Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarımmmmmm

okuyamıyorum ama kalbim sizlerle hepiniz iyisiniz dimi MİNİCİKUMUT MİNİKLER NAZLIM DATLUM nerdesin SEZEN ASEM GÜNLÜK CHNB NURAY HELLO LONE CANDAŞ HİLAL CEZA. NAZLIMMMM hoş geldin bebiş bu ay senle olcak kuzuuuuu.MİNİCİKUMUTTTTT bu aksam bitiriyorum geç kaldım kusuruma bakma çok yoğun birtanem misafirimde vardı o yüzden okuyamadım inşallah bebiş bu ay gelir tatlımmm.SEZENNNNNNN 250 okurum 16 sına yetiştirmeye çalışacam canımmmmm.MİNİKLERRRRR tatlımmmm ali kerem aynen sana benziycek hemde renkli gözlü olcak senin gibi (renkliydi dimi gözlerin:))ASEMMMM tatildemisin GÜNLÜKKKK prenseslerimin annesi kılzarımın ikiside birbirinden güzel nasılsın? NURAYIMMMM paşamız çok yalışıklı maasallah.CHNBBBB kuzum ahmet ardamız nasıl sen nasılsın?HELLOOOOO yakışıklı çınarın annesi sen nasılsın temizlik bittimi?LONEEEE salih paşa rahat vermiyor dimi?CEZAAAAAAA deniz ismine bayılırımmmmm adıyla yaşasın kuzucuk.HİLALİMMMMM CANDAŞIMMMM canlarımmmm sizler nasılsınız.

kızlar yazamadan gitmek istemedim yarın aşılamam var çokkkkk korkuyorummmm neden bilmiyorum ama korkuyorummmm dua edin banaaaa iki tane yumurta olmuş doktor rahmin yumurtaların çok iyi bunu kaçırmayalım dedi yarın 18 de hepinizi öpüyorummmmm

Caanım çok sevindim akşama güzel bir aabdest al yasinden önce dua et oku yasini. ne için okunursa kabul olurmuş...

Canım hep böyle gitsin inşallah sen de naz yap bol bol...:))

Canım kondom biz bir kere denedik beceremedik ilk evliyken... İnşallah önemli bir şey değildir ben de hızla almaya başladım(
Göz rengi eşimin ela-yeşil, kayınvalidenin yeşil görümcemlerden de ela olan var benim kahve ... Ben de renkli isterdim...

Doktordan geldim kızlar.

Çok şükür bir sorun yok.Biyokimyasal olarak hamile kalmama engel bir durum yokmuş

O zaman bu ay denemeler başlıyooor

Topiğe heyecan lazım yuppi.....

Canım çok sağ olasın dualarımdasın. Yarın akşam 7 de ve 9 da diğer topikten kızların da randevusu var o topikte ismail bey favori Allah utandırmasın bu ay sağlıkla gelsin bebiş....

sağ ol canım ben daha hiç almadım 7 ay geçsin hele:))

Canım annelere hep küçük gelir büyüyor merak etme...

lone nuray nilde sezen ase unuttum varmı affola herkese selaaammm
Nazlım hoşgeldin yeniden..
güzel günler geçirmişsin ne güzel.. hayırlısıyla güzel haberlerde alırız inş canımmm:79:..

Nillde ablacım dualarım seninlee... inş tutunur bebişin sanaa... güzel haberlerini bekliyoruz..
korkma ama sakin ol, herşey yolunda gider Allah'ın izniyle..

Benden de iyilik ablacım.. değişik hiç birşey yok..
olsa yazacağım ama, bi hareket yok..
henüz tatilde değilim,bi süre sonra bende bi es veririm.. ihtiyacım var ..
haberlerini bekliyoruz... Allahım işlerini rasgetirsin inş..

Son düzenleyen: Moderatör:
unuttum amerikada olduğunucanım yaaaaaaa:))

güzel haberlerini bekliyorum canım..

dikkat ettim canım önümüzdeki yaz kaç aylık olacaksa ondan 1-2 ay büyük aldım:)yaa ben fazla kilo almaya başladım.yemediğim halde.daha doğrusu ekmek le tatkı dondurma çikolata ile aram yok..o halde nerdeyse haftada 1 kilo alıyorum.yürüyüş yapıyprum.bugün sabah 63 ü gördüm..kilo önemli değil ben bugünler için ne kadar sabrettim ama yemeden almak beni şaşırtıyor..7.8.9. ayları düşünemiyorum bile..

Doktordan geldim kızlar.

Çok şükür bir sorun yok.Biyokimyasal olarak hamile kalmama engel bir durum yokmuş

bir sorun olmamasına sevindim canım.duanı bitirdim.Allah kabul etsin canım..

deniz beyinde selamı var canım..inşallah yumoşların daha da büyümüştür..doktordan güzel haberlerle gelirsin..kullandığın ilacın çok işe yaradığını duymuştum
..senin bebeişin göz rengi şimdiden belli yeşil:)
inşallah hamileler kervanına katılırsın canım..15 gün sonra senden güzel haberleri almak naip olur inşallah

öyle tabiiabla ama bende dün ilk defa kıyafet aldım..eşim heveslensin istedim açıkcası..yeni doğan kıyafetlerini bizde sonra alacağız..daha kendimize alacağız..oooooooooo çok iş var abla:)Allah içlerini doldurmayı nasip eder inşallah..

saol cnm ilgilendiğin için henüz dr.umuzla yüzyüze görüşmedik cumartesi randevum bakalım gösterelim bi de özele gitmeyi düşünüyoruz sen nasılsın alıştınmı anneliğe oğlun nasıl?

Doktordan geldim kızlar.

haydi bakem maçlar başlıyor :) allah tez zamanda yüzünü güldürsün cnm ya sendeki heyecanda farklıdır onca zaman korunmanın arkasından değil mi

nazlımmmmm benim koca delirdi anacım tanıyamıyorum yeminle nasıl kıskanç bişey oldu pazara giderken tembihliyor sakın eğilme die onu giyme bununla dışarı çıkma bilmem ne hiç yapmadığı şeyler (içimden diyorumki memişler büyüdüğü için mi yapıo acaba :) )senin yazdığını söyledim olur olur bırakırım dio imalıca ayyy şu dönemimiz geçsin hele eski haline döner (eskiden arkadaşlarınla takıl rahatla biraz havasındaydı ) sallandı sallandı bi de müjdenle sallandıracaz buırsayı cnm benim haydi bakem sandozla ikiz gebe kalanları okudum biz de umutlanmıştık söyleyim yani

chnb ablacım senin tarafta da renkli varsa yani sende taşıyıcı gen varsa neden olmasın bakarsın bu yeşil gözlü olur renkli olması için hem annenin hem de babanın renkli geni taşıması lazım yoksa siyah ve kahve baskın olduğu için seçim şansları olmuyo yavrucakların

nilde cnmm ya haydi güzel haberlerin olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

ceza cnm biraz da yapı meselesimi acaba ben kilo alımına misaittim zate almaya başlamıştım hamilelikte biraz kılıf oldu :) ama yemedende alınması ilginç tabi dr.un uyarmadığı sürece sorun yok cnm ben 61 le hamşle kaldım zaten :)

candaş kontrolün saat kaçta belli oldu mu gelir gelmez yaz bize de

sezen cnm duana yeni başlayacam ama isim konusunda takıldım yazmışmıydın adını sezen die mi niyetlenelim ?

kızlar dr bize 14-15i gibi görüşelim demişti randevu için aradık o hafta dr. yokmuş benimde 27. haftam bitmiş 28. haftam başlamış oluyor ve kan uyuşmazlığı iğnem var hem troide de takıldım cumartesine aldık randevumüzü yani 4 gün daha erken olacak biraz da işime geldi alışveriş için sabırszlanıyordum

allah razı olsun tatlım aynen dediğin gibi yaptım inşallah kabul olur.kalbim kütü küt atıyor dokunsan ağlıyacakmışım gibi bir dugu var korkuyorum tutmazsa yıkılırım gibime geliyor şansım iyice azalacak gibi geliyor diğer tarafımda 2 kere döllenme oldu bu niye tutmasın diyorum doktorda söyledi rahim ağzım çok darmış gerçi doktor olmaz dedi ama cinsel ilişki sırasında ağrım oluyor kendimi çok kasarım zaten dar bide kasınca iyice daralıyodur diye spermler geçmiyor olabilir aşılamada şansımı artırır gibime geliyor çok saçmaladım dimi ama içimden geçenleri yazmak istedim

canım benimmmmm inşallah tatlım inşalllah.dışarda bir sürü hamile yada yeni doğmuş bebek görüyorum allahım diyorum benimde karnım böyle olacakmı? bu bebekler gibi kendi bebeiğimide gezdirebilecekmiyim diyorum amannnnn duygusala bağladım öpüyorum birtanem seni

sağol tatlım inşalalh canım ya allahım bu sefer yüzümü güldürür inşallah ve diğer bekleyen arkadaşlarımın hepsini

sağol kuzum inşallah dua edin bana çokkkk ihtiyacım var

minicikumut tatlımmm duanı bitirdim allah kabul etsin sonuçlar da iyi çıkmış allahın izniyle beklemeden gelsin bebiş

sezennnnn tatlımmm senin duanada bugün başlıycam inşallah 250 tane

kızlarrrrrr dualarınıza çokkkkk ihtiyacım varrrrrrr hepinizi ayrı ayrı çokkkkk öpüyorum hakkınızı helal edinnnnn

Son düzenleme:

İnşallah olacak tatlık sen de gezeceksin hamile olarak bebişini de gezdireceksin inşallah...

Dualarımız seninle canım...

Sezennnnnnnnn 500 tane bitirdim Allah kabul etsin...

Canım sağol..sizede geçmiş olsun..Görünmez kaza işte..hemen sadaka verdi babası kızımız için..sende öyle yap..Şu an iyi şükür..iyileşiyor sanırım evde yapıyorum pansumanı artık..ama doktora yine götürücez..

Kızlar Herkes nasıl herkese tek tek yazıcam ama çok yorgunum...Dün kalabalık bir iftar daveti verdim..aşırı yorgunum..biraz uyuyayım bari:) İnşallah herkes iyidir..Bu arada tefriciye alan arkadaşlar oldu..Herkesten Allah razı olsun..Allah niyetlerimizi kabul etsin inş.
Ase 500
Minikler 300
Chnb 500
Candaş 300 Bitti
Nilde 250
Nuray 250

Bu arada ismim Emine

Sezennnn ben de bitirdim canım Allah kabul etsin...

bu arada kızlar c vitamini sistit için çok iyiymiş asitleri enfeksiyonun üremesine engelmiş özellikle kızılcık şurubu çok etkiliymiş Memorialin dergisinde okudum...

kızlar çok iş var toparlanamadım dahayazamıom kusura bakmayın nilde abla bu akşam yasin okucam senin için rabbim yanında olsun inşallahhhh

sezen canım 200 de ben alayım duaya belirli gün varmı bitmesi gereken
akşam doktora gidiom kızlar bakalım yumoşlar nolmuş bugün için çatlar demişti akşam deprem var bursada hahahaha

öptümmmmmmmmm günlük ablayı aratmıyayım diyorum:):):)

canım bende 300 alıyorum...

candas gelmedinnnnnnnnn bekliyorum...

nillde ben de derdim hamilelere bakıp"ne kadar şanslılar ben bugünleri yaşayacakmıyım acaba"diye..şimdi dışarı çıktığımda kim bana bakarsa hemen içimden Allahım her isteyene nasip et ,kimsenin kucağını boş bırakma ya rabbi ,diye dua ediyorum..

aydından hissetmek istiyorummmmmmmm
umarım çatlamıştır yumurtan canım...

bende c vitaminin önemini okumuştum..ama neden önemli olduğunu bilmiyordum..abla hareket ediyor musun?yemek falan yapıyor musun?verdiğin kiloları geri alabildin mi? 7. aya az kaldı sen aldıkça bize söyle ne alacağımızı..malum kış bebişleri olcaklar:)

aydından hissetmek istiyorummmmmmmm
umarım çatlamıştır yumurtan canım...

ah kuzum hissedersin kız kocam duysa böle şeyler yazdığpımı canıma okur he:)ateşime göre henüz çatlamadı amann çatlıcakta döllencekte kese kalp atışı ben artık mama markasıyla bezle mokla filan uğraşmak istiyorum

nazlım rast gelsin kuzummmmmm.... Bu akşam diğer topiğimden 2 arkadaş da gidiyor ismail beye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…