Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen, 500 okudum .. Allah kabul etsin canım

Son düzenleyen: Moderatör:

dur mamaya daha çok hem onlarla eşler ilgilensin:) valla bende arada çekiştiriyomya okusa çok kızar evde yaşadıklarımızı niye anlatıyon diye hadi bakalım rastgeleeeee

nazlım rast gelsin kuzummmmmm.... Bu akşam diğer topiğimden 2 arkadaş da gidiyor ismail beye...

ablacım ben yumurta takibi için medikal parkta bi bayana gidiyorum ismail beyin muayne ücreti 120 lira medikal 40 lira biz baya para harcadık göçtük şükürler olsun halimize yine de ismail beye düşükten sonra gittim sonra bu kadını buldum buda çok tatlı perinatoloji uzmanlık alanı ama hamile kalınca mutlaka ismail beye giderim ismail bey çok iyi ama çok rahat abla yani ben tahlilimi gösterdim bana iğneye gerek yok dedi bu kadın önlem amaçlı iğnede vericem sana hamile kalınca dedi karrasızım abla yaanapsam bilemiorum medikal evimede çok yakın

dur mamaya daha çok hem onlarla eşler ilgilensin:) valla bende arada çekiştiriyomya okusa çok kızar evde yaşadıklarımızı niye anlatıyon diye hadi bakalım rastgeleeeee
bende kaynanamı falan çekiştiriyom:)bide ne var ne ok yazıos aman burası olmasa kafayı yerdim ben herkesden allah razı olsun

hemen not ediyorum:)bende sırt çantası düşünüyorum..kanguru düşünmedim hiç.puset olabilir diye düşündük..yatma konusunda Allah kolaylık versin abla..

Kanguru şöyle iyi 2 ayı geçince uyanıkken kucak istiyor. Evde ufak tefek iş oluyor ben yüzünü dışa dönük kanguruya koyardım ağlayınca da öyle gezdirirdim hem ufak tefek işimi görürdüm... Elde bir sürü şey oluyor çanta omuzdan düşüyor ben sonradan aldım sırt çantasını. Sırtıma çantayı taktım oğlanı da kanguruya oh rahat ettim... Sağ ol canım...

Canım iyiymiş bayan. İsmi ne diğer topikte bursalı çok ve her dr hakkında bilgileri var... sorarım..

merhaba kızlar,

nazlım resmen canım sıkılmıştı çınonun pipisine ayan oldu sana demekki , inşallah gönlüne göre versin mevlam.

sezencim 350 okudum demek için girdim nete allah kabul etsin inşallah amin.

kızlar kardeşm askere gidiyor iftar davetleri derken ilgilenemedin o kdar koptum ki olaylardan gelicem dönücem size. Bu pazar askere gidiyor bizimki annemde görseydi falanlar derken sezerciğe bağladım yine.

CANDAŞ dr gitcekti ne oldu bilen var mı

Nazlım 16-17 sine kadar bitirelim diyorum adet tarihim..inşallah hayırlısıyla ikimizin bebiş haberini beraber veririz canım..Dualarım seninle:)
Tefriciyenin son hali

Ase 500 Bitti
Minikler 300
Chnb 500 Bitti
Candaş 300 Bitti
Nilde 250
Nuray 250
Nazlım 200
Ceza 300
Hello 350 Bitti

Son düzenleme:
lansinoh almıştım hiç memnun değilim. ikili ve elektrikli diye aldım ama bugüne kadar 2sini birden hiç sağamadım, çünkü çok acıtıyor. 1 tane bile bazen acıtıyor. 3-4 sefer sağdım şu ana kadar. ama ya bu iş bana göre değil ya da makina iyi değil. günlük de sormuş, son sağdığımda 15 dakikada 50cc çıkmıştı, ama devam etmedim. süt olmasına rağmen duraklıyor, ayarlarını arada değiştirmen gerekiyor,tam çözemdim yani. medela kullananlar çok memnun canım, acıtmıyormuş. canım artık alışveriş yapabilirisn ebnce de iyi alışverişler.

günlükçüm sana da yazayım, dereotu yiyorum her gün, kitty yazmıştı, bence çok işe yarıyor. bir de hazır süt arttırıcı çaylardan içiyorum günde bir tane. bir kaç kez de maya içtim. ama bence dereotu yeterli, bir de dedikleri gibi en önemli şey bebeğin emmesi. . bir de her emzirmeden sonra 2 bardak su içmeye çalışıyorum. günde 20-25 bardak su içmen lazım dedi doktor, bir de 2 kase yoğurt. hindistan cevizli çikolatalar var ya cocosta, onlardan da yiyorum bi tane. o da süt yapıyormuş.emdikçe geliyor. oğlum da maşallah daha düzelmeye başladı emmesi. hızlandı biraz. daha doğrusu canı isterse çok güzel emiyor,istemezse uyuyor. 2 saat uykudan uyandırma olayını falan yapamıyorum ben. derin uykuya dalınca ne yapsan uyanmıyor. uykuda tutturuyorum memeyi, bi doktor söylemişti, uykulu uykulu emiyor bi 15 dakika falan, sonra ne yapsan devam etmiyor. artık fazla kafaya takmıyorum, çünkü canı isterse emiyor, emmediği zaman tok herhalde diyorum.
3500 doğmuştuk, ama iki hafta üst üste 3400 çıkmıştı kilosu. ama bi doktor da bundan doğum şişliği falan iniyormuş ya. hastane doktoru yetersiz beslnemiş falan diyip moralimi bozmuştu.ama bi doktor da bundansonra kilo alacak demişti. dün aşımız vardı bir aylık, 500 gram almış. 3900 olmuş. yani 15 günde 500 gram almış, yetti bana.
bazen çok hızlı emip, kusuyor bile. bıraktırmaya çalışıyorum hızlı emdiğini anlayınca, ama bırakmak istemiyor. bu sefer de hıçkırık tutuyor, bir de kusuyor. dediğim gibi bi ayarı yok, beynin doyma merkezi oturmuş değil sanırım, çünkü bazen 5-6 saat doğru dürüst emmeden uyuyor. eskiden saat mi tutuyorlarmş analarımız ya, ne zaman isterse o zaman veriyorum artık.mama vermiyorum.

nazlımcım, Allah kabul etsin canım dualarını. sıra sana geldi inşallah. geçen ramazan ben de senin gibiydim, ağlayarak dua ediyorum. bu ramazan kollarımda Allaha şükür.hala inanamıyorum bazen. benim de kanamam hala bitmedi daha az da olsa geliyor.

canım oğluşunun son hali face de acayip biizmkine benziyor, bir ara buraya koyayaım, makineden atmadık daha bilgisayara. 1 aylık olunca resim çektik. yeni, saçlar falan aynen senin oğluna çok benziyor. saçlar diyince banyo yapmak için soyunca 2dir benimki elllerini saçına götürüp çekiyor ya, ve elini zor bıraktırıyorum. resmen çekiyor saçlarını. anneler topiğinde de okudum, böyle yapan varmış. benimki ağlamıyor ama içim fena oluyor görünce bi 5 dakka da zor bırakıyor. tutma refleski var ya elini sımsıkı doluyor saçlarına mümkün değil açmıyor. bi kere kucağıma aldım, mememi yakalamak için elini bıraktı, bi kere de su döktük küvetine koyup öyle bıraktı. ellik takıyorum diğer zamanlarda. ellikler çıkınca ne olacak bilmem. bir de ellikleri emzik yapıyor ama emzik kabul etmiyor. bir türlü alıştıramadım şu emzik işine. ilerde parmaklarını emecek yoksa.

kızlar
aşılama yaptıan varmı, doktor bize 2 ay normal deneyin, ekimde aşılama yapalım dedi...korkuyorum:18:

canım ya bilmeden kullanmışsın, Allah affeder inşallah. dediğim gibi ben de yeni duydum,ikbalin programında. o da ben de bilmiyordum, kullandım falan dedi.

lonecim koyda gorelim bizde yakisikli oglunu.. zaten bugun k.validemle gorustuk kamerayla . dedimki ''anne oku bi torununa da nazari gitsin dedim'' kadincagiz bi okudu esnemekten mahvolduk hepimiz sonrada kizdi bana cocugun fotosunu heryere koyuyorsunuz nazar degiyor diye bundan sonra fazla resim eklemicem herhalde bende..
bzimkide ayni canim ellerini bi sIkIyor annem diyor bu cimri olacak galiba , ben eldivenleri cikarttim artik cok sicak diye cocuk cok terliyor..bu sefer sacinida cekiyuor ama bizimki agliyor cok komik oluyor biz guluyoruz valla :)) emzigi ben dogdugu ilk gunden beri verdim simdi alisti cok sukur mizirdaninca veriyorum agzina susuyor hemen ama baende hic almiyor diliyle itiyor :)) basiyor cigligi
bende sagma islemi yapiuyorum bazen disariya cikacagim zaman sagiyorum , oyle veriyorum yani mama vermemeye calisiyorum.benimki manuel sagma aleti simdilik bana yetiyor...

lonecim cok guzel bak ne guzel kilo almis Salih masallah . darisi basima insallah bende soyle bir gorsem kilo alisini cko sevinicem. bizimde ayin 15inde kontrol sabizsizlikla bekliyorum

hello canım ne oldu çınarın pipisine? sünnet mi oldu yoksa?:))

candaşı ben de merak ettim şimdi...

canım hello da 350 bitirmiş...

canım ya bilmeden kullanmışsın, Allah affeder inşallah. dediğim gibi ben de yeni duydum,ikbalin programında. o da ben de bilmiyordum, kullandım falan dedi.

canım ya tek tesellim eşimle 3.5 yıl ayrıydık o istanbuldaydı ama aarada kaçmıştır dr ler de demiyor ki...

korunma işi zor sen ne yapacaksın?

günaydın herkese.....
candas yazmamışsın merak ettim..inşallah iyisinizdir..

Kızlar dün yazamadım, okuyamadımda heyecandan :)

dünki randevuyu bugğne çektik biz, babamlar yoktu otobüslede gitmeyim diye erteledim.birazdan çıkarım.inş güzel haberlerlede gelirim.sabah 1 damla siyah bi leke vardı ama kötü yormadım.inş önemli bişey değildir.gelince görüşürüz öptüm hepinizi.

Lone cum sakın ha sakın derim benim gibi yapma 3aylıkken ellikleri çıkardım..parmağını emmeye başladı..Bir çocuk doktoruna sordum 4 yaşına kadar normal,parmağını emme refleksi her bebekte anne karnından gelen bi alışkanlıkmış..
Şimdi 3 yaşında ve hala emiyor bıraktıramıyoruz..Sol başparmağını emiyor ve o taraftaki dişleri daha geride Geçen gün radyoda bir çocuk doktoru konuşuyordu..Alışılan bir alışkanlığı bıraktırmak zordur..Mümkün olduğunca parmağını emme alışkanlığını kazanmadan bıraktırmaya çalışın yoksa sonra vaz geçmesi zor olur diyor..inan ne yapacağımı şaşırdım...Benim düştüğüm hataya sakın düşme canım..bilseydim başka bir doktorada danışırdım

canım hello da 350 bitirmiş...

tamam ablacım not aldsım zaten..sen nasılsın nasıl gidiyor..inşallah bi yaramazlık yoktur
Şu an samsunda yine felaket yağmur yağıyor..acayip bi sağanak ..inşallah yine sel filan olmaz yaa çok kötü burası..

kızlarrrr hepinize merhaba dün 6 da aşılamam oldu doktor zor olacak gibi dedi rahim ağzım dar ya ama şükür iyi geçtiğini söyledi spermleri enjekte ederken 2 saniyelik bıçak batması gibi bişi oldu ama o ağrı bile saymadım hsg den sonra bunlar hiç bir şey değil.:))) 2 yumurtam varmış ikiside çatlamış spermler iyiydi dedi yumurtalarda iyiymiş gayet güzel geçti dedi 23 ünde kontrol var dedi eğer tutmzsa ben ogüne kadar adet olurum hayırlısı bakalım ümitsiz değilim inşallah tutar kızlar.

chnb tatlım inşallah bende hamile hamile gezerim çok teşekkür ederim tatlım

nazlımmmmm kuzummmmmm allah razı olsun senden allahım güzel kalbine göre versin allahım tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin hadi bakalım depremi ankaradanda hissedelim dualarım seninle kuzummmmmm allahım boş geçirmesin hakkını helal et

cezaaaaa tatlımmmm inşallah bende senin gibi olurum haklısın çeken bilir bende ederim dua valla allahım herkese nasip etsin kuzum

helllocum kardeşinede hayırlı teskereler olsun kazasız belasız gelmek nasip olsun kısa dönemmmi neresi çıktı

skyline canım ben dün aşılama oldum çok kolay oldu senin içinde hayırlısı olsun tatlım

kızlar hepinize selam çokkk öpüyorummmm

helal olsun ablacımm akşam okudum yasini inşallah kabul olur hepimize dualar ettim

kızlar akşam gittim doktora yumurtam çatlamış bide progesteron bakalım dedi doktor onun içinde kan vercem haftaya cumartesi ben muhtemelen bugün çatlamıştır dedi bu akşamıda değerlendirin dedi utandık:)herkesi öptümmm işlerim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…