca zaman korunmanın arkasından değil mi
nazlımmmmm benim koca delirdi anacım tanıyamıyorum yeminle nasıl kıskanç bişey oldu pazara giderken tembihliyor sakın eğilme die onu giyme bununla dışarı çıkma bilmem ne hiç yapmadığı şeyler (içimden diyorumki memişler büyüdüğü için mi yapıo acaba :) )senin yazdığını söyledim olur olur bırakırım dio imalıca ayyy şu dönemimiz geçsin hele eski haline döner (eskiden arkadaşlarınla takıl rahatla biraz havasındaydı ) sallandı sallandı bi de müjdenle sallandıracaz buırsayı cnm benim haydi bakem sandozla ikiz gebe kalanları okudum biz de umutlanmıştık söyleyim yani
chnb ablacım senin tarafta da renkli varsa yani sende taşıyıcı gen varsa neden olmasın bakarsın bu yeşil gözlü olurrenkli olması için hem annenin hem de babanın renkli geni taşıması lazım yoksa siyah ve kahve baskın olduğu için seçim şansları olmuyo yavrucakların
nilde cnmm ya haydi güzel haberlerin olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
ceza cnm biraz da yapı meselesimi acaba ben kilo alımına misaittim zate almaya başlamıştım hamilelikte biraz kılıf oldu :) ama yemedende alınması ilginç tabi dr.un uyarmadığı sürece sorun yok cnm ben 61 le hamşle kaldım zaten :)
candaş kontrolün saat kaçta belli oldu mu gelir gelmez yaz bize de
sezen cnm duana yeni başlayacam ama isim konusunda takıldım yazmışmıydın adını sezen die mi niyetlenelim ?
kızlar dr bize 14-15i gibi görüşelim demişti randevu için aradık o hafta dr. yokmuş benimde 27. haftam bitmiş 28. haftam başlamış oluyor ve kan uyuşmazlığı iğnem var hem troide de takıldım cumartesine aldık randevumüzü yani 4 gün daha erken olacak biraz da işime geldi alışveriş için sabırszlanıyordum
allah razı olsun tatlım aynen dediğin gibi yaptım inşallah kabul olur.kalbim kütü küt atıyor dokunsan ağlıyacakmışım gibi bir dugu var korkuyorum tutmazsa yıkılırım gibime geliyor şansım iyice azalacak gibi geliyor diğer tarafımda 2 kere döllenme oldu bu niye tutmasın diyorum doktorda söyledi rahim ağzım çok darmış gerçi doktor olmaz dedi ama cinsel ilişki sırasında ağrım oluyor kendimi çok kasarım zaten dar bide kasınca iyice daralıyodur diye spermler geçmiyor olabilir aşılamada şansımı artırır gibime geliyor çok saçmaladım dimi ama içimden geçenleri yazmak istedim
minicikumut tatlımmm duanı bitirdim allah kabul etsin sonuçlar da iyi çıkmış allahın izniyle beklemeden gelsin bebiş
sezennnnn tatlımmm senin duanada bugün başlıycam inşallah 250 tane
kızlarrrrrr dualarınıza çokkkkk ihtiyacım varrrrrrr hepinizi ayrı ayrı çokkkkk öpüyorum hakkınızı helal edinnnnn
Canım sağol..sizede geçmiş olsun..Görünmez kaza işte..hemen sadaka verdi babası kızımız için..sende öyle yap..Şu an iyi şükür..iyileşiyor sanırım evde yapıyorum pansumanı artık..ama doktora yine götürücez..sezen, canım geçen okudum ama yazamamıştım çok çok geçmiş olsun kızın için...canım benim yaa nasıl acımıştır şimdi nasıl? benim kızım hergün düşüyor ayaklarını görseniz harita gibi geçen arkadaşa başsağlığına gidecektik kızımda halamdaydı eşimle dedikki onu almayalım durmaz şimdi sonuçta cenaze evi biz gittik bir 15 dakika sonra annem aradı kızım düşmüş çenesi yaralanmış gelin apar topar çıktık eşim diyorki keşke alsaymışız olacak işte bilemezdikki...sen nasılsın? canım biz kaynanamla altlı üstlüyüz ama kaynanam sağolsun doğumdan sonra memleketine gitti :) bende anneme gidiyorum allah razı olsun annemden çok yardımcı oldu ben resmen şu lohusalık bunalımı denilen olaya girdim daha yeni yeni toparlanıyorum sabah kalkıyorum anneme gitmek istiyorum evde durmak istemiyorum ev bana batıyor bide bebiş durmuyor sürekli kucakta kendine belirli saatler seçmiş o zamanlarda uyuyor bunun dışında bırakınca ağlıyor hemde katıla katıla korkudan bırakamıyorumda:)
Canım sağol..sizede geçmiş olsun..Görünmez kaza işte..hemen sadaka verdi babası kızımız için..sende öyle yap..Şu an iyi şükür..iyileşiyor sanırım evde yapıyorum pansumanı artık..ama doktora yine götürücez..
Kızlar Herkes nasıl herkese tek tek yazıcam ama çok yorgunum...Dün kalabalık bir iftar daveti verdim..aşırı yorgunum..biraz uyuyayım bari:) İnşallah herkes iyidir..Bu arada tefriciye alan arkadaşlar oldu..Herkesten Allah razı olsun..Allah niyetlerimizi kabul etsin inş.
Ase 500
Minikler 300
Chnb 500
Candaş 300 Bitti
Nilde 250
Nuray 250
Bu arada ismim Emine
kızlar çok iş var toparlanamadım dahayazamıom kusura bakmayın nilde abla bu akşam yasin okucam senin için rabbim yanında olsun inşallahhhh
sezen canım 200 de ben alayım duaya belirli gün varmı bitmesi gereken
akşam doktora gidiom kızlar bakalım yumoşlar nolmuş bugün için çatlar demişti akşam deprem var bursada hahahaha
öptümmmmmmmmm günlük ablayı aratmıyayım diyorum:):):)
Sezennnn ben de bitirdim canım Allah kabul etsin...
bu arada kızlar c vitamini sistit için çok iyiymiş asitleri enfeksiyonun üremesine engelmiş özellikle kızılcık şurubu çok etkiliymiş Memorialin dergisinde okudum...
aydından hissetmek istiyorummmmmmmm
umarım çatlamıştır yumurtan canım...
bende c vitaminin önemini okumuştum..ama neden önemli olduğunu bilmiyordum..abla hareket ediyor musun?yemek falan yapıyor musun?verdiğin kiloları geri alabildin mi? 7. aya az kaldı sen aldıkça bize söyle ne alacağımızı..malum kış bebişleri olcaklar:)[/QU
Yok canım yatıyorum wc ye kalkıyorum bir de 3-4 ker su alıyorum evde... yemek yapmıyoırum görümcem yapıyor. ben daha çorap bile almadım 7 ayım geçsin diyorum... Ben 3-4 tane battaniye tavsiye ederim 2 dışarı için bir de pazen kumaştan çift yönlü kullanılanlar çok iyi oluyor kanguru, bebeği ilk aylar dışarı çıkarırken sepetler var ya kumaştan çantalı ben çok kullandım 4 aya dek kış bebeği iyi oluyor. Çantada sırt çantası en iyisi... Çıtçıtlı badiler penye yelekler...
kızlar çok iş var toparlanamadım dahayazamıom kusura bakmayın nilde abla bu akşam yasin okucam senin için rabbim yanında olsun inşallahhhh
sezen canım 200 de ben alayım duaya belirli gün varmı bitmesi gereken
akşam doktora gidiom kızlar bakalım yumoşlar nolmuş bugün için çatlar demişti akşam deprem var bursada hahahaha
öptümmmmmmmmm günlük ablayı aratmıyayım diyorum:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?