ah kuzum hissedersin kız kocam duysa böle şeyler yazdığpımı canıma okur he:)ateşime göre henüz çatlamadı amann çatlıcakta döllencekte kese kalp atışı ben artık mama markasıyla bezle mokla filan uğraşmak istiyorum
bende c vitaminin önemini okumuştum..ama neden önemli olduğunu bilmiyordum..abla hareket ediyor musun?yemek falan yapıyor musun?verdiğin kiloları geri alabildin mi? 7. aya az kaldı sen aldıkça bize söyle ne alacağımızı..malum kış bebişleri olcaklar:)[/QU
Yok canım yatıyorum wc ye kalkıyorum bir de 3-4 ker su alıyorum evde... yemek yapmıyoırum görümcem yapıyor. ben daha çorap bile almadım 7 ayım geçsin diyorum... Ben 3-4 tane battaniye tavsiye ederim 2 dışarı için bir de pazen kumaştan çift yönlü kullanılanlar çok iyi oluyor kanguru, bebeği ilk aylar dışarı çıkarırken sepetler var ya kumaştan çantalı ben çok kullandım 4 aya dek kış bebeği iyi oluyor. Çantada sırt çantası en iyisi... Çıtçıtlı badiler penye yelekler...
hemen not ediyorum:)bende sırt çantası düşünüyorum..kanguru düşünmedim hiç.puset olabilir diye düşündük..yatma konusunda Allah kolaylık versin abla..
nazlım rast gelsin kuzummmmmm.... Bu akşam diğer topiğimden 2 arkadaş da gidiyor ismail beye...
bende kaynanamı falan çekiştiriyom:)bide ne var ne ok yazıos aman burası olmasa kafayı yerdim ben herkesden allah razı olsundur mamaya daha çok hem onlarla eşler ilgilensin:) valla bende arada çekiştiriyomya okusa çok kızar evde yaşadıklarımızı niye anlatıyon diyehadi bakalım rastgeleeeee
hemen not ediyorum:)bende sırt çantası düşünüyorum..kanguru düşünmedim hiç.puset olabilir diye düşündük..yatma konusunda Allah kolaylık versin abla..
ablacım ben yumurta takibi için medikal parkta bi bayana gidiyorum ismail beyin muayne ücreti 120 lira medikal 40 lira biz baya para harcadık göçtük şükürler olsun halimize yine de ismail beye düşükten sonra gittim sonra bu kadını buldum buda çok tatlı perinatoloji uzmanlık alanı ama hamile kalınca mutlaka ismail beye giderim ismail bey çok iyi ama çok rahat abla yani ben tahlilimi gösterdim bana iğneye gerek yok dedi bu kadın önlem amaçlı iğnede vericem sana hamile kalınca dedi karrasızım abla yaanapsam bilemiorum medikal evimede çok yakın
bende kaynanamı falan çekiştiriyom:)bide ne var ne ok yazıos aman burası olmasa kafayı yerdim ben herkesden allah razı olsun
kızlar çok iş var toparlanamadım dahayazamıom kusura bakmayın nilde abla bu akşam yasin okucam senin için rabbim yanında olsun inşallahhhh
sezen canım 200 de ben alayım duaya belirli gün varmı bitmesi gereken
akşam doktora gidiom kızlar bakalım yumoşlar nolmuş bugün için çatlar demişti akşam deprem var bursada hahahaha
öptümmmmmmmmm günlük ablayı aratmıyayım diyorum:):):)
lansinoh almıştım hiç memnun değilim. ikili ve elektrikli diye aldım ama bugüne kadar 2sini birden hiç sağamadım, çünkü çok acıtıyor. 1 tane bile bazen acıtıyor. 3-4 sefer sağdım şu ana kadar. ama ya bu iş bana göre değil ya da makina iyi değil. günlük de sormuş, son sağdığımda 15 dakikada 50cc çıkmıştı, ama devam etmedim. süt olmasına rağmen duraklıyor, ayarlarını arada değiştirmen gerekiyor,tam çözemdim yani. medela kullananlar çok memnun canım, acıtmıyormuş. canım artık alışveriş yapabilirisn ebnce de iyi alışverişler.lone cnm hazır seni yakamışken sorayım süt sağma makinasını hangi marka ve nerden almıştın aynı markanın çeşitleri de oluyor memnundun sanırım ayrıntılı yazarmısın ohh uyusun paşamız uyusunda büyüsün bir an öncedoğum kasımda cnm aslında belli bir günü bekleyince zor geçiyorda genel bakınca zaman hızlı ilerliyor gerçekten
canim evet isigi kapatip uyutuyorum ama uyumazsa oyle ble uyumuyor..ben 2. ay kontrolu icin ayin 15;inde gidicem asimiz olacak ama bize demediler kalca ultrasonu falan acaba varmi burda? banada oyle geliyor resimlerden buyuk gibi duruyor ama bana hep kucukgeliyor..
canim saatlerimiz uyusmuyor burda saat ikindi vakti :)) cicisleri gule gule giydir ins. bende esadi emziriyorum bi yandan yaziyorum simdi yerine yatircam optum
canım ya bilmeden kullanmışsın, Allah affeder inşallah. dediğim gibi ben de yeni duydum,ikbalin programında. o da ben de bilmiyordum, kullandım falan dedi.Spiral: Rahim içine bakırlı ve hormonlu çeşitleri olan bir spiral takılır. Bu yöntemle uzun süreli bir koruma sağlanır. Uzman bir doktor tarafından uygulanması gerekir. Çünkü kişinin hamile kalmaması gerekir. Spiral döllenmeyi engellemez sadece yumurtanın döllendikten sonra rahime tutunmasını engeller. Bunun sonucunda çeşitli etkilere yol açabilir. Örneğin, çeşitli enfeksiyonlar sonucunda kısırlık, düzensiz kanamalar ve ağrılar görülebilir.
kızlar ya bunu okuyunca çok üzüldüm 5 sene kullandım ben spiral. bunu bilmiyordum kimbilir kaç kere döllenme olmuştur43:
lonecim koyda gorelim bizde yakisikli oglunu.. zaten bugun k.validemle gorustuk kamerayla . dedimki ''anne oku bi torununa da nazari gitsin dedim'' kadincagiz bi okudu esnemekten mahvolduk hepimiz sonrada kizdi bana cocugun fotosunu heryere koyuyorsunuz nazar degiyor diye bundan sonra fazla resim eklemicem herhalde bende..canım oğluşunun son hali face de acayip biizmkine benziyor, bir ara buraya koyayaım, makineden atmadık daha bilgisayara. 1 aylık olunca resim çektik. yeni, saçlar falan aynen senin oğluna çok benziyor. saçlar diyince banyo yapmak için soyunca 2dir benimki elllerini saçına götürüp çekiyor ya, ve elini zor bıraktırıyorum. resmen çekiyor saçlarını. anneler topiğinde de okudum, böyle yapan varmış. benimki ağlamıyor ama içim fena oluyor görünce bi 5 dakka da zor bırakıyor. tutma refleski var ya elini sımsıkı doluyor saçlarına mümkün değil açmıyor. bi kere kucağıma aldım, mememi yakalamak için elini bıraktı, bi kere de su döktük küvetine koyup öyle bıraktı. ellik takıyorum diğer zamanlarda. ellikler çıkınca ne olacak bilmem. bir de ellikleri emzik yapıyor ama emzik kabul etmiyor. bir türlü alıştıramadım şu emzik işine. ilerde parmaklarını emecek yoksa.
merhaba kızlar,
nazlım resmen canım sıkılmıştı çınonun pipisine ayan oldu sana demekki , inşallah gönlüne göre versin mevlam.
sezencim 350 okudum demek için girdim nete allah kabul etsin inşallah amin.
kızlar kardeşm askere gidiyor iftar davetleri derken ilgilenemedin o kdar koptum ki olaylardan gelicem dönücem size. Bu pazar askere gidiyor bizimki annemde görseydi falanlar derken sezerciğe bağladım yine.
CANDAŞ dr gitcekti ne oldu bilen var mı
Nazlım 16-17 sine kadar bitirelim diyorum adet tarihim..inşallah hayırlısıyla ikimizin bebiş haberini beraber veririz canım..Dualarım seninle:)
Tefriciyenin son hali
Ase 500 Bitti
Minikler 300
Chnb 500 Bitti
Candaş 300 Bitti
Nilde 250
Nuray 250
Nazlım 200
Ceza 300
Hello 350 Bitti
canım ya bilmeden kullanmışsın, Allah affeder inşallah. dediğim gibi ben de yeni duydum,ikbalin programında. o da ben de bilmiyordum, kullandım falan dedi.
canım oğluşunun son hali face de acayip biizmkine benziyor, bir ara buraya koyayaım, makineden atmadık daha bilgisayara. 1 aylık olunca resim çektik. yeni, saçlar falan aynen senin oğluna çok benziyor. saçlar diyince banyo yapmak için soyunca 2dir benimki elllerini saçına götürüp çekiyor ya, ve elini zor bıraktırıyorum. resmen çekiyor saçlarını. anneler topiğinde de okudum, böyle yapan varmış. benimki ağlamıyor ama içim fena oluyor görünce bi 5 dakka da zor bırakıyor. tutma refleski var ya elini sımsıkı doluyor saçlarına mümkün değil açmıyor. bi kere kucağıma aldım, mememi yakalamak için elini bıraktı, bi kere de su döktük küvetine koyup öyle bıraktı. ellik takıyorum diğer zamanlarda. ellikler çıkınca ne olacak bilmem. bir de ellikleri emzik yapıyor ama emzik kabul etmiyor. bir türlü alıştıramadım şu emzik işine. ilerde parmaklarını emecek yoksa.
canım hello da 350 bitirmiş...
kızlarrrr hepinize merhaba dün 6 da aşılamam oldu doktor zor olacak gibi dedi rahim ağzım dar ya ama şükür iyi geçtiğini söyledi spermleri enjekte ederken 2 saniyelik bıçak batması gibi bişi oldu ama o ağrı bile saymadım hsg den sonra bunlar hiç bir şey değil.:))) 2 yumurtam varmış ikiside çatlamış spermler iyiydi dedi yumurtalarda iyiymiş gayet güzel geçti dedi 23 ünde kontrol var dedi eğer tutmzsa ben ogüne kadar adet olurum hayırlısı bakalım ümitsiz değilim inşallah tutar kızlar.
chnb tatlım inşallah bende hamile hamile gezerim çok teşekkür ederim tatlım
nazlımmmmm kuzummmmmm allah razı olsun senden allahım güzel kalbine göre versin allahım tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin hadi bakalım depremi ankaradanda hissedelim dualarım seninle kuzummmmmm allahım boş geçirmesin hakkını helal et
cezaaaaa tatlımmmm inşallah bende senin gibi olurum haklısın çeken bilir bende ederim dua valla allahım herkese nasip etsin kuzum
helllocum kardeşinede hayırlı teskereler olsun kazasız belasız gelmek nasip olsun kısa dönemmmi neresi çıktı
skyline canım ben dün aşılama oldum çok kolay oldu senin içinde hayırlısı olsun tatlım
kızlar hepinize selam çokkk öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?